Преглед на GreenGeeks

И двамата знаем, че днес на пазара няма недостиг на доставчици на уеб хостинг услуги. Уеб хостингът е един от най-важните аспекти на успешния уебсайт. Ето къде GreenGeeks Влез.


Но при всички налични опции, в комплект с различни функции и ценови точки, изборът на подходящия уеб хост за вашите нужди може да бъде трудно да се каже най-малко..

GreenGeeks има много отлични неща, които се случват за тях по отношение на бързината, продължителността на работа, поддръжката на клиентите и достъпните цени. Този преглед на GreenGeeks ви дава подробен поглед върху този екологично отговорен уеб хост.

За съжаление, не мога да отнема никакви опции за уеб хостинг там, които не струват вашето време или пари.

Но това, което мога да направя, е да споделя с вас всичко, което трябва да знаете за един от най-уникалните уеб хостинг доставчици там: GreenGeeks.

Това ще научите от този преглед на GreenGeeks

 1. Плюсовете

Тук разглеждам по-отблизо използването на GreenGeeks. Тъй като има много добри неща за този уеб хост.

 1. Минусите

Но има и няколко недостатъци. Тук разглеждам по-отблизо какви са.

 1. планове & Цени

Тук в този раздел ще ги разгледам по-подробно.

 1. Препоръчвам ли GreenGeeks.com?

Тук ви казвам дали или ако мисля, че сте по-добре с алтернатива на GreenGeeks.

преглед на greengeeks

Основана през 2008 г. от Трей Гарднър (който случайно има опит в работата с няколко уеб хостинг компании като iPage, Lunarpages и Hostpapa), GreenGeeks цели не само да предостави звездни уеб хостинг услуги на собствениците на уебсайтове като себе си, но го направете в природосъобразен начин също.

Но ще влезем в това достатъчно скоро.

В момента всичко, което трябва да знаете, е, че ще разгледаме всичко, което GreenGeeks може да предложи (доброто и не толкова доброто), така че когато дойде време да вземете решение за уеб хостинг, имате всички факти.

Така че, нека да се заемем с това.

Плюсове на GreenGeeks

Те имат солидна репутация за предоставяне на изключителни уеб хостинг услуги на собственици на уебсайтове от всякакъв вид.

1. Екологично чисти

Една от най-отличителните характеристики на GreenGeeks е фактът, че те са екологично чиста уеб хостинг компания. Знаете ли, че до 2020 г. индустрията за уеб хостинг ще надмине индустрията на авиокомпаниите по замърсяване на околната среда!

В момента, когато кацнете на уебсайта им, GreenGeeks скача право във факта, че вашата уеб хостинг компания трябва да е зелен.

След това те отиват да обяснят как правят своята роля, за да намалят въглеродния си отпечатък.

Признати като партньор на EPA Green Power, те твърдят, че са най-екологичният доставчик на уеб хостинг, съществуващ днес.

GreenGeeks EPA Партньорство

Не сте сигурни какво означава това?

Разгледайте какво прави GreenGeeks, за да ви помогне да станете собственик на екологичен уебсайт:

 • Те купуват кредити за вятърна енергия, за да компенсират енергията, която техните сървъри използват от електрическата мрежа. Всъщност те купуват 3x количеството енергия техните центрове за данни използват. Искате ли да научите повече за кредитите за възобновяема енергия? Вижте тук и отговорете на всичките си въпроси.
 • Те използват енергийно ефективен хардуер за хостинг на данни от сайта. Сървърите се помещават в центрове за данни, проектирани да бъдат екологични
 • Те заместват над 615 000 KWH / година благодарение на техните еко-съзнателни, лоялни клиенти
 • Те предоставят зелени сертификатни значки за уебмастъри, които да добавят към своя уебсайт, за да помогнат за разпространяване на информираността за техните екологични ангажименти.

зелени значки на уебсайтовеЗелени значки за сертифициране на уебсайтове

Както можете да видите, да сте част от екипа на GreenGeeks означава, че и вие правите своята роля, за да направите света по-добро място за живеене.

Ето какво имат да кажат по въпроса …

Какво е Green хостинг и защо е толкова важно за вас?

Важно е да запазим колкото се може повече от нашата среда. Трябва да се съобразим със собственото си благополучие и благополучието на бъдещите поколения. Уеб хостинг сървърите по целия свят се захранват от изкопаеми горива. Само един индивидуален уеб хостинг сървър произвежда 1390 паунда CO2 годишно.

GreenGeeks се гордее, че предоставя на нашите клиенти уеб хостинг, захранван от възобновяема енергия; до 300%. Те помагат да се създаде три пъти повече от енергията, която консумираме, като работим с екологични основи & закупуване на кредити за вятърна енергия, които да бъдат върнати обратно в електрическата мрежа. Всеки аспект на нашата хостинг платформа и бизнес е изграден да бъде максимално енергийно ефективен.

лого
Мич Килер – Връзки с партньори на GreenGeeks

2. Най-новите технологии за скорост

Колкото по-бързо се зарежда вашият уебсайт за посетителите на сайта, толкова по-добре. В крайна сметка повечето посетители на сайта ще изоставят вашия уебсайт, ако той не успее да се зареди в рамките на 2 секунди или по-малко. И макар да има много неща, които можете да направите, за да оптимизирате скоростта и ефективността на вашия уебсайт сами, като знаете, че вашият уеб-домакин помага е основен бонус.

Скоростта е толкова важна характеристика, затова ги попитах за това …

Всеки собственик на сайта се нуждае от бързо зареждащ се сайт, каква е „стека“ на GreenGeeks?

Когато се регистрирате с тях, ще бъдете осигурени на хостинг сървър с възможно най-новата и енергийно ефективна настройка.

Много експерти в бранша са оценили както цялостната ни производителност, така и бързината на хостинга. От гледна точка на хардуера, всеки сървър е настроен да използва SSD твърди дискове, конфигурирани в излишен масив за съхранение на RAID-10. Ние доставяме персонализирана технология за кеширане в къщата & бяха едни от първите, които приеха PHP 7; привличане на нашите клиенти както уеб, така и сървъри на бази данни (LiteSpeed ​​и MariaDB). LiteSpeed ​​и MariaDB позволяват бърз достъп до четене / запис на данни, което ни позволява да обслужваме страници до 50 пъти по-бързо.
GreenGeeks лого
Мич Килер – Връзки с партньори на GreenGeeks

GreenGeeks инвестира във всички най-новите технологии за скорост, за да осигури вашите уеб страници да се зареждат при светкавични скорости:

 • SSD твърди дискове. Файловете и базите на вашия сайт се съхраняват на твърди дискове SSD, които са по-бързи от HDD (твърди дискове).
 • Бързи сървъри. Когато посетителят на сайт кликне върху вашия уебсайт, сървърите на мрежата и базата данни доставят съдържание до 50 пъти по-бързо.
 • Вграден кешинг. Те използват персонализирана, вградена технология за кеширане.
 • CDN услуги. Използвайте безплатните CDN услуги, задвижвани от CloudFlare, за да кеширате съдържанието си и да го доставяте бързо на посетителите на сайта.
 • HTTP / 2. За по-бързо зареждане на страниците в браузъра се използва HTTP / 2, което подобрява комуникацията клиент-сървър.
 • PHP 7. Като един от първите, които предоставят PHP 7 поддръжка, те се уверяват, че се възползвате и от най-новите технологии на вашия уебсайт.

Скоростта и ефективността на вашия уебсайт са от първостепенно значение за потребителското изживяване и способността ви да се утвърдите като авторитет във вашата индустрия.

GreenGeeks Load Times

Ето моят тест за GreenGeeks зарежда пъти. Създадох тестов уебсайт, хостван на GreenGeeks (в плана за стартиране на EcoSite) и инсталирах WordPress на него с помощта на темата Twenty Seventeen.

сметка

Извън кутията сайтът се зарежда сравнително бързо, 0.9 секунди, размер на 253kb страница и 15 заявки.

Не е зле .. но изчакайте да стане по-добре.

скорост на сървъра

GreenGeeks вече използва вградено кеширане така че няма настройка за ощипване за това, но има начин да оптимизирате нещата допълнително чрез компресиране на определени типове MIME файлове.

Намерете своя раздел cPanel.

cpanel софтуер

В Оптимизирайте уебсайта можете да оптимизирате ефективността на уебсайта си, като настройвате начина, по който Apache обработва заявките. Компресирайте текстовия / html текст / обикновен и текст / xml MIME типове и щракнете върху настройката за актуализиране.

greengeeks оптимизират скоростта

По този начин пъти за натоварване на моя тестов сайт се подобри значително, от 0,9 секунди до 0,6 секунди. Това е подобрение от 0,3 секунди!

оптимизация на скоростта

За да ускоря нещата още повече, отидох и инсталирах безплатен плъгин за WordPress, наречен Autoptimize и аз просто активирах настройките по подразбиране.

автоматично оптимизиране на приставката

Това подобри пъти за зареждане още повече, тъй като намали общия размер на страницата до точно 242kb и намали броя на исканията до 10.

greengeeks страница зареждане пъти

Като цяло, моето мнение е, че сайтовете, хоствани на GreenGeeks, се зареждат доста бързо и ви показах две прости техники как да ускорите нещата още повече.

3. Надеждна инфраструктура

Когато става въпрос за уеб хостинг, се нуждаете от мощност, бързина и сигурност. Ето защо GreenGeeks изградиха цялата си система, използвайки надеждна инфраструктура, захранвана от 300% чиста, възобновяема енергия.

Те имат 5 центрове за данни за вас да избирате със седалище в Чикаго (САЩ), Феникс (САЩ), Торонто (Калифорния), Монреал (Калифорния) и Амстердам (NL).

Datacenters

Избирайки своя център за данни, вие се уверявате, че вашата целева аудитория получава съдържанието на вашия сайт възможно най-бързо.

Освен това можете да очаквате функции на центровете за данни като:

 • Двустранно захранване на мрежата се захранва с резервна батерия
 • Автоматизиран превключвател и дизелов генератор на място
 • Автоматичен контрол на температурата и климата в цялото съоръжение
 • 24/7 персонал, в комплект с технически центрове и инженери
 • Системи за сигурност на биометрични и ключови карти
 • Системи за противопожарно противопожарно охрана FM 200

Да не говорим, GreenGeeks има достъп до повечето големи доставчици на честотна лента и предавките им са напълно излишни. И разбира се, сървърите са енергоефективни.

4. Сигурност и безвремие

Знаейки, че данните за сайтове са защитени, е едно от най-големите притеснения, които хората имат, когато става въпрос за избора на уеб хост. Това и знаейки, че уебсайтът им ще бъде работещ по всяко време.

В отговор на тези опасения те правят всичко възможно, що се отнася до продължителност и сигурност.

 • железария & Редукция на мощността
 • Технология на базата на контейнери
 • Изолация на хостинг акаунта
 • Проактивен мониторинг на сървъра
 • Сканиране в сигурността в реално време
 • Автоматични актуализации на приложенията
 • Подобрена защита от СПАМ
 • Нощно архивиране на данни

За начало те използват контейнерен подход, когато става дума за хостинг услугите им. С други думи, ресурсите ви се съдържат така, че никой друг собственик на уебсайт не може да повлияе негативно на вашия с шип в трафика, повишено търсене на ресурси или нарушаване на сигурността..

На следващо място, за да гарантира, че вашият сайт е винаги актуален, GreenGeeks автоматично актуализира ядките на WordPress, Joomla или друга система за управление на съдържанието, така че сайтът ви никога да не стане уязвим за заплахи за сигурността. Като добавим към това, всички клиенти получават нощни резервни копия на своя уебсайт.

За да се бори със злонамерения софтуер и подозрителната активност на вашия уебсайт, GreenGeeks предоставя на всеки клиент собствена файлова система за осигурена визуализация (vFS). По този начин никой друг акаунт не може да получи достъп до вашия и да причини проблеми със сигурността. Ако добавим към това, ако бъде открито нещо подозрително, то незабавно се изолира, за да се предотвратят допълнителни щети.

Освен това имате шанс да използвате вградената защита от спам, която GreenGeeks предоставя, за да намали броя на опитите за спам на вашия уебсайт.

И накрая, те следят сървърите си, така че да се идентифицират всички проблеми, преди да засегнат клиентите и техните уебсайтове. Това спомага за поддържането на впечатляващите им 99,9% време на работа.

5. Гаранции за обслужване и поддръжка на клиенти

GreenGeeks предлага редица гаранции за клиентите.

Виж това:

 • 99% гаранция за продължаване
 • 100% удовлетвореност (и ако не сте, можете да активирате 30-дневната им гаранция за връщане на парите)
 • 24/7 поддръжка по имейл
 • Поддръжка на жив телефон и чат на живо

В стремежа си да съберем малко статистически данни за времето, за да ви покажем колко сериозна е те относно тяхната гаранция за ъптайм, Посегнах към екипа за поддръжка на Live Chat и получих незабавен отговор на първоначалния ми въпрос.

Когато представителят на обслужването на клиенти не можа да ми помогне, той веднага ме насочи към друг член на екипа, който може, който след това ми отговори по имейл.

За съжаление те нямат информацията, която поисках. Така че, въпреки че те обещават, че уебсайтовете ще имат 99,9% време за изпълнение, няма начин всъщност да знаем, че това е истина, без да се провежда личен експеримент, като този, извършен от хостинг факти:

Въпреки че получих бързи отговори за поддръжка, аз съм малко разочарован. GreenGeeks няма данни, за да архивира твърденията си. Вместо това аз трябва да разчитам на писмения им имейл:

Моят въпрос: Чудя се дали имате история на ъптайма? Пиша рецензия и искам да спомена 99,9% гаранция за продължаване. Намерих други рецензенти, които са направили свои собствени проучвания и са проследявали GreenGeeks на Pingdom … но се чудя дали имате свой собствен списък с месечни проценти за ъптайм.

Отговор на GreenGeeks: GreenGeeks поддържа нашата 99,9% гаранция за актуализация на сървъра всеки месец от годината, като гарантира, че разполагаме със специализиран екип от сървърни техници, които наблюдават, актуализират и поддържат нашите системи 24/7, за да предоставят такава гаранция. За съжаление в момента нямаме налична диаграма като тази, която сте поискали.

Предполагам, че ще трябва да бъдеш съдия по това дали ти е достатъчно или не.

Знание

GreenGeeks също има обширна база знания, лесен достъп до електронна поща, чат на живо и поддръжка по телефона, както и конкретни уроци за уебсайтове, създадени да ви помогнат с неща като настройка на имейл акаунти, работа с WordPress и дори създаване на магазин за електронна търговия.

6. Способност за електронна търговия

Всички хостинг планове идват с много функции за електронна търговия, което е чудесно, ако управлявате онлайн магазин.

За да започнете, ще получите а безплатно Нека шифроваме Wildcard SSL сертификат да уверим клиентите, че тяхната лична и финансова информация е 100% сигурна. И ако знаете нещо за SSL сертификатите, ще знаете, че Wildcard тези са страхотни, защото могат да се използват за неограничени поддомейни на име на домейн.

На следващо място, ако имате нужда от пазарска количка на вашия сайт за електронна търговия, можете да инсталирате такава с помощта на софтуера за инсталиране с едно щракване.

И накрая, можете да бъдете сигурни, че GreenGeeks сървърите са съвместими с PCI, което допълнително защитава данните на вашия сайт.

7. Изключителен уебсайт

С техния уеб хостинг имате достъп до вградения GreenGeeks Website Builder до направете създаването на сайт ветрец.

GreenGeeks Builder на уебсайтове

С този инструмент получавате следните функции:

 • 100-те години на предварително създадени шаблони, които да ви помогнат да започнете
 • Подходящи за мобилни и отзивчиви теми
 • влача & технология за пускане, която не изисква умения за кодиране
 • SEO оптимизация
 • 24/7 специализирана поддръжка

Този конструктор на уебсайтове се активира лесно, след като се регистрирате за хостинг на GreenGeeks.

GreenGeeks Cons

Винаги има недостатъци на всичко, дори и добри неща като уеб хостинг GreenGeeks. В опит да ви информираме за всичко, ние съставихме няколко недостатъка от използването на GreenGeeks като вашия уеб хост.

1. Подвеждащи ценови точки

Не може да се отрече, че евтиният уеб хостинг е лесен за попадане. Въпреки това, евтините хостинг услуги не винаги са достъпни от висококачествени хостинг компании. Не забравяйте, че получавате това, което плащате.

На пръв поглед изглежда, че надеждната хостинг компания GreenGeeks наистина предлага евтин уеб хостинг. И въз основа на споменатите по-горе плюсове за използването на GreenGeeks изглежда твърде добре, за да е вярно.

И технически е така.

След по-нататъшно разследване разбрах, че единственият начин да получите привидно невероятния уеб хостинг от 3,95 долара на месец от GreenGeeks е, ако се съгласите да платите за три години стаж на тази цена.

Ако искате да платите за услугата на стойност една година, ще плащате $ 5,95 / месец.

И ако сте нов в GreenGeeks и искате да плащате ежемесечно, докато не сте сигурни, че те са хостинг компания за вас, в крайна сметка ще плащате огромни $ 9.95 / месец!

GreenGeeks Планове и цени

Да не говорим, ако искате да плащате всеки месец за начало, вие също таксата за настройка не се отменя, което ще ви струва още $ 15.

2. Възстановяването не включва такси за настройка и домейни

Съгласно правилата на GreenGeeks за 30 дни гаранция за връщане на парите можете да получите пълно възстановяване, ако сте недоволни, без зададени въпроси.

Въпреки това няма да ви бъде възстановена такса за настройка, такса за регистрация на име на домейн (дори ако сте се регистрирали, че е безплатна) или такси за трансфер.

Въпреки че приспадането на таксите за име на домейн може да ви се стори разумно (тъй като можете да запазите името на домейна, когато напуснете), не изглежда честно да начислявате на хората таксите за настройка и трансфер, ако в крайна сметка не са доволни от предоставяните услуги.

Особено, ако GreenGeeks ще предложи гаранция за връщане на парите без зададени въпроси.

GreenGeeks хостинг планове

GreenGeeks предлага няколко хостинг планове въз основа на вашите индивидуални нужди. Това каза, ще разгледаме споделените и WordPress хостинг планове, така че да имате добра представа какво да очаквате, когато се регистрирате, за да използвате техните хостинг услуги.

Споделени планове за хостинг

Споделеният хостинг пейзаж се е променил значително. Много хора в миналото просто искаха уеб хостингът да има безупречен ъптайм на ниска цена. Имате своите малки, средни и големи планове, плеснете cPanel на сървър и сте готови. Днес клиентите искат безпроблемен работен процес, бързина, продължителност и мащабируемост, всичко това е опаковано в доста пакет.

С течение на времето – GreenGeeks са оптимизирали хостинг плана Ecosite Starter, за да имат всички функции, които 99,9% от хостинг клиентите искат. Ето защо те предоставят на клиентите директен път да се регистрират за това от уебсайта.

GreenGeeks споделен хостинг

Вместо скъп хостинг план с допълнителни функции, средният Джо на улицата не знае нищо – те са се опитали да намалят мазнините и да донесат на клиентите по-оптимизиран хостинг опит.

Визията им като доставчик на хостинг услуги е да позволи на своите клиенти да се съсредоточат върху разполагането, управлението и разрастването на уебсайтовете си, без да се притесняват от основните технологии.

Хостинг платформата трябва просто да работи.

Тяхната мащабируема хостинг функция беше представена по-рано тази година и позволява на клиентите лесно да добавят изчислителни ресурси като процесор, RAM и I / O по начин на изплащане – елиминирайки необходимостта от надграждане до виртуален частен сървър.

С техните планове получавате функции като:

 • Неограничен брой MySQL Бази данни
 • Неограничен под и паркирани домейни
 • Лесно за използване cPanel табло
 • Softaculous, който включва инсталиране с един клик на 250+ скрипта
 • Мащабируеми ресурси
 • Възможността да изберете вашия център за данни
 • PowerCacher кеширане решение
 • Безплатна CDN интеграция
 • Функции за електронна търговия като SSL сертификат и кошница за инсталиране
 • Безплатни SSH и сигурни FTP акаунти
 • Поддръжка на Perl и Python

Освен това ще получите и безплатно име на домейн при настройка, безплатна миграция на сайт, и достъп до изключителното влачене на GreenGeeks & създаване на падащи страници за лесно създаване на сайт.

Планът за споделено ценообразуване започва от $ 3,95 / месец (не забравяйте, само ако плащате за три години предварително). В противен случай този план ще ви струва $ 9.95 / месец.

Те също предлагат Ecosite Pro и Ecosite Premium като опции за надграждане за хостинг на клиенти, които се нуждаят от него. https://www.greengeeks.com/kb/4873/greengeeks-shared-hosting-pricing/

WordPress хостинг

GreenGeeks също има хостинг на WordPress, въпреки че освен за няколко функции, изглежда, че е същото като плана за споделен хостинг.

GreenGeeks WordPress хостинг

Всъщност единствената разлика, която забелязвам, е фактът, че GreenGeeks предлага това, което наричат “БЕЗПЛАТНА WordPress Подобрена сигурност.” Не е ясно какво включва подобрената сигурност, така че не мога да коментирам дали е от полза или не.

Всичко останало, включително инсталирането на WordPress с едно щракване, се предлага с споделения хостинг план. Освен това ценовите точки са същите, което отново прави неясни какви са разликите в действителност.

често задавани въпроси

Ето отговори на някои от най-често задаваните въпроси:

 1. Какво е GreenGeeks? GreenGeeks е уеб хостинг компания, създадена през 2006 г., а седалището й е в Agoura Hills, Калифорния. Официалният им уебсайт е www.greengeeks.com, а рейтингът им за BBB е A.
 2. Какъв тип хостинг планове се предлагат с GreenGeeks? GreenGeeks осигурява споделен хостинг, хостинг на WordPress Reseller хостинг, VPS хостинг и специализирани сървъри.
 3. Какъв тип контролен панел се използва? Често използваният cPanel.
 4. Как работи безплатната миграция на сайтове? След като се регистрирате за хостинг на GreenGeeks, просто подайте билет на екипа за миграция, за да могат да ви помогнат.
 5. Какви начини на плащане приема GreenGeeks? Всички основни кредитни карти (Visa, Mastercard и American Express) и PayPal.
 6. Предлагат ли се премиум добавки? Да, включително множество WHMCS лицензи (софтуер за фактуриране), възстановяване на архивиране, заявки за ръчно архивиране и пълно съответствие с PCI. Вижте списъка с добавки тук.

Препоръчвам ли GreenGeeks?

С толкова голям избор там, какво отличава GreenGeeks от конкуренцията?

От 2008 г. насам GreenGeeks е водещ в индустрията екологичен уеб хостинг доставчик. Това обаче не е единствената хостинг функция, която ни отличава от другите уеб хостове. Хостинг платформата GreenGeeks е по-бърза, мащабируема и проектирана, за да осигури по-добро хостинг изживяване.

Нашата хостинг платформа доставя мащабируеми изчислителни ресурси, премахвайки необходимостта от надграждане до виртуален частен сървър. Всеки акаунт е снабден със собствени специализирани компютърни ресурси и защитена виртуална файлова система. Можете да изберете хостинг място, което е географски близо до вас. GreenGeeks може да ви настрои на сървър в САЩ, Европа или Канада.

Има много повече функции, от които да избирате – но бих предложил да поговорим с нашия екип за чат на живо или да ни се обадите. Нашият специалист по поддръжката би се радвал да сподели по-страхотни причини да ни направи снимка.

лого
Мич Килер – Връзки с партньори на GreenGeeks

Накратко, GreenGeeks е повече от адекватно решение за уеб хостинг. Те предлагат разнообразни функции, имат добра поддръжка на клиенти и се уверете, че данните за посетителите на вашия уебсайт и сайт са безопасни и сигурни.

Да не говорим, ако сте някой, който иска да бъде екологично чист, GreenGeeks поема върху себе си, за да ви помогне да бъдете по-екологични в този високотехнологичен свят. Което е страхотно!

Има обаче някои неща, които трябва да вземете предвид, преди да се подпишете с тях. Имайте предвид, че ценообразуването не е това, което изглежда, че техните гаранции са трудни за валидиране и че ако промените решението си след регистрация, все пак ще загубите справедлива сума пари.

Така че, ако това ви звучи като доставчик на уеб хостинг, който искате да проверите, не забравяйте да разгледате уебсайта им и всичко, което те могат да предложат, за да сте сигурни, че предлагат хостинг услугите, които наистина имате нужда на цена наистина искате да платите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map