Revizuire HostGator

HostGator este unul dintre cei mai mari, cei mai vechi furnizori de găzduire web din industrie. Dar asta le face bune sau rele? Această revizuire HostGator analizează toate avantajele și contra, astfel încât să puteți determina dacă HostGator este alegerea potrivită pentru dvs..


Astăzi, există o mulțime de furnizori de găzduire web acolo pentru a alege dintre aceștia să pună accentul pe furnizarea de soluții la prețuri accesibile, funcții de lux și suport de top. Cu toate acestea, a decide cu ce gazdă să mergi nu este atât de ușor.

Din fericire pentru tine, suntem aici pentru a descompune una dintre cele mai populare soluții de găzduire web pe piață astăzi, HostGator, pentru a vedea dacă ceea ce trebuie să ofere este ceea ce aveți nevoie pentru a rula un site web de succes, fără a vă lăsa în teren cu probleme de site.

hostgator comentează twitterExistă un sac de recenzii mixte pe Twitter

In acest Recenzie HostGator, Voi arunca o privire atentă la unele dintre argumentele pro și contra care ar trebui să fiți conștienți înainte de a vă decide să vă înscrieți.

Dacă îmi oferi 10 minute din timpul tău, îți voi oferi toate informațiile obligatorii despre serviciile lor de găzduire, răspunzând la întrebări precum:

 • Ce caracteristici oferă HostGator clienților săi?
 • Care sunt diferitele planuri disponibile?
 • Cât costă gazduirea HostGator?
 • Ce fel de găzduire oferă proprietarilor de site-uri web?

Utilizați codul cuponului WSHR și beneficiați de 60% din prețul normal și găzduiți-vă site-ul pentru doar 2,75 USD pe lună.

Până când veți termina de citit această recenzie HostGator, cu siguranță veți putea spune dacă acesta este serviciul de găzduire web potrivit pentru nevoile dvs..

Contents

Asta veți învăța aici

 1. Soluții de găzduire

Aici voi explica diferitele tipuri de hosting și HG oferă clienților și care sunt diferențele lor cheie.

 1. Caracteristici de găzduire

Aici voi discuta în detaliu fiecare dintre principalele .

 1. Pro-uri & Contra

Aici voi arunca o privire atentă atât asupra utilizării HostGator Hosting. Voi acoperi, de asemenea, unele dintre cele mai multe .

 1. Recomand HostGator.com?

Aici vă voi spune dacă sau dacă cred că v-ar fi mai bine să folosiți un concurent.

Hai să ne scufundăm, dar mai întâi un fundal rapid.

HostGator a fost fondată în 2002 de un tânăr copil de colegiu pe numele de Brent Oxley, HostGator a aterizat în cele din urmă locația sa oficială din Houston, Texas, după ce a petrecut ceva timp de calitate în Canada în primele zile de funcționare. De acolo, au continuat să crească, deschizând un alt birou în Austin, Texas, precum și extinzându-se în Brazilia.

Până în 2012, anunță Oxley Endurance International Group (EIG) a achiziționat HostGator. Și, deși aceasta a fost o mișcare inteligentă de afaceri pentru Oxley și echipajul său, o astfel de mișcare are potențialul de a crea probleme în rândul celor care utilizează în prezent sau caută să folosească serviciile HostGator..

Nu știi de ce? Citiți EIG și impactul său asupra furnizorilor de găzduire web pe care le-au achiziționat.

Acestea fiind spuse, nu sunt aici pentru a vă spune că rolul său în EIG este în mod inerent bun sau rău. De fapt, HostGator a cunoscut un succes deosebit de-a lungul anilor și a eliminat sute de mii de clienți mulțumiți.

Gazduire Web HostGator

Iată diferitele soluții de găzduire pe care le oferă proprietarilor de site-uri web.

Gazduire web partajată

HostGator oferă pachete de găzduire partajate extrem de accesibile pentru site-uri web de toate tipurile și dimensiunile. Separat în trei planuri distincte:

Hatchling, Baby și Business – planurile de găzduire partajate au caracteristici care vor satisface nevoile dvs. de hosting de bază.

hostgator a distribuit planuri de găzduire

De exemplu, fiecare plan de găzduire partajat este livrat cu un Builder de site-uri încorporat pentru o tracțiune convenabilă & renunță la construcția site-ului. În plus, vin cu instrumentul QuickInstall pentru instalarea unui blog WordPress, forum, galerie și scripturi din magazinele de comerț electronic direct pe site-ul dvs..

Nu mai vorbim de faptul că acceptă sisteme de gestionare a conținutului de hosting, WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Wiki și phpBB.

Funcțiile suplimentare includ:

 • Lățime de bandă neschimbată
 • 99% garanții uptime
 • Transferuri gratuite de site-uri web
 • Credite Google AdWords și Bing Ads
 • cPanel controlpanel
 • PHP versiunea 7 și acces SHS
 • Conturi de e-mail POP3 nelimitate
 • Asistență tehnică 24/7/365 prin telefon, chat live și e-mail (sistem de bilete)

Este important să rețineți că găzduire partajată va fi punctul central al acestei recenzii, însă alte soluții de găzduire vor fi împărtășite cu dvs. în cazul în care aveți nevoie de ceva puțin mai robust.

HostGator Cloud Gazduire

Serviciile lor de găzduire în cloud oferă o mulțime de funcții pentru cei care doresc să se extindă rapid. Bucurați-vă de o soluție optimă de memorie în cache a norului, de bord intuitiv și capacitate de gestionare a resurselor. În plus, mențineți controlul complet pe întregul site cu cPanel ușor de utilizat.

planuri de găzduire cloud hostgator

În plus, transferați rapid toate datele site-ului pe un alt server în cazul unei defecțiuni și știți că trei copii oglindite ale site-ului dvs. Web sunt găzduite pe mai multe dispozitive pentru a asigura siguranța și redundanța.

Găzduirea lor în cloud începând de la 4,95 USD / lună și la scară până la planurile mai mari, la un preț de 6,57 USD / lună și 9,95 USD / lună, pe măsură ce nevoile dvs. devin mai solicitate.

Gazduire partajată în cloud

Gazduirea în cloud este mai bună decât găzduirea partajată, deoarece vă permite să utilizați resursele mai multor servere, în loc să vă limitați la un singur server

HostGator Cloud vă oferă toate caracteristicile de găzduire partajată, dar sunteți mult mai scârbos!

hostgator partajat și cloud hosting

2X Servere mai rapide

 • Timp de încărcare de până la 2X mai rapid datorită serverelor de densitate mică, hardware-ului premium și mai multor straturi de memorie în cache
 • Conținutul site-ului dvs. web este gestionat mai eficient, permițând procesarea rapidă a solicitărilor de conținut dinamic
 • Cache-ul încorporat face ca site-ul dvs. să se încarce mai rapid din cloud, datorită unei configurații optime de memorie în cache

4X Mai scalabil

 • Creșteți-vă resursele de cloud pe măsură ce prezența dvs. online crește. Un singur clic este tot ceea ce aveți nevoie – fără migrații de date, timp de oprire sau repornire
 • Obțineți alocarea și gestionarea serverului în cloud!
 • Vă permite să răspundeți la aceste vârfuri mari de trafic fără nicio întrerupere a serviciului

Gestionat WordPress Cloud Gazduire

Bine, aici este planul care îmi place cel mai mult.

Pentru cei care funcționează în mod specific cu WordPress, HostGator are hosting cloud WordPress care se ocupă de platforma WordPress și oferă toate funcțiile necesare pentru a rula un site web rapid, eficient și extrem de sigur..

hostgator a gestionat wordpress cloud hosting

HostGator a gestionat promisiunile de găzduire cloud pe WordPress Timpuri de încărcare mai mari cu 2.5X datorită arhitecturii cloud super încărcate, serverelor de densitate joasă, CDN și mai multor straturi de memorie în cache.

În plus, această soluție de găzduire vine gestionată, adică actualizari automate către nucleul dvs. WordPress, pluginurile și temele sunt gestionate de HostGator, precum și copiile de rezervă ale site-ului și eliminarea programelor malware. De asemenea, primiți serviciu CDN gratuit stimularea livrării de conținut vizitatorilor site-ului dvs..

Comparați planurile de găzduire

Iată o prezentare rapidă a planurilor menționate mai sus pe care le oferă:

Planuri de găzduire comune

 • Planul Hatchling: Începe la 2,75 USD pe lună. 1 site admis, lățime de bandă neschimbată & spatiu de depozitare.
 • Planul copilului: Începe de la 3,95 USD pe lună. Site-uri permise, lățime de bandă neschimbată & spatiu de depozitare.
 • Plan de afaceri: Începe de la 5,95 USD pe lună. Site-uri permise, lățime de bandă neschimbată & spatiu de depozitare.
 • Verificați cele mai recente prețuri și toate funcțiile partajate incluse

Planuri de găzduire în cloud

 • Cloud Hatchling: Începe de la 4,95 USD pe lună. 2 Cores & 2 GB memorie, 1 site permis, lățime de bandă neschimbată & spatiu de depozitare.
 • Cloud Cloud: Începe de la 6,57 USD pe lună. 4 Cores & 4 GB memorie, site-uri nelimitate permise, lățime de bandă neschimbată & spatiu de depozitare.
 • Cloud de afaceri: Începe de la 9,95 USD pe lună. 6 Cores & Memorie de 6 GB, permise site-uri nelimitate, lățime de bandă neschimbată & spatiu de depozitare.
 • Verificați cele mai recente prețuri și toate funcțiile Cloud incluse

Planuri de găzduire WordPress WordPress

 • Plan de pornire: Începe de la 5,95 USD pe lună. 2X mai repede, 1 site permis, 100k vizite pe lună, backup-uri de 1 GB și spațiu de stocare nemodificat.
 • Planul standard: Începe de la 7,95 USD pe lună. 2X mai repede, 2 site-uri permise, 200k vizite pe lună, 2 GB copii de rezervă nesimetrate spațiu de stocare.
 • Plan de afaceri: Începe de la 9,95 USD pe lună. 5X mai repede, 3 site-uri permise, 500k vizite pe lună, backup-uri de 3 GB și spațiu de stocare nemodificat.
 • Verificați cele mai recente prețuri și toate funcțiile cloud incluse

Alte opțiuni de găzduire

Pe lângă opțiunile de găzduire menționate mai sus, acestea au și următoarele:

 • Gazduire VPS. Cu găzduirea VPS, obțineți funcții exhaustive, cum ar fi accesul complet la rădăcină pentru controlul întregului mediu de găzduire, mai multe straturi de securitate de rețea pentru a asigura fiabilitatea serverului și scalabilitatea instantanee cu un clic al butonului.

  În plus, aveți încredere că datele dvs. sunt găzduite pe servere care sunt protejate cu configurația discului RAID 10 și vin cu unități reduse de putere și unități HVAC. Primește săptămânal copii de rezervă în afara site-ului întregului site web, o suită completă de instrumente de dezvoltare pentru a ajuta funcționalitatea și proiectarea site-ului și, ca întotdeauna, sprijin premiat pentru orice întrebări pe care le poți avea. Planurile de găzduire VPS au un preț astfel: 29,95 USD / lună, 39,95 USD / lună, respectiv 49,95 USD / lună..

 • Gazduire dedicată. Pentru cei cu site-uri web traficate intens, precum și un buget mai mare, găzduirea dedicată poate fi ceea ce aveți nevoie. Datele site-ului dvs. vor fi găzduite independent pe propriul server dedicat, ceea ce înseamnă că nu este niciodată nevoie să partajați resurse în orice moment.

  Mai mult, rulați Linux sau Windows, alegeți între opțiunile HDD și SSD, primiți protecție DDOS la nivel de centru de date și beneficiați de acces complet la rădăcină, baze de date nelimitate, configurație RAID-1 și 3-5 IP-uri IP4 dedicate. Pentru a intra în planurile de găzduire dedicate HostGator, așteptați-vă să plătiți 119 USD / lună până la 149 USD / lună.

 • Gazduire pentru distribuitori. Dacă vă gândiți să începeți propria companie de găzduire web, luați în considerare planurile lor de găzduire pentru distribuitori. Primiți instrumente puternice pentru a vă ajuta să vă construiți clientela, să mențineți controlul complet asupra alocării resurselor și faceți upgrade la nevoie, pentru ca afacerea dvs. să poată continua.

  Cu un plan de găzduire a revânzătorilor, obțineți panoul de control WHM cu capacitate multilingvă, garanții uptime de 99,9%, peste 400 de tutoriale video de brand pentru care clienții dvs. trebuie să facă referință și baze de date MySQL nelimitate cu acces phpMyAdmin. Dacă acest lucru vă interesează, vedeți dacă unul dintre cele trei planuri disponibile – aluminiu, cupru sau argint – variază între 19,95 USD / lună și 24,95 dolari / lună.

 • Gazduire aplicații. Dacă nu utilizați WordPress ca CMS, HG v-a acoperit. Rulând pe Linux, Apache, MySQL și PHP, HostGator vă poate permite să rulați platforme precum Joomla, Magento, Drupal, Wiki și hostingul phpBB. În plus, funcții precum lățimea de bandă neschimbată, e-mail marketing și instalări cu un singur clic ale altor aplicații utile sunt incluse în orice plan.
 • Gazduire Windows. Deși Linux este preferat atunci când vine vorba de găzduire web, acestea fac ca gazduirea Windows să fie disponibilă pentru cei care au nevoie. Cu suportul Parallels Plesk, IIS, Microsoft SQL Server 2012 R2 și suportul ASP.NET, această soluție de găzduire este sigură că va avea tot ce aveți nevoie pentru a rula un site web ușor de utilizat..

După cum puteți vedea, HostGator are soluții de găzduire pentru fiecare buget, fiecare tip de site și dimensiune și chiar ajunge până la clienții specifici, cum ar fi WordPress sau utilizatorii Windows.

Caracteristici principale

Planurile lor de găzduire partajate vin cu suficiente funcții pentru a începe site-ul dvs. web, fără a sacrifica viteza sau performanța. De fapt, iată o listă cu unele dintre cele mai bune funcții pe care le au pentru clienți, care vă pot încuraja să vă înscrieți la ele pentru nevoile dvs. de găzduire:

 1. Built-in Website Builder
 2. Gestionarea completă a numelor de domeniu
 3. Instrumente de marketing
 4. Servicii premium

HostGator Website Builder

Creați cu ușurință un site web uimitor, folosindu-le instrument de constructor de site-uri încorporat. Pentru a începe, alegeți peste 100 de șabloane mobile pentru telefon. În plus, construiți folosind glisarea convenabilă & renunțați la tehnologie, profitați de secțiuni și pagini pre-construite pentru a vă inspira designul web și chiar primiți 6 pagini gata pregătite pentru a începe.

constructor de site-uri hostgator

Funcțiile suplimentare includ:

 • Instrumente SEO pentru rezultate mai bune ale motorului de căutare
 • Integrare social media
 • Poarta de plată PayPal
 • Încorporare video HD
 • Eliminarea mărcii
 • Google Analytics
 • e-commerce coș de cumpărături și gestionarea stocurilor
 • Coduri promoționale

Disponibil pentru achiziționare individual, completat de servicii de găzduire, Website Builder vine însoțit de orice alt plan de găzduire oferit clienților.

Managementul numelor de domeniu

Acestea permit clienților să dețină un control complet asupra a tot ceea ce privește numele de domeniu. Pentru a începe, cumpărați numele dvs. de domeniu .com, .org sau .co (pentru a numi câteva) direct de la cPanel-ul dvs. de hosting.

Folosiți-le convenabil instrument de căutare nume de domeniu pentru a vedea dacă adresa URL pe care o căutați este disponibilă. Sau, dacă schimbați HostGator de la un alt furnizor de hosting, pur și simplu transferați numele dvs. de domeniu existent și beneficiați de o extensie de an – gratuit.

nume de domeniu hostgator

Cu fiecare plan de găzduire, primiți, de asemenea, următoarele caracteristici gratuite de nume de domeniu:

 • Blocarea domeniului. Împiedicați pe cineva să deturneze numele de domeniu și să-l folosească singur, blocându-l.
 • Reînnoirea domeniului. După ce numele dvs. de domeniu existent este transferat sau ați achiziționat unul prin cPanel, lăsați-l să se reînnoiască automat în fiecare an pentru a preveni expirarea accidentală.
 • cPanel Management. Gestionează toate aspectele numelui de domeniu direct din cPanel.

Instrumente de marketing

HostGator știe că este mai mult să rulezi un site web de succes decât să ai un furnizor solid de găzduire. De aceea, acestea oferă valoare instrumente de marketing pentru a vă ajuta să extindeți accesul site-ului, să conduceți traficul pe site-ul dvs. și să stimulați conversiile.

Recenzie SEO

Având o strategie SEO în loc vă ajută să găsiți site-ul dvs. web pe rezultatele populare ale motorului de căutare. De fapt, optimizarea site-ului dvs. pentru SEO vă va îmbunătăți clasamentul și vizibilitatea în motoarele de căutare precum Google, Bing și Yahoo.

Dacă vi se pare că aveți nevoie de ajutor pentru formularea unei strategii SEO, contactați-le pentru a consultare SEO gratuită. De acolo, coordonatorul dvs. dedicat de proiecte de marketing vă va ajuta să lansați campania perfectă de marketing, auditând mai întâi site-ul dvs. și efectuând cercetări minuțioase privind cuvintele cheie legate de nișa dvs. de afaceri..

servicii seo hostgator

Iată o descriere a câtorva dintre strategiile pe care coordonatorul de proiecte de marketing le va pune pe site-ul dvs. pentru a influența rezultatele motorului de căutare:

 • Cercetare cu cuvinte cheie. Experții lor de marketing intern vor găsi cuvintele cheie care se raportează cel mai bine la nișa ta, care te vor ajuta să te ridici în clasamentele de căutare și care vor rezona cel mai mult cu publicul tău țintă. În plus, vor afla care termeni sunt cei mai folosiți de publicul țintă la interogările de căutare, precum și vor monitoriza succesul cuvântului cheie al site-ului dvs..
 • Crearea de conținut. Folosiți echipa lor specializată pentru a crea conținut original pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. și pentru a vă crește audiența.
 • Optimizare la pagină. Permiteți-le să-și optimizeze site-ul dvs. în termeni de titluri de pagină, meta-descrieri și etichete de etichetă, astfel încât site-ul dvs. să fie indexat pentru clasamente superioare de căutare..

Servicii PPC

Un alt serviciu excelent pe care îl oferă clienților pentru a ajuta la creșterea vânzărilor este al lor Servicii Pay-Per-Click, altfel cunoscut sub numele de PPC. Direcționarea clienților cu reclame plătite este o modalitate excelentă de a încuraja oamenii să vă viziteze site-ul și, în final, să facă o vânzare.

Iată ce obțineți atunci când utilizați serviciile PPC:

 • Cercetare cu cuvinte cheie. Experții de marketing intern vor folosi atât metode de direcționare locale, cât și globale, vor verifica cuvintele cheie utilizate pe mai multe dispozitive și vor găsi publicul țintă exact de care are nevoie afacerea dvs. De asemenea, vor ajuta la dezvoltarea a “lista de cuvinte cheie negative” astfel încât să încetați să atrageți un tip de public nepotrivit pe site-ul dvs. web.
 • Managementul campaniei. Apelurile la acțiuni, numerele de telefon, informațiile despre locație și linkurile directe către site-ul dvs. sunt incluse în anunțurile dvs. PPC. În plus, urmăriți experții dvs. plătiți care vă ajută să vă îmbunătăți scorul de optimizare, păstrându-vă un cost pe clic pe buget.

În cele din urmă, îl iau pe ei înșiși pentru a-și ajuta clienții să aibă succes. Oferind ajutor SEO și strategii de marketing personalizate, împreună cu credite gratuite Google AdWords și Bing Ads, nu există niciun motiv pentru care site-ul dvs. web nu poate prospera.

Servicii premium

Aceștia oferă clienților câteva servicii premium excepționale pentru cei cu o cameră mică în bugetul lor.

CodeGuard

Cu serviciul HostGator CodeGuard, primiți caracteristici precum:

 • Copii de rezervă automate zilnice pe cloud
 • 16 GB stocare
 • Folosiți pe până la 5 site-uri web
 • Baze de date și fișiere nelimitate
 • 3 restaurări pe lună
 • Notificări prin e-mail pentru modificări neautorizate
 • Gestionare ușoară – vizualizați modificările, monitorizați site-ul și gestionați alertele prin e-mail

Începând de la 2,00 USD / lună, acest serviciu premium merită bine prețul mic.

Web design

Designerii lor profesioniști interni, profesioniști web, vă vor oferi șabloane premium cu un design web uimitor și până la 3 pagini de conținut SEO-friendly create doar pentru site-ul dvs. web.

În plus, site-ul dvs. va fi construit pe cel mai popular sistem de gestionare a conținutului până în prezent, WordPress, care este cunoscut pentru a fi ușor de utilizat și flexibil.

Caracteristicile suplimentare ale serviciilor lor de web design includ:

 • Un expert SEO la îndemână pentru a strategia modalităților de a conduce mai mult trafic pe site-ul dvs.
 • Design web complet construit cu un design receptiv
 • Revizuirea lunară a apelurilor telefonice pentru a discuta despre succesul campaniei dvs. de marketing
 • Pregătire individuală pentru a vă asigura că vă puteți ocupa de site-ul dvs. web în viitor

Veți primi, de asemenea, integrare de e-commerce, completată cu până la 10 pagini de produse și soluții de procesare și expediere a plăților OpenCart.

Pro și contra de HostGator Gazduire

Întotdeauna vor exista argumente pro și contra cu orice furnizor de găzduire web pe care alegeți să îl utilizați. De aceea, este important să vă evaluați prioritățile și să vă asigurați că soluția cu care mergeți nu se sacrifică pentru niciuna dintre aceste priorități.

Profesionistii

Există multe motive pentru care sunt o companie de gazduire atât de populară. Haideți să vedem care sunt avantajele folosirii serviciilor lor de găzduire partajate.

Uptime și service solide

Acestea garantează 99,9% timp de funcționare, ceea ce este o veste excelentă pentru orice proprietar de site-uri. Cu toate acestea, este important să rețineți că acesta este standardul și orice altceva nu este tolerat în general.

Adăugând la aceasta, HostGator este pregătit să-și compenseze clienții cu un credit de o lună dacă serverul nu este în niciun moment cu o garanție de 99,9%..

hostgator uptimeConform HostingFacts, timpul de funcționare al HostGator în ultimele 12 luni a fost de 99,99%

De asemenea, oferă clienților asistență 24/7/365 prin telefon, chat live și e-mail (sistem de bilete). Folosind portalul lor de asistență convenabil, puteți lua legătura cu un expert de găzduire, consultați unele forumuri ale comunității și chiar accesați tutoriale video menite să vă ajute să vă depanați singuri.

Transfer gratuit de site și instalări cu un singur clic

Din nou, acest serviciu este de obicei norma pentru majoritatea companiilor de găzduire web, cu toate acestea, HostGator face transferul de la o altă gazdă la ei super simplu. Pur și simplu înscrieți-vă la planul de găzduire pe care doriți să-l utilizați și lăsați-l pe HostGator să facă restul.

În plus, dacă sunteți nou în proprietatea unui site web, iar HostGator este prima soluție de găzduire pe care ați folosit-o vreodată, asigurați-vă că instalarea CMS-ului preferat este la fel de ușoară ca să faceți clic pe câteva butoane în timpul înregistrării. Folosind instrumentul lor QuickInstall, puteți configura cu ușurință site-ul dvs. web fără să vă faceți griji că aveți cunoștințe tehnice.

(Aproape) Tot nelimitat

Economisiți pentru cel mai de bază plan de găzduire partajat, care limitează domeniile la 1, oferă HostGator totul nelimitat (bine – vezi mai jos) altceva este foarte mare, deoarece planurile lor de găzduire sunt atât de ieftine.

Spațiu pe disc nelimitat înseamnă că puteți stoca atât cât aveți nevoie. Aceasta permite creșterea aparent nelimitată a site-ului dvs. web, în ​​timp ce utilizați un plan accesibil de găzduire partajat.

Având lățime de bandă neschimbată înseamnă că puteți muta o cantitate nelimitată de date între serverul gazdă, vizitatorii site-ului dvs. și internet. Acest lucru este excelent pentru a asigura viteza și performanța site-ului dvs. web, în ​​special pe un plan de hosting comun.

De asemenea, primiți baze de date nelimitate, ceea ce înseamnă că puteți avea atât de multe instalări WordPress pe cât doriți. Acest lucru este bun pentru cei care au mulți clienți și doresc să testeze modificările site-ului înainte de a le împinge în direct.

Gazduirea „nelimitată” este un mit și cel puțin HostGator este transparent în ceea ce privește limitarea utilizării resurselor. Ele oferă „totul nelimitat”, atât timp cât:

 • Nu folosiți mai mult de 25% din unitatea centrală de procesare (CPU) a serverului
 • Nu rulați mai mult de 25 de procese simultane în cPanel
 • Nu aveți mai mult de 25 de conexiuni simultane MySQL
 • Nu creați mai mult de 100.000 de fișiere în cPanel
 • Nu verificați mai mult de 30 de e-mailuri pe oră
 • Nu trimiteți mai mult de 500 de e-mailuri pe oră

Cu toate acestea, nu există nicio limitare la:

 • Lățimea de bandă pe care o utilizați
 • Conturi de e-mail pe care le creați

Contra

Ca și în cazul tuturor, vor exista unele dezavantaje în utilizarea unei soluții de găzduire partajate atât de ieftine. Să verificăm unele dintre lucrurile la care pot lucra și dacă acestea vor afecta decizia dvs. finală.

Caracteristici limitate

În timp ce caracteristicile oferite sunt destul de standard, iar totul nelimitat este frumos, adevărul este, HostGator nu oferă utilizatorilor de hosting partajat o mulțime de accesorii suplimentare.

Întrucât acest tip de găzduire nu este gestionat, va trebui să vă ocupați de activitatea administrativă de care aveți nevoie site-ul dvs. web. Aceasta înseamnă că backup-urile zilnice (deși vor efectua copii de rezervă săptămânale), actualizări pentru orice core, pluginuri sau teme pe care le utilizați (cu excepția cazului în care optați pentru găzduirea WordPress ușor mai scumpă gestionată) și măsuri de securitate, sunt responsabilitatea dvs..

Domenii costisitoare

Deși oferă comoditate când vine vorba de gestionarea a tot ceea ce privește domeniul, este demn de remarcat faptul că unele dintre acestea sunt Prețurile numelor de domeniu sunt un pic mai mari.

Acest lucru este bine de știut, deoarece chiar dacă decideți să mergeți cu un plan comun, puteți să vă înregistrați și să reînnoiți numele de domeniu cu o altă companie mai puțin costisitoare și să vă direcționați pur și simplu DNS-ul către HostGator direct din cPanel.

Face parte din EIG

Din nou, nu voi încerca să vă balansăm în niciun fel când vine vorba Endurance International Group (EIG). Cu toate acestea, majoritatea oamenilor care analizează companiile de găzduire vor spune că o companie de găzduire care face parte din EIG riscă să dețină o reputație proastă.

Asta pentru că, dacă ar fi să mergeți cu compania de găzduire A (care face parte din EIG și nu o știați) și să aveți o experiență proastă și să vă mutați la compania de găzduire B (de asemenea, o parte a EIG și nu o știați) , care să spună că experiența ta se va îmbunătăți?

Doar fiți conștient de faptul că HostGator este o parte a acestei organizații și că modul în care EIG conduce lucrurile este probabil să explice modul în care HostGator gestionează lucrurile.

Întrebări frecvente HostGator

Aici veți găsi răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări.

Ce este HostGator.com?

HostGator este o companie de găzduire web care oferă o varietate de servicii de găzduire web, precum servicii partajate, revânzători, VPS, Cloud și servicii de găzduire dedicate serverului. În plus, aceștia oferă găzduire specifică WordPress și Windows. Au două centre de date situate în Texas (SUA) și Provo, Utah (SUA). Site-ul lor oficial este www.hostgator.com. Citiți mai multe pe pagina lor de Wikipedia

Ofera HostGator o garantie de returnare a banilor?

Da. Acestea oferă o rambursare completă dacă vă anulați contul în primele 45 de zile de la utilizarea serviciilor lor. Cu toate acestea, acest lucru se aplică numai soluțiilor de găzduire partajate, revânzător și VPS.

Ce tip de asistență oferă HostGator clienților săi?

Oferă asistență pe tot parcursul anului prin telefon, chat live și e-mail (sistem de bilete). Puteți accesa un membru al echipei de asistență 24/7 și puteți primi răspunsuri la orice întrebare.

HostGator va migra site-ul meu curent gratuit?

Da. Oferă migrație gratuită a site-ului, chiar și pentru cel mai ieftin plan de găzduire partajat pe care îl oferă.

Care este garanția Uptime de HostGator?

Spre deosebire de mulți furnizori de găzduire, acestea garantează un timp de funcționare de 99,9%. În plus, acestea vă vor credita o lună de serviciu pentru orice timp de întrerupere sub 99.9% pe care îl înregistrează site-ul dvs., subliniind faptul că sunt serioase cu privire la găzduirea site-ului dvs. Web.

Ofera HostGator certificate SSL, SSD și CDN?

Acest lucru depinde de planul de găzduire pe care îl alegeți. De exemplu, dacă decideți să mergeți cu cel mai premium plan de găzduire partajat, da, veți primi un certificat SSL privat gratuit. Cu toate acestea, pentru planurile cele mai de bază, nu este cazul. Din păcate, va trebui să investești în planul de găzduire gestionat de WordPress pentru a primi acces la servicii CDN gratuite și să folosești un server dedicat pentru a avea opțiunea de a utiliza stocare SSD.

Ofera HostGator copii de rezervă ale site-ului?

Ei efectuează copii de rezervă săptămânale aleatorii pentru momentele de care aveți nevoie pentru a vă restabili site-ul. Este recomandat să aveți o altă metodă de rezervă în loc, cum ar fi serviciul premium CodeGuard.

Voi primi un nume de domeniu gratuit cu HostGator?

Nu. Nu mai oferă clienților noi un nume de domeniu gratuit atunci când se înscriu.

Ce modalități de plată acceptă HostGator?

Acceptă toate cardurile majore de credit precum Visa, MasterCard, American Express și Discover. De asemenea, acceptă Paypal, cecuri personale, ordine de bani și transferuri bancare.

Ce este CodeGuard?

Serviciul CodeGuard este un supliment plătit care oferă copii de rezervă automate ale site-ului dvs. web. CodeGuard monitorizează, de asemenea, site-ul dvs. web și vă trimite alerte în cazul în care se întâmplă modificări. Și, în sfârșit, CodeGuard oferă o opțiune de restaurare, astfel încât să puteți reveni cu ușurință site-ul dvs. web la o versiune anterioară.

Pot avea încredere în recenziile HostGator despre Reddit și Quora?

Da Quora și Reddit sunt locuri minunate pentru a afla mai multe despre companie și pentru a primi recenzii, întrebări și opinii de la oameni reali și clienți care le folosesc. Căutați recenziile clienților pe Reddit și pe Quora. Site-urile de recenzie precum Yelp și TrustPilot pot fi de asemenea utile.

Care este cea mai bună alternativă HostGator?

HostGator este unul dintre cei mai populari furnizori de găzduire web acolo. Cu toate acestea, dacă cercetați gazdele web și căutați o alternativă bună la HostGator, atunci iată recomandările mele. Cred că cea mai bună alternativă la HostGator este Bluehost (același preț, dar funcții mai bune, dar este deținut și de EIG). Cea mai bună alternativă non-EIG este SiteGround (citiți recenzia mea pentru a vedea de ce SiteGround este # 1)

HostGator și Bluehost sunt aceeași companie?

Nu, HostGator și Bluehost sunt companii separate; dar sunt ambele filiale ale Endurance International Group (EIG). De asemenea, EIG deține companii de găzduire precum iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost și o mulțime de gazde web mai mici.

Unde pot găsi coduri de cupon HostGator?

Cel mai bun loc pentru a găsi un cod promoțional HostGator este să vizitați pagina noastră de oferte Hostgator. Aici puteți parcurge oferte excelente pentru gazduire web și nume de domeniu și asigurați-vă că primiți cupoane 100% valide de la acestea.

Recomand HostGator?

Pentru cei care caută o soluție simplă, ieftină de găzduire partajată, Da, cred că HostGator ar trebui să fie o opțiune de luat în considerare.

in orice caz.

Pentru cei care doresc un pic mai mult oomph în ceea ce privește viteza, securitatea și caracteristicile de atunci Recomand planurile lor de cloud.

Mai ales opțiunea lor de găzduire WordPress administrată, deoarece acest lucru vă oferă viteza și securitatea de care aveți nevoie fără o marcă de preț mare.

În ciuda faptului că fac parte din EIG, aceștia au o reputație de a fi unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire web de pe piață. Acestea nu numai că asigură găzduire partajată excelentă pentru proprietarii de site-uri, dar oferă și multe alte soluții excepționale.

De fapt, nume mari precum WPBeginner adoră să împărtășească experiențele lor pozitive cu utilizarea soluției lor dedicate de server.

Cu un constructor de site încorporat, un cPanel ușor de utilizat și un instrument QuickInstall pentru a instala CMS-ul preferat (și alt software) instalat pe site-ul dvs. în câteva minute, HostGator este cu siguranță un conducător frontal.

Acestea fiind spuse, setul lor de funcții este minim și, în timp ce asistența lor pentru clienți este de primă calitate și garanția lor de funcționare este ceva util, este posibil să nu aibă toate lucrurile pe care le căutați.

Așadar, faceți-vă cercetările și asigurați-vă că acordați prioritate caracteristicilor de care aveți nevoie pentru a vă transforma afacerea într-una reușită înainte de a vă înscrie pentru a fi client cu ele.

Dezvăluirea FTC: Pentru a vă obține cel mai ieftin preț posibil, voi câștiga un mic comision dacă decideți să cumpărați hosting utilizând linkurile mele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map