Revizuire web lichidă

Web lichid este lider în domeniul industriei când vine vorba de WordPress și de hosting WooCommerce gestionat. Deși nu este proiectat pentru proprietarii de site-uri web pentru bugete stricte, aceasta este o gazdă web care oferă fiabilitate, viteză și funcționare garantate în orice moment..


Dacă sunteți în căutarea unei soluții puternice de găzduire WordPress sau WooCommerce administrate de la doar 19 USD / lună care nu se încadrează niciodată în ceea ce privește performanța, fiabilitatea sau timpul de funcționare., Web lichid poate fi doar gazda pentru tine.

Liquid Web este o gazdă web excelentă pentru proprietarii de site-uri care cresc în mod exponențial și au nevoie, tot timpul – 24/7/365.

Pentru a vă ajuta să luați această decizie înainte de a începe să investiți banii câștigați cu greu, în această recenzie pe site-ul Liquid Web mă uit la tot ce au de oferit site-uri WordPress la scară largă.

Liquid Web nu se bazează pe cache pentru a asigura viteza, în schimb, ele concentrați-vă pe lucrătorii PHP care sunt responsabili de executarea PHP-ului site-ului dvs. web. Fiecare plan are cel puțin 10 lucrători PHP dedicați, iar unii dintre ei vin cu până la 300 de lucrători PHP.

Toate planurile de găzduire WordPress gestionate vin cu plugin-uri preinstalate, actualizări automate, organizare de site-uri web, backup-uri nocturne, sincronizare iThemes, iThemes Security Pro, SSL gratuit și toate .

Liquid Web trebuie să facă ceva corect (în jurul vitezei și al asistenței pentru clienți):

comentarii web lichide

Am contactat și i-am întrebat despre cele trei S-uri de găzduire, viteză, securitate și asistență:

Ceea ce diferențiază Liquid Web de concurență atunci când vine vorba de cele trei S-uri de găzduire, viteză, securitate și asistență?

„Când vine vorba de cele trei S-uri de găzduire, viteză, securitate și asistență, Liquid Web strălucește. Avem o garanție de răspuns de 59 de secunde, care asigură un serviciu prompt pentru toate planurile. Ofertele noastre de găzduire și oferte de aplicații gestionate au fost create individual, ținând cont de cerințele de viteză ale profesionistului web modern și se arată: întreprinderile mici și mijlocii ne-au încredut în activitatea lor de peste 20 de ani. Pentru securitate, oferim Mod Security și deținem mai multe date și certificări de securitate, enumerate aici și încorporăm o serie de setări de securitate pentru cele mai bune practici pe care le monitorizăm folosind tehnologia noastră de verificare a securității. “
logo-ul web lichid
Christie Chirinos – WooCommerce Product Manager la Liquid Web

Utilizați codul WHR40VIP și beneficiați de 40% reducere timp de 2 luni la TOATE produsele de găzduire!

Ce acoperă această revizuire web lichidă

 1. Caracteristici

Aici voi acoperi site-ul Web Liquid, în special atunci când vine vorba de cele trei S-uri de găzduire web; viteză, securitate și asistență.

 1. WordPress gestionat

este unul dintre produsele lor deosebite și aici vă voi spune de ce.

 1. WooCommerce gestionat

este ceva ce Liquid Web a specializat și a excelat. Iată de ce.

 1. Liquid Web este bun?

În cele din urmă, în ultima secțiune, voi încheia lucrurile și vă voi anunța dacă .

Despre Liquid Web

Liquid Web a fost înființată în 1997 și de atunci a devenit una dintre cele mai fiabile companii de găzduire web care oferă VPS, cloud gestionat, găzduire dedicată și gestionată WordPress și WooCommerce soluţii.

planuri de găzduire

Este o soluție perfectă pentru IMM-uri cu site-uri web, magazine, aplicații, site-uri critice pentru misiune, designeri, dezvoltatori și chiar agenții digitale.

Cu sediul în Lansing, Michigan, echipa de la Liquid Web se străduiește să fie cei mai de ajutor oameni din Hosting®. Cu alte cuvinte, ei „cred că cu cât ai nevoie de tehnologie pentru a-ți alimenta afacerea, cu atât mai mult ai nevoie de experți, oameni îngrijitori pentru a fi acolo pentru tine.”

Această companie unică de găzduire web se mândrește 30.000 de clienți din 130 de țări și continuă să crească în fiecare an. Nu mai vorbim, afirmația sa faimoasă este una dintre cele mai mari rate de loialitate din industrie. Deci, dacă căutați o companie de găzduire web pe care vă puteți baza, ar trebui să luați în considerare Liquid Web.

despre

Unul dintre cele mai notabile moduri în care Liquid Web s-a distins în industria de hosting este prin a se îndepărta de cursa de hosting partajată extrem de competitivă. În schimb, optează pentru a oferi doar servicii de găzduire premium, de înaltă calitate (credeți mai costisitoare și pline de valoare) pe care oamenii sunt dispuși să le plătească.

La final, Web Liquid angajează peste 250+ administratorii, inginerii și tehnicienii dedicați și împuterniciți să vă ușureze viața, astfel încât să vă puteți concentra pe munca pe care o iubiți (și lăsați-i să facă restul). Pentru site-ul web lichid, este vorba despre alimentarea potențialului dvs. de afaceri ™.

Acestea fiind spuse, ce oferă într-adevăr Liquid Web alte gazde web mai ieftine? Și merită prețul mai mare? Hai să ne cufundăm în Revizuire web lichidă și aflați:

Caracteristici de găzduire

1. Gazduire complet administrată

ofertă găzduire web complet gestionată mijloace Liquid Web face totul pentru tine. Aceasta include toate software-urile actualizări și corecții de securitate, deci site-ul dvs. web rulează întotdeauna rapid și nu este niciodată compromis.

găzduire web gestionată

De exemplu, Liquid Web va actualiza orice plugin WordPress pe care îl executați pe site-ul dvs. web în fiecare seară. Ce este mai bine, este realizat într-un mediu specializat de testare pentru a vă proteja site-ul dvs. împotriva vulnerabilităților pluginului și pentru a preveni timpul de oprire. Odată ce echipa va clarifica, atunci actualizările dvs. sunt împinse în direct.

Liquid Web face, de asemenea, un loc de muncă excelent oferind proprietarilor de site-uri web posibilitatea de a crea soluții de găzduire personalizate care să răspundă nevoilor lor tot mai mari.

De exemplu, ajutor cu respectarea PCI și HIPAA, găzduirea revânzătorilor, protecția site-ului de comerț electronic și multe altele sunt disponibile pentru proprietarii de site-uri care caută ceva specific.

Și pentru a rezista, fiecare soluție de găzduire personalizată vine cu un manager dedicat cont care știe totul despre site-ul dvs. web și colaborează cu echipa IT pentru a vă asigura o experiență de găzduire fără probleme.

2. Impresionant PageSpeed

Dacă doriți să vă păstrați vizitatorii site-ului fericiți (și să convertiți) și să ajungeți la prima pagină a Google și să rămâneți acolo, aveți nevoie de site-ul dvs. web pentru a încărca rapid.

Când vine vorba de perioade rapide de încărcare, Liquid Web nu dezamăgește!

Iată mai jos rezultatul test de viteză a paginii pe care l-am făcut.

Inainte de:

Pe site-ul Liquid Web a fost găzduit un site de demontare WordPress „în afara cazului”, folosind conținut autogenerat și cu cache integrat activat de Liquid Web:

timpi de încărcare înainte de optimizare

În GTmetrix site-ul încărcat 0,9 secunde. Nu-i rău deloc!

După:

Doar prin simpla activare și configurare a pluginurilor de viteză sugerate de Liquid Web (Async JavaScript, Autoptimize, BJ Lazy Load, Compress JPEG & Imagini PNG & Loy Load for Comments – deja instalat, dar nu este activat):

plugin-uri de viteză wordpress

A rezultat un impact uriaș asupra vitezei de pagină:

viteza paginii după optimizare

În GTmetrix acum site-ul încărcat 0,6 secunde. Adică cu 0,3 secunde mai rapid, este impresionant – și FAST!

Utilizați codul WHR40VIP și beneficiați de 40% reducere timp de 2 luni la TOATE produsele de găzduire!

3. Performanță înaltă

Liquid Web are o medie de încărcare sub 1 secundă, care este destul de bună pentru industria de gazduire. Dar când descompun lucrurile în centrele de date (3 dintre ele pentru a fi exacte), veți găsi că pe baza locației dvs. geografice, viteza web este mult mai bună:

 • Regiunea Centrală a SUA: 615ms
 • Regiunea SUA-Vest: 330ms
 • Regiunea centrală a UE: 867ms

Totuși, Web Liquid nu se oprește acolo. La urma urmei, este mult mai mult pentru un site web cu performanțe rapide decât viteze de încărcare.

Uită-te:

 • Liquid Web are peste 25.000 de servere în centrele de date core operate cu proprietate privată
 • Centrele de date au răcire redundantă, rețele și putere pentru a asigura timpul de funcționare și viteza
 • Conexiunea Tier-1 de lățime de bandă minimizează latența și conexiunile rapide la toate punctele internetului global
 • Experții monitorizează performanța rețelei 24/7/365
 • Veți obține o soluție integrată de optimizare a imaginii cu pachetul dvs. de găzduire pe care să îl utilizați pe site-ul dvs.
 • Este disponibil HTTP / 2, care nu numai că crește viteza și performanța site-ului, dar ajută la securitatea site-ului

În cele din urmă, Liquid Web acceptă PHP 7. Și este un lucru bun și pentru că PHP 7.0 nu mai este acceptat, PHP 7.1 este pe o programă de soluționare a securității, iar PHP 7.2 urmează să urmeze exemplul până la sfârșitul lui 2019.

În plus, PHP 7.4 va fi lansat în noiembrie 2019. Deci orice gazdă web care nu acceptă PHP 7 nu are în minte viteza și performanța site-ului..

4. Cel mai rapid WordPress Gazduire

Liquid Web a fost conceput una dintre cele mai bune platforme de găzduire WordPress de acolo pentru a simplifica găzduirea, astfel încât să vă puteți concentra pe creșterea site-ului. Găzduirea lor completă de WordPress este o soluție completă și este cea mai bună alegere pentru site-urile WordPress critice pentru misiune.

Fiecare plan este dotat cu plugin-uri preinstalate, actualizări automate, organizare de site-uri web, backup-uri nocturne, sincronizare iThemes, iThemes Security Pro, certificat SSL gratuit și funcții suplimentare pentru a se potrivi cu fiecare tip de site web..

Spațiul de găzduire WordPress gestionat a explodat în ultimii ani, ceea ce face ca serviciul dvs. de găzduire WordPress să fie diferit și mai bun?

„Oferta noastră WordPress gestionată a fost creată ținând cont de nevoile dezvoltatorului WordPress modern. WordPress nu mai este doar pentru bloguri și site-uri de conținut – multe site-uri WordPress sunt aplicații complet alimentate și necesită resurse pentru a rula ca atare. Oferta noastră WordPress gestionată nu se bazează pe memorie în cache pentru a asigura viteze maxime, în schimb, am construit o întreagă platformă axată pe cereri concomitente.

Dolar pentru dolar, Liquid Web oferă cel mai mare număr de lucrători PHP la cel mai mic preț comparativ cu restul concurenței. Site-urile de membru, forumurile de mesaje și magazinele de comerț electronic vor înregistra îmbunătățiri dramatice la trecerea la Liquid Web.

Toți clienții Managed WordPress au garanția noastră de răspuns de asistență de 59 de secunde atât pentru solicitări de asistență legate de server cât și de WordPress, iar prin relația Liquid Web cu iThemes, toate planurile WordPress Managed includ iThemes Security Pro. Pentru agenții, freelanceri și oricine altcineva care construiește multe site-uri WordPress, oferta noastră WordPress Managed este liderul de piață în valoare. ”
logo-ul web lichid
Christie Chirinos – WooCommerce Product Manager la Liquid Web

Platforma lor gestionată de WordPress a fost construit la comandă de la sol pentru a oferi viteză și fiabilitate. Platforma lor nu se bazează pe cache pentru a asigura viteze maxime, în schimb, este concentrată pe cereri concomitente și un număr mare de lucrători PHP pentru a vă asigura că aveți cel mai rapid, mai stabil și mai sigur serviciu pentru site-ul dvs. alimentat WordPress.

găzduire completă wordpress

 • Fără taxe de utilizare excesivă, limite de trafic sau afișări de pagini contorizate
 • Actualizări automate de pluginuri cu comparații vizuale
 • Fără restricții cu privire la pluginuri care pot fi utilizate (spre deosebire de WP Engine și Kinsta)
 • Plugin gratuit de optimizare a imaginii care îmbunătățește viteza paginii
 • Actualizările nocturne ale pluginului au fost testate într-un mediu de înscenare (de ce nu fac mai multe gazde web acest lucru?)
 • Sincronizare iThemes și iThemes Security Pro
 • Migrații gratuite pe site-uri unde o echipă întreagă este dedicată să vă ajute să migrați datele dvs. de la gazda dvs. curentă.
 • Garanții de lider din industrie, susținute de o garanție 100% uptime fără griji. 100% uptime sau vă vor credita 10X suma.
 • Acces la server complet și instrumente pentru dezvoltatori (SSH, Git și WP-CLI)
 • Certificate SSL gratuite
 • Site-uri de înscenare
 • 24/7/365 telefon, e-mail și asistență chat live

tabloul de bord WordPress gestionat, are toate caracteristicile și configurațiile esențiale:

tablou de bord wordpress gestionat

Găzduirea WP gestionată este inclusă cu iThemes Security Pro gratuit:

ithemes gratuit de securitate pro

Planurile de găzduire WordPress încep de la 19 USD pe lună fără taxe ascunse și nu veți fi blocat niciodată în niciun contract.

5. Gazduire specializată WooCommerce

WooCommerce este cea mai utilizată platformă de comerț electronic și Liquid Web susține că au construit prima soluție all-in-one pentru WooCommerce, care rivalizează cu soluții precum Shopify.

comparație de găzduire woocommerce

Este mai mult decât doar WordPress + pluginul WooCommerce. Găzduirea lor WooCommerce administrată este extrem de rapid și de încredere deoarece platforma a fost optimizată pentru a reduce încărcările de interogare cu 95%.

Ceea ce face ca găzduirea dvs. WooCommerce administrată să fie diferită de hostingul WooCommerce oferit de competiție?

„Liquid Web a inventat conceptul de găzduit WooCommerce gestionat. Spre deosebire de concurență, găzduirea WooCommerce administrată de Liquid Web este mult mai mult decât WooCommerce instalat pe un plan WordPress Managed. În primul rând, Liquid Web a creat pluginul pentru tabele de comandă personalizată, pluginul WooSimple și alte câteva plugin-uri care cresc viteza site-ului prin reducerea cu 85% a încărcării de interogare WooCommerce, simplifică paginile produsului și adaugă funcții bogate în WooCommerce și le adaugă la fiecare plan..

În plus, avem specialiști WooCommerce pentru personalul care va analiza magazinele WooCommerce care intră pe platformă și va face recomandări suplimentare pentru creșterea performanței. Acest lucru înseamnă că magazinele WooCommerce vor vedea îmbunătățiri dramatice la trecerea la Liquid Web. Apoi, clientul WooCommerce gestionat poate profita de parteneriatele de produse pe care le-am negociat cu unele dintre cele mai populare teme și autori de plugin-uri WooCommerce pentru a utiliza funcții precum procesarea plăților fără taxă, recuperarea coșurilor abandonate, analize avansate, marketing afiliat și multe altele , fără costuri suplimentare – o valoare de 6.000 USD / an.

Și, desigur, clienții noștri gestionați de WooCommerce au această garanție de asistență de 59 de secunde pentru solicitările de asistență legate de server, WordPress și WooCommerce. Este destul de remarcabil. “
logo-ul web lichid
Christie Chirinos – WooCommerce Product Manager la Liquid Web

Gazduirea WooCommerce administrată de Liquid Web are următoarele caracteristici:

 • Tabele pentru stocarea datelor de comandă pentru a reduce încărcările de interogare cu până la 95%
 • Serviciile de e-mail ale căruțului abandonat Jilt, e-mailurile pot fi personalizate cu un link cu un singur clic înapoi la coșul abandonat și controlul programării.
 • 20+ teste de performanță pe care le puteți rula pentru a vă pregăti pentru creșterea traficului
 • Asistență pentru magazine fizice, digitale, expediție și expediție
 • Migrații gratuite ale site-ului „White Glove”
 • Generator de pagini încorporat (Beaver Builder) pentru crearea ușoară a site-ului
 • Tema Astra preambalată, care este optimizată pentru magazinele online
 • Optimizare mobilă
 • Certificat SSL gratuit & iThemes Security Pro
 • Actualizări automate fără griji cu comparații vizuale
 • Peste 150 de dolari / lună în pachete de software și instrumente gratuite

WooCommerce gestionat de la Web Liquid include următoarele pachete care vin libere cu toate planurile:

 • BeaverBuilder – plugin de constructor de pagini premium (evaluat la 99 USD / an)
 • IconicWP – TOATE pluginurile WooCommerce premium (evaluat la 200 USD + an)
 • Jilț – plugin de cărucior abandonat premium (evaluat la 850 USD / an)
 • AffiliateWP – plugin de administrare a afiliaților premium (evaluat la 99 USD / lună)
 • GlewAnalytics – analize de comerț electronic (evaluat la 199 USD / lună

Planul WooCommerce Beginner pornește de la doar 19 USD pe lună, fără taxe ascunse și nu ești niciodată blocat într-un contract. Puteți actualiza sau anula în orice moment pentru a vă potrivi nevoile.

Planurile de performanță superioară ale Web Liquid (Standard, Plus, Pro, & Enterprise) vin cu Glew.io inclus. Glew.io (evaluat la 199 USD + lunar) este software-ul de analiză și raportare final pentru marketerii de comerț electronic, permițându-vă vezi toate analizele de pe site-ul tău și piață ca o corporație gigant de milioane de dolari. De exemplu, imaginați-vă că puteți să vă segmentați clienții în grupuri precum „clienții care au cheltuit 500 $ + dar nu s-au mai întors în ultimele 6 luni” sau „clienți VIP care cheltuiesc peste 1.000 de dolari în acest an”, cu un singur clic pe un buton.

6. Suport premium, incluzând oameni prietenoși

Suport Web lichid

Unul dintre cele mai frumoase lucruri despre Liquid Web este ceea ce numesc „59” Garanție de asistență.

Ca o modalitate de a-ți dovedi că contezi ca client Web Liquid, Liquid Web oferă următoarele 59 de garanții de asistență:

59 de secunde / minute de garanție

 • Help Desk Răspuns inițial: de fiecare dată când trimiteți un bilet cu probleme folosind sistemul de asistență, veți primi un răspuns de la un tehnician în termen de 30 de minute. Dacă Liquid Web nu răspunde în termen de 59 de minute, veți fi creditat de 10 ori mai mult decât timpul angajamentului SLA. Cu alte cuvinte, dacă biletul dvs. depășește 1 oră peste garanția de asistență de 59 de minute, veți primi un credit de găzduire de 10 ore.
 • Ora de răspuns a telefonului: un agent de asistență live va răspunde la apelul dvs. telefonic în termen de 59 de secunde de la alegerea departamentului cu care doriți să discutați. Dacă nu, veți primi un credit de găzduire de 10 ori mai mare decât timpul care trece garanția.
 • Timp de răspuns inițial pentru chat live: un reprezentant de asistență pentru chat live va răspunde chat-ului dvs. în termen de 59 de secunde de la alegerea departamentului ales și va completa întrebările din sondajul pre-chat. Din nou, dacă Liquid Web nu îndeplinește garanția de 59 de secunde, veți primi de 10 ori credit de găzduire în contul dvs..

Amintiți-vă, de asemenea, asistența lichidă este disponibilă 24/7/365, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la contactul cu ajutorul atunci când aveți cel mai mare nevoie.

Liquid Web are, de asemenea, un blog, Knowledge Base, WooCommerce Resource Center, hub de conținut (împărțirea conținutului în categorii de tip hosting), un podcast de proprietar de magazine de comerț electronic (numit Store Builders), webinarii (accesibili oricând) și o linie de evenimente pentru cei interesați participarea la evenimentele comunității WordPress.

Ai nevoie de și mai mult ajutor? Luați legătura cu consultantul dvs. personal sau cu managerul de cont Web Liquid și întrebați!

7. 100% energie electrică și rețea de garanție de utilizare

Liquid Web se alătură câtorva companii de găzduire web de acolo care oferă o garanție de funcționare 100%. Cu alte cuvinte, promite că toate dispozitivele principale de rutare din rețelele Web Liquid vor putea fi accesate de pe internetul global tot timpul.

100% garanție de rețea și de funcționare

Desigur, există câteva excluderi:

 • Întreținerea programată a rețelei, hardware sau software
 • Atacuri dăunătoare (cum ar fi atacuri majore DDoS)
 • Acțiuni legale întreprinse împotriva site-ului sau companiei dvs.
 • Probleme CPanel

În timp ce timpul de funcționare 100% este imposibil de obținut pentru totdeauna, Liquid Web face o treabă foarte bună aproape să o facă oricum. De fapt, în acest an, Liquid Web a menținut o perioadă de utilizare impresionantă de 99,997% pe parcursul a zece luni.

Și doar în caz că vă întrebați, Liquid Web oferă un De 10 ori credit pentru perioada de dezactivare a tuturor clienților gazduitori afectați în caz de întrerupere. Cu alte cuvinte, dacă site-ul dvs. web scade pentru o oră, veți primi un credit de hosting de 10 ore în contul dvs..

8. Migrații gratuite ale site-urilor

Indiferent dacă este vorba despre o mutare internă în Liquid Web sau o mutare externă de la o altă gazdă web, Liquid Web va migra site-ul dvs. către platforma de găzduire gratuită. Și dacă echipa sa de experți nu vă poate migra site-ul pentru orice motiv, fiți sigur că veți primi orice suport pe care echipa vă poate oferi în timp ce îl lucrați..

migrații gratuite pe site

Deși acest lucru nu poate părea o caracteristică atât de grozavă pentru a oferi proprietarilor de site-uri și este posibil să credeți că este standard în industria de hosting, încredere în noi atunci când spunem că nu este. Multe companii de găzduire web vă obligă să migrați singur site-ul dvs. sau vă taxează o taxă grea pentru a vă ajuta.

Dacă doriți să migrați un site WordPress (sau site-uri) către platforma de găzduire WordPress administrată de Web Liquid de unul singur, atunci puteți utiliza pluginul gratuit Migrare către lichid Web WordPress. Pluginul are grijă de toate, de la copierea tuturor datelor la transformarea fișierelor de configurare și importarea acestora pe serverul Web Liquid.

9. Protecție DDoS gratuită

Ultimul lucru cu care doriți să faceți față este un atac DDoS care vă reduce site-ul și vă cauzează pierderi de vânzări sau de oportunități.

protecție gratuită ddos

De aceea, Liquid Web oferă tuturor proprietarilor site-urilor opțiunea de activare servicii gratuite Cloudflare CDN (inclusiv protecție DDoS) în contul lor de găzduire. Serviciile Cloudflare CDN fac mai mult decât să furnizeze conținut de site din întreaga lume folosind instantaneu servere care se întind pe glob.

Dar doar în cazul în care aveți nevoie de o actualizare, aici sunt principalele motive pentru a profita de serviciile gratuite CloudFlare CDN:

 • Fișierele dvs. video sau imagine mari vor încetini site-ul
 • Utilizarea largă a lățimii de bandă va strânge resursele
 • Tone de trafic, dar rate de conversie scăzute pot fi îmbunătățite odată cu livrarea rapidă a conținutului
 • Îmbunătățește-ți eforturile SEO cu timp de încărcare mai rapid și mai multă implicare a utilizatorilor pe site

Dar mai mult decât atât, Cloudflare izolează site-ul dvs. web și scade automat traficul rău intenționat pentru a împiedica atacul DDoS să-ți dea jos site-ul.

De fapt, are capacitatea avansată de a asigura traficul legitim pe care îl face pe site-ul dvs. web, chiar și în timpul unui atac. Și doar în cazul în care site-ul dvs. se implică într-un atac DDoS, aveți încredere că Liquid Web vă va anunța imediat.

Vrei ceva ceva mai puternic? Puteți achiziționa întotdeauna servicii premium de prevenire a atacului DDoS Attack Liquid Web care vor face următoarele:

 • Monitorizați tot traficul web care ajunge pe site-ul dvs. în timp real
 • Identificați în mod inteligent atacurile înainte ca acestea să se întâmple și să reacționeze proactiv
 • Exfoliați și separați tot traficul rău intenționat înainte de a ajunge la stratul critic al infrastructurii dvs.

Protecția DDoS Premium începe de la 99 USD / lună.

10. Certificate SSL gratuite

Certificatele SSL sunt excelente pentru protecție:

 • Băncile, uniunile de credit sau alte site-uri web (cum ar fi magazinele WooCommerce) care se ocupă de tranzacțiile financiare
 • Conexiuni la un server web sau e-mail
 • Transferuri de fișiere (SFTP) de la computer la un server
 • Logare aplicații online (orice site-uri web protejate prin parolă)

Un certificat SSL va cripta datele transferate între serverul gazdei și browserul utilizatorului, astfel încât nimeni să nu-l poată intercepta în acest proces. În plus, aceasta va împiedica site-ul dvs. să fie marcat de Chrome drept „Nu este securizat”.

certificat ssl gratuit

Din fericire, Liquid Web oferă tuturor clienților care găzduiesc un certificat SSL gratuit, ceea ce este plăcut, văzând că multe gazde web vă vor încasa suplimentar pentru acest serviciu atât de necesar.

Planurile WooCommerce gestionate și WordPress de Liquid Web vin automat gratis Să ne criptăm SSL pentru domeniul dvs. primar pe care l-ați setat în panoul de control atunci când site-ul dvs. este live sau dacă redenumiți numele dvs. principal din panoul de control.

Planuri de găzduire

Lichidul Web este diferit de majoritatea gazdelor web în care acesta nu oferă găzduire partajată (cum ar fi SiteGround și Bluehost). Permiteți-mi să repet – Liquid Web nu oferă găzduire partajată.

Totuși, ceea ce oferă este următoarele tipuri de găzduire web: a gestionat servere dedicate, a gestionat VPS hosting, a gestionat WordPress și a gestionat WooCommerce.

Așadar, să aruncăm o privire asupra fiecăruia înainte de a vă plimba în funcțiile pe care le puteți aștepta atunci când utilizați Liquid Web ca gazdă web.

Gazduit WordPress găzduit

Gazduire WordPress administrata prin Web Liquid

Serviciile de găzduire WordPress gestionate care se ocupă cu adevărat de toate pot fi greu de accesat. Dar cu Liquid Web primești zero taxe de plată, limite de trafic sau afișări de pagini contorizate a începe. Acest lucru înseamnă că puteți continua să creșteți site-ul dvs. WordPress, fără să vă temeți să nu fiți tăiați din cauza propriului dvs. succes.

Funcții de gazduire WordPress

În plus, veți primi următoarele funcții cu găzduirea WordPress gestionată:

 • Suport PHP 7
 • Viteză rapidă cu 10 lucrători PHP
 • Nginx
 • Optimizarea încorporată a imaginii
 • Migrații gratuite ale site-urilor cu zero dezactivare
 • Actualizările nocturne ale pluginului au fost testate într-un mediu de înscenare (de ce nu fac mai multe gazde web acest lucru?)
 • Sincronizare iThemes și iThemes Security Pro
 • Acces complet la server
 • Copii de rezervă automate zilnic (stocate în afara site-ului timp de 30 de zile)
 • Instrumente pentru dezvoltatori (SSH, Git și WP-CLI)
 • Certificate SSL gratuite
 • Site-uri de înscenare
 • 24/7/365 telefon, e-mail și asistență chat live

preturi de gazduire wordpress gestionate

Planuri de găzduire WordPress gestionate începe de la 19 $ / lună pentru un singur site

Utilizați codul WHR40VIP și beneficiați de 40% reducere timp de 2 luni la TOATE produsele de găzduire!

Gazduit WooCommerce gestionat

Gazduire WooCommerce administrata de Web Liquid

Liquid Web oferă celor cu magazine WooCommerce servicii de găzduire specializate administrate de WooCommerce. Pentru început, echipa de la Liquid Web înțelege că chiar și găzduirea WordPress gestionată de înaltă calitate poate să nu-ți cacheze magazinul de comerț electronic așa cum trebuie. Așadar, se preiau singuri pentru a memora în cache site-ul dvs. pentru performanțe maxime și experiență excepțională a utilizatorului.

Funcții de găzduire WooCommerce

Liquid Web oferă proprietarilor magazinelor WooCommerce caracteristici precum:

 • Tabele pentru stocarea datelor de comandă pentru a reduce încărcările de interogare cu până la 95%
 • Serviciile de e-mail cu căruța abandonată de Jilt
 • 20+ teste de performanță pe care le puteți rula pentru a vă pregăti pentru creșterea traficului
 • Asistență pentru magazine fizice, digitale, expediție și expediție
 • Migrații gratuite ale site-ului „White Glove”
 • Generator de pagini încorporat (Beaver Builder) pentru crearea ușoară a site-ului
 • Tema Astra preambalată, care este optimizată pentru magazinele online
 • Optimizare mobilă
 • Certificat SSL gratuit & iThemes Security Pro
 • Actualizări automate fără griji cu comparații vizuale
 • Peste 150 de dolari / lună în pachete de software și instrumente gratuite

prețuri de găzduire woocommerce gestionate

Planuri de găzduire WooCommerce gestionate începe de la 19 $ / lună

Utilizați codul WHR40VIP și beneficiați de 40% reducere timp de 2 luni la TOATE produsele de găzduire!

Servere dedicate gestionate

Servere dedicate administrate pe web lichide

Gazduirea dedicată a serverului dedicat Liquid Web înseamnă că datele și fișierele site-ului dvs. web sunt stocate pe un server cu un singur chiriaș. Nu trebuie niciodată să partajați resurse, vă puteți personaliza mediul de găzduire și puteți construi la comanda soluția de găzduire folosind Linux sau Windows (ceea ce nu orice gazdă web o face).

În plus, vă veți bucura de funcții precum:

 • Monitorizare în timp real
 • 100% putere și garanție de funcționare a rețelei
 • Protecție DDoS standard
 • Servicii CloudFlare CDN
 • Unități de rezervă
 • Acces rădăcină
 • Adresa IP dedicată
 • Spațiu de stocare SSD de afaceri pentru performanțe maxime

Planuri dedicate de găzduire server începe de la $ 199 / lună.

Utilizați codul WHR40VIP și beneficiați de 40% reducere timp de 2 luni la TOATE produsele de găzduire!

Gazduire VPS administrată

Gazduire Web VPS lichidă

Gazda lor VPS administrată susține că aceasta este găzduit VPS gestionat serviciile sunt mai rapide decât AWS sau Rackspace (două soluții lider de hosting de cloud din industrie), Liquid Web oferă proprietarilor de site-uri fiabilitatea de care au nevoie și funcții avansate de securitate, astfel încât să nu fie nevoiți să vă faceți griji.

În plus, găzduirea VPS vine cu puterea unui server dedicat și flexibilitatea gazduirii în cloud. Cu alte cuvinte, este excelent pentru cei care au nevoie de controlul unui server dedicat, dar vor să reducă costurile.

Iată câteva dintre cele mai notabile caracteristici pe care le obțineți cu găzduirea Liquid Web VPS:

 • Lățime de bandă gigabit
 • Site-uri nelimitate
 • Servicii CloudFlare CDN
 • Adresa IP dedicată
 • Copii de rezervă locale
 • Acces rădăcină
 • Firewall integrat
 • Protecție DDoS
 • Scalare ușoară în sus sau în jos
 • cPanel, Plesk sau Interworx
 • 100% putere și garanție de funcționare a rețelei

Planuri de găzduire VPS începe de la 29 $ / lună.

Utilizați codul WHR40VIP și beneficiați de 40% reducere timp de 2 luni la TOATE produsele de găzduire!

Pro și contra lichide web

Aici am enumerat argumentele pro și contra ale serviciilor de găzduire WordPress și WooCommerce gestionate.

Pro gospodărire WordPress administrată:

 • De înaltă performanță (PHP Workers, SSD, PHP7, HTTP / 2, Let’s Encrypt SSL and Nginx)
 • Fără taxe de suprasolicitare sau limite la vizualizările de pagină sau la trafic
 • Sincronizare gratuită pentru iThemes (gestionați mai multe site-uri WordPress dintr-un tablou de bord) și iThemes Security Pro
 • Plugin gratuit de optimizare a imaginii
 • Nicio temă sau interzicere a plugin-urilor WordPress
 • Migrații gratuite ale site-ului „White-Glove”
 • 100% garanție de funcționare și compensație generoasă pentru timpul de oprire
 • Suport 24/7/365 cu garanții stelare 59 minute / secunde
 • Plan de pornire ieftin de la 19 USD / lună

Beneficiari de hosting WooCommerce:

 • Viteza WooCommerce și optimizarea performanței (SSD, PHP7, Let’s Encrypt SSL, HTTP / 2, Nginx, Varnish & Redis Caching)
 • 30 – 300 lucrători PHP pentru a garanta viteze rapide
 • Pachet gratuit inclus: plugin pentru constructor de pagini Beaver Builder, Toate pluginurile WP iconice, Jilt Abandoned Cart, WP afiliat și Analytics Glew
 • Plan de începători la prețuri accesibile de la 19 USD / lună, care este WooCommerce complet oferit
 • PayPal gratuit & Integrarea pe fâșie pe toate planurile
 • Migrații gratuite ale site-ului „White-Glove”

Cont administrate WordPress și WooCommerce:

 • Costisitor (fără hostinguri ieftine ieftine; se adresează celor care au nevoie de performanță, fiabilitate și asistență – și vor plăti pentru asta)
 • Nici o găzduire gratuită de e-mail (suplimentul premium începe de la 1 USD / lună)
 • NE & Europa centrată; nu există centre de date în Asia Pacific (cu toate acestea, un CDN ajută la acoperirea geografică în regiunile Asia-Pacific)
 • Pachetele WooCommerce pentru începători la 15 produse cu tranzacții nelimitate sau 150 de comenzi pe lună
 • Fără garanție de restituire a banilor – deși nu există contract și puteți anula în orice moment

Rezumat: Este Web Liquid Orice Bun?

revizuire web lichidă

Deci, este Web Liquid orice bun?

Da, Liquid Web este excelent pentru proprietarii de site-uri care cresc exponențial și au nevoie fiabilitate garantată, viteză și funcționare tot timpul.

Lichidul Web este diferit de majoritatea gazdelor web în care acesta nu oferă găzduire partajată. Desigur, asta înseamnă că prețurile lor vor fi mai mari.

De fapt, Liquid Web este într-o ligă proprie când vine vorba de tipul de găzduire web pe care îl oferă clienților săi. În schimb, este nevoie de o abordare de lux și încearcă să iasă în evidență printre o industrie saturată care încearcă să ofere proprietarilor de site-uri același tip de servicii.

Liquid Web face ca oamenii să fie prioritari și să gestioneze cu adevărat site-ul dvs. web la care să aștepte cu nerăbdare. La urma urmei, cu un preț mai mare decât majoritatea gazdelor web, acesta trebuie să vă ofere fiecare serviciu de care aveți nevoie pentru a rula un site web de succes (plus unele!)

Vrei să încerci Liquid Web? Aflați cum poate să vă ajute site-ul web Liquid Web să-și atingă potențialul și să crească în continuare dincolo de visele dvs. cele mai sălbatice.

Utilizați codul WHR40VIP și veți beneficia de 40% reducere timp de 2 luni la TOATE produsele de găzduire!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map