Revisió de GreenGeeks

Tots dos sabem que avui dia no hi ha cap proveïdor d’allotjament web. L’allotjament web és un dels aspectes més importants de l’execució d’un lloc web amb èxit. És aquí GreenGeeks endavant.


Però, amb totes les opcions disponibles, completar amb diferents funcions i punts de preu, és difícil dir-ne el mínim amfitrió web adequat a les vostres necessitats..

GreenGeeks té moltes coses excel·lents per a ells, en termes de velocitat, temps de funcionament, atenció al client i preus assequibles. Aquesta revisió de GreenGeeks us ofereix una ullada detallada a aquest allotjament web responsable pel que fa a un medi ambient.

Malauradament, no puc treure cap opció d’allotjament web que no valgui la pena ni temps ni diners.

Però el que puc fer és compartir amb vosaltres tot el que cal saber sobre un dels proveïdors d’allotjament web més singulars que hi ha: GreenGeeks.

Això és el que aprendreu amb aquesta revisió de GreenGeeks

 1. Els pros

Aquí aprofito per fer servir GreenGeeks. Perquè hi ha moltes coses bones sobre aquest host web.

 1. Els contres

Però també hi ha alguns desavantatges. Aquí aprofito per conèixer què són.

 1. Plans & Preus

Aquí en aquesta secció us en detallaré més detalladament.

 1. Us recomano GreenGeeks.com?

Aquí us dic si o si penseu que sou millor amb una alternativa a GreenGeeks.

Greengeeks revisió

Fundat el 2008 per Trey Gardner (que té experiència en treballar amb diverses empreses d’allotjament web de prop de iPage, Lunarpages i Hostpapa), GreenGeeks no només proporciona serveis d’allotjament web estel·lars als propietaris de llocs web com tu, però fer-ho en un respectuós amb el medi ambient també.

Però aviat entrarem en això.

Ara mateix, tot el que has de saber és que anem a fer una ullada a tot allò que GreenGeeks té per oferir (el bo i el no tan bo), de manera que quan arribi el moment de prendre una decisió sobre allotjament web, tens tots els fets.

Entrem, doncs, en això.

Avantatges de GreenGeeks

Tenen una sòlida reputació de proporcionar serveis d’allotjament web excepcionals a propietaris de tot tipus de llocs web.

1. Respecte al medi ambient

Una de les característiques més destacades de GreenGeeks és que és una empresa d’allotjament web que respecta el medi ambient. Sabíeu que el 2020 la indústria d’allotjament web superarà la indústria aèria de contaminació ambiental!

En el moment en què accediu al lloc web, GreenGeeks entra en el fet que la vostra empresa d’allotjament web hauria de ser verd.

Després expliquen com estan fent la seva part per reduir la seva petjada de carboni.

Reconeguts com a soci energètics verds de l’EPA, afirmen ser el proveïdor d’allotjament web més ecològic que hi ha actualment.

Associació EPA de GreenGeeks

No estic segur del que això vol dir?

Mireu què fa GreenGeeks per ajudar-vos a convertir-vos en propietari d’un lloc web ecològic:

 • Adquireixen crèdits d’energia eòlica per compensar l’energia que fan servir els servidors de la xarxa elèctrica. De fet, compren 3x la quantitat d’energia els seus centres de dades utilitzen. Voleu obtenir més informació sobre els crèdits d’energies renovables? Mireu aquí i respondeu totes les vostres preguntes.
 • Utilitzen maquinari eficient d’energia per allotjar dades del lloc. Els servidors s’allotgen en centres de dades dissenyats per ser respectuosos amb el medi ambient
 • Se substitueixen 615.000 KWH / any gràcies als seus clients fidels i conscients de l’eco
 • Proporcionen insígnies de certificació verda als administradors web per afegir al seu lloc web per ajudar a difondre el coneixement sobre el seu compromís ecològic.

insígnies de pàgina web verdaInsígnies de certificació de llocs web verds

Com veieu, formar part de l’equip de GreenGeeks significa que també esteu fent la vostra part per fer del món un lloc millor on viure.

Aquí teniu el que han de dir al respecte …

Què és Green Hosting i, per què és tan important per a vosaltres?

És important preservar tant del nostre entorn com puguem. Hem de considerar el nostre benestar i el benestar de les generacions futures. Els servidors d’allotjament web a tot el món són alimentats per combustibles fòssils. Un sol servidor web d’allotjament web produeix 1.390 lliures de CO2 per any.

GreenGeeks s’enorgulleix de proporcionar als nostres clients allotjament web alimentat amb energia renovable; fins al 300% Ajuden a crear tres vegades la quantitat d’energia que consumim treballant amb fonaments ambientals & compra de crèdits d’energia eòlica per tornar a entrar a la xarxa elèctrica. Tots els aspectes de la nostra plataforma de hosting i negoci estan construïts per ser el més eficients energèticament possible.

logotip
Mitch Keeler – Relacions de socis de GreenGeeks

2. Última tecnologia de velocitat

Com més ràpid es carrega el vostre lloc web per als visitants del lloc, millor. Al cap i a la fi, la majoria de visitants del lloc abandonaran el lloc web si no es pot carregar en menys de 2 segons. I, tot i que hi ha moltes coses que podeu fer per optimitzar la velocitat i el rendiment del vostre lloc web pel vostre compte, saber que el vostre host web ajuda és un avantatge important.

La velocitat és una característica tan important, així que els vaig preguntar sobre això …

Cada propietari del lloc necessita un lloc de càrrega ràpida, la velocitat de “pila” de GreenGeeks?

Quan us registreu amb ells, sereu subministrats a un servidor d’allotjament amb la configuració més recent i eficaç d’energia possible.

Molts experts de la indústria han valorat molt el nostre rendiment global de hosting i la velocitat. En termes de maquinari, cada servidor està configurat per utilitzar discs durs SSD configurats en una matriu d’emmagatzematge RAID-10 redundant. Oferim tecnologia de caché personalitzada a casa & van ser un dels primers a adoptar PHP 7; acostant als nostres clients tant servidors web com de bases de dades (LiteSpeed ​​i MariaDB). LiteSpeed ​​i MariaDB permeten l’accés de lectura / escriptura ràpida de dades, permetent-nos servir fins a 50 vegades més ràpidament les pàgines..
Logotip de GreenGeeks
Mitch Keeler – Relacions de socis de GreenGeeks

GreenGeeks inverteix en tota l’última tecnologia de velocitat per garantir que les vostres pàgines web es carreguen a velocitat ràpida:

 • Discs durs SSD. Els fitxers i bases de dades del vostre lloc s’emmagatzemen en discs durs SSD, més ràpids que els discos durs (HDD).
 • Servidors ràpids. Quan un visitant del lloc fa clic al vostre lloc web, els servidors web i de bases de dades proporcionen contingut fins a 50 vegades més ràpid.
 • Cache integrat. Utilitzen tecnologia de caché integrada personalitzada.
 • Serveis CDN. Utilitzeu els serveis CDN gratuïts, impulsats per CloudFlare, per memoritzar la memòria cau del vostre contingut i lliurar-lo ràpidament als visitants del lloc.
 • HTTP / 2. Per a una càrrega més ràpida de pàgines al navegador, s’utilitza HTTP / 2, que millora la comunicació client-servidor.
 • PHP 7. Com un dels primers a proporcionar suport PHP 7, s’asseguren que també estàs aprofitant les últimes tecnologies del vostre lloc web.

La velocitat i el rendiment del vostre lloc web són fonamentals per a l’experiència de l’usuari i la vostra capacitat per establir-vos com a autoritat del vostre sector.

Temps de càrrega de GreenGeeks

Aquí teniu el meu test de GreenGeeks temps de càrrega. Vaig crear un lloc web de prova allotjat a GreenGeeks (al pla EcoSite Starter) i vaig instal·lar WordPress en aquest tema mitjançant el tema Vint-catorze.

compte

El lloc es carregava fora de la caixa relativament ràpid, 0,9 segons, mida de pàgina de 253 kb i 15 peticions.

No està malament, però espera que millor.

velocitat del servidor

GreenGeeks ja ho utilitza caché integrat de manera que no hi ha cap ajust per ajustar-ho, però hi ha una manera d’optimitzar les coses encara més comprimint certs tipus de fitxers MIME.

Al vostre cPanel, cerqueu la secció de programari.

programari cpanel

A la Optimitzar el lloc web En configurar, podeu optimitzar el rendiment del vostre lloc web ajustant la manera en què Apache gestiona les sol·licituds. Comprimeu els tipus MIME text / html text / plain i text / xml i feu clic a la configuració d’actualització.

greengeeks optimitzen la velocitat

Al fer això, els temps de càrrega del meu lloc de prova van millorar considerablement, des dels 0,9 segons fins a 0,6 segons. És una millora de 0,3 segons!

optimització de velocitat

Per accelerar encara més les coses, vaig anar i vaig instal·lar un complement gratuït anomenat WordPress Autoptimitza i simplement he activat la configuració predeterminada.

Plugin automàtic

Això va millorar els temps de càrrega encara més, ja que va reduir la mida total de la pàgina a només 242kb i va reduir el nombre de sol·licituds a 10.

greengeeks temps de càrrega de la pàgina

Tot plegat, la meva opinió és que els llocs allotjats a GreenGeeks es carreguen bastant ràpid, i us he mostrat dues tècniques senzilles sobre com accelerar encara més les coses..

3. Infraestructura fiable

Quan es tracta d’allotjament web, necessita potència, velocitat i seguretat. És per això que GreenGeeks va construir tot el seu sistema mitjançant una infraestructura fiable alimentada per 300% d’energia neta i renovable.

Ells tenen 5 centres de dades per triar entre amb seu a Chicago (EUA), Fènix (EUA), Toronto (CA), Montréal (CA) i Amsterdam (NL).

Centres de dades

Si escolliu el centre de dades, assegureu-vos que el vostre públic objectiu rebi el contingut del vostre lloc tan ràpidament com sigui possible.

A més, podeu esperar funcions del centre de dades com ara:

 • S’alimenta l’alimentació de xarxa de doble ciutat amb una bateria de seguretat de bateria
 • Interruptor automàtic de transferència i generador dièsel in situ
 • Controls automàtics de temperatura i clima a tota la instal·lació
 • Personal 24 hores / 7, completat amb tècnics i enginyers del centre de dades
 • Sistemes biomètrics i de seguretat de targetes clau
 • Sistemes de supressió d’incendis segurs per al servidor FM 200

Per no oblidar, GreenGeeks té accés a la majoria de proveïdors d’amplada de banda importants i el seu equipament és completament redundant. I, per descomptat, els servidors són eficients energèticament.

4. Seguretat i temps de treball

Saber que les dades del lloc són segures és una de les preocupacions més importants a l’hora d’escollir un amfitrió web. Això, i sabent que el seu lloc web estarà en funcionament en tot moment.

En resposta a aquestes preocupacions, fan tot el possible pel que fa a temps de seguretat i temps de seguretat.

 • Maquinari & Redundància de potència
 • Tecnologia basada en contenidors
 • Aïllament del compte de hosting
 • Monitorització proactiva del servidor
 • Escaneig de seguretat en temps real
 • Actualitzacions automàtiques de l’aplicació
 • Protecció millorada contra spam
 • Còpia de seguretat de dades nocturnes

Per començar, fan servir un enfocament basat en contenidors quan es tracta dels seus serveis d’allotjament. En altres paraules, els vostres recursos es contenen de manera que cap altre propietari del lloc web pugui afectar de manera negativa el vostre amb augment de trànsit, augment de la demanda de recursos o incompliment de seguretat.

A continuació, per assegurar-vos que el vostre lloc estigui sempre actualitzat, GreenGeeks actualitza automàticament els nuclis de WordPress, Joomla o altres sistemes de gestió de contingut de manera que el vostre lloc no es converteixi en vulnerable a les amenaces de seguretat. A tot això, tots els clients reben còpies de seguretat nocturnes del seu lloc web.

Per combatre el malware i l’activitat sospitosa del vostre lloc web, GreenGeeks proporciona a cada client el seu propi Sistema de fitxers de visualització segura (vFS). D’aquesta manera, cap altre compte pot accedir al vostre i provocar problemes de seguretat. Afegint això, si es troba alguna cosa sospitosa, s’aïlla immediatament per evitar més danys.

A més, teniu l’oportunitat d’utilitzar la protecció integrada de correu brossa que GreenGeeks proporciona per reduir el nombre d’intents de correu brossa al vostre lloc web..

Finalment, controlen els seus servidors de manera que s’identifiquen tots els problemes abans que afectin els clients i els seus llocs web. Això ajuda a mantenir la seva impressionant 99,9% de temps de vida.

5. Garanties del servei i assistència al client

GreenGeeks ofereix una gran quantitat de garanties als clients.

Comprova-ho:

 • Garantia del 99% en el temps de funcionament
 • 100% de satisfacció (i si no ho és, pots activar la seva garantia de devolució de 30 dies)
 • Assistència per correu electrònic 24/7
 • Suport telefònic en viu i xat en viu

En un esforç per reunir algunes estadístiques de temps de lliurament per mostrar-vos la gravetat de la seva garantia de temps, Vaig contactar amb l’equip d’assistència al xat en viu i vaig obtenir una resposta immediata a la meva pregunta inicial.

Quan el representant d’atenció al client no em podia ajudar, de seguida em va dirigir a un altre membre de l’equip que pogués, que després em va respondre per correu electrònic.

Malauradament, no tenen la informació que vaig demanar. Així, tot i que prometen que els llocs web tindran un 99,9% de temps de funcionament, no hi ha manera de saber que això és veritat sense realitzar un experiment personal, com ara el realitzat per Hosting Facts:

Tot i que he rebut respostes ràpides de suport, estic una mica decebut que GreenGeeks no té dades per fer una còpia de seguretat de les seves reclamacions. En canvi, se suposa que confia en el seu correu electrònic:

La meva pregunta: Em pregunto si tens el teu historial d’horaris? Estic escrivint una ressenya i vull esmentar la garantia de temps de vida del 99,9%. He trobat altres revisors que han realitzat la seva pròpia investigació i han fet un seguiment de GreenGeeks a Pingdom … però em pregunto si teniu la vostra llista de percentatges d’activitat mensual..

Resposta de GreenGeeks: GreenGeeks manté la nostra garantia de temps de funcionament del servidor del 99,9% cada mes de l’any, garantint que disposem d’un equip dedicat de tècnics de servidor supervisant, actualitzant i mantenint els nostres sistemes les 24 hores del dia, per tal de proporcionar aquesta garantia. Malauradament, de moment, no disposem d’un gràfic com el que heu sol·licitat disponible.

Suposo que hauràs de ser el jutge sobre si és suficient per a tu o no.

Base de coneixements

GreenGeeks també compta amb una àmplia base de coneixement, fàcil accés al correu electrònic, xat en viu i suport telefònic, i tutorials específics per a llocs web dissenyats per ajudar-vos amb coses com configurar comptes de correu electrònic, treballar amb WordPress i fins i tot configurar una botiga de comerç electrònic..

6. Capacitat de comerç electrònic

Tots els plans d’allotjament inclouen moltes funcions de comerç electrònic, cosa que és excel·lent si teniu una botiga en línia.

Per començar, rebrà un certificat SSC gratuït de Encoder Wildcard per assegurar als clients que la informació personal i financera és 100% segura. I si sabeu alguna cosa sobre els certificats SSL, sabreu que els comodins són excel·lents perquè es poden utilitzar per a subdominis il·limitats d’un nom de domini..

A continuació, si necessiteu un carretó de la compra al vostre lloc de comerç electrònic, podeu instal·lar-ne un amb el programari d’instal·lació d’un clic.

Per últim, podeu estar segur que els servidors de GreenGeeks compleixen el PCI, la qual cosa protegeix les dades del vostre lloc.

7. Creador exclusiu de llocs web

Amb el seu allotjament web, teniu accés al creador de llocs web de GreenGeeks integrat a fer que la creació del lloc sigui una brisa.

Creador de llocs web de GreenGeeks

Amb aquesta eina, rebeu les següents funcions:

 • Centenars de plantilles pre-dissenyades per ajudar-vos a començar
 • Temes mòbils i adaptatius
 • Arrossegueu & tecnologia de caiguda que no requereix cap capacitat de codificació
 • Optimització de SEO
 • Suport dedicat 24 hores al dia 7

Aquest creador de llocs web s’activa fàcilment un cop us registreu a l’allotjament de GreenGeeks.

GreenGeeks Cons

Sempre hi ha desavantatges de tot, fins i tot coses bones com l’allotjament web de GreenGeeks. I en un esforç per donar-vos a conèixer tot, hem recopilat alguns desavantatges per utilitzar GreenGeeks com a amfitrió web.

1. Punts de preus enganyosos

No es pot negar que allotjament web barat és fàcil de trobar. Tot i això, els serveis d’allotjament de qualitat no sempre estan disponibles per a empreses d’allotjament d’alta qualitat. Recordeu-ho, obteniu el que pagueu.

Des d’un primer cop d’ull, sembla que la fiable companyia d’allotjament GreenGeeks ofereix, de fet, allotjament web econòmic. I, basats en els avantatges abans d’utilitzar GreenGeeks, semblaria massa bo per ser cert.

I tècnicament, ho és.

En més informació, vaig esbrinar que l’única manera d’obtenir l’allotjament web aparentment sorprenent de 3,95 dòlars / mes de GreenGeeks és si esteu d’acord en pagar. tres anys de servei a aquest preu.

Si voleu pagar un servei per un any, pagareu 5,95 dòlars al mes.

A més, si sou nou a GreenGeeks i voleu pagar mensualment fins que no esteu segurs que són l’empresa de hosting per a vosaltres, acabareu pagant un gran preu de 9,95 dòlars al mes.!

Plans i preus de GreenGeeks

Per no oblidar, si voleu pagar un mes a mes per començar, també no se li renuncia a la quota de configuració, que us costarà 15 dòlars més..

2. Les devolucions no inclouen les despeses de configuració i domini

En virtut de la política de garantia de devolució de 30 dies de GreenGeeks, podeu rebre un reemborsament complet si no esteu satisfet, sense fer-vos preguntes..

Tanmateix, no se’t reemborsarà la quota d’instal·lació, la quota d’inscripció de nom de domini (fins i tot si es va registrar gratuïtament), ni taxes de transferència..

Tot i que deduir les tarifes dels noms de domini pot semblar raonable (ja que es manté el nom de domini quan se’n va), no sembla just cobrar a les persones la despesa de configuració i transferència si finalment no estan satisfetes amb els serveis que s’ofereixen..

Especialment si GreenGeeks oferirà una garantia de devolució sense preguntes.

Plans d’allotjament GreenGeeks

GreenGeeks ofereix diversos plans d’allotjament en funció de les vostres necessitats individuals. Dit això, examinarem els plans d’allotjament compartits i WordPress compartits perquè tingueu una bona idea de què espereu quan us registreu per utilitzar els seus serveis d’allotjament.

Plans d’allotjament compartits

El paisatge d’allotjament compartit ha canviat considerablement. Moltes persones en el passat només volien que l’allotjament web tingués un temps de treball impecable a un ritme barat. Teniu els vostres plans petits, mitjans i grans, slap cPanel en un servidor i us han acabat. Avui els clients volen un flux de treball, velocitat, temps de funcionament i escalabilitat perfectes, embolicats en un bonic paquet.

Amb el pas del temps: GreenGeeks ha optimitzat el pla d’allotjament d’Ecosite Starter per tenir totes les funcions que desitgen el 99,9% dels clients que acullen. Per això, proporcionen als clients un camí directe per inscriure-s’hi des del lloc web.

Allotjament compartit de GreenGeeks

En lloc d’un costós pla d’allotjament amb funcions addicionals, el Joe mitjà al carrer no en sap res: han intentat tallar el greix i aportar als clients una experiència d’allotjament més optimitzada.

La seva visió com a proveïdor d’allotjament és permetre als seus clients concentrar-se en la implementació, gestió i creixement dels seus llocs web sense haver de preocupar-se per la tecnologia subjacent..

La plataforma de hosting només hauria de funcionar.

La seva funció d’allotjament escalable es va introduir a principis d’any i permet als clients afegir recursos informàtics fàcilment com CPU, RAM i E / S de manera remunerada, eliminant la necessitat d’actualitzar a un servidor privat virtual..

Amb els seus plans, rebeu funcions com:

 • Bases de dades MySQL il·limitades
 • Dominis subaparcats i estacionats il·limitats
 • Tauler de control de fàcil ús cPanel
 • Softaculous que inclou instal·lacions d’un clic de més de 250 scripts
 • Recursos escalables
 • La possibilitat de triar el centre de dades
 • Solució de caché PowerCacher
 • Integració CDN gratuïta
 • S’instal·len funcions de comerç electrònic com el certificat SSL i el carro de la compra
 • Comptes SSH gratuïts i FTP segurs
 • Suport perl i Python

A més, rebrà un nom de domini gratuït prèvia configuració, migració lliure de llocs, i accedeix a l’arrossegament exclusiu de GreenGeeks & creador de pàgines desplegades per a una creació fàcil de llocs.

El pla de preus compartits comença a partir de 3,95 dòlars al mes (recordeu-ho només si pagueu amb tres anys d’antelació). En cas contrari, aquest pla us costarà 9,95 dòlars al mes.

També ofereixen Ecosite Pro i Ecosite Premium com a opcions d’actualització per als clients que ho necessiten. https://www.greengeeks.com/kb/4873/greengeeks-shared-hosting-pricing/

WordPress Hosting

GreenGeeks també té allotjament de WordPress, tot i que, a més d’afegir algunes funcions, sembla ser el mateix que el pla d’allotjament compartit.

GreenGeeks Hosting WordPress

De fet, l’única diferència que puc detectar és el fet que GreenGeeks ofereix el que anomenen “Seguretat millorada gratuïta de WordPress.” No està clar què inclou aquesta seguretat millorada, per la qual cosa no puc comentar si és un benefici o no.

La resta, inclosa la instal·lació d’un WordPress de un clic, inclou el pla d’allotjament compartit. A més, els punts de preu són els mateixos, tornant a quedar clar quines són les diferències realment.

Preguntes freqüents

Aquí teniu respostes a algunes de les preguntes més freqüents:

 1. Què és GreenGeeks? GreenGeeks és una empresa d’allotjament web fundada el 2006 i la seva seu és a Agoura Hills, Califòrnia. El seu lloc oficial és www.greengeeks.com i la seva classificació BBB és A.
 2. Quin tipus de plans d’allotjament estan disponibles amb GreenGeeks? GreenGeeks proporciona allotjament compartit, hosting de WordPress hosting de revendedors, hosting VPS i servidors dedicats.
 3. Quin tipus de quadre de control s’utilitza? El cPanel d’ús comú.
 4. Com funciona la migració de llocs gratuïta? Un cop us registreu a l’allotjament de GreenGeeks, només heu d’enviar un bitllet a l’equip de migració perquè us ajudin.
 5. Quines formes de pagament accepta GreenGeeks? Totes les principals targetes de crèdit (Visa, Mastercard i American Express) i PayPal.
 6. Hi ha addons premium disponibles? Sí, incloses diverses llicències WHMCS (programari de facturació), restauracions de còpia de seguretat, sol·licituds de còpia de seguretat manuals i compliment complet del PCI. Vegeu aquí la llista dels complements.

Us recomano GreenGeeks?

Amb tanta opció per fora, el que diferencia GreenGeeks de la competència?

GreenGeeks és des del primer proveïdor d’allotjament web ecològic líder en la indústria. Tot i això, aquesta no és l’única característica d’allotjament que ens diferencia dels altres hostes web. La plataforma d’allotjament GreenGeeks és més ràpida, escalable i dissenyada per oferir una millor experiència d’allotjament.

La nostra plataforma d’allotjament ofereix recursos informàtics escalables, eliminant la necessitat d’actualitzar a un servidor privat virtual. Cada compte compta amb els seus propis recursos informàtics dedicats i un sistema de fitxers virtuals protegits. Podeu triar una ubicació d’allotjament que estigui a prop vostre. GreenGeeks us pot configurar un servidor als Estats Units, a Europa o al Canadà.

Hi ha moltes més funcions per triar, però recomanaria parlar amb el nostre equip de xat en viu o trucar-nos. El nostre especialista en suport ens agradaria compartir més grans motius per donar-nos un tomb.

logotip
Mitch Keeler – Relacions de socis de GreenGeeks

En resum, GreenGeeks és una solució d’allotjament web més que adequada. Ofereixen diverses funcions, ofereixen una bona atenció al client i asseguren que les dades de visitants del vostre lloc web i lloc siguin segures i segures.

Per no oblidar, si sou algú que vol ser respectuós amb el medi ambient, GreenGeeks s’aconsegueix per ajudar-vos a ser més ecològic en aquest món altament tecnològic. La qual cosa és genial!

Tot i això, hi ha algunes coses a considerar abans d’inscriure’s. Tingueu en compte que el preu no és el que sembla, que les seves garanties són difícils de validar i que, si canvieu d’opinió després de registrar-vos, encara perdreu una quantitat de diners equitativa.

Per tant, si això sembla un proveïdor d’allotjament web que voleu consultar, assegureu-vos de consultar el seu lloc web i tot el que han d’oferir, per assegurar-vos que us proporcionen els serveis d’allotjament que realment necessiteu a un preu. realment voleu pagar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map