Ca proprietar de afaceri mici, poate fi dificil să găsești furnizorul potrivit de găzduire web. HostPapa se distinge de alte gazde web cu găzduirea sa prietenoasă pentru începători pentru întreprinderile mici și începători.


În efortul de a ajuta întreprinderile mici care caută un furnizor de găzduire de încredere, mi-am propus să vă arăt punctele exterioare ale unei gazde web concepute pentru a ajuta micile dvs. afaceri să aibă succes: HostPapa.

HostPapa oferă prețuri la prețuri accesibile pentru planurile de găzduire web pentru începători și site-uri de afaceri mici, cu planuri care includ un nume de domeniu gratuit, lățime de bandă și discuri nelimitate și SSL gratuit & CloudFlare CDN.

Aici mă voi uita la cele mai importante caracteristici ale HostPapa, ce e a lor argumente pro şi contra sunt și care sunt planuri și prețuri sunt ca. După ce ai terminat de citit, vei ști dacă aceasta este gazda web potrivită (sau greșită) pentru tine.

Înregistrează-te folosind acest link și vei primi un Oferta speciala cu 58% reducere – găzduiește-ți site-ul web de la 3,36 USD / lună

Ce veți afla în această recenzie

 1. Profesionistii

În prima secțiune a acestei recenzii HostPapa voi trece peste ceea ce .

 1. Contra

Dar sunt și negative. În această secțiune am acoperit ceea ce .

 1. Planuri de găzduire & prețurile

În această secțiune parcurg și caracteristicile fiecărui plan.

 1. Recomand HostPapa.com?

În cele din urmă, aici vă voi spune dacă mă gândesc sau dacă sunteți mai bine să vă înscrieți cu un concurent.

recenzie hostpapa

Înființată în urmă cu zece ani, HostPapa a cunoscut o creștere considerabilă de atunci. Și, deși cu siguranță nu sunt lipsiți de dezavantajele lor, au o reputație pentru lucruri precum ecologic, având un serviciu excepțional pentru clienți și au o suită de instrumente perfecte pentru proprietarii de afaceri începători..

Așadar, să începem cu această recenzie HostPapa.

Pro HostPapa

Așa cum tocmai am menționat, HostPapa face ceva corect pentru că a experimentat o astfel de creștere a popularității într-un timp atât de scurt. De fapt, s-a sugerat să găzduiască aproape jumătate de milion de site-uri web numai în Statele Unite și Canada.

Deci, să vedem ce le face atât de grozave și de ce unii îi aleg pe toți ceilalți furnizori de hosting de pe piață.

1. Viteza

Cu cât se încarcă mai rapid site-ul dvs. cu atât mai bine. Cercetările au relevat că majoritatea vizitatorilor site-ului vor abandona site-ul dvs. web dacă acesta nu reușește să se încarce în cel mult 2 secunde.

HostPapa a investit în cea mai recentă tehnologie de viteză pentru a vă asigura că paginile dvs. web se încarcă rapid:

 • Conducte de stat solid. Fișierele și bazele de date ale site-ului dvs. sunt stocate pe hard disk-uri SSD, care sunt mai rapide decât HDD (Hard Disk Drives).
 • Servere rapide. Când un vizitator al site-ului face clic pe site-ul dvs. web, serverele de baze de date web și de bază furnizează conținut de până la 50 de ori mai rapid.
 • Cache încorporată. HostPapa utilizează Cachewall care optimizează, protejează și îmbunătățește timpul de răspuns pentru site-ul dvs. web.
 • Rețea de livrare de conținut. HostPapa vine cu CDN alimentat de CloudFlare, pentru a-ți cache conținutul și a-l oferi rapid vizitatorilor site-ului.
 • PHP7. HostPapa vă asigură că profitați și de cele mai noi tehnologii de pe site-ul dvs. web.

Cât de repede este timpul de încărcare HostPapa?

Am decis să testez timpii de încărcare. Am creat un site web de test găzduit pe HostPapa (în planul WP Starter), apoi am instalat WordPress pe el și am folosit tema Douăzeci și șaptesprezece..

contul hostpapa

Din casetă, site-ul de test a încărcat relativ rapid, 1 secundă, dimensiunea paginii de 211kb și 17 solicitări.

timpi de încărcare hostpapa

Nu este rău .. dar devine mai bun.

HostPapa deja utilizează cache-ul încorporat care este activat implicit, deci nu există setări de editat, dar există o modalitate de a optimiza viteza un pic mai departe comprimarea anumitor tipuri de fișiere MIME.

Conectați-vă la cPanel și găsiți secțiunea software.

secțiunea software cpanel

În setarea Optimizați site-ul web, puteți optimiza performanța site-ului dvs. web, modificând modul în care Apache gestionează cererile. Comprimați textul / html text / simplu și tipurile text / xml MIME și faceți clic pe setarea de actualizare.

site-ul optimizat cpanel

Făcând asta, timpii de încărcare ai site-ului meu de test s-au îmbunătățit un pic mai mult, de la 1 secundă la 0,9 secunde.

viteza paginii hostpapa

Pentru a accelera lucrurile și mai mult, m-am dus și am instalat un Plugin gratuit WordPress numit Autoptimize și pur și simplu am activat setările implicite.

plugin autoptimize

Acest lucru a îmbunătățit și mai mult timpul de încărcare, până la 0,8 secunde și a redus dimensiunea totală a paginii la doar 197kb și a redus numărul de solicitări până la 12.

hostpapa se încarcă rapid pagina

Site-urile WordPress găzduite pe HostPapa se vor încărca destul de repede și v-am arătat două tehnici simple pe care le puteți utiliza pentru a accelera lucrurile și mai mult.

2. Suport 24 de ore

HostPapa nu furnizează doar suport stelar, așa cum fac mulți alți furnizori de hosting în zilele noastre. Nu, în schimb, ei merg dincolo și dincolo pentru a se separa de restul competiției.

Aruncați o privire la ce oferă fiecare client:

 • Baza de cunoștințe extinsă. Găsiți ghiduri și tutoriale ușor de înțeles dacă căutați puțin ajutor de sine. Împărțit în categorii precum Hosting, e-mail și domenii, puteți găsi întotdeauna exact ceea ce căutați.
 • Tutoriale video. Dacă sunteți mai mult o persoană vizuală și preferați să urmați tutorialele video, acesta este locul potrivit pentru dvs. Aflați cum puteți utiliza fiecare caracteristică oferită de HostPapa și urmăriți conținutul tutorial pas cu pas.
 • Chat live. Discutați cu o persoană reală cu o problemă pe care o aveți în acest moment folosind funcția de chat live 24/7 a HostPapa.
 • Dashboard HostPapa. Gestionează-ți contul HostPapa folosind tabloul de bord intuitiv. Conectați-vă folosind pagina lor de conectare, Facebook, Google sau chiar Twitter. Faceți achiziții, vizualizați informațiile de facturare și chiar imprimați facturi pentru propriile dvs. înregistrări.
 • Bilete de asistență. Trimiteți bilete de asistență sau verificați starea celor existente, prin intermediul tabloului de bord HostPapa.
 • Experți HostPapa. Alăturați-vă webinarului săptămânal sau chiar programați o sesiune de formare unu-la-unu la 30 de minute cu un reprezentant de asistență expert (GRATUIT!).

Ca bonus suplimentar, HostPapa simplifică accesarea stării rețelei, astfel încât să știi mereu ce se întâmplă.

Starea rețelei

Vedeți starea serviciilor de găzduire web și e-mail, găzduire DNS, serverele Linux și chiar sistemele de facturare și suport. Nu mai vorbim, vedeți dacă sunt abordate problemele curente și dacă există o întreținere planificată care vă poate perturba serviciul.

Și dacă nu este suficient, știți că HostPapa traduce conținutul site-ului lor în engleză, franceză, spaniolă și germană, ceea ce se potrivește bazei lor în creștere a clienților internaționali..

bază de cunoștințe

Și obțineți acest lucru, nu numai că puteți citi conținutul site-ului HostPapa în mai multe limbi, puteți obține asistență de chat și telefon live în mai multe limbi.

3. Centre de date de înaltă securitate

HostPapa are un infrastructură de găzduire fiabilă și menține cele mai înalte standarde atunci când vine vorba de securizarea centrelor de date.

De exemplu, așteptați-vă că următoarele funcții de securitate vor fi pe loc pe toate serverele HostPapa:

 • Controlul climatului și al temperaturii
 • Facilități ridicate de podea
 • Protecție împotriva erorilor
 • Sisteme de stingere a incendiilor
 • Sisteme de detectare a apei
 • Alimentare neîntreruptă (UPS)
 • Generator de energie standby și redundant
 • Generatoare de rezervă diesel

Produsele Intel Server alimentează toate echipamentele HostPapa și o rețea Cisco complet funcțională asigură că datele site-ului dvs. sunt pe deplin sigure.

4. Timp de autonomie impresionant

Echipa de la HostPapa doresc să vă ofer 100% garanție de funcționare. Dar lucrul frumos despre ei este că ei înțeleg că, din cauza modului în care este configurată găzduirea partajată, acest lucru nu este doar nerealist, ci este greșit să promitem.

La urma urmei, este nevoie de un singur site web pe un server comun pentru a arunca totul în haos. Fie că este vorba despre o încălcare a securității, o utilizare excesivă a resurselor sau o creștere imensă a traficului, adevărul este că serverele de găzduire partajate vor coborâ.

Acestea fiind spuse, HostPapa garantează uptime de 99,9%.

Și, dacă în primele 30 de zile de la găzduirea site-ului dvs. web cu HostPapa sunteți deloc nemulțumit, puteți obține o rambursare completă (minus orice taxe de configurare și înregistrare a numelui de domeniu).

5. Instrumente pentru întreprinderile mici

Vă amintiți când am spus că HostPapa satisface întreprinderile mici? Ei bine, în efortul de a vedea cât de adevărat a fost acest lucru, am analizat toate funcțiile pe care le oferă clienților care pot fi de folos proprietarilor de afaceri mici.

Și cu asta am venit:

Nume de domeniu

Nume de domeniu ieftine

Executați o căutare rapidă de nume de domeniu utilizând instrumentul propriu de nume de domeniu al HostPapa. Alegeți dintre terminațiile clasice de nume de domeniu sau alegeți unul mai unic, cum ar fi .guru sau .club. În orice caz, puteți alege un nume de domeniu cu adevărat de excepție care să fie baza noului dvs. site web într-un cinch.

Și, dacă se întâmplă să vă înscrieți la găzduirea HostPapa, puteți să vă înregistrați gratuit numele de domeniu nou pentru primul an de serviciu..

Soluții de e-mail

Soluții de e-mail HostPapa

E-mailul este crucial pentru succesul întreprinderii dvs. mici-mijlocii. Din fericire, HostPapa are o mulțime de soluții de e-mail pentru a alege dintre:

 • Email de bază care vine cu o identitate profesională folosind numele companiei dvs.
 • E-mail avansat care vine cu mai multe caracteristici de securitate prietenoase pentru mobil
 • E-mail Office 365 asta vine cu Microsoft Office și niciunul din costurile de gestionare
 • E-mail Suite G, complet cu instrumente de productivitate și stocare online, din nou, fără costuri suplimentare

Certificate SSL

Certificate SSL

Certificatul SSL Haide Encrypt vine inclus pentru liber. Certificatul SSL Premium Wildcard este nu este oferit gratuit, HostPapa are câteva certificate SSL robuste disponibile pentru site-ul dvs. în creștere. Și, din moment ce securizarea datelor site-ului dvs., și mai important datele vizitatorilor site-ului dvs., este importantă pentru reputația dvs., este posibil să vă uitați să achiziționați un certificat SSL de la furnizorul dvs. de găzduire.

Dacă investiți în certificatele SSL de HostPapa, vă veți bucura de:

 • Criptare de date pe 256 biți
 • Instalare imediată și automată
 • Compatibilitate browser 99%

În cele din urmă, veți putea să afișați un sigiliu care poate fi făcut clic pe care se află informațiile certificatului SSL pentru vizitatorii site-ului, care vă aduc credibilitate site-ului dvs. și vă fac să păstrați de încredere.

Livrare în rețea de conținut (CDN)

Cloudflare CDN

Toate planurile de găzduire HostPapa Business și Business Pro sunt incluse servicii gratuite Cloudflare CDN pentru a ajuta la furnizarea conținutului site-ului dvs. web către o audiență globală mai repede ca niciodată.

Maximizați timpul de funcționare al site-ului dvs., echilibrând încărcarea serverului, sporind viteza și performanța site-ului și chiar beneficiați de securitate suplimentară din partea hackerilor și a altor amenințări la adresa securității. În plus, obțineți analize care vă ajută să vedeți de unde provine traficul, astfel încât să puteți monitoriza potențialele amenințări.

Backup-uri automate de site-uri web

Copii de rezervă gratuite

Nu este nimic mai rău decât să investești multă muncă grea în construirea unei afaceri online, doar pentru a o șterge din cauza unui accident de pe server, a unui hacker sau a unei alte defecțiuni a site-ului..

Acesta este motivul pentru care HostPapa intră și oferă clienților săi Copii de rezervă automate zilnice ale site-ului:

 • Alegeți din 7 puncte de restaurare diferite
 • Datele stocate în locații separate pentru o protecție suplimentară
 • Planurile de bază sunt livrate cu până la 1 GB de spațiu de rezervă (spațiu suplimentar disponibil)
 • Faceți clic pe fișierele, baza de date și e-mailurile site-ului dvs.

Ține minte, acesta este un serviciu premium.

6. Constructor de site-uri web

Construirea unui site web nu a fost niciodată mai ușoară folosind exclusiv HostPapa Website Builder.

Folosește trage & renunță la creatorul de pagini web, alegeți din sute de șabloane pre-proiectate și chiar construiți un magazin de comerț electronic pentru a vinde produse și servicii fizice sau digitale (sau ambele!).

Site Web Builder

Iată câteva dintre caracteristicile cheie la care vă puteți aștepta atunci când utilizați constructorul de site-uri HostPapa:

 • Personalizare ușoară a tuturor elementelor site-ului, inclusiv scheme de culori, fonturi și imagini
 • Proiectare mobilă pentru toate dispozitivele de dimensiune
 • Personalizarea HTML, JS și CSS dacă aveți setul de abilități (deși nu este necesar)
 • Pictograme de partajare socială integrate și formulare de contact
 • Optimizare SEO pentru clasamente mai bune de căutare
 • Capacitate de publicare Facebook
 • Mod de previzualizare live pentru dispozitive desktop și mobile

HostPapa Website Builder

Cu constructorul de site-uri HostPapa, puteți publica un site web cu aspect profesionist în câteva minute, fără să știți un pic de cod.

7. Gazduire Verde

HostPapa se mândrește cu faptul că este una dintre primele companii de găzduire care declară că vor face verde pentru a ajuta lumea în care trăim.

Ei promovează dezvoltarea și utilizarea energiei eoliene și solare prin achiziționarea de certificate de energie verde. Aceasta va compensa puterea folosită atât în ​​centrele de date cât și în birourile lor.

HostPapa nu folosește decât o energie 100% regenerabilă de marcă verde, provenind dintr-o varietate de surse din Statele Unite și Canada. Făcând acest lucru, ei nu numai că își reduc amprenta de carbon, dar sper să aducă mai mulți oameni la bord cu utilizarea energiei curate și încearcă să-și reducă amprenta și pe Pământ.

Puteți adăuga bannere pe site-ul dvs. web pentru a permite vizitatorilor site-ului să știe că vă îndepliniți rolul prin utilizarea de web hosting verde.

Bannere de energie verde

Adăugați un banner complet, jumătate banner sau chiar un mic dreptunghi pentru a completa designul site-ului dvs..

HostPapa Cons

Acum că aveți o idee bună despre ce are HostPapa să ofere clienților, este timpul să analizați unele dezavantaje, astfel încât să puteți lua cea mai informată decizie când vine vorba de alegerea unui furnizor de hosting.

1. Taxe de reînnoire costisitoare

La prima vedere, HostPapa pare un furnizor de hosting foarte rentabil, mai ales că este o gazdă web verde, care poate crește prețurile în mod semnificativ.

În plus, este obișnuit ca furnizorii de găzduire să aibă prețuri de înscriere excepțional de mici pentru a încuraja mai multe persoane să înceapă să le folosească. Apoi, după un an de servicii satisfăcătoare, furnizorul de gazdă crește apoi prețurile lunare și speră ca majoritatea oamenilor să se reînnoiască.

Până la urmă, nimeni nu vrea să schimbe gazdele web în fiecare an, mai ales când sunt mulțumiți de acest serviciu.

Acestea fiind spuse, creșterea prețurilor de reînnoire poate fi neașteptată și poate provoca un șoc grav de autocolant. Și, din păcate, tocmai asta face HostPapa.

Prețuri scumpe de reînnoire

Veniți să aflați că trebuie să investiți într-un contract pe termen lung pentru a obține prețul de introducere scăzut, iar marcarea pentru reînnoire este semnificativă.

2. Caracteristici lipsă

Setul inițial de funcții HostPapa pare puternic pentru proprietarii de întreprinderi mici. Cu toate acestea, simt că le lipsesc câteva lucruri cheie:

 • Al lor garanție de înapoiere de 30 de zile vine în comparație cu concurența care oferă garanții de înapoiere de 60 sau chiar 90 de zile
 • Copiile de rezervă automate sunt un serviciu premium atât pentru planurile de găzduire Starter, cât și pentru afaceri, ceea ce este din nou spre deosebire de concurență, unde sunt oferite cel puțin backupuri săptămânale ca parte a planului de găzduire
 • Deși pretind a fi o companie de găzduire internațională, locațiile centrelor de date sunt destul de limitate (chiar și cu serviciile CDN, aceasta va afecta viteza site-urilor care sunt îndepărtate din punct de vedere geografic). Dacă ești localizat în afara Statelor Unite sau Canada atunci HostPapa nu este cea mai ideală gazdă web de utilizat.

Planuri de gazduire HostPapa

HostPapa oferă multe planuri de găzduire, de exemplu Gazduire VPS și Reseller. Acestea fiind spuse, mă voi uita la ele planuri de găzduire partajate și WordPress deci aveți o idee bună la ce să vă așteptați când vă înscrieți pentru a utiliza HostPapa hosting.

Gazduire comună

HostPapa a distribuit găzduire care funcționează excelent pentru cei care abia încep sau pentru cei care au un trafic minim care vine pe site-urile lor web.

Planuri de găzduire partajate HostPapa

În funcție de nivelul pe care îl alegeți, veți primi funcții precum:

 • Site-uri găzduite multiple la nelimitate
 • Spațiu și bandă nelimitată pe disc
 • Înregistrare gratuită pentru nume de domeniu
 • Suport 24/7
 • Criptați SSL gratuit, Cloudflare CDN și transferul de site-uri web
 • 99% timp de funcționare
 • Îmbunătățiri de performanță și securitate
 • Serverele CloudLinux
 • Și mult mai mult

Veți avea, de asemenea, acces la creatorul de site-uri HostPapa, la controlul cPanel, la instrumentul Softaculous pentru integrarea aplicațiilor și chiar la o pregătire individuală gratuită.

HostPapa de găzduire partajată variază de la 3,95 USD / lună la 12,95 USD / lună, în funcție de planul ales.

Plan de afaceri Pro este cel mai scump plan, dar merită costul suplimentar, deoarece vine la pachet cu performanțe îmbunătățite, securitate și viteză.

Este livrat cu servere premium rachete premium (performanță server 3x) și dublează spațiul RAM și hard disk.

Caracteristici:

 • Servere mai rapide
 • 300% spor de performanță
 • Mai puține conturi pe server
 • 4x mai multe resurse CPU și MYSQL
 • SSL premium cu wildcard
 • Copie de siguranță automatizată a site-ului web
 • SiteLock detectează
 • Confidențialitate pentru nume de domeniu

Gazduire WordPress

HostPapa WordPress Gazduire

HostPapa oferă și el Gazduire WordPress care se adresează celor care aleg să utilizeze sistemul popular de gestionare a conținutului WordPress.

Și, în timp ce majoritatea funcțiilor reflectă ce este oferit în planurile de găzduire partajate, vă puteți aștepta și la aceste funcții suplimentare de găzduire:

 • WordPress instalat automat (foarte la îndemână pentru începători)
 • Cache-ul WordPress
 • Transfer gratuit de site WordPress
 • Unități SSD îmbunătățite
 • Asistență expert 24/7 WordPress
 • Plug-in de optimizare SEO integrat (Yoast SEO)
 • Actualizări automate de bază ale WordPress

Când am testat orele de încărcare a paginii HostPapa, am încercat-o pe planul lor de pornire WP.

Planurile de găzduire WordPress diferă ușor atunci când vine vorba de preț: 3,95 USD / lună, 5,95 USD / lună și 12,95 USD / lună, din nou doar atunci când investiți în contracte pe termen lung.

Ca și în cazul planurilor partajate mai sus, Vă recomand Planul WP Business Pro. Da, acesta este cel mai scump plan, dar vine la pachet cu performanțe îmbunătățite, securitate și viteză. Veți obține servere premium rachete premium (performanță server 3x) și dublați spațiul RAM și hard disk.

Caracteristici:

 • Servere mai rapide
 • 300% spor de performanță
 • Mai puține conturi pe server
 • 4x mai multe resurse CPU și MYSQL
 • SSL premium cu wildcard
 • Copie de siguranță automatizată a site-ului web
 • SiteLock detectează
 • Confidențialitate pentru nume de domeniu

întrebări frecvente

Iată răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări:

 1. Ce este HostPapa? HostPapa este o companie privată de găzduire web de proprietate privată, care oferă servicii de găzduire Shared, Reseller, VPS și WordPress. Site-ul lor oficial este www.hostpapa.com. Citiți mai multe pe pagina lor de Wikipedia.
 2. Ce fel de panou de control este utilizat? CPanel utilizat frecvent.
 3. Site-ul meu se va încărca rapid? Majoritatea planurilor de găzduire au acces la servicii gratuite Cloudflare CDN, care ajută la creșterea vitezei și performanței site-ului. Dacă utilizați găzduire WordPress, veți obține, de asemenea, o soluție de memorie în cache WordPress integrată pentru livrarea rapidă a fișierelor statice vizitatorilor site-ului.
 4. Ce se întâmplă dacă site-ul meu se încadrează sub garanția uptime de 99,9%? După ce am citit site-ul web și Termenii și condițiile, nu pot părea să găsesc nicăieri care să se adreseze dacă primiți credit pentru vreun timp inactiv. HostPapa în schimb se bazează pe pretențiile lor că vor menține 99,9% uptime, tot timpul.
 5. Există un certificat SSL gratuit? Da, deși există câteva certificate SSL avansate disponibile pentru cumpărare, fiecare plan de găzduire poate primi un certificat SSL Encrypt SSL gratuit, lucru ideal pentru proprietarii de întreprinderi mici care acceptă plata pe site-ul lor.
 6. Există vreun instrument de marketing încorporat? Da, puteți utiliza constructorul de site-uri HostPapa pentru a integra partajarea socială pe site-ul dvs., pentru a optimiza site-ul dvs. pentru SEO și clasamente superioare de căutare și chiar pentru a lucra împreună cu Google Analytics, astfel încât să puteți urmări de unde provin vizitatorii site-ului și ce fac odată pe site-ul dvs. website.

Recomand HostPapa?

La final, HostPapa este o soluție solidă de găzduire web pentru cei care au nevoie de ceva mai mult începător prietenos. Este bine și pentru cei care sunt administrarea micilor afaceri. Setul de funcții este suficient de mare pentru a finaliza treaba, dar nu este copleșitor pentru cei care nu au nevoie de atât de mult.

Cu toate acestea, dacă începeți să observați scalarea întreprinderilor dvs. mici, veți găsi că resursele disponibile s-ar putea să nu vă poată satisface nevoile în cel mai bun mod posibil. Cu toate acestea, veți avea un site sigur care menține un timp de funcționare impresionant. Ca să nu mai vorbim, veți putea să vă simțiți bine cu privire la faptul că vă reduceți propria amprentă de carbon prin utilizarea web hosting verde.

Dacă decideți să utilizați HostPapa pentru nevoile dvs. de găzduire, asigurați-vă că vă examinați din timp bugetul, deoarece există anumite taxe îndoielnice încorporate în fiecare plan. De asemenea, va trebui să vă asigurați că vă puteți bucura de bine gazdă, deoarece aveți doar 30 de zile pentru a decide dacă doriți să le păstrați sau nu (dacă doriți o rambursare care este).

Dacă HostPapa sună ca un furnizor de găzduire web pe care doriți să-l consultați, treceți pe site-ul lor, vedeți ce au de oferit și asigurați-vă că au funcțiile de găzduire de care aveți nevoie pentru a rula cu succes site-ul dvs. de afaceri mici..

Înregistrează-te folosind acest link și vei primi un Oferta speciala cu 58% reducere – găzduiește-ți site-ul web de la 3,36 USD pe lună

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me