Преглед на HostGator

HostGator е един от най-големите, най-стари доставчици на уеб хостинг в бранша. Но това прави ли ги добри или лоши? Този преглед на HostGator разглежда всички плюсове и минуси, така че можете да определите дали HostGator е правилният избор за вас.


Днес има много доставчици на уеб хостинг, за да можете да изберете от този фокус върху предлагането на достъпни решения, фантастични функции и най-добрата поддръжка. Обаче да решите с кой хост да отидете не е всичко толкова лесно.

За щастие за вас, ние сме тук, за да разрушим едно от най-популярните уеб хостинг решения на пазара днес, HostGator, за да видите дали това, което те могат да предложат, е това, от което се нуждаете, за да стартирате успешен уебсайт, без да се впускате в земята с проблеми със сайта.

хостинг отзиви туитърВ Twitter има смесена торба с отзиви

В това Преглед на HostGator, Ще разгледам отблизо някои от плюсовете и минусите, които трябва да сте наясно, преди да решите да се регистрирате.

Ако ми дадете 10 минути от вашето време, ще ви дам цялата задължителна информация за техните хостинг услуги, отговаряйки на въпроси като:

 • Какви функции предлага HostGator на своите клиенти?
 • Какви са различните планове на разположение?
 • Колко струва хостингът на HostGator?
 • Какъв вид хостинг предоставят на собствениците на уебсайтове?

Използвайте кода на купона WSHR и вземете 60% отстъпка от нормалната цена и хоствайте уебсайта си само за $ 2,75 на месец.

Докато приключите с четенето на този преглед на HostGator, със сигурност ще можете да разберете дали това е правилната уеб хостинг услуга за вашите нужди.

Contents

Това ще научите тук

 1. Хостинг решения

Тук ще обясня различните видове хостинг и HG предоставя на клиентите и какви са основните им разлики.

 1. Функции за хостинг

Тук ще разгледам подробно всяка от основните .

 1. Професионалисти & Против

Тук ще разгледам отблизо както използването на HostGator хостинг. Ще покрия и някои от най-много .

 1. Препоръчвам ли HostGator.com?

Тук ще ви кажа дали или ако мисля, че би било по-добре да използвате състезател.

Нека се потопим, но първо бърз фон.

HostGator е основана през 2002 от младо дете от колежа на името на Брент Оксли, Най-накрая HostGator кацна официалното си място в Хюстън, Тексас, след като прекара известно време в Канада през първите си дни на работа. Оттам те продължават да се развиват, отваряйки друг офис в Остин, Тексас, както и разширявайки се в Бразилия.

До 2012 г. Oxley обяви Endurance International Group (EIG) придобива HostGator. И макар това да беше умен бизнес ход за Oxley и неговия екипаж, подобен ход може да създаде проблеми сред тези, които в момента използват или търсят да използват услугите на HostGator.

Не знаете защо? Прочетете EIG и неговото въздействие върху доставчиците на уеб хостинг, които са придобили.

Това каза, че не съм тук, за да ви кажа, че ролята му в EIG е по своята същност добра или лоша. Всъщност HostGator постигна голям успех през годините и излъчи стотици хиляди доволни клиенти.

Уеб хостинг на HostGator

Ето различните хостинг решения, които предоставят на собствениците на уебсайтове.

Споделен уеб хостинг

HostGator предлага изключително достъпни споделени хостинг пакети за уебсайтове от всякакъв вид и размери. Разделени на три отделни плана:

Хечлинг, бебе и бизнес – споделени хостинг планове имат функции, които ще отговарят на вашите основни хостинг нужди.

hostgator сподели хостинг планове

Например всеки споделен хостинг план идва с вграден Builder за уебсайт за удобно плъзгане & капка изграждане на сайт. В допълнение, те идват с инструмента QuickInstall за инсталиране на WordPress блог, форум, галерия и скриптове за магазини за електронна търговия директно на вашия сайт.

Да не говорим за факта, че те поддържат WordPress, Joomla, Drupal, Magento, Wiki и phpBB хостинг системи за управление на съдържанието.

Допълнителните функции включват:

 • Немерна честотна лента
 • 99% гаранции за продължаване
 • Безплатни трансфери на уебсайтове
 • Кредити за реклами от Google AdWords и Bing
 • cPanel controlpanel
 • PHP версия 7 и SHS достъп
 • Неограничени POP3 имейл акаунти
 • 24/7/365 техническа поддръжка чрез телефон, чат на живо и имейл (система за билети)

Важно е да се отбележи това споделен хостинг ще бъде в центъра на този преглед, но други хостинг решения ще бъдат споделени с вас, в случай че се нуждаете от нещо малко по-здраво.

Облачен хостинг на HostGator

Техните облачни хостинг услуги идват с много функции за тези, които искат да мащабират бързо. Насладете се на оптимално решение за кеширане в облак, интуитивно табло за управление и възможност за управление на ресурсите. Плюс това, поддържайте пълен контрол над целия си сайт с лесния за използване cPanel.

облачни хостинг планове за хостингтор

В допълнение, бързо прехвърлете всички данни на сайта на друг сървър в случай на повреда и знайте, че три огледални копия на вашия уебсайт са хоствани на множество устройства, за да се гарантира безопасността и излишността.

Техният хостинг в облак, започващ от $ 4,95 / месец и достигащ до по-големите планове, на цени от $ 6,57 / месец и $ 9,95 / месец, тъй като вашите нужди стават по-взискателни.

Споделен срещу облачен хостинг

Облачният хостинг е по-добър от споделения хостинг, защото ви позволява да използвате ресурсите на множество сървъри, а не да сте ограничени до един сървър

HostGator Cloud ви предоставя всички функции на споделения хостинг, но получавате още по-грухтене!

hostgator споделен срещу облачен хостинг

2X по-бързи сървъри

 • До 2X по-бързо време за зареждане поради сървъри с ниска плътност, премиум хардуер и множество кеширащи слоеве
 • Съдържанието на уебсайта Ви се управлява по-ефективно, което позволява обработването на искания за динамично съдържание да се опрости бързо
 • Вграденото кеширане прави вашия сайт да се зарежда по-бързо от облака поради оптимална конфигурация за кеширане

4X по-мащабируем

 • Увеличете ресурсите си в облак, докато онлайн присъствието ви расте. Всичко, от което се нуждаете, е едно просто кликване – без миграция на данни, престой или рестартиране
 • Вземете разпределение и управление на сървъра в облака!
 • Позволява ви да реагирате на тези големи скокове на трафика без никакво прекъсване на услугата

Управляван облачен хостинг на WordPress

Добре, така че тук е планът, който ми харесва най-много.

За тези, които работят специално с WordPress, HostGator разполага с облачен хостинг на WordPress, който се грижи за платформата на WordPress и предоставя всички необходими функции за стартиране на бърз, ефективен и високо защитен уебсайт.

hostgator управляван wordpress облачен хостинг

HostGator управлява WordPress облачен хостинг обещания до 2.5X по-бързо пъти за зареждане поради супер заредена облачна архитектура, сървъри с ниска плътност, CDN и множество кеширащи слоеве.

В допълнение, това хостинг решение идва управлявано, което означава автоматични актуализации към вашето WordPress ядро, плъгини и теми се обработват от HostGator, както и архивиране на сайтове и премахване на зловреден софтуер. Вие също получавате безплатна CDN услуга засилване на доставката на съдържание за посетителите на вашия сайт.

Сравнете хостинг планове

Ето бърз преглед на гореспоменатите планове, които предлагат:

Споделени хостинг планове

 • План за люпене: Започва от $ 2.75 на месец. Разрешен е 1 сайт, без измерена честотна лента & място за съхранение.
 • План на бебето: Започва от $ 3,95 на месец. Разрешен е неограничен брой сайтове, немерна честотна лента & място за съхранение.
 • Бизнес план: Започва от $ 5,95 на месец. Разрешен е неограничен брой сайтове, немерна честотна лента & място за съхранение.
 • Проверете най-новите цени и всички включени споделени функции

Планове за облачен хостинг

 • Хечбек облак: Започва от $ 4,95 на месец. 2 ядра & 2GB памет, разрешен 1 сайт, немерна честотна лента & място за съхранение.
 • Бебе облак: Започва от $ 6.57 на месец. 4 ядра & 4GB памет, позволени са неограничени сайтове, немерна честотна лента & място за съхранение.
 • Бизнес облак: Започва от $ 9.95 на месец. 6 ядра & 6GB памет, позволени са неограничени сайтове, немерна честотна лента & място за съхранение.
 • Проверете най-новите цени и всички включени функции в облака

Облачни планове за хостинг на WordPress

 • Начален план: Започва от $ 5,95 на месец. 2X по-бързо, разрешен 1 сайт, 100k посещения на месец, 1GB архивиране и неметрирано място за съхранение.
 • Стандартен план: Започва от $ 7.95 на месец. 2X по-бързо, 2 сайта разрешени, 200k посещения на месец, 2GB архивиране на неметрирано място за съхранение.
 • Бизнес план: Започва от $ 9.95 на месец. 5X по-бързо, 3 сайта разрешени, 500k посещения на месец, 3GB архивиране и неметрирано място за съхранение.
 • Проверете най-новите цени и включените всички облачни функции на WordPress

Други опции за хостинг

В допълнение към гореспоменатите опции за хостинг, те имат и следното:

 • VPS хостинг. С VPS хостинг получавате изчерпателни функции като пълен достъп до root за контрол на цялата ви хостинг среда, множество слоеве за сигурност на мрежата, за да се гарантира надеждността на сървъра и моментална мащабируемост с едно натискане на бутона.

  Освен това се доверете, че вашите данни се съхраняват на сървъри, които са защитени с конфигурация на дискове RAID 10 и идват с излишна мощност и HVAC единици. Получавайте ежеседмични резервни копия на извън сайта си на целия си уебсайт, пълен набор от инструменти за разработка, за да подпомогнете функционалността и дизайна на сайта и, както винаги, спечелена поддръжка за всички въпроси, които може да имате. VPS хостинг плановете се предлагат на цена, както следва: $ 29.95 / месец, $ 39.95 / месец и $ 49.95 / месец съответно.

 • Специализиран хостинг. За тези с уебсайтове, за които става дума за трафик, както и с по-голям бюджет, целевият хостинг може да бъде това, от което се нуждаете. Данните на вашия сайт ще се съхраняват независимо на вашия собствен специализиран сървър, което означава, че никога не е необходимо да споделяте ресурси по всяко време.

  Освен това, стартирайте Linux или Windows, изберете между опции за твърд диск на твърд диск и SSD, получавате DDOS защита на ниво център за данни и се наслаждавайте на пълен корен достъп, неограничен баз данни, конфигурация RAID-1 и 3-5 специални IPv4 IP-адреси. За да влезете в специалните хостинг планове на HostGator, очаквайте да освободите $ 119 / месец до $ 149 / месец.

 • Хостинг на реселлери. Ако мислите да започнете своя собствена уеб хостинг компания, помислете за техните хостинг планове за дистрибутори. Получавайте мощни инструменти, които да ви помогнат да изградите клиентите си, да поддържате пълен контрол върху разпределението на ресурсите и да надстроите според нуждите, така че вашият бизнес да продължи да расте.

  С план за хостинг на дистрибутор получавате контролния панел WHM с възможност за многоезичен достъп, 99,9% гаранции за продължаване на времето, 400+ маркови видео уроци за вашите клиенти за справка и неограничени бази данни MySQL с достъп до phpMyAdmin. Ако това е нещо, което ви интересува да направите, проверете дали един от трите налични плана – алуминий, мед или сребро – от $ 19.95 / месец до $ 24.95 / месец, работи за вас.

 • Хостинг на приложения. Ако не използвате WordPress като CMS, HG ви покри. Работещ на Linux, Apache, MySQL и PHP, HostGator може да ви позволи да стартирате платформи като Joomla, Magento, Drupal, Wiki и phpBB хостинг. Плюс това, функции като непроменена честотна лента, имейл маркетинг и инсталиране с едно щракване на други полезни приложения се включват във всеки план.
 • Windows хостинг. Въпреки че Linux е предпочитан, когато става дума за уеб хостинг, те правят Windows хостинг достъпен за тези, които се нуждаят от него. С поддръжката на Parallels Plesk Panel, IIS, Microsoft SQL Server 2012 R2 и поддръжката на ASP.NET, това хостинг решение е сигурно, че има всичко необходимо за стартиране на удобен за употреба уебсайт.

Както можете да видите, HostGator има хостинг решения за всеки бюджет, всеки тип уебсайт и размер и дори стига дотам, че да се погрижи за конкретни клиенти, като например WordPress или Windows потребители.

Основните функции

Техните споделени хостинг планове идват с достатъчно функции, за да стартирате уебсайта си, без да жертвате скоростта или производителността. Всъщност, тук е набор от някои от най-добрите функции, които имат за клиентите, които могат да ви насърчат да се регистрирате с тях за вашите хостинг нужди:

 1. Вграден конструктор на уебсайтове
 2. Цялостно управление на домейн
 3. Маркетингови инструменти
 4. Премиум услуги

Създател на уебсайтове HostGator

Лесно създайте зашеметяващ уебсайт, използвайки техния вграден инструмент за създаване на уебсайтове. За начало изберете от над 100 удобни за мобилни шаблони. В допълнение, изградете, като използвате удобното влачене & капка технология, възползвайте се от предварително изградени секции и страници, за да вдъхновите вашия уеб дизайн и дори да получите 6 готови страници, за да започнете с.

hostgator строител на уебсайтове

Допълнителните функции включват:

 • SEO инструменти за по-добри резултати от търсачките
 • Интеграция на социалните медии
 • Портал за плащане PayPal
 • Вграждане на HD видео
 • Премахване на брандирането
 • Google Analytics
 • електронна търговия пазарска количка и управление на инвентара
 • Кодове на купони

Предлага се за закупуване поотделно, в комплект с хостинг услуги, Създателят на уебсайтове се предлага и с всеки друг хостинг план, предлаган на клиентите.

Управление на домейн имена

Те позволяват на клиентите да имат пълен контрол върху всичко, свързано с име на домейн. За да започнете, закупете .com, .org или .co (за да посочите няколко) име на домейн направо от вашия хостинг cPanel.

Използвайте тяхното удобно инструмент за търсене на домейн за да видите дали URL адресът, който търсите, е наличен. Или, ако се променяте на HostGator от друг доставчик на хостинг услуги, просто прехвърлете съществуващото си име на домейн и се насладете на удължаване на година – безплатно.

имена на домейни на hostgator

С всеки план за хостинг получавате и следните функции за безплатно име на домейн:

 • Заключване на домейн. Предотвратете някой да отвлече вашето име на домейн и да го използва за себе си, като го заключи.
 • Подновяване на домейн. След като съществуващото ви име на домейн бъде прехвърлено или сте го закупили през cPanel, оставете го автоматично да се подновява всяка година, за да се предотвратят случайни изтичания.
 • cPanel Management. Управлявайте всички аспекти на вашето име на домейн директно от вашия cPanel.

Маркетингови инструменти

HostGator знае, че има много повече от успешен уебсайт, отколкото да има солиден хостинг доставчик. Ето защо те предлагат ценни маркетингови инструменти за да ви помогне да разширите обхвата на уебсайта си, да привлечете трафик към уебсайта си и да увеличите реализациите.

SEO преглед

Наличието на SEO стратегия помага да намерите уебсайта си в резултатите от популярните търсачки. Всъщност оптимизирането на уебсайта Ви за SEO ще увеличи вашето класиране и видимост в търсачки като Google, Bing и Yahoo.

Ако установите, че имате нужда от помощ при формулирането на SEO стратегия, свържете се с тях за безплатна SEO консултация. Оттам вашият специализиран координатор на маркетингови проекти ще ви помогне да стартирате перфектната маркетингова кампания, като първо одитирате сайта си и провеждате задълбочени изследвания на ключови думи, свързани с вашата бизнес ниша.

услуги на hostgator seo

Ето разбивка на някои от стратегиите, които вашият координатор на маркетингови проекти ще въведе на вашия уебсайт, за да помогне да повлияе на резултатите от търсачките:

 • Изследване на ключови думи. Техните собствени маркетингови експерти ще намерят ключовите думи, които най-добре се отнасят до вашата ниша, които ще ви помогнат да се придвижите нагоре в класациите за търсене и които ще отговарят най-много на вашата целева аудитория. Освен това те ще научат кои термини се използват най-много от целевата ви аудитория в заявките за търсене, както и ще следят успеха на ключовите думи на вашия сайт..
 • Създаване на съдържание. Използвайте техния специализиран екип, за да създадете оригинално съдържание, за да насочите трафика към вашия сайт и да увеличите аудиторията си.
 • Оптимизация на страницата. Позволете им да оптимизират вашия уебсайт по отношение на заглавия на страници, мета описания и маркери на заглавки, така че вашият сайт да бъде индексиран за по-високи класирания в търсенето.

PPC услуги

Друга страхотна услуга, която предлагат на клиентите, за да помогне за увеличаване на продажбите, е тяхната Услуги за плащане на клик, иначе известен като PPC. Насочването на клиенти с платени реклами е чудесен начин да насърчите хората да посещават вашия сайт и в крайна сметка да направят продажба.

Ето какво получавате, когато използвате техните PPC услуги:

 • Изследване на ключови думи. Експертите по маркетинг в собствените компании ще използват както местните, така и глобалните методи за насочване, ще проверят ключовите думи, използвани на множество устройства, и ще намерят точната целева аудитория, от която се нуждае вашият бизнес. Те също ще помогнат за развитието на “списък с отрицателни ключови думи” така че спирате да привличате грешен вид аудитория към уебсайта си.
 • Управление на кампаниите. Призиви за действия, телефонни номера, информация за местоположението и директни връзки към вашия сайт са включени в рекламите Ви за PPC. В допълнение, гледайте как вашите платени експерти помагат да повишите резултата си за оптимизация, като ви държи в рамките на бюджета на цената на кликване.

В крайна сметка те поемат върху себе си, за да помогнат на клиентите си да станат успешни. Предоставянето на SEO помощ и персонализирани маркетингови стратегии, заедно с безплатни кредити за Google AdWords и Bing Ads, няма причина уебсайтът ви да не може да процъфтява..

Премиум услуги

Те предлагат на клиентите някои изключителни премиум услуги за тези, които имат малко помещение в бюджета си.

CodeGuard

С услугата CodeGuard на HostGator получавате функции като:

 • Ежедневно автоматично архивиране в облака
 • 16 GB памет
 • Използвайте в до 5 уебсайта
 • Неограничени бази данни и файлове
 • 3 възстановявания на месец
 • Известия по имейл за неоторизирани промени
 • Лесно управление – преглед на промените, планиране на мониторинга на сайта и управление на известията по имейл

Започвайки от $ 2,00 / месец, тази първокласна услуга си заслужава малката цена.

Уеб дизайн

Техните вътрешни професионални уеб дизайнери ще ви предоставят първокласни шаблони със зашеметяващ уеб дизайн и до 3 страници на SEO-приятелско съдържание, създадено само за вашия уебсайт.

Плюс това, вашият сайт ще бъде изграден върху най-популярната система за управление на съдържанието до момента, WordPress, която е известна с това, че е лесна за употреба и гъвкава.

Допълнителните функции на техните услуги за уеб дизайн включват:

 • Експерт по SEO, който да стратегизира начините за привличане на повече трафик към вашия сайт
 • Пълен уеб дизайн, изграден с отзивчив дизайн
 • Месечно преглеждайте телефонни обаждания, за да обсъдите успеха на вашата маркетингова кампания
 • Обучение едно на едно, за да се гарантира, че можете да боравите с вашия уебсайт в бъдеще

Ще получите и интеграция в електронната търговия, допълнена с до 10 страници с продукти и решения за обработка и доставка на плащания OpenCart.

Плюсовете и минусите на хостинг хостинг

Винаги ще има плюсове и минуси с всеки уеб хостинг доставчик, който решите да използвате. Ето защо е важно да оцените приоритетите си и да се уверите, че решението, с което отивате, не се жертва на нито един от тези приоритети.

Плюсовете

Има много причини, поради които са толкова популярна хостинг компания. Нека да видим какви са ползите от използването на техните споделени хостинг услуги.

Солидно време и обслужване

Те гарантират 99,9% продължаване, което е чудесна новина за всеки собственик на уебсайт. Важно е обаче да се има предвид, че това е стандартът и нищо по-общо не се толерира.

Като добавим към това, HostGator е готов да компенсира своите клиенти с едномесечен кредит, ако по всяко време сървърът не достигне 99,9% гаранция за продължаване.

ъптайм на хостгакторСпоред HostingFacts продължителността на HostGator през последните 12 месеца е била 99,99%

Те също така предоставят на клиентите поддръжка 24/7/365 чрез телефон, чат на живо и имейл (билетна система). Използвайки техния удобен портал за поддръжка, можете да се свържете с хостинг експерт, да проверите някои от форумите на общността и дори да получите достъп до видео уроци, които да ви помогнат да отстраните проблемите сами..

Безплатен трансфер на сайтове и инсталиране с едно щракване

Отново тази услуга обикновено е норма за повечето уеб хостинг компании, обаче, HostGator прави прехвърляне от друг хост към тях супер просто. Просто се регистрирайте за хостинг плана, който искате да използвате, и оставете HostGator да направи всичко останало.

Ако добавите към това, ако сте нов за притежаването на уебсайт и HostGator е първото хостинг решение, което някога сте използвали, бъдете сигурни, че инсталирането на предпочитания от вас CMS е толкова лесно, колкото щракването върху няколко бутона по време на регистрация. Използвайки техния QuickInstall инструмент, можете лесно да настроите уебсайта си, без да се притеснявате от технически познания.

(Почти) Неограничено Всичко

Запазете за най-основния споделен хостинг план, който ограничава домейните до 1, предлага HostGator неограничено всичко (добре нещо – вижте по-долу) друго, което е много, тъй като техните хостинг планове са толкова евтини в началото.

Неограничено пространство на диска означава, че можете да съхранявате толкова данни, колкото са ви необходими. Това позволява на пръв поглед неограничен растеж на уебсайта Ви, докато използвате достъпен споделен хостинг план.

като непромерена честотна лента означава, че можете да премествате неограничен обем данни между вашия хост сървър, посетителите на вашия сайт и интернет. Това е чудесно за гарантиране на скоростта и ефективността на вашия уеб сайт, особено при споделен хостинг план.

Вие също получавате неограничени бази данни, което означава, че можете да имате толкова инсталации на WordPress, колкото искате. Това е добре за тези, които имат много клиенти и искат да тестват промените в уебсайта, преди да ги натискат на живо.

„Неограничен” хостинг е мит и поне HostGator е прозрачен относно ограничението им за използване на ресурси. Те предлагат „неограничено всичко“, стига вие:

 • Не използвайте повече от 25% от централния процесор (CPU) на сървъра
 • Не стартирайте повече от 25 едновременни процеса в cPanel
 • Не разполагате с повече от 25 едновременни MySQL връзки
 • Не създавайте повече от 100 000 файла в cPanel
 • Не проверявайте повече от 30 имейла на час
 • Не изпращайте повече от 500 имейла на час

Въпреки това, няма ограничение за:

 • Честотна лента, която използвате
 • Създайте имейл акаунти

Минусите

Както при всичко, ще има някои недостатъци при използването на такова евтино, споделено хостинг решение. Нека да разгледаме някои от нещата, върху които могат да работят, и дали те ще повлияят на окончателното ви решение.

Ограничени функции

Докато предоставените функции са доста стандартни и неограничено всичко е хубаво, истината е, HostGator не предлага споделени хостинг потребители на много екстри.

Тъй като този тип хостинг не се управлява, ще трябва сами да се справите с административната работа, от която се нуждае уебсайтът ви. Това означава, че ежедневните резервни копия (въпреки че ще правят резервни копия седмично), актуализации на всяко ядро, плъгини или теми, които използвате (освен ако не изберете малко по-скъпо управлявания хостинг на WordPress) и мерки за сигурност са изцяло ваша отговорност..

Достойни домейни

Въпреки че те предлагат удобство, когато става въпрос за управление на всичко, свързано с домейна, заслужава да се отбележи, че някои от тях цените на имената на домейни са малко високи.

Това е добре да знаете, защото дори да решите да отидете с споделен план, винаги можете да се регистрирате и подновите името на домейна си с друга, по-евтина компания и просто да насочите DNS към HostGator направо от cPanel.

Това е част от EIG

Отново няма да се опитвам да ви олюля по какъвто и да е начин Endurance International Group (EIG). Въпреки това повечето хора, които преглеждат хостинг компаниите, ще кажат, че хостинг компания, която е част от EIG, рискува да придобие лоша репутация.

Това е така, защото ако ходите с хостинг компания A (която е част от EIG и не сте я знаели) и имате лош опит, и се преместете в хостинг компания B (също част от EIG и не го знаехте) , който ще каже, че опитът ви ще се подобри?

Трябва само да знаете, че HostGator е част от тази организация и че начинът, по който EIG управлява нещата, вероятно ще се сблъска с това как HostGator се справя с нещата.

Често задавани въпроси за HostGator

Тук ще намерите отговори на някои от най-често задаваните въпроси.

Какво е HostGator.com?

HostGator е уеб хостинг компания, която предлага разнообразие от уеб хостинг услуги като споделени, дистрибутори, VPS, облачни и специализирани сървър хостинг услуги. В допълнение, те предлагат специфичен за WordPress и хостинг за Windows. Те имат два центъра за данни, разположени в Тексас (САЩ) и Прово, Юта (САЩ). Официалният им уебсайт е www.hostgator.com. Прочетете повече на страницата им в Уикипедия

HostGator предлага ли гаранция за връщане на парите?

Да. Те предлагат пълно възстановяване, ако анулирате акаунта си в рамките на първите 45 дни от използването на техните услуги. Това обаче се отнася само за споделени, дистрибуторски и VPS хостинг решения.

Какъв тип поддръжка предоставя HostGator на своите клиенти?

Те осигуряват целогодишна поддръжка чрез телефон, чат на живо и имейл (система за билети). Можете да получите достъп до член на екипа за поддръжка 24/7 и да получите отговори на всички въпроси, които може да имате.

HostGator ще мигрира ли текущия ми сайт безплатно?

Да. Те предлагат безплатна миграция на сайтове, дори за най-евтиния споделен хостинг план, който предлагат.

Какво е гаранцията за ходене на работа на HostGator?

За разлика от много хостинг доставчици, те гарантират непрекъснатост от 99,9%. Като добавим към това, те ще ви кредитират един месец услуга за всеки престой под 99,9%, който преживява уебсайтът ви, подчертавайки факта, че те сериозно се занимават с хостинг на вашия уебсайт.

HostGator предлага ли SSL сертификати, SSD и CDN?

Това зависи от избрания от вас хостинг план. Например, ако решите да отидете с най-премиум споделен хостинг план, да, ще получите безплатен частен SSL сертификат. За най-основните планове обаче това не е така. За съжаление ще трябва да инвестирате в управлявания хостинг план на WordPress, за да получите достъп до безплатни CDN услуги и да използвате специален сървър, за да имате възможност да използвате SSD съхранение.

Предлага ли HostGator архивиране на сайтове?

Те извършват произволни резервни копия седмично за време, което трябва да възстановите уебсайта си. Препоръчва се да имате някакъв друг метод за архивиране, като например премиум услугата CodeGuard.

Ще получа ли безплатно име на домейн с HostGator?

Не. Те вече не предлагат на новите клиенти безплатно име на домейн, когато се регистрират.

Какви методи на плащане приема HostGator?

Те приемат всички основни кредитни карти като Visa, MasterCard, American Express и Discover. Те приемат също Paypal, лични чекове, парични преводи и банкови преводи.

Какво е CodeGuard?

Тяхната CodeGuard услуга е платена добавка, която осигурява автоматично архивиране на вашия уебсайт. CodeGuard също следи вашия уебсайт и ви изпраща сигнали, ако се случат промени. И накрая, CodeGuard предлага опция за възстановяване, така че да можете лесно да върнете вашия уебсайт обратно към предишна версия.

Мога ли да се доверя на отзивите на HostGator за Reddit и Quora?

Да Quora и Reddit са чудесни места, за да научите повече за компанията и да получите отзиви, въпроси и мнения от реални хора и клиенти, които ги използват. Прегледайте отзивите на клиентите за Reddit и за Quora. Преглед на сайтове като Yelp и TrustPilot също може да бъде полезен.

Коя е най-добрата алтернатива на HostGator?

HostGator е един от най-популярните уеб хостинг доставчици там. Ако обаче изследвате уеб хостове и търсите добра алтернатива на HostGator, ето моите препоръки. Вярвам, че най-добрата алтернатива на HostGator е Bluehost (същата цена, но по-добри функции, но също е собственост на EIG). Най-добрата алтернатива, която не е EIG, е SiteGround (прочетете ревюто ми, за да видите защо SiteGround е №1)

HostGator и Bluehost ли са една и съща компания?

Не, HostGator и Bluehost са отделни компании; но и двете са дъщерни дружества на Endurance International Group (EIG). EIG притежава също така хостинг компании като iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost и още куп по-малки уеб хостове.

Къде мога да намеря кодове на купони на HostGator?

Най-доброто място за намиране на код за купон на HostGator е да посетите нашата страница с оферти за Hostgator. Тук можете да разглеждате страхотни оферти за уеб хостинг и имена на домейни и да сте сигурни, че получавате 100% валидни купони от тях.

Препоръчвам ли HostGator?

За тези, които търсят просто, евтино споделено хостинг решение, Да, мисля, че HostGator трябва да бъде вариант за разглеждане.

въпреки това.

За тези, които искат малко повече oomph от гледна точка на скорост, сигурност и функции Препоръчвам им плановете за облаци.

Особено тяхната управлявана WordPress хостинг опция, тъй като това ви осигурява бързината и сигурността, от които се нуждаете, без високата цена.

Въпреки че са част от EIG, те имат репутация на един от най-добрите уеб хостинг доставчици на пазара. Те не само предоставят страхотен споделен хостинг за собствениците на сайтове, но предлагат и много други изключителни решения.

Всъщност големи имена като WPBeginner обичат да споделят своите положителни преживявания с използването на тяхното посветен сървър решение.

С вграден конструктор на сайтове, лесен за използване cPanel и инструмент QuickInstall за инсталиране на предпочитания от вас CMS (и друг софтуер), инсталиран на вашия сайт за минути, HostGator е определено преден бегач.

Това каза, че техният набор от функции е минимален и въпреки че поддръжката на клиентите им е първокласна и гаранцията им за продължаване на времето е нещо стойностно, те може да не разполагат с всички неща, които търсите.

Така че, направете вашето проучване и не забравяйте да дадете приоритет на функциите, от които се нуждаете, за да превърнете бизнеса си в успешен, преди да се регистрирате, за да бъдете клиент с тях.

Разкриване на FTC: За да ви осигуря възможно най-евтината цена, ще спечеля малка комисионна, ако решите да купите хостинг, използвайки моите връзки.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map