Revisió web líquida

Web líquida és líder de la indústria quan es tracta de WordPress gestionat i d’allotjament WooCommerce gestionat. Tot i que no està dissenyat per als propietaris de llocs web amb pressupostos ajustats, es tracta d’un amfitrió web que ofereix sempre fiabilitat, velocitat i temps de vida garantits..


Si esteu buscant una solució d’allotjament de WordPress o WooCommerce potent a partir de només 19 dòlars / mes, que mai no comporta el rendiment, la fiabilitat o el temps de funcionament., Web líquida potser sigui el vostre amfitrió.

Liquid Web és un gran amfitrió web per als propietaris de llocs web que creixen de forma exponencial i necessiten, tot el temps, 24/7/365.

Per ajudar-vos a prendre aquesta decisió abans de començar a invertir els vostres diners en efectiu guanyat, en aquesta revisió de Liquid Web veig tot el que tenen per oferir llocs web de WordPress a gran escala..

Liquid Web no confia en la memòria cau per assegurar la seva velocitat, en canvi, ells centrar-se en treballadors de PHP que s’encarreguen d’executar el PHP del vostre lloc web. Tots els plans tenen com a mínim 10 treballadors dedicats a PHP i alguns treballen amb fins a 300 treballadors de PHP.

Tots els plans d’allotjament de WordPress gestionats inclouen plugins preinstal·lats, actualitzacions automàtiques, escenificació de llocs web, còpies de seguretat nocturnes, sincronització iThemes, iThemes Security Pro, SSL gratuït i tot .

Liquid Web ha de ser correcte (al voltant de la velocitat i el suport al client):

revisions web líquides

Vaig contactar-hi i els vaig preguntar sobre les tres característiques d’allotjament, velocitat, seguretat i assistència:

Què distingeix Liquid Web a part de la competència quan es tracta de tres sistemes d’allotjament, velocitat, seguretat i suport?

“Quan es tracta dels tres S’s d’allotjament, velocitat, seguretat i suport, Liquid Web brilla. Tenim una garantia de resposta de suport de 59 segons, garantint un servei ràpid per a tots els plans. Les nostres ofertes d’allotjament gestionat i d’aplicacions gestionades es van crear de forma individual tenint en compte els requeriments de velocitat del professional professional modern i això demostra: petites i mitjanes empreses han confiat en nosaltres amb el seu negoci des de fa més de 20 anys. Per a la seguretat, oferim Mod Security, i contenim diverses dades i certificacions de seguretat, que figuren a la llista d’informació i incorporem una sèrie de configuracions de seguretat de bones pràctiques que controlem després mitjançant la tecnologia de verificació de seguretat. “
logo web líquid
Christie Chirinos – Gestor de productes de WooCommerce a Web Liquid

Utilitzeu el codi WHR40VIP i obtenir un 40% de descompte durant 2 mesos en TOTS els productes d’allotjament!

Què inclou aquesta revisió web líquida

 1. Característiques

Aquí tractaré el líquid web, especialment quan es tracta de les tres pàgines d’allotjament web; velocitat, seguretat i suport.

 1. WordPress gestionat

és un dels seus productes destacats i aquí us explicaré el perquè.

 1. WooCommerce gestionat

és quelcom que Liquid Web ha especialitzat i excel·lent. Aquí es per això.

 1. És Liquid Web qualsevol cosa bona?

Finalment, a l’últim apartat, faré les conclusions i us informaré si .

Sobre Web Liquid

Liquid Web es va crear el 1997 i s’ha convertit en una de les empreses d’allotjament web més fiables que ofereixen VPS, administració de núvols, hosting dedicat i gestionat de hosting de WordPress i WooCommerce solucions.

plans d’allotjament

És una solució perfecta per a les PIME amb llocs web, botigues, aplicacions, llocs crítics per a les missions, dissenyadors, desenvolupadors i fins i tot agències digitals.

Amb seu a Lansing, Michigan, l’equip de Liquid Web s’esforça a ser els humans més útils en Hosting®. Dit d’una altra manera, “creuen que com més necessiteu tecnologia per alimentar el vostre negoci, més necessitareu gent experta, que tingui cura perquè hi estigui”.

Aquesta empresa exclusiva d’allotjament web presumeix 30.000 clients de 130 països i continua creixent cada any. Per no oblidar, la seva reivindicació de la fama és tenir una de les taxes de fidelització més altes de la indústria. Per tant, si busqueu una empresa d’allotjament web en què podeu confiar, heu de considerar Liquid Web.

Sobre

Una de les maneres més destacades que Liquid Web es distingeix en el sector de l’hostalatge és la de deixar la cursa d’allotjament compartit altament competitiva. En lloc d’això, opta per oferir només serveis d’allotjament d’alta qualitat (pensem més cars i amb més valor) que la gent està disposada a pagar.

Al final, Liquid Web dóna feina a més de 250+ administradors, enginyers i tècnics dedicats i habilitats a facilitar-vos la vida, de manera que us podeu concentrar en el treball que us encanta (i deixar-los fer la resta). Per a la pàgina web líquida, tot es tracta de potenciar el vostre negoci comercial potencial.

Dit això, què ofereix realment Liquid Web que altres hosts web més barats? I val la pena el preu més alt? Anem a submergir-nos en el Revisió web líquida i esbrineu:

Funcions d’allotjament

1. Allotjament completament gestionat

Oferta allotjament web gestionat completament significa Liquid Web ho fa tot per tu. Això inclou tot el programari actualitzacions i pedaços de seguretat, de manera que el vostre lloc web sempre funciona ràpidament i mai està compromès.

allotjament web gestionat

Per exemple, Liquid Web actualitzarà tots els complements de WordPress que publiqueu al lloc web cada nit. El que és millor, es realitza en un entorn de proves especialitzat per protegir el vostre lloc web de vulnerabilitats del complement i per evitar temps morts. Una vegada que l’equip tingui tot clar, les actualitzacions es faran en directe.

Liquid Web també fa una gran feina oferint als propietaris de llocs web l’oportunitat de crear solucions d’allotjament personalitzades que satisfan les seves necessitats creixents.

Per exemple, ajuda amb el compliment de PCI i HIPAA, hosting de distribuïdors, protecció de llocs de comerç electrònic i molt més disponibles per als propietaris de llocs que busquen alguna cosa en concret..

I, per completar-ho, totes les solucions d’allotjament personalitzades inclouen un gestor de comptes dedicat que ho sap tot sobre el vostre lloc web i col·labora amb el vostre equip informàtic per garantir una experiència d’allotjament perfecta.

2. Impressionant PageSpeed

Si voleu mantenir els visitants del vostre lloc feliços (i convertir-los) i accedir a la primera pàgina de Google i romandre allà, necessiteu que el vostre lloc web es carregui ràpidament.

Quan es tracta de temps de càrrega ràpids, Liquid Web no decebre!

A continuació, es mostra el resultat de la secció Prova de velocitat de pàgina que vaig fer.

Abans:

Es va allotjar un lloc de demostració de WordPress “fora de la caixa” a Liquid Web, mitjançant contingut autogenerat i amb la memòria cau integrada integrada per Liquid Web:

temps de càrrega abans de l’optimització

A GTmetrix el lloc es va carregar 0,9 segons. No està malament, en absolut!

Després de:

Només simplement activant i configurant els complements de velocitat suggerits de Liquid Web (JavaScript Async, Autoptimize, BJ Lazy Load, Compress JPEG) & Imatges PNG & Carregat per comentaris de comentaris: ja està instal·lat però no activat):

plugins de velocitat de wordpress

Ha resultat un impacte enorme en la velocitat de pàgina:

velocitat de la pàgina després de l’optimització

Ara a GTmetrix el lloc es va carregar 0,6 segons. Això és 0,3 segons més ràpid, és impressionant, i ràpid!

Utilitzeu el codi WHR40VIP i obtenir un 40% de descompte durant 2 mesos en TOTS els productes d’allotjament!

3. Alt rendiment

Liquid Web té una mitjana inferior a un segon temps de càrrega, que és bastant bo per a la indústria d’hostaleria. Però quan desgloseu les coses en centres de dades (tres d’ells per ser exactes), trobareu que en funció de la vostra ubicació geogràfica, les velocitats del web són molt millors:

 • Regió Central dels EUA: 615ms
 • Regió EUA-Oest: 330ms
 • Regió Central de la UE: 867ms

Web líquida no s’atura però. Al cap i a la fi, hi ha molt més en un lloc web amb un rendiment ràpid que en velocitats de càrrega.

Fes un cop d’ull:

 • Liquid Web compta amb més de 25.000 servidors en centres de dades centrals de propietat privada
 • Els centres de dades compten amb un sistema de refrigeració redundant, xarxes i potència per assegurar el seu funcionament i velocitat
 • La connexió d’ample de banda Tier-1 minimitza la latència i les connexions ràpides a tots els punts de la xarxa internacional
 • Els experts monitoren el rendiment de la xarxa el 24/7/365
 • Obtindreu una solució d’optimització d’imatges integrada amb el vostre paquet d’allotjament per utilitzar al vostre lloc
 • Hi ha HTTP / 2 disponible, que no només augmenta la velocitat i el rendiment del lloc, sinó que ajuda a la seguretat del lloc

Finalment, Liquid Web és compatible amb PHP 7. I també és bo perquè PHP 7.0 ja no és compatible, PHP 7.1 només està en una programació de correccions de seguretat i PHP 7.2 és a punt de seguir el mateix fins a finals de 2019..

A més d’això, s’espera que PHP 7.4 es publiqui el novembre de 2019. Així, qualsevol host web que no admeti PHP 7 no té en compte la velocitat i el rendiment del vostre lloc..

4. Hosting WordPress més ràpid

Liquid Web ha dissenyat una de les millors plataformes d’allotjament de WordPress que hi ha perquè l’allotjament sigui senzill perquè pugueu centrar-vos a fer créixer el vostre lloc. El seu allotjament de WordPress completament gestionat és una solució completa i és la millor elecció per a llocs de WordPress crítics per a les missions.

Tots els plans inclouen plugins preinstal·lats, actualitzacions automàtiques, escenificació de llocs web, còpies de seguretat nocturnes, sincronització de iThemes, iThemes Security Pro, certificat SSL gratuït i funcions addicionals per adaptar-se a cada tipus de lloc web..

L’espai d’allotjament de WordPress gestionat ha explotat en els darrers anys, cosa que fa que el vostre servei d’allotjament de WordPress gestionat sigui diferent i millor?

“La nostra oferta de WordPress gestionada es va crear tenint en compte les necessitats del modern desenvolupador de WordPress. WordPress ja no és només per a llocs de blocs i continguts, molts llocs de WordPress són aplicacions completament alimentades i requereixen els recursos per a funcionar com a tals. La nostra oferta de WordPress gestionada no es basa en la memòria cau per assegurar la velocitat màxima. En canvi, hem creat una plataforma sencera centrada en peticions simultànies.

Dòlar per dòlar, Liquid Web ofereix el nombre més alt de treballadors de PHP al preu més baix en comparació amb la resta de la competència. Els llocs de membres, els taulers de missatges i les botigues de comerç electrònic veuran millores dramàtiques en canviar a Liquid Web.

Tots els clients de WordPress gestionats tenen la nostra garantia de resposta de suport de 59 segons tant per a sol·licituds de suport relacionats amb el servidor com per a WordPress. A través de la relació de Liquid Web amb iThemes, tots els plans de WordPress gestionats inclouen iThemes Security Pro. Per a agències, autònoms i qualsevol altra persona que crei molts llocs de WordPress, la nostra oferta de WordPress gestionada és el valor del mercat. “
logo web líquid
Christie Chirinos – Gestor de productes de WooCommerce a Web Liquid

La seva plataforma gestionada de WordPress ha estat a mida des de la planta per oferir velocitat i fiabilitat. La seva plataforma no es basa en la memòria cau per assegurar la velocitat màxima, sinó que està centrada en peticions simultànies i un nombre elevat de treballadors de PHP per assegurar-vos que tingueu el servei més ràpid, estable i més segur per al vostre lloc WordPress.

hosting de wordpress completament gestionat

 • Sense despeses d’ús excessiu, límits de trànsit o visualitzacions de pàgines mesurades
 • Actualitzacions automàtiques del complement amb comparacions visuals
 • No hi ha restriccions sobre els connectors que es poden utilitzar (a diferència de WP Engine i Kinsta)
 • Plugin d’optimització d’imatges gratuït que millora la velocitat de pàgina
 • S’han provat actualitzacions nocturnes del complement en un entorn d’escenificació (per què no hi ha més hostes web que fan això?)
 • Sincronització de iThemes i iThemes Security Pro
 • Migracions de llocs gratuïts on un equip complet es dedica a ajudar-vos a migrar les vostres dades des del vostre host actual.
 • Garanties líders de la indústria, avalades per una garantia 100% de lliurament de preocupacions. 100% de temps de pagament o bé li cobraran 10 vegades l’import.
 • Eines d’accés complet al servidor i desenvolupadors (SSH, Git i WP-CLI)
 • Certificats SSL gratuïts
 • Llocs d’escenificació
 • 24/7/365 suport telefònic, correu electrònic i suport en xat en directe

El Tauler de control gestionat per WordPress, té totes les característiques i configuracions essencials:

quadre de comandament gestionat per wordpress

S’inclou l’allotjament WP gestionat iThemes Security Pro gratuït:

gratis ithemes security pro

Els plans d’allotjament de WordPress comencen a partir de 19 dòlars al mes sense despeses ocultes i mai no hauràs bloquejat cap contracte.

5. Hosting especialitzat en WooCommerce

WooCommerce és la plataforma de comerç electrònic més utilitzada i les reclamacions de Liquid Web que han creat solució única per a WooCommerce, que rivalitza amb solucions com Shopify.

Comparació d'allotjament de woocommerce

És molt més que WordPress + el complement WooCommerce. El seu allotjament gestionat de WooCommerce és extremadament ràpid i fiable ja que la plataforma s’ha optimitzat per reduir les càrregues de consulta en un 95%.

Què fa que el vostre allotjament gestionat de WooCommerce sigui diferent del que oferiu la competició de WooCommerce?

“Liquid Web va inventar el concepte d’allotjament gestionat de WooCommerce. A diferència de la competència, l’allotjament de WooCommerce gestionat per Liquid Web és molt més que WooCommerce instal·lat en un pla de WordPress gestionat. Primer, Liquid Web va crear el complement del tauler de comandes personalitzats, el complement WooSimple i diversos altres complements que augmenten la velocitat del lloc reduint el 85% la càrrega de consultes de WooCommerce, simplifiquen les pàgines de productes i afegeixen funcions riques a WooCommerce i les van afegir a tots els plans..

A més, tenim especialistes de WooCommerce en el personal que mirarà a les botigues WooCommerce entrants a la plataforma i faran més recomanacions per augmentar el rendiment. Això significa que les botigues WooCommerce veuran millores dramàtiques quan canvien a Liquid Web. Aleshores, el client administrat de WooCommerce pot aprofitar les associacions de productes que hem negociat amb alguns dels autors de temes i complements més populars de WooCommerce per aprofitar funcions com ara el processament de pagament sense pagament, la recuperació del carretó abandonat, analítica avançada, màrqueting d’afiliació, etc. , sense cost addicional: un valor de 6.000 dòlars / any.

I, per descomptat, els nostres clients de WooCommerce administrats tenen aquesta garantia de suport de 59 segons per a les sol·licituds d’assistència relacionades amb el servidor, WordPress i WooCommerce. És bastant notable. “
logo web líquid
Christie Chirinos – Gestor de productes de WooCommerce a Web Liquid

L’allotjament gestionat per WooCommerce de Liquid Web ofereix les següents funcions:

 • Taules per emmagatzemar dades de les comandes per reduir fins a un 95% les càrregues de consulta
 • Els serveis de correu electrònic del carret abandonat de Jilt, els correus electrònics es poden personalitzar amb un enllaç d’un clic de nou al carro abandonat i el control de planificació.
 • Més de 20 proves de rendiment que podeu executar per preparar per als augments del trànsit
 • Suport per a botigues físiques, digitals, de navegació de botes i del mercat
 • Migracions gratuïtes al lloc de “Guant blanc”
 • Creador de pàgines integrat (Beaver Builder) per crear fàcilment llocs
 • Tema Astra preembalat, optimitzat per a botigues en línia
 • Optimització mòbil
 • Certificat SSL gratuït & iThemes Security Pro
 • Actualitzacions de complements automàtics sense cap problema amb comparacions visuals
 • Més de 150 dòlars / mes en programari gratuït i paquets d’eines

WooCommerce gestionat de Liquid Web inclou el següent paquets que surten gratis amb tots els plans:

 • BeaverBuilder – complement de creador de pàgines premium (valorat en $ 99 / any)
 • IconicWP – TOTS els seus plugins WooCommerce premium (valorat en 200 $ + any)
 • Jilt – complement de carro abandonat premium (valorat en $ 850 / any)
 • AffiliateWP – complement de gestió d’afiliació premium (valorat en $ 99 / mes)
 • GlewAnalytics – analítica de comerç electrònic (valorat en $ 199 / mes

El pla per a principiants de WooCommerce comença només a 19 dòlars al mes, sense despeses ocultes i mai no hauràs obtingut cap contracte. Podeu actualitzar o cancel·lar en qualsevol moment per adaptar-vos a les vostres necessitats.

Els plans de rendiment superior de Liquid Web (Standard, Plus, Pro, & Enterprise) vénen amb Glew.io inclòs. Glew.io (valorat en 199 $ + al mes) és el programari d’anàlisi i d’informació final per als venedors de comerç electrònic, que us permet fer-ho vegeu totes les analítiques del vostre lloc i el mercat com una gegantina corporació de milions de dòlars. Per exemple, imagineu-vos que podreu segmentar els vostres clients en grups com ara “clients que van gastar 500 $ o sense tornar en els darrers 6 mesos” o “clients VIP que gastin més de 1.000 dòlars aquest any” tot fent clic sobre un botó..

6. Suport Premium, inclosos humans amables

Suport web líquid

Una de les coses més clares de Liquid Web és la que anomeno la garantia de suport “59”.

Com a manera de demostrar-li que importa com a client de Liquid Web, Liquid Web ofereix les següents 59 garanties d’assistència:

Garantia de 59 segons / minuts

 • Ajuda Resposta inicial: En qualsevol moment que envieu un bitllet de problemes mitjançant el sistema d’assistència, rebreu una resposta d’un tècnic en 30 minuts. Si Liquid Web no respon en un termini de 59 minuts, se li acreditarà deu vegades més del compromís de SLA. Dit d’una altra manera, si el vostre bitllet supera 1 hora més de la garantia d’assistència de 59 minuts, rebrà un crèdit d’allotjament de 10 hores.
 • Hora de resposta telefònica: un agent de suport en directe respondrà a la teva trucada en un termini de 59 segons des del moment en què triïs el departament amb què vols parlar. Si no és així, rebrà un crèdit d’allotjament de deu vegades més que passa la garantia.
 • Temps de resposta inicial del xat en viu: un representant de suport en xat en directe respondrà al vostre xat en un termini de 59 segons després d’escollir el departament que trieu i empleni les preguntes de l’enquesta prèvia al xat. De nou, si Liquid Web no compleix la garantia de 59 segons, rebrà 10 vegades crèdit d’allotjament al vostre compte.

Recordeu també que el servei d’assistència a Liquid està disponible el 24/7/365, de manera que mai us haureu de preocupar de posar-vos en contacte amb l’ajuda quan més ho necessiteu.

Liquid Web també compta amb un bloc, Knowledge Base, WooCommerce Resource Center, concentrador de contingut (distribució de continguts en categories de tipus d’allotjament), un podcast de propietari de botigues de comerç electrònic (anomenats Store Builders), seminaris web (accessibles en qualsevol moment) i una llista d’esdeveniments per a aquells interessats en assistir a esdeveniments de la comunitat de WordPress.

Necessiteu més ajuda? Poseu-vos en contacte amb el vostre consultor personal o gestor de comptes de Liquid Web i pregunteu-ho!

7. 100% de garantia d’energia i temps de vida en xarxa

Liquid Web s’uneix a les poques empreses d’allotjament web que hi ha, amb un 100% de garantia de vida. Dit d’una altra manera, promet que tots els dispositius d’encaminament principals de les xarxes web líquides es puguin accedir des de l’Internet global en tot moment..

100% de garantia de xarxa i temps de funcionament

Per descomptat, hi ha algunes exclusions:

 • Manteniment programat de xarxa, maquinari o programari
 • Atacs maliciosos (com atacs importants DDoS)
 • Accions legals realitzades contra el vostre lloc web o empresa
 • Problemes del CPanel

Tot i que el temps de vida al 100% és impossible d’aconseguir per sempre, Liquid Web fa una tasca molt bona gairebé fent-ho de totes maneres. De fet, enguany, Liquid Web ha mantingut un impactant temps de vida del 99,997% al llarg de deu mesos.

I per si us pregunteu, Liquid Web ofereix un 10 vegades crèdit per l’import del temps mort a tots els clients que allotgen afectats en cas d’aturada. Dit d’una altra manera, si el lloc web disminueix durant 1 hora, rebrà un crèdit d’allotjament de 10 hores al vostre compte.

8. Migracions de llocs lliures

Ja sigui un moviment intern dins de Liquid Web o un moviment extern d’un altre host web, Liquid Web migrarà de forma gratuïta el vostre lloc a la seva plataforma d’allotjament. I si el seu equip d’experts no pot migrar el vostre lloc per qualsevol motiu, estigueu segurs que rebeu tot el suport que l’equip pot proporcionar-vos mentre el treballeu.

migracions de llocs lliures

Tot i que això no pot semblar una característica tan fantàstica per oferir als propietaris de llocs, i fins i tot pot pensar que és estàndard en el sector d’allotjament, confieu en nosaltres quan diem que no ho és. Moltes empreses d’allotjament web t’obliguen a migrar el teu lloc tu mateix o a cobrar-te una forta quota per ajudar-te.

Si voleu migrar un lloc (o llocs) de WordPress a la plataforma d’allotjament de WordPress gestionada per Liquid Web, podeu utilitzar el complement gratuït WordPress Migrar a líquid. El complement s’ocupa de tot, des de copiar totes les dades fins a transformar fitxers de configuració i importar-los al servidor de Liquid Web.

9. Protecció DDoS gratuïta

L’últim que voleu fer front és un atac de DDoS que redueix el vostre lloc i us produeix una pèrdua de vendes o vendes.

protecció lliure ddos

És per això que Liquid Web ofereix l’opció d’habilitar a tots els propietaris de llocs web serveis gratuïts de Cloudflare CDN (inclosa la protecció DDoS) al seu compte d’allotjament. Els serveis CDN de Cloudflare fan molt més que lliurar contingut de llocs a tot el món a l’instant mitjançant servidors d’arreu del món.

Però, en cas que necessiteu una actualització, aquí teniu els principals motius per aprofitar els serveis gratuïts de CloudFlare CDN:

 • Els fitxers de vídeo o d’imatges grans ralentiran el vostre lloc
 • L’ús d’amplada de banda gran s’arreglarà els recursos
 • Es poden millorar tones de trànsit però taxes de conversió baixes amb un lliurament de contingut més ràpid
 • Milloreu els vostres esforços de SEO amb un temps de càrrega més ràpid i un major compromís dels usuaris al lloc

Però, més que això, Cloudflare aïlla el vostre lloc web i deixa automàticament trànsit maliciós per evitar que un atac de DDoS derroqui el vostre lloc web.

De fet, té la capacitat avançada d’assegurar que el trànsit legítim sigui possible fins al vostre lloc web, fins i tot durant un atac. I només en cas que el vostre lloc estigui involucrat en un atac de DDoS, confieu que Liquid Web us notificarà immediatament.

Voleu alguna cosa una mica més potent? Sempre podeu comprar serveis de prevenció d’atacs DDoS Attack premium de Liquid Web que facin el següent:

 • Superviseu tot el trànsit web que arriba al vostre lloc en temps real
 • Identifiqueu de forma intel·ligent els atacs abans que es produeixin i reaccionin proactivament
 • Exfolieu i separeu tot el trànsit maliciós abans que arribi a la capa crítica de la vostra infraestructura

La protecció DDoS Premium comença a partir de $ 99 / mes.

10. Certificats SSL gratuïts

Els certificats SSL són excel·lents per protegir:

 • Bancs, cooperatives de crèdit o altres llocs web (com ara botigues WooCommerce) que gestionen transaccions financeres
 • Connexions a un servidor web o de correu electrònic
 • Transferències de fitxers (SFTP) de l’ordinador a un servidor
 • Inicis de sessió d’aplicacions en línia (qualsevol lloc web protegit amb contrasenya)

Un certificat SSL xifrarà les dades que es transfereixen entre el servidor de l’amfitrió i el navegador de l’usuari perquè ningú no pugui interceptar-lo en el procés. A més, evitarà que el vostre lloc web sigui marcat per Chrome com a “No segur”.

certificat ssl gratuït

Per sort, Liquid Web ofereix a tots els clients que allotgen un certificat SSL gratuït, és agradable veure com molts hostes web et cobraran de manera addicional per aquest servei tan necessari.

Els plans de WordPress gestionats per WooCommerce i WordPress de Liquid Web es presenten automàticament Gratuït Encriptem SSL per al domini principal que vau establir al tauler de control quan el vostre lloc entri en directe o si canvieu el nom del vostre domini principal al tauler de control.

Plans d’allotjament

El líquid web és diferent de la majoria dels amfitrions web no ofereix allotjament compartit (com a SiteGround i Bluehost). Permetin-me repetir: Liquid Web no ofereix allotjament compartit.

Tot i això, allò que ofereix, són els següents tipus d’allotjament web: gestionava servidors dedicats, gestionava allotjament VPS, gestionava WordPress i gestionava WooCommerce.

Per tant, fem un cop d’ull abans de aprofundir en les funcions que podeu esperar quan feu servir Liquid Web com a amfitrió web.

Hosting de WordPress gestionat

Hosting de WordPress gestionat per web líquid

És difícil trobar-vos serveis de hosting de WordPress que puguin gestionar-los de veritat. Però amb Liquid Web s’aconsegueix zero comissions de devolució, límits de trànsit o visualitzacions de pàgines mesurades començar. Això vol dir que podeu continuar fent créixer el vostre lloc web de WordPress sense por de ser tallat pel vostre propi èxit.

Funcions d’allotjament de WordPress

A més, tindràs les següents funcions amb l’allotjament de WordPress gestionat:

 • Suport PHP 7
 • Velocitat ràpida amb 10 treballadors PHP
 • Nginx
 • Optimització d’imatge integrada
 • Migracions de llocs gratuïts amb inactitud zero
 • S’han provat actualitzacions nocturnes del complement en un entorn d’escenificació (per què no hi ha més hostes web que fan això?)
 • Sincronització de iThemes i iThemes Security Pro
 • Accés complet al servidor
 • Còpies de seguretat automàtiques diàries (emmagatzemades fora de lloc durant 30 dies)
 • Eines per a desenvolupadors (SSH, Git i WP-CLI)
 • Certificats SSL gratuïts
 • Llocs d’escenificació
 • 24/7/365 suport telefònic, correu electrònic i suport en xat en directe

preus gestionats de wordpress

Gestió de plans d’allotjament de WordPress començar a 19 dòlars / mes per a un lloc

Utilitzeu el codi WHR40VIP i obtenir un 40% de descompte durant 2 mesos en TOTS els productes d’allotjament!

Hosting WooCommerce gestionat

Allotjament WooCommerce gestionat per líquids

Liquid Web ofereix als que disposen de botigues WooCommerce serveis d’allotjament gestionats especialitzats de WooCommerce. Per començar, l’equip de Liquid Web entén que fins i tot l’allotjament de WordPress gestionat d’alta qualitat pot no posar la memòria cau a la vostra botiga de comerç electrònic tal com cal. Per tant, es comprometen a escondre de manera intel·ligent el vostre lloc per obtenir el màxim rendiment i una experiència d’usuari excepcional.

Funcions d'allotjament WooCommerce

Liquid Web ofereix als propietaris de botigues WooCommerce funcions com ara:

 • Taules per emmagatzemar dades de les comandes per reduir fins a un 95% les càrregues de consulta
 • Serveis de correu electrònic de carretons abandonats per Jilt
 • Més de 20 proves de rendiment que podeu executar per preparar per als augments del trànsit
 • Suport per a botigues físiques, digitals, de navegació de botes i del mercat
 • Migracions gratuïtes al lloc de “Guant blanc”
 • Creador de pàgines integrat (Beaver Builder) per crear fàcilment llocs
 • Tema Astra preembalat, optimitzat per a botigues en línia
 • Optimització mòbil
 • Certificat SSL gratuït & iThemes Security Pro
 • Actualitzacions de complements automàtics sense cap problema amb comparacions visuals
 • Més de 150 dòlars / mes en programari gratuït i paquets d’eines

preus d’allotjament de woocommerce gestionats

Plans de hosting de WooCommerce gestionats començar a 19 dòlars / mes

Utilitzeu el codi WHR40VIP i obtenir un 40% de descompte durant 2 mesos en TOTS els productes d’allotjament!

Servidors dedicats gestionats

Servidors dedicats a la gestió de líquids web

L’allotjament dedicat a servidor dedicat a Liquid Web significa que les dades i els fitxers del vostre lloc web es guarden en un servidor d’un sol arrendatari. Mai no haureu de compartir recursos, podeu personalitzar el vostre entorn d’allotjament i podeu crear la vostra solució d’allotjament mitjançant Linux o Windows (que no tots els servidors web)..

A més, gaudiràs de funcions com:

 • Supervisió en temps real
 • Garantia 100% de potència i funcionament en xarxa
 • Protecció DDoS estàndard
 • Serveis CDF de CloudFlare
 • Unitats de còpia de seguretat
 • Accés d’arrel
 • Adreça IP dedicada
 • Emmagatzematge SSD de qualitat empresarial per obtenir el màxim rendiment

Plans dedicats d’allotjament al servidor començar a 199 $ / mes.

Utilitzeu el codi WHR40VIP i obtenir un 40% de descompte durant 2 mesos en TOTS els productes d’allotjament!

Hosting VPS gestionat

Hosting de VPS gestionat per web líquid

El seu allotjament VPS gestionat afirma que la seva allotjament VPS gestionat els serveis són més ràpids que AWS o Rackspace (dues solucions principals d’allotjament en núvol del sector), Liquid Web proporciona als propietaris de llocs web la fiabilitat que necessiten i les funcions de seguretat avançades per la qual cosa mai s’han de preocupar..

A més, l’allotjament VPS arriba amb la potència d’un servidor dedicat i la flexibilitat de l’allotjament en núvol. Dit d’una altra manera, és excel·lent per a aquells que necessiten el control d’un servidor dedicat, però volen reduir els costos.

A continuació es mostren algunes de les funcions més destacables que obteniu amb l’allotjament de líquids Web VPS:

 • Amplada de banda del gigabit
 • Llocs il·limitats
 • Serveis CDF de CloudFlare
 • Adreça IP dedicada
 • Còpies de seguretat locals
 • Accés d’arrel
 • Tallafoc integrat
 • Protecció DDoS
 • Fàcil escalar cap amunt o cap avall
 • cPanel, Plesk o Interworx
 • Garantia 100% de potència i funcionament en xarxa

Plans d’allotjament VPS començar a 29 dòlars / mes.

Utilitzeu el codi WHR40VIP i obtenir un 40% de descompte durant 2 mesos en TOTS els productes d’allotjament!

Pros i contres líquids

Aquí he enumerat els avantatges i els contres dels seus serveis de hosting gestionats de WordPress i WooCommerce.

Pros administradors d’allotjament de WordPress:

 • Alt rendiment (PHP Workers, SSD, PHP7, HTTP / 2, Encriptem SSL i Nginx)
 • Sense despeses de desús o límits a les visualitzacions de pàgines o al trànsit
 • Sincronització gratuïta d’iThemes (gestiona diversos llocs de WordPress des d’un tauler de control) i iThemes Security Pro
 • Plugin d’optimització d’imatges gratuïta
 • No hi ha cap prohibició de tema ni de cap plugin de WordPress
 • Migracions gratuïtes al lloc de “Guants blancs”
 • Garantia 100% de temps de vida i una compensació generosa per temps morts
 • 24/7/365 suport amb garanties estel·lars de 59 minuts / segons
 • Pla d’inici econòmic a partir de 19 dòlars / mes

Avantatges d’administració de WooCommerce gestionats:

 • WooCommerce optimitzat a la velocitat i el rendiment (SSD, PHP7, Encriptem SSL, HTTP / 2, Nginx, vernís & Redis Caching)
 • 30 a 300 treballadors PHP per garantir velocitats ràpides
 • Paquet gratuït inclòs: complement del creador de pàgines de Beaver Builder, tots els complements icònics del WP, carret abandonat de Jilt, WP d’Affiliació i Analytics de Glew
 • Un pla per a principiants assequible a partir de 19 dòlars / mes, que és WooCommerce totalment present
 • PayPal gratuït & Integració de ratlles a tots els plans
 • Migracions gratuïtes al lloc de “Guant blanc”

Gestió de WordPress i de WooCommerce Cons:

 • Car (no hi ha hosting compartit barat; atén aquells que necessiten rendiment, fiabilitat i suport – i pagaran per això)
 • No hi ha cap allotjament de correu electrònic gratuït (el complement complementari comença a partir d’1 $ / mes)
 • NOSALTRES & Europa cèntrica; no hi ha centres de dades a l’Àsia Pacífic (tot i això, un CDN ajuda amb la cobertura geogràfica a les regions d’Àsia i Pacífic)
 • Paquets capçals per a principiants WooCommerce a 15 productes amb transaccions il·limitades o 150 comandes al mes
 • No hi ha garantia de devolució de diners, tot i que no hi ha contracte i es pot cancel·lar en qualsevol moment

Resum: És líquid qualsevol web?

revisió web líquida

Per tant, és Liquid Web qualsevol bé?

Sí, Liquid Web és ideal per als propietaris de llocs web que creixen de forma exponencial i necessiten fiabilitat, velocitat i temps de funcionament garantits tot el temps.

El líquid web és diferent de la majoria dels amfitrions web no ofereix allotjament compartit. Això significa, per descomptat, que els seus preus seran més alts.

De fet, Liquid Web ho és en una lliga pròpia quan es tracta del tipus d’allotjament web que ofereix als seus clients. En canvi, adopta un enfocament de luxe i busca destacar entre una indústria saturada que s’està esforçant a donar als propietaris de llocs web el mateix tipus de serveis.

Liquid Web fa que ajudis a les persones a ser una prioritat i gestionar realment el vostre lloc web. Al cap i a la fi, amb una etiqueta de preu més elevada que la majoria dels amfitrions web, ha d’oferir-vos tots els serveis que necessiteu per executar un lloc web d’èxit (més alguns!)

T’interessa fer una prova de Liquid Web? Consulteu com Liquid Web pot ajudar el vostre lloc web a assolir el seu potencial i a continuar creixent més enllà dels vostres somnis més salvatges.

Utilitzeu el codi WHR40VIP i tindreu un 40% de descompte durant 2 mesos en TOTS els productes d’allotjament!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map