Revizuirea Cloudways

Cloudways oferă găzduire de cloud accesibilă, puternică și ușor de configurat pentru site-uri WordPress, iar în această recenzie aprofundată Cloudways veți afla dacă acestea sunt cele mai bune gazde WordPress pentru dvs..


Căutați o gazdă WordPress care să fie nu numai rapidă, sigură și extrem de fiabilă, dar și accesibilă? Uneori, acest lucru poate părea un lucru imposibil, mai ales când abia începeți și nu știți cum să eliminați furnizorii de găzduire WordPress răi de la cei buni.

Acum, nu vă pot spune despre fiecare furnizor de hosting de WordPress, de încredere, rapid și accesibil pe piață. Dar ce pot face este să evidențiez unul dintre cele de top: Cloudways.

Nu sunt singurul care este impresionat de Cloudways:

revizuirea cloudways pe twitterEvaluări copleșitoare de pozitive ale utilizatorilor de pe Twitter

Aici, în această recenzie Cloudways, mă voi uita la cele mai importante funcții pe care le oferă, dintre ele și vă voi parcurge toate avantajele și contra, pentru a vă ajuta să decideți dacă înscrierea la Cloudways.com este ceea ce trebuie să faceți.

Dă-mi 10 minute din timpul tău și când ai terminat de citit acest lucru, vei ști dacă acesta este serviciul de găzduire potrivit (sau greșit) pentru tine.

Obține 10% de reducere timp de trei luni folosind codul: webrating

Înscrieți-vă și obțineți 1 migrare GRATUITĂ pentru site-ul dvs. web aceasta este gestionată de experții migrației Cloudways.

Ce veți afla din această recenzie Cloudways

 1. Lista pro

Aici trec prin, în special în jurul trei S-uri de găzduire web; viteză, securitate și asistență. (Consultați P.S., veți fi uimiți)

 1. Lista contra

Dar sunt și câteva. Aici am acoperit ce sunt dezavantajele de a le utiliza.

 1. Planuri și prețuri

Aici te duc prin diferitele pe care le oferă.

 1. Recomand Cloudways.com?

Și în sfârșit aici vă anunț dacă Cloudways este un (indiciu: da, da).

Începeți să vă simplificați experiența de găzduire web, Cloudways își propune să ofere persoanelor fizice, echipelor și întreprinderilor de toate dimensiunile puterea de a oferi vizitatorilor site-ului lor cea mai perfectă experiență de utilizare posibilă.

Nu mai vorbim, această companie unică oferă găzduire web bazată pe cloud platform-as-a-service (PaaS), ceea ce o deosebește chiar și de atât de mulți furnizori de hosting care oferă o varietate de soluții de găzduire.

Planurile de găzduire vin cu un set fantastic de caracteristici, suport pe care te poți baza și prețurile pe care le poți permite.

Performanța este la baza a tot ceea ce fac. Ei și-au conceput stiva tehnologică pentru a profita la maximum de fiecare dolar pe care l-ați introdus. Acestea combină NGINX, Lacă, Memcached și Apache pentru a oferi cea mai rapidă experiență fără a face compromisuri asupra compatibilității codului..

Ceea ce înseamnă că a lor infrastructura este optimizată pentru viteză, performanță și securitate, și veți vedea că acesta este unul dintre cel mai bun furnizor de gazduire bazat pe cloud opțiuni în jur.

Și nu sunt singurul care spune că Cloudways este cel mai bun …

Deoarece Cloudways este foarte popular printre utilizatorii reali. WordPress Hosting este închis Grupul Facebook cu peste 9.000 de membri dedicati exclusiv gazduirii WordPress.

cloudways recenzii facebookUtilizatorii reali ai grupului Facebook care găzduiește WordPress îi iubesc!

În fiecare an, membrii sunt invitați să voteze gazda lor favorită WordPress. După cum vedeți au fost a votat gazda WordPress # 2 de doi ani la rând acum (numărul 2 în sondajul din 2017 și numărul 2 în sondajul din 2016)

sondaj facebook

Deci, să aruncăm o privire mai atentă și să vedem ce trebuie să vă ofere Cloudways.

Procesele Cloudways

Cloudways se ocupă serios de găzduire web și se străduiește să ofere clienților cel mai bun atunci când vine vorba de 3 s de găzduire web; Viteză, securitate și asistență.

Planurile de găzduire sunt, de asemenea, pline de caracteristici esențiale și utile pe care o poate folosi oricine, cu orice tip de site web și orice nivel de abilitate.

1. Soluție unică de gazduire în cloud

Cloudways oferă doar găzduire bazată pe cloud pentru proprietarii de site-uri web.

funcții de găzduire în cloud

Deci, cum diferă acest lucru de alte soluții de găzduire mai tradiționale?

 • Copii multiple conținutul site-ului dvs. este stocat pe mai multe servere, astfel încât, dacă serverul principal coboară, copiile de pe alte servere să intre, reducând minim timpul de inactivitate
 • Migrează ușor site-ul la servere diferite din centre de date diferite, dacă este nevoie
 • Experienţă timpi mai mari de încărcare datorită configurației multiple a serverului și serviciilor CDN premium
 • Bucurați-vă de mai mult mediu sigur deoarece fiecare server lucrează împreună și independent unul de celălalt
 • Profitați de a resurse dedicate mediu, astfel încât site-ul dvs. să nu fie niciodată afectat de alții
 • Scalați-vă site-ul cu ușurință, adăugând mai multe resurse, dacă este necesar, dacă observați un spike în trafic sau o creștere a vânzărilor
 • Gazduirea în cloud este pay-as-you-go deci platiti doar pentru ceea ce aveti nevoie si folositi

Deși această soluție de găzduire este diferită de multe planuri ale furnizorului de hosting disponibile astăzi, fiți sigur că îl puteți utiliza cu orice sistem popular de gestionare a conținutului (CMS), cum ar fi WordPress, Joomla, Magento și Drupal cu doar câteva clicuri.

2. Performanță de mare viteză

Cloudways’ serverele aprind rapid astfel încât să știți că conținutul site-ului dvs. este livrat vizitatorilor cât mai repede posibil, indiferent de traficul vizitat simultan.

Dar asta nu este tot. Cloudways oferă o serie întreagă de caracteristici legate de viteză:

 • Resurse dedicate. Toate serverele au o cantitate specificată de resurse datorită mediului dedicat în care se află. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. nu este niciodată în pericol din cauza atragerii suplimentare a resurselor de către un alt site, iar performanța site-ului dvs. nu este niciodată sacrificată..
 • Plugin gratuit pentru Cache WordPress. Cloudways oferă gratuit pluginul lor de memorie în cache, Breeze, tuturor clienților. Toate planurile de găzduire sunt dotate și cu cache-uri avansate integrate (Memcached, Varnish, Nginx și Redis), precum și Full Page Cache.
 • Redis suport. Activarea Redis ajută baza de date a site-ului dvs. să funcționeze mai bine ca oricând. Amestecat cu Apache, Nginx și Varnish, nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru performanța site-ului dvs..
 • Servere gata PHP. Serverele Cloudways sunt gata PHP 7, care este cea mai rapidă versiune PHP până în prezent.
 • Serviciul Network Delivery Network (CDN). Primește servicii CDN premium, astfel încât serverele de pe glob să poată livra conținutul site-ului dvs. vizitatorilor site-ului, în funcție de locația lor geografică.
 • Servere auto-Vindecare. Dacă serverul tău se oprește, Cloudways sare imediat, cu auto-vindecare automată pentru a reduce timpul de inactivitate.

După cum vedeți, viteza și performanța nu ar trebui să fie niciodată o problemă cu hostingul Cloudways.

Deci, cât de rapid este hostingul Cloudways WordPress?

Aici voi verifica performanța Cloudways prin testarea vitezei acestui site (găzduit pe SiteGround) față de o copie clonată exactă a acestuia (dar găzduită pe Cloudways).

Acesta este:

 • În primul rând, voi testa timpul de încărcare al acestui site web la gazda mea web actuală (care este SiteGround).
 • În continuare, voi testa acel același site web (o copie clonată a acestuia), dar găzduit pe Cloudways **.

* Folosind un plugin de migrare, exportul întregului site și găzduirea acestuia pe Cloudways
** Utilizarea DigitalOcean în planul DO1GB al Cloudways (10 USD / lună)

Făcând acest test veți înțelege modul în care încărcarea rapidă a unui site găzduit pe Cloudways chiar este.

Iată cum a fost găzduită pagina mea de pornire (pe acest site – găzduită) SiteGround) efectuează pe Pingdom:

site-ul site-ului paginii de pornire

Pagina mea de pornire se încarcă în 1,24 secunde. Acest lucru este într-adevăr rapid în comparație cu multe alte gazde – Deoarece SiteGround nu este o gazdă lentă în niciun fel.

Întrebarea este: se va încărca mai repede Cloudways? Să aflăm…

cloudways viteza de testare pingdom

O, da, va fi! Pe Cloudways se încarcă exact aceeași pagină de pornire 435 milisecunde, adică aproape o secundă (0,85 pentru a fi exact) mai rapid!

Ce zici de o pagină de blog, spuneți această pagină de recenzie? Iată cât de repede se încarcă SiteGround:

viteza de performanta

Această pagină de recenzie se încarcă doar 1,1 secunde, din nou SiteGround oferă o viteză mare! Și despre Cloudways?

timpi de încărcare rapidă

Se încarcă doar 798 milisecunde, bine sub o secundă și din nou mult mai repede!

Deci, ce să facem din toate acestea?

Ei bine, un lucru este sigur, dacă acest site ar fi găzduit pe Cloudways în loc de SiteGround, atunci s-ar încărca mult mai repede. (notă-ți singur: mutați acest site în Cloudways pronto!)

3. Securitate administrată

Aducând o abordare proactivă a securității site-ului, puteți încrede datele dvs. sensibile în Cloudways datorită caracteristicilor lor de securitate încorporate:

 • Firewall-uri la nivel de sistem care protejează toate serverele
 • Patch-uri de rutină și upgrade-uri de firmware
 • Instalare gratuită a certificatului SSL cu 1 clic
 • Autentificare cu doi factori pentru contul dvs. Cloudways
 • Capabilitatea de listare a listelor IP

Ca bonus suplimentar, în cazul în care ceva se întâmplă cu site-ul dvs. web, Cloudways oferă backupuri automate gratuite de date și imagini ale serverului cloud.

Cu 1 clic pe restaurare opțiune, dacă site-ul dvs. nu se prăbușește, timpul de oprire este minim.

În cazul în care site-ul dvs. înregistrează vreun timp inactiv (nu are legătură cu întreținerea programată, întreținerea de urgență sau ceea ce numesc „Evenimente de forță majore”), veți fi compensat de Cloudways.

Aceste credite se vor aplica pentru taxele de serviciu pentru luna viitoare.

4. Asistență client stelară

Când vine vorba de alegerea unui furnizor de hosting, sprijinul ar trebui să fie o prioritate. Orice tip de afacere depinde pe deplin de găzduirea web să funcționeze fără probleme. Dar pot exista momente în care lucrurile nu funcționează atât de bine.

Până la urmă, dacă ai nevoie vreodată de ajutor, trebuie să poți lua legătura cu cei responsabili pentru menținerea datelor site-ului tău.

Dacă aveți nevoie să vă contactați cu cineva care vă sprijină, puteți discuta cu un membru al echipei de succes a clienților chat live, sau trimiteți un bilet prin sistemul de ticketing și gestionați progresul interogării.

Și dacă vrei, poți „Solicită un apel” și vorbiți cu asistența pentru clienți prin telefon în timpul programului de lucru.

Puteți accesa, de asemenea, comunitatea activă a membrilor Cloudways pentru a împărtăși cunoștințe, experiențe și abilități. Și, desigur, puteți pune și întrebări!

În cele din urmă, profitați de baza de cunoștințe extinsă, completată cu articole despre Noțiuni introductive, Managementul serverului și Managementul aplicațiilor.

articole de ajutor pentru baza de cunoștințe

Nu mai vorbim, citiți articole despre contul dvs., facturare, servicii de e-mail, suplimente și multe altele.

5. Colaborarea echipei

Poate părea ciudat, dar Cloudways oferă o suită de caracteristici și instrumente concepute pentru ajutați-vă și echipa dvs. să colaboreze și să reușiți.

Acest lucru este util în special pentru dezvoltatori sau agenții care gestionează mai multe site-uri web simultan pe mai multe servere.

De exemplu, Desfășurare automată Git, zone de stadializare nelimitate și acces securizat SSH și SPTP vă permite să lansați proiecte și să le faceți perfecte înainte de a merge live.

În plus, alocați sarcinile membrilor echipei, transferați serverele către alții, clonați aplicații și servere și utilizați Cloudways Plugin WP Migrator pentru a muta cu ușurință site-urile WordPress de la alți furnizori de hosting pe Cloudways.

6. Monitorizarea site-ului web

se bucura în jurul monitorizării a site-ului dvs. web, astfel încât să știți că totul este pe cale permanentă. Serverul pe care sunt stocate datele dvs. este monitorizat 24/7/365.

În plus, puteți vedea peste 16 valori diferite chiar de la consola Cloudways.

monitorizarea serverului

Primește actualizări în timp real prin e-mail sau text de la CloudwaysBot, un asistent inteligent care monitorizează performanțele site-ului dvs. în permanență. Cu informațiile trimise de botul AI, vă puteți optimiza serverele și aplicațiile.

În plus, puteți integra platforma dvs. cu dvs. e-mail, Slack, HipChat, și alte aplicații terțe.

În cele din urmă, profitați de Noua integrare a relijiei astfel încât să puteți rezolva problemele care blochează progresul dvs. și să le rezolvați cât mai curând posibil.

Cloudways Cons

Cloudways este fără îndoială o soluție de găzduire unică, fiabilă și performantă. Acestea fiind spuse, este lipsesc câteva caracteristici importante.

1. Fără înregistrare de nume de domeniu

Cloudways nu oferă înregistrarea numelor de domeniu clienților, gratuit sau contra cost. Asta înseamnă că înainte de a vă înscrie pentru a utiliza serviciile lor de găzduire, trebuie să vă asigurați un nume de domeniu printr-un vânzător terț.

Adăugând la aceasta, îndreptarea numelui de domeniu către furnizorul dvs. de găzduire după instalarea poate fi dificilă, în special pentru proprietarii de site-uri începătoare.

Din această cauză, mulți oameni pot alege să meargă în altă parte pentru nevoile lor de găzduire. La urma urmei, lăsați să înregistrați un nume de domeniu și trebuie să vă întoarceți pentru a vă înscrie la găzduire și indicați adresa URL nou creată către furnizorul dvs. de găzduire ar putea fi prea dificilă, dacă nu este implicat în utilizarea Cloudways.

Acest lucru este valabil mai ales când atât de mulți furnizori de găzduire competitivi oferă înregistrare gratuită a numelor de domeniu și ajută la îndreptarea domeniului dvs. către gazdă.

2. Fără cPanel sau Plesk

Cloudways este o platformă ca o companie de servicii, așa tradițională Panourile de bord cPanel și Plesk nu sunt pur și simplu acolo.

Există o consolă dedicată disponibilă pentru gestionarea aplicațiilor găzduite pe serverul cloud. Dar pentru cei care nu sunt obișnuiți cu această diferență semnificativă, este posibil să aveți probleme.

Ca să nu mai vorbim, cPanel și Plesk sunt mult mai cuprinzătoare, permițându-vă să gestionați tot ce are legătură cu găzduirea dintr-un tablou de bord convenabil.

Deși consola Cloudways are nevoie doar de obișnuință, poate fi descurajant pentru cei care fac trecerea de la o altă platformă de găzduire.

3. Fără gazduire prin e-mail

Planuri de gazduire Cloudways nu vin cu e-mail integrat conturi ca mulți furnizori de hosting de renume.

În schimb, doresc ca oamenii să plătească pe un cont de e-mail, care se poate dovedi costisitor dacă conduci o afacere mare, au o echipă importantă și au nevoie de o mulțime de conturi de e-mail pentru a menține lucrurile în funcțiune.

Acestea oferă servicii de e-mail ca supliment complementar plătit. Pentru conturile de e-mail (căsuțe poștale), le puteți utiliza Adăugare prin e-mail Rackspace (prețul începe de la 1 USD / lună pe adresă de e-mail) și pentru e-mailuri de ieșire / tranzacționale, puteți utiliza suplimentul personalizat SMTP.

Planuri de găzduire în cloud și prețuri

Cloudways vine cu multe planuri de găzduire gestionate care va funcționa pentru toată lumea indiferent de dimensiunea, complexitatea sau bugetul site-ului.

cloudways a gestionat planurile de găzduire wordpress

Pentru început, au 5 furnizori de infrastructură să alegeți și prețurile planului dvs. vor varia în funcție de furnizorul de infrastructură pe care alegeți să-l utilizați:

 1. DigitalOcean: Planurile variază de la 10 USD / lună până la 80 USD / lună, RAM de la 1 GB-8 GB, Procesoare de la 1 core la 4 core, stocare de la 25 GB la 160 GB și lățime de bandă de la 1TB la 5TB.
 2. Linode: Planurile variază de la 12 USD / lună până la 90 USD / lună, RAM de la 1 GB-8 GB, Procesoare de la 1 nucleu la 4 nuclee, stocare de la 20 GB la 96 GB și lățime de bandă de la 1TB la 4TB.
 3. Vultr: Planurile variază de la 11 $ / lună până la 84 $ / lună, RAM de la 1 GB-8 GB, Procesoare de la 1 nucleu la 4 nuclee, stocare de la 25 GB la 100 GB, și lățime de bandă de la 1TB la 4TB.
 4. Servicii Web Amazon (AWS): Planurile variază de la 85,17 USD / lună până la 272,73 USD / lună, RAM de la 3.75GB-15 GB, vCPU de la 1-4, stocare la 4 GB pe toată placa și lățime de bandă 2 GB pe toată placa.
 5. Motor de calcul Google (GCE): Planurile variază de la 73,62 USD / lună până la 226,05 USD / lună, RAM de la 3.75GB-16GB, vCPU de la 1-4, stocare la 20 GB pe toată placa și lățime de bandă 2 GB pe placă. Acestea sunt doar planurile prezentate. De asemenea, oferim planuri suplimentare.
 6. Acestea sunt doar planurile prezentate. De asemenea, oferă planuri suplimentare, precum și planuri personalizate.

parteneri de infrastructură cloudPartenerii de infrastructură cloud pe care îi folosesc

Nu uitați, aceste planuri sunt plătiți cum mergeți. De fiecare dată când aveți nevoie să creșteți (sau să redimensionați în jos) puteți, ceea ce înseamnă că cu cât lățimea de bandă utilizați, cu atât veți plăti mai mult.

În plus, toate planurile de găzduire vin cu suport expert 24/7, instalații de aplicații nelimitate, certificate SSL gratuite și migrații gratuite ale site-ului.

Puteți încerca oricare dintre planurile de găzduire disponibile pentru gratuit timp de 3 zile. De acolo, pur și simplu plătiți în timp și nu sunteți niciodată legați de niciun tip de contract.

Gazduit WordPress găzduit

Merită menționat faptul că Cloudways oferă găzduire WordPress complet gestionată.

găzduire wordpress gestionată

Acestea fiind spuse, este greu să stabilești care sunt diferențele dintre planurile tipice de găzduire Cloudways și planurile de găzduire WordPress. De fapt, nu există niciun indiciu că există chiar o diferență de preț.

Am contactat prin Live Chat pentru a afla dacă există o diferență de caracteristici sau de preț:

cloudways chat 1cloudways chat 2

Voi spune că răspunsul a fost foarte rapid la întrebarea mea. Cu toate acestea, sunt puțin confuz în ceea ce privește motivul pentru care separă fiecare CMS în diferite pagini web – WordPress, Magento, PHP, Laravel, Drupal, Joomla și PrestaShop și găzduirea WooCommerce – dacă totul este la fel.

Acest lucru m-a determinat să parcurg o mulțime de informații care, în realitate, toate erau repetitive. Acest lucru poate fi confuz pentru o persoană care încearcă să compare planurile și să ia o decizie finală.

Și dacă experiența utilizatorului de pe site-ul lor este frustrant, este posibil să rateze multe oportunități de a-i determina pe oameni să se înscrie la planurile lor de găzduire, deoarece oamenii pur și simplu abandonează site-ul înainte de a ajunge suficient de departe pentru a se înscrie..

întrebări frecvente

Iată răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări:

 1. Ce tip de planuri de găzduire sunt disponibile? Gazduire gratuită bazată pe cloud folosind unul dintre cei cinci furnizori de infrastructură disponibili: DigitalOcean (DO), Linode, Vultr, Amazon Web Services (AWS) și Google Computing Engine (GCE).
 2. Unde sunt centrele de date Cloudways? În funcție de furnizorul de cloud pe care îl alegeți, puteți găzdui datele site-ului dvs. pe centrele de date situate în SUA, Europa, Asia sau America de Sud. Există 62 de centre de date situate în 15 țări și 33 de orașe.
 3. Pot migra site-ul meu web existent la hostingul Cloudways? Da, echipa de la Cloudways vă va ajuta să migrați gratuit site-ul existent.
 4. Pot să scară în sus și în jos folosind Cloudways? Puteți scala doar când utilizați GCP și AWS. Ceilalți trei furnizori de cloud au limitări în reducerea. Cu toate acestea, ca o soluție de rezolvare, puteți oricând să clonați site-ul dvs. pentru a fi implementat pe un server specific inferior.
 5. Ce modalități de plată sunt acceptate? Cloudways acceptă PayPal și carduri majore de credit, cum ar fi MasterCard, Visa și American Express.
 6. Cum funcționează plata cu plata? Înseamnă că plătiți doar pentru resursele pe care le consumați. Vă plătesc cu întârziere, ceea ce înseamnă că vă vor factura pentru serviciile pe care le-ați utilizat în orice lună dată la începutul lunii următoare. Nu există contracte de blocare, astfel încât să le puteți utiliza în mod liber serviciile fără a fi legat de un contract.
 7. Oferă un constructor de pagini încorporat? Nu, Cloudways se ocupă doar de resursele serverului și de funcțiile minime care vin cu fiecare plan, cum ar fi viteza și performanța, securitatea și asistența pentru clienți..
 8. Cloudways este bun pentru site-urile WordPress? Da, sunt un furnizor de hosting excelent pentru site-uri și bloguri WordPress. Obțineți instalații WordPress nelimitate, WP-CLI preinstalat, număr nelimitat de site-uri de plasare și integrare Git. În plus, vor migra și site-ul existent către ele gratuit.
 9. Oferă acces FTP? Da, primiți SFTP sau SSH pentru a accesa și actualiza fișierele și folderele din aplicația dvs..
 10. Ce zici de server dedicat și IP? Fiecare server pe care îl implementați vine cu mediul cloud dedicat și o singură adresă IP dedicată.
 11. Oferă copii de rezervă gratuite? Da, vor face gratuit toate datele aplicației și bazele de date aferente.
 12. Este inclusă găzduirea prin e-mail? Nu, nu, dar oferă servicii de e-mail ca supliment. Pentru conturile de e-mail (căsuțe poștale), puteți utiliza suplimentul de e-mail Rackspace (prețurile încep de la 1 USD / lună).
 13. Cum știu ce furnizor de cloud să aleg? Nu știu dacă ar trebui să aleg DigitalOcean, Vultr, Amazon Web Services (AWS) sau Google Computing Engine (GCE)?
  • DigitalOcean este unul dintre cele mai ieftine nori cu stocare bazată pe SSD de înaltă performanță. Cu 8 centre de date, ar trebui să alegeți DigitalOcean dacă aveți nevoie de o gazdă web la prețuri accesibile, cu lățime de bandă cu volume mari.
  • Vultr este cel mai accesibil furnizor de cloud cu cele mai multe locații. Oferă stocare SSD și lățime de bandă aproape nelimitată în 13 locații. Alegeți Vultr dacă prețurile ieftine sunt un factor esențial pentru dvs..
  • Linode vine cu funcții extinse la prețuri excelente. Linode garantează un nivel de funcționare de 99,99%, este de încredere de peste 400 de clienți din întreaga lume. Alegeți Linode dacă doriți o soluție de găzduire scalabilă pentru aplicații de comerț electronic și personalizate.
  • Servicii Web Amazon (AWS) oferă infrastructură fiabilă. Ofera dimensiune si latime de banda flexibila, scalabila si configurabila cu 8 centre de date din 6 tari. Alege AWS dacă găzduiești site-uri web de afaceri mari și cu resurse mari.
  • Google Compute Engine (GCE) este o infrastructură puternică și fiabilă de găzduire cloud, cu performanțe eficiente, care vine cu numele de marcă Google la un preț atractiv, cu 99,9% uptime. Alege GCE dacă găzduiești site-uri web de afaceri mari și cu resurse mari.
 14. Au un proces gratuit? Da, vă puteți înscrie pentru o perioadă de încercare gratuită de 3 zile (nu este nevoie de card de credit) și să le luați serviciul pentru un test de test.

Recomand Cloudways?

da, o iau.

Deoarece la final, Cloudways este o opțiune de găzduire cloud care este fiabilă și accesibilă pentru orice proprietar de site-uri, indiferent de nivelul de calificare sau de tipul site-ului.

Datorită platformei sale bazate pe cloud, puteți experimenta viteze rapide de aprindere, performanță optimă a site-ului și securitate de top.

Toate acestea sunt concepute pentru a oferi vizitatorilor site-ului dvs. cea mai bună experiență de utilizare posibilă și pentru a păstra datele site-ului dvs. în siguranță de activitățile dăunătoare.

Acestea fiind spuse, diferențele Cloudways pot face lucrurile un pic complicate pentru proprietarii de site-uri începătoare. Există fără cPanel sau Plesk tradițional, nici o modalitate de a înregistra un nume de domeniu cu Cloudways și fara gazduire prin email caracteristică.

Acest lucru se adaugă la prețul general de găzduire și face ca începutul să fie mai implicat decât alți furnizori de hosting comparabile de pe piață.

Dacă decideți să mergeți cu ei, cântărește pro și contra înainte de a vă înscrie. Sau, profitați de Perioada de încercare gratuită de 3 zile pentru a vă asigura că au funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă extinde afacerea și pentru a vă gestiona contul de găzduire.

De acolo, acordați-vă timp pentru a citi documentația și a vă familiariza cu această platformă bazată pe cloud, astfel încât să nu pierdeți unele dintre funcțiile care vin cu această soluție unică de găzduire.

Dezvăluire FTC: Pentru a vă obține cel mai ieftin preț, voi câștiga un comision dacă decideți să vă înscrieți prin linkurile mele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map