Revizuire Servebolt

Este important să aveți un site de încărcare rapidă. Tu și toți ceilalți știi asta. introduce Servebolt. O gazdă web complet gestionată, cu un accent puternic pe scalabilitate, securitate și un furnizor sau o găzduire web uimitor de rapidă!


Serviciul de găzduire web pe care îl utilizați pentru site-ul dvs. web este cel mai critic factor care va determina cât de rapid (sau lent) se va încărca site-ul dvs. web. Această recenzie Servebolt vă va oferi tot ce trebuie să știți înainte de a vă înscrie cu această gazdă web gestionată.

Așadar, dacă urmează să construiți un site web sau să mutați site-ul web existent într-o nouă gazdă web, ar putea să o faceți să se încarce rapid, nu! Deoarece timpul de încărcare a site-ului dvs. web are un impact asupra experienței utilizatorului, a ratelor de conversie și a SEO.

Un studiu realizat de Google a constatat că rata de respingere crește cu 32% atunci când timpul de încărcare a paginii crește la 3 secunde; 90% atunci când durează 5 secunde pentru a se încărca; 106% timp de 6 secunde; și 123% timp de 10 secunde. Aceasta înseamnă că aveți doar câteva secunde pentru a convinge vizitatorul site-ului dvs. să rămână pe site-ul dvs. web.

O soluție puternică de găzduire web care garantează viteza rapidă a site-ului web este Servebolt. Filozofia acestui serviciu de găzduire web poate fi rezumată pe o singură linie: „Nu aduceți un camion la o cursă de tragere”.

Ce este Servebolt?

Servebolt este un furnizor gestionat de hosting de cloud.

Fiecare site web găzduit de Servebolt este alimentat de un Bolt ™ ️, care este un container pentru site-ul dvs. web și include toate setările, stocarea și mediul tehnic..

Bolt ™ ️ este un container responsabil pentru găzduirea site-ului dvs. web. Bolt ™ ️ definește stocarea, setările și mediul tehnic. De asemenea, compania oferă instrumente pentru linia de comandă, suport pentru certificatele SSL, SSH, Git și SFTP și o bază de date incredibil de rapidă.

ce este servebolt

Folosiți panoul de administrare pentru gestionarea șuruburilor dvs. ️ care sunt securizate folosind copii de rezervă. Servebolt este unul dintre cei mai importanti furnizori de gazduire pentru viteza si performanta. Compania a fost fondată ca Raske Sider de Erlend și Hans Kristian în 2014. Servebolt este acum globală, cu birouri în Suedia, Norvegia și Olanda. Dacă aveți un site web mare, cu mult conținut și trafic ridicat, aceasta este o opțiune excelentă.

tipuri servebolt cms

Platforma de găzduire Servebolt a fost concepută special pentru a vă asigura că site-ul dvs. WordPress rulează excepțional de rapid atât în ​​față cât și în partea din spate. Dezvoltatorii dvs. vor economisi timp prețios datorită casetei de instrumente WP-Developers. O gamă largă de platforme CMS sunt acceptate, inclusiv:

Servebolt acceptă: WordPress, WooCommerce, CraftCommerce și CraftCMS, Pimcore, Magento, Laravel, Prestashop, X-Cart, Drupal, Invision Community

Puneți testul Servebolt cu un test 100% gratuit! Este ușor de mișcat și o vor face gratuit, gratuit!

Servebolt Speed

Platforma cloud a lui Servebolt a fost creată pentru viteză. Vei primi o viteză de cel mult șase ori mai mare decât cu mulți dintre concurenții Servebolt. Problemele de viteză de găzduire au fost rezolvate cu o combinație de hardware, software și rețea. Servebolt Linux optimizează viteza procesorului. Fiecare procesor include Hyperthreading. Acesta este motivul pentru care procesoarele vă permit să lucrați mai rapid și simultan la mai multe sarcini. Rețeaua dvs. mai rapidă include Infiniband pentru transferuri rapide de date între computerele din rețea.

viteza de servbolt

Servebolt este responsabil pentru dezvoltarea și întreținerea distribuției sale Linux. Toate nivelurile sunt optimizate pentru a vă asigura că veți primi viteze maxime în Cloud-ul Servebolt. Viteza de excepție este unul dintre motivele cheie pentru care această recenzie Servebolt este excelentă. În plus, compania are propriile versiuni de PHP și MariaDB pentru a asigura o îmbunătățire a performanței site-ului dvs. WordPress. Pachetul dvs. de găzduire include lățimea de bandă nelimitată.

ce sunt șuruburile

Servebolt are o echipă de experți care vă ajută să vă extindeți și să gestionați traficul site-ului. Experții vă vor ajuta să luați deciziile corecte pentru a vă asigura că veți primi cea mai bună experiență posibilă. Locațiile Cloud au fost plasate strategic pentru a vă asigura că aveți cea mai mică latență posibilă. Cloudul Servebolt este complet reușit să vă elibereze echipa pentru alte zone. Servebolt este excelent pentru dezvoltatori, ușor de utilizat, ușor de utilizat și ideal dacă nu aveți experiență.

 • Cache WordPress
 • WordPress Multisite
 • Integrare Git
 • Echilibrarea sarcinii
 • Compresie GZIP
 • Optimizare imagine (nu este nevoie să descărcați pluginuri suplimentare pentru asta!)

Când alegeți planul dvs. de găzduire, puteți selecta regiunea Cloud pentru a vă asigura că veți primi cele mai rapide viteze.

Puneți testul Servebolt cu un test 100% gratuit! Este ușor de mișcat și o vor face gratuit, gratuit!

Servebolt Uptime și Downtime

Știți deja că timpul de oprire are un efect negativ asupra liniei de jos. Timpul de oprire devine esențial dacă câștigați bani prin publicitate sau vânzând produse prin intermediul site-ului dvs. web. Dacă nu cunoașteți ratele actuale ale uptime-ului, Servebolt oferă un instrument gratuit pentru verificarea timpului de funcționare. Ratele de utilizare ale Servebolt sunt excepționale. Media pentru unele luni este de 100 la sută. Media anuală pentru anul 2019 a fost de 99,99 la sută. Pentru a vă asigura că atingeți potențialul optim de profit, site-ul dvs. necesită cel mai bun timp de funcționare posibil.

Servebolt Security

Securitatea este luată foarte serios de Servebolt. Acesta este motivul pentru care întreaga platformă a fost creată folosind cel mai înalt nivel de securitate de ultimă oră. Niciodată nu va trebui să vă preocupați de securitate cu Servebolt. AppArmor este folosit pentru securizarea fiecărui server. De asemenea, compania a folosit numeroase măsuri suplimentare pentru a asigura securitatea de vârf. Servebolt monitorizează orice problemă 24/7. Compania patch-uri și actualizări constant folosind toate actualizările recente pentru securitate.

Servebolt și Cloudfare sunt parteneri oficiali. De asemenea, Servebolt a creat parteneriate cu alte companii, inclusiv Soluții Blix pentru a monitoriza tot traficul primit de server. Toată activitatea dăunătoare este blocată înainte ca orice daune să fie făcute companiei tale. Vi se va oferi o serie de certificate SSL. Certificatele dvs. reale depind de complexitatea cerințelor dvs. Certificatele includ:

 • Toate domeniile (inclusiv înscenarea, testarea) primesc SSL gratuit.
 • Certificările Hai Encrypt sunt gratuite.
 • Certificatele SSL autofirmate sunt gratuite.
 • CDN-urile proxy primesc SSL.

Puneți testul Servebolt cu un test 100% gratuit! Este ușor de mișcat și o vor face gratuit, gratuit!

Servebolt pro și contra

Servebolt Pro

 • Gazduire web super rapida.
 • Migrație gratuită a site-ului (chiar și pentru conturile de încercare).
 • 99,9% garanție uptime.
 • Stivă Linux personalizată.
 • Nu este nevoie de Memcached sau Redis.
 • Alegeți versiunea dvs. PHP.
 • Copiile de rezervă sunt stocate pentru o perioadă de 30 de zile.
 • Copii de rezervă în afara site-ului zilnic.
 • Cache pe bază de server.
 • Panou de control personalizat.

Servebolt Cons

 • Nu este ieftin. Mult mai scump decât alți furnizori de hosting gospodăriți precum WP Engine și Kinsta.

Planuri Servebolt

Servebolt oferă o gamă largă de planuri pentru a alege, toate includ un proces gratuit. Atunci când alegeți planul dvs., este important să determinați dimensiunea site-ului dvs. web și afișările paginii pe care le primește (sau se preconizează că vor fi obținute) Acest lucru vă poate economisi mulți bani, în special atunci când alegeți Servebolt ca gazdă web.

Dacă executați un site WordPress mic, care nu necesită atât de mult spațiu de stocare, cel mai bine este să vă respectați unul dintre planurile cu performanțe mai scăzute. Dacă executați un site web mai mare, care necesită mai multă putere de om și server și are experiențe în creștere a traficului și a nevoilor de servicii, planurile Enterprise de la Servebolt oferă o stocare mai mare și chiar un plan personalizat la un cost adaptat.

Planuri de prețuri Servebolt

Puneți testul Servebolt cu un test 100% gratuit! Este ușor de mișcat și o vor face gratuit, gratuit!

 • Intrare: Costul dvs. este de 39 USD pe lună pentru 1 site web, 1 GB de stocare și maximum 250 K vizualizări de pagină incluse.
 • Extra Small: Costul dvs. este de 69 USD pe lună pentru 1 site web, 2 GB de stocare și maximum 400K vizualizări pe pagini.
 • Starter: Costul dvs. este de 99 USD pe lună pentru trei site-uri web, 4 GB spațiu de stocare și maximum un milion de vizualizări de pagini.
 • Mic: Costul dvs. este de 189 USD pe lună pentru trei site-uri web, 8 GB de stocare și maximum un milion de vizualizări de pagini.
 • Mediu: Costul dvs. este de 349 USD pe lună pentru 5 site-uri web, 16 GB de stocare și maximum un milion de vizualizări de pagini.
 • Mare: costul dvs. este de 549 USD pe lună pentru 7 site-uri web, 32 GB stocare și maximum un milion de vizualizări de pagini.
 • XL: Costul dvs. este de 749 de dolari pe lună pentru 15 site-uri web, 64 GB de stocare și maximum două milioane de vizualizări de pagini.
 • XXL: Costul dvs. este de 1.409 USD pe lună pentru 20 de site-uri web, 128 GB stocare și maximum două milioane de vizualizări de pagini.

Puteți profita de un proces gratuit pentru crearea testului Bolts ™ ️ pentru a determina cum funcționează Servebolt. Startup-urile sunt oferite Programul de pornire în faza timpurie care vă oferă jumătate din planurile de găzduire Servebolt pentru un an, pe lângă o recenzie gratuită a performanței.

Revizuire Servebolt: rezumat

recenzie servebolt

Servebolt se află la nivelul următor de găzduire web gestionată de înaltă performanță. Migrează spre Servebolt sau pur și simplu încearcă-l gratuit și experimentați viteze de încărcare pe care nu le-ați văzut niciodată.

Servebolt oferă viteze excelente, servicii excelente pentru clienți și securitate de ultimă oră. În ciuda costurilor mai mari (acesta nu este SiteGround sau Bluehost-ul de hosting partajat), investiția merită bani, deoarece gazduirea este excepțională. Această recenzie Servebolt recomandă cel puțin încercarea serviciului.

Puneți testul Servebolt cu un test 100% gratuit! Este ușor de mișcat și o vor face gratuit, gratuit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map