SiteGround es considera una de les millors empreses d’allotjament web que hi ha. Però bé, poden ser? AIX bo? De debò! Doncs això és exactament això Revisió de SiteGround pretén esbrinar.


Vés a SiteGround.com

Admetré que vaig ser una mica escèptic al principi, però això va canviar ràpidament. De fet, tant que vaig traslladar aquest lloc a ells amb el seu pla GrowBig GoGeek.

TL; DR: SiteGround ha establert un nou estàndard de la indústria quan es tracta de serveis d’allotjament web i d’allotjament de WordPress d’alt rendiment. Tot i que guanyen bonificacions de preu i addon per competidors com Bluehost, SiteGround fa molt millor quan es tracta de prestacions i funcions bàsiques d’allotjament. Si la velocitat i la seguretat del lloc us importen més, haureu de pagar una mica més i fer servir SiteGround.

Per la seva dedicació al temps de treball, a la velocitat, a la seguretat i al suport – realment és el servidor web superior ara mateix! I no sóc l’únic que els ❤️.

SiteGround és el # 1 favorit d’allotjament web en moltes enquestes o enquestes de Facebook:

enquestes de facebookConsulteu les enquestes a Facebook:
www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ www.facebook.com/groups/473644732678477/permalink/1638240322885573/ www.facebook.com/groups wphosting / permalink / 1327545844043799 /

La seva tecnologia de velocitat és el que més agrada a la gent. També reben comentaris i valoracions positives Twitter:

valoracions del lloc a TwitterRessenyes desmesuradament positives a Twitter

En aquesta revisió de SiteGround, examinaré les funcions més importants de SiteGround, com són els seus plans de preus i recorrerà els avantatges i els contres (perquè no són perfectes al 100%) per ajudar-vos a reflexionar abans de signar-lo. amb SiteGround per al vostre lloc web, bloc o botiga en línia.

Aquest lloc està allotjat per SiteGround i durant els darrers dos mesos, he supervisat i analitzat temps de funcionament, velocitat i rendiment general per veure el rendiment del meu lloc amb ells. Fins i tot he configurat un lloc de prova utilitzant el tema predeterminat de WordPress. Podeu saltar directament a la secció .

Acaba de donar-me deu minuts del teu temps i et donaré tots els fets “obligats” i us respondré a preguntes com.

 • Quant costa allotjament?
 • Quina diferència hi ha entre StartUp, GrowBig & GoGeek?
 • Puc triar una ubicació del servidor?
 • Quins són els avantatges i els contres d’utilitzar-los?
 • Quin és el millor pla per als llocs de WordPress?
 • Es faran còpies de seguretat automàtiques del meu lloc?
 • Què fan per accelerar el meu lloc web?
 • Arriba amb SSD? Què passa amb CDN? & SSL?
 • Ajudaran a transferir el meu lloc web a ells?
 • Com és el seu complement de SuperCacher per a WordPress?

Quan hagueu de llegir això, sabreu si el servei d’allotjament web és adequat (o equivocat).

SiteGround ofereix un allotjament excel·lent que inclou funcions addicionals i no solen ser els host web més econòmics.

No obstant això, els seus preus ara mateix coincideixen amb alguns dels més barats del negoci (des de 3,95 dòlars al mes, fins a 11,95 dòlars al mes).

En fer clic en aquest enllaç, només podeu allotjar el vostre lloc web 3,95 dòlars al mes (baixant de 11,95 dòlars al mes).

Contents

Aquesta revisió de SiteGround tractarà sobre:

1. Principals característiques

Aquí tractaré els serveis que ofereix i allotjament web de SG.

2. Llista de pros & contres

Aquí aprofundiré i abordaré el que (o salteu directament a la o).

3. Plans d’allotjament & preus

Aquí us explicaré i quines són les funcions de cada pla.

4. Recomano SiteGround?

Aquí és el lloc on us dic si els recomano, o si us conviu més a inscriure-vos amb un competidor.

Quan configureu un lloc web, en particular un que us servirà com a font d’ingressos, heu de saber que podeu confiar en el vostre host per proporcionar serveis i assistència excel·lents..

Si el vostre lloc web està a la baixa o té interrupcions tècniques que afecten l’experiència dels usuaris, acabareu perdent diners. Que no és un bé!

Parlem, doncs, de SiteGround. Què els fa especials? Per què hi fa tanta gent que s’hi apassiona?

#Fet interessant

WordPress Hosting és un grup de Facebook tancat amb gairebé 7.000 membres dedicats exclusivament a l’allotjament de WordPress.

Cada any es demana als membres que votin pel seu amfitrió web favorit. Podeu endevinar quina màquina de WordPress va obtenir més vots?

És correcte. SiteGround ha estat votat com a amfitrió de WordPress # 1 des de fa dos anys seguits (el número 1 a la enquesta de 2017 i el número 1 a la enquesta de 2016)

enquesta de facebookGrup de WPhosting de Facebook

Aquesta revisió de SiteGround (actualització 2020) tractarà les funcions principals de SG i parlarà de per què haureu de considerar-lo utilitzar per a les vostres necessitats d’allotjament.

Abans de passar a la revisió aquí us faré un resum breu sobre què és SiteGround i què ofereixen.

Quant a SiteGround

 • SiteGround es va fundar a 2004 i la seva seu es troba a Sofia, Bulgària.
 • Ofereixen diversos serveis de hosting; des de hosting compartit, allotjament en núvol, allotjament de WordPress, VPS, allotjament de distribuïdors, a servidors dedicats i hosting d’empreses.
 • Tots els plans estan acompanyats allotjament de WordPress gestionat.
 • És soci oficial de WordPress.org
 • Gratuït Unitats SSD incloure tots els plans d’allotjament compartits.
 • Els servidors estan alimentats Memòria cau de Google Cloud, PHP7, HTTP / 2 i NGINX +
 • Tots els clients reben de forma gratuïta Certificat SSL (Encriptem) i CDN de CloudFlare.
 • Hi ha una Garantia de devolució de 30 dies.
 • Web oficial: www.siteground.com

Ara aprofundim en la revisió ..

Principals característiques

Tenen una gran quantitat de funcions, però hi ha quatre funcions principals que les distingeixen realment d’altres hostes web.

Això ajuda a explicar per què SiteGround és recomanat per WordPress, Joomla i Drupal, i per què obté un suport d’usuari tant entusiasta i excel·lents ressenyes de clients.

recomanat per wordpress, joomla i drupalAmfitrió web recomanat per WordPress, Joomla i Drupal

Velocitat del servidor

A l’hora de fer un lloc web fàcil d’utilitzar, un dels problemes més importants és la velocitat.

Una vegada que he canviat aquest lloc, de seguida he tingut un lloc web de càrrega molt més ràpid.

Per provar-ho, he utilitzat Byte Check, una eina que mesura el temps per primer byte (TTFB). Dit d’una altra manera, mesura la resposta d’un servidor web.

Els resultats no van ser gens sorprenents. De fet, el temps de la meva pàgina inicial va ser el primer byte des de 2,3 segons fins a 0,2 segons un cop vaig canviar.

bytecheck test abans i després

Utilitzant GTmetrix, el temps de càrrega de la pàgina d’inici ha passat des de 6,9 ​​segons fins a 1,6 segons després de canviar el meu lloc. Això és un temps de càrrega 5,3 segons més ràpid!

gtmetrix abans i després

La velocitat de càrrega de la pàgina principal amb Pingdom ha estat de 4,96 segons fins a 581 mil·lisegons després que em vaig mudar. És bastant increïble!

pingdom abans i després

Els llocs que es carreguen lentament no és probable que pugin al capdamunt en cap nínxol.

velocitat del servidor

Per què? Perquè els usuaris de la web tenen molta impaciència. De fet, els estudis demostren que si una pàgina no s’ha carregat en tres segons, és probable que els usuaris naveguin lluny per cercar alguna cosa més ràpid, i mentre més espera l’espera, més persones perdran.

Com a resultat, SiteGround es pren seriosament la velocitat del lloc. I els seus desenvolupadors experts sempre treballen en les noves tecnologies per ajudar a millorar els temps de càrrega del lloc.

tecnologia de velocitat

A continuació es detallen algunes de les tecnologies específiques que utilitzen per garantir els temps de càrrega ràpida als seus clients:

 • La infraestructura del SiteGround està alimentada per Google Cloud amb emmagatzematge persistent en SSD i xarxa ultra ràpida.
 • Conductes d’estat sòlid (SSD) són fins a mil vegades més ràpides que les unitats habituals. Totes les bases de dades i llocs allotjats per SiteGround utilitzen SSD per emmagatzematge.
 • Tecnologia del servidor web NGINX ajuda a accelerar el temps de càrrega de contingut estàtic al vostre lloc web. Tots els llocs de clients de SG obtenen l’avantatge de la tecnologia del servidor web NGINX.
 • Memòria cau web té un paper fonamental en la càrrega de contingut dinàmic des del vostre lloc web. Han construït el seu propi mecanisme de caché, SuperCacher, que es basa en el servidor intermediari NGINX. El resultat és una càrrega més ràpida de contingut dinàmic i una millor optimització de velocitat del lloc web.
 • Gratuït Xarxa de lliurament de contingut (CDN) i HTTP / 2 i PHP7 els servidors activats ajuden a accelerar els temps de càrrega a tot el món fent que el contingut sigui més accessible.
 • Va ser el primer host web a publicar PHP 7.3 (24 d’octubre de 2018)

A més de tot això, realitzen actualitzacions periòdiques de la seva tecnologia per assegurar-se que els llocs que allotgen no queden pendents perquè no s’han mantingut al dia amb els canvis tecnològics. El resultat és el temps de càrrega més ràpid disponible.

Seguretat

Sembla com si gairebé no transcorre un dia sense tenir notícies d’algun nou incompliment de seguretat a Internet. S’han victimitzat individus, corporacions i fins i tot entitats governamentals.

La veritat és que la seguretat és una preocupació important per a qualsevol persona que posseeixi un lloc web.

funcions de seguretat

SiteGround ofereix algunes de les seguretat més fiables disponibles. Encara no haureu de fer la vostra part per mantenir el vostre lloc segur, però en teniu alguns funcions de seguretat que les fan úniques.

 • Aïllament del lloc garanteix que el vostre lloc no tingui cap impacte negatiu si hi ha incompliments de seguretat d’un dels altres llocs del servidor. Penseu-hi com un tallafoc d’allotjament que protegeix el vostre lloc contra els pirates informàtics.
 • Tots els servidors són compatibles Tecnologia HTTP / 2, que és l’opció més segura disponible. En aquest àmbit hi ha molts amfitrions web, però no SG.
 • Tots els seus clients obtenen el seu benefici tallafoc d’aplicacions web (WAF), que protegeix contra incompliments de seguretat i s’actualitza regularment.
 • Pedaços proactius s’envien a tots els clients quan apareguin noves amenaces.

També corren regularment exploració de virus i programari maliciós al vostre lloc i envieu informes per notificar-vos els resultats, de manera que sempre sabreu què passa amb el vostre lloc web. Aquesta és una de les coses que els usuaris els agraden del servei d’allotjament web.

El 2018, SiteGround va tenir un gran èxit en mantenir ben segurs els llocs de clients. Van respondre a tres vegades més amenaces respecte a l’any passat. Estadísticament, ells:

 • Va escriure 250 noves regles de tallafoc personalitzades
 • S’han afegit 125 mòduls del nucli livepatch
 • Mitjà 186 atacs DDOS
 • Es van detenir 7 milions d’atacs de força bruta
 • S’han aturat les sol·licituds de bot mal per 160M cap als llocs del client
 • cada dia amb la seva solució AI anti-bot

Atenció al client

Un servei d’allotjament pot tenir una tecnologia d’última generació i una bona seguretat, però per a la majoria de les persones, és el que passa quan les coses funcionen malament, el que més importa.

tuit del client

SG és una empresa que s’enorgulleix del servei d’atenció al client. Fan del servei al client una prioritat i es mostra en les seves ressenyes i a través de la fidelitat dels seus clients.

atenció al client

El cas és que els temps de resposta deixen a la competència els seus competidors.

El seu competidor més proper té un temps mitjà de resposta per a un bitllet d’assistència de 44 minuts, però el temps de resposta de SiteGround és de vuit minuts.

Ofereixen tres maneres d’obtenir suport:

 • El sistema de xat en directe obtindrà una resposta immediata i està disponible les 24 hores del dia
 • De la mateixa manera, l’assistència telefònica té tot el dia i us donarà una resposta instantània
 • En enviar una entrada obtindreu una resposta en menys de 10 minuts, i aquest temps de resposta és encara menor si heu pagat per algun dels seus serveis prioritaris

En lloc d’esperar hores (o fins i tot dies) per ajudar amb el vostre lloc, podeu comptar amb aquest host web per donar-vos una resposta oportuna. Per descomptat, això significa que podeu transmetre els mateixos serveis excel·lents als usuaris del vostre lloc.

SiteGround hosting de WordPress

Com s’ha esmentat anteriorment, WordPress és el CMS més popular del món. A més de potenciar menys del 30% un 33% de tots els llocs d’Internet, també és responsable de lliurar fins a un 60% del contingut web a tot el món.

instal·lació automàtica de wordpress

Per això, amb SiteGround, obté allotjament de WordPress gestionat amb tots els plans d’allotjament i una gran quantitat de funcions:

el lloc web gestionava eines d’allotjament de wordpress

Aquí teniu algunes de les millors funcions relacionades amb WordPress:

 • Tots els plans compten amb allotjament de WordPress completament gestionat.
 • Les actualitzacions regulars i automàtiques de WordPress garanteixen que sempre tindreu la versió més recent de WordPress. Aquesta opció s’inclou a tots els plans.

hosting de wordpress gestionat

 • Les actualitzacions automàtiques dels complements de WordPress instal·lats també estan disponibles a tots els plans.
 • L’equip vigila les vulnerabilitats de WordPress i escriu actualitzacions de WAF de tallafoc per protegir-les d’elles.
 • Les seves tecnologies de velocitat, detallades anteriorment, estan específicament orientades a ajudar els llocs de WordPress a carregar-se el més ràpidament possible.

També podeu aprofitar el seu exclusiu plugin SuperCacher, que és un complement integrat en caché que augmenta el nombre d’encerts que el vostre lloc pot suportar. Això significa que el vostre lloc es carregarà més ràpidament, fins i tot quan experimenteu una afluència de trànsit inesperat.

supercacher del lloc

Tingueu en compte que el pla StartUp només ve amb caché estàtic i que inclou una memòria cau tant estàtica, dinàmica com Memcache..

Aquí teniu una explicació de les diferències.

Si bé WordPress és el seu focus principal –que té sentit, donat el domini del mercat de WordPress–, també són un soci recomanat tant per als sistemes de gestió de continguts de Joomla com de Drupal..

Les funcions esmentades anteriorment els converteixen en un dels preferits tant de particulars com d’empreses que desitgen la seguretat del 99,99% de temps de treball, càrrega ràpida en llocs, seguretat d’última generació i servei d’atenció al client d’última generació..

Temps de càrrega & Prova d’Uptime

Durant els últims dos mesos, he tingut supervisar i analitzar el temps de funcionament, la velocitat i el rendiment global del meu lloc de proves allotjat a SG.

El meu lloc de prova ha tingut un temps de vida mitjà del 99,99%, que és un 0,2% millor que el estàndard de la indústria del 99,79%, cosa que prometen als seus clients i un temps mitjà de càrrega de la pàgina per sota d’un segon..

 • Horari mitjà de gener del 2018: 100% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 750 ms
 • Horari mitjà de febrer de 2018: 99,99% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 730 ms
 • Horari mitjà de març del 2018: 100% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 760 ms
 • Horari mitjà de l’abril del 2018: 100% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 720 ms
 • Horari mitjà de maig de 2018: 100% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 700 ms
 • Juny 2018: horari mitjà: 99,99% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 790 ms
 • Horari mitjà de juliol de 2018: 100% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 705 ms
 • Horari mitjà de l’agost del 2018: 100% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 815 ms
 • Horari mitjà de setembre del 2018: 99% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 700 ms
 • Octubre de 2018: horari mitjà: 100% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 780 ms
 • Horari mitjà de novembre de 2018: 99,95% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 830 ms
 • Horari mitjà de desembre de 2018: 100% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 790 ms
 • Horari mitjà de gener del 2019: 100% – temps mitjà de càrrega de la pàgina: 720 ms

Pros i contres de SiteGround

Les funcions que ofereixen als seus clients d’allotjament web són impressionants, però cobrir els aspectes tècnics del seu servei no us dona realment ni una idea de què pot fer que escolliu SiteGround a nivell pràctic.

Tenint en compte això, vegem alguns dels avantatges i els contres del món real d’utilitzar aquesta empresa d’allotjament. Com veureu, hi ha molts més avantatges que inconvenients, cosa que no és d’estranyar donat el seu compromís amb l’excel·lència.

Els avantatges de SiteGround

Els avantatges d’utilitzar SiteGround per allotjar el vostre lloc web són innegables. Es tracta d’una empresa que s’enorgulleix d’un servei excel·lent i ho demostra.

Garantia de temps de SiteGround

Si heu dedicat algun temps a fer compres per a un amfitrió web, no coneixeu la importància del temps d’activitat. El percentatge de temps d’activitat d’una empresa d’allotjament us indica quantes vegades, de mitjana, podeu esperar que el vostre lloc web estigui “baixat” o que no estigui disponible.

temps de funcionament

No és possible que cap servei d’allotjament sol·liciti un 100% de temps de treball ja que hi ha massa variables en joc per assegurar-se que mai hi haurà cap temps d’inactivitat. Tot i això, sí garanteixi un 99,99% de temps de vida.

Això és impressionant per qualsevol estàndard i estan al dia. Utilitzen programari de monitorització que els avisa immediatament quan hi ha una interrupció i funciona ràpidament per resoldre qualsevol problema.

Per dir-ho en perspectiva, el 99,99% de la capacitat de treball significa que el vostre lloc podria estar a la baixa durant una mica més de quatre hores en un període de sis mesos.

Els seus percentatges de temps de funcionament són realment impressionants. La seva mitjana global és del 99,99% de la capacitat de treball i un cop d’ull al seu lloc web a l’abril del 2017 va revelar:

 • Una mitjana de servei mensual mitjà del 99.999% dels darrers 30 dies
 • Una vida mitjana mitjana anual dels darrers 365 dies del 99.996%

En termes pràctics, els seus clients gairebé no s’han de preocupar perquè els seus llocs web no estiguin disponibles.

Horaris de càrrega del SiteGround

Ja he parlat de la tecnologia de velocitat que utilitzen per minimitzar els temps de càrrega dels llocs de WordPress, però què significa en termes pràctics?

tuit

Anteriorment, vaig esmentar que la majoria d’usuaris d’Internet donaran un lloc a tres segons per carregar-se abans de plantejar-se navegar. No passa gaire temps, així que si voleu mantenir els visitants del vostre lloc, els temps de càrrega han de ser molt ràpids.

temps de càrrega i rendiment del servidor

Els llocs allotjats a SiteGround tenen un temps de càrrega mitjà d’1,3 segons per pàgina. És molt ràpid i parla de l’eficiència de la tecnologia de velocitat que utilitza l’empresa.

Temps de resposta del servidor SiteGround

Un altre avantatge clar és que en té temps de resposta ràpids del servidor. El temps de resposta del servidor és una mesura del temps que triga el servidor a lliurar tots els elements del lloc web al navegador d’un usuari..

SiteGround té uns temps de resposta del servidor extremadament ràpids amb una mitjana d’uns 190 mil·lisegons en un període de sis mesos. Això vol dir que, independentment del lloc on estiguin emmagatzemades les dades, es pot enviar la informació del vostre lloc (tant de dades estàtiques com de dinàmiques) al navegador d’un usuari gairebé de manera instantània..

Per què importa això? De nou, té a veure amb l’experiència de l’usuari. Desitgeu que les persones que visiten el vostre lloc tinguin el mínim temps possible per plantejar-se navegar fora. Quan el servidor respon molt ràpidament, com fan els servidors, és probable que els usuaris es quedin al vostre lloc.

Múltiples centres de dades

Una part de la raó per la qual els seus temps de resposta del servidor són tan ràpids és que ofereixen accés als seus clients diversos centres de dades ubicats en llocs estratègics de tot el món.

Quan us registreu, podreu triar la ubicació del servidor que preferiu.

centres de dades

Si bé les velocitats d’entrega de dades en general han augmentat considerablement al llarg dels anys, la distància física entre un usuari i el servidor pot afectar els temps de càrrega.

Per solucionar el problema, disposen de centres de dades a:

 • Amsterdam
 • Chicago
 • Londres
 • Milà
 • Singapur

Quan us registreu per al servei d’allotjament, teniu l’oportunitat de triar on voleu que es guarden les vostres dades.

Còpies de seguretat diàries gratuïtes

Ja sabeu l’important que és fer còpies de seguretat de les dades del vostre lloc web. Si no ho és, podreu perdre tant dades estàtiques com dinàmiques, algunes de les quals poden ser substituïbles.

seguretat

Si configureu el vostre lloc amb SG, us haureu d’assegurar de tenir un sistema de còpia de seguretat regular al seu lloc, per si de cas li passa alguna cosa. Tanmateix, en cas que la vostra còpia de seguretat falli, et tenen cobert.

Actuen còpies de seguretat diàries de tots els llocs web dels seus clients, de manera que en cas que la vostra còpia de seguretat falli o necessiteu reclamar les vostres dades per algun motiu, podeu contactar amb el servei d’atenció al client i obtenir el que necessiteu.

Tens còpies de seguretat gratuïtes diàries gratuïtes (només hi ha una còpia de seguretat diària al dia) del lloc web i també una còpia de seguretat i restauració d’un lloc web servei (si us registreu al).

funcions de còpia de seguretat

Les còpies de seguretat d’allotjament són com una assegurança de lloc web. Els errors d’usuari, els hacks, els fitxers eliminats o les actualitzacions de llocs web han funcionat malament i es poden solucionar immediatament amb una restauració de còpia de seguretat.

 • Consulteu i gestioneu les còpies de seguretat fàcilment amb la seva senzilla eina de còpia de seguretat de 1 clic
 • Creeu i restaureu les còpies de seguretat del lloc web de manera ràpida i senzilla amb un sol clic
 • Eviteu la pèrdua de dades a causa d’errors del lloc web
 • Experimenteu les actualitzacions de llocs web que podeu desfer ràpidament

Eina de restauració de còpia de seguretat de 1 clic a cpanel

Podeu crear i restaurar les còpies de seguretat de manera instantània mitjançant l’eina de restauració de còpies de seguretat d’un clic, en el fàcil d’utilitzar cPanel.

Transparència

És natural que les empreses que compres siguin transparents sobre el que fan i com ho fan. És especialment important quan haureu de confiar en una empresa amb tot el contingut del vostre lloc web.

Tenen, en la seva majoria, un gran rècord amb transparència. Quan visiti el seu lloc, veuràs que el mostren percentatge mensual d’increment i el percentatge de temps de vida anual de manera que pugueu veure com funcionen els seus llocs.

També proporcionen -de forma gratuïta- Adreces IP de tots els seus centres de dades. Per què importa això? Perquè us permet provar la velocitat de càrrega del vostre lloc des de cadascun dels centres de dades, de manera que podeu triar la que oferirà la millor experiència d’usuari als visitants del vostre lloc..

plans i preus

També són molt sincers sobre què s’inclou a cadascun dels seus plans. Alguns dels plans de preus més alts utilitzen servidors de baix volum per assegurar temps de càrrega més ràpids. Amb SiteGround, sempre sabreu què aconsegueixen a canvi dels vostres diners.

Arribada global

En general, la indústria de l’allotjament és molt centrada als Estats Units i això pot suposar un problema per a les persones que viuen a altres països.

SiteGround és amb seu a Bulgària però tenen una perspectiva global que els fa altament accessibles a empreses i individus de tot el món.

Per començar, acceptaran diverses monedes, incloses:

 • Dòlars americans
 • Lliures britàniques
 • Euros
 • Dòlars australians

També tenen un pàgina dedicada en castellà i números de telèfon gratuïts en diverses ubicacions. També ofereixen noms de domini específics del país, cosa que facilita a les empreses locals triar un nom de domini específic del seu país. (FYI ja no ofereixen un nom de domini gratuït en registrar-se.)

Seguretat d’última generació

Hem parlat anteriorment sobre la seguretat del lloc i un dels majors avantatges de triar-los per allotjar el vostre lloc és que tindreu la tranquil·litat de saber que el vostre lloc està protegit per algunes de les millors eines de seguretat disponibles.

seguretat

A més de les funcions de seguretat integrades que ja us hem esmentat, podeu obtenir diverses funcions de seguretat que poden ajudar a protegir les vostres dades i els vostres usuaris.

 • Eines anti-spam, incloses SpamAssassin i SpamExperts, per protegir el vostre lloc contra els spammers
 • La possibilitat de bloquejar determinades adreces IP (molt útil si us han sotmès a un atac)
 • Un certificat SSL gratuït (disponible amb certs plans)
 • HackAlert, un complement de $ 1 / mes que us notificarà immediatament si el vostre lloc és atacat
 • Leech Protect, una característica que permet als administradors del vostre lloc evitar que els usuaris donin o publiquin la seva contrasenya o informació d’inici de sessió
 • L’eina gratuïta SiteCheck us permet comprovar fàcilment el malware al vostre lloc amb rapidesa i seguretat per protegir els vostres visitants

Es prenen seriosament la seguretat i és un gran avantatge, sobretot si el vostre lloc té una botiga de comerç electrònic o recopila informació privada d’usuaris..

Servei d’atenció al client

Si sou un desenvolupador web amb experiència, és possible que tingueu poca necessitat d’assistència al client. Per a la resta de nosaltres, però, és important saber que podem obtenir l’ajuda que necessitem quan ho necessitem.

el suport és ràpid

l'assistència resol el vostre problema

L’assistència al client de SiteGround és realment inigualable. Com s’ha esmentat anteriorment, podeu accedir al servei de xat en directe o al servei telefònic 24 hores. Immediatament se us notificarà quants clients tenen per davant i, en la majoria dels casos, els temps d’espera són mínims.

El mateix passa amb la introducció d’un bitllet d’assistència a través del seu lloc web. Els seus representants en atenció al client són amables, útils i pacients, cosa que els converteix en una elecció especialment bona per a particulars i petites empreses que necessiten alguna mà.

Migració de llocs gratuïts

La migració del lloc web és un problema important a l’hora de canviar d’amfitrió web. Una de les moltes coses bones sobre SiteGround és el seu servei gratuït de transferència de llocs web.

Aquest servei no només s’aplica a llocs de WordPress, sinó també a altres plataformes CMS com Joomla i Drupal, i per descomptat, llocs web únics i llocs web HTML estàtics..

El seu servei de transferència inclou una transferència gratuïta d’un lloc web (independentment de la mida), així com la transferència de correus electrònics, comptes FTP, dominis addon per a (per a comptes gestionats amb cPanel).

servei gratuït de trasllat de llocs

 1. Registreu-vos al hosting de SiteGround
 2. Inicieu la sessió al vostre Àrea de Clients
 3. Feu clic a la pestanya Suport

servei de transferència de llocs web

Desplaceu-vos una mica cap a la secció “Ajudant de configuració del lloc web”.

Ompliu el formulari de migració del lloc web i espereu que us tornin. Et sorprendrà saber que el procés de transferència del lloc de WordPress a SiteGround es completarà en unes 24-48 hores.

FYI …

Acaben de llançar una nova eina que permet transferir fàcilment un lloc de WordPress de qualsevol altre proveïdor d’allotjament a ells. L’anomenen Migrador de SiteGround.

plugin del migrador del lloc web

Simplement instal·leu el nou nou complement Migrator al vostre lloc de WordPress per començar. Després de fer això, transferiran automàticament tot el vostre lloc de WordPress al domini de destinació i a la carpeta que heu especificat anteriorment. Obteniu més informació sobre aquesta eina aquí.

Activació d’un clic de Cloudflare CDN

El CDN de Cloudflare s’inclou de forma gratuïta amb tots els plans, i al cPanel que podeu activeu Cloudflare en només 1 clic.

WordPress recomana utilitzar un CDN com Cloudflare a la seva guia d’optimització de velocitat.

Amb només fer clic al botó “activar”, la xarxa de lliurament de contingut Cloudflare (CDN) emmagatzemarà en memòria cau el contingut del vostre lloc web i el distribuirà a diversos centres de dades de tot el món..

Flama de núvols a cPanel

A continuació, aneu a la secció pestanya de configuració i configura la configuració de Cloudflare caché agressiva, minificació de recursos estàtics, i activa Ferrocarril per accelerar la connexió entre Cloudflare i el servidor. Si ho feu tot això, el vostre lloc web donarà temps de càrrega més ràpids.

Els contres de SiteGround

No hi ha cap empresa d’allotjament web perfecta i hi ha alguns inconvenients a considerar abans de prendre la decisió d’utilitzar SiteGround com a amfitrió web..

Límits d’emmagatzematge de dades

El primer aspecte negatiu és que tinguin límits prou baixos sobre la quantitat de dades que podeu emmagatzemar al vostre lloc.

Sens dubte hi ha bones raons per a aquestes limitacions. Com més clients emmagatzemen dades en els servidors d’allotjament compartits, més probable és que experimentin temps de càrrega lenta i temps de resposta del servidor.

No obstant això, és possible que les persones que tinguin llocs web amb imatges / vídeos tinguin problemes amb les seves limitacions d’emmagatzematge. Van des dels 10 GB a la gamma baixa fins als 30 GB a la gamma alta. Pot ser molt per a la majoria de llocs basats en text.

L’única solució a aquest problema en particular és fer la millor idea de quina quantitat d’emmagatzematge necessitareu per mantenir el vostre lloc en funcionament i, a continuació, veure si un dels plans pot satisfer les vostres necessitats d’emmagatzematge..

 • StartUp: Emmagatzematge de 10 GB (d’acord per a la majoria de llocs que no funcionen amb CMS / no alimentats per WordPress)
 • GrowBig: Emmagatzematge de 20 GB (està bé per als llocs dirigits per WordPress / Joomla / Drupal)
 • GoGeek: Emmagatzematge de 30 GB (està bé per als comerços electrònics i els llocs de WordPress / Joomla / Drupal)

Ús d’ús de recursos

Tenen una cosa que anomenen una quantitat mensual de “segons de CPU per compte”. Bàsicament, això limita la quantitat de recursos que es pot utilitzar al vostre lloc al mes. El possible problema aquí és si sobrepasseu aquest límit regularment, potser podran posar el vostre lloc en suspens fins al mes següent quan es restableixi la vostra quota mensual..

ús de recursos

Esbrinen els límits de recursos mensuals als detalls del seu pla:

 • StartUp: Adequat per a ~ 10.000 visites al mes
 • GrowBig: Apte per a ~ 25.000 visites al mes
 • GoGeek: Apte per a ~ 100.000 visites al mes

Tot i això, heu de ser conscients que es pot produir un congelament excessiu per sota del límit de visites de 100 k al pla GoGeek. Per tant, si el vostre lloc web atrau trànsit considerable, digueu més de 3.000 visitants al dia, és possible que el pla GoGeek no us resulti més útil..

Diria que si obteniu milers de visitants al vostre lloc al dia, haureu d’estar lluny dels plans d’allotjament compartits del tot, ja que us permeten millor amb un servei d’allotjament en núvol o un pla VPS (disposen de molts més recursos).

Plans & Preus

Ofereixen tres plans diferents per al seu servei d’allotjament compartit; Startup, GrowBig i GoGeek.

Pla d’inici de SiteGround

Revisió del pla d’inici del lloc web

El pla StartUp comença amb només 3,95 dòlars al mes.

 • Només lloc web amfitrió
 • ~ 10.000 visites mensuals
 • Espai web de 10 GB
 • Característiques essencials:
 • Emmagatzematge SSD
 • Configuració gratuïta & transferència de llocs
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • Assistència tècnica 24/7
 • Amplada de banda il·limitada, correus electrònics, bases de dades
 • SSL gratuït & HTTP / 2
 • Còpies de seguretat gratuïtes diàries
 • CDN gratuït de CloudFlare
 • Només la memòria cau estàtica de SuperCacher
 • PHP7 + OpCache
 • WordPress & Eines Joomla
 • cPanel & Accés SSH

StartUp és un pla d’entrada de nivell fantàstic per a principiants, però només podeu allotjar un lloc web amb aquest pla.

SiteGround GrowBig Pla

revisió del pla del lloc

A més de les funcions estàndard que obteniu al pla StartUp, el pla GrowBig us ofereix una memòria cau de WordPress premium, assistència premium, còpies de seguretat diàries i accés a un servei de restauració i restauració de llocs premium. El vostre primer any de certificat SSC Wildcard també s’inclou de forma gratuïta.

El pla GrowBig comença a partir de 5,95 dòlars al mes.

 • Allotjament de llocs web il·limitats
 • ~ 25.000 visites mensuals
 • Espai web de 20 GB
 • Tot imprescindible + característiques premium:
 • SuperCacher dinàmic & memòria cau
 • 30 còpies de seguretat diàries
 • Suport prioritari
 • Emmagatzematge SSD
 • Certificat SSL de comodins
 • Còpia de seguretat & servei de restauració
 • 2x servidor de recursos
 • 2x recursos de base de dades
 • 2x recursos de correu electrònic

GrowBig és el pla amb el qual us recomano que us registreu. Podeu allotjar diversos llocs web i obteniu més de 2 vegades els recursos (el que resulta en un lloc web de càrrega més ràpida) que el pla StartUp.

Pla de SiteGround GoGeek

revisió del pla de gogeek del lloc

Amb el pla GoGeek, obté tots els avantatges dels plans StartUp i GrowBig, a més de funcions geeky i recursos de 4x més en comparació amb el pla StartUp.

El Pla GoGeek comença a partir de 11,95 dòlars al mes.

 • Allotjament de llocs web il·limitats
 • ~ 100.000 visites mensuals
 • Espai web de 30 GB
 • Tot imprescindible & prima + funcions geek:
 • SuperCacher dinàmic & memòria cau
 • 1-clic en escenificació de WordPress
 • SG-Git per a la creació de dipòsits
 • Git preinstal·lat
 • Compliment PCI gratuït
 • Còpia de seguretat Premium & servei de restauració
 • Recursos del servidor 4x
 • Recursos de bases de dades 4x
 • Recursos de correu electrònic 4x

El pla GoGeek és per a llocs web amb gran tràfic o amb recursos intensius. Ofereix servidors 4x més ràpids que els plans d’allotjament StartUp.

preus d’allotjament

Comparació de plans d’allotjament

Quin pla he de fer? És el que aquesta secció pretén ajudar a descobrir …

La diferència principal entre els plans és que amb StartUp només podeu allotjar 1 lloc web. GrowBig compta amb més recursos del servidor (= càrrega més ràpida del lloc web), també obté suport prioritari, 30 còpies de seguretat diàries (en lloc de només 1 amb StartUp) i memòria cau dinàmica (en lloc de la memòria cau estàtica amb StartUp).

El GoGeek El pla ve amb 4 vegades més recursos del servidor i podeu crear un lloc de posada en escena. També obteniu serveis de restauració i restauració de llocs web premium, així com compliment gratuït de PCI.

Voleu saber quines són les diferències clau entre els paquets StartUp, GrowBig i GoGeek?

Aquí hi ha una comparació de StartUp vs GrowBig, i Pla de GrowBig vs. GoGeek.

Els plans StartUp, GrowBig i GoGeek de SiteGround tenen un preu raonable, però els plans més cars inclouen més recursos de servidor.

SiteGround StartUp vs. GrowBig Review

Tots els plans d’allotjament de SiteGround tenen un preu raonable, però el pla StartUp és el pla més barat que s’ofereix. Aquest és el pla d’entrada i inclou el programa recursos i característiques mínimes. El pla StartUp és que crec que és adequat per a aquells que necessiten tenir només un lloc web, com ara un lloc web o un blog personal o de petita empresa.

Una diferència clau entre el pla StartUp i GrowBig és que amb el pla anterior que sou només permet allotjar un lloc web (amb el pla GrowBig podeu allotjar llocs web il·limitats). Si voleu executar diversos llocs web al vostre compte d’allotjament, el pla StartUp hauria de ser un no-no.

En canvi, el pla GrowBig s’adapta millor als propietaris i blocaires de petites empreses que utilitzin WordPress perquè ho aconsegueixes 2 x més recursos de servidor i moltes més funcions en comparació amb el pla StartUp.

GrowBig et permet allotjar diversos llocs web, utilitzar el Supercacher tecnologia de caché estàtica, dinàmica i memcache (StartUp només ofereix estàtica) i obtindreu un certificat SSL de comodins gratuïts. Una altra característica que manca el pla StartUp és la funcionalitat de còpia de seguretat i restauració. El pla GrowBig arriba serveis bàsics de restauració i restauració.

Una altra diferència clau és que amb el pla StartUp només obté suport estàndard, en comparació amb el de GrowBig assistència premium. Si creieu que necessitareu una mica de mà del seu equip de suport amable, ràpid i coneixedor, haureu d’optar pel pla GrowBig.

revisió del pla del lloc

Heu de plantejar escollir el pla GrowBig si:
 • Voleu allotjar més d’un lloc web al vostre compte d’allotjament
 • Voleu 2x més recursos del servidor (és a dir, un lloc web de càrrega més ràpida)
 • Voleu 30 còpies de seguretat diàries en lloc de la còpia de seguretat diària que feu amb StartUp
 • Voleu assistència premium en lloc del suport estàndard que s’inclou amb StartUp
 • Voleu 20 GB d’emmagatzematge web en lloc dels 10 GB que s’inclou amb StartUp
 • Voleu accedir al servei bàsic de restauració i còpia de seguretat
 • Vostè vol emmagatzemar en memòria cau estàtica, dinàmica i memcache en lloc només de la memòria cau estàtica que s’inicia amb StartUp
 • Voleu un certificat SSL comodí gratuït per al primer any

SiteGround GrowBig vs. Revisió de GoGeek

Una diferència clau entre el pla GrowBig i GoGeek són els recursos addicionals del servidor que només ve amb aquest darrer. GoGeek arriba 4x recursos més del servidor i menys usuaris que comparteixen els recursos del servidor. Això significa que obté un lloc web de càrrega ràpida quan opteu pel pla GoGeek.

Una altra diferència entre els plans és la funció addicional “geeky” que només obteniu amb el pla GoGeek. Una d’aquestes característiques és entorns d’escenificació de llocs, que us permet copiar el vostre lloc en directe o provar codis i dissenys nous abans de publicar canvis al lloc en directe. Una altra característica és Git, que ve preinstal·lat que us permet crear repositoris del vostre lloc web.

Finalment GoGeek arriba amb els seus Serveis de restauració i restauració de llocs web premium, i Compliment PCI gratuït per ajudar a salvaguardar el vostre lloc de comerç electrònic.

revisió del pla de gogeek del lloc

Heu de plantejar escollir el pla GoGeek si:
 • Voleu més recursos del servidor 4x (és a dir, un lloc web de càrrega ràpida) i menys usuaris que comparteixen els recursos del servidor
 • Voleu entorns de posada en escena de manera que copieu el vostre lloc en directe o proveu el nou codi i el disseny abans de publicar canvis al vostre lloc en directe
 • Voleu 30 GB d’emmagatzematge web en lloc dels 20 GB que s’inclou amb GrowBig
 • Voleu que la conformitat PCI gratuïta sigui compatible amb el vostre lloc de comerç de comerç electrònic
 • Desitgeu Git preinstal·lat per poder crear repositoris del vostre lloc web
 • Voleu el servei de restauració i recuperació premium, en lloc del servei bàsic que es proporciona amb GrowBig

Quin pla d’allotjament us convé més?

Ara ja sabeu quins són els plans que ofereixen i ara esperem que estigueu en una posició millor per escollir el millor pla d’allotjament compartit per a les vostres necessitats. Recordeu que sempre podeu actualitzar a un pla superior.

A partir de la meva pròpia experiència, aquí teniu la meva recomanació per a vosaltres:

 • Us recomano que us registreu amb el pla de StartUp si voleu executar un programa senzill lloc estàtic o HTML.
 • Us recomano que us registreu amb el pla GrowBig (aquest és el pla que estic utilitzant) si voleu executar un WordPress, Joomla o qualsevol lloc amb tecnologia CMS.
 • Us recomano que us inscriviu amb el pla GoGeek si voleu executar-ne lloc de comerç electrònic o si necessiteu escenaris de WordPress / Joomla i Git característiques.

Preguntes freqüents del lloc

Aquí trobareu respostes a algunes de les preguntes més habituals.

Què és SiteGround.com?

SiteGround és una empresa d’allotjament web que ofereix una àmplia gamma de serveis, des d’allotjament compartit, hosting de núvols, allotjament de WordPress, VPS i hosting de distribuïdors, fins a servidors dedicats i hosting d’empreses. SiteGround va ser fundada el 2004 i acull més de 800.000 noms de domini a tot el món. L’empresa és de propietat independent (SiteGround NO és propietat d’EIG) i la seva seu central es troba a Sofia, a Bulgària i compta amb centres de dades a Chicago, Londres, Amsterdam i Singapur. Tenen una qualificació de BBB. El lloc web oficial és www.siteground.com. Llegiu-ne més a la seva pàgina de Wikipedia.

SiteGround té una garantia de devolució?

Sí. Ofereixen una garantia de devolució de 30 dies. Podeu cancel·lar el servei durant els primers 30 dies i rebreu un reemborsament complet. La garantia de devolució de diners no cobreix els noms de domini, el núvol o el servidor de hosting dedicat.

Quins mètodes de pagament accepta SiteGround?

Accepten el pagament mitjançant targetes de crèdit com Visa i MasterCard i, fins i tot, podeu pagar mitjançant PayPal (no obstant això, haureu de contactar amb vostès per obtenir l’enllaç de pagament PayPal). Els pagaments es poden fer amb un, dos o tres anys d’antelació. També podeu pagar mensualment, però el pagament mensual comporta una quota de configuració.

Puc triar una ubicació del centre de dades?

Sí, en registrar-vos podeu escollir la ubicació del centre de dades preferit. Tenen centres de dades a Chicago, Londres, Amsterdam i Singapur.

SiteGround ofereix migració gratuïta a llocs web?

Sí, migraran un lloc web existent per a tu de forma gratuïta, sigui per petit que sigui el vostre lloc. I ho faran sense temps d’inactivitat. El seu servei de migració de llocs inclou tot tipus de llocs web, inclosos els llocs web amb WordPress i Joomla. Envieu la vostra sol·licitud de migració del lloc a l’Àrea de clients. Si necessiteu ajuda addicional, proporcionen assistència 24 hores per fer que el vostre lloc funcioni ràpidament.

SiteGround farà còpies de seguretat del meu lloc web?

Sí, el pla StartUp inclou una còpia de seguretat de lloc al dia i els plans GrowBig i GoGeek realitzen 30 còpies de seguretat al dia del vostre lloc web. GrowBig i GoGeek també ofereixen un servei de restauració de llocs amb un clic. També podeu crear còpies de seguretat manuals mitjançant cPanel en qualsevol moment.

Quina és la garantia de temps de funcionament de SiteGround?

SiteGround garanteix un temps de funcionament del 99,99%. Si no ho proporcionen, llavors li proporcionaran un crèdit per compte. Podeu supervisar el temps d’activitat des de l’àrea de Clients.

Com puc contactar amb l’assistència del Siteground?

Si teniu problemes amb el vostre lloc web o necessiteu assistència de facturació o compte, podeu contactar amb ells 24 hores. Proporcionen ajuda nova a bord, transferències gratuïtes de llocs web i assistència permanent en qualsevol moment a través de correu electrònic / entrades (temps de resposta 10 min), xat en directe (temps de resposta instantània) o telèfon (temps de resposta instantània). Els seus números de telèfon són 1.866.605.2484 (EUA), 44.800.8620379 (Regne Unit), 61.1800.357221 (AU), 34.900.838.543 (Espanya) o 1.800.828.9231 (resta del món).

SiteGround ofereix SSL i CDN?

Sí. Tots els plans inclouen un certificat SSL gratuït. El pla StartUp inclou un SSL gratuït de Encriptem, mentre que els plans GrowBig i GoGeek tenen un certificat SSC de Wildcard gratuït. El CDN gratuït de CloudFlare també s’inclou amb tots els plans.

SiteGround és bo per allotjar WordPress?

Sí. Tots els plans compten amb allotjament de WordPress completament gestionat, cosa que significa actualitzacions automàtiques i coregament bàsiques de WordPress, instal·lació automàtica de WordPress al compte configurada, funcions com el complement de caché SuperCacher, posada en escena del lloc i servei de transferència gratuïta del lloc 100%..

Per sobre d’això. Han estat ha votat l’amfitrió de WordPress # 1 durant dos anys seguits ara (el número 1 a la enquesta de 2017 i el número 1 a la enquesta de 2016 a WPhosting Facebook Group). I és ben reconegut per al seu ús en diferents països a nivell local, com Austràlia i el Regne Unit.

SiteGround arriba amb unitats de SSD (SSD)?

Sí. Tots els plans inclouen SSD. SSD, a més de NGINX, PHP7 i HTTP / 2, assegureu que el vostre lloc es carregui molt ràpid.

Necessito l’escàner de SG Site?

Si voleu la protecció addicional. SG Site Scanner (abans anomenat HackAlert) funciona amb Sucuri i és un sistema de detecció i detecció de programari maliciós premium que ajuda a protegir el vostre lloc i costa 19,80 dòlars / any.

Les revisions de SiteGround sobre Reddit i Quora són de confiança?

Sí, Quora i Reddit són bons llocs per llegir comentaris de persones reals i clients sobre ells. Podeu trobar bones ressenyes de SiteGround a Reddit i a Quora. També podeu llegir comentaris sobre Yelp i TrustPilot.

Quina és la millor alternativa de SiteGround?

SiteGround és l’amfitrió web que utilitzo per a aquest lloc i és l’empresa d’allotjament web que recomano. Però si busqueu hostes web (que us recomano que feu) i busqueu bones alternatives a SiteGround, aquí teniu la llista de competidors. Crec que les millors alternatives a SiteGround són A2 Hosting (característiques pràcticament idèntiques, però que ofereixen tecnologies de velocitat del servidor una mica més ràpides / millors) i InMotion Hosting (de nou pràcticament les mateixes funcions, però ve amb un nom de domini gratuït i una política de reemborsament de 90 dies). ). Bluehost també és una alternativa òptima a SiteGround, revisió Bluehost aquí

On puc trobar un codi de cupó de SiteGround?

No en trobareu perquè no tenen l’opció d’introduir un codi promocional. Així que si heu trobat un codi de cupó SiteGround en línia, és fals. Tot i això, tenen diverses promocions (normalment durant festius importants com el Black Friday), ja que és l’únic moment en què ofereixen promocions i preus amb descomptes..

Quant costa l’allotjament de SiteGround?

SiteGround ofereix tres plans d’allotjament compartits, el pla més barat StartUp és de 3,95 dòlars, GrowBig és de 5,95 dòlars al mes i GoGeek és d’11,95 dòlars al mes. També tenen 4 plans d’allotjament en núvol. El Entrada El pla és de 80 dòlars al mes, Negocis és de 120 dòlars al mes, Business Plus és de $ 160 al mes i Super potència és de 240 dòlars al mes. Vés al seu lloc web aquí per obtenir més informació sobre els seus plans i funcions.

SiteGround és una bona empresa de hosting?

Ofereixen allotjament compartit, allotjament de WordPress, allotjament de WooCommerce, hosting de núvols, servidors dedicats i plans d’allotjament empresarial. L’allotjament web de SiteGround està “dissenyat amb cura” per garantir la velocitat del servidor, una seguretat inigualable i una assistència experta i ràpida les 24 hores del dia. A continuació, es mostren les raons principals per les quals SiteGround és un bon host web per registrar-se.

Velocitat i temps de funcionament

Tots els plans d’allotjament web inclouen les últimes tecnologies de velocitat, com ara Unitats SSD, NGINX, HTTP / 2, PHP7 i Cloudflare CDN gratuït. En altres paraules, si acull el vostre lloc web, es carregarà molt ràpid!

Seguretat de l’allotjament

Es prenen seriosament la seguretat i ofereixen solucions de seguretat úniques com ara còpies de seguretat i restauració gratuïtes diàries del lloc, anàlisis de programari maliciós i protecció DDOS i certificats SSL. Obteniu els millors serveis de seguretat i còpia de seguretat mitjançant les seves solucions tecnològiques internes!

WordPress

Ofereixen facilitat d’ús allotjament de WordPress gestionat en tots els seus plans, cosa que significa Actualitzacions automàtiques bàsiques de WordPress i pedaç, instal·lació automàtica de WordPress configurat al compte, a més de funcions com ara el fitxer Plugin de caché SuperCacher, posada en escena del lloc i servei de transferència de llocs 100% gratuït. També ofereixen allotjament gestionat de WooCommerce en servidors compatibles amb PCI. No és estrany que WordPress.org els avali!

Assistència

Proporcionen els líders de la indústria un nou compte d’ajuda a bord, transferències gratuïtes de llocs web i assistència i assistència contínua en qualsevol moment via telèfon, xat o correu electrònic. No és d’estranyar que assoleixen de forma constant un percentatge de satisfacció del client de forma constant!

Així, us recomano SiteGround?

Sí, recomano molt SiteGround.

Especialment ara que ara faig servir SiteGround (estic al pla GrowBig). Perquè recordeu, no fa gaire vaig decidir traslladar-vos aquest lloc.

Ofereixen un servei d’allotjament web molt assequible i fiable per al vostre lloc web.

Ells tenen nivells de funcionament capdavanters a la indústria i impressionants, servidors ràpids, fortes funcions de seguretat i excel·lent servei al client que deixen la competència al retrovisor.

A la meva opinió, els pocs inconvenients de triar-los com a amfitrió web són molt perjudicats.

Sempre que el vostre lloc no superi els límits del recurs, podreu estar segur que el vostre lloc es carregarà ràpidament, estarà disponible quan ho necessiteu i estarà segur per protegir les vostres dades i la privadesa dels vostres visitants..

Si encara esteu asseguts a la tanca sobre SiteGround, aprofiteu-ne Garantia de devolució de 30 dies, és a dir, podeu “provar-los” i, si no esteu contents, obtindreu els vostres diners.

SiteGround ofereix un excel·lent allotjament inclòs amb funcions addicionals i no solen ser els host web més barats.

No obstant això, els seus preus ara mateix coincideixen amb alguns dels competidors d’allotjament més barats del negoci (de només 3,95 dòlars al mes, fins a 11,95 dòlars al mes).

ACTUALITZACIÓ DE NOVEMBRE DE 2018: Ja no estic utilitzant SiteGround per allotjar aquest lloc web. Ara estic amb Cloudways. No estava contenta amb SiteGround ni amb res, és que Cloudways pot gestionar millor el rendiment a mesura que aquest lloc web creix.

Divulgació de la FTC: Per obtenir el preu més barat possible, guanyaré una comissió si decidiu comprar a través dels enllaços de revisió de SiteGround.

En fer clic en aquest enllaç, només podeu allotjar el vostre lloc web 3,95 dòlars al mes (baixant de 11,95 dòlars al mes).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me