Rishikimi i DreamHost

DreamHost është bërë i famshëm për bujarët dhe industrinë e tij që udhëheq garancinë e kthimit të parave 97-ditore, dhe ata premtojnë se faqja juaj e internetit është e shpejtë, e sigurt & gjithnjë lart.


Si një nga ofruesit më të gjatë të mbretërimit të internetit në treg sot, Dreamhost di për veçoritë, përballueshmërinë dhe mbështetjen e klientit. Ky përmbledhje e DreamHost do t’ju informojë nëse ky host në internet është një zgjedhje e mirë për ju.

Sidoqoftë, ne duam t’ju udhëheqim përmes gjithçkaje që ata kanë për të ofruar, kështu që nëse ato dalin në listën tuaj të “majave”, mund të përcaktoni më mirë nëse DreamHost është hosti në internet për të cilin doni t’i besoni të dhënave të faqes tuaj.

Kjo është ajo që do të mësoni nga ky përmbledhje e DreamHost

 1. Lista e pro

Këtu bëj një vështrim më të afërt në përdorimin e DreamHost. Sepse ka shumë gjëra të mira në lidhje me këtë host të uebit.

 1. Lista e Cons

Por ka disa dobësi të DreamHost gjithashtu. Këtu po hedh një vështrim nga afër se cilat janë.

 1. Planet e DreamHost & çmimet

Këtu në këtë pjesë do t’i përshkruaj më hollësisht ato.

 1. A e rekomandoj DreamHost.com?

Këtu po ju them nëse ose nëse mendoj se jeni më mirë me një alternative të DreamHost.

Pra, le të futemi në këtë përmbledhje të DreamHost …

ProHesimet e DreamHost

DreamHost është një kompani pritëse dhe e operuar në mënyrë të pavarur që ka mbajtur provën e kohës, pavarësisht se Endurance International në dukje ka marrë përsipër disa nga emrat më të mëdhenj në historinë e pritjes (p.sh. iPage, Hostgator dhe Bluehost).

Në mënyrë që DreamHost ta ketë bërë këtë, dhe të mbetet i suksesshëm, është dashur të punojë shumë për të kënaqur klientët që kërkojnë një pritje të besueshme që vjen me gjithçka që nevojitet për të drejtuar një faqe interneti fitimprurëse.

Pra, le të hedhim një vështrim dhe të shohim se çfarë duhet të ofrojnë ata që janë kaq të shkëlqyeshëm.

1. Shpejtësia

Serverat e shpejtë është një faktor shumë i rëndësishëm kur zgjidhni një host të uebit. Sepse hulumtimi ka treguar që shumica e vizitorëve të faqes do të lënë faqen tuaj (dhe kurrë nuk kthehen) nëse nuk arrin ngarkesa brenda 2 sekondave ose më pak.

Sa më shpejtë që faqja juaj e internetit ngarkon më mirë!

Pronarët e faqeve kanë nevojë për ngarkim të shpejtë të faqeve, cila është shpejtësia “pirg” e DreamHosts?

Varet vërtet nga shërbimet që keni marrë me ne, por ne kemi shpenzuar shumë kohë në ndërtimin e ofruar menaxhuar WordPress-in tonë, DreamPress, për të ofruar një nga përvojat më të përgjegjshme të WordPress në internet!

ruhet në nivelin e serverit me PHP OPcache dhe Memcached, shkon në krye të PHP7 të shpejtë dhe të shpejtë, dhe jeton e shpërndarë në një server të Nginx në internet dhe një server të bazës së të dhënave MySQL të optimizuar nga WordPress. Ne jemi shumë krenarë për DreamPress dhe kemi punuar shumë për ta bërë atë një nga opsionet më të fuqishme të hostimit të WordPress në internet.

logoja e ëndrrave
Brett Dunst – DreamHost VP i Komunikimeve të Korporatave

DreamHost ofron disa nga teknologjitë më të fundit të shpejtësisë për të siguruar që faqja juaj të ngarkohet shpejt:

 • Shtytës të ngurtë të shtetit. Skedarët dhe bazat e të dhënave të faqes suaj janë ruajtur në SSD, të cilat janë shumë më shpejt se HDD (Disqet e diskut).
 • Kompresimi Gzip. Abledshtë aktivizuar si parazgjedhje në të gjitha planet e pritjes
 • Cache e ruajtjes. OPcache është një motor caching i futur në PHP dhe gjithashtu aktivizohet si parazgjedhje.
 • Rrjeti i Dorëzimit të Përmbajtjes. Cloudflare është një shërbim CDN që siguron mbrojtje dhe përshpejtim të faqes në internet. DreamHost është një “Partner i Optimizuar i Hosting” i Cloudflare.
 • PHP7. Ky është versioni i fundit i PHP dhe siguron performancë më të shpejtë dhe më pak burime.

Test i shpejtësisë – sa i shpejtë është DreamHost?

Vendosa të provoj kohën e ngarkesës. Unë krijova një faqe interneti të testuar të pritur (në planin Shared Starter), dhe më pas instalova WordPress (duke përdorur temën argjentinase dhe përmbajtjen e lorem ipsum dummy).

Paneli i kontrollit

Jashtë kutisë, siti i provave u ngarkua mjaft shpejt, 1.1 sekonda, madhësia e faqes 210 kb dhe 15 kërkesa.

shpejtësia e ëndrrave

Nuk është aspak keq .. por bëhet më mirë.

DreamHost tashmë vjen me ndërtuar në caching dhe ngjeshje gzip që janë aktivizuar si parazgjedhje, kështu që nuk ka cilësime për të optimizuar këtu.

Por për të shpejtuar gjërat edhe më shumë, unë shkova përpara dhe instalova një plugin falas WordPress i quajtur Autoptimize dhe thjesht aktivizova cilësimet e paracaktuara.

automatizoni plugin

Kjo përmirësoi performancën edhe më shumë, pasi u rrua 0,1 sekonda, dhe e zvogëloi madhësinë e përgjithshme të faqes në të drejtë 199 kb dhe uli numrin e kërkesave deri në 11.

shpejtësia e ngarkesës së Dreamhost

Faqet e WordPress të hostuara në DreamHost do të ngarkojnë shumë shpejt, dhe këtu unë ju kam treguar një teknikë të thjeshtë që mund të përdorni për të shpejtuar gjërat edhe më shumë.

2. Ndërtues i faqes së internetit të Remixer DIY

Ekipi në DreamHost e di se sa e vështirë mund të jetë ndërtimi i një faqe në internet nga e para, veçanërisht kur nuk dini ndonjë kod.

remixer

Kjo është arsyeja pse ata ofrojnë ndërtuesin e faqes Remixer për të gjithë klientët për të bërë faqet e internetit të veçantë që janë të destinuar të drejtojnë trafikun dhe të shndërrojnë vizitorët në klientë.

Këtu janë disa nga karakteristikat që vijnë me ndërtuesin tuaj të internetit të integruar:

 • Krijimi i pakufizuar i faqes në internet nën një plan pritjeje
 • Asnjë kufi faqesh
 • Temat miqësore me celularin
 • Ngjyra dhe shkronja të personalizuara
 • Caktimi i emrit të domenit në faqen e internetit të Remixer (falas)
 • Qasje në fotografinë e aksioneve falas dhe profesionale në kërkim
 • Optimizimi i integruar i SEO
 • Biblioteka individuale e mediave, në mënyrë që të publikoni foto, video dhe audio në faqen tuaj

temat e rikujtimit

Ndërtimi i një uebsajti nga lart është tepër i thjeshtë kur përdorni ndërtuesin e tyre ekskluziv të uebfaqes.

3. Emrat e Domainit dhe më shumë

Jo vetëm që DreamHost ofron emra domain falas me planet e tyre të pritjes (përveç planit të përbashkët të fillimit të pritjes), ato përfshijnë gjithashtu një mori karakteristikash shtesë, duke e bërë marrëveshjen pak më të ëmbël..

Për të filluar, përdorni shiritin e tyre të përshtatshëm të kërkimit të emrit të domain-it për të gjetur URL-në e përsosur për faqen tuaj të internetit në rritje.

emrat e domain

Tjetra, shijoni sa vijon:

 • Auto-rinovimet. Vendosni vetë-rinovimet e emrave të domain, në mënyrë që çdo vit të siguroheni që emri i domain-it të mbetet i juaji dhe askush të mos përfitojë nga puna juaj e vështirë.
 • Menaxhimi i DNS. Reflektoni kompjuterat me emra në vend të adresave IP.
 • Merrni sa më shumë nënfusha që ju nevojiten, falas.
 • Emrat e personalizuar. Krijoni servera të emrave të kotësisë të markës me domenin tuaj për t’iu përgjigjur kërkesave të DNS për domenin tuaj.
 • Forcimi i domenit. Rregulloni automatikisht vizitorët e faqes tuaj në një URL tjetër ose emër domain për një menaxhim më të lehtë të përmbajtjes.
 • Mbyllja opsionale e domenit. Kyçeni emrin e domain tuaj falas për siguri të shtuar, në mënyrë që të mos bëhen ndryshime të paautorizuara.

Regjistrimi i emrit tuaj të domain me DreamHost është zgjidhja më e thjeshtë kur i përdorni ato si ofruesin tuaj të pritjes gjithashtu.

Thënë kështu, nëse keni një emër domaini me një kompani tjetër, lehtë mund ta transferoni atë në DreamHost kur të jeni gati.

4. Përkushtim ndaj mjedisit

DreamHost e kupton që drejtimi i një kompanie pritëse merr numrin e saj të mjedisit. Për shembull, energjia elektrike për të mbajtur serverët në punë, letër për të drejtuar zyrat, dhe madje edhe gazin që duhet për t’i marrë punonjësit në dhe nga puna çdo ditë ndikojnë në mjedisin që ne të gjithë ndajmë.

Ekziston gjithashtu një mirëkuptim se me kalimin e viteve, dhe për shumë kohë në të ardhmen, DreamHost është rritur dhe do të vazhdojë të rritet në një biznes më të madh që përdor më shumë burime të çmuara të tokës.

Si përgjigje, DreamHost bën si më poshtë për të zvogëluar gjurmët e tyre të karbonit:

 • Zyrat e tyre funksionojnë me pajisje dhe ndriçim efikas të energjisë dhe përdor pajisje instalimi hidraulik me rrjedhë të ulët
 • Qendrat e të dhënave përfshijnë infrastrukturën e ftohjes me efikasitet të lartë, përdorimin e ujit komunal dhe të rikuperuar, përpunuesit e energjisë me efikasitet dhe energjinë nga burimet e rinovueshme siç janë fermat e erës, panelet diellore dhe hidrocentralet
 • Punonjësit marrin kazanët e riciklimit kompliment në zyrat e tyre, stimuj financiarë për të përdorur transportin publik, mundësitë për punë nga shtëpia dhe qasje në regjistrimin elektronik dhe videokonferencë

Nëse bërja e pjesës suaj për të kursyer mjedisin është e rëndësishme, mund të jeni të sigurt se DreamHost është në anën tuaj dhe po bën çmos që t’ju ofrojë shërbime pritëse të përgjegjshme ndaj mjedisit.

5. 100% Uptime

Shtë një gjë e rrallë për të gjetur një kompani pritëse që do të sigurojë një garanci të vërtetë 100% në kohë. E megjithatë, DreamHost e bën atë disi.

Duke përdorur vendndodhje të shumta të qendrave të të dhënave për të trajtuar ngarkesën dhe çdo kërcënim nga joproduktive, ftohjes së tepërt, gjeneratorëve të urgjencës dhe monitorimit të vazhdueshëm të serverëve, DreamHost mban faqen tuaj të internetit dhe funksionon gjatë gjithë kohës.

Nëse në çdo kohë siti juaj ka përvojë joproduktive (që sipas DreamHost nuk do të ketë), por vetëm në rast se ndodh, do të kompensoheni gjithashtu.

kohën e garantuar

Dhe, nëse doni të shikoni statusin aktual të çdo çështje kritike, joproduktive dhe azhurnimet e sistemit, shikoni Uebfaqen e Statusit të DreamHost në çdo kohë që dëshironi.

statusi aktual i ëndrrave

Dhe për ta përmbysur atë, nëse doni të shikoni historikun e çdo çështje serveri që ka ndodhur me DreamHost, mund ta bëni edhe atë:

azhurnimet e serverit

Kjo transparencë është një tipar i shkëlqyeshëm që vlerësojnë klientët. Bota nuk është e përsosur, dhe as nuk ka ndonjë ofrues të mbajtjes së uebit në treg.

Fshehja e faktit që gjërat ndodhin nuk priren të ulen mirë me klientët që paguajnë, kështu që DreamHost bën një përpjekje për t’ju treguar kur ndodhin gjërat dhe si trajtohen ato, kështu që të jeni të sigurt që po merrni vlerat e parave tuaja dhe faqja juaj e internetit është mbrojtur.

6. Garancia mbresëlënëse për kthimin e parave

Përsëri, DreamHost vërtet del jashtë kur bëhet fjalë për të garantuar se ka shërbimet e pritjes që ju nevojiten për të drejtuar një faqe të suksesshme.

Të gjitha planet e përbashkëta të pritjes së pritjes vijnë me një Garancia e kthimit të parave 97-ditore dhe të gjitha planet e DreamPress vijnë me Garancitë e Kthimit të Parave 30-ditore.

Kjo është e jashtëzakonshme duke parë pasi që garancia e kthimit të parave të 90 ditëve të InMotion nuk mund të konkurrojë. Dhe shumica e ofruesve të tjerë të pritjes ju japin vetëm 30 ose 45 ditë për të anuluar nëse nuk janë të kënaqur.

DreamHost dëshiron që të siguroheni që ato janë (ose nuk janë) ato për ju. Dhe duke pasur një politikë kaq bujare të rimbursimit, të gjithë klientët e DreamHost fillojnë që të krijojnë besim me ta që në fillim, gjë që mund të shkojë përpara për biznes.

Në fund të fundit, shumë dyqane të e-commerce pretendojnë se kur zgjasin periudhën e rimbursimit, ata në të vërtetë shohin një rënie të rimbursimeve dhe një rritje të shitjeve.

7. Mbështetje e Madh e Klientit

Ka të ngjarë të ketë raste kur duhet të kontaktoni dikë në mbështetje. Kjo është arsyeja pse të dish që do të ketë një anëtar të ekipit të ditur për t’ju ndihmuar në çdo kohë është thelbësore.

DreamHost ka qenie njerëzore nga jeta reale në gatishmëri për t’ju ndihmuar të zgjidhni çdo problem tuaj. Ata janë me përvojë me mbajtjen në internet dhe WordPress (nëse zgjidhni planin e menaxhuar të WordPress hosting) dhe mund t’ju ndihmojnë të zgjidhni çdo çështje që keni përfshirë.

Përveç kësaj, ju mund të:

 • Kontaktoni me mbështetjen e klientit përmes bisedës live 24/7/365
 • Qasja e stafit mbështetës, mbështetja e teknologjisë ose ekipi i shërbimit me email për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja
 • Filloni një fije në forumin e komunitetit për të parë se çfarë mendojnë klientët e tjerë të DreamHost
 • Zgjidh një problem, duke përdorur bazën e gjerë të njohurive që ka artikuj në lidhje me menaxhimin / faturimin e llogarisë, certifikatat SSL, mbështetjen e produktit dhe më shumë

DreamHost Cons

Me pak fjalë, DreamHost është një ofrues i thjeshtë hosting që u ofron klientëve të tij veçori të nevojshme për të drejtuar një faqe interneti të suksesshme.

Sidoqoftë, ka disa gjëra që nuk janë aq të mëdha për të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm para se të vendosni se DreamHost është për ju.

1. Pa cPanel

Tradicionalisht, ofruesit e pritjes u japin klientëve të tyre qasje në gjëra të tilla si menaxhimi i llogarisë dhe faturimi, llogaritë e postës elektronike, informacioni FTP, dhe më shumë në cPanel ose Plesk, të dyja janë panele kontrolli intuitive me pulte të lehta për t’u përdorur.

DreamHost nuk e bën këtë, gjë që mund ta bëjë kurbën e të mësuarit pak më të ashpër për ata të rinj për pritje ose ata që janë të njohur me cPanel.

panel kontrolli për dreamhost

Problemi me panelin e kontrollit të pronarit të DreamHost është se mund të jetë e vështirë për të gjetur gjërat që po kërkoni, pulti mund të duket kufizues, dhe kërkesat për mbështetje të klientit rriten sepse njerëzit e gjejnë veten duke pasur shumë probleme duke përfunduar edhe më të thjeshtat e detyrave.

2. Pa mbështetje telefonike

Sigurisht, ju mund të hyni në mbështetjen e DreamHost me email ose chat live. Por nuk ka asnjë numër telefoni që mund të arrini kur të doni të bisedoni me një person të vërtetë live.

Megjithëse mund të kërkoni një telefonatë nga mbështetja teknike, kjo do t’ju kushtojë më shumë pasi ky shërbim mbështetës nuk përfshihet në planin tuaj të pritjes.

Në vend të kësaj, ju mund të shtoni tre kthime në llogarinë tuaj për një tarifë mujore, ose të investoni në një përgjigje një herë për një tarifë të caktuar, si dhe.

Kjo nuk do të merret mirë për shumë klientë, duke parë që ofruesit më të besueshëm të pritjes kanë email, sisteme biletash mbështetëse, bisedë live dhe shërbim telefonik të disponueshëm për të gjithë klientët falas.

Shtuar në të, mbështetja e bisedës live nuk është në dispozicion 24/7, siç është mbështetja e postës elektronike. Në vend të kësaj, ju mund t’i përdorni vetëm ato çdo ditë nga ora 5:30 AM – 9:30 e pasdites Koha e Paqësorit.

Ndërsa ky nuk është normalisht një problem, të gjithë mund të mendojmë për një kohë kur kemi nevojë për mbështetje të menjëhershme në mes të natës. Duket gjithashtu se mënyra e vetme për të hyrë në mbështetjen e bisedës live është përmes panelit tuaj të kontrollit, i cili nuk ju ndihmon nëse keni pyetje para shitjes për të cilat dëshironi të përgjigjeni menjëherë. Në vend të kësaj, ju duhet të përdorni formularin e kontaktit në internet.

Planet e hostimit të DreamHost

DreamHost ka shumë plane pritjeje të disponueshme duke përfshirë hostimin e përbashkët, serverët e dedikuar, serverët virtualë privatë (VPS) dhe hostimin e WordPress,

Sidoqoftë, ne thjesht do të hedhim një vështrim në planet e përbashkëta dhe të hostimit të WordPress.

Ndarja e përbashkët

Pritja e përbashkët e DreamHost është shumë e thjeshtë.

planet e përbashkëta të pritjes

Ka vetëm dy plane për të zgjedhur nga:

 1. Fillestar i përbashkët. Kjo është e shkëlqyeshme për ata që sapo fillojnë. Ai përfshin një uebfaqe, një emër domain .com për një çmim të ulët, trafik të pakufizuar, ruajtje të shpejtë të SSD, certifikatë SSL dhe mundësi për të azhurnuar për të shtuar një llogari email. Ky plan fillon në $ 2.95 / month.
 2. Të përbashkëta të pakufizuar. Ky plan është i shkëlqyeshëm për ata që kanë shumë faqe në internet. Shijoni uebfaqe të pakufizuara, një emër domain falas, trafik të pakufizuar dhe ruajtje të SSD, çertifikata të shumta SSL dhe mbajtje të postës elektronike. Ky plan fillon në $ 7.95 / month.

Me një pritje të përbashkët, ju keni akses në panelin e kontrollit të pronarit, 100% garanci në kohë, mbështetje 24/7, dhe garanci mbresëlënëse për kthimin e parave 97-ditore.

Karakteristika të tjera në planin DreamHost Shared Unlimited përfshijnë:

 • Baza e të dhënave të pakufizuar të MySQL
 • Përfaqësuesi i serverit përfshin (SSI)
 • Mbështetje IPv6
 • Shell i plotë unix
 • Mbështetje PHP 7.1
 • Mbështetje binarët, Python dhe Perl
 • Qasja në skedarët e regjistruar të papërpunuar
 • Qasja në Crontab
 • Qasje e plotë CGI
 • Skriptet e konservuara CGI

Shtë e rëndësishme të theksohet se DreamHost nuk ofron Windows sistemet operative përfshirë ASP.NET ose Windows Server. Në vend të kësaj, ata ofrojnë vetëm mbështetje Linux.

WordPress Hosting

Pse është DreamHost dhe DreamPress-i juaj, kaq i përkushtuar në WordPress?

Si një kompani që punon shumë për të fuqizuar krijuesit e përmbajtjes duke i ndihmuar ata të arrijnë sukses në internet, do të ishim të çmendur të mos çmendemi për WordPress – ai fuqizon mbi një të tretën e internetit!

WordPress sjell krijimtarinë e njerëzve dhe fuqinë e kompjuterave së bashku në një mënyrë që pak platforma në internet kanë qenë në gjendje të realizojnë. Komuniteti i WordPress është i pabesueshëm dhe asnjëherë nuk pushon së më mahnitni!

Fullshtë plot me mijëra njerëz të dobishëm, të gjithë të përqendruar sa më shumë në përmirësimin e platformës thelbësore pasi sigurojnë që kushdo që dëshiron që zëri i tyre të dëgjohet në internet ta marrë këtë shans.

Në fakt, deklaratat tona të Vizionit dhe Misionit përputhen shumë ngushtë me një rrjet të hapur dhe botim të demokratizuar:

“Njerëzit kanë lirinë të zgjedhin se si ndahet përmbajtja e tyre dixhitale” është deklarata jonë Vizioni. “Suksesi i nxitjes duke siguruar një platformë të hapur të zgjedhjes” është deklarata e Misionit tonë.

logoja e ëndrrave
Brett Dunst – DreamHost VP i Komunikimeve të Korporatave

Dreamhost-së Host WordPress është gjithashtu shumë e thjeshtë.

planet e pritjes së fjalëve

Ka vetëm dy plane për të zgjedhur nga:

 1. Fillestar i përbashkët. Kjo është e mirë për faqet e internetit të vogla të WordPress, atyre që sapo fillojnë, dhe kujtdo që ka një buxhet të rreptë. Ajo vjen me një server të përbashkët të pritjes, mbështet një faqe në internet, dhe vjen me trafik të pakufizuar, ruajtje të shpejtë të SSD, një çertifikatë SSL me 1 klikim, mbështetje 24/7 dhe mundësi për tu azhurnuar për të shtuar një llogari email. Ky plan fillon në $ 2.59 / month.
 2. DreamPress. Ky është hosting i fuqishëm i WordPress për faqet e internetit të mëdha dhe bizneset që duan performancë të qetë në faqet e tyre shumë të trafikuara. Ai vjen i optimizuar për WordPress dhe me mjete të integruara. Ajo vjen me një server të shpejtë cloud, përfshin një uebfaqe, 10K vizitorë mujorë të faqes, 30 GB memorje SSD, një çertifikatë SSL me 1 klikim, mbajtje të postës elektronike, 24/7 mbështetje dhe një para-instalim falas të Jetpack. Ky plan fillon në $ 16.95 / month.

Me hostimin e DreamHost WordPress, ju merrni shpejtësi të shpejtë ndriçimi, veçori të integruara të sigurisë dhe Specialistë të WordPress të trajnuar për t’ju ndihmuar me pyetjet dhe shqetësimet tuaja.

Përveç kësaj, të gjitha planet e hostimit të WordPress vijnë me:

 • Përditësime automatike të WordPress (thelbësore të WordPress dhe azhurnime të sigurisë)
 • Një instalim WordPress dhe shtojca dhe tema të njohura për të filluar
 • Privatësia e domenit
 • Adresat e pakufizuara të postës elektronike
 • Paneli i kontrollit të personalizuar DreamHost
 • Zjarri i Zbatuar në Zbatim në Ueb (WAF)
 • Menaxhimi i plotë i domenit
 • Qasja në SFTP dhe SSH
 • WP-CLI

Nëse vendosni planin e pritjes së DreamPress, do të merrni gjithashtu memorje të nivelit të serverit, caching të objektit, lëshime të menjëhershme të faqeve, caching të llak, kompresim Brotli, përmirësime të menjëhershme, statusin e parazgjedhur HTTP dhe NGINX me HTTP2 të aktivizuar.

Pyetjet e bëra më shpesh

Këtu janë përgjigjet për disa nga pyetjet më të shpeshta:

 1. Farë është DreamHost? DreamHost është një kompani pritjeje në internet me qendër në Los Angeles. Ajo u themelua në vitin 1996 nga Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez dhe Sage Weil. Uebfaqja e tyre zyrtare është www.dreamhost.com. Lexoni më shumë në faqen e tyre Wikipedia.
 2. Whatfarë lloj planesh pritjeje janë në dispozicion me DreamHost? Shpërndarë, VPS, kushtuar dhe menaxhuar hostimin e WordPress.
 3. Whatfarë lloj kontrolli panel përdoret? Paneli i kontrollit i ndërtuar me porosi të DreamHost.
 4. A do të marr një certifikatë SSL? Po, të gjitha sferat e pritura nga DreamHost marrin një çertifikatë Le të Encrypt SSL të Lehtë dhe gëzojnë një instalim 1-klikues të kryer në panelin e kontrollit.
 5. A mund të pres një llogari me email? Në qoftë se nuk investoni në planin e pritjes së Ndara Filluar, do të merrni një pritje elektronike me adresë emaili të pakufizuar.
 6. A ofron DreamHost një ndërtues në internet? Po, të gjitha planet e pritjes vijnë me Remixer, i cili është krijuesi i faqes në internet për kliko për të modifikuar DreamHost. Përveç kësaj, ju merrni tema të paracaktuara për të zgjedhur, imazhe të integruara të aksioneve dhe skema të ngjyrave për të zgjedhur. Ju gjithashtu mund të krijoni sa më shumë faqe në internet që dëshironi – të gjitha pa pasur nevojë të dini ndonjë kod.
 7. Whatfarë lloj mbështetjeje ndaj klientit mund të pres me DreamHost? Ju mund të përdorni aksesin e drejtpërdrejtë të bisedës 7 ditë në javë gjatë orëve të zgjatura të punës, mbështetje 24/7 me email, dhe të paguani për mbështetjen premium telefonike prapa. Ekziston gjithashtu një forum i komunitetit në dispozicion dhe një bazë e gjerë e njohurive me shumë artikuj në lidhje me disa tema.
 8. Kindfarë garancish ka? DreamHost ofron një garanci 100% në kohë (të plotë me kompensimin në rast se faqja juaj do të shkojë poshtë), si dhe një garanci për kthimin e parave në 97 ditë.

A e rekomandoj DreamHost?

Me kaq shumë zgjedhje për web hosting atje, çfarë e veçon DreamHost veç pushimit?

Ne me të vërtetë besojmë në një ueb të hapur që respekton të drejtat e pronësisë të të gjithë përdoruesve. Krijuesit e përmbajtjes nuk duhet të kufizohen nga një Kushtet e Shërbimit që heq disa pronësi të mediave të tyre dixhitale.

Ata nuk duhet të kërkojnë nga kompanitë e teknologjisë për t’u thënë atyre çfarë mund dhe nuk mund t’i botojnë në internet. DreamHost jep transportueshmëri dhe respekt të vërtetë të të dhënave për përdoruesit tanë dhe përmbajtjen e tyre, dhe ne e bëjmë atë me fuqinë e softuerit me burim të hapur.

logoja e ëndrrave
Brett Dunst – DreamHost VP i Komunikimeve të Korporatave

Në fund, ekziston një arsye e mirë pse DreamHost ka qenë rreth e rrotull për kaq shumë kohë dhe ka vazhduar suksesin e saj. Ajo ofron lehtë për të kuptuar planet e pritjes, çmimet e përballueshme dhe më shumë se sa karakteristika të mjaftueshme për të drejtuar një faqe në internet me madhësi të mirë, pa asnjë problem.

Që ka thënë, duke mos pasur cPanel ose Plesk paneli i kontrollit për të menaxhuar informacionin e llogarisë mund të jetë një përmbysje për ata që e duan natyrën intuitive të paneleve më tradicionale të kontrollit. Për të mos përmendur, të pasurit për të paguar mbështetjen e telefonit nuk do të ulen mirë me shumë klientë të mundshëm.

Për blogerët, bizneset e vogla dhe ato me faqet e internetit të WordPress, DreamHost është një ofrues adekuat pritës. Megjithëse është e rëndësishme të siguroheni që thjeshtësia e tyre ofron mjaftueshëm përmes veçorive për ju dhe sitin tuaj në rritje.

Thënë kështu, nëse vendosni të shkoni me hostimin e DreamHost, të paktën mund të mbështeteni në faktin që keni 97 ditë për të vendosur nëse ata janë zgjidhja e duhur për ju apo jo.

Pra, kontrolloni DreamHost jashtë dhe shikoni veten. Ndërtuesit e tyre të faqeve të internetit të rimorkeruesve, kufijtë ekzistues të trafikut, përkushtimi ndaj mjedisit dhe mbështetja 24/7 e-mail mund të jenë vetëm ato që ju nevojiten për të filluar një faqe të suksesshme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map