Revisió de Cloudways

Cloudways proporciona allotjament de núvols assequible, potent i fàcil de configurar per a llocs de WordPress, i en aquesta revisió a fons de Cloudways esbrinarà si són els millors amfitrions de WordPress.


Esteu buscant un amfitrió de WordPress que no només sigui ràpid, segur i altament fiable, sinó que també sigui assequible? De vegades pot semblar una cosa impossible, sobretot quan tot just comences i no saps com eliminar els bons proveïdors d’allotjament de WordPress dels bons.

Ara, possiblement no us puc parlar de tots els proveïdors d’allotjament de WordPress fiable, ràpid i assequible que hi ha al mercat avui en dia. Però el que puc fer és ressaltar un dels principals: Núvols.

No sóc l’únic impressionat per Cloudways:

revisió de cloudways a TwitterValoracions excessivament positives dels usuaris a Twitter

Aquí, en aquesta revisió de Cloudways, examinaré les funcions més importants que ofereixen, i us explico per tots els avantatges i els avantatges, per ajudar-vos a decidir si registrar-vos a Cloudways.com és el que heu de fer..

Doneu-me 10 minuts del vostre temps i, quan hàgiu acabat de llegir això, sabreu si aquest és el vostre servei d’allotjament adequat (o equivocat)..

Obtén un 10% de descompte durant tres mesos mitjançant el codi: webrant

Inscriu-te i obteniu 1 migració GRATU forTA per al vostre lloc web que gestionen experts en migració de Cloudways.

Què obtindreu amb aquesta revisió de Cloudways

 1. Llista de professionals

Aquí passo per, sobretot al voltant tres S d’allotjament web; velocitat, seguretat i suport. (Fes un cop d’ull a P.S., et sorprendràs)

 1. Llista de cons

Però també n’hi ha uns quants. Aquí us explico quins són els inconvenients d’utilitzar-los.

 1. Plans i preus

Aquí us porto a través dels diferents que ofereixen.

 1. Us recomano Cloudways.com?

I finalment aquí us deixo saber si Cloudways és un (suggeriment: sí, sí).

Proposa simplificar la vostra experiència d’allotjament web, Núvols Té com a objectiu proporcionar als individus, equips i empreses de totes les mides la possibilitat de proporcionar als visitants del seu lloc l’experiència d’usuari més perfecta possible.

Per no parlar, aquesta empresa única ofereix servei d’allotjament web basat en núvol de plataforma-com a servei (PaaS), que la distingeix fins i tot de tants altres proveïdors d’allotjament que ofereixen varietat de solucions d’allotjament.

Els plans d’allotjament inclouen un fantàstic conjunt de funcions, el suport en què pots confiar i els preus que et pots permetre.

El rendiment és el nucli de tot el que fan. Han dissenyat la seva pila de tecnologia per treure el màxim partit de tots els dòlars que introduïu. Combinen NGINX, vernís, Memcached i Apache per oferir la màxima experiència sense comprometre la compatibilitat del codi..

El que significa que el seu la infraestructura està optimitzada per a la velocitat, el rendiment i la seguretat, i veuràs que aquest és un dels el millor proveïdor d’allotjament basat en núvols opcions al voltant.

I no sóc l’únic que diu Cloudways és el millor …

Com que Cloudways és molt popular entre els usuaris reals. WordPress Hosting és tancat Grup de Facebook amb més de 9.000 membres dedicats exclusivament a l’allotjament de WordPress.

comentaris de facebook de cloudwaysEls usuaris reals del grup de Facebook que allotgen WordPress els encanten!

Cada any se li demana als membres que votin pel seu amfitrió web preferit de WordPress. Com podeu veure han estat va votar l’amfitrió de WordPress # 2 des de fa dos anys seguits (el número 2 a la enquesta de 2017 i el número 2 a la enquesta de 2016)

enquesta de facebook

Per tant, mirem de prop i vegeu què us ofereix Cloudways.

Prospectius de Cloudways

Cloudways es pren seriosament l’allotjament web i s’esforça a oferir els clients al millor quan es tracta 3 s d’allotjament web; Velocitat, seguretat i assistència.

Els plans d’allotjament també s’omplen característiques essencials i útils que qualsevol, amb qualsevol tipus de lloc web, i qualsevol nivell d’habilitats pot utilitzar.

1. Solució única d’allotjament en núvol

Cloudways només ofereix allotjament basat en núvol per als propietaris de llocs web.

funcions d'allotjament en núvol

Per tant, en què es diferencia de les altres solucions d’allotjament més tradicionals?

 • Múltiples còpies el contingut del vostre lloc s’emmagatzema en diversos servidors, de manera que si el servidor principal baixa, les còpies d’altres servidors s’inicien, minimitzant el temps d’inactivitat.
 • Migra fàcilment el lloc si es necessita, a diferents servidors de diferents centres de dades
 • Experiència temps de càrrega més ràpids gràcies a la configuració del servidor múltiples i als serveis CDN premium
 • Gaudeix-ne més entorn segur perquè cada servidor treballa junts i de manera independent els uns dels altres
 • Aprofiteu un recursos dedicats de manera que el vostre lloc mai es veu afectat per altres
 • Escala el teu lloc fàcilment, si afegiu més recursos, si es necessita augmentar el trànsit o augmentar les vendes
 • L’allotjament al núvol és pagar-com-anar de manera que només pagueu pel que necessiteu i utilitzeu

Tot i que aquesta solució d’allotjament és diferent a la de molts plans de proveïdors d’allotjament disponibles avui dia, estigueu segurs que la podeu utilitzar amb qualsevol sistema de gestió de contingut popular (CMS), com WordPress, Joomla, Magento i Drupal amb només uns clics.

2. Rendiment d’alta velocitat

Cloudways ” els servidors es fulminen ràpidament de manera que sabeu que el contingut del vostre lloc s’entrega als visitants el més ràpidament possible, sigui quina quantitat de trànsit visiti alhora.

Però no és tot. Cloudways ofereix tot un seguit de funcions relacionades amb la velocitat:

 • Recursos dedicats. Tots els servidors tenen una quantitat de recursos determinada gràcies a l’entorn dedicat on s’ubiquen. Això vol dir que el vostre lloc mai no corre el risc a causa de l’atracció de recursos d’un altre lloc i que el rendiment del vostre lloc no es sacrificarà mai..
 • Plugin gratuït de WordPress de caché. Cloudways proporciona gratuïtament el seu complement de caché exclusiu, Breeze, a tots els clients. Tots els plans d’allotjament també inclouen memòria cau avançada integrada (Memcached, vernís, Nginx i Redis), així com amb la memòria cau de pàgina completa..
 • Redisca el suport. Si activeu Redis, la base de dades del vostre lloc web funciona millor que mai. Combinat amb Apache, Nginx i vernís, no us haureu de preocupar mai del rendiment del vostre lloc.
 • Servidors preparats per PHP. Els servidors de Cloudways estan a punt PHP 7, que és la versió PHP més ràpida fins ara.
 • Servei de xarxa de lliurament de contingut (CDN). Rep serveis CDN premium per tal que els servidors que s’envolten al món puguin lliurar el contingut del vostre lloc als visitants del lloc en funció de la seva ubicació geogràfica.
 • Servidors de curació automàtica. Si el servidor disminueix, Cloudways salta de seguida amb autocuració automàtica per minimitzar els temps d’aturada.

Com veieu, la velocitat i el rendiment mai no haurien de ser un problema amb l’allotjament de Cloudways.

Així que …, què tan ràpid és l’allotjament a WordPress de Cloudways?

Aquí comprovaré el rendiment de Cloudways provant la velocitat d’aquest lloc web (allotjat a SiteGround) versus una còpia clonada exacta del mateix (però allotjada a Cloudways).

Això és:

 • Primer, provaré el temps de càrrega d’aquest lloc web al meu amfitrió web actual (que és SiteGround).
 • A continuació, provaré aquest mateix lloc web (una còpia clonada del mateix *) però allotjat a Cloudways **.

* Utilitzant un complement de migració, exportant tot el lloc i allotjant-lo a Cloudways
** Ús de DigitalOcean al pla DO1GB de Cloudways (10 $ / mes)

Si feu aquesta prova, podreu entendre com Carrega ràpidament un lloc allotjat a Cloudways realment ho és.

A continuació, es mostra com es troba la meva pàgina d’inici (en aquest lloc allotjada) SiteGround) actua a Pingdom:

lloc web lloc

La meva pàgina web es carrega en 1,24 segons. Això és realment ràpid en comparació amb molts altres hostes, perquè SiteGround no és un amfitrió lent de cap manera.

La pregunta és: es carregarà més ràpidament Núvols? Anem a esbrinar…

cloudways prova de velocitat pingdom

Oh sí, així serà! A Cloudways es carrega exactament la mateixa pàgina web 435 mil·lisegons, és a prop d’un minut (0,85s per ser exacte) més ràpid!

Què passa amb una pàgina del bloc, digueu aquesta pàgina de ressenya? Aquí teniu la velocitat que carrega SiteGround:

rendiment de velocitat

Aquesta pàgina de revisió es carrega de forma senzilla 1,1 segons, de nou SiteGround ofereix una gran velocitat. I què passa amb Cloudways?

temps de càrrega ràpids

Es carrega només 798 mil·lisegons, molt menys d’un segon i de nou molt més ràpid!

I què fer de tot això??

Bé, una cosa és certa, si aquest lloc web s’allotjava a Cloudways en lloc de a SiteGround, es carregarà molt més ràpidament. (nota per si mateix: traslladeu aquest lloc a Cloudways pronto!)

3. Seguretat gestionada

Si adopteu un enfocament proactiu de la seguretat del lloc, podeu confiar les vostres dades sensibles a Cloudways gràcies a les seves funcions de seguretat integrades:

 • Firewall a nivell de sistema operatiu que protegeix tots els servidors
 • Patges rutinaris i actualitzacions de firmware
 • Instal·lació gratuïta del certificat SSL amb un clic
 • Autenticació de dos factors per al vostre compte de Cloudways
 • Capacitat de llista blanca d’IP

Com a bonus addicional, per si de cas passa alguna cosa amb el vostre lloc web, Cloudways ofereix còpies de seguretat automàtiques gratuïtes de dades i imatges del servidor del núvol.

Amb una 1-clic de restauració opció, si el vostre lloc no s’estavella, el temps d’inactivitat és mínim.

Si el vostre lloc experimenta algun temps d’inactivitat (no relacionat amb el manteniment programat, el manteniment d’emergència o el que anomenen “Events Majeure Events”), Cloudways us compensarà..

Aquests crèdits s’aplicaran als costos del servei del vostre mes següent.

4. Atenció al client estel·lar

A l’hora de triar un proveïdor d’allotjament, el suport hauria de ser una prioritat. Avui dia, qualsevol tipus de negoci depèn plenament que el servei d’allotjament web funcioni sense problemes. Però hi pot haver moments en què les coses no funcionen tan bé.

Al cap i a la fi, si mai necessiteu ajuda, heu de poder contactar amb els responsables de mantenir les dades del vostre lloc.

Si necessiteu posar-vos en contacte amb algú que us doni suport, podeu parlar amb un membre de l’equip d’èxit del client a través xatejar en directe o enviar una entrada a través del sistema de ticketing i gestiona el progrés de la teva consulta.

I si voleu, podeu “Sol·licitar una trucada” i parlem amb el servei d’atenció al client via telèfon en horari comercial.

També podeu contactar amb la comunitat activa de membres de Cloudways per compartir coneixements, experiències i habilitats. I, per descomptat, també podeu fer preguntes!

Per últim, aprofiteu una àmplia base de coneixement, completa amb articles sobre Com començar, Gestió del servidor i Gestió d’aplicacions.

articles d’ajuda de bases de coneixement

Per no oblidar, llegiu articles sobre el vostre compte, facturació, serveis de correu electrònic, complements i molt més.

5. Col·laboració en equip

Pot semblar estrany, però Cloudways ofereix un conjunt de funcions i eines dissenyades ajudar-vos i el vostre equip a col·laborar i a tenir èxit.

Això és especialment útil per a desenvolupadors o agències que gestionen diversos llocs web alhora a través de molts servidors.

Per exemple, Desplegament automàtic de Git, àrees d’escenificació il·limitades i accés segur a SSH i SPTP et permet llançar projectes i fer-los perfectes abans de viure en directe.

A més, assigneu tasques als membres de l’equip, transferiu servidors a d’altres, cloneu aplicacions i servidors i utilitzeu Cloudways Complement WP Migrator per traslladar fàcilment els llocs de WordPress d’altres proveïdors d’allotjament a Cloudways.

6. Monitorització de llocs web

Gaudeix vigilància durant tot el dia del lloc web perquè sàpigues que tot està en marxa en tot moment. El servidor on hi ha emmagatzemades les dades és monitorat el 24/7/365.

A més, podeu veure més de 16 mètriques diferents des de la consola Cloudways.

supervisió del servidor

Rebre actualitzacions en temps real mitjançant correu electrònic o text de la secció CloudwaysBot, un assistent intel·ligent que supervisa el rendiment del vostre lloc en tot moment. Amb la informació enviada pel bot AI, podeu optimitzar els vostres servidors i aplicacions.

A més, podeu integrar la vostra plataforma amb la vostra correu electrònic, Slack, HipChat, i altres aplicacions de tercers.

Per últim, aprofiteu Nova integració de les relíquies de manera que pugueu solucionar problemes que embolicin el vostre progrés i els solucioneu el més aviat possible.

Cloudways Cons

Cloudways és, sens dubte, una solució d’allotjament única, fiable i de gran rendiment. Dit això, ho és falten algunes característiques importants.

1. Sense registre de nom de domini

Núvols no ofereix el registre de noms de domini als clients, de forma gratuïta o gratuïta. Això vol dir que abans d’inscriure’s per utilitzar els seus serveis d’allotjament, has de protegir un nom de domini mitjançant un venedor de tercers.

Afegint això, apuntar el vostre nom de domini al proveïdor d’allotjament després de realitzar la configuració pot ser difícil, especialment per als propietaris de llocs web novells.

Per això, moltes persones poden triar anar a un altre lloc per satisfer les seves necessitats d’allotjament. Al cap i a la fi, deixar de registrar un nom de domini i haver de tornar a registrar-se a l’allotjament i assenyalar l’URL de nova creació al proveïdor d’allotjament pot ser massa complicat a menys que s’utilitzi Cloudways..

Això és especialment cert quan tants proveïdors d’allotjament competitius ofereixen registre de nom de domini gratuït i ajuden a indicar el vostre domini cap a l’amfitrió.

2. Sense cPanel ni Plesk

Cloudways és una empresa tan tradicional com la plataforma Els taulers de cPanel i Plesk simplement no hi són.

Hi ha una consola dedicada disponible per a la gestió d’aplicacions allotjades al servidor núvol. Però per a aquells que no s’acostumen a aquesta diferència important, és possible que tingueu problemes.

Per no dir, cPanel i Plesk són molt més complets, permetent gestionar tot el relacionat amb l’allotjament des d’un quadre de comandament convenient.

Tot i que la consola Cloudways només s’acostuma a fer una mica, pot ser desconcertant per a aquells que canvien d’una altra plataforma d’allotjament.

3. No hi ha correu electrònic d’allotjament

Plans d’allotjament de Cloudways No vinguis amb correu electrònic integrat comptes com ho fan tants proveïdors d’allotjament de prestigi.

En canvi, volen que la gent pagui per compte de correu electrònic, cosa que pot resultar costosa si dirigiu una empresa gran, tenen un equip important i necessiten molts comptes de correu electrònic per mantenir les coses en marxa.

Ofereixen serveis de correu electrònic com a complement addicional de pagament. Podeu utilitzar els seus comptes de correu electrònic (bústies) Complement de correu electrònic a l’espai Rackspace (el preu comença a partir d’1 $ / mes per adreça de correu electrònic) i per als correus electrònics sortints / transaccionals, podeu utilitzar el seu complement personalitzat SMTP.

Plans i preus d’allotjament al núvol

Cloudways arriba amb molts gestionava els plans d’allotjament que funcionarà per a tothom independentment de la mida del lloc, la complexitat o el pressupost.

cloudways gestionava els plans d’allotjament de wordpress

Per començar, ho tenen 5 proveïdors d’infraestructura per triar i els preus del vostre pla variaran en funció del proveïdor d’infraestructura que trieu:

 1. DigitalOcean: Els plans van des de 10 $ / mes a $ 80 / mes, RAM d’1 GB-8 GB, Processadors d’1 nucli a 4 nuclis, emmagatzematge de 25 GB a 160 GB, i amplada de banda d’1 TB a 5TB.
 2. Linode: Els plans van des de $ 12 / mes a $ 90 / mes, RAM d’1 GB a 8 GB, Processadors d’1 nucli a 4 nuclis, emmagatzematge de 20 GB a 96 GB, i amplada de banda d’1 TB a 4TB.
 3. Vultr: Els plans van des de 11 $ / mes a 84 $ / mes, RAM d’1 GB-8 GB, Processadors d’1 nucli a 4 nuclis, emmagatzematge de 25 GB a 100 GB, i amplada de banda d’1 TB a 4TB.
 4. Serveis web d’Amazon (AWS): Els plans van des de 85,17 $ / mes a 272,73 $ / mes, RAM des de 3,75GB-15 GB, vCPU des de l’1 al 4, emmagatzematge a 4 GB a tota la pissarra i amplada de banda 2 GB a la pissarra.
 5. Motor d’informàtica de Google (GCE): Els plans van des de 73,62 dòlars / mes a 226,05 dòlars / mes, RAM de 3,75 GB-16 GB, vCPU d’1 a 4, emmagatzematge a 20 GB a tota la pissarra i amplada de banda de 2 GB a la pissarra. Aquests són només els plans destacats. També oferim plans addicionals.
 6. Aquests són només els plans destacats. També ofereixen plans addicionals, així com plans personalitzats.

socis d’infraestructura del núvolEls socis d’infraestructura del núvol que utilitzen

Recordeu que aquests plans són paga com vas. En qualsevol moment que necessiteu augmentar (o tornar a reduir la escala), podeu significar com més ample de banda utilitzeu, més pagueu.

A més, tots els plans d’allotjament disposen d’assistència 24/7 expertes, instal·lacions d’aplicacions il·limitades, certificats SSL gratuïts i migracions de llocs gratuïts.

Podeu provar qualsevol dels plans d’allotjament disponibles gratuït durant 3 dies. A partir d’aquí, simplement pagueu i no seran vinculats a cap tipus de contracte.

Hosting de WordPress gestionat

Val la pena assenyalar que Cloudways ofereix allotjament de WordPress completament gestionat.

hosting de wordpress gestionat

Dit això, és difícil determinar quines diferències hi ha entre els plans típics de hosting Cloudways i els plans d’allotjament de WordPress. De fet, no hi ha cap indici que hi hagi fins i tot una diferència de preu.

Vaig contactar a través de Live Chat per esbrinar si hi ha diferències de característiques o de preu:

núvols xat 1núvols xat 2

Diré que la resposta va ser molt ràpida a la meva consulta. Tanmateix, estic una mica confós per què separen cada CMS en pàgines web diferents: WordPress, Magento, PHP, Laravel, Drupal, Joomla i PrestaShop i allotjament WooCommerce, si tot és igual..

Això em va fer desplaçar-me per molta informació que en realitat era tot repetitiu. Això pot ser confús per a una persona que intenta comparar els plans i prendre una decisió final.

I si l’experiència de l’usuari al seu lloc web és frustrant, és possible que deixin passar moltes oportunitats perquè les persones puguin registrar-se en els seus plans d’allotjament perquè la gent simplement abandona el lloc abans de sortir prou lluny per registrar-se..

Preguntes freqüents

Aquí teniu respostes a algunes de les preguntes més freqüents:

 1. Quin tipus de plans d’allotjament hi ha disponibles? Allotjament basat en núvol de forma gratuïta mitjançant un dels cinc proveïdors d’infraestructura disponibles: DigitalOcean (DO), Linode, Vultr, Amazon Web Services (AWS) i Google Computing Engine (GCE).
 2. On són els centres de dades de Cloudways? En funció del proveïdor de núvol que trieu, podeu allotjar les dades del vostre lloc sobre centres de dades ubicats als Estats Units, Europa, Àsia o Amèrica del Sud. Hi ha 62 centres de dades ubicats a 15 països i 33 ciutats.
 3. Puc migrar el meu lloc web existent a hosting de Cloudways? Sí, l’equip de Cloudways us ajudarà a migrar el vostre lloc existent de forma gratuïta.
 4. Puc escalar amunt i avall mitjançant Cloudways? Només podeu reduir la escala quan feu servir GCP i AWS. Els altres tres proveïdors de núvol tenen limitacions a l’hora de reduir-los. Tanmateix, com a solució de solució, sempre podeu clonar el vostre lloc per desplegar-lo en un servidor específic específic.
 5. Quins mètodes de pagament s’accepten? Cloudways accepta PayPal i targetes de crèdit importants com MasterCard, Visa i American Express.
 6. Com funciona la remuneració? Significa que només pagueu els recursos que consumiu. Els cobraran per endarreres, el que significa que us facturaran els serveis que vau utilitzar en un determinat mes a principis del mes següent. No hi ha contractes de bloqueig perquè pugueu utilitzar els seus serveis lliurement sense estar lligat a un contracte.
 7. Ofereixen un creador de pàgines integrat? No, Cloudways només tracta els recursos del servidor i les funcions mínimes que inclouen cada pla, com ara velocitat i rendiment, seguretat i atenció al client..
 8. Cloudways és bo per als llocs de WordPress? Sí, són un excel·lent proveïdor d’allotjament per a llocs i blocs de WordPress. Obteniu instal·lacions il limitades de WordPress, WP-CLI preinstal·lat, nombre il·limitat de llocs de posada en escena i integració Git. A més, també migraran el vostre lloc existent de forma gratuïta.
 9. Ofereixen accés FTP? Sí, obteniu SFTP o SSH per accedir i actualitzar fitxers i carpetes de la vostra aplicació.
 10. Què passa amb el servidor i la IP dedicats? Cada servidor que desplegueu inclou un entorn dedicat al núvol i una única adreça IP dedicada.
 11. Ofereixen còpies de seguretat gratuïtes? Sí, faran còpies de seguretat de totes les dades de la vostra aplicació i bases de dades relacionades de forma gratuïta.
 12. S’inclou allotjament de correu electrònic? No, no és així, però ofereixen serveis de correu electrònic com a complement addicional. Per als comptes de correu electrònic (bústies), podeu utilitzar el complement de correu electrònic de Rackspace (el preu comença a partir d’1 d / mes).
 13. Com puc saber quin proveïdor de núvol triar? No sé si hauria de triar DigitalOcean, Vultr, Amazon Web Services (AWS) o Google Computing Engine (GCE)?
  • DigitalOcean és un dels núvols més barats amb emmagatzematge basat en SSD d’alt rendiment. Amb vuit centres de dades, heu de triar DigitalOcean si necessiteu un allotjament web assequible amb amplada de banda de grans volums.
  • Vultr és el proveïdor de núvols més assequible amb més ubicacions. Ofereixen emmagatzematge SSD i amplada de banda gairebé il·limitada a 13 ubicacions. Trieu Vultr si el vostre preu econòmic és un factor clau per a vosaltres.
  • Linode inclou una àmplia funció a grans preus. Linode garanteix un 99,99% de temps de funcionament, amb més de 400K clients de confiança de tot el món. Trieu Linode si voleu una solució d’allotjament escalable per a aplicacions de comerç electrònic i personalitzades.
  • Amazon Web Services (AWS) ofereix una infraestructura fiable. Ofereix una mida de disc flexible, escalable i configurable i ample de banda amb 8 centres de dades de 6 països. Trieu AWS si allotgeu llocs web de grans empreses i recursos intensius.
  • Google Compute Engine (GCE) és una potent i fiable infraestructura d’allotjament en núvol amb el rendiment eficient que es presenta amb la marca de Google a un preu atractiu amb un 99,9% de vida. Trieu GCE si allotgeu llocs web amb grans empreses i recursos intensius.
 14. Tenen una prova gratuïta?? Sí, podeu registrar-vos en un període de prova gratuït de 3 dies (no cal la targeta de crèdit) i exercir el servei per fer proves.

Us recomano Cloudways?

Sí, sí.

Perquè al final, Cloudways és una opció d’allotjament de núvol fiable i assequible per a qualsevol propietari del lloc web, independentment del nivell d’habilitat o del tipus de lloc.

A causa de la seva plataforma basada en núvols, podeu experimentar velocitats ràpides que cremen, rendiment òptim del lloc i seguretat de primera qualitat.

Tot això està dissenyat per oferir als visitants del vostre lloc la millor experiència possible de l’usuari i mantenir les dades del vostre lloc segures d’activitats malicioses.

Dit això, les diferències de Cloudways poden complicar al principi els propietaris de llocs web novells. N’hi ha No hi ha cPanel tradicional o Plesk, cap manera de registrar un nom de domini amb Cloudways, i sense allotjament de correu electrònic funció.

Això s’afegeix al preu global de l’allotjament i fa que s’involucri més que altres proveïdors d’allotjament d’allotjament comparables al mercat.

Si decidiu anar-hi, pesa els avantatges i els contres abans de signar-vos. O bé, aprofiteu la Període de prova gratuïta de 3 dies per assegurar-vos que tinguin les funcions que necessiteu per ampliar la vostra empresa i gestionar el vostre compte d’allotjament.

A partir d’aquí, aprofiteu per llegir la documentació i familiaritzeu-vos amb aquesta plataforma basada en núvols per no deixar-vos perdre algunes de les funcions que ofereixen aquesta solució exclusiva d’allotjament..

Divulgació de la FTC: Per obtenir el preu més barat guanyaré una comissió si decidiu registrar-me a través dels meus enllaços.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map