HostGator és un dels majors proveïdors d’allotjament web més antics de la indústria. Però això els fa bons o dolents? Aquesta revisió d’HostGator contempla tots els avantatges i els contres de manera que pugueu determinar si HostGator és l’opció adequada per a vosaltres.


Avui en dia, hi ha molts proveïdors d’allotjament web que hi ha per triar entre aquest enfocament en proporcionar solucions assequibles, funcions fantàstiques i suport innovador. Tanmateix, decidir amb quin amfitrió anar no és tan fàcil.

Per sort, avui estem aquí per desglossar una de les solucions d’allotjament web més populars del mercat, HostGator, per veure si el que han d’oferir és el que necessita per executar un lloc web amb èxit, sense haver-te posat a terra amb problemes del lloc..

hostgator ressenya twitterHi ha una bossa de ressenyes mixta a Twitter

En aquest Revisió HostGator, Vou examinar de prop alguns dels avantatges i contres dels quals haureu de tenir coneixement abans de decidir-vos a inscriure-us.

Si em dediqueu 10 minuts del vostre temps, us donaré tota la informació necessària sobre els seus serveis d’allotjament, responent a preguntes com:

 • Quines funcions ofereix HostGator als seus clients?
 • Quins són els diferents plans disponibles?
 • Quant costa hosting de HostGator?
 • Quin tipus d’allotjament proporcionen als propietaris de llocs web?

Utilitzeu el codi de cupó WSHR i obteniu un 60% de descompte del preu normal i allotgeu el vostre lloc web per només 2,75 dòlars al mes.

Quan acabis de llegir aquesta revisió de HostGator, segurament podràs saber si aquest és el servei d’allotjament web adequat per a les teves necessitats..

Contents

Això és el que aprendreu aquí

 1. Solucions d’allotjament

Aquí explicaré els diferents tipus d’allotjament i l’HG proporciona als clients i quines són les seves diferències clau.

 1. Funcions d’allotjament

Aquí parlaré detalladament de cadascun dels principals .

 1. Pros & Contres

Aquí aprofundiré l’ús de HostGator Hosting. També cobriré alguns dels més .

 1. Us recomano HostGator.com?

Aquí et diré si o si crec que seria millor utilitzar un competidor.

Anem a capbussar-nos però primer un fons ràpid.

HostGator es va fundar a 2002 per un jove universitari amb el nom de Brent Oxley, HostGator finalment va aterrar la seva oficina oficial a Houston, Texas després de passar un temps de qualitat al Canadà durant els seus primers dies de funcionament. A partir d’aquí, van continuar creixent, obrint una altra oficina a Austin, Texas, i es van expandir al Brasil.

El 2012, Oxley va anunciar Grup Internacional de Resistència (EIG) estava adquirint HostGator. I, tot i que es tractava d’una tasca intel·ligent de negoci per a Oxley i la seva tripulació, una mena com aquesta pot generar problemes entre els que utilitzen actualment o busquen utilitzar els serveis HostGator..

No estic segur per què? Consulteu EIG i el seu impacte en els proveïdors d’allotjament web que han adquirit.

Dit això, no estic aquí per dir-vos que el seu paper a l’EIG és inherentment bo o dolent. De fet, HostGator ha tingut un gran èxit al llarg dels anys i ha despertat centenars de milers de clients satisfets.

HostGator Web Hosting

Aquí teniu les diferents solucions d’allotjament que proporcionen als propietaris de llocs web.

Allotjament web compartit

HostGator ofereix paquets d’allotjament compartits extremadament assequibles per a llocs web de tot tipus i mida. Separat en tres plans diferents:

Els plans d’allotjament compartit Hatchling, Baby i Business inclouen funcions que s’adaptaran a les vostres necessitats bàsiques d’allotjament.

hostgator ha compartit plans d'allotjament

Per exemple, cada pla d’allotjament compartit inclou un creador de llocs web integrat per arrossegar fàcilment & abandonar la construcció de llocs. A més, vénen amb l’eina QuickInstall per instal·lar scripts de WordPress, fòrum, galeria i botigues de comerç electrònic directament al lloc web.

Per no parlar del fet que admeten sistemes de gestió de contingut de hosting de WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Wiki i phpBB.

Les funcions addicionals inclouen:

 • Amplada de banda no modificada
 • Garanties de temps de servei del 99%
 • Transferències gratuïtes de llocs web
 • Crèdits de Google AdWords i Bing Ads
 • cpanel de control
 • PHP versió 7 i accés SHS
 • Comptes de correu electrònic POP3 il·limitats
 • Assistència tècnica 24/07/365 per telèfon, xat en directe i correu electrònic (sistema de bitllets)

És important tenir en compte això allotjament compartit serà el focus d’aquesta revisió, tot i que altres solucions d’allotjament es compartiran amb vosaltres en cas que necessiteu una mica més robust.

HostGator Cloud Hosting

Els serveis d’allotjament al núvol tenen moltes funcions per a aquells que busquen escalar ràpidament. Gaudeix d’una solució òptima de memòria cau al núvol, un tauler de control intuïtiu i una capacitat de gestió de recursos. A més, mantingueu un control complet sobre tot el vostre lloc amb el fàcil d’utilitzar cPanel.

plans d'allotjament en núvols hostgator

A més, transfereu ràpidament totes les dades del lloc a un altre servidor en cas d’avaria un error i sabeu que s’hi allotgen tres còpies mirallades del vostre lloc web a diversos dispositius per garantir la seguretat i la redundància..

El seu allotjament en núvol comença a partir de 4,95 dòlars el mes i s’enfronta als plans més grans, amb un preu de 6,57 dòlars / mes i 9,95 dòlars al mes a mesura que les vostres necessitats siguin més exigents.

Hosting compartit i núvol

L’allotjament en núvol és millor que l’allotjament compartit, ja que permet utilitzar els recursos de diversos servidors, en lloc de limitar-se a un sol servidor

HostGator Cloud us permet obtenir totes les funcions de l’allotjament compartit, però us resultarà molt més gruixut!

hostgator compartit en contra de cloud hosting

2X Servidors més ràpids

 • Temps de càrrega fins a 2 vegades més ràpids a causa de servidors de baixa densitat, maquinari premium i múltiples capes de memòria cau
 • El contingut del vostre lloc web es gestiona de manera més eficient, permetent que les sol·licituds de contingut dinàmic es puguin processar ràpidament
 • La memòria cau integrada fa que el lloc es carregui més ràpid des del núvol a causa d’una configuració de memòria cau òptima

4X Més escalable

 • Aprofiteu els recursos del núvol a mesura que la vostra presència en línia creix. Un sol clic és el que necessiteu: no hi ha migracions de dades, temps d’inici o reinici
 • Obteniu assignació i gestió del servidor al núvol!
 • Permet respondre a aquestes pujades de trànsit grans sense interrupció del servei

Gestió de hosting al núvol de WordPress

Està bé, vet aquí el pla que més m’agrada.

Per a aquells que funcionen específicament amb WordPress, HostGator té un hosting de núvols de WordPress que s’adapta a la plataforma WordPress i ofereix totes les funcions necessàries per a executar un lloc web ràpid, eficient i altament segur..

hostgator ha gestionat el cloud hosting de wordpress

HostGator va gestionar promeses de hosting al núvol de WordPress 2.5x temps de càrrega més ràpids a causa de l’arquitectura de núvols super carregats, servidors de baixa densitat, CDN i múltiples capes de memòria cau.

A més, aquesta solució d’allotjament ve gestionada, és a dir actualitzacions automàtiques al servidor principal de WordPress, els complements i els temes són gestionats per HostGator, així com còpies de seguretat del lloc i eliminació de programari maliciós. També rebeu servei gratuït de CDN augmentar el lliurament de contingut als visitants del vostre lloc.

Compareu els plans d’allotjament

Aquí teniu una visió ràpida dels plans esmentats anteriorment que ofereixen:

Plans d’allotjament compartits

 • Pla de lluita: Comença en 2,75 dòlars al mes. Amplada de banda no modificada & Espai d’emmagatzematge.
 • Pla del bebè: Comença en 3,95 dòlars al mes. Llocs permesos il·limitats, ample de banda no modificat & Espai d’emmagatzematge.
 • Pla de negocis: Comença en 5,95 dòlars al mes. Llocs il·limitats permesos, amplada de banda no modificada & Espai d’emmagatzematge.
 • Consulteu els preus més recents i totes les funcions compartides incloses

Plans d’allotjament al núvol

 • Hatchling Cloud: Comença en 4,95 dòlars al mes. 2 Cores & 2 GB de memòria, 1 lloc permès, amplada de banda no modificada & Espai d’emmagatzematge.
 • Núvol de nadó: Comença en 6,57 dòlars al mes. 4 Cores & 4 GB de memòria, llocs il·limitats permesos, amplada de banda no modificada & Espai d’emmagatzematge.
 • Núvol de negocis: Comença en 9,95 dòlars al mes. 6 Cores & Memòria de 6 GB, llocs il·limitats permesos, amplada de banda no modificada & Espai d’emmagatzematge.
 • Consulteu els preus més recents i totes les funcions de Cloud incloses

Plans d’allotjament de WordPress Cloud

 • Pla inicial: Comença en 5,95 dòlars al mes. 2X més ràpid, 1 lloc permès, 100 visites al mes, còpies de seguretat d’1 GB i espai d’emmagatzematge no modificat.
 • Pla estàndard: Comença en 7,95 dòlars al mes. 2X més ràpid, 2 llocs permesos, 200 visites al mes, 2 GB de còpies de seguretat sense modificar l’espai d’emmagatzematge.
 • Pla de negocis: Comença en 9,95 dòlars al mes. 5 vegades més ràpid, 3 llocs permesos, 500k visites al mes, còpies de seguretat de 3 GB i espai d’emmagatzematge no modificat.
 • Consulteu els preus més recents i totes les funcions de núvol de WordPress incloses

Altres opcions d’allotjament

A més de les opcions d’allotjament esmentades anteriorment, també disposen de les següents opcions:

 • Hosting VPS. Amb l’allotjament VPS, obteniu funcions exhaustives, com ara l’accés complet a l’arrel per controlar tot l’entorn d’allotjament, diverses capes de seguretat de xarxa per garantir la fiabilitat del servidor i l’escalabilitat instantània amb un clic del botó..

  A més, confieu que les vostres dades estiguin allotjades en servidors protegits amb la configuració del disc RAID 10 i que estiguin equipats amb potència redundant i HVAC. Rebreu còpies de seguretat setmanals fora de tot el lloc web, un conjunt complet d’eines de desenvolupament per ajudar-vos en la funcionalitat i el disseny del lloc i, com sempre, suport premiat per a qualsevol pregunta que tingueu. Els plans d’allotjament VPS tenen el preu següent: 29,95 dòlars al mes, 39,95 dòlars al mes i 49,95 dòlars al mes, respectivament..

 • Hosting dedicat. Per a aquells amb llocs web fortament traficats i un pressupost més gran, pot ser el que necessiteu allotjament dedicat. Les dades del vostre lloc es trobaran allotjades de forma independent en el vostre propi servidor dedicat, el que significa que mai no cal compartir recursos en cap moment.

  A més, executeu Linux o Windows, trieu entre les opcions de disc dur de disc dur i SSD, rebreu protecció DDOS de nivell de centre de dades i gaudiu d’un accés complet a l’arrel, bases de dades il·limitades, configuració RAID-1 i 3-5 IPs IPv4 dedicats. Per obtenir els plans d’allotjament dedicats d’HostGator, espereu cobrar 119 $ / mes a 149 dòlars al mes.

 • Hosting per a distribuïdors. Si esteu pensant a començar la vostra pròpia empresa d’allotjament web, considereu els seus plans d’allotjament per a distribuïdors. Rebreu eines potents per ajudar-vos a construir la vostra clientela, mantenir el control complet sobre l’assignació de recursos i actualitzar-les segons calgui perquè la vostra empresa continuï creixent.

  Amb un pla d’acollida de distribuïdors, obté el tauler de control WHM amb capacitat de diversos idiomes, garanties de temps de vida del 99,9%, més de 400 tutorials de marca per a què els clients facin referència i bases de dades MySQL il·limitades amb accés phpMyAdmin. Si us interessa fer-ho, mireu si algun dels tres plans disponibles (alumini, coure o plata) oscil·la entre 19,95 dòlars / mes i 24,95 dòlars al mes..

 • Allotjament d’aplicacions. Si no utilitzeu WordPress com a CMS, HG us ha cobert. Funcionant amb Linux, Apache, MySQL i PHP, HostGator us permetrà executar plataformes com Joomla, Magento, Drupal, Wiki i Hosting phpBB. A més, s’inclouen funcions com l’amplada de banda no modificada, el màrqueting per correu electrònic i la instal·lació d’un clic d’altres aplicacions útils amb qualsevol pla..
 • Windows Hosting. Tot i que Linux es prefereix quan es tracta d’allotjament web, fan que l’allotjament de Windows estigui disponible per a aquells que ho necessitin. Amb el suport de Parallels Plesk, IIS, Microsoft SQL Server 2012 R2 i suport ASP.NET, aquesta solució d’allotjament segur que tindrà tot el que necessiteu per executar un lloc web fàcil d’utilitzar..

Com es pot veure, HostGator té solucions d’allotjament per a cada pressupost, cada tipus de lloc web i mida, i fins i tot arriba fins a clients específics com WordPress o usuaris de Windows..

Principals característiques

Els seus plans d’allotjament compartits tenen prou funcions per iniciar el vostre lloc web, sense renunciar a la velocitat ni al rendiment. De fet, aquí teniu una llista d’algunes de les millors funcions que tenen per als clients que us poden animar a registrar-vos amb les vostres necessitats d’allotjament:

 1. Creador de llocs web integrat
 2. Gestió completa dels noms de domini
 3. Eines de màrqueting
 4. Serveis Premium

Creador de llocs web HostGator

Crea fàcilment un lloc web impressionant, utilitzant el seu eina de creador de llocs web integrada. Per començar, trieu entre més de 100 plantilles d’ús mòbil. A més, creeu amb l’arrossegament convenient & deixar anar la tecnologia, aprofitar seccions i pàgines preconstruïdes per inspirar el vostre disseny web i fins i tot rebre 6 pàgines preparades per començar.

creador de llocs web hostgator

Les funcions addicionals inclouen:

 • Eines de SEO per obtenir millors resultats del motor de cerca
 • Integració en mitjans socials
 • Passarel·la de pagament PayPal
 • Incorporació de vídeo en alta definició
 • Eliminació de la marca
 • anàlisis de Google
 • comerç de comerç electrònic i gestió d’inventaris
 • Codis de cupó

Disponible per a la compra individual, completat amb serveis d’allotjament, el creador de llocs web també inclou tots els altres plans d’allotjament que s’ofereixen als clients.

Gestió de noms de domini

Permeten als clients tenir un control complet sobre tot el nom de domini relacionat. Per començar, compra el vostre nom de domini .com, .org o .co (per citar alguns) directament des del vostre cPanel de hosting.

Utilitzeu el seu còmode eina de cerca de noms de domini per veure si l’URL que busqueu està disponible. O si canvieu a HostGator per un altre proveïdor d’allotjament, només cal que transferiu el vostre nom de domini existent i gaudiu d’una extensió d’un any de forma gratuïta..

noms de domini hostgator

Amb cada pla d’allotjament, també rebeu les següents funcions de nom de domini gratuïtes:

 • Bloqueig de dominis. Eviteu que algú segresti el vostre nom de domini i l’utilitzi per si mateix bloquejant-lo.
 • Renovació del domini. Una vegada transferit el vostre nom de domini existent o bé n’heu adquirit un a través del vostre cPanel, deixeu-lo renovar automàticament cada any per evitar qualsevol caducitat accidental.
 • Gestió cPanel. Gestioneu tots els aspectes del vostre nom de domini directament des del vostre cPanel.

Eines de màrqueting

HostGator sap que hi ha molt més per executar un lloc web amb èxit que tenir un proveïdor de hosting sòlid. Per això ofereixen un valor eines de màrqueting per ajudar-vos a ampliar l’abast del vostre lloc web, a conduir el trànsit al vostre lloc web i a augmentar les conversions.

Revisió de SEO

Tenir una estratègia de SEO en lloc ajuda a trobar el vostre lloc web en resultats populars del motor de cerca. De fet, l’optimització del vostre lloc web per a SEO augmentarà la vostra classificació i visibilitat en motors de cerca com Google, Bing i Yahoo.

Si creieu que necessiteu ajuda per formular una estratègia de SEO, poseu-vos en contacte amb ells per obtenir un consulta de SEO gratuïta. A partir d’aquí, el vostre coordinador dedicat al projecte de màrqueting us ajudarà a llançar la campanya de màrqueting perfecta mitjançant la primera auditació del vostre lloc i realitzant minucioses investigacions sobre paraules clau relacionades amb el vostre nínxol de negoci..

serveis de hostgator seo

A continuació, es detallen algunes de les estratègies que el vostre coordinador de projectes de màrqueting implementarà al vostre lloc web per ajudar a influir en els resultats del motor de cerca:

 • Recerca de paraules clau. Els seus experts en màrqueting intern trobaran les paraules clau que es relacionen millor amb el vostre nínxol, que us ajudaran a ascendir en els rànquings de cerca i que ressonen el màxim amb el vostre públic objectiu. A més, coneixeran quins termes són els que més utilitza el vostre públic objectiu en les consultes de cerca, i també controlaran l’èxit de les paraules clau del vostre lloc..
 • Creació de contingut. Utilitzeu el seu equip especialitzat per crear contingut original per conduir trànsit al vostre lloc i fer créixer el vostre públic.
 • Optimització de la pàgina. Permetin-los optimitzar el vostre lloc web en termes de títols de pàgines, meta descripcions i etiquetes de capçalera perquè el vostre lloc estigui indexat per obtenir rànquings més alts de cerca..

Serveis PPC

Un altre gran servei que ofereixen els seus clients per ajudar a augmentar les vendes és el seu Serveis de pagament per clic, altrament conegut com PPC. Orientar els clients amb anuncis de pagament és una bona manera d’animar la gent a visitar el vostre lloc i, finalment, fer una venda.

Això és el que obté quan utilitzeu els seus serveis PPC:

 • Recerca de paraules clau. Els experts en màrqueting intern utilitzaran mètodes d’orientació tant locals com mundials, comprovaran les paraules clau utilitzades en diversos dispositius i trobaran les necessitats específiques del vostre públic objectiu. També ajudaran a desenvolupar a “llista de paraules clau negativa” de manera que deixeu d’atreure el tipus de públic equivocat al vostre lloc web.
 • Gestió de campanyes. Els anuncis PPC s’inclouen trucades a accions, números de telèfon, informació sobre la ubicació i enllaços directes al vostre lloc. A més, consulteu que els vostres experts pagats ajuden a augmentar el vostre punt d’optimització, mantenint-vos dins del vostre pressupost per clic.

Al final, s’agafen ells mateixos per ajudar els seus clients a tenir èxit. Amb ajuda de SEO i estratègies de màrqueting personalitzades, juntament amb crèdits gratuïts de Google AdWords i Bing Ads, no hi ha cap raó per la qual el vostre lloc web no pugui prosperar.

Serveis Premium

Ofereixen als clients alguns serveis de qualitat excepcionals per a aquells que tinguin una habitació minuciosa al seu pressupost.

CodeGuard

Amb el servei CodeGuard de HostGator, rebeu funcions com:

 • Còpies de seguretat automàtiques diàries al núvol
 • 16 GB d’emmagatzematge
 • Utilitzeu fins a 5 llocs web
 • Bases de dades i fitxers il·limitats
 • 3 restauracions al mes
 • Notificacions per correu electrònic per a canvis no autoritzats
 • Gestió fàcil: visualitzeu canvis, planifiqueu la supervisió del lloc i gestioneu les alertes de correu electrònic

A partir de 2,00 dòlars / mes, aquest servei premium val la pena el petit preu.

Disseny web

Els seus dissenyadors web professionals de servei complet us proporcionaran plantilles de primera qualitat amb un disseny web impressionant i fins a 3 pàgines de contingut SEO que es crei només per al vostre lloc web..

A més, el vostre lloc es construirà en el sistema de gestió de continguts més popular fins ara, WordPress, conegut per ser amable i flexible.

Les característiques addicionals dels seus serveis de disseny web inclouen:

 • Un expert en SEO a la mà per estratègitzar maneres de conduir més trànsit al vostre lloc
 • Disseny complet web construït amb disseny sensible
 • Revisa les trucades telefòniques mensuals per discutir l’èxit de la teva campanya de màrqueting
 • Formació individualitzada per garantir que podreu gestionar el vostre lloc web en el futur

També rebrà la integració de comerç electrònic, amb fins a 10 pàgines de productes i solucions d’enviament i enviament de pagaments d’OpenCart.

Pros i contres de HostGator Hosting

Sempre hi haurà avantatges i avantatges amb qualsevol proveïdor d’allotjament web que trieu utilitzar. És per això que és important avaluar les vostres prioritats i assegurar-vos que la solució amb què aneu no sacrifici cap d’aquestes prioritats.

Els pros

Hi ha moltes raons per les quals són una empresa d’allotjament tan popular. Anem a veure quins avantatges suposa l’ús dels seus serveis d’allotjament compartit.

Ús i servei sòlids

Garanteixen 99,9% temps de vida, que és una gran notícia per a qualsevol propietari del lloc web. Tot i això, és important tenir en compte que aquest és l’estàndard i que tot això no es tolera generalment.

A més d’això, HostGator està disposat a compensar els seus clients amb un crèdit d’un mes si, en qualsevol moment, el servidor és inferior a la garantia de servei del 99,9%..

hora de funcionamentSegons HostingFacts, el temps de funcionament de HostGator en els darrers 12 mesos ha estat del 99,99%

També proporcionen atenció als clients el 24/7/365 per telèfon, xat en directe i correu electrònic (sistema de bitllets). Mitjançant el seu convenient portal de suport, podeu posar-vos en contacte amb un expert en hosting, consultar alguns fòrums de la comunitat i fins i tot accedir a tutorials de vídeo destinats a ajudar-vos a resoldre problemes per si mateixos..

Instal·lacions gratuïtes per a transferència de llocs i amb un clic

Un cop més, aquest servei és normalment la norma per a la majoria d’empreses d’allotjament web, però, ho fa HostGator transferència d’un altre host a ells super senzill. Simplement registreu-vos al pla d’allotjament que voleu utilitzar i deixeu a HostGator la resta.

Afegint això, si sou nous propietaris d’un lloc web i HostGator és la primera solució d’allotjament que heu utilitzat mai, assegureu-vos que la instal·lació del vostre CMS preferit és tan fàcil com fer clic en uns botons durant la inscripció. Mitjançant la seva eina QuickInstall, podeu configurar el vostre lloc web sense preocupar-vos de tenir coneixements tècnics.

(Gairebé) Tot Il limitat

Estalvieu el pla d’allotjament compartit més bàsic, que limita els dominis a 1, que ofereix HostGator tot il·limitat (molt bé – vegeu més avall) altra cosa que és molt important, ja que els seus plans d’allotjament són tan barats per començar.

Espai de disc il limitat vol dir que podeu emmagatzemar tantes dades com necessiteu. Això permet un creixement aparentment il·limitat del vostre lloc web mentre s’utilitza un pla d’allotjament compartit assequible.

Haver amplada de banda no modificada significa que podeu moure una quantitat il·limitada de dades entre el servidor d’amfitrió, els visitants del vostre lloc i internet. Això és ideal per assegurar la velocitat i el rendiment del vostre lloc web, especialment en un pla d’allotjament compartit.

També rebeu bases de dades il·limitades, el que significa que podeu tenir tantes instal·lacions de WordPress com vulgueu. Això és bo per a aquells que tenen molts clients i volen provar els canvis del lloc web abans de llançar-los en directe.

L’allotjament “sense límits” és un mite i almenys HostGator és transparent sobre la limitació de l’ús dels recursos. Ofereixen “tot il·limitat”, sempre que vostè:

 • No utilitzeu més del 25% de la unitat de processament central (CPU) del servidor
 • No executeu més de 25 processos simultanis a cPanel
 • No tinguis més de 25 connexions simultànies de MySQL
 • No creeu més de 100.000 fitxers a cPanel
 • No comproveu més de 30 correus electrònics per hora
 • No envieu més de 500 correus electrònics per hora

Tanmateix, no hi ha limitació a:

 • Amplada de banda que utilitzeu
 • Comptes de correu electrònic que creeu

Els contres

Com en tot, hi ha alguns desavantatges a l’hora d’utilitzar una solució d’allotjament tan barata i compartida. Comproveu algunes de les coses en què poden treballar i si afectaran la vostra decisió final.

Funcions limitades

Tot i que les funcions que s’ofereixen són pràcticament estàndard i tot és il·limitat, la veritat és HostGator no ofereix als usuaris d’allotjament compartit una gran quantitat d’extres.

Com que aquest tipus d’allotjament no es gestiona, haurà de gestionar el vostre treball administratiu pel vostre compte. Això significa que les còpies de seguretat diàries (encara que realitzaran còpies de seguretat setmanals), actualitzacions de qualsevol nucli principal, complements o temes que utilitzeu (tret que opteu pel allotjament de WordPress gestionat una mica més costós) i mesures de seguretat, són responsabilitat vostra..

Dominis cars

Tot i que ofereixen comoditat a l’hora de gestionar tot el domini relacionat, convé destacar que alguns d’ells Els preus dels noms de domini són una mica alts.

Això és bo per saber-ho perquè, fins i tot si decidiu anar amb un pla compartit, sempre podeu registrar i renovar el vostre nom de domini amb una altra empresa menys costosa i simplement dirigir el DNS a HostGator directament des del cPanel..

Forma part de l’EIG

Un cop més, no intentaré balancejar-te de cap manera Grup Internacional de Resistència (EIG). Tot i això, la majoria de les persones que revisen les empreses d’allotjament afirmaran que una empresa d’allotjament que forma part d’EIG corre el risc de tenir una mala reputació.

Això passa perquè si aneu a l’empresa d’allotjament A (que és part de EIG i no ho sabíeu) i pogueu passar una mala experiència i passar a l’empresa d’allotjament B (també forma part d’EIG i no ho sabíeu) , és a dir, la vostra experiència millorarà?

Si us plau, tingueu en compte que HostGator és una part d’aquesta organització i que la manera en què EIG gestiona les coses és probable que ens indiqui com HostGator gestiona les coses..

Preguntes freqüents d’HostGator

Aquí trobareu respostes a algunes de les preguntes més habituals.

Què és HostGator.com?

HostGator és una empresa d’allotjament web que ofereix una gran varietat de serveis d’allotjament web com ara serveis compartits, revendedor, VPS, Cloud i serveis d’allotjament dedicats a servidors. A més, ofereixen allotjament específic per a WordPress i Windows. Tenen dos centres de dades ubicats a Texas (EUA) i Provo, Utah (EUA). El seu lloc web oficial és www.hostgator.com. Llegiu-ne més a la seva pàgina de Wikipedia

HostGator ofereix una garantia de devolució?

Sí. Ofereixen un reemborsament complet si cancel·leu el compte durant els primers 45 dies d’utilitzar els seus serveis. Tanmateix, això només s’aplica a solucions d’allotjament compartides, revendedores i VPS.

Quin tipus de suport proporciona HostGator als seus clients?

Proporcionen suport durant tot l’any via telèfon, xat en directe i correu electrònic (sistema de bitllets). Podeu accedir a un membre de l’equip de suport 24 hores al dia i obtenir respostes a qualsevol pregunta que pugueu tenir.

HostGator migrarà el meu lloc actual de forma gratuïta?

Sí. Ofereixen migració gratuïta al lloc, fins i tot pel pla d’allotjament compartit més barat que ofereixen.

Quina és la garantia de temps d’ús d’HostGator?

A diferència de molts proveïdors d’allotjament, garanteixen un temps de vida del 99,9%. En afegir-ho, et cobraran un mes de servei per qualsevol temps d’inici que sigui inferior al 99,9% que experimenta el teu lloc web, posant l’èmfasi en el fet que és seriós sobre l’allotjament del teu lloc web..

Ofereix HostGator certificats SSL, SSD i CDN?

Això depèn del pla d’allotjament que trieu. Per exemple, si decidiu anar amb el pla d’allotjament compartit més premium, sí, rebreu un certificat SSL privat gratuït. Tot i això, per als plans més bàsics, aquest no és el cas. Malauradament, haureu d’invertir en el pla d’allotjament gestionat per WordPress per rebre accés a serveis CDN gratuïts i utilitzar un servidor dedicat per tenir l’opció d’utilitzar emmagatzematge SSD..

Ofereix HostGator còpies de seguretat del lloc?

Realitzen còpies de seguretat setmanals aleatòries per a les vegades que necessiteu per restaurar el vostre lloc web. Es recomana tenir algun altre mètode de còpia de seguretat al seu lloc, com ara el servei Premium CodeGuard.

Obtindré un nom de domini gratuït amb HostGator?

No. Ja no ofereixen als clients nous un nom de domini gratuït quan es registrin.

Quins mètodes de pagament accepta HostGator?

Accepten totes les targetes de crèdit principals com Visa, MasterCard, American Express i Discover. També accepten Paypal, xecs personals, ordres de diners i transferències bancàries.

Què és CodeGuard?

El servei CodeGuard és un addon de pagament que proporciona còpies de seguretat automàtiques del vostre lloc web. CodeGuard també supervisa el vostre lloc web i us envia alertes si es produeixen canvis. I, finalment, CodeGuard ofereix una opció de restauració perquè pugueu tornar el vostre lloc web a una versió anterior fàcilment.

Puc confiar en les revisions d’HostGator a Reddit i Quora?

Sí Quora i Reddit són llocs fantàstics per obtenir més informació sobre l’empresa i obtenir comentaris, preguntes i opinions de persones reals i clients que els utilitzen. Consulteu les ressenyes dels clients sobre Reddit i Quora. Llocs de revisió com Yelp i TrustPilot també poden ser útils.

Quina és la millor alternativa HostGator?

HostGator és un dels proveïdors d’allotjament web més populars. Tanmateix, si esteu buscant amfitrions web i busqueu una bona alternativa a HostGator, aquí hi ha les meves recomanacions. Crec que la millor alternativa a HostGator és Bluehost (el mateix preu, però les millors característiques, però també és propietat d’EIG). La millor alternativa que no és EIG és SiteGround (llegiu la meva ressenya per veure per què SiteGround és el número 1)

HostGator i Bluehost són la mateixa empresa?

No, HostGator i Bluehost són empreses separades; però són ambdues filials de Grup Internacional de Resistència (EIG). EIG també és propietari d’empreses d’allotjament com iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost i un munt d’allotjaments web més petits..

On puc trobar codis cupons HostGator?

El millor lloc per trobar un codi de cupó HostGator és visitar la nostra pàgina d’ofertes de Hostgator. Aquí podeu consultar ofertes fantàstiques sobre allotjament web i noms de domini i assegurar-vos que obtindreu cupons 100% vàlids.

Us recomano HostGator?

Per a aquells que busquen una solució simple, barata d’allotjament compartit, Sí, crec que HostGator hauria de ser una opció a considerar.

malgrat això.

Per a aquells que vulguin una mica més de velocitat, en termes de velocitat, seguretat i característiques Els recomano els seus plans de núvol.

Especialment la seva opció d’allotjament de WordPress gestionada, ja que això us proporciona la velocitat i seguretat que necessiteu sense l’alta etiqueta de preu.

Tot i ser part de l’EIG, tenen fama de ser un dels millors proveïdors d’allotjament web del mercat. No només ofereixen excel·lents serveis d’allotjament compartit per als propietaris de llocs, sinó que també ofereixen moltes altres solucions excepcionals.

De fet, grans noms com WPBeginner encanten compartir les seves experiències positives amb l’ús de la seva solució dedicada al servidor.

Amb un creador de llocs integrat, un fàcil d’utilitzar cPanel i una eina QuickInstall per instal·lar el vostre CMS (i un altre programari) preferit instal·lat al vostre lloc en pocs minuts, HostGator és sens dubte, un davanter.

Dit això, el seu conjunt de funcions és mínim i, tot i que el seu servei d’atenció al client és de primera qualitat i la seva garantia de servei és útil, és possible que no tinguin totes les coses que busqueu..

Per tant, feu la vostra recerca i assegureu-vos de prioritzar les funcions que necessiteu per convertir el vostre negoci en un d’èxit abans de registrar-vos per ser client amb ells.

Divulgació de la FTC: Per aconseguir el preu més barat possible, guanyaré una petita comissió si decidiu comprar hosting mitjançant els meus enllaços.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me