Revisió Hostinger

Amb 15.000 nous usuaris que s’inscriuen al seu allotjament web cada dia, i més de 29 milions d’usuaris s’allotgen amb ells. Hostinger ha d’estar fent alguna cosa bé! Dret? Doncs això és això Revisió de Hostinger pretén esbrinar.


La promesa de Hostinger és crear un servei d’allotjament web fàcil d’utilitzar, fiable i amigable per als desenvolupadors característiques estel·lars, seguretat, velocitat ràpida, i un bon servei d’atenció al client a un preu assequible per a tothom.

Però poden seguir les seves promeses i poden mantenir-se al dia dels altres grans jugadors del joc d’allotjament web?

TL; DR: Hostinger és un dels proveïdors d’allotjament més barats (a partir de només 0,80 dòlars / mes), que ofereix serveis de hosting compartit, hosting de WordPress i allotjament en núvol a preus excel·lents sense comprometre’s amb funcions excel·lents, un temps de funcionament fiable i velocitats de càrrega de pàgines més ràpides que les mitjana de la indústria.

Fent clic a aquest enllaç, obtindreu 82% de descompte del preu al detall i només pot allotjar el vostre lloc web 0,80 dòlars mensuals.

Aquesta revisió d’Hostinger tractarà:

 1. Pros Hostinger

Hi ha moltes coses bones sobre aquest amfitrió web. Aquí aprofundiré l’ús d’aquest amfitrió web.

 1. Els contres

Però també hi ha alguns aspectes negatius. Aquí aprofundiré en el que cal que en tingueu en compte.

 1. Plans & Preus

Aquí us portaré a través dels diferents. També aprofundiré en el pla que recomano més, sobre les seves novetats .

 1. Resum de revisió de Hostinger

Aquí teniu el lloc on us dic si els recomano o si crec que és millor anar amb una alternativa.

revisió hostinger

Analitzem els avantatges i els avantatges d’utilitzar els serveis d’allotjament web barats d’Hostinger.

Pros Hostinger

Hi passen moltes coses bones i aquí vaig a fer una ullada a les coses que més m’agraden.

Servidors ràpids & Velocitat

És imprescindible que el vostre lloc web es carregui ràpidament. Qualsevol pàgina web que trigui més d’uns segons en carregar-se comportarà frustració del client i, en definitiva, els clients abandonen el vostre lloc.

Si la vostra pàgina web triga més de cinc segons a carregar-se, aleshores pots oblidar-te de fer que aquesta persona visiti la teva pàgina web.

Disposen de servidors als EUA, Àsia i Europa (Regne Unit). Els seus servidors utilitzen una connexió de 1000 Mbps, i una connexió ràpida com aquesta afectarà la seva velocitat.

Però, què tan ràpid són? Doncs bastant avorrit ràpid per ser exactes.

Vaig crear un lloc de prova a Hostinger amb el tema Vint-e-Disset de WordPress.

Prova de velocitat d'allotjament

El lloc de prova es carrega en només 1 segon. No està malament però espera que millor.

Hostinger’s ha llançat recentment un servei d’allotjament en núvol que ve amb caché integrada.

construït en caché

Simplement activant l’opció “caché automàtica” a la configuració del gestor de caché he pogut afaitar-me 0,2 segons més del temps de càrrega..

servidors de càrrega ràpida

Això va provocar que el lloc de la prova es carregava només 0,8 segons. Simplement, commuteu un “commutador” des d’activat a. Ara això és força impressionant!

Us recomano que reviseu els seus nous plans d’allotjament en núvol.

Podeu consultar els preus i més detalls sobre aquests .

En què es compara la velocitat del servidor de Hostinger amb alguns dels seus principals competidors; com SiteGround i Bluehost?

Renúncia de responsabilitat: Aquesta prova la va realitzar Hostinger.com mateixos

En definitiva, és força segur dir que un dels seus focus és la velocitat i això és el que els diferencia de moltes altres opcions d’allotjament web disponibles per als clients.

Hostinger és realment fàcil d’utilitzar

Probablement mai no heu trobat amb un servei d’allotjament web fàcil d’utilitzar, però us mostraré que realment és possible.

Aquí hi ha una mica de preferència, però principalment el tauler de control utilitza el mateix concepte que les rajoles de Microsoft. Podeu veure fàcilment la categoria o opció, així com una imatge que us proporciona una mica de visió si no esteu segurs del que fa.

panell de control de hpanel

Amb aquests botons grans, podeu trobar qualsevol cosa que necessiteu en qualsevol moment. No intenten ocultar funcions ni configuracions per mantenir més net el vostre espai. En lloc d’això, ho posen tot a la pantalla, de manera que tot el que necessiteu està al vostre abast.

fàcil d’utilitzar quadre de comandament

Si anteriorment heu utilitzat un altre servei d’allotjament web, és possible que trobareu a faltar el cPanel. El cPanel sembla ser l’única característica consistent entre els serveis d’allotjament web, però molts usuaris nous tenen problemes per navegar-lo i trobar el que necessiten.

Com instal·lar WordPress a Hostinger

La instal·lació de WordPress no pot ser més senzilla. A continuació us ensenyaré com.

1. Primer, seleccioneu l’URL on s’ha d’instal·lar WordPress.

com instal·lar wordpress a hostinger

2. A continuació, creeu el compte d’administrador de WordPress.

crear administrador de wordpress

3. A continuació, afegiu una mica d’informació addicional sobre el vostre lloc web.

informació addicional

Finalment, el vostre lloc de WordPress s’està instal·lant.

wordpress instal·lat

Accediu a la informació i als detalls d’inici de sessió

inici de sessió de text

Allà ho teniu, teniu WordPress instal·lat i llest en només tres clics!

Una gran seguretat i privadesa

La majoria de la gent pensa que tot el que necessiten és un certificat SSL, i va bé. Tot i això no és així, necessiteu moltes més mesures de seguretat que per protegir el vostre lloc, i això és quelcom que Hostinger entén i ofereix als seus usuaris.

seguretat intel·ligent bitninja

Bitninja ve inclòs en tots els plans. És una suite de protecció en temps real que prevé XSS, DDoS, programari maliciós, injecció de scripts, força bruta i altres atacs automatitzats.

Tots els plans també veuen SpamAssassin, és un filtre de correu brossa que busca i elimina els missatges de correu brossa de forma automàtica.

Tots els plans inclouen:

 • Certificat SSL
 • Protecció contra els flocs de núvols
 • Còpies de seguretat de dades diàries a setmanals
 • Protecció de seguretat intel·ligent BitNinja
 • Protecció SpamAssassin

Odia a Hostinger perquè es prengui la seguretat tan seriosament, tenint en compte els seus plans d’allotjament web ja barats que encara són capaços de proporcionar mesures de seguretat cap a la indústria.

Nom de domini gratuït & Constructor de llocs web gratuït

Hostinger està movent-se amb els grans noms del mercat d’edificis de llocs web perquè aquest servei d’allotjament web us ajuda a crear el vostre lloc web des de la base.

Allò que ofereix Hostinger és l’oportunitat de crear un lloc web únic. Es mantenen al marge dels temes que tallen les galetes que fan que cada lloc sembli igual.

Independentment de quin pla vagi, podeu trobar la plantilla que s’adapti millor al vostre aspecte i personalitzar-la.

creador de llocs web

Totes les parts de la pàgina són totalment personalitzables, així que no hi ha cap raó que no pugueu dissenyar el lloc web dels vostres somnis. Les seves plantilles són boniques, i el disseny personalitzat del lloc web és fàcil de navegar.

Quan estigueu preparats per posar el vostre lloc a Internet perquè tothom ho vegi, escollireu un nom de domini gratuït si feu servir el paquet Premium o el Cloud.

Els noms de domini poden ser una mica complicats, ja que al principi semblen tan barats. Però, els noms de domini poden arribar a ser bastant cars.

Si ara podeu estalviar una mica de diners en un nom de domini, val la pena el cost d’utilitzar un servei d’allotjament web.

El millor de tot és que la creació d’un lloc web amb Hostinger requereix codificació o coneixements tècnics del zero per cent.

Base de coneixement excel·lent

base de coneixement hostinger

És cert, Hostinger vol compartir els seus coneixements amb vosaltres, de manera que proporcionen una base de coneixement completa que inclou:

 • Informació general
 • Guies
 • Tutories
 • Passos de vídeo

Aquestes eines útils són útils per a qualsevol usuari que funcioni amb una plataforma d’allotjament. Podeu aprendre a resoldre el problema mentre espereu que el personal d’atenció al client us torni.

A diferència de la majoria de llocs d’allotjament de WordPress, no haureu de alternar entre la vostra pàgina web d’Hostinger i un vídeo de YouTube per trobar una funció. La seva plataforma empresarial basada en l’aprenentatge també empeny els usuaris a aprendre comunicant-se amb el personal d’assistència.

Tot el personal d’assistència al client s’acosta a les seves converses de xat amb la mentalitat d’un professor.

Aquest objectiu de l’educació ha fet una gran diferència en la col·laboració amb els clients. Hi ha més errors informats i els usuaris es noten immediatament quan alguna cosa al seu lloc web no és del tot correcte.

Puc utilitzar hostinger, un equip de suport molt barat i excel·lent!

– Ky ♡ (@lovekyrax) 22 de març del 2019

Preus econòmics de l’amfitrió

Tot i que Hostinger té les mateixes tàctiques que tots els altres llocs web d’allotjament web, tenen preus fantàstics.

De fet, Hostinger és un dels amfitrions web més barats del mercat, i inclouen el registre d’1 nom de domini de forma gratuïta. Sí, heu de pagar altres, però segueixen sent preus assequibles.

preus d'allotjament barats

Hi ha moltes coses a dir sobre els seus preus, però sobretot, el focus és que obteniu moltes funcions per molt pocs diners.

Fent clic a aquest enllaç, obtindreu 82% de descompte del preu al detall i només pot allotjar el vostre lloc web 0,80 dòlars mensuals.

Eines de correu electrònic excel·lents

Tantes persones obliden els avantatges de les eines de correu electrònic. Quan un client es registra a Hostinger, utilitzant els plans de dos nivells superiors, té accés a comptes de correu electrònic il·limitats sense cap càrrec. Normalment, els propietaris de llocs són molt feixucs amb els seus comptes de correu electrònic perquè ràpidament es fan cars.

Però, amb Hostinger, el propietari del lloc no té accés a correu electrònic des de qualsevol lloc i a gestionar els comptes. Altres usuaris també poden accedir al seu correu electrònic quan sigui convenient per a ells.

eines de correu electrònic

Les eines de correu electrònic inclouen:

 • Reenviament per correu electrònic
 • Autoresponders
 • Protecció SpamAssassin

Aquestes funcions es troben entre algunes de les millors funcions disponibles en qualsevol servei d’allotjament web. El desviament per correu electrònic pot fer que l’enviament de documents, vídeos o llibres electrònics als vostres clients sigui brisa. També significa que no haureu de donar una adreça de correu electrònic personal ni abandonar el lloc web de l’amfitrió web.

Hostinger utilitza les seves eines de correu electrònic de màxima qualitat per convertir-se en el vostre centre de comunicació amb el vostre personal, el vostre equip i els vostres clients. Hostinger ha trobat el que els propietaris de llocs web necessitaven i els han proporcionat resultats destacats.

Hostinger també s’ha associat amb Flock per oferir millors opcions de correu electrònic als seus clients. Flock és una eina de productivitat, missatgeria i col·laboració, disponible per a Windows, macOS, Android, iOS i escriptori. Ara, Flock està disponible per a tots els usuaris d’Hostinger.

Atenció al client informat

Hi ha un munt de coses que poden funcionar malament per a un equip d’atenció al client. Malauradament, l’assistència al client per a Hostinger no és l’equip adequat que hauria de ser. En lloc d’això, teniu un servei excel·lent després de molta espera.

assistència hostinger

Els llargs temps d’espera a banda, el servei d’atenció al client és excel·lent. El seu personal d’assistència és molt experimentat i expliquen el que estan fent per solucionar el vostre problema.

Tot i això, Hostinger en té temps de resposta significativament millorats d’un equip d’èxit de client. el temps mitjà de recollida de xat ara dura menys de 2 minuts.

El somni d’una persona de suport a la tecnologia secreta no és només un dia que podreu arreglar-ho vosaltres mateixos, sinó que realment volen compartir el que estan fent.

xat en directe

Moltes persones gaudeixen de lliurar les responsabilitats de manteniment al servei d’allotjament web i trucar-lo un dia, però l’equip d’atenció al client té una manera d’atraure’t i implicar-se..

Quan vam començar a mirar els avantatges i els contres de Hostinger, hi havia una clara indicació que el servei d’atenció al client cauria en els dos segments.

Bon registre d’exercici

Hostinger fa allò que ha de fer cada plataforma d’allotjament web: mantenir el vostre lloc en línia!

Tot i que de vegades algun host web tindrà temps d’inactivitat, esperem només per programar manteniment o actualitzacions periòdiques, però no voldreu que el vostre lloc estigui a la baixa de més d’unes hores..

temps de funcionament

L’ideal seria que tingueu alguns temps d’inici programats sense que el vostre lloc estigui fora de línia durant més de 3 a 5 hores al llarg del mes. Esteu cercant aproximadament un 99,40% de temps de funcionament.

Hostinger Cons

Totes les opcions d’allotjament de llocs web tenen els seus inconvenients, però la pregunta es refereix a què estàs disposat a plantejar-te i a quins no. Hostinger no és una excepció. Tenen alguns aspectes negatius, però els seus positius són molt convincents i això dificulta la superació d’aquest servei d’allotjament.

Atenció al client lenta

L’inconvenient més gran aquí és que cal iniciar la sessió (és a dir, heu de crear un compte) per poder accedir al xat en directe. No és la cosa més gran del món, però per a alguns pot ser un factor negatiu.

L’assistència al client és una espasa de doble tall. Els seus equips de suport són excel·lents i molt ben informats. Però evitar-los pot ser una mica de dolor.

problemes de suport

La capacitat d’Hostinger de viure el xat és útil, i fan servir Intercom, on s’emmagatzemen tots els xats i, si voleu tornar i llegir les converses de 5 mesos, estarà disponible per a vosaltres..

Aleshores, és possible que la persona d’atenció al client pugui trobar un altre recurs per assegurar-vos que us proporciona la informació correcta. Quan arribeu els temps d’espera, probablement us frustrareu.

També hi ha el problema de no poder contactar amb una persona d’atenció al client fins que no hagueu accedit al vostre compte. Aquesta restricció significa que no podeu fer preguntes abans de passar pel procés de registre. Podeu enviar una consulta general que crearà una mena de bitllet, però que també tindrà una resposta retardada.

Simplicitat Va matar el cPanel

El cPanel va ser la característica constant de gairebé tots els serveis d’allotjament web durant la dècada passada. Ara, Hostinger l’ha tret. Per als nous propietaris de llocs web, no és tan important que es pugui perdre el que mai havien tingut.

Tanmateix, si teniu en compte els propietaris de llocs web experimentats i els desenvolupadors que dediquen moltes hores al dia a treballar en el seu servei d’allotjament web, és molt important..

La senzilla configuració del seu quadre de control personalitzat és agradable, però molts propietaris i desenvolupadors de llocs web amb experiència prefereixen familiaritat per senzillesa.

Els usuaris avançats agrairien molt l’opció d’un cPanel sobre el tauler de control d’Hostinger. Un cop més, aquest no és un problema per a la majoria d’usuaris, però alguns preferim el bon ol ’cPanel.

El preu de Hostinger (no és tan barat com sembla)

Tot i que els plans són només uns dòlars al mes, el preu és un problema en aquesta revisió d’allotjament web d’Hostinger. El tema no és el preu en si; és el preu que ve després i el fet que haureu de pagar anualment.

A través d’experimentar i investigar, hi ha molt pocs, si n’hi ha, serveis d’allotjament web que permeten pagar de mes en mes. Però a tots els agrada fer publicitat que el servei és de només 3,99 dòlars al mes!

És fantàstic, però un cop tens la seguretat (que necessites) i l’impost, pagueu prop de 200 dòlars, ja que tan aviat intenteu pagar només 12 mesos, de sobte 6,99 dòlars al mes en lloc de 3,99 dòlars.

Aquestes desagradables tàctiques no es limiten a Hostinger en cap cas perquè moltes altres hosts web utilitzen la mateixa tàctica. Però és decebedor veure’ls enfonsar-se i utilitzar aquests molestos trucs.

Hostinger té una opció “en venda” contínua per al primer any i, després, si us registreu per un període més llarg, estalvieu els costos generals.

Amb Hostinger us heu de comprometre amb 48 mesos de servei. Si decidiu que no són la vostra millor decisió després de la garantia de devolució de 30 dies, haureu de pujar muntanyes intentant recuperar els vostres diners.

Tot i això, no tenen cap problema per actualitzar-lo si voleu augmentar un nivell. El que es tracta és la molèstia d’utilitzar preus baixos per atraure persones i, a continuació, impactar en el subtotal!

Més informació sobre els seus pagaments (continuació)

A més de la configuració bàsica de preus, hi ha 2 problemes amb els pagaments. El primer està relacionat amb la garantia de 30 dies de devolució sense problemes. Dels 30 dies que hi ha, hi ha algunes excepcions que no són elegibles per a un reemborsament i que són:

 • Transferències de domini
 • Qualsevol pagament d’allotjament realitzat després de la prova gratuïta
 • Alguns registres ccTLD
 • Certificats SSL

Els registres de ccTLD no són habituals, però inclouen:

 • .EU
 • .és
 • .nl
 • .se
 • .ca
 • .br
 • Molts més

Aquestes restriccions a la garantia de devolució de diners resulten més frustracions que qualsevol altra cosa. Sembla possiblement tenir alguna cosa a veure amb la transferència de diners que suposaria taxes.

Finalment, l’últim problema quan es tracta de pagament és que independentment del pla que esteu fent, Hostinger només proporciona 1 lloc web. Això vol dir que heu de pagar per dominis addicionals. Aquests dominis oscil·len entre 0,99 $ i més de 17,00 $, segons quina extensió seleccioneu.

Preus de l’amfitrió & Plans

Es tracta d’un allotjament web molt assequible en comparació amb altres serveis d’allotjament web compartits.

A continuació, es detallen els tres plans i característiques de hosting compartits:

SolterPremiumNegocis
Preu:0,80 dòlars / mes2,15 dòlars / mes3,45 dòlars / mes
Llocs web:Només 1Il·limitatIl·limitat
Espai de disc:10 GBIl·limitatIl·limitat
Ample de banda:100 GBIl·limitatIl·limitat
Correu electrònic:1Il·limitatIl·limitat
Bases de dades:1 MySQLIl·limitatIl·limitat
Constructor de llocs web:
Velocitat:n / a3x Optimitzat5x Optimitzat
Còpies de seguretat de dades:SetmanalmentSetmanalmentDiàriament
Certificat SSLXifremXifrem SSLSSL privat
Garantia de devolució de diners30-dies30-dies30-dies

El més important que cal recordar amb la fixació de preus és la venda permanent del vostre primer pagament de 48 mesos.

L’opció més barata d’allotjament compartit només és de 0,80 dòlars al mes mentre que el paquet comercial és de 3,45 dòlars al mes.

Aquests preus són gairebé immillorables i serien preus excel·lents fins i tot sense la venda permanent que Hostinger hagi passat.

Plans d’allotjament Hostinger Cloud

Recentment han llançat una nova servei d’allotjament en núvol, i és força impressionant. És l’allotjament web Recomano i el que va fer que el meu lloc de prova es carregués en només 0,8 segons.

Bàsicament han creat una potent combinació de dos serveis (allotjament web compartit i VPS) i l’han anomenat hosting empresarial. El servei combina la potència d’un servidor dedicat amb un hPanel fàcil d’utilitzar.

Així, bàsicament, funciona amb VPS sense haver de tenir cura de totes les coses posteriors.

Posada en marxaProfessionalEmpresa
Preu:7,45 dòlars / mes14,95 dòlars / mes27,45 dòlars / mes
Domini gratuït:
Espai de disc:40 GB80 GB160 GB
RAM:3 GB6 GB12 GB
Cores de CPU:246
Impuls de la velocitat:n / a2X3X
Gestor de cau:
Recursos aïllats:
Supervisió d’Uptime:
Instal·lador amb un clic:
Còpies de seguretat diàries:
Suport en directe 24/7:
SSL gratuït:
Garantia de devolució de diners30-dies30-dies30-dies

Els plans d’allotjament en núvol de Hostinger t’ofereixen el poder d’un servidor dedicat sense que la lluita tècnica per tenir èxit en línia proporciona velocitat i fiabilitat.

En definitiva, és un tipus d’allotjament molt potent sense habilitats tècniques, ja que està completament gestionat amb un suport dedicat 24 hores al dia que us ajudarà a tots els passos.

Fets Hostinger & Preguntes freqüents

Probablement la pregunta més habitual és sobre la devolució de diners. Ofereixen una Garantia de devolució de 30 dies i, a diferència d’altres serveis d’allotjament, que resulten dolorós obtenir qualsevol forma de reembossament, podeu contactar amb ells i dir-los que heu decidit que no us convindria bé.

Per descomptat, us faran preguntes, però no aconseguireu que algú intenti augmentar-vos ni tancar-vos en un contracte.

La devolució de 30 dies serà garantida sense problemes. Això la converteix en una opció ideal per a nous blocaires o empresaris que no estiguin segurs que puguin gestionar la part tècnica.

Aquí hi ha algunes preguntes més freqüents:

Pregunta: Què és Hostinger?
Resposta: Hostinger és una empresa d’allotjament web basada a Lituània a Europa que ofereix allotjament compartit, hosting al núvol, allotjament VPS, Windows VPS, allotjament de correu electrònic, hosting de WordPress, hosting Minecraft (amb més serveis com GTA, CS GO) i domini. noms. Hostinger és una empresa matriu de 000Webhost, Niagahoster i Weblink. Podeu trobar el seu lloc web oficial aquí.

Pregunta: Obteniu un domini gratuït amb Hostinger?
Resposta: Un registre de nom de domini s’ofereix de forma gratuïta si us registreu al seu pla anual d’allotjament compartit de negocis o Premium.

Pregunta: Quins mètodes de pagament accepten?
Resposta: Accepten la majoria de targetes de crèdit, així com PayPal, Bitcoin i la majoria de criptomonedes.

Pregunta: És un bon allotjament per al comerç electrònic? Ofereixen SSL, carretons de compra i processament de pagaments?
Resposta: Sí, és un bon host web per a botigues en línia, ja que proporcionen un certificat SSL gratuït, així com servidors ràpids i funcions de seguretat per assegurar-se que la botiga en línia es carrega ràpidament i es manté.

Pregunta: Ofereixen una garantia de temps d’operació i et reemborsen per temps morts?
Resposta: Ofereixen un servei de garantia de servei del 99,9% estàndard de la indústria. Si no compleixen aquest nivell de servei, podeu demanar un crèdit del 5% de la vostra quota d’allotjament mensual.

Pregunta: És un bon servei d’allotjament per WordPress?
Resposta: Sí, són compatibles amb blocs i llocs de WordPress. Ofereixen una instal·lació de WordPress amb un clic a través del tauler de control.

Quines característiques vénen amb el seu premi & Plans comercials?

Tots ells! És correcte, totes les funcions que Hostinger té per oferir estan disponibles. Els dos primers plans valen la pena invertir si inicieu una empresa o voleu crear un lloc que vegi molt trànsit.

Tindreu accés a una quantitat il·limitada de comptes de correu electrònic sense cost. També tindreu aquestes grans funcions:

 • Correspondència automàtica per correu electrònic
 • Habilita i desactiva els comptes
 • Proporcioneu correus electrònics reenviats als clients
 • Filtratge de correu brossa per correu electrònic

Hi ha moltes més funcions excel·lents, però les funcions que es mostren aquí són les funcions que beneficien a tots els usuaris. Si busqueu un conjunt fantàstic de funcions, la millor aposta per als vostres plans Premium o Cloud.

També podeu estar segur de trobar aquestes funcions en tots els plans, inclòs el pla d’entrada de 0,80 dòlars per mes

 • Suport SSL
 • Servidors SSD
 • Protecció anti-DDoS
 • Protecció anti-malware
 • Comptes de correu electrònic
 • Creador de llocs web gratuït i un nom de domini gratuït
 • Comptes FTP
 • Transferència de llocs web
 • Més de 200 plantilles de llocs web
 • Instal·lador de script automàtic
 • Elecció de la ubicació del servidor

Aquestes funcions els distingeixen d’altres serveis d’allotjament web, ja que inclouen més funcions per a preus més baixos.

Com puc confiar en un amfitrió web que no he sentit mai abans?

Està bé, així que potser mai no n’heu sentit assabentats abans. Van començar el 2004 i han crescut ràpidament des de llavors.

El 2007 es van convertir 000webhost.com, un servei d’allotjament web gratuït i sense publicitat. Aleshores, el 2011 han girat cap a l’empresa d’allotjament web que són avui.

Han acabat 29 milions d’usuaris en 178 països a tot el món i reben de mitjana 15.000 inscripcions noves cada dia. Es tracta d’un nou client que s’inscriu cada 5 segons!

Per tant, Hostinger és bo i segur d’utilitzar? Doncs bé, les opcions anteriors haurien de parlar per si soles, i crec que la seva plataforma d’allotjament compartida està formada per algunes funcions força sorprenents a alguns dels preus més baixos de la indústria d’hostatge.

Us recomano Hostinger?

Sí, crec que es tracta d’un excel·lent amfitrió web.

Tant per a principiants complets com per a “administradors web” experimentats.

Hi ha tantes característiques excel·lents a preus excel·lents, independentment del pla que decidiu comprar.

El pla d’allotjament web compartit que recomano és seu Paquet Premium, ja que això ofereix el valor més significatiu. Obteniu gairebé tots els avantatges del paquet d’allotjament en núvol a un cost molt inferior. Vetlleu, però, els seus preus increïbles!

Quan voleu configurar el vostre compte d’allotjament web, determineu si necessiteu l’estimació de 5 vegades per la velocitat. En cas afirmatiu, el pla del núvol és adequat per a vosaltres.

Però el pla que us recomano, si us ho podeu permetre, és el seu allotjament de núvols. És el seu servei d’hostatge compartit “híbrid” i servei d’allotjament web VPS. Aquesta és una bomba!

Probablement la funció més perduda a Hostinger que té gairebé qualsevol altre lloc web d’allotjament web és l’assistència telefònica. Moltes persones que utilitzen Hostinger són usuaris nous que necessiten ajuda, però per a la majoria dels usuaris els xats en viu i els correus electrònics / entrades haurien de ser suficients.

No obstant això, Hostinger ho compensa amb els seus tutorials de vídeo en profunditat i fàcils de seguir. El seu excel·lent servei de xat és fantàstic, així com el seu personal és molt experimentat.

Al llarg d’aquesta revisió d’Hostinger he mencionat repetidament la comoditat, la facilitat d’ús, la interfície senzilla i per descomptat el preu barat. Aquestes funcions que atenen l’experiència de l’usuari fan que aquesta sigui una elecció màxima per a qualsevol propietari del lloc web, nou o experimentat.

Fent clic a aquest enllaç, obtindreu 82% de descompte del preu al detall i allotgeu-ne el vostre lloc només 0,80 dòlars mensuals.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map