Преглед на WP Engine

WP Engine осигурява управляван хостинг на WordPress за сайтове по целия свят, предлагащи невероятна поддръжка и хостинг за корпоративен клас, който е оптимизиран за WordPress. Но WP Engine е най-добрият избор за вас?


Като собственик на онлайн бизнес, който търси мащаб и успех, трябва да намерите начини да спестите време, да подобрите сигурността на сайта и да осигурите на потребителите си възможно най-доброто преживяване, докато навигират в сайта ви. Ето защо толкова много собственици на уебсайтове на WordPress обичат WP двигател.

И най-вече техните известни технологии за скорост. Защото WP Engine се превърна в първи управляван хост на WordPress, който прие Google Cloud Platform най-новата инфраструктура, Изчислени оптимизирани виртуални машини (VM) (C2).

WP Engine сега предлага производителност, която е такава 40% по-бързо. Това е над оптимизациите на софтуера, които доведоха до 15% подобрение на производителността на цялата платформа.

Технологията за скорост на WP Engine е основната функция, която клиентите обичат най-много за тях.

Отзиви в TwitterПредимно положителни отзиви от хора в Twitter

В това Преглед на WP Engine Ще разгледам много внимателно плюсовете и минусите и ще изпълня моите, за да ви помогна да решите, преди да се регистрирате с тях за вашия сайт WordPress.

Щраквайки върху тази връзка, можете да хоствате вашия уебсайт WordPress само за $ 25 на месец (обикновено 30 долара на месец), когато се плаща ежегодно.

Contents

Какво ще научите в този преглед

 1. Плюсовете

Тук ще разбера какво им е, защото има много позитиви, особено около трите S на уеб хостинг; , сигурност и поддръжка.

 1. Минусите

Те получават много неща както трябва, но както при всяка (хостинг) услуга там, не всичко е перфектно, тук аз покривам каквото им .

 1. планове & цени

Тук разглеждам различните им и какви са характеристиките, които идват включени в различните им планове.

 1. Добре ли е WP Engine?

Накрая обвивам нещата в обобщение и ви уведомявам дали са управляван хостинг услуга WordPress .

Управляваният хостинг на WordPress е първокласна услуга, създадена да не само да хоства данните на вашия сайт и да го предоставя на посетителите на сайта бързо, но и да помогне на собствениците на сайтове да управляват досадните задачи, които идват при стартиране на уебсайт, който се разраства.

Въпреки че всеки управляван хост на WordPress има различен набор от функции, основният акцент трябва да бъде скоростта на сайта, производителността, обслужването на клиентите и сигурността..

WP преглед на двигателя

Така че, нека да видим как те измерват в този преглед на WPEngine.

Плюсове на WP Engine

Основана през 2010 г. в Остин, Тексас, WP Engine се зае да осигури специализиран хостинг на WordPress, тъй като системата за управление на съдържанието WordPress продължи да се доказва като най-популярната налична платформа за блогове.

Изградена на мрежова инфраструктура от световна класа, интегрира се с най-добрите порода технологични партньори като Google, AWS и New Relic, тя е частна компания с 18 центъра за данни, обхващащи целия свят.

WP Engine вярва в силата на отворен код. те са изградили своята WordPress Digital Experience Platform (DXP), която се захранва от над 30 технологии с отворен код.

Но те ли са най-добре управляваното решение за хостинг на WordPress днес? Нека да разгледаме и да видим.

1. Скорост на пламване

Много фактори играят защо вашият уебсайт, независимо какъв размер е, ще се зарежда бързо и ще се представя добре по всяко време. За щастие, WP Engine е на всичко отгоре.

Важността на „бързината“ не може да бъде заглушена и ето какво трябва да кажат за нея:

Днес сайтът за бързо зареждане е от съществено значение, какъв стек от технологии за скорост използва WP Engine?

Скоростта на сайта е основен диференциал за WP Engine. Това е един от основните отличителни белези на нашата платформа, който ни отличава от нашите конкуренти. Технологията зад това включва CDN интеграция с едно кликване, нашето персонализирано разширение NGINX и SSD технология. CDN драстично съкращава времето в очакване на активи и осигурява освобождаване на ресурси за важни заявки. Интеграцията на NGINX осигурява по-добро изживяване на вашите посетители, като дава приоритет на човешките заявки пред автоматизирани системни заявки. И SSD технологията работи, за да избегне насищането на RAM и подобрява бекенд рендеринга. За по-дълбоко гмуркане на нашия технологичен стек, разгледайте тази страница.

От гледна точка на цялостната инфраструктура, ние си партнираме с уеб услугите на Amazon и Google Cloud Platform, за да предоставим на клиентите редица решения за фирмен клас, които доставят светкавично, мащабируемо, високо достъпно и сигурно изживяване. В допълнение, наличието на висококачествени партньори като тези ни позволява да предоставяме центрове за данни в голямо разнообразие от места – общо 18. Това глобално присъствие ни дава възможността да обслужваме повече клиенти на местно ниво, където виждат по-нататъшни подобрения в работата и скоростта.

WPEngine лого
Робърт Киелти – Партньорски мениджър в WP Engine

CDN услуги

Те си партнират със StackPath (преди MaxCDN), за да предоставят на всички свои клиенти достъп до услуги за доставка на съдържателна мрежа. Използването на CDN може драстично да намали закъснението и да подобри скоростта на сайта, тъй като сървърите, обхващащи целия свят, работят заедно, за да доставят съдържание на сайта на потребителите въз основа на географското им местоположение. CDN е безплатен с всички планове.

Технологията EverCache на WP Engine

Те са изградили една от най-мащабируемите архитектури на WordPress някога – наречена EverCache – за да осигурят скорост и да обработват скокове на трафика на всички уебсайтове, на които са хоствани, без никакъв престой..

За да се случи това, клиентите използват комбинация от CDN услуги, агресивно кеширане, извършвано от EverCache, и отзивчиво актуализиране, когато нещо ново се появи на вашия уебсайт. С други думи, вашият сайт доставя бързо съдържание на хора по целия свят, кешира цялото статично съдържание и дори актуализира вашия сайт по всяко време, когато направите промяна.

wp кеширане на двигателя

Кеширане на страници, Кеширане на паметта и кеширане на обекти (трябва да е активиран в потребителския портал) идват всички вградени и могат лесно да се пречистват от вашата административна област WordPress.

WP Engine агресивно кешира всичко от страници до емисии до 301-пренасочвания на поддомейни; това прави вашия сайт зареждане мълниеносно.

Инструмент за производителност на страницата на WP Engine

В потребителския портал всички клиенти имат достъп до инструмента за ефективност на страницата. За да го използвате, трябва само да въведете URL адреса на вашия сайт и да видите колко добре се представя.

wp инструмент за тестване на скоростта на двигателя

Ето разбивка на вида данни, които този инструмент предоставя:

 • Препоръки за подобряване на скоростта и производителността на сайта
 • Брой секунди, необходими за браузъра да покаже първия обект на екрана
 • Средно време, необходимо за показване на всички видими части на вашия уебсайт на екрана
 • Брой ресурси, поискани от анализираната уеб страница (включително ресурси като изображения, шрифтове, HTML и скриптове)
 • Общ размер на файла на всички елементи, прехвърлени от вашата страница в браузъра на потребителя

Мисля, че препоръките сами по себе си са наистина спретнати. Те ви спестяват времето за използване на инструменти на трети страни като Google PageSpeed ​​Insights и предлагат много допълнителни ресурси, за да обясните препоръките за тези, които не разбират.

препоръки за скорост

И накрая, WP Engine идва PHP 7.2 готов и дори дава на всички, независимо дали използват хостинг или не, достъп до ексклузивния си инструмент за скорост на двигателя WP (макар че трябва да предоставите имейл адрес, за да получите резултати, който може да не е добре с някои ).

безплатен инструмент за тестване на скоростта

Моят собствен тест за скорост

Тук исках да видя колко бързо се зарежда WPE, не използвайки собствените си инструменти за тестване на скоростта.

Създадох сайт за WordPress, домакин на план за $ 25 на месец на WP Engine (платен годишно), след което продължих и инсталирах безплатната версия на темата GeneratePress с някои мнения на блогове и страници със съдържание.

И така, колко бърз е WP Engine? Ами наистина бързо …

wp тест за оборотите на двигателя на gtmetrix

Според GTmetrix моят сайт е напълно зареден 0.8 секунди. Не са необходими допълнителни ръчни оптимизации на производителността благодарение на вграденото кеширане на страници, Memcached и кеширането на обекти.

Исках също така да видя как изпълнението им се издържаше под силен стрес, така че избягах Тест за ударно натоварване симулиращи 30 активни посетители, идващи на сайта за период от 3 минути.

тест за ударно натоварване

Това, което показва тази диаграма, е, че когато броят на посетителите се увеличи (зелената линия), пъти за зареждане на страницата (синята линия) остават фиксирани на около 40 милисекунди (зелената линия).

Това е наистина добро нещо, защото означава, че повече посетители, които идват на сайта, не водят до спад в ефективността.

2. Разширени функции за сигурност

WP Engine знае колко важна е сигурността на сайта, особено за уебсайтове, които имат мащабиране. Ето защо те предлагат на своите клиенти редица първокласни функции за защита, създадени да защитават данните на вашия сайт.

 • Откриване и блокиране на заплахи. Тяхната платформа проверява целия трафик на сайта, търсейки подозрителни модели и автоматично блокира злонамерени атаки.
 • Уеб приложения. Атаките на уеб приложения, които се случват както в слоя WordPress, така и в nginx, се идентифицират и се закърпват веднага, преди те да повлияят негативно на уебсайта ви.
 • WordPress Core. Екипът от експерти на WP Engine има предвид цялата общност на WordPress, независимо дали използват управляваните услуги за хостинг или не. Ако е разработен основният патч на WordPress, той се изпраща на общността на WordPress за разглеждане.
 • WordPress приставки. Инсталациите и актуализациите на плъгини не се обработват от WP Engine, така че поддържате контрол върху дизайна и функционалността на вашия уебсайт. Въпреки това, разработчиците на плъгини за WP Engine внимават за уязвимостите на приставките, така че клиентите им да не стават плячка за злонамерена дейност.
 • Автоматизирано кръпка и актуализации. Те автоматично закърпват ядрото на WordPress, така че не е нужно да се притеснявате за уязвимости.
 • Автоматично архивиране. Само в случай, че нещо се случи с вашия уебсайт, WP Engine има резервно копие на вашия сайт, което е лесно за възстановяване. Всъщност те извършват ежедневно архивиране и имат опция за възстановяване с едно щракване.

В допълнение към всичко това, WP Engine предлага профилактика срещу DDoS атаки, груби опити за атаки и JavaScript / SQL-инжектиране атаки. Плюс това, те са известни с това, че работят с фирми за сигурност на трети страни за извършване на рутинни прегледи на кодове и одити за сигурност, за да се уверят, че всичко е на скорост.

И най-добрата част? Ако вашият сайт на WordPress е хакнат, те ще го поправят безплатно.

3. Изключителна поддръжка на клиенти

WP Engine е известен с това, че има звездна поддръжка на клиенти. Всъщност те разполагат с над 200 специалисти по обслужване 24/7/365, за да предоставят на клиентите поддръжка на клиента един на един.

Има три локации за глобална поддръжка, така че някой да е на разположение по всяко време. И на всичкото отгоре екипът за поддръжка не ви помага само при проблеми с хостинга ви. Те също са експерти в WordPress, които могат да ви помогнат да диагностицирате проблеми и да препоръчате оптимизация на сайта.

Можете да получите достъп до някой в ​​поддръжката чрез следните канали:

 • Денонощна поддръжка за чат на живо за всякакви въпроси за продажби, които може да имате
 • Денонощна поддръжка по телефона за въпроси за продажби
 • Поддръжка на потребителски портал за всякакви технически хостинг или проблеми с WordPress
 • Специален раздел за поддръжка на фактуриране за справяне с проблемите на вашия акаунт
 • Обща база от знания със статии, отнасящи се до различни теми

Екипът за поддръжка може да се похвали с по-малко от 3 минути време за реакция на чат на живо и силен Нет промоционален резултат от 82, доказващ, че щастието на клиентите е основният им фокус.

И за да ги тествам, се свързах с екипа за поддръжка в 4:45 сутринта и достатъчно сигурно, в рамките на около 30 секунди, някой беше там, за да отговори на въпросите ми.

поддръжка за чат на двигателя на wp

Членът на екипа, с когото разговарях, беше дружелюбен и знаещ и с удоволствие отговори на всички въпроси, които имах.

Говорейки за клиенти …

WP Engine предлага редица уникални функции, които функция или инструмент правят вашите клиенти най-много?

Продуктовото портфолио на WP Engine нарасна значително през последните няколко години. Всъщност току-що стартирахме нашето високоефективно разширено решение за сигурност – Global Edge Security. В зависимост от клиента, може да видите различни предпочитания към различни инструменти. Например, клиентите на специализирани сървъри наистина се ползват от SSH шлюз. От страна на по-малките, споделени планове, агенциите и разработчиците на свободна практика винаги хвалят лекотата на средите за разработка и производство на нашата платформа, като функцията за инсталиране на постоянна инсталация е особено подчертано.

Нашите инструменти за прозрение, като производителност на страници и ефективност на съдържанието, винаги са хит. Като цяло обаче най-популярният ни инструмент би бил Performance Performance. Той осигурява видимост на ниво код, за да помогне на екипите да отстраняват по-бързо проблемите, да оптимизират опита си в WordPress и да увеличат гъвкавостта на развитието. Тя дава на екипите за разработка и работа с ИТ видимостта, която им е необходима за изграждането и поддържането на страхотни цифрови преживявания в WordPress.

WPEngine лого
Робърт Киелти – Партньорски мениджър в WP Engine

4. Гаранции

Почти всички управлявани WordPress хостинг компании предлагат на клиентите гаранции от някакъв вид. В крайна сметка, гаранциите са чудесен начин да внушите доверие на тези, които все още не са опознали и обичат дадена компания.

Те предлагат следните гаранции:

 • 99.95% гаранция за ъптайм на сървъра и 99,99% продължаване на времето за тези с подобрен SLA (без извинени прекъсвания, като планирана или спешна поддръжка, бета услуги и дори форсмажорни събития)
 • макар това да не е перфектно, те имат страхотна статия, обясняваща продължителността на работа, реалността зад мистериозните 100% гаранции за продължаване и какви въпроси всъщност трябва да задавате на потенциален уеб-домакин
 • 60-дневна гаранция за връщане на парите във всички планове с изключение на потребителски

Можете също така да направите аргумента, че WP Engine гарантира сигурността на сайта, тъй като те ще оправят хакерския ви сайт безплатно, което за голяма атака може да струва на бизнес хиляди долари за диагностициране и почистване.

5. Сценични среди

Една от най-предпочитаните функции, предлагани на всички клиенти, независимо от техния хостинг план, е организиране на уебсайт.

Етапният сайт наистина е просто клонирана версия на вашия действителен уебсайт, на който можете безопасно да тествате разработка, дизайн и промени в съдържанието.

постановка на администратор на wordpress

Тази функция предлага множество предимства като:

 • Лесна настройка за поставяне с едно щракване в таблото за управление на WordPress (или на потребителския портал)
 • Независим клонинг на вашия уебсайт за тестване на теми, плъгини и персонализиран код, без да се страхувате да счупите нещо и да преживеете престой
 • Възможността да забележите грешки в дизайна или функционалността, преди сайтът ви да започне да работи
 • Местна или онлайн настройка за ваше удобство
 • Лесен трансфер на сайт между сценични и живи среди

Независимо дали вашият екип работи заедно, за да създаде WordPress сайтове за клиенти, или просто искате да тествате някои неща на собствения си уебсайт, създавайки, разработвайки и управлявайки сценична среда със сценичната среда на WP Engine е супер просто.

6. Безплатен достъп до Genesis Framework и над 35+ премиум теми

Това е една сделка с чудовища, ако ме питате.

WP Engine наскоро придоби StudioPress и всички клиенти получават достъп до Рамка за генезис и 35 премиум теми WordPress WordPress са включени в техните абонаменти за стартиране, растеж, мащаб, премиум и корпоративен план.

Рамка за генезис и теми на StudioPress

Темите на StudioPress, захранвани от рамката Genesis, улесняват клиентите на WP Engine бързо да създават красиви, професионални сайтове на WordPress. Всички теми са оптимизирани за търсачки, бързо зареждане с заключени защитни функции (знам, защото този сайт е изграден на рамката на Genesis).

Ето какво имат да кажат за придобиването на StudioPress:

Придобиването на WP Engine от StudioPress изненада мнозина, защо решихте да закупите StudioPress?

Основен акцент за WP Engine беше и продължава да бъде, за да допринесе за общността на WordPress. Всъщност това е още една от нашите ценности – Ангажиран да даваме обратно. Ангажиментът ни във времето, парите, писането, кодирането и мисловното ръководство достигна общо над 1,7 милиона долара през 2018 г. досега. Придобиването на StudioPress е следващото ниво за нас в тези усилия за връщане на общност. Докато WP Engine се движи от сила към сила, ние разполагаме с ресурси, за да помогнем на Genesis Framework да расте и да процъфтява. Всъщност 15% от всички наши клиенти използват Genesis, като 25% от най-големите ни клиенти го използват. Като компания, това е рамка, с която вече сме много добре запознати.

По думите на нашия основател Джейсън Коен, „Ние виждаме възможност да инвестираме в Genesis, за да се развием и да продължим да служим на общността, която разчита на нея. Това ще включва инвестиране в инженерните усилия зад рамката, инвестиране в създаването на нови теми
и инвестиране в икономиката на рамката и партньорите, които правят продукти, които поддържат и разчитат на нея. ” Имайки това предвид, ние вярваме, че придобиването ще бъде от полза както за WP Engine, така и за общността на WordPress и наистина илюстрира стремежите ни като компания да върнем обратно.

WPEngine лого
Робърт Киелти – Партньорски мениджър в WP Engine

WP Engine Cons

WP Engine има своите недостатъци, както и най-добрите неща в живота.

Нека да разгледаме дали това са неща, които ще ви накарат да искате да отидете с друг управляван хостинг доставчик на WordPress.

1. Без регистрация на домейни или хостинг по имейл

Те предлагат хостинг услуги само на своите клиенти, което означава, че няма регистрация на имена на домейни.

Това е не само неудобно (защото ще трябва да придобиете име на домейн с помощта на трета страна), няма стимул да използвате техните хостинг планове, за да получите безплатна регистрация на име на домейн.

Като добавим към това, не можете да хоствате имейл услугите си с WP Engine. Въпреки че някои хора предпочитат да хостват своите имейли на други платформи само в случай, че хост сървърите се понижат, други няма да харесат това.

Ще трябва да получите отделен хостинг за имейл, например G Suite (по-рано Google Apps) от $ 5 на месец на имейл адрес или Rackspace от $ 2 на месец на имейл адрес.

2. Забранени приставки

Както споменахме по-рано, WP Engine е убеден, че неговата инфраструктура има всичко необходимо, за да поддържате вашия сайт сигурен и работещ бързо. В резултат на това те са съставили списък на Забранени приставки за които се знае, че създават проблем с техните вътрешни услуги.

Можете да видите пълен списък на забранените приставки тук. Междувременно, ето някои от най-известните забранени плъгини:

 • Кеширащи приставки като WP Super Cache, W3 Total Cache, WP File Cache и WordFence. Ракета FYI WP е разрешена / работи.
 • Архивирайте приставки като WP DB Backup и BackupWordPress
 • Свързани плъгини като YARPP и подобни постове
 • Проверка на прекъсната връзка
 • EWWW оптимизатор на изображения (освен ако не използвате облачната версия)

Проблемът с това е, че много хора обичат да имат контрол в таблото за управление на WordPress над неща като сигурност на сайта, архивиране, оптимизация на изображения и дори скорост на сайта, като използват кешинг плъгин.

И докато WP Engine твърди, че се справят с всичко това вместо вас, някои хора може да не са готови да се откажат от целия контрол и да се откажат от използването на любимите си приставки с надеждата, че WP Engine ги покрива по всяко време.

3. Без cPanel

Отново, въпреки че може би не е пълно разбиване на сделки, много хора, които търсят хостинг доставчик, са свикнали и предпочитат традиционния cPanel за управление на своите акаунти и уебсайтове.

WP Engine обаче има a патентен потребителски портал което изглежда интуитивно за използване.

wp потребителски портал на wp engine

Но за тези, които не искат да се справят с нещо ново, Потребителският портал може да ги отклони от използването им.

Като добавим към това, Потребителският портал показва броя на посетителите, ширината на честотната лента и съхранението, което сте използвали, което изглежда като добро нещо правилно?

Е, докато разберете, че всички налични хостинг планове имат посетители, честотна лента и капачки за съхранение, което не всички доставчици на хостинг услуги (управлявани или по друг начин) правят.

4. Сложен уебсайт (на фронта)

Въпреки че това може да изглежда незначително за някои, намерих уебсайт малко труден за навигация. Макар че има много информация, която обяснява всичко, бих искал да има по-опростено оформление.

Всъщност някои от най-добрите им функции бяха скрити дълбоко в статиите за поддръжка, което ги прави трудни за намиране. Да не говорим, че трябваше да прочета много повече съдържание, отколкото бих искал да разбера прости отговори на неща, които исках да знам за управлявания хостинг на WP Engine.

Трябва обаче да кажа, че когато се регистрирате и получите достъп до „задния бек“, всичко е много добре изложено, просто и лесно за разбиране.

Хостинг планове за двигатели на WP

WP Engine има 3 управлявани хостинг WordPress планира да избирате освен ако не се нуждаете от персонализиран план, в който ще трябва да се свържете с екипа, за да създадете.

wp планове за ценообразуване на двигатели

Всеки план се предлага с набор от специфични функции, които можете да видите изцяло тук. Ние обаче ще разгледаме всеки план и основните характеристики, които имат всеки, за да можете да видите разликите:

План за стартиране на WP Engine (Стартиращ от $ 25 / месец, когато се плаща ежегодно)

Планът за стартиране е идеален за тези, които имат по-малки уебсайтове на WordPress, но все още се нуждаят от предимствата, които управлява хостингът предоставя.

Ето основните характеристики на този план:

 • 1 уебсайт на WordPress
 • До 25K посещения на месец
 • 10 GB локално съхранение
 • 50 GB честотна лента на месец
 • Безплатни миграции на сайтове
 • Глобален CDN
 • Автоматизирани SSL сертификати
 • Инструмент за ефективност на страницата
 • 24/7 поддръжка за чат на живо

План за растеж на двигателя на WP (започващ от $ 115 / месец)

Планът за растеж е предназначен за тези с уебсайтове на WordPress, които продължават да виждат повече трафик или поне възнамеряват да го направят в близко бъдеще.

Ето основните характеристики на този план:

 • 5 уебсайта на WordPress
 • До 100K посещения на месец
 • 20 GB локално съхранение
 • 200 GB честотна лента на месец

Той също има всичко останало, което планът за стартиране има, плюс внесени SSL сертификати и 24/7 поддръжка по телефона.

План на мащаба на двигателя на WP (започващ от $ 290 / месец)

Планът Scale е за големи уебсайтове на WordPress, които се нуждаят от управлявани хостинг услуги, за да им помогнат да бъдат организирани и успешни.

Ето основните характеристики на този план:

 • 15 уебсайта на WordPress
 • До 400K посещения на месец
 • 30 GB локално съхранение
 • 400 GB честотна лента на месец

В него има и всичко останало, което планът за растеж има.

В допълнение, те наскоро придобиха StudioPress, който имат всички клиенти пълен достъп до премиум рамката Genesis и над 35+ премиум теми, които е кражба на сделка, ако ме питате.

често задавани въпроси

Ето отговори на някои от най-често задаваните въпроси:

 1. Какъв тип хостинг планове са налични с WP Engine? Всички хостинг планове се управляват хостинг на WordPress. Те се различават по цена въз основа на неща като брой уебсайтове, честотна лента, съхранение и брой очаквани посетители на месец.
 2. Какъв тип контролен панел се използва? Персонализираният потребителски портал на WP Engine.
 3. Защо означава управляван хостинг на WordPress? Накратко, управляваният хостинг на WordPress означава, че вашият доставчик на хостинг услуги се грижи за неща като сигурността на сайта, скоростта, актуализациите и архивирането, така че не е нужно да.
 4. Какво се случва, ако уебсайтът ми надвиши броя на посещенията, разрешени в моя план? WP Engine е много ясно колко посетители на сайта могат да посещават уебсайт на месец, като същевременно взема предвид, че могат да се получат внезапни скокове в трафика. В зависимост от вашия хостинг план, ще получите такса надценка въз основа на броя превишени посещения на вашия сайт. За повече информация вижте подробно обяснение тук.
 5. Ще получа ли SSL сертификат? Да, всички домейни, хоствани от WP Engine, получават безплатен SSL сертификат Let’s Encrypt и се наслаждавайте на инсталиране с 1 щракване, извършено в Потребителския портал. Налични са и други видове премиум SSL сертификати.
 6. Мога ли да хоствам имейл акаунт? Не, WP Engine не хоства услуги за електронна поща на своята платформа. Те обаче имат някои решения на трети страни, които могат да работят за вас.
 7. Предлага ли WP Engine създател на уебсайт? Не, те предлагат само хостинг услуги на WordPress. Въпреки това, те предоставят на всички клиенти достъп до инструмента за ефективност на страницата в Потребителския портал за наблюдение на скоростта и ефективността на сайта. Те също така предоставят на клиентите безплатно Genesis Framework и над 35 теми на StudioPress, така че изграждането на уебсайт на WordPress е фактор.
 8. Каква поддръжка на клиенти мога да очаквам с WP Engine? Всички клиенти имат достъп до поддръжка за чат на живо през целия ден, всеки ден. Докато инвестирате в по-скъпи планове, след това получавате денонощна поддръжка по телефона и достъп до поддръжка един на един за оптимизиране на вашия сайт.
 9. Какви гаранции има? WP Engine предлага 99,95% гаранция за продължаване, както и 60-дневна гаранция за връщане на парите.
 10. Има ли код на талон за WP Engine? Да, използвайте кода на купона на WP Engine wpe3free и вземете 4 месеца безплатно (или 20% отстъпка от първия си месец при месечни планове).

Бих ли препоръчал WP Engine?

WP Engine е един от най-добре управляваните хостинг решения на WordPress на пазара днес. Те вземат сигурност, бързина и производителност на уебсайта ви сериозно и не пропускайте да се запознаете с него обслужване на клиенти.

Ето какво трябва да кажат за трите S на хостинга:

Какво отличава WP Engine от конкуренцията, когато става въпрос за трите хостинг на S: бързина, сигурност и поддръжка?

скорост – WP Engine работи изключително с WordPress, което означава, че нашата платформа е напълно оптимизирана да предоставя бързи и сигурни WordPress преживявания. И както споменахме по-горе, ние използваме поръчана комбинация от технологии, за да гарантираме високи нива на ефективност на сайта. Всички тези работи в хармония за постигане на средно зареждане на страници
подобрение от 38% при преминаване от други хостинг доставчици. Платформата на WP Engine е проектирана да мащабира, така че да няма намаляване на скоростта като сайтове на клиенти и бизнес мащаби.

Сигурност – В WP Engine, нашата мисия е да помогнем на нашите клиенти да спечелят онлайн. Знаем, че сайтовете на нашите клиенти представляват техния бизнес, поминъка им. Разчитат на нас, за да ги предпазим от атаки. В резултат на защитния ни слой блокираме над 150 милиона лоши заявки всеки месец. Ние активно блокираме многобройни атаки на уеб приложения, осигуряваме поддръжка на сигурността и изработваме еднократен плъгин / лепенки за уязвими клиенти и автоматично надграждаме клиентските сайтове с най-новите актуализации за сигурност.

поддържа – Нашият екип за поддръжка е блестящ маяк в компанията. Ние поддържаме наистина световна класация NPS от 86, заедно с 3 награди „Стил Стив Стил Стив” за обслужване на клиенти, за да го докажем (повече за това тук). Екипът предлага всичко от себе си всеки ден в стремежа да обслужваме професионалния растеж на нашите клиенти и това се вижда от обратната връзка, която получаваме от тях. Този манталитет до голяма степен съответства на една от основните ни ценности – Вдъхновени от клиентите.

Лого на WP Engine
Робърт Киелти – Партньорски мениджър в WP Engine

Това каза, техните планове са цени малко от високата страна, което не е полезно за тези с ограничен бюджет. Въпреки това, за тези, които планират да мащабират бизнеса си в близко бъдеще или вече генерират много приходи, високата цена си струва услугите, които предоставят, и спокойствието, че сайтът им е безопасен и винаги работи.

Ако търсите много премиум управляван хостинг доставчик на WordPress, предлагам да разгледате WP Engine. С функции като вграден EverCache решение, на Инструмент за ефективност на страницата, автоматичен ежедневно архивиране, мониторинг на сигурността, и CDN услуги, никога няма да се притеснявате за способността си да мащабирате и предоставяте на посетителите на сайта възможно най-доброто изживяване.

Щраквайки върху тази връзка, можете да хоствате вашия сайт WordPress само $ 25 на месец (обикновено това е 30 долара на месец), когато се плаща годишно.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map