Ju dhe unë të dy e dimë se nuk ka asnjë mungesë të ofruesve të web hosting në treg sot. Web hosting është një nga aspektet më të rëndësishme të drejtimit të një faqe interneti të suksesshme. Kjo është aty GreenGeeks hyr.


Por me të gjitha opsionet e disponueshme, të kompletuara me karakteristika të ndryshme dhe pikat e çmimeve, marrja e hostit të duhur në internet për nevojat tuaja mund të jetë e vështirë të thuash më pak.

GreenGeeks ka shumë gjëra të shkëlqyera që do të ndodhin për to, përsa i përket shpejtësisë, kohëzgjatjes, mbështetjes së klientit dhe çmimeve të përballueshme. Ky rishikim i GreenGeeks ju jep një vështrim të detajuar të këtij hosti me përgjegjësi për mjedisin në internet.

Për fat të keq, unë nuk mund të heq ndonjë opsion të hostimit në internet atje që nuk ia vlen koha apo paratë e tua.

Por ajo që mund të bëj është të ndaj me ju gjithçka që duhet të dini për një nga ofruesit më unikë të mbajtjes së faqeve në internet ka: GreenGeeks.

Kjo është ajo që do të mësoni nga ky përmbledhje e GreenGeeks

 1. Të mirat

Këtu bëj një vështrim më të afërt në përdorimin e GreenGeeks. Sepse ka shumë gjëra të mira në lidhje me këtë host të uebit.

 1. Të këqijat

Por ka edhe disa dobësi. Këtu po hedh një vështrim nga afër se cilat janë.

 1. planet & çmimet

Këtu në këtë pjesë do t’i përshkruaj më hollësisht ato.

 1. A ju rekomandoj GreenGeeks.com?

Këtu po ju them nëse ose nëse mendoj se jeni më mirë me një alternative të GreenGeeks.

rishikimi i gjelbërimit

E themeluar në vitin 2008 nga Trey Gardner (i cili ndodh të ketë përvojë duke punuar me disa kompani të mbajtjes së faqeve në internet si iPage, Lunarpages dhe Hostpapa), GreenGeeks synon që jo vetëm të sigurojë shërbime yjore të mbajtjes në internet për pronarët e faqeve të internetit si veten, por bëjeni atë në një miqësore me mjedisin mënyrë gjithashtu.

Por do të futemi në kaq shpejt.

Tani për tani, gjithçka që duhet të dini është se ne do të hedhim një vështrim në gjithçka që GreenGeeks duhet të ofrojë (e mira dhe jo aq e mira), në mënyrë që kur të vijë koha që ju të merrni një vendim në lidhje me web hosting, i keni të gjitha faktet.

Pra, le të bëjmë këtë.

ProGjentët GreenGeeks

Ata kanë një reputacion të fortë për ofrimin e shërbimeve të jashtëzakonshme të mbajtjes në internet për pronarët e faqeve të internetit të të gjitha llojeve.

1. Miqësore për mjedisin

Një nga karakteristikat më të njohura të GreenGeeks është fakti që ato janë një kompani miqësore për mjedisin në internet. A e dini se deri në vitin 2020, industria e Web Hosting do të tejkalojë industrinë e linjës ajrore në ndotjen e mjedisit!

Në momentin që zbarkoni në faqen e tyre të internetit, GreenGeeks hidhet drejt faktit që kompania juaj e hostimit të uebit duhet të jetë e gjelbër.

Ata pastaj shkojnë të shpjegojnë se si po bëjnë pjesën e tyre për të zvogëluar gjurmën e tyre të karbonit.

Njohur si një partner partner i energjisë EPA e gjelbër, ata pretendojnë të jenë ofruesi më miqësor eko-miqësor që ekziston sot në internet.

Partneriteti GreenGeeks EPA

Nuk jam i sigurt se çfarë do të thotë?

Shikoni se çfarë po bën GreenGeeks për t’ju ndihmuar të bëheni një pronar i faqes në internet me eko:

 • Ata blejnë kredi të energjisë së erës për të kompensuar energjinë që përdorin serverët e tyre nga rrjeti i energjisë. Në fakt, ata blejnë 3x sasinë e energjisë përdorin të dhënat e tyre. Dëshironi të mësoni më shumë rreth kredive të energjisë së rinovueshme? Shikoni këtu dhe përgjigjuni të gjitha pyetjeve tuaja.
 • Ata përdorin harduer të efektshëm energjetik për të pritur të dhënat e sitit. Serverët janë vendosur në qendrat e të dhënave të dizajnuara për të qenë miqësore me mjedisin
 • Ata zëvendësojnë gjatë 615,000 KWH / vit falë klientëve të tyre eko-ndërgjegjës, besnikë
 • Ata ofrojnë shënja të gjelbërta të certifikimit për webmasterët që të shtojnë në faqen e tyre të internetit, për të ndihmuar në përhapjen e vetëdijes për angazhimin e tyre miqësor me mjedisin.

shënjat e gjelbra në internetShenjat e vërtetimit të faqes së gjelbër

Siç mund ta shihni, të qenit pjesë e ekipit të GreenGeeks do të thotë që edhe ju po bëni pjesën tuaj për ta bërë botën një vend më të mirë për të jetuar në.

Ja çfarë duhet të thonë ata për të…

Isfarë është Green Hosting, dhe, pse është kaq e rëndësishme për ju?

Shtë e rëndësishme të ruajmë sa më shumë mjedisin tonë që mundemi. Ne duhet të marrim në konsideratë mirëqenien tonë dhe mirëqenien e brezave të ardhshëm. Serverët e pritjes në internet në të gjithë botën mundësohen nga karburantet fosile. Vetëm një server personal i mbajtjes së faqeve në internet prodhon 1.390 paund CO2 në vit.

GreenGeeks është krenare që u siguron klientëve tanë një web hosting të mundësuar nga energjia e rinovueshme; deri në 300%. Ato ndihmojnë në krijimin e trefishit të sasisë së energjisë që ne konsumojmë duke punuar me themelet mjedisore & blerja e kredive të energjisë së erës për tu rikthyer në rrjetin e energjisë. Aspectdo aspekt i platformës dhe biznesit tonë pritës është i krijuar që të jetë sa më efikas i energjisë.

logo
Mitch Keeler – Marrëdhëniet e partnerëve me GreenGeeks

2. Teknologjia e fundit e shpejtësisë

Sa më shpejtë që ngarkon faqja juaj e internetit për vizitorët në sit, aq më mirë. Në fund të fundit, shumica e vizitorëve të faqes do të braktisin faqen tuaj të internetit nëse nuk arrin të ngarkojë brenda 2 sekondave ose më pak. Dhe, ndërsa ka shumë gjëra që mund të bëni për të optimizuar shpejtësinë dhe performancën e uebfaqes tuaj në tuaj, duke e ditur që hosti juaj i internetit ndihmon është një bonus i madh.

Shpejtësia është një karakteristikë kaq e rëndësishme, kështu që i pyeta për të…

Ownerdo pronar i faqes ka nevojë për një sit të ngarkimit të shpejtë, sa është “rafte” i shpejtësisë së GreenGeeks?

Kur regjistroheni me ta, do të pajiseni në një server pritës me konfigurimin e fundit dhe më efikas të energjisë të mundshme.

Shumë ekspertë të industrisë kanë vlerësuar shumë si performancën tonë të përgjithshme të pritjes ashtu edhe shpejtësinë. Për sa i përket harduerit, çdo server është i vendosur të përdorë disqet e fortë SSD të konfiguruar në një grup ruajtjeje të tepërt RAID-10. Ne ofrojmë teknologji të personalizuar të ruajtjes në shtëpi & ishin një nga të parët që adoptuan PHP 7; duke sjellë klientët tanë të dy serverët në internet dhe bazën e të dhënave (LiteSpeed ​​dhe MariaDB). LiteSpeed ​​dhe MariaDB lejojnë mundësinë e leximit / shkrimit të shpejtë të të dhënave, duke na lejuar të shërbejmë faqe deri 50 herë më shpejt.
Logo GreenGeeks
Mitch Keeler – Marrëdhëniet e partnerëve me GreenGeeks

GreenGeeks investon në të gjithë teknologjinë më të fundit të shpejtësisë për të siguruar që faqet tuaja të internetit ngarkojnë me shpejtësi të shpejtë rrufe:

 • Drives të fortë SSD. Skedarët dhe bazat e të dhënave të faqes suaj janë të ruajtura në disqet e ngurtë SSD, të cilat janë më të shpejtë se HDD (Disqet e Hard Disk).
 • Servera të shpejtë. Kur një vizitor i faqes klikon në faqen tuaj të internetit, serverët e uebit dhe bazës së të dhënave ofrojnë përmbajtje deri në 50 herë më shpejt.
 • Caching i integruar. Ata përdorin teknologji të personalizuar, të instaluar në memorje memorie.
 • Shërbime CDN. Përdorni shërbimet falas CDN, të mundësuar nga CloudFlare, për të ruajtur përmbajtjen tuaj dhe dërguar atë shpejt për vizitorët e sitit.
 • HTTP / 2. Për ngarkimin më të shpejtë të faqeve në shfletues, përdoret HTTP / 2, i cili përmirëson komunikimin klient-server.
 • PHP 7. Si një nga të parët që ofrojnë mbështetje PHP 7, ata sigurohen që ju po shfrytëzoni teknologjitë më të fundit në faqen tuaj të internetit gjithashtu.

Shpejtësia dhe performanca e faqes suaj të internetit është parësore e përvojës së përdoruesit dhe aftësia juaj për të vendosur veten si autoritet në industrinë tuaj.

Koha e ngarkuar me GreenGeeks

Këtu është testi im Koha e ngarkesave GreenGeeks. Unë krijova një faqe interneti provë të pritur në GreenGeeks (në planin e EcoSite Starter) dhe instalova WordPress në të duke përdorur temën Njëzet e Shtatëmbëdhjetë.

llogari

Jashtë kutisë faqja ishte ngarkuar relativisht shpejt, 0.9 sekonda, madhësia e faqes 253kb dhe 15 kërkesa.

Jo keq .. por prisni që të bëhet më mirë.

shpejtësia e serverit

GreenGeeks përdor tashmë caching të integruar kështu që nuk ka asnjë përcaktim për të shkulur për këtë, por ekziston një mënyrë për të optimizuar gjërat më tej duke kompresuar disa lloje të skedarëve MIME.

Në cPanel tuaj, gjeni pjesën e softuerit.

softuer cpanel

Optimizoni Uebfaqen duke vendosur që të mund të zgjedhësh performancën e faqes suaj të internetit duke tundur mënyrën sesi Apache trajton kërkesat. Kompresoni tekstin / tekstin html / thjeshtë dhe tekst / xml llojet MIME dhe klikoni në cilësin e azhurnimit.

greengeeks optimizojnë shpejtësinë

Duke bërë që koha e ngarkesës së faqes time të provës u përmirësua ndjeshëm, nga 0.9 sekonda në 0.6 sekonda. Ky është një përmirësim prej 0.3 sekondash!

optimizimi i shpejtësisë

Për të shpejtuar gjërat edhe më shumë, shkova dhe instalova një plugin falas të quajtur WordPress Autoptimize dhe thjesht aktivizova cilësimet e paracaktuara.

automatizoni plugin

Kjo përmirësoi herë më shumë ngarkesën, pasi zvogëloi madhësinë totale të faqes në të drejtë 242kb dhe uli numrin e kërkesave deri në 10.

herë të ngarkesës së faqes së gjelbërt

Në përgjithësi, mendimi im është që faqet e organizuara në GreenGeeks ngarkojnë mjaft shpejt, dhe unë ju kam treguar dy teknika të thjeshta se si t’i shpejtoni gjërat edhe më shumë.

3. Infrastrukturë e besueshme

Kur bëhet fjalë për mbajtjen në internet, keni nevojë për fuqi, shpejtësi dhe siguri. Kjo është arsyeja pse GreenGeeks ndërtoi të gjithë sistemin e tyre duke përdorur një infrastrukturë të besueshme të mundësuar nga 300% energji e pastër, e rinovueshme.

Ata kane 5 databazë që ju të zgjidhni nga qendra në agoikago (SH.B.A.), Phoenix (SH.B.A.), Toronto (CA), Montreal (CA) dhe Amsterdam (NL).

datacenters

Duke zgjedhur databazën tuaj, sigurohuni që audienca juaj e synuar të marrë përmbajtjen e faqes tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Për më tepër, mund të presësh tipare të të dhënave si:

 • Fuqia e rrjetit me dy qytete ushqehet me një rezervë baterie
 • Ndërprerës automatik transferimi dhe gjenerator dizel në vend
 • Kontrollet automatike të temperaturës dhe klimës në të gjithë objektin
 • 24/7 staf, i kompletuar me teknikë dhe inxhinierë të bazës së të dhënave
 • Sistemet e sigurisë biometrike dhe të kartave kryesore
 • Sistemet e shtypjes nga zjarri FM 200 server të sigurt

Për të mos përmendur, GreenGeeks ka qasje te shumica e ofruesve kryesorë të bandës dhe pajisjet e tyre janë plotësisht të tepërta. Dhe sigurisht, serverat janë me efiçencë të energjisë.

4. Siguria dhe Uptime

Njohja se të dhënat e sitit janë të sigurta është një nga shqetësimet më të mëdha që njerëzit kanë kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një hosti në internet. Kjo, dhe duke ditur që faqja e tyre në internet do të funksionojë në çdo kohë.

Në përgjigje të këtyre shqetësimeve, ata bëjnë çmos kur bëhet fjalë për kohën e duhur dhe sigurinë.

 • Hardware & Zhdëmtimi i energjisë
 • Teknologji e bazuar në kontejnerë
 • Izolimi i llogarisë së hostimit
 • Monitorimi proaktiv i serverit
 • Skanimi i Sigurisë në kohë reale
 • Azhurnime automatike të aplikacionit
 • Mbrojtja e zgjeruar e SPAM-it
 • Rikthimi i të dhënave të natës

Për të filluar, ata përdorin një qasje të bazuar në enë kur bëhet fjalë për shërbimet e tyre të pritjes. Me fjalë të tjera, burimet tuaja janë të përmbajtura në mënyrë që asnjë pronar tjetër në internet nuk mund të ndikojë negativisht në tuajin me një rritje të trafikut, rritjen e kërkesës për burime ose shkelje të sigurisë.

Tjetra, për të siguruar që faqja juaj të jetë gjithnjë e azhurnuar, GreenGeeks aktualizon automatikisht WordPress, Joomla ose bërthamat e tjera të sistemit të menaxhimit të përmbajtjes në mënyrë që faqja juaj të mos bëhet asnjëherë e prekshme nga kërcënimet e sigurisë. Shtuar kësaj, të gjithë klientët marrin kopje rezervë të natës në faqen e internetit të tyre.

Për të luftuar malware dhe aktivitetin e dyshimtë në faqen tuaj të internetit, GreenGeeks i jep secilit klient Sistemin e tyre të Siguruar të Vizualizimit të Siguruar (VFS). Në këtë mënyrë, asnjë llogari tjetër nuk mund të hyjë në tuajat dhe të shkaktojë çështje të sigurisë. Po të shtojmë, nëse zbulohet diçka e dyshimtë, menjëherë izolohet për të parandaluar dëmtimin e mëtutjeshëm.

Për më tepër, ju keni mundësinë të përdorni mbrojtjen e integruar të spamit që GreenGeeks ofron për të zvogëluar numrin e përpjekjeve për spam në faqen tuaj të internetit..

Së fundmi, ata monitorojnë serverat e tyre në mënyrë që të gjitha problemet të identifikohen para se të prekin klientët dhe faqet e tyre të internetit. Kjo ndihmon në mirëmbajtjen e tyre mbresëlënëse 99.9% në kohën e duhur.

5. Garancitë e shërbimit dhe mbështetja e klientit

GreenGeeks ofron një numër garancish për klientët.

Kontrolloje:

 • Garanci 99% e kohës
 • Kënaqësi 100% (dhe nëse nuk jeni, mund të aktivizoni Garancinë e tyre 30-ditore të kthimit të parave)
 • 24/7 mbështetje emaili
 • Mbështetje telefonike dhe bisedë live

Në një përpjekje për të mbledhur disa statistika në kohë për t’ju treguar se sa serioz janë ata në lidhje me garancinë e tyre në kohë, Arrita te ekipi mbështetës i Bisedës Live dhe mora një përgjigje të menjëhershme për pyetjen time fillestare.

Kur përfaqësuesi i shërbimit të klientit nuk mund të më ndihmonte, ai menjëherë më drejtoi tek një anëtar tjetër i ekipit që mund, i cili më pas u përgjigj me email.

Fatkeqësisht, ata nuk kanë informacionin që unë kërkova. Kështu që, ndërsa ata premtojnë se faqet në internet do të kenë 99.9% në kohë, nuk ka asnjë mënyrë që ta dini vërtet të jetë e vërtetë pa kryer një eksperiment personal, siç është ky i kryer nga Hosting Faktet:

Ndërsa kam marrë përgjigje të shpejtë mbështetjeje, jam pak i zhgënjyer që GreenGeeks nuk ka të dhëna për të mbështetur pretendimet e tyre. Në vend të kësaj, unë duhet të mbështetem në emailin e tyre të shkruar:

Pyetja ime: Po pyes nëse e keni historinë tuaj të kohës? Unë po shkruaj një përmbledhje dhe dua të përmend garancinë në kohë 99.9%. Unë kam gjetur recensues të tjerë që kanë kryer hulumtimin e tyre dhe gjurmuar GreenGeeks në Pingdom … por unë jam duke pyetur nëse e keni listën tuaj të përqindjeve mujore të uptime.

Përgjigje GreenGeeks: GreenGeeks mban garancinë tonë të përditësimit të serverit 99.9% çdo muaj të vitit, duke siguruar që ne kemi një ekip të dedikuar të teknikëve të serverëve që monitorojnë, azhurnojnë dhe mirëmbajnë sistemet tona 24/7, në mënyrë që të sigurojmë një garanci të tillë. Fatkeqësisht, në këtë kohë, ne nuk kemi një tabelë siç është ajo që ju keni kërkuar në dispozicion.

Unë mendoj se ju do të duhet të jetë gjykatësi nëse kjo është e mjaftueshme për ju apo jo.

Njohuri baze

GreenGeeks gjithashtu ka një bazë të gjerë të njohurive, qasje të lehtë në email, bisedë live, dhe mbështetje telefonike, dhe mësime specifike në internet të dizajnuara për t’ju ndihmuar me gjëra të tilla si vendosja e llogarive të postës elektronike, puna me WordPress dhe madje ngritja e një dyqani të tregtisë elektronike..

6. E aftë për tregti elektronike

Të gjitha planet e hostimit vijnë me shumë karakteristika të tregtisë elektronike, e cila është e shkëlqyeshme nëse drejtoni një dyqan online.

Për të filluar, ju do të merrni një falas Le të Encrypt Certifikatën Wildcard SSL për të siguruar klientët që informacioni i tyre personal dhe financiar është 100% i sigurt. Dhe nëse dini ndonjë gjë në lidhje me certifikatat SSL, do të dini që ato Wildcard janë të shkëlqyeshme sepse ato mund të përdoren për nënfushat e pakufizuara të një emri domaini.

Tjetra, nëse keni nevojë për një karrocë blerëse në faqen tuaj në eCommerce, mund të instaloni një duke përdorur një program të instaluar me një klik.

Së fundmi, ju mund të siguroheni se serverët GreenGeeks janë PCI në përputhje, gjë që siguron më tej të dhënat e faqes tuaj.

7. Ndërtues ekskluziv i faqes në internet

Me mbajtjen në internet të tyre, ju keni qasje në ndërtuesin e integruar të GreenGeeks në Uebfaqe bëjeni krijimin e sitit një fllad.

Ndërtues i Uebfaqeve GreenGeeks

Me këtë mjet, ju merrni tiparet e mëposhtme:

 • 100 të modeleve të paracaktuar për t’ju ndihmuar të filloni
 • Temat miqësore dhe të përgjegjshme për celularin
 • zvarrit & bie teknologji që nuk kërkon aftësi kodimi
 • Optimizimi i SEO
 • 24/7 përkushtim i përkushtuar

Ky ndërtues i faqes në internet aktivizohet lehtësisht pasi të regjistrohesh për organizimin e GreenGeeks.

ConsG GreenGeeks

Gjithmonë ka pengesa për gjithçka, madje edhe gjëra të mira si mbajtja në internet e GreenGeeks. Dhe, në përpjekje për t’ju njoftuar me gjithçka, ne kemi përpiluar disa disavantazhe në përdorimin e GreenGeeks si hostin tuaj në internet.

1. Pikat mashtruese të çmimeve

Nuk ka asnjë mohim se mbajtja në internet e lirë është e lehtë për tu parë. Sidoqoftë, shërbimet e lira të pritjes nuk janë gjithmonë të disponueshme nga kompanitë pritëse me cilësi të lartë. Mos harroni, ju merrni atë që paguani.

Me shikim të parë, do të duket se kompania e besueshme e organizuar GreenGeeks ofron vërtet një pritje të lirë në internet. Dhe, bazuar në mirat e përmendura më parë për përdorimin e GreenGeeks, do të duket shumë mirë të jetë e vërtetë.

Dhe teknikisht, është.

Pas hetimit të mëtutjeshëm, zbulova se mënyra e vetme për të arritur në internet hosting në dukje të mahnitshme 3,95 $ / muaj nga GreenGeeks është nëse pranoni të paguani tre vjet shërbim me atë çmim.

Nëse doni të paguani një vlerë të shërbimit të një viti, do të paguani 5,95 $ / muaj.

Dhe, nëse jeni i ri në GreenGeeks dhe doni të paguani çdo muaj derisa të jeni të sigurt se ata janë kompania pritëse për ju, do të përfundoni duke paguar një dajak 9,95 $ / muaj!

Planet dhe icingmimet e GreenGeeks

Për të mos përmendur, nëse dëshironi të paguani çdo muaj për muaj, për të filluar, edhe pagesa e konfigurimit nuk hiqet, gjë që do t’ju kushtojë 15 dollarë të tjerë.

2. Rimbursimet nuk përfshijnë vendosjen dhe tarifat e domenit

Sipas politikës së garancisë 30-ditore për kthimin e parave të GreenGeeks, mund të merrni një rimbursim të plotë nëse jeni të pakënaqur, pa pyetje.

Sidoqoftë, nuk do t’ju kthehet tarifa e konfigurimit, tarifa e regjistrimit të emrit të domain (edhe nëse kur jeni regjistruar se ishte falas), ose tarifat e transferimit.

Megjithëse zbritja e tarifave të emrave të domain mund të duket e arsyeshme (pasi ju duhet të mbani emrin e domain kur largoheni), nuk duket e drejtë të ngarkoni njerëzit tarifat e konfigurimit dhe transferimit nëse ata ishin përfundimisht të pakënaqur me shërbimet që u ofrohen.

Sidomos nëse GreenGeeks do të ofrojë një garanci për kthimin e parave pa pyetje të bëra.

Planet e Pritjes së GreenGeeks

GreenGeeks ofron disa plane pritëse bazuar në nevojat tuaja individuale. Thënë kështu, ne do të shikojmë planet e pritura të përbashkëta dhe WordPress, kështu që ju të keni një ide të mirë se çfarë të prisni kur të regjistroheni për të përdorur shërbimet e tyre të pritjes.

Planet e përbashkëta të strehimit

Peizazhi i përbashkët i pritjes ka ndryshuar në mënyrë të konsiderueshme. Shumë njerëz në të kaluarën thjesht donin që pritja në internet të kishte një kohë të patëmetë me një ritëm të lirë. Ju keni planet tuaja të vogla, të mesme dhe të mëdha, cPanel goditje në një server dhe ju u krye. Sot klientët duan rrjedhën e punës, shpejtësinë, kohën e duhur dhe shkallueshmërinë e të gjitha të mbështjellura në një paketë të bukur.

Me kalimin e kohës – GreenGeeks kanë optimizuar planin e pritjes Ecosite Starter për të pasur të gjitha tiparet që duan 99.9% të klientëve pritës. Kjo është arsyeja pse ata ofrojnë klientëve një rrugë të drejtpërdrejtë për të regjistruar atë nga faqja e internetit.

GreenGeeks Hosting Shared

Në vend se një plan i shtrenjtë pritjeje me karakteristika shtesë, Joe mesatare në rrugë nuk di asgjë – ata janë përpjekur të shkurtojnë dhjamin dhe të sjellin klientët një përvojë më të optimizuar të pritjes.

Vizioni i tyre si një ofrues i pritjes është të lejojë klientët e tyre të përqëndrohen në vendosjen, menaxhimin dhe rritjen e faqeve të tyre të internetit pa pasur nevojë të shqetësohen për teknologjinë themelore..

Platforma pritëse duhet të funksionojë.

Karakteristika e tyre e ndryshueshme e pritjes u prezantua në fillim të këtij viti dhe lejon klientët të shtojnë me lehtësi burime informatike si CPU, RAM dhe I / O në një mënyrë të paguar – si-ju-shkoni – duke eleminuar nevojën për të përmirësuar në një Server Virtual Privat.

Me planet e tyre, ju merrni tipare të tilla si:

 • Baza e të dhënave të pakufizuara të MySQL
 • Domene të pakufizuara nën dhe të parkuar
 • Paneli cPanel i lehtë për t’u përdorur
 • Softaculous që përfshin instalime me një klik të 250+ skriptet
 • Burimet e shkallëzueshme
 • Mundësia për të zgjedhur databazën tuaj
 • Zgjidhja e mbajtjes së memorjes PowerCacher
 • Integrim falas i CDN-së
 • Karakteristikat e e-commerce si certifikata SSL dhe karrocat e instaluara
 • Lirë SSH dhe siguroni llogari FTP
 • Perl dhe Python mbështesin

Përveç kësaj, ju do të merrni një emër domain falas pas vendosjes, migrim falas në sit, dhe qasje në zvarritësin ekskluziv të GreenGeeks & ndërtues faqesh për krijimin e faqeve të lehta.

Plani i ndarjes së çmimeve fillon me 3,95 $ / muaj (mbani mend, vetëm nëse paguani për tre vjet më parë). Përndryshe, ky plan do t’ju kushtojë 9,95 $ / muaj.

Ata gjithashtu ofrojnë Ecosite Pro dhe Ecosite Premium si mundësi të azhurnimit për klientët pritës që kanë nevojë për të. https://www.greengeeks.com/kb/4873/greengeeks-shared-hosting-pricing/

WordPress Hosting

GreenGeeks gjithashtu ka WordPress hosting, megjithëse kurseni për disa veçori, duket se është i njëjtë me planin e përbashkët të pritjes.

GreenGeeks WordPress Hosting

Në fakt, ndryshimi i vetëm që mund të vë re është fakti që GreenGeeks ofron atë që ata e quajnë “FALAS Siguria e Zgjuar e WordPress-it.” It’sshtë e paqartë se çfarë përfshin siguria e përmirësuar, megjithatë, kështu që unë nuk jam në gjendje të komentoj nëse është përfitim apo jo.

Do gjë tjetër, përfshirë instalimin me një klikim të WordPress, vjen me planin e përbashkët të pritjes. Për më tepër, pikat e çmimeve janë të njëjta, duke e bërë përsëri të paqartë se cilat janë ndryshimet në të vërtetë.

Pyetjet e bëra më shpesh

Këtu janë përgjigjet për disa nga pyetjet më të shpeshta:

 1. Farë është GreenGeeks? GreenGeeks është një kompani pritjeje në internet e themeluar në vitin 2006 dhe selia e saj është në Agoura Hills, California. Uebfaqja e tyre zyrtare është www.greengeeks.com dhe vlerësimi i tyre BBB është A.
 2. Whatfarë lloji të planeve të pritjes janë në dispozicion me GreenGeeks? GreenGeeks siguron një pritje të përbashkët, hosting WordPress, Reseller hosting, host VPS dhe serverë të Dedikuar.
 3. Whatfarë lloj kontrolli panel përdoret? CPanel i përdorur zakonisht.
 4. Si funksionon migracioni falas në sit? Pasi të regjistroheni në nikoqirin e GreenGeeks, thjesht paraqisni një biletë në ekipin e migracionit në mënyrë që ata t’ju ndihmojnë.
 5. Formsfarë forme pagese pranon GreenGeeks? Të gjitha kartat kryesore të kreditit (Visa, Mastercard, dhe American Express), dhe PayPal.
 6. A ka ndonjë shtesë shtesë premium në dispozicion? Po, përfshirë licencat e shumta të WHMCS (programi i faturimit), rivendosjen e kopjimit, kërkesat manuale për kopje rezervë dhe përputhshmërinë e plotë të PCI. Shihni listën e shtesave këtu.

A ju rekomandoj GreenGeeks?

Me kaq shumë zgjedhje atje, çfarë e veçon GreenGeeks-in nga konkurrenca?

Që nga viti 2008, GreenGeeks ka qenë ofruesi kryesor i një hosti eko-miqësor për një host të industrisë. Sidoqoftë, kjo nuk është veçoria e vetme e pritjes që na veçon nga hostet e tjerë të uebit. Platforma e pritjes GreenGeeks është më e shpejtë, e shkallëzuar dhe e dizajnuar për të ofruar një përvojë më të mirë pritëse.

Platforma jonë e pritjes ofron burime të llogaritshme të llogaritjes, duke eleminuar nevojën për të përmirësuar në një server virtual virtual. Do llogari sigurohet me burimet e veta kompjuterike të dedikuar dhe sistemin e siguruar të skedarëve virtualë. Ju mund të zgjidhni një vend pritjeje që është gjeografikisht afër jush. GreenGeeks mund t’ju ​​bëjë të keni vendosur në një server në Shtetet e Bashkuara, Evropë ose Kanada.

Ka shumë veçori të tjera për të zgjedhur – por unë do të sugjeroja të flisnim me ekipin tonë të bisedave të drejtpërdrejta ose të na telefononi. Specialisti ynë i ndihmës do të donte të ndante më shumë arsye të mëdha për të na dhënë një fotografi.

logo
Mitch Keeler – Marrëdhëniet e partnerëve me GreenGeeks

Shkurtimisht, GreenGeeks është një zgjidhje më shumë se adekuate e mbajtjes në internet. Ata ofrojnë një shumëllojshmëri të veçorive, kanë mbështetje të mirë të klientit, dhe sigurohuni që të dhënat tuaja të faqes në internet dhe të vizitorëve të faqes janë të sigurta dhe të sigurta.

Për të mos përmendur, nëse jeni dikush që dëshiron të jetë miqësor me mjedisin, GreenGeeks e merr atë vetë për t’ju ndihmuar të jeni më të vetëdijshëm në këtë botë shumë teknologjike. Cila është e shkëlqyeshme!

Sidoqoftë, ka disa gjëra që duhet të merren parasysh përpara se të regjistroheni me ta. Jini të vetëdijshëm se çmimi nuk është siç duket, se garancitë e tyre janë të vështira për t’u vërtetuar, dhe se nëse ndërroni mendjen pas regjistrimit, përsëri do të humbni një shumë të drejtë parash.

Pra, nëse kjo tingëllon si një ofrues i web hosting që dëshironi të kontrolloni, sigurohuni që të kontrolloni faqen e tyre të internetit dhe të gjitha ato që duhet të ofrojnë, për t’u siguruar që ata po ofrojnë që ju jeni shërbimet e pritjes që ju duhen me të vërtetë me një çmim ju me të vërtetë dëshironi të paguani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me