Recenzie Hostinger

Cu 15.000 de noi utilizatori care se înscriu pentru gazduirea lor web în fiecare zi și peste 29 de milioane de utilizatori găzduiesc alături de ei. Hostinger trebuie să facă ceva corect! Dreapta? Ei bine, asta este asta Recenzie Hostinger își propune să afle.


Promisiunea Gazduitorului este de a crea un serviciu de găzduire web ușor de utilizat, fiabil și prietenos pentru dezvoltatori, care oferă caracteristici stelare, securitate, viteză rapidă, și un serviciu excelent pentru clienți, la un preț accesibil tuturor.

Dar își pot respecta promisiunile și pot ține pasul cu ceilalți jucători mari din jocul de găzduire web?

TL; DR: Hostinger este unul dintre cei mai ieftini furnizori de găzduire acolo (de la doar 0,80 USD / lună), oferind servicii de găzduire partajate, hosting WordPress și servicii de gazduire cloud la prețuri excelente, fără a compromite funcțiile superbe, funcționarea fiabilă și viteza de încărcare a paginilor mai rapide decât media industriei.

Făcând clic pe acest link, veți obține 82% reducere din prețul de vânzare cu amănuntul și poate găzdui doar site-ul dvs. web 0,80 USD pe lună.

Această recenzie Hostinger va cuprinde:

 1. Hostinger pro

Există o mulțime de lucruri bune despre această gazdă web. Aici voi arunca o privire atentă asupra utilizării acestei gazde web.

 1. Contra

Dar există și câteva negative. Aici voi arunca o privire atentă asupra faptului de care trebuie să fiți conștienți.

 1. Planuri & Preturi

Aici te voi duce prin diferite. De asemenea, voi arunca o privire mai atentă asupra planului pe care îl recomand cel mai mult, noul lor .

 1. Rezumatul recenziei Hostinger

Iată locul în care vă spun dacă le recomand sau dacă cred că mai bine mergeți cu o alternativă.

recenzie hostinger

Să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra utilizării serviciilor ieftine de găzduire web de Hostinger.

Hostinger pro

Au multe lucruri bune care merg pentru ei și aici am să arunc o privire asupra lucrurilor care îmi plac despre ele.

Servere rapide & Viteză

Este obligatoriu ca site-ul dvs. web să se încarce rapid. Orice pagină web care durează mai mult de câteva secunde pentru a fi încărcată va duce la frustrarea clienților și, în final, la părăsirea site-ului dvs..

Dacă pagina dvs. web durează mai mult de 5 secunde pentru a fi încărcată, atunci puteți uita de faptul că acea persoană vă vizitează pagina web.

Au servere în SUA, Asia și Europa (Marea Britanie). Serverele lor utilizează o conexiune de 1000 Mbps și o conexiune rapidă de genul acesta vă va afecta viteza.

Dar cât de repede sunt exact? Ei bine, destul de darnic rapid pentru a fi exact.

Am creat un site de testare pe Hostinger folosind tema celor douăzeci și șaptesprezece WordPress.

Test de viteză de găzduire

Site-ul de testare a fost încărcat doar 1 secunda. Nu este rău, dar aștepți să devină mai bine.

Hoster’ser’s a lansat recent un serviciu de gazduire cloud care vine cu cache integrat.

construit în cache

Prin simpla activare a opțiunii „cache automat” în setările Managerului de memorie cache, am fost în stare să mă rad încă 0,2 secunde din timpul de încărcare..

servere de încărcare rapidă

Acest lucru a dus la încărcarea site-ului de testare doar 0,8 secunde. Pur și simplu comutând un „comutator” de la oprit la pornit. Acum este destul de impresionant!

Vă recomand să consultați noile planuri de găzduire în cloud.

Puteți consulta prețurile și mai multe detalii despre acestea .

Cum se compară viteza serverului Hostinger cu unii dintre principalii lor concurenți; precum SiteGround și Bluehost?

Disclaimer: Acest test a fost realizat chiar de Hostinger.com

În total, este destul de sigur să spunem că unul dintre accentele lor este viteza și asta le diferențiază de multe alte opțiuni de găzduire web disponibile pentru clienți.

Hostinger este foarte ușor de utilizat

Probabil că nu ați întâlnit niciodată un serviciu de găzduire web ușor de utilizat înainte, dar vă voi arăta că este posibil, de fapt,.

Există o preferință aici, dar în principal panoul de control folosește același concept ca și plăcile Microsoft. Puteți vedea cu ușurință categoria sau opțiunea, precum și o imagine care oferă un pic de perspectivă dacă nu sunteți sigur ce face.

panou de control hpanel

Cu aceste butoane mari, puteți găsi orice aveți nevoie în orice moment. Nu încearcă să ascundă funcții sau setări pentru a vă menține spațiul mai curat. În schimb, au pus totul acolo pe afișaj, așa că orice ai nevoie este la îndemână.

panou de control ușor de utilizat

Dacă ați utilizat anterior un alt serviciu de găzduire web, este posibil să ratați cPanel. CPanel pare să fie singura caracteristică consistentă dintre serviciile de găzduire web, însă mulți utilizatori noi au dificultăți în a-l naviga și a găsi ceea ce au nevoie..

Cum se instalează WordPress pe Hostinger

Instalarea WordPress nu poate fi mai simplă. Aici mai jos vă voi arăta cum.

1. Mai întâi, selectați adresa URL unde trebuie instalat WordPress.

cum să instalați wordpress pe hostinger

2. În continuare, creați contul de administrator WordPress.

creați wordpress admin

3. Apoi adăugați câteva informații suplimentare despre site-ul dvs. web.

Informații suplimentare

În cele din urmă, site-ul dvs. WordPress se instalează.

wordpress instalat

Accesați informațiile și detaliile de conectare

autentificare wordpress

Acolo îl aveți, aveți WordPress instalat și gata în doar trei clicuri simple!

Mare securitate și confidențialitate

Cei mai mulți oameni cred că tot ce au nevoie este un certificat SSL și vor fi bine. Nu este cazul, însă, aveți nevoie de mult mai multe măsuri de securitate decât aceea pentru a vă proteja site-ul, iar acest lucru este ceea ce Hostinger înțelege și oferă utilizatorilor lor.

securitate inteligentă bitninja

Bitninja vine inclus pe toate planurile. Este o suită de protecție all-in-one în timp real care previne XSS, DDoS, malware, injecția de scripturi, forța brută și alte atacuri automatizate.

Fiecare plan vine și el SpamAssassin, este un filtru de e-mail de spam care scanează și elimină automat spamul prin e-mail.

Toate planurile sunt incluse cu:

 • Certificat SSL
 • Protecție împotriva incendiilor
 • Backupuri zilnice până la săptămânale de date
 • Protecție inteligentă BitNinja pentru securitate
 • SpamAssassin Protection

Salută-te la Hostinger pentru că a luat securitatea atât de în serios, având în vedere planurile lor de găzduire web deja ieftine, acestea sunt încă în măsură să ofere măsuri de securitate lider în industrie.

Nume de domeniu gratuit & Builder gratuit de site-uri web

Hostinger se muta cu marile nume de pe piața de construire a site-urilor web, deoarece acest serviciu de găzduire web vă ajută să construiți site-ul dvs. de la început.

Ceea ce oferă Hostinger este oportunitatea de a crea un site web unic. Ei stau departe de teme pentru tăietor de cookie-uri care fac ca fiecare site să arate la fel.

Indiferent de ce plan mergeți, puteți găsi șablonul care se potrivește cel mai bine aspectului dvs. și personalizați-l.

constructor de site-uri web

Fiecare parte a paginii este complet personalizabilă, așa că nu există niciun motiv să nu puteți proiecta site-ul web al viselor voastre. Șabloanele lor sunt frumoase, iar design-ul personalizat al site-urilor este ușor de navigat.

Când sunteți gata să puneți site-ul dvs. pe internet pentru ca toți să-l vadă, veți alege un nume de domeniu gratuit dacă utilizați pachetul Premium sau Cloud.

Numele de domenii pot fi puțin complicate, deoarece la început par atât de ieftine. Dar, numele de domenii pot deveni destul de costisitoare.

Dacă acum puteți economisi un pic de bani pe un nume de domeniu, merită să folosiți un serviciu de găzduire web.

Cel mai bun lucru este că construirea unui site web cu Hostinger necesită codificare la zero la sută sau cunoștințe tehnice.

Bază de cunoștințe superbe

bază de cunoștințe hostinger

Așa este, Hostinger dorește să vă împărtășească cunoștințele cu voi, astfel încât să ofere o bază completă de cunoștințe, inclusiv:

 • Informatii generale
 • Ghiduri
 • Tutoriale
 • Vizualizări video

Aceste instrumente utile sunt utile pentru oricine este nou în lucrul cu o platformă de găzduire. Puteți învăța să vă rezolvați problema în timp ce așteptați să vă revină personalul de servicii pentru clienți.

Spre deosebire de majoritatea site-urilor de găzduire WordPress, nu va trebui să comutați între pagina dvs. Web Hostinger și un videoclip YouTube pentru a găsi o caracteristică. Platforma lor de afaceri bazată pe învățare împinge, de asemenea, utilizatorii să învețe, comunicând cu personalul de asistență.

Tot personalul de asistență pentru clienți abordează conversațiile de chat cu mentalitatea unui profesor.

Acest obiectiv al educațiilor a făcut o diferență mare în colaborarea cu clienții. Există mai multe erori raportate, iar utilizatorii observă imediat când ceva pe site-ul lor web nu este chiar corect.

Folosesc hostinger, echipă de suport super ieftin și excelent!

– Ky ♡ (@lovekyrax) 22 martie 2019

Prețurile ieftine ale gazdelor

Deși Hostinger trage aceeași tactică pe care o face orice alt site de găzduire web, au prețuri excelente.

De fapt, Hostinger este unul dintre cele mai ieftine gazde web de pe piață, și includ înregistrarea a 1 nume de domeniu gratuit. Da, trebuie să plătiți pentru alții, dar totuși sunt prețuri accesibile.

prețuri ieftine de găzduire

Sunt multe de spus despre prețurile lor, dar mai ales, accentul este că primiți o mulțime de funcții pentru foarte puțini bani.

Făcând clic pe acest link, veți obține 82% reducere din prețul de vânzare cu amănuntul și poate găzdui doar site-ul dvs. web 0,80 USD pe lună.

Instrumente de e-mail excelente

Atât de mulți oameni uită de avantajele instrumentelor de e-mail. Când un client se înscrie la Hostinger, folosind primele 2 planuri de nivel, acesta are acces la conturi de e-mail nelimitate fără nicio taxă. De obicei, proprietarii de site-uri sunt foarte zgârciți cu conturile de e-mail pentru că devin rapid scumpi.

Însă, cu Hostinger, proprietarul site-ului decât accesarea e-mailului de oriunde și gestionarea conturilor. Alți utilizatori pot, de asemenea, să acceseze e-mailul ori de câte ori este convenabil pentru ei.

instrumente de e-mail

Instrumentele de e-mail includ:

 • Redirecționare prin e-mail
 • autorespondere
 • SpamAssassin Protection

Aceste caracteristici sunt printre unele dintre cele mai bune funcții disponibile în orice serviciu de găzduire web. Redirecționarea prin e-mail poate face trimiterea de documente, videoclipuri sau cărți electronice către clienții tăi. Înseamnă, de asemenea, că nu va trebui să dați o adresă personală de e-mail sau chiar să părăsiți site-ul web al gazdei web.

Hostinger folosește instrumentele sale de e-mail de cea mai bună calitate pentru a deveni hub-ul dvs. pentru comunicarea cu personalul, echipa și clienții dvs. Hostinger a găsit ce au nevoie și au furnizat proprietarii de site-uri web, cu rezultate excepționale.

Hostinger a făcut parteneriat cu Flock pentru a oferi clienților săi opțiuni de e-mail mai bune. Flock este un instrument de productivitate, mesagerie și colaborare, care este disponibil pentru Windows, macOS, Android, iOS și desktop. Flock este acum disponibil pentru toți utilizatorii Hostinger.

Serviciu clienți cunoscuți

Există o mulțime de lucruri care pot merge greșit pentru o echipă de asistență pentru clienți. Din păcate, asistența clienților pentru Hostinger nu este echipa bine rotunjită. În schimb, primiți un serviciu excepțional după o așteptare îndelungată.

suport pentru gazde

Timpii lungi de așteptare deoparte, serviciul pentru clienți este remarcabil. Personalul lor de asistență este foarte informat și explică ce fac pentru a vă rezolva problema.

Cu toate acestea, Hostinger are timpii de răspuns considerabil îmbunătățiți ai unei echipe de Succes Clienți. timpul mediu de preluare a chat-ului durează acum mai puțin de 2 minute.

Nu este doar visul persoanei care susține tehnologia secretă că vei putea să o rezolvi singură într-o zi, ci vor cu adevărat să împărtășească ceea ce fac.

chat live

Multe persoane se bucură de predarea responsabilităților de întreținere serviciului de găzduire web și îl numesc zilnic, dar echipa de servicii pentru clienți are o modalitate de a te atrage și de a te implica.

Când am început să analizăm avantajele și contra contra Hostingerului, a existat un indiciu clar că serviciul pentru clienți se va încadra în ambele segmente.

Înregistrare puternică de utilizare

Hostinger face ceea ce ar trebui să facă fiecare platformă de găzduire web: păstrați-vă site-ul online!

Deși ocazional orice gazdă web va avea timp de oprire, sperăm doar pentru programarea în mod regulat de întreținere sau actualizări, dar nu doriți ca site-ul dvs. să fie redus mai mult de câteva ore.

timpul de funcționare

În mod ideal, veți avea anumite perioade de oprire programate fără a vă menține site-ul offline pentru mai mult de 3 până la 5 ore pe parcursul lunii. Căutați uptime aproximativ 99,40%.

Hostinger Cons

Fiecare opțiune de găzduire a site-urilor web are dezavantajele sale, dar întrebarea vine în legătură cu ceea ce sunteți dispus să puneți la punct și ce nu. Hostinger nu este o excepție. Au unele aspecte negative, dar pozitivele lor sunt foarte convingătoare și asta face dificilă transmiterea acestui serviciu de găzduire.

Asistență lentă pentru clienți

Cel mai mare dezavantaj este că trebuie să fiți autentificat (adică trebuie să vă creați un cont) pentru a putea accesa chat-ul live. Nu este cel mai mare lucru din lume, dar poate fi un factor negativ pentru unii.

Asistența clienților este o sabie cu două tăișuri. Echipele lor de sprijin sunt deosebite și foarte cunoscute. Dar obținerea lor poate fi un pic de durere.

probleme de sprijin

Capacitatea Hostinger de a trăi chat-ul este utilă și folosesc Intercom, unde sunt stocate toate chat-urile și, indiferent dacă doriți să vă întoarceți și să citiți conversațiile vechi de 5 luni, totul va fi disponibil pentru dvs..

Atunci este posibil ca persoana dvs. de servicii pentru clienți să aibă nevoie de o altă resursă pentru a vă asigura că vă oferă informațiile corecte. Când vine vorba de timp de așteptare, veți fi probabil frustrat.

Există, de asemenea, problema de a nu putea contacta o persoană de serviciu până când nu te-ai conectat la contul tău. Această restricție înseamnă că nu puteți pune întrebări înainte de a parcurge procesul de înscriere. Puteți trimite o anchetă generală care va crea un fel de bilet, dar care va avea și un răspuns întârziat.

Simplitate A ucis cPanelul

CPanel a fost singura caracteristică constantă în aproape toate serviciile de găzduire web în ultimii zece ani. Acum, Hostinger a luat-o. Pentru noii proprietari de site-uri web, nu este chiar atât de mare să le lipsească ceea ce nu au avut niciodată.

Cu toate acestea, atunci când luați în considerare proprietarii de site-uri web experimentați și dezvoltatorii care își petrec multe ore pe zi lucrând la serviciul de găzduire web, este o mare ametire.

Configurarea simplă a panoului de control personalizat este plăcută, dar mulți proprietari și dezvoltatori de site-uri cu experiență preferă familiaritatea decât simplitatea.

Utilizatorii avansați ar aprecia mult opțiunea unui cPanel peste panoul de control al lui Hostinger. Din nou, aceasta nu este o problemă pentru majoritatea utilizatorilor, dar unii dintre noi preferăm bunul ol ‘cPanel.

Prețuri Hostinger (nu este la fel de ieftin pe cât arată)

Deși planurile sunt doar câțiva dolari pe lună, prețurile reprezintă un obstacol în această recenzie de gazduire web Hostinger. Problema nu este prețul în sine; este prețul care vine ulterior și faptul că trebuie să plătiți anual.

Prin experiență și cercetare, există foarte puține, dacă există, servicii de găzduire web care vă permit să plătiți lunar în lună. Dar, tuturor le place să facă reclamă că serviciul este de doar 3,99 dolari pe lună!

Asta este grozav, dar odată ce te ocupi de securitate (de care ai nevoie) și de impozit, plătești aproape 200 de dolari, deoarece imediat ce încerci să plătești doar 12 luni, este brusc 6,99 USD pe lună în loc de 3,99 USD.

Aceste tactici neplăcute nu se limitează la Hostinger în niciun fel, deoarece multe alte gazde web folosesc aceeași tactică. Dar este dezamăgitor să-i vedem scufundându-se și folosind aceste trucuri enervante.

Hostinger are o opțiune continuă „La vânzare” pentru primul an și, după aceea, dacă vă înscrieți pentru o perioadă mai extinsă, economisiți costurile generale.

Cu Hostinger trebuie să vă angajați la 48 de luni de serviciu. Dacă decideți că nu sunt cea mai bună decizie a dvs. după garanția de returnare de 30 de zile, va trebui să urcați pe munți încercând să vă recuperați banii.

Cu toate acestea, nu au nicio problemă să vă modernizeze dacă doriți să mergeți la un nivel mai mare. La ce se rezumă este supărarea folosirii prețurilor scăzute pentru a atrage oamenii și apoi a-i șoca în subtotal!

Mai multe despre plățile lor (continuare)

Pe lângă configurarea de bază a prețurilor, există 2 probleme cu plățile. Prima se referă la garanția de 30 de zile înapoi fără probleme. În cele 30 de zile, există câteva excepții care nu se califică pentru o rambursare și sunt:

 • Transferuri de domenii
 • Orice plată de găzduire efectuată după proba gratuită
 • Unele registre ccTLD
 • Certificate SSL

Registrele ccTLD nu sunt comune, dar includ:

 • .eu
 • .es
 • .nl
 • .SE
 • .CA
 • .br
 • Multe altele

Aceste restricții privind garanția de returnare a banilor sunt mai mult frustrate decât orice altceva. Se pare că poate avea ceva de-a face cu transferul de bani care ar duce la taxe.

În cele din urmă, ultima problemă când vine vorba de plată este că, indiferent de planul pe care îl acționați, Hostinger oferă doar un site web. Aceasta înseamnă că trebuie să plătiți pentru alte domenii suplimentare. Aceste domenii variază de la 0,99 USD la peste 17,00 USD, în funcție de extensia selectată.

Prețurile gazduitorului & Planuri

Aceasta este o gazdă web foarte accesibilă în comparație cu alte servicii de găzduire web partajate.

Iată cele trei planuri de găzduire partajate și funcții incluse:

SingurpremiuAfaceri
Preț:$ 0.80 / mo$ 2,15 / mo$ 3,45 / mo
Site-uri:Doar 1NelimitatNelimitat
Spatiu pe disc:10 GBNelimitatNelimitat
Lățime de bandă:100 GBNelimitatNelimitat
E-mail:1NelimitatNelimitat
Baze de date:1 MySQLNelimitatNelimitat
Site Web Builder:dadada
Viteză:n / A3x optimizat5x optimizat
Backup-uri de date:SăptămânalSăptămânalZilnic
Certificat SSLHai să criptămSă criptăm SSLSSL privat
Banii inapoi garantat30 de zile30 de zile30 de zile

Cel mai important lucru de reținut cu prețurile este „vânzarea” lor permanentă pentru prima plată de 48 de luni.

Cea mai ieftină opțiune, single hosting hosting este doar de la 0,80 USD pe lună, în timp ce pachetul de afaceri este de 3,45 USD pe lună.

Aceste prețuri sunt aproape imbatabile și ar fi prețuri grozave chiar și fără vânzarea permanentă pe care Hostinger a continuat-o.

Planuri de gazduire Cloud Hostinger

Au lansat recent un nou serviciu de găzduire cloud, și este destul de minunat. Este gazduirea web Vă recomand și ce a făcut ca site-ul meu de test să se încarce în doar 0,8 secunde.

Practic, au creat o combinație puternică de două servicii (gazduire web partajată și VPS) și au numit-o business hosting. Serviciul combină puterea unui server dedicat cu un hPanel ușor de utilizat.

Deci, practic, rulează pe VPS fără a fi nevoie să aveți grijă de toate lucrurile backend.

LansareProfesionistAfacere
Preț:$ 7.45 / mo$ 14.95 / mo$ 27.45 / mo
Domeniu gratuit:dadada
Spatiu pe disc:40 GB80 GB160 GB
BERBEC:3 GB6 GB12 GB
Cores CPU:246
Impuls de viteză:n / A2X3X
Manager Cache:dadada
Resurse izolate:dadada
Monitorizare uptime:dadada
1-Faceți clic pe Installer:dadada
Backup-uri zilnice:dadada
Suport în direct 24/7:dadada
SSL gratuit:dadada
Banii inapoi garantat30 de zile30 de zile30 de zile

Planurile de gazduire în cloud oferite de dvs. vă oferă puterea unui server dedicat, fără ca lupta tehnică de a reuși online să ofere viteză și fiabilitate.

În total, este un tip de găzduire foarte puternic, fără abilități tehnice, deoarece este gestionat pe deplin printr-un suport dedicat 24/7 care vă va ajuta la fiecare pas.

Fapte Hostinger & întrebări frecvente

Probabil cea mai frecventă întrebare este legată de restituirea banilor. Ele oferă un Garanție de returnare de 30 de zile și spre deosebire de alte servicii de găzduire care fac durere să obțineți orice formă de rambursare, puteți să le contactați și să le spuneți că ați decis că nu este un lucru potrivit pentru dvs..

Desigur, ei îți vor pune întrebări, dar nu vei primi pe cineva care încearcă să te ridice sau să te blocheze într-un contract.

Restituirea banilor de 30 de zile este garantată fără probleme. Aceasta face o opțiune excelentă pentru noii bloggeri sau oameni de afaceri care nu sunt siguri că se pot ocupa de partea tehnică.

Iată câteva întrebări frecvente:

Întrebare: Ce este Hostinger?
Răspuns: Hostinger este o companie de găzduire web cu sediul din Lituania în Europa, care oferă servicii de găzduire partajată, hosting cloud, găzduire VPS, Windows VPS, găzduire prin e-mail, găzduire WordPress, găzduire Minecraft (cu mai multe modalități precum GTA, CS GO) și domeniu nume. Hostinger este o companie-mamă de 000Webhost, Niagahoster și Weblink. Puteți găsi site-ul lor oficial aici.

Întrebare: Obțineți un domeniu gratuit cu Hostinger?
Răspuns: Înregistrarea unui nume de domeniu este oferită gratuit dacă vă înscrieți la planul lor anual de găzduire comună Business sau Premium.

Întrebare: Ce modalități de plată acceptă?
Răspuns: Acceptă majoritatea cărților de credit, precum și PayPal, Bitcoin și majoritatea altor criptomonede.

Întrebare: Este o găzduire bună pentru comerțul electronic? Oferă SSL, cărucioare de cumpărături și procesare de plată?
Răspuns: Da, este o gazdă web bună pentru magazinele online, deoarece oferă un certificat SSL gratuit, precum și servere rapide și funcții de securitate pentru a vă asigura că magazinul dvs. online se încarcă rapid și este sigur..

Întrebare: Oferă o garanție de funcționare și vă rambursează pentru perioadele de oprire?
Răspuns: Acestea oferă o garanție de funcționare a serviciului standard de 99,9% din industrie. Dacă nu îndeplinesc acest nivel de serviciu, puteți solicita un credit de 5% din taxa dvs. de gazduire lunară.

Întrebare: Este un serviciu de găzduire bun pentru WordPress?
Răspuns: Da, acceptă pe deplin blogurile și site-urile WordPress. Acestea oferă instalarea WordPress cu 1 clic pe panoul de control.

Ce caracteristici vin cu premium & Planuri de afaceri?

Toti! Așa este, fiecare funcție pe care Hostinger trebuie să o ofere este disponibilă pentru dvs. Primele 2 planuri merită investiții dacă lansați o afacere sau căutați să creați un site care să vadă mult trafic.

Veți avea acces la o sumă nelimitată de conturi de e-mail gratuit pentru dvs. Veți avea, de asemenea, aceste caracteristici excelente:

 • Email autoresponders
 • Activați și dezactivați conturile
 • Furnizați e-mailuri trimise clienților
 • Filtrare prin spam prin e-mail

Există multe funcții mai bune, dar funcțiile enumerate aici sunt caracteristicile care beneficiază toți utilizatorii. Dacă sunteți în căutarea unui set minunat de funcții, planurile Premium sau Cloud sunt cel mai bun pariu.

De asemenea, puteți fi sigur că veți găsi aceste caracteristici în fiecare plan, inclusiv în planul de intrare la nivel de 0,80 USD pe lună

 • Asistență SSL
 • Servere SSD
 • Protecție anti-DDoS
 • Protecție anti-malware
 • Conturi de e-mail
 • Constructor de site-uri gratuit și un nume de domeniu gratuit
 • Conturi FTP
 • Transfer de site-uri web
 • Peste 200 de șabloane de site-uri web
 • Instalator auto script
 • Alegerea locației serverului

Aceste caracteristici le fac să se distingă de alte servicii de găzduire web, deoarece includ mai multe funcții pentru prețuri mai mici.

Cum pot avea încredere într-o gazdă web de care nu am mai auzit?

Bine, așa că este posibil să nu fi auzit niciodată de ei înainte. Au început în 2004 și au crescut rapid de atunci.

În 2007, au devenit 000webhost.com, un serviciu de găzduire web gratuit și fără publicitate. Apoi, în 2011 au pivotat în compania de găzduire web care sunt astăzi.

Au trecut 29 de milioane de utilizatori din 178 de țări pe tot globul și primesc în medie 15.000 de înscrieri noi în fiecare zi. Acesta este un nou client care se înscrie la fiecare 5 secunde!

Deci Hostinger este bun și sigur de utilizat? Ei bine, cele de mai sus ar trebui să vorbească de la sine și cred că platforma lor de găzduire partajată este făcută din câteva caracteristici destul de uimitoare la unele dintre cele mai mici prețuri din industria de gazduire.

Recomand Hostinger?

Da, cred că este o gazdă web excelentă.

Atât pentru începători complete, cât și pentru „webmasters” experimentați.

Există atât de multe funcții excelente la prețuri excelente, indiferent de planul pe care decideți să îl cumpărați.

Planul de găzduire web partajat pe care îl recomand este al lor Pachet premium, deoarece aceasta oferă cea mai semnificativă valoare. Obțineți aproape toate avantajele pachetului de hosting cloud la un cost mult mai mic. Totuși, aveți grijă la prețurile lor neplăcute!

Când doriți să vă configurați contul de găzduire web, determinați dacă aveți nevoie de estimare de 5 ori în viteză. Dacă da, planul cloud este potrivit pentru dvs..

Dar planul pe care îl recomand cu adevărat, dacă vă puteți permite, este al lor găzduire în cloud. Este serviciul lor de hibrid web comun și hibrid web VPS. Acesta este da bomba!

Probabil cea mai ratată caracteristică din Hostinger pe care o are aproape orice alt site de găzduire web este asistența telefonică. Mulți oameni care utilizează Hostinger sunt utilizatori noi care au nevoie de ajutor, dar pentru majoritatea utilizatorilor chat-ul live și e-mailurile / biletele ar trebui să fie suficiente.

Dar, Hostinger compensează acest lucru cu tutorialele video detaliate și ușor de urmărit. Serviciul lor de chat excelent este fantastic, precum și personalul lor este foarte informat.

De-a lungul acestei recenzii Hostinger am menționat în mod repetat comoditatea, ușurința de utilizare, interfața simplă și desigur prețul ieftin. Aceste caracteristici care răspund experienței utilizatorului fac din aceasta o alegere de top pentru orice proprietar de site, nou sau cu experiență.

Făcând clic pe acest link, veți obține 82% reducere din prețul de vânzare cu amănuntul și găzduiește-ți site-ul numai 0,80 USD pe lună.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map