Revizuire FastComet

A avea un site web este cel mai bun mod, de a-ți promova afacerea și de a-ți face publicitate online pentru produse sau servicii. Pentru a realiza acest lucru, este vital să vă asociați cu un furnizor excelent de găzduire web.


introduce FastComet. pentru că aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni de găzduire web pentru începători și începători și pentru oricine dorește să înceapă un site web. FastComet este o nouă forță care trebuie luată în calcul în industria de gazduire web.

comentarii fastcomet pe twitter

FastComet este surprinzător de necunoscut în industrie, dar ei oferă viteze de server foarte rapide, caracteristici remarcabile, aproape 100% uptime, securitate, planuri accesibile, asistență non-stop, și multe alte beneficii.

Iată recenzia mea FastComet Vă voi oferi o prezentare a tot ceea ce trebuie să știți despre acest furnizor de găzduire web pentru a vă ajuta să decideți dacă este bine pentru dvs..

Așadar, dacă îmi oferi doar 10 minute din timpul tău, atunci îți voi oferi toate informațiile și informațiile obligatorii despre ce le oferă atunci când vine vorba de web hosting. Continuați să citiți și veți găsi răspunsuri la toate întrebările dvs., cum ar fi:

 • Ce caracteristici oferă FastComet clienților săi?
 • Care sunt diferitele planuri disponibile?
 • Cât costă gazduirea web?
 • Ce fel de găzduire oferă proprietarilor de site-uri web?

Până când veți termina de citit această recenzie, veți putea cu siguranță să vă spuneți dacă acesta este serviciul de găzduire web potrivit pentru nevoile dvs..

Făcând clic pe acest link, puteți găzdui doar site-ul dvs. web 2,95 USD / lună

Ce veți afla din această recenzie FastComet

 1. Ce este FastComet?

Aici voi explica despre ce este vorba de gazda web, un pic despre companie și despre diferitele pe care le oferă și despre planurile lor de găzduire partajate.

 1. Profesionistii

Aflați care sunt principalele beneficii ale FastComet și înregistrarea cu acestea pentru site-ul dvs. de afaceri sau blogul personal.

 1. Contra

Dar sunt și negative, aici veți afla mai multe despre ce sunt.

 1. FastComet.com este bun?

Aici vă rezum această recenzie și vă anunț dacă sau dacă cred că v-ar fi mai bine folosind un concurent.

Aici am să vă fac o recenzie FastComet despre cum sunt serviciile lor ca furnizor de găzduire web. Voi arăta toate caracteristicile, beneficiile lor, voi discuta avantajele și contra și voi compara diferitele planuri de prețuri. După ce ați terminat de citit acest lucru, sper că veți putea decide dacă doriți să vă găzduiți site-ul dvs. web sau nu.

recenzie fastcomet

Ce este FastComet?

Dacă sunteți în căutarea unei găzduire partajată, hosting WordPress, hosting VPS, server dedicat, cloud hosting pe care să-l utilizați pentru site-ul dvs., cu siguranță ar trebui să luați în considerare FastComet. Este o companie de servicii de hosting din San Francisco, California, oferind unele dintre cele mai bune și de cea mai înaltă calitate soluții de găzduire pentru proprietarii de site-uri web.

Al lor serverele sunt situate la 11 locații in jurul lumii. Puteți alege dintre Tokyo, Singapore, Amsterdam, Londra, Newark, Dallas, Chicago, Frankfurt, Toronto, Mumbai și Sydney. Indiferent de locul în care vă aflați fizic, nu vă veți confrunta niciodată cu timpul de ping crescut și cu scăderea vitezei de încărcare a site-ului.

Această companie de găzduire web există din 2013 și astăzi are mii de clienți în aproape 100 de țări din întreaga lume. Oferă o varietate uriașă de funcții, oferă planuri low-cost. Cel mai mare avantaj al FastComet este folosind exclusiv unități SSD pe serverele lor. Serviciul lor de asistență este prietenos cu clienții și este gata să ajute 24/7/365.

caracteristici de găzduire

Chiar dacă nu sunteți un dezvoltator web cu experiență, le puteți utiliza cu ușurință pentru blogul personal sau magazinul online. Cert este că poți obțineți aproape totul configurat în câteva clicuri și absolut gratuit. Include instalarea oricărui CMS precum WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, adăugarea de module gratuite și un șablon tematic și o mulțime de tutoriale gratuite pentru orice platformă.

Acum, să ne scufundăm în toate avantajele FastComet. Veți vedea de ce acești tipi sunt mai buni decât mulți alți concurenți din spațiul de găzduire web bugetar.

fastcomet vs concurenți

Făcând clic pe acest link, puteți găzdui doar site-ul dvs. web 2,95 USD / lună

Planuri de găzduire partajate FastComet

Acestea oferă trei planuri de găzduire partajate: FastCloud începând de la 2,95 USD pe lună, FastCloud Plus începând de la 4,45 USD pe lună, și FastCloud Extra începând de la 5,95 USD pe lună (acesta este planul pe care îl recomand,).

prețuri rapide

Veți observa că acesta este foarte ieftin și nu va trebui să mergeți timp de 3 ani pentru a salva cel mai mult, chiar dacă nu intenționați să aveți un site web timp de 3 ani.

Funcții de găzduire partajate FastComet

Planuri comuneFastCloudFastCloud PlusFastCloud Extra
Site-uri gazduiteSite unicNelimitatNelimitat
Stocare (unități SSD)15 GB25 GB35 GB
Vizite unice25K / luna50K / luna100K / luna
Cores CPU2 x AMD EPYC 7501 procesoare4 x procesoare AMD EPYC 75016 x procesoare AMD EPYC 7501
Berbec2 GB3 GB6 GB
Configurarea imediată a contuluidadada
Mai multe locații de server11 locații11 locații11 locații
Transfer gratuit de site-uri web133
Domenii AddonNuNelimitatNelimitat
Backup-uri zilnice7730

În plus, puteți plătiți pentru unele suplimente cum ar fi Trimiterea motorului de căutare, Confidențialitatea domeniului, Auditul de optimizare a motorului de căutare și Google SiteMap. Acestea costă de la 5,95 USD la 14,95 USD anual și depinde de dvs. dacă doriți să le adăugați sau nu (vă sugerez că nu, în afară de acestea puteți adăuga întotdeauna aceste suplimente mai târziu).

Toate cele trei planuri sunt destul de asemănător în ceea ce oferă și diferă doar atunci când vine vorba de numărul de site-uri addon pe care le puteți găzdui, RAM, nuclee și stocare. Puteți compara fiecare plan în detaliu pe site-ul său oficial.

Planul suplimentar FastCloud (planul pe care îl recomand)

FastCloud Extra este cel mai scump plan de găzduire partajat, începând de la 5,95 USD / lună. Dar acest plan împachetează o lovitură serioasă când vine vorba de viteză, securitate și performanță! Obțineți performanțe mai bune decât un server dedicat pentru o fracțiune din preț.

Planul FastCloud Extra vine cu 3x mai multe resurse pe cont și 3x mai putini utilizatori. Site-ul dvs. este găzduit pe un server performant; PHP7 mediu de găzduire cu LiteSpeed ​​LSAPI, APC & Cache OPCache, statică și dinamică.

Iată de ce planul FastCloud Extra de la FastComet este cel mai bine distribuit plan de găzduire! Performanța este mai bună decât majoritatea serverelor dedicate, dar pentru o fracțiune din preț!

De 3 ori mai repede ȘI mai bine!

3x mai puțini utilizatori pe server și 3x mai mult procesor și RAM, înseamnă mai multă putere pentru site-ul dvs..

RocketBooster

RocketBooster este obiceiul lor sistem de cache construit în casă care se bazează pe Varnish, PHP7, APC cu OPcache și memcached.

BitNinja

BitNinja este totul-în-unul sistem de securitate distribuit la nivel global cu un algoritm de învățare automată care protejează serverele împotriva traficului rău intenționat și economisește în același timp resursele contului de găzduire. BitNinja Server Security este activat pe toate planurile.

Lac

Planul FastCloud Extra vine cu Cache pentru lac, ceea ce este într-adevăr, într-adevăr rapid și Varnish grăbește de obicei TTFB (timpul până la primul octet) și timpii de încărcare a paginilor cu un factor de 3-10x, în funcție de site-ul dvs..

PHP7 cu APC & OPcache

Serverele lor folosesc PHP7 cu APC și OPcache va îmbunătăți în mod semnificativ performanța site-ului dvs. web pentru a gestiona mai mulți vizitatori simultan, cu timp de încărcare mare a paginii.

memcached

Memcached este un sistem de memorie în cache distribuit de memorie care mărește performanța site-urilor web bazate pe baze de date prin memorarea în cache a datelor și obiectelor în memoria RAM pentru a reduce cantitatea de resurse alocate pentru un proces care urmează să fie executat.

Pro FastComet

Fără taxe ascunse & 45 de zile garanție înapoi

Toate planurile sunt oferite cu prețuri fixe și fără taxe ascunse. Compania face tot ce poate pentru a oferi 100% satisfacție clienților. Plătești doar pentru serviciile pe care le folosești efectiv.

Nu ascund nicio plată și taxe suplimentare. Deci, nu veți fi surprinși să obțineți o factură suplimentară. Toate prețurile nu vor crește la sfârșitul perioadei de abonament, deci reînnoiești orice serviciu la același preț.

Dacă din orice motiv nu vă place calitatea furnizorului de hosting, veți putea obțineți toți banii înapoi. Cei mai mulți concurenți oferă nu mai mult de 30 de zile, dar cu FastComet ai 45 de zile pentru o rambursare completă.

Viteză mare și performanță

Mulți furnizori de găzduire folosesc hard disk-uri tradiționale (HDD) care sunt destul de lente. Ca rezultat, site-ul dvs. se încarcă foarte lent, și poate afecta negativ eforturile dvs. de optimizare a motorului de căutare. Algoritmii Google promovează mai bine site-urile mai rapide și obțin o clasare mai mare pe paginile de rezultate ale motoarelor de căutare. Cum obțin rezultate atât de grozave?

Pe de altă parte, FastComet oferă doar unități de stare solidă (unități SSD). Ajută crește performanța site-ului web cu până la 300% deoarece fișierele și bazele de date vor fi încărcate mult mai rapid. Timpul mediu de încărcare a site-ului este de aproximativ 200 milisecunde, în timp ce majoritatea concurenților încarcă pagini în aproximativ 500-600 milisecunde * (* conform Fast Comet).

Aceasta înseamnă că majoritatea vizitatorilor care vin pe site-ul dvs. vor putea accesați-vă site-ul, magazinul online sau blogul dvs. mult mai rapid, și nu vor sări în timp ce așteaptă să se încarce site-ul dvs..

Mai mult, echipa de asistență vă va consulta cu privire la îmbunătățirea timpilor de încărcare a paginilor prin îmbunătățirea scorurilor Google Pagespeed Insight și GTMetrix. Nici măcar nu va trebui să folosiți plugin-uri de memorie în cache, deoarece acestea sunt caracteristicile de viteză sunt încorporate și activate în mod implicit.

CDN gratuit Cloudflare

O altă caracteristică excelentă pentru a îmbunătăți performanța și viteza site-ului web sunt utilizarea Cloudflare CDN. Nu va trebui să cumpărați un abonament suplimentar, deoarece este disponibil în mod implicit în toate planurile de servicii de găzduire. CDN este o formă scurtă a unei rețele de livrare de conținut. Utilizează diferite servicii de pe glob pentru a stoca toate fișierele dvs. statice, cum ar fi imagini, fișiere JavaScript sau fișe de stil CSS.

Când vizitatorul îți deschide site-ul, browserul descarcă toate aceste fișiere statice. Cu cât vizitatorul este situat mai departe de serverul principal, cu atât va fi mai mică viteza de încărcare a site-ului. Pentru a preveni acest impact negativ, furnizorii CDN vor trimite imagini și alte fișiere statice de pe serverul cel mai aproape de locația fizică a vizitatorului. Ajută la îmbunătățirea performanței site-ului și crește foarte mult viteza de încărcare.

Cloudflare are o infrastructura de server distribuită în întreaga lume. Are peste 100 de centre de date din diferite țări. Astfel, chiar dacă clienții dvs. sunt din alt continent, ei vor experimenta cea mai mare viteză și performanță a magazinului online sau a paginii de blog.

Pentru a începe cu Cloudflare este ușor. După ce creați și lansați site-ul dvs. web cu acestea, puteți activați funcția Cloudflare CDN în panoul de control al găzduirii într-un singur clic.

99.99% Garanție uptime

Acestea garantează timpul de funcționare 99,99%. De ce este atât de important? Când durata de utilizare este mai mică de 99%, destul de des vizitatorii dvs. se pot confrunta cu situația în care site-ul dvs. nu este disponibil și nu doriți acest lucru. Un timp de funcționare 99,99% se traduce printr-un timp de oprire săptămânal de doar 1m 0,5s. Iată o captură de ecran care arată timpul de funcționare aproape 100% perfect.

fastcomet uptime

Desigur, acest lucru exclude ferestrele de întreținere și de migrare planificate pentru modernizarea componentelor infrastructurii, deoarece acestea cresc performanța în general, sunt rare ca frecvență și scurtă durată.

Securitatea este luată în serios

Pentru a preveni site-ul și vizitatorii dvs. de orice amenințări online, utilizează o aplicație specială firewall care este deja optimizat pentru orice sistem de gestionare a conținutului precum WordPress, Magento, Joomla și altele. FastComet este capabil să blocheze până la 99% a amenințărilor agresive de securitate.

securitate fastcomet

În plus, fiecare cont de găzduire partajat are un an mediu izolat Deci, chiar dacă altcineva care folosește același server ca și tine ești infectat, fișierele și site-ul tău nu vor fi în pericol. Firewall-ul inteligent protejează împotriva tuturor exploatărilor cunoscute, a programelor malware și a oricărui alt atac de virus.

Certificate SSL gratuite

Una dintre cele mai importante componente ale securității oricărui site web este Certificat SSL. Ele furnizează certificate private criptate prin algoritmi de hashing SHA-256 și taste RSA pe 2048 biți. Puteți comanda certificatul într-un singur clic și îl puteți obține în mai puțin de o oră. Certificatele lor SSL asigură o conexiune securizată de până la 8 ori mai rapidă decât cele tradiționale. Fiecare proprietar de certificat este asigurat pentru 10.000 USD.

Dacă nu doriți să plătiți pentru un certificat SSL, acestea oferă și ele certificate SSL gratuite emise de Let’s Encrypt. Îl puteți găsi conectându-vă în cPanel și navigați la secțiunea Securitate sau pur și simplu tastând Let’s Encrypt în câmpul de căutare.

Găzduire WordPress gestionată

WordPress este cea mai populară platformă pentru construirea de site-uri web și bloguri. Este foarte ușor de utilizat și foarte ușor de utilizat. Echipa de asistență este dedicată să ofere clienților cea mai bine gestionată soluție gata WordPress, la un cost foarte accesibil.

Funcții de găzduire în cloud WordPress

 • WordPress gratuit zilnic și săptămânal backup-uri din datele dvs. pentru a vă păstra în siguranță
 • Site-ul dvs. WordPress este găzduit pe SSD-numai găzduire în cloud
 • Expert WordPress ghiduri de asistență și modalități pentru a-ți pune în funcțiune site-ul în cel mai rapid timp posibil
 • 1 clic pe WordPress auto-instalare cu WordPress gratuit configurarea temei, efectuat de către un expert expert WordPress

Instalează un singur clic și configurare simplă

Pe lângă WordPress, puteți utiliza Magento, Joomla, Drupal și alte peste 150 de platforme. Toate sunt disponibile pentru instalarea cu un singur clic. Nu este necesar să le descărcați și să le instalați manual, dar dacă nu puteți găsi aplicația de care aveți nevoie (există un risc aproape zero de acest lucru, dar să presupunem teoretic), nu există nicio problemă la conectarea la server prin FTP și instalarea manuală.

fastcomet 1 clic pe instalarea wordpress

Cum le poți folosi? Nici nu aveți nevoie de abilități de programare și dezvoltare. Acestea pot fi instalate cu un singur clic din panoul de control. Tot ce ai nevoie este doar să urmezi comenzile expertului de instalare.

În plus, expertul de instalare va instala toate modulele necesare necesare pentru ca site-ul dvs. să fie complet funcțional. Mai mult, sunt foarte multe șabloane tematice gratuite disponibil pentru a alege.

constructor de site-uri web

Tot ceea ce simplifică procesul de instalare și configurare a site-ului și îl face foarte ușor chiar și pentru noii completi. Puteți economisi sute de dolari pentru proiectare, dezvoltare și asistență. Chiar dacă nu puteți termina anumite sarcini, contactați serviciul de asistență și vă vor ajuta cu plăcere.

Transfer gratuit / migrare site

Dacă site-ul dvs. web este găzduit în altă parte, cu un alt furnizor de hosting, îl vor transfera gratuit pentru tine. Acest serviciu este gratuit, fără taxe suplimentare și plăți ascunse.

Desigur, ai putea să o faci singur. Dar transferurile manuale pot dura mult timp și resurse – iar dacă nu este făcut corect este posibil ca site-ul dvs. web să coboare.

Desigur, ați putea angaja pe cineva care să vă transfere site-ul pentru dvs., dar de ce să cheltuiți banii dacă pot fi făcuți gratuit? A specialistul de suport o va face într-o oră sau mai puțin dacă site-ul nu este foarte mare.

Backup și monitorizare gratuite a site-ului

Auzi de legea lui Murphy? Că „orice poate merge greșit va merge prost”? Nu lăsa acest lucru să se întâmple cu site-ul tău.

Ei furnizeaza backupuri zilnice care sunt păstrate în afara locului și veți avea copii de rezervă din ultimele 7 până la 30 de zile (în funcție de planul în care vă aflați). Vi se oferă acces complet, fără restricții, la copiile de rezervă prin intermediul Faceți clic pe 1 Restore Manager în interiorul cPanel.

backup-uri gratuite zilnice

Dacă aveți nevoie de asistență, asistența tehnică 24/7 este gata să vă ofere o mână dacă aveți nevoie de ajutor pentru restaurarea site-ului dvs. web, iar acest lucru nu costă suplimentar.

CPanel convenabil

cPanel este cel mai puternic panoul de control pentru a gestiona contul de găzduire la magazin. Are o interfață foarte prietenoasă, comodă și intuitivă și este complet mobilă. Interfața este atât de ușoară și intuitivă încât chiar și un începător complet poate înțelege cum să o folosească. Caracteristicile mai avansate ale cPanel vor fi utile pentru webmasteri cu mai multă experiență.

cpanel

Ce poți face cu cPanel?

 • Contactați serviciul de asistență pentru clienți prin orice dispozitiv: desktop, tabletă, smartphone. Chiar dacă sunteți un webmaster cu experiență și dezvoltator, pot exista situații când puteți solicita asistență din partea asistenței.
 • Administreaza-ti contul, reumpleți-vă contul, efectuați plăți sau modificați planul de găzduire.
 • Gestionează serviciile pe care le folosești: cumpărați, activați sau dezactivați orice supliment sau funcție plătită.
 • Lansați un site web nou în planuri (FastCloud Plus & FastCloud Extra) care acceptă un număr nelimitat de site-uri web. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un nume de domeniu și să porniți un site web.
 • Gestionați numele dvs. de domeniu. Este posibil să vă înregistrați, transferați sau închideți oricare dintre domeniile dvs. Chiar dacă aveți multe site-uri, le puteți controla cu ușurință pe toate dispozitivele.
 • Obțineți e-mailuri și notificăris. cPanel vă monitorizează toată activitatea și vă anunță imediat despre orice modificări ați făcut. Poate fi util când aveți mai multe site-uri web, deoarece nu este necesar să controlați totul manual. Doar reacționează la notificări sau e-mailuri și aplică modificările necesare.
 • Monitor toate lucrurile importante pentru tine. Indicatorii centrului de control pentru clienți oferă informații detaliate despre tot serviciul de găzduire pe care îl utilizați. Controlați totul, de la starea contului la lățimea de bandă a traficului.
 • Instalați software popular precum WordPress, Joomla și Drupal.

Suport gratuit cu cunoștințe 24/7

Pot exista situații în care s-ar putea să ai nevoie de asistență profesională. De fapt, orice furnizor bun de găzduire ar trebui să aibă un personal de asistență rapid și competent care să poată ajuta în orice situație.

Suportul lor poate fi accesat prin telefon (1.855.818.9717 – SUA fără taxă 24/7), prin e-mail și chat online.

Chat-ul online este cea mai rapidă opțiune, deoarece un specialist vă va răspunde în mai puțin de 10 minute. Am încercat acest lucru și, în timp ce persoana cu care am vorbit nu era vorbitor nativ de limba engleză, nivelul ei de limbă era foarte bun, era ușor de înțeles și instrucțiunile ei foarte clare.

Comparație rapidă contra alte gazde web

Deci, la ce ajutor vă puteți aștepta?

 • Răspunsuri fulgere rapide la orice bilet prin e-mail sau chat live. Echipa răspunde în 10 minute sau chiar mai repede.
 • Suport de găzduire: orice probleme legate de e-mail, FTP, configurarea și configurarea site-ului și un transfer de la vechiul furnizor de găzduire.
 • Optimizare și securitate. Echipa de asistență vă va ajuta să îmbunătățiți performanța vitezei site-ului dvs. și să vă ajute să o faceți mai sigură.
 • Actualizarea modulelor de programare. Uneori, nu este ușor să instalați noua versiune a niciunui modul, mai ales fără abilități speciale de programare. Echipa de asistență vă va ajuta să rezolvați orice problemă cu orice componentă software.
 • Eliminarea de viruși și malware. Acestea oferă monitorizarea gratuită a securității și vă vor ajuta să eliminați orice virus și software rău intenționat dacă surprindeți unele.

Tutoriale gratuite

tutoriale gratuite

Uneori vrei să te murdărești și să faci lucrurile singur cu site-ul tău. Când te blochezi au o bibliotecă uriașă de tutoriale gratuite și ghiduri practice pentru a te ajuta.

Puteți găsi o mulțime de articole și videoclipuri pe o serie de subiecte, de la modul de configurare și configurare a site-ului dvs. Web, la lansarea unui blog sau a unui magazin online, la care se adaugă multe altele. Când nu găsiți tutorialul necesar, suportul lor este la doar un clic distanță.

Programe de afiliere și recomandări generoase

Poti invită până la cinci prieteni și ca recompensă primești găzduire gratuită. Trei luni de găzduire sunt oferite gratuit de fiecare dată când invitați un prieten.

Al lor Program de afiliere funcționează cam în același mod. În loc să primești găzduire gratuită, îți vor plăti o comision pentru fiecare înscriere nouă te referi la ele. Cu cât faceți mai multe persoane, cu atât va fi mai mare comisionul.

Rețea de server global

Au o rețea globală de infrastructură de server cu centre de date în Dallas, Chicago, Newark, Tokyo, Singapore, Londra, Amsterdam, Frankfurt, Toronto, Mumbai și Sydney. Când vă înscrieți, veți alege ce locație a serverului preferați.

Contra FastComet

Nu există site-uri suplimentare în planul FastCloud

Un negativ este faptul că nivelul de intrare Planul FastCloud nu vă permite să adăugați mai multe domenii. Poti găzduiește un singur site web. Este într-adevăr un mare dezavantaj? Nu chiar, dar depinde de ceea ce preferi. Dar dacă intenționați să aveți mai multe site-uri, atunci luați în considerare înscrierea la unul dintre celelalte planuri ale acestora.

Recomand FastComet?

da, o iau. FastComet nu este o gazdă web 100% perfectă, dar (așa cum este arătat mai sus), profesioniștii depășesc cu siguranță contra.

Sunt în special impresionat de planul FastCloud Extra deoarece performanțele sale sunt aproape mai bune decât un server dedicat, dar pentru o fracțiune din preț!

Motivele pentru înscriere cu FastComet:

 1. Gazduire SSD – incarcarea site-ului este cu 300% mai rapida (* conform FastComet)
 2. Gratuit zilnic & backupuri săptămânale
 3. CPanel ușor de utilizat / convenabil
 4. Gazduire partajată folosind NGINX și HTTP / 2
 5. SSL gratuit, SNI și Cloudflare CDN
 6. Alegerea a 8 locații server global
 7. 1-faceți clic pe instalarea automată WordPress cu configurare gratuită pentru temă
 8. Firewall încorporat, protecție împotriva forțelor brute și scanare gratuită împotriva malware
 9. Migrare site gratuit
 10. Ajutor 24/7/365 asistență pentru chat și telefon live
 11. 45 de zile garanție înapoi

Pe scurt, recomand servicii de găzduire web FastComet atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați.

Făcând clic pe acest link, puteți găzdui doar site-ul dvs. web 2,95 USD pe lună!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map