Преглед на HostPapa

Като собственик на малък бизнес, може да е трудно да намерите подходящия уеб хостинг доставчик. HostPapa се отличава от другите уеб хостове със своя приятелски хостинг за начинаещи за малки фирми и начинаещи.


В стремежа си да помогна на малките фирми, които търсят надежден хостинг доставчик, се постарах да ви покажа входовете и изходите на уеб хост, създаден да помогне на вашия малък бизнес да успее: HostPapa.

HostPapa предлага достъпни цени за уеб хостинг планове за начинаещи и сайтове за малък бизнес с планове, които включват безплатно име на домейн, неограничена честотна лента и дисково пространство и безплатен SSL & CloudFlare CDN.

Тук ще разгледам най-важните характеристики на HostPapa, какво им предимства и недостатъци са и какви са техните планове и цени са като. Когато приключите с четенето на това, ще разберете дали това е правилният (или грешен) уеб хост за вас.

Регистрирайте се чрез тази връзка и ще получите 58% отстъпка специална сделка – хоствате вашия уебсайт от $ 3.36 / месец

Какво ще научите в този преглед

 1. Плюсовете

В първия раздел на този преглед на HostPapa ще разгледам какво .

 1. Минусите

Но има и негативи. В този раздел обхващам какво .

 1. Хостинг планове & цени

В този раздел преглеждам и какви са характеристиките на всеки план.

 1. Препоръчвам ли HostPapa.com?

И накрая, тук ще ви кажа дали се сещам или е по-добре да се запишете с конкурент.

преглед на hostpapa

Създадена преди повече от десет години, HostPapa претърпя значителен растеж оттогава. И макар че определено не са без недостатъците си, те имат репутация на неща като екологичност, изключително обслужване на клиенти и набор от инструменти, идеални за начинаещи собственици на бизнес.

Така че, нека започнем с този преглед на HostPapa, нали?.

Плюсове на HostPapa

Както току-що споменах, HostPapa прави нещо правилно, за да е преживял подобен ръст на популярността за толкова кратко време. Всъщност се предполага, че те са почти домакини половин милион уебсайтове само в САЩ и Канада.

Така че, нека да видим какво ги прави толкова велики и защо някои хора ги избират от всички останали хостинг доставчици на пазара.

1. Скорост

Колкото по-бързо се зарежда уебсайтът ви, толкова по-добре. Изследванията разкриха, че повечето посетители на сайта ще изоставят вашия уебсайт, ако той не успее да се зареди в рамките на 2 секунди или по-малко.

HostPapa инвестира в най-новата скоростна технология, за да гарантира бързото ви зареждане на уеб страниците:

 • Твърди устройства. Файловете и базите на вашия сайт се съхраняват на твърди дискове на SSD, които са по-бързи от HDD (твърди дискове).
 • Бързи сървъри. Когато посетителят на сайт кликне върху вашия уебсайт, сървърите на мрежата и базата данни доставят съдържание до 50 пъти по-бързо.
 • Вграден кешинг. HostPapa използва Cachewall, който оптимизира, защитава и подобрява времето за реакция на вашия уебсайт.
 • Мрежа за доставка на съдържание. HostPapa идва с CDN, захранван от CloudFlare, за да кешира съдържанието ви и да го доставя бързо на посетителите на сайта.
 • PHP7. HostPapa гарантира, че се възползвате и от най-новите технологии на вашия уебсайт.

Колко бързо е HostPapa пъти за зареждане?

Реших да тествам времената на натоварване. Създадох тестов уебсайт, хостван на HostPapa (в плана на WP Starter), след което инсталирах WordPress върху него и използвах темата Twenty Seventeen.

сметка hostpapa

Извън кутията тестовият сайт се зарежда сравнително бързо, 1 секунда, размер на 211kb страница и 17 заявки.

пъти за зареждане на hostpapa

Не е лошо .. но става по-добре.

HostPapa вече използва вградено кеширане това е активирано по подразбиране, така че няма настройки за редактиране, но има начин да се оптимизира малко по-нататък скоростта компресиране на някои типове MIME файлове.

Влезте в cPanel и намерете софтуерния раздел.

секция за софтуер cpanel

В настройката за оптимизиране на уебсайта можете да оптимизирате работата на вашия уеб сайт, като настройвате начина, по който Apache обработва заявките. Компресирайте текстовия / html текст / обикновен и текст / xml MIME типове и щракнете върху настройката за актуализиране.

cpanel оптимизиране на уебсайт

По този начин натоварването на тестовия ми сайт се подобри малко повече, от 1 секунда надолу до 0,9 секунди.

скоростта на страницата хостпапа

За да ускоря нещата още повече, отидох и инсталирах a безплатно WordPress плъгин, наречен Autoptimize и аз просто активирах настройките по подразбиране.

автоматично оптимизиране на приставката

Това подобри пъти за зареждане още повече, до 0,8 секунди и намали общия размер на страницата до само 197 kb и намали броя на заявките до 12.

hostpapa бързо зареждане на страницата

Сайтовете на WordPress, хоствани в HostPapa, ще се заредят доста бързо и аз ви показах две прости техники, които можете да използвате, за да ускорите нещата още повече.

2. 24-часова поддръжка

HostPapa не предоставя просто звездна поддръжка, както днес правят много други хостинг доставчици. Не, вместо това те отиват над и отвъд, за да се разделят от останалата част от състезанието.

Разгледайте какво предлагат на всеки клиент:

 • Обширна база знания. Намерете лесни за разбиране ръководства и ръководства, ако търсите малко самопомощ. Разделени на категории като хостинг, имейл и домейни, винаги можете да намерите точно това, което търсите.
 • Видео уроци. Ако сте по-скоро визуален човек и предпочитате да следвате видео уроци, това е мястото за вас. Научете как да използвате всяка функция, която HostPapa предлага и гледайте стъпка по стъпка учебното съдържание.
 • Чат на живо. Говорете с истински човек на живо с проблем, който имате в момента, като използвате функцията за 24/7 чат на живо от HostPapa.
 • Табло за управление на HostPapa. Управлявайте своя HostPapa акаунт с помощта на интуитивното табло за управление. Влезте чрез тяхната страница за вход, Facebook, Google или дори Twitter. Правете покупки, преглеждайте данни за фактуриране и дори отпечатвайте фактури за собствените си записи.
 • Билети за поддръжка. Изпратете билети за поддръжка или проверете състоянието на съществуващите, през цялото си табло за управление HostPapa.
 • Експерти от HostPapa. Присъединете се към техния седмичен уебинар или дори насрочете 30-минутна тренировка едно на едно с представител на експертната поддръжка (БЕЗПЛАТНО!).

Като допълнителен бонус, HostPapa също прави достъпа до състоянието на мрежата лесно, за да можете винаги да знаете какво се случва.

Състояние на мрежата

Вижте състоянието на уеб хостинг и имейл услуги, DNS хостинг, Linux сървърите и дори системите за таксуване и поддръжка. Да не говорим, вижте дали се решават текущи проблеми и дали има планирана поддръжка, която може да наруши услугата ви.

И ако това не е достатъчно, знайте, че HostPapa превежда съдържанието на сайта им на английски, френски, испански и немски език, което се грижи за нарастващата им международна клиентска база.

знание

И да получите това, не само че можете да четете съдържанието на сайта на HostPapa на няколко езика, можете да получите чат на живо и поддръжка по телефона и на няколко езика.

3. Високо сигурни центрове за данни

HostPapa има a надеждна хостинг инфраструктура и поддържа най-високите стандарти по отношение на осигуряването на техните центрове за данни.

Например, очаквайте следните функции за защита на всички HostPapa сървъри:

 • Климат и контрол на температурата
 • Повишени етажни съоръжения
 • Защита от повреди
 • Пожарогасителни системи
 • Системи за откриване на вода
 • Непрекъсваемо захранване (UPS)
 • Резервно и излишно генериране на енергия
 • Дизелови резервни генератори

Продуктите на Intel Server захранват цялото оборудване на HostPapa и пълнофункционалната мрежа, захранвана от Cisco, гарантира, че данните на вашия сайт са напълно защитени.

4. Впечатляващо време

Екипът на HostPapa искам да ви дам 100% гаранция за продължаване. Но хубавото при тях е, че те разбират, че поради начина, по който е настроен споделеният хостинг, това е не само нереалистично, неправилно е да обещаваме.

В края на краищата е необходимо само един уебсайт на споделен сървър, за да хвърли всичко в хаос. Независимо дали става въпрос за нарушение на сигурността, прекомерна употреба на ресурси или огромен скок в трафика, истината е, че сървърите за споделен хостинг ще намаляват от време на време.

Въпреки това HostPapa гарантира 99,9% продължаване.

И ако в рамките на първите 30 дни от хостинга на вашия уебсайт с HostPapa изобщо сте недоволни, можете да получите пълно възстановяване (минус всяка такса за регистрация и регистрация на имена на домейни).

5. Инструменти за малкия бизнес

Спомняте ли си, когато казах, че HostPapa се грижи за малкия бизнес? Е, в опит да разбера колко е вярно това, разгледах всички функции, които предлагат на клиентите, които могат да бъдат полезни за собствениците на малък бизнес.

И ето какво създадох:

Имена на домейни

Евтини имена на домейни

Стартирайте бързо търсене на име на домейн с помощта на собствения инструмент на HostPapa за име на домейн. Изберете от класическите окончания на име на домейн или изберете по-уникален такъв като .guru или .club. Така или иначе, можете да изберете наистина отлично име на домейн, което да бъде основата на вашия нов уебсайт в голяма степен.

И ако случайно се регистрирате за хостинг на HostPapa, можете да регистрирате безплатно вашето готино ново име на домейн за първата година от услугата.

Решения по имейл

HostPapa Имейл решения

Имейлът е от решаващо значение за успеха на вашия малък и среден бизнес. За щастие, HostPapa има много имейл решения, за да изберете от:

 • Основен имейл с професионална идентичност, използваща името на вашия бизнес
 • Разширено имейл който се предлага с по-удобни за мобилни функции функции за сигурност
 • Office 365 имейл което идва с Microsoft Office и нито една от разходите за управление
 • G Suite имейл, заедно с инструменти за производителност и онлайн съхранение, отново без добавените разходи

SSL сертификати

SSL сертификати

Нека шифрова SSL сертификат идва включен за Безплатно. SSL сертификат Premium Wildcard е не се предлага безплатно, HostPapa има някои стабилни SSL сертификати за вашия растящ сайт. И тъй като осигуряването на данните на вашия сайт и по-важното на данните на посетителите на вашия сайт е важно за вашата репутация, можете да потърсите закупуване на SSL сертификат от вашия хостинг доставчик.

Ако инвестирате в SSL сертификатите на HostPapa, ще се радвате:

 • 256-битово криптиране на данни
 • Незабавна и автоматична инсталация
 • 99% съвместимост с браузъра

И накрая, ще можете да покажете печат с възможност за кликване, съдържащ информацията на вашия SSL сертификат, която посетителите на сайта могат да видят, което добавя достоверност на вашия сайт и ви кара да изглеждате надеждни.

Доставка на съдържателна мрежа (CDN)

Cloudflare CDN

Всички хостинг планове за HostPapa Business и Business Pro идват с безплатни CDN услуги в Cloudflare за да помогнете за доставяне на съдържанието на уебсайта ви на глобална аудитория по-бързо от всякога.

Увеличете продължителността на вашия сайт, като балансирате натоварването на сървъра, повишете скоростта и производителността на сайта и дори се насладете на допълнителна сигурност от хакери и други заплахи за сигурността. Освен това вземете анализи, за да видите откъде идва трафикът, за да можете да наблюдавате потенциални заплахи.

Автоматично архивиране на уебсайтове

Безплатни резервни копия на уебсайтове

Няма нищо по-лошо от това да инвестирате много усилена работа в изграждането на онлайн бизнес, само да го изтриете поради срив на сървъра, хакер или някаква друга неизправност на сайта.

Ето защо HostPapa се намесва и дава на своите клиенти автоматично ежедневно архивиране на сайта:

 • Изберете от 7 различни точки за възстановяване
 • Данните се съхраняват на отделни места за допълнителна защита
 • Основните планове идват с до 1 GB резервно пространство (налично е допълнително място)
 • Архивирайте файловете, базата данни и имейлите на вашия сайт

Имайте предвид, това е премия услуга.

6. Създател на уебсайтове

Изграждането на уебсайт никога не е било по-лесно, използвайки изключителния HostPapa Website Builder.

Използвай влача & пусни създател на уеб страници, изберете от стотици предварително проектирани шаблони и дори изградете магазин за електронна търговия, за да продавате или физически, или цифрови продукти и услуги (или и двете!).

Уебсайт строител

Ето някои от основните функции, които можете да очаквате, когато използвате създателя на уебсайта HostPapa:

 • Лесно персонализиране на всички елементи на сайта, включително цветни схеми, шрифтове и изображения
 • Мобилен отзивчив дизайн за всички устройства с размер
 • Персонализиране на HTML, JS и CSS, ако имате набор от умения (въпреки че не е задължително)
 • Интегрирани социални икони за споделяне и форми за контакт
 • SEO оптимизация за по-добро класиране при търсене
 • Възможност за публикуване във Facebook
 • Режим на визуализация на живо за настолни и мобилни устройства

HostPapa Website Builder

С помощта на създателя на уебсайтове HostPapa можете да публикувате професионално изглеждащ уебсайт за минути, без да знаете лиза код.

7. Зелен хостинг

HostPapa се гордее с това, че е една от първите хостинг компании, които заявиха, че ще станат зелени, за да помогнат на света, в който живеем.

Те насърчават развитието и използване на вятърна и слънчева енергия чрез закупуване на зелени енергийни сертификати. Това е за компенсиране на използваната мощност както в техните центрове за данни, така и в офисите им.

HostPapa не използва нищо друго освен 100% възобновяема енергия на Green Tag, идваща от различни източници в Съединените щати и Канада. По този начин те не само намаляват собствения си въглероден отпечатък, но се надяват да получат повече хора на борда с помощта на чиста енергия и се опитват да намалят своя отпечатък и върху Земята.

Можете да добавите банери към уебсайта си, за да уведомите посетителите на сайта, че правите своята роля, като използвате зелен хостинг.

Зелени енергийни банери

Добавете пълен банер, половин банер или дори малък правоъгълник, за да допълвате дизайна на уебсайта си.

HostPapa Cons

След като имате добра идея какво предлага HostPapa на клиентите, време е да разгледате някои от недостатъците, така че можете да вземете най-информираното решение, когато става въпрос за избор на хостинг доставчик.

1. скъпи такси за подновяване

На пръв поглед HostPapa изглежда като много рентабилен хостинг доставчик, особено защото е зелен уеб хост, който може да повиши цените значително.

Освен това е обичайно хостинг доставчиците да имат изключително ниски цени за регистрация, за да насърчат повече хора да започнат да ги използват. След това, след година на задоволително обслужване, хостинг доставчикът след това повишава месечните цени и се надява повечето хора да се подновят.

В крайна сметка никой не иска да сменя уеб хостове всяка година, особено когато е доволен от услугата.

Въпреки това, увеличаването на цените за подновяване може да бъде неочаквано и да причини сериозен шок от стикери. И за съжаление точно това прави HostPapa.

Скъпи цени за подновяване

Елате да установим, че трябва да инвестирате в дългосрочен договор, за да получите ниската въвеждаща цена и маржът за подновяване е значителен.

2. Липсващи функции

Първоначалният набор от функции на HostPapa изглежда силен за собствениците на малък бизнес. Въпреки това усещам, че им липсват някои ключови неща:

 • Техен гаранция за връщане на пари от 30 дни се оказва кратък в сравнение с конкуренцията, която предлага 60 или дори 90-дневни гаранции за връщане на парите
 • Автоматичното архивиране е първокласна услуга както за начинаещи, така и за бизнес хостинг планове, което отново е за разлика от конкуренцията, където се предлагат поне седмични резервни копия като част от хостинг плана
 • Въпреки че те твърдят, че са международна хостинг компания, местоположението на центровете за данни е доста ограничено (дори и при CDN услуги, това трябва да повлияе на скоростта на сайтовете, които са географски далечни). Ако се намирате извън САЩ или Канада тогава HostPapa не е най-идеалният уеб хост за използване.

Хостинг планове за хостинг

HostPapa предлага много хостинг планове, като например VPS и хостинг на риселър. Това каза, ще гледам техните споделени и WordPress хостинг планове така че имате добра идея какво да очаквате, когато се регистрирате, за да използвате HostPapa хостинг.

Споделен хостинг

HostPapa сподели хостинг, който работи чудесно за тези, които тепърва започват или тези, които имат минимален трафик, идващ към техните уебсайтове.

HostPapa Споделени хостинг планове

В зависимост от степента, който сте избрали, ще получите функции като:

 • Няколко до неограничено хоствани сайтове
 • Неограничено дисково пространство и честотна лента
 • Безплатна регистрация на домейн
 • 24/7 поддръжка
 • Безплатни Да шифроваме SSL, Cloudflare CDN и пренос на уебсайтове
 • 99% продължаване
 • Подобрения в производителността и сигурността
 • CloudLinux сървъри
 • И още много

Ще имате достъп до създателя на уебсайта HostPapa, контрол на cPanel, инструмента Softaculous за интегриране на приложения и дори безплатно обучение едно на едно.

HostPapa споделен хостинг варира от $ 3,95 / месец до $ 12,95 / месец в зависимост от това кой план изберете.

Най- Бизнес Про план е най-скъпият план, но си струва допълнителните разходи, тъй като се предлага с повишена производителност, сигурност и скорост.

Той се предлага с ракетни бързи премиум сървъри (3x сървърна производителност) и удвоява RAM паметта и пространството на твърдия диск.

Характеристика:

 • По-бързи сървъри
 • 300% повишаване на производителността
 • По-малко акаунти на сървър
 • 4 пъти повече CPU и MYSQL ресурси
 • Превъзходен знаков SSL
 • Автоматизирано архивиране на уебсайтове
 • SiteLock откриване
 • Поверителност на името на домейна

WordPress хостинг

HostPapa WordPress хостинг

HostPapa също предлага WordPress хостинг който се грижи за тези, които решат да използват популярната система за управление на съдържанието WordPress.

И докато повечето функции отразяват това, което се предлага в споделените хостинг планове, можете също да очаквате тези допълнителни хостинг функции:

 • Автоматично инсталиран WordPress (много удобен за начинаещи)
 • WordPress кеширане
 • Безплатен трансфер на WordPress сайт
 • Подобрени SSD устройства
 • 24/7 експертна поддръжка на WordPress
 • Вграден плъгин за SEO оптимизация (Yoast SEO)
 • Автоматични актуализации на ядрото на WordPress

Когато тествах пъти за зареждане на страницата на HostPapa, я пробвах в техния WP Starter план.

Плановете за хостинг на WordPress се различават леко, що се отнася до цената: $ 3.95 / месец, $ 5.95 / месец и $ 12.95 / месец, отново само когато инвестирате в дългосрочни договори.

Както при споделените планове по-горе, препоръчвам на WP Business Pro план. Да, това е най-скъпият план, но той е снабден с подобрена производителност, сигурност и скорост. Ще получите ракетни бързи премиум сървъри (3x сървърна производителност) и ще удвоите RAM паметта и пространството на твърдия диск.

Характеристика:

 • По-бързи сървъри
 • 300% повишаване на производителността
 • По-малко акаунти на сървър
 • 4 пъти повече CPU и MYSQL ресурси
 • Превъзходен знаков SSL
 • Автоматизирано архивиране на уебсайтове
 • SiteLock откриване
 • Поверителност на името на домейна

често задавани въпроси

Ето отговори на някои от най-често задаваните въпроси:

 1. Какво е HostPapa? HostPapa е базираната в Канада частна собственост на уеб хостинг компания, която предлага хостинг за споделен, реселър, VPS и WordPress. Официалният им уебсайт е www.hostpapa.com. Прочетете повече на страницата им в Уикипедия.
 2. Какъв тип контролен панел се използва? Често използваният cPanel.
 3. Ще се зарежда ли бързо уебсайтът ми? Повечето хостинг планове имат достъп до безплатни CDN услуги на Cloudflare, които помагат да се увеличи скоростта и производителността на сайта. Ако използвате хостинг на WordPress, ще получите и вградено решение за кеширане на WordPress за бързо предоставяне на статични файлове на посетителите на сайта.
 4. Какво се случва, ако сайтът ми падне под гаранцията от 99,9% за продължаване? След като прочета уебсайта и Общите условия, не мога да намеря никъде, в които да се адресира дали получавате кредит за престой. HostPapa вместо това разчита на твърденията си, че ще поддържат 99,9% ъптайм през цялото време.
 5. Има ли безплатен SSL сертификат? Да, въпреки че има някои усъвършенствани SSL сертификати, достъпни за покупка, всеки хостинг план може да получи безплатен SSL сертификат за шифроване на Let, което е чудесно за собствениците на малки фирми, които приемат плащане на своя сайт.
 6. Има ли вграден маркетингов инструмент? Да, можете да използвате създателя на уебсайтове HostPapa, за да интегрирате социалното споделяне на вашия сайт, да оптимизирате вашия сайт за SEO и по-високи класирания в търсенето и дори да работите заедно с Google Analytics, за да можете да проследявате откъде идват посетителите на сайта и какво правят веднъж на вашия уебсайт.

Препоръчвам ли HostPapa?

В крайна сметка HostPapa е солидно уеб хостинг решение за тези, които се нуждаят от нещо малко повече начинаещи приятелски. Добре е и за тези, които са управление на малки фирми. Наборът от функции е достатъчно голям, за да свърши работата, но не е преобладаващ за тези, които просто не се нуждаят толкова много.

Ако обаче започнете да забелязвате мащабирането на вашия малък бизнес, ще откриете, че наличните ресурси може да не са в състояние да обслужват вашите нужди по възможно най-добрия начин. Вие обаче ще имате сигурен сайт, който поддържа впечатляваща продължителност. Да не говорим, ще можете да се чувствате добре във факта, че намалявате собствения си въглероден отпечатък, като използвате зелен хостинг.

Ако решите да използвате HostPapa за вашите хостинг нужди, не забравяйте предварително да проучите бюджета си, тъй като във всеки план има някои съмнителни такси. Ще трябва също така да се уверите, че ще успеете да върнете хоста си, тъй като имате само 30 дни, за да решите дали искате да ги задържите или не (ако искате възстановяване, което е).

Ако HostPapa звучи като доставчик на уеб хостинг, който искате да проверите, прескочете на техния уебсайт, вижте какво могат да предложат и се уверете, че разполагат с хостинг функции, които трябва да стартирате успешно уебсайта на вашия малък бизнес.

Регистрирайте се чрез тази връзка и ще получите 58% отстъпка специална сделка – хоствате вашия уебсайт от $ 3.36 на месец

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map