Cu mii de gazde web acolo, probabil vă așteptați ca cele mai noi să ofere funcții mai inovatoare și mai bune. Apoi, poate fi o surpriză să înveți că una dintre cele mai rapide creștere, cel mai respectat și mai de încredere gazdă web este, de asemenea, una dintre cele mai vechi, și care este: Gazduire InMotion.


Fondată în 2001, InMotion Hosting s-a poziționat ca o companie de găzduire web de încredere, care oferă performanțe fiabile pentru găzduirea de clase de afaceri.. InMotion oferă o combinație perfectă de preț redus și inovație tehnică, vă puteți aștepta la o funcționare excelentă, viteză, performanță și caracteristici tehnice atunci când vă înscrieți și deveniți client. Această recenzie InMotion Hosting își propune să obțină toate detaliile și să vă ofere toate avantajele și contra.

Asistența lor pentru clienți, tehnologia Max Speed ​​Zone și prețul de 3,99 USD / lună sunt cele 3 lucruri principale cărora le place cel mai mult.

recenzii pe twitterEvaluări bune și rele pe Twitter

În această recenzie InMotion Hosting vă voi spune dacă acesta este într-adevăr cazul.

Aici voi arunca o privire atentă asupra avantajelor și contra contra acestui serviciu de găzduire pentru a vedea cum trăiește până la reputația sa de gazdă web fiabilă care poate face față tuturor nevoilor dvs. de găzduire web pentru afacerea dvs. în creștere online.

Dă-mi 10 minute din timpul tău și îți voi oferi toate informațiile obligatorii despre InMotion și răspund la întrebări de genul.

 • Cat costa InMotion Gazduire?
 • Care este diferența dintre diferitele planuri?
 • Puteți alege o locație a serverului?
 • Care sunt avantajele și dezavantajele folosirii lor?
 • Îmi oferă copii de rezervă automate ale site-ului meu?
 • Vine cu unități SSD?
 • Ajută ei să-mi transfere site-ul web către ele?
 • Care este cel mai bun plan de găzduire pentru un site WordPress?

După ce ați terminat de citit, veți ști dacă acesta este serviciul potrivit de găzduire web pe care îl puteți utiliza și dacă ar trebui să vă înscrieți sau nu.

Făcând clic pe acest link, veți obține 50% REDUCERE din prețul de vânzare cu amănuntul al InMotion și poate găzdui doar site-ul dvs. web 3,99 USD lunar.

Contents

Recenzie inMotion Hosting: Aceasta este ceea ce veți învăța

 1. Lista pro și contra

Aici voi intra în mai multe detalii despre (sau sar direct la sau).

 1. Planuri de găzduire & prețurile

Aici voi acoperi și ce veți obține și care sunt caracteristicile pentru fiecare plan.

 1. FAQ

Aici voi răspunde la unele dintre cele mai multe .

 1. Rezumatul revizuirii InMotion

Aici, în partea mea, vă voi spune că sunt buni sau dacă cred că sunteți mai bine să vă înscrieți cu un concurent.

Există multe servicii de găzduire web acolo și poate fi dificil să le identificați și să găsiți unul cu un plan și funcții care funcționează cel mai bine pentru dvs..

recenzie de găzduire de imobile

Gazduire InMotion este o opțiune bună, deoarece se adresează aproape tuturor. Serviciul lor de găzduire web oferă mai multe planuri de găzduire accesibile.

De asemenea, oferă un timp de utilizare foarte bun și un serviciu util pentru clienți pentru a vă ajuta să răspundeți la orice întrebare pe care o puteți avea pe parcurs.

Mai jos, voi prezenta planurile de găzduire oferite în cadrul reviziei mele inMotion și voi aprofunda mai mult ceea ce consider util despre serviciile lor, precum și ceea ce cred că ar putea fi mai bun.

InMotion Hosting Pros & Contra

Dacă vă întrebați despre argumente pro și contra, atunci vă am acoperit.

InMotion Hosting Pros

Să începem să aruncăm o privire asupra avantajelor.

Relații Clienți

Dacă ați avut experiență anterioară cu o gazdă web, știți cât de ușor este să ignorați inițial factorul de servicii pentru clienți. Dar, fără îndoială, veți avea unele probleme, iar atunci când vor crește, aveți nevoie de asistență fiabilă și rapidă.

a sustine

Afacerea dvs. depinde destul de literal de ea, deoarece chiar și o scurtă sclipire pe site-ul dvs. ar putea însemna pierderea a numeroși clienți. La InMotion, acestea au multe puncte forte în ceea ce privește asistența pentru clienți:

Asistență din SUA

Una dintre cele mai mari avantaje despre utilizarea lor este că vi se oferă garanții suport care se bazează în Statele Unite. Aceasta înseamnă un timp de răspuns mai rapid, precum și o îngrijire mai bună a clienților.

Vă mulțumim tuturor pentru sugestii. Tocmai am petrecut ultimele 4 ore revizuind ceea ce pare a fi o opțiune de găzduire gazillion. După o atenție atentă (și parțial datorită bugetului clientului și a înstrăinat foarte mult), am mers cu Inmotion Hosting. Degete încrucișate! https://t.co/DgcLtqlYEa

– În fiecare zi lângă lac (@EverydayLake) 14 decembrie 2018

În plus, repetările clienților cu care vorbește sunt de fapt informați. Tot personalul de asistență trebuie să aibă cel puțin 160 de ore de antrenament intern înainte de a avea voie să interacționeze cu clienții.

Am descoperit că de fapt au expertiza necesară pentru a gestiona corect problemele unice și nu se bazează doar pe un script de depanare.

Proces excelent la bord

De asemenea, au un proces fantastic pentru a te începe să folosești serviciile lor de găzduire. Mai ales dacă este prima dată când funcționează propriul site web, acesta este un bonus major.

Ei trimit o serie de ajutor e-mailuri la bord pentru a vă ajuta cu fiecare fază de configurare a site-ului dvs. web pe serverul lor. Ceea ce este deosebit de util este faptul că aceste e-mailuri sunt adaptate la tipul dvs. specific de site-ul web și la scopul principal al acestuia, astfel încât să primiți instrucțiuni de configurare relevante.

Rezultatul final este că acest proces evită în mod prealabil o mulțime de probleme de asistență potențiale în drum, după ce ați configurat, pentru că are grijă de ele chiar de la început.

Mai multe canale de comunicare

De asemenea, oferă numeroase căi prin care să obții asistență pentru clienți. Puteți face un chat live prin intermediul site-ului lor web, trimiteți un e-mail, folosiți tradiționalul sistem de bilete, apelați folosind Skype, sau puteți telefon in pe 888.321.HOST (4678).

Am găsit timpul de răspuns pentru fiecare să fie rapid. Vă puteți aștepta să obțineți sprijinul de care aveți nevoie în timp util, lucru important deoarece fiecare minut contează.

Suport 24/7

Ca orice serviciu bun de găzduire, echipa lor de asistență va avea grijă de toate provocările pe care le întâmpinați, indiferent cât de dificile ar fi acestea – 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Există tone de lucruri bune care îmi plac despre InMotion Hosting. Asistența clienților, în special, este una dintre ele. De-a lungul anilor mei cu ei – suportul lor tehnic nu reușește niciodată să mă impresioneze. Personalul de sprijin cu care am vorbit a fost întotdeauna prietenos, profesional și, cel mai important, cunoscător. Dacă preferați să aveți pe cineva care să aibă grijă de spatele dvs. când rahatul lovește ventilatorul, IMH este întotdeauna acolo pentru dumneavoastră. Jerry Low – Secret de gazduire web dezvăluit

Performanță de găzduire InMotion & Viteză

Asistența lor pentru clienți nu este singurul lucru la care InMotion Hosting excelează. Viteza și performanța serverelor lor sunt, de asemenea, foarte impresionante.

Până în prezent, ei nu au avut niciodată o criză majoră și au un timpul de funcționare mediu de 99.97%, ceea ce este destul de darnic bun pentru un serviciu de dimensiunea lor. De fapt, acestea au o garanție de disponibilitate de 99,9% în vigoare.

Mai mult decât atât, spre deosebire de multe alte servicii de găzduire web partajate, nu își exagerează serverele. Cu alte cuvinte, acestea nu permit să fie găzduite prea multe site-uri pe același server.

În schimb, ei mențin fiecare server limitat la ceea ce poate trata în mod legitim, ceea ce înseamnă că, chiar dacă mai multe site-uri ating traficul maxim, în același timp, serverul îl poate gestiona mai bine.

Pe lângă cele de mai sus, există o serie de caracteristici mai unice pe care IMH le folosește pentru a asigura uptime, viteză și securitate pentru clienții care găzduiesc:

Unități SSD pentru toate serverele lor

În primul rând, fiecare server este acceptat de unități SSD (Solid-State Drive), în loc de o unitate HDD tradițională (hard disk).

pentru că Unitățile SSD sunt bazate pe cip (nemecanic), în loc de disc, este mai rapid la preluarea datelor stocate.

Aceasta înseamnă timp de încărcare mai rapid și regăsire mai rapidă a datelor pentru cei care utilizează site-ul dvs. web, ceea ce înseamnă că mai puține persoane părăsesc site-ul dvs., deoarece durează prea mult.

unități ssd

Conform InMotion și testarea internă au efectuat:

 • SSD-urile funcționează de aproximativ 20 de ori mai rapid decât HDD-urile
 • SSD-urile au putut transmite cu aproximativ 65% mai multe date de pe server
 • În perioadele cu cereri I / O mari, aceste numere de date au crescut la aproximativ 95% în comparație cu HDD-urile

Mai multe centre de date și zone de viteză maximă

Un alt element unic al InMotion este că, în loc să aibă un centru de date care servește întreaga țară, acestea au mai multe centre de date.

Când achiziționați serviciile lor, trebuie să alegeți o locație care vă servește cel mai bine (în funcție de locul în care vin majoritatea clienților sau vizitatorilor dvs.).

Pentru a vedea ce centru de date funcționează cel mai bine pentru locația dvs., au chiar un test de descărcare de fișiere pe care îl puteți utiliza pe site-ul lor pentru a compara care centru vă oferă un serviciu mai rapid!

zone de viteză maximă

Deoarece au mai multe centre de date, au și ceea ce dubluiesc Zonele de viteză maximă care se referă la locații geografice dintr-un anumit interval al centrelor lor. Dacă vă aflați în zona lor de viteză maximă, ei promit că site-ul și e-mailul dvs. pot rula până la 6 ori mai rapid.

Concentrare puternică pe securitate

Ei iau securitatea în serios așa cum vor monitorizați securitatea serverului 24/7. Site-urile dvs. web sunt acoperite de: Protecție DDoS, sisteme avansate de firewall cum ar fi ModSecurity precum și reguli de firewall personalizate.

Caracteristici solide de WordPress

Ei ofera gestionat WordPress hosting pe toate planurile, în ceea ce privește actualizările principale ale auto-instalatorului WordPress și patch-urile de siguranță comune.

găzduire wordpress gestionată

 • Toate site-urile WordPress rulează pe un CloudLinux platformă cu OptimumCache activat.
 • Puteți alege să aveți WordPress preinstalat când vă înscrieți sau puteți trimite ulterior o cerere de transfer de site-uri.
 • Toate site-urile WordPress vin Integrare WP-CLI (un instrument de linie de comandă pentru gestionarea instalării WordPress, ceea ce înseamnă că puteți actualiza pluginuri, configura instalarea și multe altele, fără a utiliza un browser web).
 • PHP 7 este disponibil pe gazduirea WordPress InMotion. PHP 7 ajută site-urile WordPress să acționeze de 2 până la 3 ori mai repede față de versiunile anterioare PHP.

InMotion Gazduire oferă GRATUITĂ certificate private SSL pe toate planurile de Business Hosting partajat, Gazduire VPS și Server Dedicat. Clienții IMH pot acum să-și asigure cu ușurință site-urile web pentru navigare sigură cu un singur clic.

Caracteristici:

 • SSL validat pe domeniu
 • Criptare 256 biți
 • Alimentat de Comodo și cPanel
 • Reînnoire automată SSL

ofertă certificate private SSL gratuite este o mișcare excelentă și perfectă pentru site-urile de comerț electronic, deoarece un certificat SSL gratuit vă permite să acceptați plățile și să efectuați tranzacții online fără griji.

Copii de rezervă gratuite

Pe lângă serviciile puternice pentru clienți și performanțele de găzduire de înaltă calitate, am descoperit că au câteva alte avantaje serioase de luat în considerare.

Unul dintre acestea este faptul că oferă copii gratuite de site-uri web. Nu este neobișnuit ca serviciile de găzduire să efectueze backup-uri în mod regulat, dar este neobișnuit să ofere recuperare de rezervă gratuit.

copii gratuite de site-uri web

Majoritatea serviciilor de găzduire percep o taxă atunci când aveți nevoie de o rezervă de urgență, dar InMotion nu.

Există câteva limite care se aplică copiilor de rezervă incluse în contul dvs. Restaurarea contului dvs. este gratuită, dar limitată la o dată la 4 luni. Pentru orice restaurări suplimentare se va aplica o taxă de 49 USD. De asemenea, dacă site-ul dvs. este mai mare de 10 GB, atunci acesta nu va fi salvat automat.

Migrarea site-ului gratuit

Un alt avantaj este că dacă mutați site-ul dvs. web de la un serviciu de găzduire la al lor, acestea oferă un serviciu gratuit de transfer de site-uri web. Site-ul lor promite, de asemenea, că site-ul dvs. web va experimenta zero dezactivare atunci când vor efectua acest transfer.

migrație gratuită a site-ului web

Există câteva avertismente de care ar trebui să fiți conștienți. Migrarea conturilor de e-mail este inclusă numai cu migrațiile cPanel. Migrările non-cPanel pot necesita migrarea manuală a e-mailului. Costurile se pot aplica transferurilor de site-uri constând din mai mult de 3 site-uri și / sau baze de date sau mai mult de 5 GB date.

Flexibilitate

În cele din urmă, pentru un serviciu de găzduire web, care este sincer, atât de vechi pentru industria sa, cu siguranță nu a rămas în urmă. Acestea oferă multe opțiuni, ceea ce înseamnă că aveți o flexibilitate destul de mare cu site-ul dvs. web.

Când găzduiești prin ei, primești excelent Integrare Google App și datorită numeroaselor parteneriate cu serviciile de comerț electronic, puteți obține o mulțime de asistență de comerț electronic și de integrare a aplicațiilor.

De asemenea, oferă un serviciu unic pentru Integrare WordPress, inclusiv o pre-instalare a WordPress ca opțiune atunci când achiziționați găzduire prin intermediul lor.

De asemenea, vă oferă Publicitate gratuită în valoare de 250 USD. Obțineți 100 USD din credite Google AdWords, 75 USD din credite de publicitate Bing și 75 USD din credite de publicitate Yahoo, pentru a vă ajuta să conduceți trafic de calitate pe site-ul dvs. web.

Constructor web puternic

BoldGrid este numele lor constructor de site-uri premium care este inclus în fiecare plan de găzduire. BoldGrid este un editor ușor de trasat și vă permite să construiți rapid site-uri web uimitoare și responsive, care sunt alimentate de WordPress.

boldgrid constructor de site-uri web

BoldGrid este intuitiv și simplu de utilizat datorită caracteristicilor precum designul drag and drop, teme gratuite pre-construite și responsive. În plus, este dotat cu funcții precum SEO integrat și punerea în scenă a site-ului.

Și spre deosebire de alți constructori de site-uri web, este complet gratuit și aveți 100% proprietate și control complet asupra propriului site.

InMotion Gazduire contra

Așadar, acum am analizat avantajele, să aruncăm o privire la unele dintre dezavantajele folosirii lor.

Punctul de preț

Probabil cel mai mare con este că punctul de preț este mai mare decât majoritatea celorlalte servicii de găzduire partajate care oferă servicii similare.

Cu toate acestea, veți obține ceea ce plătiți și cu opțiunile de asistență pentru clienți și o copie de rezervă gratuită & restaurare, servicii de migrație gratuită și o serie de alte aplicații gratuite, cred că compensează în alte domenii.

Contract de lungă durată

Un alt dezavantaj este că atunci când achiziționați serviciile, ești închis într-un contract de un an. Acest lucru înseamnă că luați un pic de joc că veți fi mulțumiți de acesta și că vor merita banii.

Cu toate acestea, aceștia oferă o garanție de întoarcere foarte generoasă de 90 de zile, astfel încât, în final, riscul nu este prea rău. Standardul industriei reprezintă o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Garanția se asigură în special dacă plătiți în prealabil un an întreg pentru a obține prețuri mai bune. Cu toate acestea, trebuie să știți că garanția de returnare a banilor nu include cumpărături suplimentare, cum ar fi certificate SSL sau înregistrări de nume de domeniu.

Limită pentru numărul de site-uri

Un alt aspect negativ pe care l-am găsit este acela că clienții sunt de obicei limitați la numărul de site-uri web pe care le pot găzdui pe un singur cont. Cu toate acestea, acesta este doar cazul pachetelor Launch și Power (pachetul Pro permite accesarea de site-uri web nelimitate).

Așadar, dacă planul dvs. este să rulați un număr semnificativ de site-uri web, este posibil să fiți nevoit să luați în considerare o altă gazdă sau să fiți pregătiți să plătiți un pic mai mult pentru pachetul Pro. Dar dacă aveți nevoie doar de câteva site-uri, acest lucru nu ar trebui să vă afecteze deloc.

Configurare lentă a contului

Au în vigoare politici stricte de prevenire a fraudei (ceea ce este un lucru bun) și toți clienții noi trebuie să își verifice achiziția de gazduire prin parcurgerea unui procesul de verificare telefonică.

Dar contul dvs. de găzduire va fi activat chiar în aceeași zi lucrătoare.

Verificarea contului dvs. este fără probleme și nu vă faceți griji, dar acest lucru înseamnă că nu veți putea accesa instantaneu contul de găzduire și poate fi incomod pentru unii utilizatori, în special pentru rezidenții non-americani.

Planuri de găzduire InMotion & Preturi

InMotion Hosting oferă o gamă variată de servicii de găzduire de la VPS și servere dedicate, la cloud și WordPress hosting. Dar aici voi acoperi doar pachetele lor de găzduire web partajate.

Oferă 3 planuri comune de găzduire web: Lansare, Putere și Pro.

planuri de găzduire a unor imobile

Iată principalele caracteristici ale fiecărui plan de găzduire:

InMotion Plan de lansare

 • Găzduiește până la 2 site-uri web
 • Lățime de bandă și lățime de bandă nelimitată
 • 2 MySQL & Baze de date PostgreSQL
 • Transfer și configurare site-ul gratuit
 • Copii de rezervă gratuite zilnice
 • Tehnologia Max Speed ​​Zone
 • Asistență de bază din SUA
 • Protecție anti-spam și malware
 • Garanție de returnare de 90 de zile

InMotion Power plan

 • Găzduiește până la 6 site-uri web
 • Spațiu și bandă nelimitată pe disc
 • 50 MySQL & Baze de date PostgreSQL
 • Transfer și configurare site-ul gratuit
 • Copii de rezervă gratuite zilnice
 • Coșuri de cumpărături gata cu 1 clic online
 • Tehnologia Max Speed ​​Zone
 • Asistență de bază din SUA
 • Certificatul SSL partajat este inclus
 • Protecție anti-spam și malware
 • Garanție de returnare de 90 de zile

Planul InMotion Pro

 • Gazduiește site-uri web nelimitate
 • Spațiu și bandă nelimitată pe disc
 • MySQL nelimitat & Baze de date PostgreSQL
 • Transfer și configurare site-ul gratuit
 • Copii de rezervă gratuite zilnice
 • Coșuri de cumpărături gata cu 1 clic online
 • Tehnologia Max Speed ​​Zone
 • Asistență bazată pe SUA la nivel pro
 • Certificatul SSL partajat este inclus
 • Protecție anti-spam și malware
 • Garanție de returnare de 90 de zile

Compararea planului de găzduire

Ce plan de găzduire ar trebui să primesc?

Iată o comparație a celor de la InMotion Hosting Lansare vs putere, și Putere vs. Pro, în care descriu care sunt diferențele cheie între pachetele de găzduire de afaceri partajate Launch, Power și Pro.

Lansare gazduire InMotion vs. Revizuire putere

Diferența evidentă între planul Lansare și Putere este desigur prețul. Planul Lansare este nivelul de intrare al InMotion și, prin urmare, cel mai ieftin plan de găzduire partajat.

Cu planul Putere puteți găzduiește până la 6 site-uri web iar planul vine comertul gata cu instalații pentru coșul de cumpărături cu un singur clic pentru WooCommerce, PrestaShop, Magento, OpenCart, osCommerce și DrupalCommerce. Planul Power vă oferă și un certificat SSL partajat.

Ar trebui să luați în considerare alegerea planului Power dacă:

 • Vrei să poți găzdui 6, în loc de 2, site-uri web
 • Ați instalat coșuri de comerț și cumpărături
 • Doriți un certificat SSL distribuit gratuit

Putere de gazduire InMotion vs. Revizuire Pro

Există câteva diferențe între planul Power și Pro. Planul Pro oferă aproape nelimitat totul (site-uri web, domenii, baze de date etc și Planul Pro vă oferă despre 4x mai multe resurse precum și caracteristici suplimentare, cum ar fi asistență pro-nivel.

Dacă doriți să extindeți și să găzduiți mai multe site-uri web (mai mult de 6 site-uri pe care le permite planul Power), atunci planul Pro ar fi o opțiune mai bună pentru dvs..

Ar trebui să luați în considerare alegerea planului Pro dacă:

 • Vrei totul „nelimitat”
 • Vrei un server cu mai multe resurse
 • Doriți asistență la nivel pro

Care plan de gazduire InMotion este cel mai potrivit pentru dvs.?

Acum, sperăm într-o poziție mai bună pentru a alege planul de găzduire partajat potrivit de la InMotion. Nu uitați că puteți oricând să vă ridicați un nivel și să treceți la un plan de găzduire mai mare dacă aveți nevoie de mai multe resurse și funcții.

Pe baza experienței mele personale, iată recomandarea mea pentru tine:

 • Vă recomand să vă înscrieți cu planul Lansare dacă începeți și intenționați să rulați un site web de bază.
 • Vă recomand să vă înscrieți cu planul Power dacă intenționați să rulați un WordPress, alte CMS sau comerț electronic site alimentat.
 • Vă recomand să vă înscrieți cu planul Pro dacă intenționați să rulați un WordPress, un alt CMS sau un site de comerț electronic, dar aveți nevoie mai multe resurse și caracteristici.

întrebări frecvente

Aici veți găsi răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre IMH.

Ce este InMotionHosting.com?

InMotion Hosting este o companie de găzduire web care a fost fondată în 2001. Are birouri în Los Angeles, CA și Virginia Beach, VA, în Statele Unite, iar compania are două centre de date: unul în Los Angeles și altul în Herndon, Virginia. Inmotion Hosting este evaluat A + de Better Business Bureau. Site-ul lor oficial este: https://www.inmotionhosting.com

Ce modalități de plată acceptă InMotion Hosting?

Acceptați plățile cu cardul de credit (Visa, MasterCard, American Express și Discover), precum și plata prin cec și ordin de bani. Cu toate acestea, plata prin PayPal nu este o opțiune.

Ce suport tehnic oferă?

Oferă asistență din SUA prin telefon, prin e-mail Skype și chat live. Suportul este disponibil 24/7/365. Puteți, de asemenea, să le tweet pe @inmotioncares. De asemenea, au un canal YouTube, care este încărcat cu tutoriale video bune.

Ce sunt serverele de nume InMotion Hosting?

Serverele lor de nume sunt: NS1.INMOTIONHOSTING.COM – IP 74.124.210.242 și NS2.INMOTIONHOSTING.COM – IP 70.39.150.2

Cât durează să activez contul meu de găzduire?

Contul dvs. va fi activat în aceeași zi lucrătoare în care comandați. Dar toți clienții noi trebuie să își verifice achiziția de găzduire printr-un proces de verificare a telefonului.

InMotion Gazduire oferă un domeniu gratuit?

Nu, nu oferă un nume de domeniu gratuit cu planurile de găzduire web.

Au o garanție de returnare a banilor?

InMotion Hosting oferă o garanție generoasă de returnare de 90 de zile (doar garanția DreamHost de 97 de zile este mai generoasă) pentru comenzile noi (nu reînnoirile). Dacă nu sunteți satisfăcut în niciun fel cu serviciul lor, vor rambursa toate taxele de gazduire, fără întrebări. Garanția nu se aplică la achiziții suplimentare, precum nume de domeniu sau certificate SSL.

InMotion Hosting va transfera site-ul meu web de la o altă gazdă web?

Da, vor migra site-ul dvs. web către ele. Costurile se pot aplica transferurilor de site-uri constând din mai mult de 3 site-uri și / sau baze de date sau mai mult de 5 GB date.

InMotion Hosting oferă copii de rezervă automate?

Da, efectuează copii de siguranță ale tuturor site-urilor sub 10 GB. Există opțiuni suplimentare de rezervă pentru site-uri web de peste 10 GB, disponibile la cerere. Restaurarea site-ului dvs. este gratuită, dar limitată la o dată la 4 luni. Pentru orice restaurări suplimentare se va aplica o taxă de 49 USD.

InMotion Hosting oferă certificate SSL gratuite?

Da, toate planurile lor de găzduire partajate vin cu acces la certificate SSL partajate certificate SSL private gratuite pe toate planurile de hosting de afaceri partajate, gazduire VPS și server dedicat (începând cu 28 iulie 2017).

Recenziile InMotion Hosting la Reddit și Quora sunt bune?

Da, în mare parte, Quora și Reddit sunt ambele locuri bune pentru a citi recenzii de la oameni reali și clienți despre InMotion. Puteți citi recenzii pe Reddit și pe Quora. De asemenea, puteți găsi recenzii ale clienților pe Yelp și TrustPilot.

Există alternative bune de InMotion Gazduire?

Da, există un cuplu, dar cred că InMotion Hosting este un furnizor solid de web hosting. Apoi, din nou, ar trebui să vă faceți propriile cercetări și să analizați și alte servicii de găzduire web. Două alternative bune la InMotion Hosting în care merită să fie analizate sunt A2 Hosting și SiteGround.

Unde pot găsi coduri cupon InMotion Hosting?

InMotion Gazduire nu oferă coduri de reducere prin intermediul site-urilor terțe. Cu toate acestea, organizează în mod regulat diverse promoții și vânzări, și este cel mai bine să vizitați www.inmotionhosting.com pentru coduri promoționale și cupoane legitime.

Recomand Gazduire InMotion?

Da, le recomand.

De câte ori le-am folosit, am considerat că este o gazdă web solidă. Acestea oferă servicii excelente de îngrijire pentru clienți, timp de funcționare solid și performanță ridicată și funcționează bogat de găzduire partajată, în mare parte datorită faptului că se bazează în SUA și are mai multe centre de date care permit încărcare rapidă a site-urilor web.

InMotion Hosting depășește, de asemenea, peste așteptări cu o bună parte din serviciile gratuite și funcțiile adăugate. În cele din urmă, cu o varietate de pachete și abilități de completare, acestea sunt pregătite să servească o mare varietate de tipuri și scopuri de site-uri.

Acesta este sfârșitul acestei revizii de InMotion Hosting și dacă sunteți încă pe gard în legătură cu înscrierea, amintiți-vă că oferă fiecărui client o întrebare fără întrebări 90 zile garanție înapoi.

Făcând clic pe acest link, veți obține 50% REDUCERE din prețul de vânzare recomandat de InMotion și puteți găzdui doar site-ul dvs. 3,99 USD lunar.

Dezvăluire FTC: Pentru a vă obține cel mai ieftin preț posibil, voi câștiga un mic comision dacă decideți să semnați folosind link-urile de recenzie pentru InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me