DreamHost a devenit faimos pentru generoasa sa garanție de returnare a banilor în 97 de zile și care promite că site-ul dvs. este rapid, sigur & mereu sus.


Ca unul dintre cei mai lungi furnizori de găzduire web pe piață astăzi, DreamHost cunoaște caracteristicile, accesibilitatea și asistența pentru clienți. Această recenzie DreamHost vă va informa dacă această gazdă web este o alegere bună pentru dvs..

Cu toate acestea, dorim să vă ghidăm prin tot ceea ce au de oferit, astfel încât dacă apar pe lista dvs. de „maybes”, puteți determina mai bine dacă DreamHost este gazda web la care doriți să aveți încredere în datele site-ului dvs..

Acest lucru veți învăța din această recenzie DreamHost

 1. Lista pro

Aici arunc o privire mai atentă la utilizarea DreamHost. Pentru că există o mulțime de lucruri bune despre această gazdă web.

 1. Lista cons

Dar există și câteva dezavantaje ale DreamHost. Aici arunc o privire mai atentă asupra a ceea ce sunt.

 1. Planuri DreamHost & Preturi

Aici în această secțiune le voi acoperi mai detaliat.

 1. Recomand DreamHost.com?

Aici vă spun dacă sau dacă cred că sunteți mai bine cu o alternativă la DreamHost.

Deci, să intrăm în această recenzie DreamHost …

Pro DreamHost

DreamHost este o companie de găzduire independentă deținută și operată, care a reținut testul timpului, în ciuda faptului că Endurance International a preluat unele dintre cele mai mari nume din istoria de găzduire (de exemplu, iPage, Hostgator și Bluehost).

Pentru ca DreamHost să facă acest lucru și să rămână cu succes, a trebuit să muncească din greu pentru a satisface clienții care caută găzduire fiabilă, care vine cu tot ce este necesar pentru a rula un site web profitabil.

Deci, să aruncăm o privire și să vedem exact ce au de oferit, care sunt atât de grozave.

1. Viteza

Serverele rapide sunt un factor foarte important atunci când alegeți o gazdă web. Deoarece cercetările au arătat că majoritatea vizitatorilor site-ului vor părăsi site-ul dvs. (și nu se vor mai întoarce niciodată) dacă nu reușește încărcați în 2 secunde sau mai puțin.

Cu cât se încarcă mai rapid site-ul dvs. cu atât mai bine!

Proprietarii de site-uri au nevoie de site-uri de încărcare rapidă, care este viteza „stivă” a DreamHosts?

Depinde cu adevărat de serviciile pe care le ai cu noi, dar am petrecut foarte mult timp construind oferta noastră WordPress administrată, DreamPress, pentru a oferi una dintre cele mai sensibile experiențe WordPress pe web!

este memorat în cache la nivel de server cu PHP OPcache și Memcached, rulează pe partea de sus a PHP7 rapid-aprins și trăiește distribuit pe un server web Nginx și un server de baze de date MySQL optimizat WordPress. Suntem foarte mândri de DreamPress și am muncit din greu pentru a face aceasta una dintre cele mai puternice opțiuni de găzduire WordPress.

logo-ul dreamhost
Brett Dunst – VP DreamHost al comunicațiilor corporative

DreamHost oferă câteva dintre cele mai noi tehnologii de viteză pentru a vă asigura că site-ul dvs. se încarcă rapid:

 • Conducte de stat solid. Fișierele și bazele de date ale site-ului dvs. sunt stocate pe SSD, care sunt mult mai rapide decât HDD (Hard Disk Drives).
 • Compresia Gzip. Este activat implicit pe toate planurile de găzduire
 • Cache-ul OPcache. OPcache este un motor de memorie în cache încorporat în PHP și este, de asemenea, activat implicit.
 • Rețea de livrare de conținut. Cloudflare este un serviciu CDN care oferă protecție și accelerare a site-ului web. DreamHost este un „Partener optimizat de gazduire” al Cloudflare.
 • PHP7. Aceasta este cea mai recentă versiune de PHP și asigură o performanță mai rapidă și mai puține resurse.

Test de viteză – cât de rapid este DreamHost?

Am decis să testez timpul de încărcare. Am creat un site web de test găzduit (în planul Partajat Starter) și apoi am instalat WordPress (folosind tema Argent și conținutul de ipsum dummy lorem).

panou de control

Din casetă, site-ul de testare s-a încărcat destul de repede, 1,1 secunde, dimensiune pagină 210 kb și 15 solicitări.

viteza visului

Nu este deloc rău .. dar devine mai bun.

DreamHost vine deja cu cache integrată și compresie gzip care sunt activate în mod implicit, deci nu există setări de optimizat aici.

Dar pentru a accelera lucrurile și mai mult, am mers înainte și am instalat un Plugin gratuit WordPress numit Autoptimize și pur și simplu am activat setările implicite.

plugin autoptimize

Acest lucru a îmbunătățit performanța și mai mult, deoarece s-a ras 0,1 secunde, și a redus dimensiunea totală a paginii la doar 199 kb și a redus numărul de solicitări la 11.

viteza timpului de încărcare a visului

Site-urile WordPress găzduite pe DreamHost se vor încărca destul de repede și aici v-am arătat o tehnică simplă pe care o puteți utiliza pentru a accelera lucrurile și mai mult.

2. DIY Remixer Website Builder

Echipa de la DreamHost știe cât de greu poate fi construirea unui site web de la zero, mai ales atunci când nu știi niciun cod.

remixer

Acesta este motivul pentru care oferă constructorul de site-uri Remixer tuturor clienților pentru a face site-uri web deosebite destinate să conducă traficul și să transforme vizitatorii în clienți.

Iată câteva dintre funcțiile care vin cu constructorul de site-uri încorporat:

 • Creare de site-uri web nelimitată în conformitate cu un singur plan de găzduire
 • Fără limite de pagină
 • Teme prietenoase cu dispozitivele mobile
 • Culori și fonturi personalizate
 • Alocarea numelui de domeniu pe site-ul web Remixer (gratuit)
 • Acces la fotografii de stoc gratuite și profesionale
 • Optimizare SEO încorporată
 • Media media individuală, astfel încât să puteți publica fotografii, videoclipuri și audio pe site-ul dvs.

teme de remixer

Construirea unui site web de la început este super simplă atunci când utilizați constructorul lor exclusiv de site-uri.

3. Nume de domeniu și multe altele

Nu numai că DreamHost oferă nume de domeniu gratuite cu planurile lor de găzduire (cu excepția planului de găzduire partajat pentru început), acestea includ și o mulțime de funcții suplimentare, ceea ce face ca afacerea să fie mai dulce.

Pentru a începe, utilizați bara de căutare a numelor de domeniu convenabile pentru a găsi adresa URL perfectă pentru site-ul dvs. în creștere.

nume de domeniu

În continuare, bucurați-vă de următoarele:

 • Auto-reînnoiri. Setați-vă propriul reînnoire automată a numelui de domeniu, astfel încât în ​​fiecare an să vă asigurați că numele dvs. de domeniu rămâne al vostru și nimeni nu va valorifica munca grea.
 • Management DNS. Referință calculatoare după nume în loc de adrese IP.
 • Primește gratis cât mai multe subdomenii de care ai nevoie.
 • Nume personalizate. Creați nume de nume vanitate cu numele dvs. pentru a răspunde solicitărilor DNS pentru domeniul dvs..
 • Transmiterea domeniului. Redirecționați automat vizitatorii site-ului dvs. către un alt URL sau un nume de domeniu pentru o gestionare mai ușoară a conținutului.
 • Opțional Blocarea domeniului. Blocați numele dvs. de domeniu gratuit pentru un plus de securitate, astfel încât să nu se poată face modificări neautorizate.

Înregistrarea numelui dvs. de domeniu cu DreamHost este cea mai simplă soluție atunci când le utilizați ca furnizor de hosting.

Acestea fiind spuse, dacă aveți un nume de domeniu cu o altă companie, îl puteți transfera cu ușurință în DreamHost când sunteți gata.

4. Dedicarea mediului

DreamHost înțelege că administrarea unei companii de găzduire are un impact negativ asupra mediului. De exemplu, electricitatea pentru a menține serverele în funcțiune, hârtia pentru a conduce birouri și chiar gazul necesar pentru a angaja angajații de la și de la muncă în fiecare zi afectează mediul pe care îl împărtășim cu toții.

Există, de asemenea, înțelegerea faptului că, de-a lungul anilor, și mult timp în viitor, DreamHost a crescut și va continua să se dezvolte într-o afacere mai mare, care utilizează mai multe resurse prețioase ale pământului..

Ca răspuns, DreamHost face următoarele pentru a reduce propria amprentă de carbon:

 • Birourile lor funcționează cu aparate și iluminat cu eficiență energetică și folosește instalații sanitare cu flux mic, controlate de mișcare
 • Centrele de date includ infrastructura de răcire de înaltă eficiență, utilizarea apei municipale și regenerate, procesoare eficiente din punct de vedere al energiei și energie din resurse regenerabile, precum parcuri eoliene, panouri solare și centrale hidroelectrice
 • Angajații primesc coșuri de reciclare gratuite în birourile lor, stimulente financiare pentru a utiliza transportul public, oportunități de la domiciliu și acces la e-filing și videoconferință

Dacă este important să faceți partea dvs. pentru a salva mediul înconjurător, puteți fi sigur că DreamHost este de partea dvs. și face tot posibilul să vă ofere servicii de găzduire responsabile pentru mediul înconjurător.

5. Optime 100%

Este o raritate să găsești o companie de găzduire care să ofere o adevărată garanție de funcționare 100%. Și totuși, DreamHost o face cumva.

Folosind mai multe locații ale centrelor de date pentru a gestiona încărcarea și orice amenințări cu timpul dezactivare, răcire redundantă, generatoare de urgență și monitorizare constantă a serverului, DreamHost menține site-ul dvs. în funcțiune tot timpul..

Dacă în orice moment site-ul dvs. experimentează perioade de dezactivare (care în conformitate cu DreamHost nu va fi), dar doar în cazul în care se întâmplă, veți fi compensați.

timp de funcționare garantat

Și, dacă doriți să aflați starea actuală a oricăror probleme critice, perioade de inactivitate și actualizări ale sistemului, consultați site-ul web Status DreamHost oricând doriți.

starea actuală a visului

Și pentru a rezista, dacă doriți să consultați istoricul problemelor legate de server care s-au întâmplat cu DreamHost, puteți face și asta:

actualizări de server

Această transparență este o caracteristică excelentă pe care clienții o apreciază. Lumea nu este perfectă și niciun furnizor de gazduire web nu este pe piață.

Ascunderea faptului că lucrurile se întâmplă nu are tendința de a sta bine cu clienții plătitori, așa că DreamHost face un efort să vă arate când se întâmplă lucrurile și cum sunt gestionate, astfel încât să puteți fi sigur că veți primi banii dvs. și site-ul dvs. web este protejat.

6. Garanție impresionantă de înapoiere a banilor

Din nou, DreamHost se depășește cu adevărat atunci când vine vorba de garantarea că are serviciile de găzduire de care aveți nevoie pentru a rula un site web de succes.

Toate planurile de găzduire partajate vin cu un Garanție de returnare a banilor de 97 de zile și toate planurile DreamPress vin cu garanții de returnare a banilor de 30 de zile.

Acest lucru este extraordinar, deoarece nici garanția de returnare a banilor în 90 de zile de la InMotion nu poate concura nici măcar. Iar majoritatea celorlalți furnizori de hosting vă oferă doar 30 sau 45 de zile pentru a anula, dacă nu sunt satisfăcuți.

DreamHost dorește să vă asigurați că acestea sunt (sau nu) cele pentru dvs. Și având o politică de rambursare atât de generoasă, toți clienții DreamHost încep să creeze încredere cu ei încă de la început, ceea ce poate merge pe drum pentru afaceri..

La urma urmei, multe magazine de comerț electronic susțin că atunci când prelungesc perioada de restituire, ei observă de fapt o scădere a restituirilor și o creștere a vânzărilor.

7. Asistență excelentă pentru clienți

Probabil vor fi momente în care trebuie să contactați pe cineva care vă sprijină. Acesta este motivul pentru care este important să știi că va exista un membru al echipei care să te ajute în orice moment.

DreamHost are ființe umane din timpul de așteptare pentru a vă ajuta să vă rezolvați fiecare problemă. Aceștia au experiență de găzduire web și WordPress (dacă alegeți planul de găzduire WordPress gestionat) și vă pot ajuta să rezolvați problemele în care vă confruntați.

În plus, puteți:

 • Contactați asistența clienților prin chat live 24/7/365
 • Accesați personalul de asistență, asistența tehnică sau echipa de servicii prin e-mail pentru a primi răspunsurile la întrebările dvs.
 • Porniți un fir în forul comunității pentru a vedea ce părere au alți clienți DreamHost
 • Depanează-te folosind baza de cunoștințe extinsă care conține articole legate de gestionarea contului / facturare, certificate SSL, asistență pentru produse și multe altele

Contra DreamHost

Pe scurt, DreamHost este un furnizor de hosting simplu, care oferă clienților săi funcții necesare pentru a rula un site web de succes.

Cu toate acestea, există unele lucruri care nu sunt atât de grozave de care ar trebui să fii conștient înainte de a decide că DreamHost este pentru tine.

1. Fără cPanel

În mod tradițional, furnizorii de găzduire oferă clienților lor acces la lucruri precum gestionarea contului și facturarea, conturile de e-mail, informațiile FTP și multe altele în cPanel sau Plesk, ambele fiind panouri de control intuitive cu tablouri de bord ușor de utilizat.

DreamHost nu face acest lucru, ceea ce poate face curba de învățare un pic dificilă pentru cei nou-găzduiți sau pentru cei care sunt familiarizați cu cPanel.

panoul de control dreamhost

Problema cu panoul de control proprietar al DreamHost este că poate fi dificil să găsești lucrurile pe care le cauți, tabloul de bord poate părea limitativ, iar cererile de asistență pentru clienți cresc deoarece oamenii se confruntă cu multe probleme pentru a finaliza chiar și cele mai simple sarcini..

2. Fără asistență telefonică

Sigur, puteți accesa asistența DreamHost prin e-mail sau chat live. Dar nu există niciun număr de telefon la care să ajungeți când doriți să vorbiți cu o persoană reală.

Deși puteți solicita un apel înapoi de la asistența tehnică, acest lucru vă va costa suplimentar, deoarece acest serviciu de asistență nu este inclus în planul dvs. de găzduire.

În schimb, puteți adăuga trei apeluri de apel în contul dvs. pentru o taxă lunară sau puteți investi într-un callback unic pentru o taxă stabilită.

Acest lucru nu este bine pentru mulți clienți, considerând că cei mai fiabili furnizori de găzduire au gratuit e-mailuri, sisteme de bilete de asistență, chat live și servicii telefonice disponibile pentru toți clienții.

Adăugând la aceasta, asistența de chat live nu este disponibilă 24/7, cum este suportul de e-mail. În schimb, le puteți accesa numai în fiecare zi între orele 5:30 – 21:30 PM Pacific Time.

Deși aceasta nu este în mod normal o problemă, cu toții ne putem gândi la un moment în care am avut nevoie de sprijin imediat în miez de noapte. De asemenea, se pare că singura modalitate de a accesa suportul de chat live este prin intermediul panoului dvs. de control, care nu vă ajută dacă aveți întrebări de pre-vânzare la care doriți să primiți răspuns imediat. În schimb, trebuie să utilizați formularul de contact online.

Planuri de gazduire DreamHost

DreamHost are multe planuri de găzduire disponibile, inclusiv găzduire partajată, servere dedicate, servere private virtuale (VPS) și găzduire WordPress,

Cu toate acestea, vom face doar o privire asupra planurilor de găzduire partajate și WordPress.

Gazduire comună

Găzduirea comună DreamHost este foarte simplă.

planuri de găzduire partajate

Există doar două planuri de a alege dintre:

 1. Starter comun. Acest lucru este excelent pentru cei care abia încep. Include un site web, un nume de domeniu .com pentru un preț redus, trafic nelimitat, stocare rapidă SSD, certificat SSL și opțiunea de a face upgrade pentru a adăuga un cont de e-mail. Acest plan începe de la $ 2,95 / lună.
 2. Partajat nelimitat. Acest plan este excelent pentru cei cu mai multe site-uri web. Bucurați-vă de site-uri web nelimitate, un nume de domeniu gratuit, trafic nelimitat și stocare SSD, mai multe certificate SSL și găzduire prin e-mail. Acest plan începe de la $ 7,95 / lună.

Cu o găzduire partajată, aveți acces la panoul de control proprietar, garanție 100% uptime, asistență 24/7 și la impresionanta garanție de returnare a banilor de 97 de zile.

Alte caracteristici din planul nelimitat DreamHost Shared includ:

 • Baze de date MySQL nelimitate
 • Partea serverului include (SSI)
 • Asistență IPv6
 • Coajă completă Unix
 • Suport PHP 7.1
 • Șinele, suport Python și Perl
 • Acces la fișierele jurnal brute
 • Acces Crontab
 • Acces complet CGI
 • Scripturi CGI conserve

Este important să rețineți că DreamHost nu oferă Windows sisteme de operare, inclusiv ASP.NET sau Windows Server. În schimb, oferă doar suport Linux.

Gazduire WordPress

De ce este DreamHost și DreamPress-ul tău, atât de angajat cu WordPress?

Fiind o companie care muncește din greu pentru abilitarea creatorilor de conținut, ajutându-i să obțină succesul online, am fi nebuni să nu fim înnebuniți de WordPress – are puteri peste o treime din web!

WordPress aduce creativitatea oamenilor și puterea computerelor la un mod pe care puține platforme web au reușit să le realizeze. Comunitatea WordPress este incredibilă și nu încetează să ne uimească!

Este plin de mii de oameni utili, toți concentrați atât pe îmbunătățirea platformei de bază, cât și pentru a se asigura că oricine își dorește vocea auzită online are această șansă.

De fapt, declarațiile noastre Vision and Mission se aliniază foarte strâns cu o pagină web deschisă și publicarea democratizată:

„Oamenii au libertatea de a alege modul în care este împărtășit conținutul lor digital” este declarația noastră Vision. „Promovează succesul oferind platforma web deschisă la alegere” este declarația noastră pentru misiune.

logo-ul dreamhost
Brett Dunst – VP DreamHost al comunicațiilor corporative

lui DreamHost Gazduire WordPress este, de asemenea, foarte simplu.

planuri de găzduire wordpress

Există doar două planuri de a alege dintre:

 1. Starter comun. Acest lucru este bun pentru site-urile mici WordPress, pentru cele care încep doar și oricine are un buget strict. Vine cu un server de găzduire partajat, acceptă un site web și vine cu trafic nelimitat, stocare SSD rapidă, certificat SSL cu 1 clic, asistență 24/7 și șansa de a face upgrade pentru a adăuga un cont de e-mail. Acest plan începe de la $ 2,59 / lună.
 2. DreamPress. Acesta este un hosting WordPress puternic pentru site-uri web și companii mari care doresc performanțe perfecte pe site-urile lor extrem de traficate. Este optimizat pentru WordPress și cu instrumente încorporate. Este livrat cu un server cloud rapid, include un site web, 10K vizitatori lunari ai site-ului, 30 GB stocare SSD, un certificat SSL cu 1 clic, găzduire prin e-mail, suport 24/7 și o preinstalare gratuită Jetpack. Acest plan începe de la $ Putînd 16.95 / luna.

Cu hostingul DreamHost WordPress, veți obține rapidă iluminare, caracteristici de securitate încorporate și specialiști WordPress instruiți pentru a vă ajuta cu întrebările și preocupările dvs..

În plus, toate planurile de găzduire WordPress vin cu:

 • Actualizări automate WordPress (actualizări de bază și securitate WordPress)
 • O instalare WordPress și pluginuri și teme populare pentru a vă începe
 • Confidențialitatea domeniului
 • Adrese de e-mail nelimitate
 • Panoul de control personalizat DreamHost
 • Firewall încorporat pentru aplicații web (WAF)
 • Gestionarea completă a domeniului
 • Acces SFTP și SSH
 • WP-CLI

Dacă optați pentru planul de găzduire DreamPress, veți primi și cache la nivel de server, memorie în cache obiecte, lansări instantanee ale site-ului, cache lacuire, compresie Brotli, actualizări instantanee, stare HTTP implicită și NGINX cu HTTP2 activat.

întrebări frecvente

Iată răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări:

 1. Ce este DreamHost? DreamHost este o companie de găzduire web cu sediul în Los Angeles. A fost fondată în 1996 de Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez și Sage Weil. Site-ul lor oficial este www.dreamhost.com. Citiți mai multe pe pagina lor de Wikipedia.
 2. Ce tip de planuri de găzduire sunt disponibile cu DreamHost? Gazduire WordPress partajată, VPS, dedicată și gestionată.
 3. Ce fel de panou de control este utilizat? Panoul de control personalizat construit de DreamHost.
 4. Voi primi un certificat SSL? Da, toate domeniile găzduite de DreamHost primesc un certificat SSL gratuit Encrypt SSL și beneficiază de o instalare de un clic efectuată în panoul de control.
 5. Pot găzdui un cont de e-mail? Dacă nu investiți în planul de găzduire partajat, veți primi găzduire prin email cu adrese de e-mail nelimitate.
 6. Oferă DreamHost un constructor de site-uri web? Da, toate planurile de găzduire sunt livrate cu Remixer, care este constructorul de site-uri click-to-edit pentru DreamHost. În plus, primiți teme pre-proiectate din care să alegeți, imagini de stoc încorporate și scheme de culori din care să alegeți. De asemenea, puteți crea câte pagini web doriți – toate fără a fi nevoie să cunoașteți niciun cod.
 7. Ce fel de asistență pentru clienți pot aștepta cu DreamHost? Puteți accesa asistența de chat în direct 7 zile pe săptămână, în timpul orelor de lucru extinse, asistență prin e-mail în 24 de ore și 7, și să plătiți pentru asistență premium pentru apeluri telefonice. Există, de asemenea, un forum comunitar disponibil și o bază de cunoștințe extinsă, cu o mulțime de articole despre mai multe subiecte.
 8. Ce fel de garanții există? DreamHost oferă o garanție de disponibilitate de 100% (completată cu compensații în cazul în care site-ul dvs. se reduce), precum și o garanție de returnare a banilor de 97 de zile.

Recomand DreamHost?

Cu atât de multă opțiune de găzduire web, ceea ce diferențiază DreamHost de odihnă?

Credem cu adevărat într-un web deschis care respectă drepturile de proprietate ale tuturor utilizatorilor. Creatorii de conținut nu ar trebui să fie constrânși de un Termeni de serviciu care îndepărtează o parte din proprietatea propriilor lor suporturi digitale.

Nu ar trebui să se uite la companiile tehnologice pentru a le spune ce pot și nu pot publica online. DreamHost oferă o adevărată portabilitate a datelor și respect pentru utilizatorii și conținutul acestora, iar noi o facem cu puterea software-ului open-source.

logo-ul dreamhost
Brett Dunst – VP DreamHost al comunicațiilor corporative

În cele din urmă, există un motiv întemeiat pentru care DreamHost a fost atât de mult timp și a continuat succesul. Ofera planuri de găzduire ușor de înțeles, prețuri accesibile și funcții mai mult decât suficiente pentru a rula un site web de dimensiuni decente fără probleme.

Asta a spus, neavând cPanel sau Plesk panoul de control pentru a gestiona informațiile contului poate fi un efect pentru cei care iubesc natura intuitivă a panourilor de control mai tradiționale. Nu mai vorbim, faptul că trebuie să plătiți pentru asistența telefonică nu va sta bine cu o mulțime de clienți potențiali.

Pentru bloggerii, întreprinderile mici și cei cu site-uri WordPress, DreamHost este un furnizor adecvat de găzduire. Deși este important să vă asigurați că simplitatea lor oferă suficient prin intermediul funcțiilor pentru dvs. și site-ul dvs. în creștere.

Acestea fiind spuse, dacă decideți să mergeți cu hostingul DreamHost, vă puteți baza cel puțin pe faptul că aveți 97 zile pentru a decide dacă sunt sau nu alegerea potrivită pentru tine.

Așadar, verificați DreamHost și vedeți-vă singuri. Creatorul de site-uri web remixer, limitele de trafic inexistente, dedicarea mediului înconjurător și suportul de e-mail 24/7 pot fi doar ceea ce aveți nevoie pentru a lansa un site web de succes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me