Преглед на Servebolt

Важно е бързото зареждане на уебсайт. Вие и всички останали знаете това. Въведете Servebolt. Напълно управляван уеб хост със силен акцент върху мащабируемост, сигурност и доставчик или невероятно бърз уеб хостинг!


Услугата за уеб хостинг, която използвате за вашия уебсайт, е единственият най-критичен фактор, който ще определи колко бързо (или бавно) ще се зареди уебсайтът ви. Този преглед на Servebolt ще ви даде всичко, което трябва да знаете, преди да се регистрирате с този управляван уеб хост.

Така че, ако или ще създадете уебсайт или преместите съществуващия си уебсайт на нов уеб хост, може също така да го накарате да се зарежда бързо, нали! Тъй като времето за зареждане на уебсайта Ви оказва влияние върху потребителското изживяване, степента на реализация и SEO.

Проучване на Google установи, че степента на отпадане се увеличава с 32%, когато времето за зареждане на страница се увеличи до 3 секунди; 90%, когато са необходими 5 секунди за зареждане; 106% за 6 секунди; и 123% за 10 секунди. Това означава, че имате само секунди, за да убедите посетителя на вашия сайт да остане на вашия уебсайт.

Мощно решение за уеб хостинг, което гарантира бърза скорост на уебсайта е Servebolt. Философията на тази уеб хостинг услуга може да бъде обобщена в един ред: „Не докарвайте камион в състезателна власт“.

Какво е Servebolt?

Servebolt е управляван доставчик на облачен хостинг.

Всеки уебсайт, хостван на Servebolt, се захранва от Bolt ™ ️, който е контейнер за вашия уебсайт и включва всички настройки, съхранение и техническа среда.

Bolt ™ ️ е контейнер, отговорен за хостинга на вашия уебсайт. Bolt ™ ️ определя вашето хранилище, настройки и техническа среда. Компанията също така предлага инструменти за команден ред, поддръжка за SSL, SSH, Git и SFTP сертификати и невероятно бърза база данни.

какво е servebolt

Използвате своя администраторски панел за управление на вашите болтове ™ ️, които са защитени с резервни копия. Servebolt е един от топ хостинг доставчиците за бързина и производителност. Компанията е основана като Raske Sider от Ерленд и Ханс Кристиян през 2014 г. Servebolt вече е глобален с офиси в Швеция, Норвегия и Холандия. Ако имате голям уебсайт с много съдържание и голям трафик, това е отличен вариант.

servebolt cms типове

Хостинг платформата на Servebolt е специално създадена, за да гарантира, че вашият WordPress сайт работи изключително бързо както в предния, така и в задния край. Вашите разработчици ще спестят ценно време благодарение на кутията с инструменти WP-Developers. Поддържа се широка гама от CMS платформи, включително:

Servebolt поддържа: WordPress, WooCommerce, CraftCommerce и CraftCMS, Pimcore, Magento, Laravel, Prestashop, X-Cart, Drupal, Invision Community

Поставете Servebolt на теста със 100% безплатна пробна версия! Лесно е да се движите и те ще го направят безплатно!

Скорост на сервоболт

Облачната платформа на Servebolt е създадена за скорост. Ще получите максимум шест пъти по-висока скорост, отколкото при много от конкурентите на Servebolt. Проблемите с хостинг скоростта са решени с комбинация от хардуер, софтуер и мрежа. Servebolt Linux оптимизира скоростта на процесора. Всеки процесор включва Hyperthreading. Това е причината процесорите да ви позволят да работите по-бързо и едновременно с множество задачи. Вашата по-бърза мрежа включва Infiniband за бърз трансфер на данни между мрежови компютри.

скорост на обслужване на болт

Servebolt е отговорен за разработването и поддържането на своята дистрибуция на Linux. Всички нива са оптимизирани, за да сте сигурни, че получавате максимални скорости в облака Servebolt. Изключителната скорост е една от основните причини този преглед на Servebolt да е отличен. Компанията допълнително разполага със собствени версии на PHP и MariaDB, за да гарантира подобряване на работата на вашия уебсайт WordPress. Вашият хостинг пакет включва неограничена честотна лента.

какви са болтове

Servebolt разполага с експертен екип, който да ви помогне да мащабите и да обработвате трафика на уебсайта си. Експертите ще ви помогнат да вземете правилните решения, за да гарантирате, че получавате най-добрия възможен опит. Облачните локации са поставени стратегически, за да сте сигурни, че имате най-ниската възможна латентност. Облакът Servebolt е напълно успял да освободи вашия екип за други области. Servebolt е отличен за разработчици, лесен за използване, лесен за използване и идеален, ако нямате опит.

 • WordPress кеш
 • WordPress Multisite
 • Git Integration
 • Балансиране на натоварването
 • GZIP компресия
 • Оптимизация на изображения (няма нужда да изтегляте допълнителни плъгини за това!)

Когато изберете вашия хостинг план, можете да изберете облачния регион, за да сте сигурни, че получавате възможно най-бързите скорости.

Поставете Servebolt на теста със 100% безплатна пробна версия! Лесно е да се движите и те ще го направят безплатно!

Време и време на почивка на Servebolt

Вече знаете, че престоят има отрицателен ефект върху дъното. Времето за престой става критично, ако печелите пари от реклама или продажба на продукти чрез уебсайта си. Ако не знаете текущите си тарифи за безпроблемно време, Servebolt предоставя безплатен инструмент за проверка на вашето време. Продължителните темпове на Сервеболт са изключителни. Средната стойност за няколко месеца е 100 процента. Средната годишна стойност за 2019 г. е 99,99 процента. За да гарантирате, че достигате оптималния си потенциал за печалба, вашият сайт изисква възможно най-доброто време за работа.

Сервеболт Сигурност

Сигурността се приема много сериозно от Сервеболт. Това е причината цялата платформа да бъде създадена, използвайки най-високото ниво на сигурност. Никога няма да е необходимо да се притеснявате за сигурността със Servebolt. AppArmor се използва за защита на всеки отделен сървър. Компанията също е използвала множество допълнителни мерки, за да гарантира най-високата сигурност. Servebolt монитори за всякакви проблеми 24/7. Компанията постоянно кръпка и ъпгрейди, използвайки всички последни актуализации за сигурност.

Servebolt и Cloudfare са официални партньори. Servebolt създаде и партньорства с допълнителни компании, включително Blix Solutions да следи целия трафик, получен от сървъра. Всяка злонамерена дейност се блокира, преди да се нанесат каквито и да било щети на вашата компания. Ще ви бъде предоставен набор от SSL сертификати. Вашите действителни сертификати зависят от сложността на вашите изисквания. Сертификатите включват:

 • Всички домейни (включително стадиране, тестване) получават безплатен SSL.
 • Нека сертификатите за шифроване са безплатни.
 • Самоподписаните SSL сертификати са безплатни.
 • Прокси CDN получават SSL.

Поставете Servebolt на теста със 100% безплатна пробна версия! Лесно е да се движите и те ще го направят безплатно!

Плюсове и минуси на Servebolt

Плюсове на Servebolt

 • Супер бърз уеб хостинг.
 • Безплатна миграция на сайтове (дори за пробни акаунти).
 • 99,9% гаранция за продължаване.
 • Персонализиран стек за Linux.
 • Няма нужда от Memcached или Redis.
 • Вие избирате вашата PHP версия.
 • Вашите архиви се съхраняват за период от 30 дни.
 • Извън резервни копия ежедневно.
 • Сървърно базирано кеширане.
 • Персонализиран контролен панел.

Сервеболт минуси

 • Не е евтино. Много по-скъпи от други управлявани хостинг доставчици като WP Engine и Kinsta.

Сервоболт планове

Servebolt предлага широка гама от планове за избор, всички включват безплатна пробна версия. Когато избирате плана си, важно е да определите размера на уебсайта си и показванията на страниците, които той получава (или се очаква да получи). Това може да ви спести много пари, особено при избора на Servebolt за вашия уеб хост.

Ако използвате малък WordPress сайт, който не изисква толкова място за съхранение, най-добре е да се придържате към един от плановете с по-ниска производителност. Ако използвате по-голям уебсайт, който изисква повече енергия от мъже и сървъри и изпитва нарастващи нужди от трафик и услуги, корпоративните планове на Сервеболт предлагат по-голямо място за съхранение и дори персонализиран план с индивидуална цена.

Планове за ценообразуване на Servebolt

Поставете Servebolt на теста със 100% безплатна пробна версия! Лесно е да се движите и те ще го направят безплатно!

 • Вписване: Вашата цена е 39 долара на месец за 1 уебсайт, 1 GB място за съхранение и максимум 250K преглеждания на страници.
 • Изключително малък: Вашата цена е 69 долара на месец за 1 уебсайт, 2 GB място за съхранение и максимум 400K преглеждания на страници.
 • Стартер: Вашата цена е 99 долара на месец за три уебсайта, 4 GB място за съхранение и максимум един милион показвания на страници.
 • Малък: Вашата цена е 189 долара на месец за три уебсайта, 8 GB хранилище и максимум един милион показвания на страници.
 • Средно: Вашата цена е 349 долара на месец за 5 уебсайта, 16 GB място за съхранение и максимум един милион показвания на страници.
 • Големи: Вашата цена е 549 долара на месец за 7 уебсайта, 32 GB място за съхранение и максимум един милион показвания на страници.
 • XL: Цената ви е 749 долара на месец за 15 уебсайта, 64 GB място за съхранение и максимум два милиона показвания на страници.
 • XXL: Цената ви е 1,409 долара на месец за 20 уебсайта, 128 GB място за съхранение и максимум два милиона показвания на страници.

Можете да се възползвате от безплатна пробна версия за създаване на тест Bolts ™ ️, за да определите как работи Servebolt. Предлагат се стартиращи програми за стартиране на ранния етап, които ви предоставят половин хостинг планове за хостинг на Servebolt за една година в допълнение към безплатен преглед на производителността.

Преглед на Servebolt: Обобщение

servicebolt преглед

Servebolt е на следващото ниво на високоефективен управляван уеб хостинг. Мигрирайте към Servebolt или просто го изпробвайте безплатно и изпитайте скорости на зареждане, които никога не сте виждали досега.

Servebolt предлага отлични скорости, отлично обслужване на клиентите и най-съвременна сигурност. Въпреки по-високата цена (това не е SiteGround или споделен Bluehost хостинг), инвестицията си струва парите, тъй като хостингът е изключителен. Този преглед на Servebolt препоръчва поне да опитате услугата.

Поставете Servebolt на теста със 100% безплатна пробна версия! Лесно е да се движите и те ще го направят безплатно!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map