Rishikimi i hostimit të lëvizjeve

Me mijëra fjalëkalime të hosteve në internet atje, me siguri do të prisni që ato më të reja të ofrojnë veçori më inovative dhe më të mira. Mund të vijë si surprizë, për të mësuar se një nga host-et në zhvillim më të shpejtë, më të respektuar dhe më të besueshëm është gjithashtu një nga më të vjetërit, dhe kjo është: Pritja për lëvizje.


E themeluar në vitin 2001, InMotion Hosting e ka pozicionuar veten si një kompani e besuar e mbajtjes në internet që jep performancë të besueshme për hostet e klasës së biznesit. InMotion siguron një përzierje perfekte të çmimit të ulët dhe inovacionit teknik, ju mund të prisni kohën e shkëlqyeshme, shpejtësinë, performancën dhe karakteristikat teknike kur regjistroheni dhe bëheni klient. Ky përmbledhje e Hosting InMotion synon të marrë në të gjitha detajet dhe t’ju japë të gjitha të mirat dhe të këqijat.

Mbështetja e tyre për klientët, teknologjia Max Speed ​​Zone dhe çmimi 3,99 $ / muaj janë 3 gjërat kryesore që njerëzit pëlqejnë më shumë rreth tyre.

rishikime në eksitimVlerësime të mira dhe të këqija në Twitter

Në këtë përmbledhje të Hosting InMotion do t’ju tregoj nëse është vërtet rasti.

Këtu do të hedh një vështrim të ngushtë në të mirat dhe të këqijat e këtij shërbimi hosting për të parë sesi jeton deri në reputacionin e tij si një host i besueshëm në internet që mund të trajtojë të gjitha nevojat tuaja të mbajtjes së faqes në internet për biznesin tuaj në rritje në internet.

Më jep 10 minuta nga koha juaj, dhe unë do t’ju jap të gjitha informacionet e domosdoshme për InMotion dhe unë u përgjigjem pyetjeve si.

 • Sa kushton InMotion Hosting?
 • Cili është ndryshimi midis planeve të ndryshme?
 • A duhet të zgjidhni një vendndodhje të serverit?
 • Cilat janë të mirat dhe të këqijat e përdorimit të tyre?
 • A më japin kopje rezervë automatike të faqes time?
 • A vjen me disqet SSD?
 • A i ndihmojnë ata transferimin e faqes time të internetit tek ata?
 • Cili është plani më i mirë i hostimit për një faqe WordPress?

Kur ta keni mbaruar së lexuari këtë, do të dini nëse ky është shërbimi i duhur për mbajtjen në internet për ju që të përdorni, dhe nëse duhet të regjistroheni me ta apo jo.

Duke klikuar këtë lidhje, ju merrni 50% OFF me çmimin e shitjes me pakicë të InMotion dhe mund të presë faqen tuaj në internet vetëm 3.99 dollarë në muaj.

Contents

Rishikimi i hostimit të lëvizjes: Kjo është ajo që do të mësoni

 1. Lista e të mirat dhe të këqijat

Këtu do të shkoj në më shumë detaje rreth (ose do të hidhem drejt në ose).

 1. Planet e strehimit & çmimet

Këtu do të mbuloj dhe ato që merrni dhe cilat janë tiparet për secilin plan.

 1. FAQ

Këtu do të përgjigjem disa nga më së shumti .

 1. Përmbledhje e Shqyrtimit të InMotion

Këtu tek unë do t’ju them se janë të mirë ose nëse mendoj se jeni më mirë të regjistroheni me një konkurrent.

Ka shumë shërbime të mbajtjes së faqeve në internet atje, dhe mund të jetë e vështirë të depërtosh nëpër to dhe të gjesh një me një plan dhe veçori që funksionojnë më mirë për ju.

rishikim pritjeje për lëvizje

Pritja për lëvizje është një alternativë e mirë sepse kujdeset për të gjithë. Shërbimi i tyre i mbajtjes së faqes në internet ofron disa plane pritjeje të përballueshme.

Ato gjithashtu ofrojnë një shërbim vërtet të mirë për kohën dhe shërbimin e dobishëm të klientit për t’ju ndihmuar në përgjigjen e pyetjeve që mund të keni gjatë rrugës.

Më poshtë, unë do të përshkruaj planet e pritjes të ofruara në rishikimin tim InMotion dhe do të përfshij më thellë në ato që i gjykoj të dobishme për shërbimin e tyre, si dhe atë që mendoj se mund të jetë më mirë.

Pro Prospektimet e lëvizjes & Cons

Nëse po pyesni për të mirat dhe të këqijat, atëherë unë ju mbulova.

Pro Prospektimet e lëvizjes

Le të fillojmë duke hedhur një vështrim se cilat janë të mirat.

Ndihma për klientët

Nëse keni pasur ndonjë përvojë të mëparshme me një host të uebit, ju e dini se sa e lehtë është që fillimisht të injoroni faktorin e shërbimit të klientit. Por, pa dyshim, do të keni disa çështje, dhe kur ato të mbushen, keni nevojë për mbështetje të besueshme dhe të shpejtë.

mbështetje

Biznesi juaj varet mjaft fjalë për fjalë nga kjo, pasi edhe një vështrim i shkurtër në faqen tuaj të internetit mund të nënkuptojë humbjen e klientëve të shumtë. Në InMotion, ata kanë shumë përparësi në lidhje me mbështetjen e klientit:

Mbështetje e bazuar në SH.B.A.

Një nga gjallërimet më të mëdha në lidhje me përdorimin e tyre është se ju jeni të garantuar të merrni mbështetje që bazohet në Shtetet e Bashkuara. Kjo do të thotë kohë më e shpejtë e reagimit, si dhe kujdes më i mirë për klientët.

Faleminderit të gjithëve për sugjerimet. Unë vetëm kalova 4 orët e fundit duke rishikuar atë që duket si një opsion pritjeje gazi. Pas shqyrtimit të kujdesshëm (dhe pjesërisht për shkak të buxhetit të klientit dhe marrjes së një mase të madhe), unë shkova me Inmotion Hosting. Gishtat e kryqëzuar! https://t.co/DgcLtqlYEa

– Daydo ditë pranë liqenit (@EverydayLake) 14 dhjetor 2018

Për më tepër, përgjigjet e klientit që do të flisni me të vërtetë janë të njohura. I gjithë personeli mbështetës kërkohet të ketë të paktën 160 orë trajnim të brendshëm para se të lejohen të bashkëveprojnë me klientët.

Kam zbuluar se ata në të vërtetë kanë ekspertizën e kërkuar për të trajtuar siç duhet çështjet tuaja unike dhe nuk mbështeten vetëm në një skenar të zgjidhjes së problemeve.

Proces i shkëlqyeshëm në bord

Ata gjithashtu kanë një proces fantastik për t’ju bërë të filloni të përdorni shërbimet e tyre të pritjes. Sidomos nëse kjo është hera juaj e parë që merrni faqen tuaj të internetit dhe funksionon, ky është një shpërblim i madh.

Ata dërgojnë një seri të dobishme posta elektronike për t’ju ndihmuar me secilën fazë të ngritjes së faqes tuaj në serverin e tyre. Ajo që është veçanërisht e dobishme është që këto postë elektronike përshtaten me llojin tuaj të veçantë të uebfaqes dhe qëllimin e saj kryesor, kështu që ju të merrni udhëzime përkatëse të konfigurimit.

Rezultati përfundimtar është se ky proces parandalon para së gjithash shumë probleme të mundshme mbështetëse, pasi të keni vendosur, sepse kujdeset për to që në fillim.

Kanale të shumta komunikimi

Ata gjithashtu ofrojnë rrugë të shumta përmes të cilave për të marrë mbështetjen e klientit. Ju mund të bëni një chat live përmes faqes së tyre të internetit, dërgoni një email, përdorni tradicionale sistemi i biletave, telefononi në përdorim skype, ose mundeni telefon në më 888.321.HOST (4678).

Kam gjetur kohën e përgjigjes që secila të jetë e shpejtë. Mund të prisni që të merrni mbështetjen e nevojshme në kohën e duhur, e cila është e rëndësishme pasi çdo minutë llogaritet.

Mbështetje 24/7

Si çdo shërbim i mirë për strehimin, ekipi i tyre mbështetës do të kujdeset për të gjitha sfidat me të cilat hasni, pavarësisht se sa të vështira mund të jenë – 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Ka mijëra gjëra të mira që më pëlqejnë në lidhje me InMotion Hosting. Mbështetja e klientit, në veçanti, është një prej tyre. Përgjatë viteve të mia me ta – mbështetja e tyre teknologjike kurrë nuk arrin të më bëjë përshtypje. Stafi mbështetës për të cilin fola, ishin gjithmonë miqësorë, profesionalë dhe më e rëndësishmja, me njohuri. Nëse preferoni të keni dikë që kujdeset për shpinën tuaj kur mut godet tifozin, IMH është gjithmonë atje për ju. Jerry Low – Zbulohet Sekreti i Web Hosting-ut

Performanca e hostimit të lëvizjeve & shpejtësi

Mbështetja e tyre për klientët nuk është e vetmja gjë që InMotion Hosting shkëlqen në. Shpejtësia dhe performanca e serverëve të tyre janë gjithashtu shumë mbresëlënës.

Deri më tani, ata kurrë nuk kanë pasur një ndërprerje të madhe dhe ata kanë një të tillë kohëzgjatja mesatare prej 99,97%, që është goxha e mirë për një shërbim të madhësisë së tyre. Në fakt ata kanë një garanci 99.9% në kohë.

Për më tepër, për dallim nga shumë shërbime të tjera të përbashkëta të mbajtjes së faqeve atje, ata nuk i mbivendosin serverat e tyre. Me fjalë të tjera, ato nuk lejojnë që shumë faqe të priten në të njëjtin server.

Në vend të kësaj, ata e mbajnë çdo server të kufizuar në atë që mund të trajtojë në mënyrë të ligjshme, që do të thotë se edhe nëse shumë site godasin trafikun pik në të njëjtën kohë, serveri mund ta trajtojë atë më mirë.

Përveç sa më sipër, ka një numër karakteristikash më unike që IMH përdor për të siguruar kohën e duhur, shpejtësinë dhe sigurinë për klientët e tyre të pritjes:

SSD drejton për të gjithë serverët e tyre

Së pari, çdo server i vetëm mbështetet nga disqet SSD (Solid-State Drive), në vend të një disku tradicional HDD (hard disk).

sepse Disqet SSD bazohen në çip (jo-mekanike), në vend që të bazohet në disk, është dukshëm më e shpejtë në marrjen e të dhënave të ruajtura.

Kjo nënkupton kohë më të shpejtë të ngarkimit dhe marrje më të shpejtë të të dhënave për ata që përdorin faqen tuaj të internetit, që do të thotë më pak njerëz që largohen nga faqja juaj sepse kërkon shumë kohë.

sdd disqet

Sipas InMotion dhe testimit të brendshëm ata kanë kryer:

 • SSD performojnë rreth 20 herë më shpejt sesa HDD-të
 • SSD ishin në gjendje të shtyjnë rreth 65% më shumë të dhëna nga serveri
 • Gjatë kohërave të kërkesave të larta për I / O, këta numra të të dhënave u rritën afërsisht 95% në krahasim me HDD-të

Qendra të shumta të të dhënave dhe Zonat e Shpejtësisë Max

Një tjetër element unik i InMotion është se në vend që të kenë një qendër të dhënash që i shërben të gjithë vendit, ato kanë qendra të shumta të të dhënave.

Kur blini shërbimet e tyre, ju duhet të zgjidhni një vendndodhje që ju shërben më së miri (bazuar në vendin nga pjesa më e madhe e klientëve ose vizitorëve tuaj).

Për të parë se cila qendër e të dhënave funksionon më mirë për vendndodhjen tuaj, ata madje kanë një provë të shkarkimit të skedarëve që mund të përdorni në faqen e tyre të internetit për të krahasuar se cila qendër ju ofron shërbim më të shpejtë!

zonat me shpejtësi maksimale

Për shkak se kanë qendra të shumta të të dhënave, ata gjithashtu kanë atë që e quajnë Zonat me shpejtësi maksimale që i referohen vendndodhjeve gjeografike brenda një game të caktuar të qendrave të tyre. Nëse jeni brenda Zonës së tyre të Shpejtësisë Max, ata premtojnë që faqja e internetit dhe emaili juaj mund të funksionojnë deri në 6 herë më shpejt.

Fokus i fortë në siguri

Ata e marrin seriozisht sigurinë ashtu siç do monitoroni sigurinë e serverit 24/7. Uebfaqet e tua janë të mbuluara nga Mbrojtje DDoS, sisteme të avancuara firewall si ModSecurity si dhe rregullat me porosi të zjarrit.

Karakteristikat e ngurta të WordPress-it

Ata ofrojnë menaxhoi hostimin e WordPress në të gjitha planet, për sa i përket azhurnimeve themelore të instaluesve automatikë të WordPress dhe bashkimin e vrimave të zakonshme të sigurisë.

menaxhuar WordPress hosting

 • Të gjitha faqet e WordPress funksionojnë në një CloudLinux platformë me OptimumCache aktivizuar.
 • Ju mund të zgjidhni të keni WordPress para-instaluar kur regjistroheni, ose mund të paraqisni një kërkesë transferimi në internet më pas.
 • Të gjitha faqet e WordPress vijnë Integrimi WP-CLI (një mjet i linjës komanduese për menaxhimin e instalimit të WordPress, do të thotë që mund të azhurnoni shtojcat, të konfiguroni instalimin dhe shumë më tepër, pa përdorur një shfletues në internet).
 • PHP 7 është në dispozicion në hostimin e InMotion WordPress. PHP 7 i ndihmon faqet e WordPress të kryejnë sa më shumë që 2 deri 3 herë më shpejt kundrejt versioneve të mëparshme të PHP.

InMotion Hosting ofron çertifikata FALAS private SSL për të gjitha planet e Ndara të Biznesit, Hosting VPS dhe Serverin e Dedikuar. Konsumatorët e IMH tani mund të sigurojnë lehtësisht faqet e tyre të internetit për shfletim të sigurt me një klik të vetëm.

Features:

 • SSL e vlefshme e domenit
 • Kriptimi 256-bit
 • Mundësuar nga Comodo dhe cPanel
 • Riparimi automatik falas SSL

Oferta e çertifikata falas SSL private është një veprim i shkëlqyeshëm dhe i përsosur duhet të keni për faqet e e-commerce, pasi një çertifikatë falas SSL ju lejon të pranoni pagesa dhe të kryeni transaksione në internet pa shqetësime.

Rezervime falas në internet

Përveç shërbimit të fortë të klientit dhe performancës së një cilësie të lartë të pritjes, kam zbuluar se ato kanë disa avantazhe të tjera serioze për t’u marrë parasysh.

Një nga këto është që ata ofrojnë backup falas në internet. Nuk është e pazakontë që shërbimet pritëse të kryejnë rregullisht kopje rezervë, por është e pazakontë që ata ofrojnë rikthim falas..

backup falas në internet

Shumica e shërbimeve të pritjes ngarkojnë një tarifë kur keni nevojë për një kopje rezervë urgjente, por InMotion nuk e bën.

Ka disa kufij që vlejnë për kopjet rezervë të përfshira në llogarinë tuaj. Rivendosja e llogarisë tuaj është falas, por e kufizuar në një herë në 4 muaj. Një tarifë prej 49 $ do të aplikojë për çdo rikthim shtesë. Gjithashtu nëse faqja juaj është më e madhe se 10 GB, atëherë nuk do të mbështetet automatikisht.

Migrim falas në sit

Një tjetër profesionist është se nëse jeni duke lëvizur faqen tuaj të internetit nga një shërbim hosting në të tyre, ata ofrojnë një shërbim falas për transferimin e faqes në internet. Uebfaqja e tyre premton gjithashtu që faqja juaj e internetit do të pësojë humbje zero kur ta kryejnë këtë transferim.

migrim falas në internet

Ka disa paralajmërime për të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm. Migrimi i llogarive të postës elektronike përfshihet vetëm me migracionin cPanel. Migrimet jo-cPanel mund të kërkojnë që email-i të migrohet manualisht. Kostot mund të aplikohen për transferimet e faqeve në internet që përbëhen nga më shumë se 3 site dhe / ose bazat e të dhënave ose më shumë se 5 GB të dhëna.

lakueshmëri

Më në fund, për një shërbim të mbajtjes në internet që është, sinqerisht, aq i vjetër për industrinë e tij, sigurisht që nuk do të mbetet pas kohërave. Ata ofrojnë shumë mundësi që do të thotë që keni mjaft fleksibilitet me uebfaqen (et) tuaj.

Kur ju pret përmes tyre, ju merrni shkëlqyeshëm Integrimi i Aplikacionit Google dhe për shkak të partneriteteve të tyre të shumta me shërbimet e-commerce, ju mund të merrni shumë mbështetje të e-commerce dhe integrimin e aplikacioneve gjithashtu.

Ata gjithashtu ofrojnë një shërbim unik për Integrimi i WordPress, përfshirë një Para-Instalim të WordPress si një opsion kur blini pritjen përmes tyre.

Ata gjithashtu ju ofrojnë 250 dollarë reklama pa vlerë. Ju merrni 100 dollarë kredi të Google AdWords, 75 dollarë kredi reklamimi Bing dhe $ 75 kredi reklamuese Yahoo, për t’ju ndihmuar të drejtoni trafik cilësor në faqen tuaj të internetit.

Ndërtues i fuqishëm i faqes në internet

BoldGrid është emri i tyre ndërtues premium në internet që vjen përfshirë me çdo plan pritës. BoldGrid është një redaktues i lehtë tërheqje dhe zvogëlim ju lejon të ndërtoni me shpejtësi faqe interneti mahnitëse, të përgjegjshme, të cilat mundësohen nga WordPress.

ndërtues i faqes boldgrid

BoldGrid është intuitiv dhe i thjeshtë për t’u përdorur falë veçorive si dizajni drag and drop, tema falas të para-ndërtuara dhe të përgjegjshme. Plus, ajo vjen me karakteristika si SEO e integruar dhe skenë e faqeve.

Dhe ndryshe nga ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit, është plotësisht falas dhe ju keni 100% pronësi dhe kontroll të plotë të faqes tuaj.

Kundërvajtjeve për lëvizje në lëvizje

Pra, tani i kam shqyrtuar të mirat, le të shohim disa nga disavantazhet e përdorimit të tyre.

Pika e Pricemimit

Ndoshta koncepti më i madh është ai pika e çmimit është më e lartë sesa shumica e shërbimeve të tjera të përbashkëta të pritjes që ofrojnë shërbime të ngjashme.

Sidoqoftë, ju merrni atë që paguani, dhe me opsionet e shërbimit të klientit, dhe kopje rezervë falas & rivendosjen, shërbimet e migrimit falas, dhe një numër aplikimesh të tjera falas, besoj se ato e përbëjnë atë në fusha të tjera.

Kontrata e gjatë për vitin

Një tjetër dobësi është se kur blini shërbimet e tyre, ju jeni të kyçur në një kontratë të gjatë një vjeçare. Kjo do të thotë që ju merrni pak nga një kumar se do të jeni të kënaqur me të dhe do të ia vlen paratë.

Sidoqoftë, ata ofrojnë një garanci shumë bujare të kthimit të parave 90-ditore, kështu që në fund të fundit, rreziku nuk është shumë i keq. Standardi i industrisë është një garanci 30-ditore për kthimin e parave.

Garancia është veçanërisht duke siguruar siguri nëse jeni duke parapaguar për një vit të tërë për të marrë çmime më të mira. Sidoqoftë, jini të vetëdijshëm që garancia për kthimin e parave nuk përfshin ndonjë blerje shtesë, siç janë çertifikatat SSL ose regjistrimet e emrave të domain.

Kufiri për numrin e faqeve

Një tjetër negativ që gjeta është se klientët janë të kufizuar në mënyrë tipike numri i faqeve të internetit që ata mund të strehojnë në një llogari të vetme. Sidoqoftë, ky është rasti vetëm për paketat Launch dhe Power (paketa Pro lejon faqe të pakufizuara të shtesave shtesë).

Kështu që, nëse plani juaj është të ekzekutoni një numër të konsiderueshëm faqesh në internet, mund t’ju duhet të merrni parasysh një host tjetër, ose thjesht të jeni të përgatitur të paguani pak më shumë për paketën Pro. Por nëse ju duhen vetëm disa site, kjo nuk do të ndikojë aspak tek ju.

Konfigurimi i ngadaltë i llogarisë

Ata kanë një politikë të rreptë të parandalimit të mashtrimit (gjë që është një gjë e mirë) dhe të gjithë klientët e rinj duhet të verifikojnë blerjen e tyre të hostimit duke kaluar përmes një procesi i verifikimit të telefonit.

Por llogaria juaj e pritjes do të aktivizohet në të njëjtën ditë pune.

Verifikimi i llogarisë tuaj është sherr dhe shqetësim falas, por kjo do të thotë që ju nuk do të jeni në gjendje të hyni menjëherë në llogarinë tuaj të pritjes, dhe mund të jetë e papërshtatshme për disa përdorues, veçanërisht për banorët jo-SH.B.A..

Planet e hostimit të lëvizjeve & çmimet

InMotion Hosting ofron një sërë shërbimesh të pritjes nga VPS dhe serverë të dedikuar, deri te pritja në cloud dhe WordPress. Por këtu unë do të mbuloj vetëm paketat e tyre të përbashkëta të mbajtjes në internet.

Ata ofrojnë 3 plane të përbashkëta të mbajtjes në internet: Nisja, Fuqia dhe Pro.

planet e pritjes së lëvizjeve

Këtu janë tiparet kryesore të secilit plan pritës:

Plani i nisjes së inovacionit

 • Pritni deri në 2 faqe interneti
 • Diskpace dhe bandë e pakufizuar
 • 2 MySQL & Baza e të dhënave PostgreSQL
 • Transferim dhe konfigurim falas në internet
 • Rezervime falas të përditshme në internet
 • Teknologjia e Zonës së Shpejtësisë Max
 • Mbështetje themelore e bazuar në SH.B.A.
 • Mbrojtje ndaj malware dhe email ndaj spamit
 • Garanci e kthimit të parave 90-ditore

Plani i fuqisë së lëvizjes

 • Pritni deri në 6 faqe interneti
 • Hapësirë ​​e pakufizuar në disk dhe gjerësia e bandës
 • 50 MySQL & Baza e të dhënave PostgreSQL
 • Transferim dhe konfigurim falas në internet
 • Rezervime falas të përditshme në internet
 • Tregtia e gatshme për tregti me 1 klikim
 • Teknologjia e Zonës së Shpejtësisë Max
 • Mbështetje themelore e bazuar në SH.B.A.
 • Certificateertifikata e përbashkët SSL është e përfshirë
 • Mbrojtje ndaj malware dhe email ndaj spamit
 • Garanci e kthimit të parave 90-ditore

Plani InMotion Pro

 • Pritini faqet e internetit të pakufizuara
 • Hapësirë ​​e pakufizuar në disk dhe gjerësia e bandës
 • MySQL i pakufizuar & Baza e të dhënave PostgreSQL
 • Transferim dhe konfigurim falas në internet
 • Rezervime falas të përditshme në internet
 • Tregtia e gatshme për tregti me 1 klikim
 • Teknologjia e Zonës së Shpejtësisë Max
 • Mbështetje e bazuar në nivele pro SHBA
 • Certificateertifikata e përbashkët SSL është e përfshirë
 • Mbrojtje ndaj malware dhe email ndaj spamit
 • Garanci e kthimit të parave 90-ditore

Krahasimi i Planit të Pritjes

Cilin plan pritës duhet ta marr?

Këtu është një krahasim i InMotion Hosting’s Nisja kundrejt Fuqisë, dhe Fuqia vs Pro, ku përshkruaj cilat janë ndryshimet kryesore midis paketave të pritjes së biznesit të përbashkët Launch, Power dhe Pro.

Nisja e hostimit të InMotion kundër rishikimit të energjisë

Dallimi i dukshëm midis planit të Nisjes dhe Fuqisë është natyrisht çmimi. Plani i Nisjes është niveli i hyrjes së InMotion dhe për këtë arsye plani i tij më i lirë i përbashkët i pritjes.

Me planin e energjisë mundeni pres deri në 6 faqe interneti dhe plani vjen ecommerce gati me një klikim të instalimeve të shportave të blerjeve për WooCommerce, PrestaShop, Magento, OpenCart, osCommerce dhe DrupalCommerce. Plani i energjisë gjithashtu ju jep një çertifikatë e përbashkët SSL.

Ju duhet të merrni parasysh zgjedhjen e planit të energjisë nëse:

 • Ju dëshironi të jeni në gjendje të presni 6, në vend të 2, faqet e internetit
 • Ju instaloni posta elektronike dhe karrocat për blerje
 • Ju dëshironi një çertifikatë falas të përbashkët SSL

Fuqia Hosting e InMotion vs Rishikimi Pro

Ekzistojnë disa dallime midis planit Power dhe Pro. Plani Pro ofron pothuajse gjithçka e pakufizuar (faqet e internetit, domenet, bazat e të dhënave etj. dhe Pro Plan ju jep Burime 4x më shumë si dhe veçori shtesë si psh mbështetje pro-nivelit.

Nëse jeni duke kërkuar të zgjerohen dhe të presin më shumë faqe në internet (më shumë se 6 faqe në internet që plani i energjisë lejon), atëherë Plani Pro do të ishte një opsion më i mirë për ju.

Ju duhet të merrni parasysh zgjedhjen e planit Pro nëse:

 • Ju dëshironi gjithçka “të pakufizuar”
 • Ju dëshironi një server me më shumë burime
 • Ju dëshironi mbështetje pro nivelit

Cili plan për strehimin e InMotion është më i miri për ju?

Tani jeni me shpresë në një pozitë më të mirë për të zgjedhur planin e duhur të përbashkët të pritjes nga InMotion. Mos harroni se gjithmonë mund të shkoni në një nivel dhe të përmirësoheni në një plan më të lartë pritës, nëse keni nevojë për më shumë burime dhe veçori.

Bazuar në përvojën time personale, këtu është rekomandimi im për ju:

 • Unë rekomandoj që të regjistroheni me planin e Nisjes nëse po filloni të keni ndërmend dhe të synoni të drejtoni një faqe interneti themelore.
 • Unë rekomandoj që të regjistroheni me Planin e Energjisë, nëse keni ndërmend të drejtoni një WordPress, CMS ose ecommerce të tjera faqe e mundësuar.
 • Unë rekomandoj që të regjistroheni me planin Pro nëse keni ndërmend të drejtoni një WordPress, CMS tjetër ose sit të ecommerce, por keni nevojë më shumë burime dhe veçori.

Pyetjet e bëra më shpesh

Këtu do të gjeni përgjigje për disa nga pyetjet më të zakonshme në lidhje me IMH.

Farë është InMotionHosting.com?

InMotion Hosting është një kompani web hosting që është themeluar në vitin 2001. Ajo ka zyra në Los Angeles, CA dhe Virginia Beach, VA, në Shtetet e Bashkuara dhe kompania ka dy baza të të dhënave: një në Los Angeles, dhe një në Herndon, Virginia. Inmotion Hosting vlerësohet A + nga Better Business Bureau. Uebfaqja e tyre zyrtare është: https://www.inmotionhosting.com

Methodsfarë metodash pagese pranon Hosting InMotion?

Pranoni pagesa të kartave të kreditit (Visa, MasterCard, American Express dhe Discover), si dhe pagesa përmes çekut dhe porosisë së parave. Sidoqoftë pagesa përmes PayPal nuk është një mundësi.

Supportfarë mbështetje teknike japin ata?

Ata ofrojnë mbështetje të bazuar në SH.B.A. përmes telefonit, postës elektronike Skype dhe bisedës live. Mbështetja është në dispozicion 24/7/365. Ju gjithashtu mund t’i cicëroni ato në @inmotioncares. Ata gjithashtu kanë një kanal në YouTube i cili është i mbushur me mësime të mira video.

Cilat janë serverët e emrave të mbajtjes InMotion?

Serverat e tyre të emrave janë: NS1.INMOTIONHOSTING.COM – IP 74.124.210.242 dhe NS2.INMOTIONHOSTING.COM – IP 70.39.150.2

Sa kohë duhet për të aktivizuar llogarinë time të pritjes?

Llogaria juaj do të aktivizohet në të njëjtën ditë pune kur vendosni porosinë tuaj. Por të gjithë klientët e rinj duhet të verifikojnë blerjen e tyre të pritjes përmes një procesi të verifikimit të telefonit.

A ofron Hosting InMotion një domain falas?

Jo, ata nuk ofrojnë një emër falas domain me planet e tyre të mbajtjes në internet.

A kanë ato një garanci për kthimin e parave?

InMotion Hosting ofron një garanci bujare për 90 ditë kthim parash (vetëm garancia e 97-ditëve e DreamHost është më bujare) për porositë e reja (jo për rinovime). Nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimin e tyre në ndonjë mënyrë, ata do të kthejnë të gjitha tarifat e pritjes, pa asnjë pyetje. Garancia nuk vlen për blerjet shtesë, siç janë emrat e domain ose çertifikatat SSL.

Do InMotion Hosting të transferojë uebfaqen time nga një host tjetër në internet?

Po, ata do të migrojnë në faqen tuaj të internetit tek ata. Kostot mund të aplikohen për transferimet e faqeve në internet që përbëhen nga më shumë se 3 site dhe / ose bazat e të dhënave ose më shumë se 5 GB të dhëna.

A ofron Ofrimi i rezervave InMotion rezervë automatik?

Po, ata kryejnë kopje rezervë të të gjitha faqeve të internetit nën 10 GB. Ka mundësi shtesë rezervë për faqet e internetit mbi 10 GB, të disponueshme sipas kërkesës. Rivendosja e faqes suaj të internetit është falas, por e kufizuar në një herë në 4 muaj. Një tarifë prej 49 $ do të aplikojë për çdo rikthim shtesë.

A ofron hoteli falas me InMotion çertifikata SSL falas?

Po, të gjitha planet e tyre të përbashkëta të pritjes së hosteve vijnë me qasje në çertifikatat e përbashkëta të SSL-së falas çertifikata private SSL në të gjitha planet e Shared Business, VPS Hosting dhe Server Dedicated (nga 28 korriku 2017).

A ka ndonjë vlerësim të hostimeve të InMotion në Reddit dhe Quora?

Po në pjesën më të madhe Quora dhe Reddit janë të dy vendet e mira për të lexuar komente nga njerëz të vërtetë dhe klientë në lidhje me InMotion. Ju mund të lexoni rishikime në Reddit dhe Quora. Ju gjithashtu mund të gjeni vlerësimet e klientëve në Yelp dhe TrustPilot.

A ka ndonjë alternativë të mirë për mbajtjen e InMotion?

Po ka një çift, por unë besoj se InMotion Hosting është një ofrues solid solid për të shkuar me të. Pastaj përsëri, ju duhet të bëni hulumtimin tuaj dhe të shikoni në shërbime të tjera të mbajtura në internet atje. Dy alternativa të mira për InMotion Hosting që ia vlen të shikoni janë A2 Hosting dhe SiteGround.

Ku mund të gjej kodet kuponë të InMotion Hosting?

InMotion Hosting nuk ofron ndonjë kode zbritje përmes faqeve të internetit të palëve të treta. Sidoqoftë, ata rregullisht kryejnë promovime dhe shitje të ndryshme, dhe ju jeni më së miri duke vizituar www.inmotionhosting.com për kupon legjitim dhe promovimin e kodeve.

A ju rekomandoj InMotion Hosting?

Po unë i rekomandoj ato.

Kohët që i kam përdorur unë kam gjetur atë të jetë një host i fortë në internet. Ato ofrojnë kujdes të shkëlqyeshëm të klientit, kohë të qëndrueshme dhe performancë të lartë dhe karakteristikë të pasur të përbashkët të pritjes, në pjesën më të madhe për faktin se është me bazë në Sh.B.A dhe ka qendra të shumta të të dhënave që mundësojnë ngarkimin e shpejtë të faqeve në internet.

InMotion Hosting gjithashtu shkon më lart dhe përtej pritjeve me një pjesë të mirë të shërbimeve të tyre falas dhe karakteristika të shtuara. Më në fund, me një shumëllojshmëri të paketave dhe aftësive për të shtuar, ata janë të përgatitur për të shërbyer një larmi të gjerë të llojeve dhe qëllimeve të faqes në internet.

Ky është fundi i këtij përmbledhje të hostimit të InMotion dhe nëse ende jeni ulur në gardh rreth regjistrimit, mbani mend që ata ofrojnë secilit dhe çdo klient një pyetje pa pyetje Garanci e kthimit të parave 90-ditore.

Duke klikuar këtë lidhje, ju merrni 50% OFF me çmimin e rekomanduar me pakicë të InMotion dhe ju mund të pritni faqen tuaj vetëm 3.99 dollarë në muaj.

Shpalosja e FTC: Për t’ju marrë çmimin më të lirë të mundshëm, unë do të fitoj një komision të vogël nëse vendosni të nënshkruani duke përdorur lidhjet e mia të rishikimit të InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map