Revisió HostPapa

Com a propietari d’una petita empresa, pot ser difícil trobar el proveïdor d’allotjament web adequat. HostPapa es distingeix d’altres hostes web amb el seu allotjament amable per a principiants per a petites empreses i principiants.


En un esforç per ajudar a les petites empreses que busquen un proveïdor d’allotjament de confiança, he proposat mostrar-vos els aspectes externs d’un host web dissenyat per ajudar a la vostra petita empresa a tenir èxit: HostPapa.

HostPapa ofereix preus assequibles en plans d’allotjament web per a principiants i llocs de petites empreses amb plans que inclouen un nom de domini gratuït, amplada de banda i disc il limitada i SSL gratuït. & CDN de CloudFlare.

Aquí vaig a veure el funcions més importants d’HostPapa, quina seva pros i contres són i quins són plans i preus són com. Quan hàgiu acabat de llegir això, sabreu si aquest és el vostre host web adequat (o equivocat).

Registreu-vos mitjançant aquest enllaç i obtindreu un Oferta especial del 58% de descompte – allotgeu el vostre lloc web des de 3,36 dòlars / mes

El que aprendreu en aquesta revisió

 1. Els pros

A la primera secció d’aquesta revisió d’HostPapa, passaré sobre el que .

 1. Els contres

Però també hi ha negatius. En aquesta secció us detallo què .

 1. Plans d’allotjament & preus

En aquest apartat aprofito i quines són les funcions de cada pla.

 1. Us recomano HostPapa.com?

Finalment, aquí us diré si penso o si és millor que us inscriviu amb un competidor.

revisió hostpapa

Fundada fa més de deu anys, HostPapa ha experimentat un creixement considerable des de llavors. I, tot i que, sens dubte, no tenen els seus inconvenients, tenen una fama de coses com ser ecològics, tenir un servei al client excepcional i tenir un conjunt d’eines perfectes per a propietaris d’empreses principiants..

Per tant, comencem amb aquesta revisió de HostPapa.

Pros HostPapa

Com us he comentat, HostPapa està fent alguna cosa bé per haver experimentat un augment de la popularitat en tan poc temps. De fet, s’ha suggerit que allotgen gairebé només mig milió de llocs web als Estats Units i el Canadà només.

Per tant, vegem què els fa tan bons, i per què algunes persones els escullen entre tots els altres proveïdors d’allotjament que hi ha al mercat.

1. Velocitat

Com més ràpid es carrega el vostre lloc web, millor. La investigació ha revelat que la majoria de visitants del lloc abandonaran el lloc web si no es pot carregar en un màxim de 2 segons.

HostPapa ha invertit en la tecnologia d’última velocitat per garantir que les vostres pàgines web es carreguin ràpidament:

 • Conductors d’estat sòlid. Els fitxers i les bases de dades del vostre lloc s’emmagatzemen en discs durs SSD, més ràpids que els discs durs (discs durs).
 • Servidors ràpids. Quan un visitant del lloc fa clic al vostre lloc web, els servidors web i de bases de dades proporcionen contingut fins a 50 vegades més ràpid.
 • Cache integrat. HostPapa utilitza Cachewall que optimitza, protegeix i millora el temps de resposta del vostre lloc web.
 • Xarxa d’entrega de contingut. HostPapa disposa de CDN alimentat per CloudFlare, per memoritzar la memòria cau del contingut i lliurar-lo ràpidament als visitants del lloc.
 • PHP7. HostPapa s’assegura que també s’està aprofitant les últimes tecnologies del vostre lloc web.

La velocitat de temps de càrrega d’HostPapa?

Vaig decidir provar els temps de càrrega. Vaig crear un lloc web de prova allotjat a HostPapa (al pla d’inici de WP), i després vaig instal·lar WordPress en ell i vaig utilitzar el tema Vint-catorze.

compte hostpapa

El lloc de prova es va carregar fora de la caixa relativament ràpidament, 1 segon, mida de pàgina de 211kb i 17 peticions.

temps de càrrega hostpapa

No està malament, però millora.

HostPapa ja utilitza la memòria cau integrada que està activada de manera predeterminada, de manera que no hi ha cap configuració per editar, però hi ha una manera d’optimitzar la velocitat una mica més comprimint certs tipus de fitxers MIME.

Inicieu la sessió a cPanel i cerqueu la secció de programari.

secció de programari cpanel

A la configuració Optimitzar el lloc web, podeu optimitzar el rendiment del vostre lloc web ajustant la manera en què Apache gestiona les sol·licituds. Comprimeu els tipus MIME text / html text / plain i text / xml i feu clic a la configuració d’actualització.

lloc web d'optimitzar cpanel

Fent això, els temps de càrrega del meu lloc de prova van millorar una mica més, des d’un segon fins a 0,9 segons.

velocitat de la pàgina d’hostpapa

Per accelerar encara més les coses, vaig anar i vaig instal·lar un Plugin gratuït de WordPress anomenat Autoptimize i simplement he activat la configuració predeterminada.

Plugin automàtic

Això va millorar encara més els temps de càrrega, fins a 0,8 segons i va reduir la mida total de la pàgina a només 197 KB i va reduir el nombre de sol·licituds a 12.

Càrrega ràpida de pàgines hostpapa

Els llocs de WordPress allotjats a HostPapa es carregaran bastant ràpid i us he mostrat dues tècniques senzilles que podeu utilitzar per accelerar encara més les coses.

2. Suport 24 hores

HostPapa no només proporciona suport estel·lar com ho fan tants altres proveïdors d’allotjament en aquests dies. No, en canvi passen per sobre de la resta de la competició.

Mireu què ofereixen cada client:

 • Amplia base de coneixement. Trobeu guies i tutorials fàcils d’entendre si busqueu una mica d’autoajuda. Dividit en categories com ara Hosting, correu electrònic i dominis, sempre podeu trobar exactament el que busqueu.
 • Video Tutorials. Si sou més d’una persona visual i preferiu seguir els tutorials de vídeo, aquest és el vostre lloc. Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar totes les funcions que ofereix HostPapa i veure el contingut tutorial tutorial pas a pas.
 • Xat en directe. Parlem amb una persona en directe amb un problema que teniu en aquest moment mitjançant la funció de xat en viu de HostPapa les 24 hores.
 • Tauler de control HostPapa. Gestioneu el vostre compte HostPapa mitjançant el tauler de control intuïtiu. Inicieu la sessió mitjançant la pàgina d’inici de sessió, Facebook, Google o fins i tot Twitter. Feu compres, visualitzeu informació de facturació i, fins i tot, imprimiu factures dels vostres propis registres.
 • Entrades d’assistència. Envieu entrades d’assistència o comproveu l’estat de les existents, a través del vostre tauler de comandament HostPapa.
 • Experts HostPapa. Participeu al seu webinar setmanal, o fins i tot programeu una sessió d’entrenament individualitzada de 30 minuts amb un representant d’assistència expert (de franc!).

Com a bonus addicional, HostPapa també facilita l’accés a l’estat de la xarxa perquè sempre sabeu el que passa.

Estat de la xarxa

Consulteu l’estat dels serveis d’allotjament i correu electrònic, allotjament DNS, servidors Linux i fins i tot els sistemes de facturació i suport. Sense oblidar-ho, vegeu si s’estan tractant algun problema actual i si hi ha algun manteniment previst que pugui interrompre el vostre servei.

I si no n’hi ha prou, sap que HostPapa tradueix el contingut del seu lloc a anglès, francès, espanyol i alemany, cosa que s’adapta a la seva creixent base de clients internacional..

Base de coneixements

I obteniu això, no només podeu llegir el contingut del lloc d’HostPapa en diversos idiomes, sinó que també podeu obtenir assistència de xat i de telèfon en directe en diversos idiomes..

3. Centres de dades altament segurs

HostPapa té un infraestructura d’allotjament fiable i manté els estàndards més alts a l’hora de protegir els seus centres de dades.

Per exemple, espereu que les funcions de seguretat següents estiguin al lloc de tots els servidors HostPapa:

 • Controls de temperatura i clima
 • Instal·lacions de pisos elevats
 • Protecció d’avaries
 • Sistemes de supressió d’incendis
 • Sistemes de detecció d’aigua
 • Alimentació ininterrompuda (UPS)
 • Generador d’energia d’espera i redundant
 • Generadors de còpies de seguretat dièsel

Els productes d’Intel Server alimenten tots els equips d’HostPapa i una xarxa completa amb tecnologia Cisco que ofereix les dades del vostre lloc.

4. Temps de vida impressionant

L’equip d’HostPapa vull oferir-vos un 100% de garantia de vida. Però el que és bo és que entenen que, a causa de la configuració de l’allotjament compartit, no només no és realista, sinó que és prometre.

Al cap i a la fi, només cal tenir un lloc web en un servidor compartit per llançar-ho tot al caos. Tant si es tracta d’un incompliment de seguretat, un ús excessiu de recursos o un augment de trànsit enorme, la veritat és que els servidors d’allotjament compartits baixaran de tant en tant..

Dit això, HostPapa garanteix un 99,9% de temps de funcionament.

I, si en els primers 30 dies d’acollida del vostre lloc web amb HostPapa, no esteu satisfets, podeu obtenir un reemborsament complet (menys despeses d’inscripció i registre de nom de domini).

5. Eines per a petites empreses

Recordeu quan vaig dir que HostPapa s’atén a les petites empreses? Doncs bé, per mirar de veure com era de veritat això, vaig examinar totes les funcions que ofereixen els clients que poden ser útils per a propietaris de petites empreses.

I això és el que vaig trobar:

Noms de domini

Noms de domini barats

Executeu una cerca ràpida de noms de domini mitjançant l’eina de nom de domini propi d’HostPapa. Trieu entre les terminacions clàssiques de noms de domini o bé en seleccioneu un de més exclusiu com ara .guru o .club. De qualsevol forma, podeu triar un nom de domini veritable que sigui el fonament del vostre nou lloc web en un cinquè.

I, si us registreu al servei d’allotjament d’HostPapa, podeu registrar el vostre nom de domini nou i gratuït durant el primer any de servei..

Solucions de correu electrònic

Solucions de correu electrònic HostPapa

El correu electrònic és crucial per a l’èxit de la vostra petita i mitjana empresa. Per sort, HostPapa té moltes solucions de correu electrònic per triar-les:

 • Correu electrònic bàsic que ve amb una identitat professional amb el nom del vostre negoci
 • Correu electrònic avançat que inclou funcions de seguretat més fàcils per a mòbils
 • Correu electrònic d’Office 365 que inclou Microsoft Office i cap cost de gestió
 • Correu electrònic de G Suite, completat amb eines de productivitat i emmagatzematge en línia, de nou sense el cost afegit

Certificats SSL

Certificats SSL

Incloem el certificat SSL gratuït. El certificat SSL Premium Wildcard és no s’ofereix de forma gratuïta, HostPapa té alguns certificats SSL robusts per al vostre lloc en creixement. I, atès que la seguretat de les dades del vostre lloc i, més important, les dades dels visitants del vostre lloc, és important per a la vostra reputació, potser podeu comprar un certificat SSL del proveïdor d’allotjament..

Si invertiu en els certificats SSL d’HostPapa, us agradarà:

 • Xifrat de dades de 256 bits
 • Instal·lació immediata i automàtica
 • Compatibilitat del navegador del 99%

Finalment, podreu mostrar un segell que faci clic que conté la informació del certificat SSL que els visitants del lloc puguin veure, cosa que aporta credibilitat al vostre lloc i us fa aparèixer de confiança.

Lliurament de la xarxa de contingut (CDN)

CDN Cloudflare

Tots els plans d’allotjament HostPapa Business i Business Pro inclouen serveis gratuïts de Cloudflare CDN per ajudar a distribuir el contingut del vostre lloc web a una audiència global més ràpid que mai.

Maximitzeu el temps de funcionament del vostre lloc equilibrant la càrrega del servidor, milloreu la velocitat i el rendiment del lloc i, fins i tot, gaudiu de seguretat afegida dels pirates informàtics i d’altres amenaces de seguretat. A més, obteniu analítiques que us ajudin a veure d’on prové el trànsit de manera que pugueu supervisar les possibles amenaces.

Còpia de seguretat automàtica del lloc web

Còpies de seguretat de llocs web gratuïts

No hi ha res pitjor que invertir molta feina per crear una empresa en línia, només per eliminar-la per culpa d’un error del servidor, pirateria informàtica o algun mal funcionament del lloc..

És per això que HostPapa intervé i ofereix als seus clients còpies de seguretat automàtiques diàries de llocs:

 • Trieu entre 7 punts de restauració diferents
 • Dades emmagatzemades en llocs separats per a una protecció afegida
 • Els plans bàsics inclouen fins a 1 GB d’espai de còpia de seguretat (espai addicional disponible)
 • Fes una còpia de seguretat dels fitxers, la base de dades i els correus electrònics del lloc

Tenir en ment, aquest és un servei premium.

6. Constructor de llocs web

La creació d’un lloc web mai ha estat més senzilla amb l’exclusiu Builder de llocs web HostPapa.

Utilitzar el arrossegar & solta el creador de pàgines web, trieu entre centenars de plantilles pre-dissenyades i, fins i tot, creeu una botiga de comerç electrònic per vendre productes i serveis físics o digitals (o tots dos!).

Constructor de llocs web

A continuació, es mostren algunes de les funcions clau que podeu esperar quan feu servir el creador de llocs web HostPapa:

 • Personalització fàcil de tots els elements del lloc incloent esquemes de colors, tipus de lletra i imatges
 • Disseny mòbil amb resposta per a dispositius de totes les mides
 • Personalització d’HTML, JS i CSS, si teniu un conjunt d’habilitats (encara que no sigui necessari)
 • Icones de compartició social integrades i formularis de contacte
 • Optimització de SEO per a millors rànquings de cerca
 • Capacitat de publicació a Facebook
 • Mode de previsualització en directe per a ordinadors i dispositius mòbils

Creador de llocs web HostPapa

Amb el creador de llocs web HostPapa, podeu publicar un lloc web amb aspecte professional en pocs minuts sense conèixer cap codi.

7. Hosting Verd

HostPapa s’enorgulleix de ser una de les primeres empreses d’allotjament que declaren que estarien en verd per ajudar al món on vivim.

Promouen el desenvolupament i ús de l’energia eòlica i solar mitjançant la compra de certificats d’energia verda. Això permet compensar el poder utilitzat tant als seus centres de dades com a oficines.

HostPapa no utilitza res més que una energia 100% renovable d’etiqueta verda, procedent de diverses fonts a tot Estats Units i Canadà. En fer-ho, no només redueixen la seva petjada de carboni, sinó que esperen aconseguir més persones a bord amb l’ús d’energia neta i intentant reduir l’empremta a la Terra també.

Podeu afegir pancartes al vostre lloc web perquè els visitants del lloc sàpiguen que feu la vostra part mitjançant l’ús d’allotjament web verd.

Banners d’energia verda

Afegiu un pancart complet, una mitja bandera o fins i tot un petit rectangle per complementar el disseny del vostre lloc web.

HostPapa Cons

Ara que teniu una bona idea de què ofereix HostPapa als clients, ha arribat el moment de mirar alguns inconvenients, de manera que podreu prendre la decisió més informada a l’hora de triar un proveïdor d’allotjament..

1. Honoraris de renovació costosos

A primera vista, HostPapa sembla un proveïdor d’allotjament molt rendible, sobretot perquè és un allotjament web verd que pot augmentar els preus de manera important.

A més, és habitual que els proveïdors d’allotjament tinguin preus de registre excepcionalment baixos per animar a més gent a començar a utilitzar-los. Aleshores, després d’un any de servei satisfactori, el proveïdor de hosting allotja els preus mensuals i espera que la majoria de la gent es renovi.

Al cap i a la fi, ningú vol canviar els amfitrions web cada any, sobretot quan estigui satisfet amb el servei.

Dit això, l’augment dels preus de renovació pot ser inesperat i causar un greu xoc adhesiu. I, per desgràcia, això és exactament el que fa HostPapa.

Preus de renovació costosos

Vine a descobrir que has d’invertir en un contracte a llarg termini per obtenir el preu de presentació baix i el marcatge de renovació és important.

2. Funcions que falten

El conjunt de funcions inicial d’HostPapa sembla important per als propietaris de petites empreses. Tot i això, crec que li falten algunes coses claus:

 • Els seus garantia de devolució de 30 dies es presenta en comparació amb la competència que ofereix garanties de devolució de 60 o fins i tot 90 dies
 • Les còpies de seguretat automàtiques són un servei premium tant per als plans d’allotjament d’inici com per a empreses, que és de nou a diferència de la competència, on s’ofereixen còpies de seguretat setmanals com a part del pla d’allotjament
 • Tot i que diuen ser una empresa de hosting internacional, la Les ubicacions del centre de dades són força limitades (fins i tot amb serveis CDN, això afectarà la velocitat dels llocs geogràficament allunyats). Si està localitzat fora dels Estats Units o Canadà aleshores HostPapa no és l’amfitrió web més idoni per utilitzar-lo.

Plans d’allotjament HostPapa

HostPapa ofereix molts plans d’allotjament, com ara VPS i allotjament de distribuïdors. Dit això, vaig a veure les seves plans d’allotjament compartits i WordPress així que teniu una bona idea què espereu quan us registreu per utilitzar HostPapa.

Hosting compartit

HostPapa ha compartit allotjament que funciona molt bé per a aquells que comencen a començar o per als que tinguin trànsit mínim a les seves pàgines web.

Plans d'allotjament compartits HostPapa

Depenent del nivell que trieu, rebreu funcions com:

 • Llocs allotjats múltiples o il·limitats
 • Amplada i amplada de banda del disc
 • Registre de nom de domini gratuït
 • Assistència 24/7
 • Xifrem gratis SSL, Cloudflare CDN i transferència de llocs web
 • 99% de temps de funcionament
 • Millora del rendiment i la seguretat
 • Servidors CloudLinux
 • I molt més

També tindreu accés al creador de llocs web HostPapa, al control de cPanel, a l’eina Softaculous per integrar aplicacions i, fins i tot, a un entrenament gratuït a un.

HostPapa comparteix allotjament des de 3,95 $ / mes fins a 12,95 $ / mes, segons quin pla trieu.

El Pla de negocis Pro és el pla més car, però val la pena el cost addicional, ja que inclou un rendiment millorat, seguretat i velocitat.

Inclou amb servidors premium coets ràpids (rendiment del servidor 3x) i doblen l’espai de memòria RAM i disc dur.

Característiques:

 • Servidors més ràpids
 • Augment del rendiment del 300%
 • Menys comptes per servidor
 • 4x més recursos de CPU i MYSQL
 • SSL de comodins de primera qualitat
 • Còpia de seguretat automatitzada del lloc web
 • SiteLock detectat
 • Privadesa del nom de domini

WordPress Hosting

HostPapa WordPress Hosting

HostPapa també ofereix Hosting de WordPress que atén a aquells que opten per utilitzar el popular sistema de gestió de continguts de WordPress.

I, tot i que la majoria de les funcions reflecteixen allò que s’ofereix als plans d’allotjament compartits, també podeu esperar que aquestes funcions d’allotjament addicionals siguin:

 • WordPress instal·lat automàticament (molt útil per a principiants)
 • Memòria cau de WordPress
 • Transferència gratuïta de llocs de WordPress
 • Unitats SSD millorades
 • Suport expert de WordPress 24/7
 • Complement d’optimització de SEO integrat (Yoast SEO)
 • Actualitzacions automàtiques bàsiques de WordPress

Quan vaig provar les vegades de càrrega de la pàgina d’HostPapa, ho vaig provar al pla d’inici de WP.

Els plans d’allotjament de WordPress difereixen lleugerament pel que fa al preu: 3,95 dòlars / mes, 5,95 dòlars al mes i 12,95 dòlars al mes, de nou només quan invertiu en contractes a llarg termini.

Com passa amb els plans compartits anteriorment, Recomano el Pla WP Business Pro. Sí, aquest és el pla més car, però proveït de rendiment, seguretat i velocitat millorats. Obtindreu servidors premium coets ràpids (rendiment del servidor 3x) i duplicaràs la memòria RAM i l’espai del disc dur.

Característiques:

 • Servidors més ràpids
 • Augment del rendiment del 300%
 • Menys comptes per servidor
 • 4x més recursos de CPU i MYSQL
 • SSL de comodins de primera qualitat
 • Còpia de seguretat automatitzada del lloc web
 • SiteLock detectat
 • Privadesa del nom de domini

Preguntes freqüents

Aquí teniu respostes a algunes de les preguntes més freqüents:

 1. Què és HostPapa? HostPapa és una empresa d’allotjament web web de propietat privada basada en Canadà que ofereix allotjament compartit, revendedor, VPS i WordPress. El seu lloc web oficial és www.hostpapa.com. Llegiu-ne més a la seva pàgina de Wikipedia.
 2. Quin tipus de quadre de control s’utilitza? El cPanel d’ús comú.
 3. El meu lloc web es carregarà ràpidament? La majoria dels plans d’allotjament tenen accés a serveis CDN gratuïts de Cloudflare, que ajuden a augmentar la velocitat i el rendiment del lloc. Si utilitzeu allotjament de WordPress, també obtindreu una solució de memòria cau integrada en WordPress per lliurar ràpidament fitxers estàtics als visitants del lloc.
 4. Què passa si el meu lloc es troba per sota de la garantia de temps de vida del 99,9%? Després d’haver llegit el lloc web i les Condicions del servei, no sembla que trobei cap lloc on s’adreci si rebeu crèdit per algun temps d’inactivitat. HostPapa en canvi, confia en les seves afirmacions que mantindran un 99,9% de temps de funcionament tot el temps.
 5. Hi ha disponible un certificat SSL gratuït? Sí, tot i que hi ha alguns certificats SSL avançats disponibles per a la compra, tots els plans d’allotjament poden rebre un certificat SSL xifrat gratuït, que és ideal per als propietaris de petites empreses que accepten el pagament al seu lloc..
 6. Hi ha alguna eina de màrqueting integrada? Sí, podeu utilitzar el creador de llocs web HostPapa per integrar la compartició social al vostre lloc, optimitzar el vostre lloc per obtenir SEO i rànquings de cerca més alts i fins i tot treballar conjuntament amb Google Analytics per tal de fer un seguiment d’on provenen els visitants del lloc i què fan un cop al vostre lloc. lloc web.

Us recomano HostPapa?

Al final, HostPapa és una solució sòlida d’allotjament web per a aquells que necessitin alguna cosa més principiant amable. També és bo per a aquells que ho siguin administració de petites empreses. El conjunt de funcions és prou gran com per fer la feina, però no és aclaparador per a aquells que no necessiten tant.

Tanmateix, si comenceu a notar la vostra escala comercial petita, trobareu que els recursos disponibles no podran atendre les vostres necessitats de la millor manera possible. Tindreu, però, un lloc segur que manté un temps de funcionament impressionant. Per no oblidar, podreu sentir-vos bé amb el fet que reduïu la vostra petjada de carboni mitjançant l’ús d’allotjament web verd.

Si decidiu utilitzar HostPapa per a les vostres necessitats d’allotjament, assegureu-vos que examineu el vostre pressupost prèviament, ja que hi ha algunes tarifes qüestionables incorporades a cada pla. També haureu d’assegurar-vos de donar un bon avantatge al vostre amfitrió perquè només teniu 30 dies per decidir si voleu mantenir-los o no (si voleu un reembossament)..

Si HostPapa sona com un proveïdor d’allotjament web que voleu consultar, vés a la vostra pàgina web, consulteu què han d’oferir i assegureu-vos que tenen les funcions d’allotjament que necessiteu per executar el vostre lloc web de petites empreses.

Registreu-vos mitjançant aquest enllaç i obtindreu un Oferta especial del 58% de descompte – allotgeu el vostre lloc web des de 3,36 dòlars mensuals

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map