Преглед на FastComet

Наличието на уебсайт е най-добрият начин, единственият начин да популяризирате бизнеса си и да рекламирате своите продукти или услуги онлайн. За да постигнете това, жизненоважно е да си партнирате с голям доставчик на уеб хостинг.


Въведете FastComet. защото това е един от най-добрите решения за уеб хостинг за начинаещи и общо начинаещи, и за всеки, който иска да създаде уебсайт по този въпрос. FastComet е нова сила, която трябва да бъде взета предвид в уеб хостинг индустрията.

бързи коментари на Twitter

FastComet е изненадващо непознат в индустрията, но те осигуряват много бързи скорости на сървъра, изключителни функции, близо 100% време на работа, сигурност, достъпни планове, денонощна поддръжка, и много други предимства.

Ето моята рецензия на FastComet, ще ви предам всичко, което трябва да знаете за този уеб хостинг доставчик, за да ви помогна да решите дали е подходящо за вас.

Така че, ако ми дадете само 10 минути от времето си, тогава ще ви дам всички задължителни факти и информация за това, което предлагат, когато става въпрос за уеб хостинг. Продължете да четете и ще намерите отговори на всичките си въпроси като:

 • Какви функции предоставя FastComet на своите клиенти?
 • Какви са различните планове на разположение?
 • Колко струва уеб хостинг?
 • Какъв вид хостинг предоставят на собствениците на уебсайтове?

Докато приключите с четенето на този преглед, със сигурност ще можете да кажете дали това е правилната уеб хостинг услуга за вашите нужди.

Щраквайки върху тази връзка, можете да хоствате вашия уебсайт само $ 2,95 / месец

Contents

Какво ще научите от този преглед на FastComet

 1. Какво е FastComet?

Тук ще обясня за какво е уеб хост, малко за компанията и различните предлагани от тях и за техните споделени хостинг планове.

 1. Плюсовете

Разберете какви са основните предимства на FastComet и подписването с тях за вашия бизнес уебсайт или личен блог.

 1. Минусите

Но има и негативи, тук ще научите повече за това какви са.

 1. Хубаво ли е FastComet.com??

Тук обобщавам това ревю и ви уведомявам дали или ако мисля, че би било по-добре да използвате конкурент.

Тук ще ви дам преглед на FastComet за това какви са услугите им като доставчик на уеб хостинг. Ще покажа всичките им характеристики, ползи, ще обсъдя плюсовете и минусите и ще сравня различните планове за ценообразуване. След като приключите с четенето на това, се надявам, че ще можете да решите дали искате да хоствате уебсайта си с тях или не.

преглед на бързи компютри

Какво е FastComet?

Ако търсите споделен хостинг, хостинг на WordPress, VPS хостинг, специализиран сървър, облачен хостинг, който да използвате за вашия уеб сайт, тогава определено трябва да помислите за FastComet. Това е компания за хостинг услуги от Сан Франциско, Калифорния, предоставяйки някои от най-добрите и най-висококачествените хостинг решения за собствениците на уебсайтове.

Техен сървърите са разположени на 11 места по света. Можете да избирате сред Токио, Сингапур, Амстердам, Лондон, Нюарк, Далас, Чикаго, Франкфурт, Торонто, Мумбай и Сидни. Независимо къде се намирате физически, никога няма да се сблъскате с увеличеното време за пинг и спад на скоростта на зареждане на уебсайта.

Тази уеб хостинг компания съществува от 2013 г. и днес има хиляди клиенти в почти 100 страни по света. Той предоставя огромно разнообразие от функции, предлага планове за ниски разходи. Най-голямото предимство на FastComet е използвайки изключително SSD дискове на техните сървъри. Поддръжката им е удобна за клиентите и е готова да помогне на 24/7/365.

хостинг функции

Дори и да не сте опитен уеб разработчик, лесно можете да ги използвате за личния си блог или онлайн магазин. Факт е, че можете получите почти всичко, настроено с няколко кликвания и абсолютно безплатно. Тя включва инсталирането на всякакви CMS като WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, добавяне на безплатни модули и шаблон за тема и куп безплатни уроци за всяка платформа.

Сега нека се потопим във всички предимства на FastComet. Ще видите защо тези момчета са по-добри от много други конкуренти в бюджетното уеб хостинг пространство.

fastcomet срещу конкуренти

Щраквайки върху тази връзка, можете да хоствате вашия уебсайт само $ 2,95 / месец

FastComet споделени хостинг планове

Те предлагат три споделени хостинг плана: FastCloud, започващ от $ 2,95 на месец, FastCloud Plus, започващ от $ 4.45 на месец, и FastCloud Extra, започващ от $ 5.95 на месец (това е планът, който препоръчвам,).

ценообразуване на бързи компютри

Ще забележите, че това е така наистина евтино и няма да е необходимо да ходите в продължение на 3 години, за да спестите най-много, дори ако не планирате да имате уебсайт в продължение на 3 години.

Функции за съвместен хостинг на FastComet

Споделени плановеFastCloudFastCloud PlusFastCloud Extra
Хоствани уебсайтовеЕдиничен сайтнеограниченнеограничен
Съхранение (SSD устройства)15 GB25 GB35 GB
Уникални посещения25K / месец50K / месец100K / месец
CPU ядра2 x AMD EPYC 7501 процесори4 x AMD EPYC 7501 процесори6 x AMD EPYC 7501 процесори
RAM2 GB3 GB6 GB
Незабавна настройка на акаунтдадада
Няколко сървърни местоположения11 места11 места11 места
Безплатен трансфер на уебсайтове133
Addon DomainsНенеограниченнеограничен
Ежедневно архивиране7730

Освен това можете плати за някои добавки като Подаване на търсачка, Поверителност на домейна, Одит за оптимизация на търсачките и Google SiteMap. Те струват от 5,95 до 14,95 долара годишно и от вас зависи дали искате да ги добавите или не (предлагам да не го правите, освен това винаги можете да добавяте тези екстри по-късно).

И трите плана са доста сходни в това, което предлагат и се различават само когато става въпрос за броя на сайтовете за добавки, които можете да хоствате, RAM, ядра и съхранение. Можете да сравните подробно всеки план на официалния му уебсайт.

Допълнителен план FastCloud (планът, който препоръчвам)

FastCloud Extra е най-скъпият им споделен хостинг план, започващ от $ 5,95 / месец. Но този план опакова сериозен удар що се отнася до скоростта, сигурността и производителността! Получавате по-добра производителност от специализиран сървър за част от цената.

Планът FastCloud Extra идва с 3 пъти повече ресурси на акаунт и 3 пъти по-малко потребители. Вашият сайт се хоства на високоефективен сървър; PHP7 хостинг среда с LiteSpeed ​​LSAPI, APC & OPcache, статичен и динамичен кеш кеш.

Ето защо планът FastCloud Extra от FastComet е най-споделеният хостинг план! Производителността е по-добра от повечето специализирани сървъри, но за малка част от цената!

3 пъти по-бързо И по-добре!

3x по-малко потребители на сървър и 3x повече процесор и RAM, означава повече енергия за вашия сайт.

RocketBooster

RocketBooster е техен обичай вътрешно изградена кешираща система която се основава на Varnish, PHP7, APC с OPcache и memcached.

BitNinja

BitNinja е тяхното всичко в едно глобално разпределена система за сигурност с алгоритъм за машинно обучение, който защитава сървърите от злонамерен трафик по целия свят и спестява хостинг ресурси на акаунта в същото време. Защитата на BitNinja Server е активирана във всички планове.

лак

Планът FastCloud Extra идва с Кеш на лак, което е наистина, наистина бързо и Varnish обикновено ускорява TTFB (време до първи байт) и време за зареждане на страници с коефициент 3–10x, в зависимост от вашия уебсайт.

PHP7 с APC & OPcache

Техните сървъри използват PHP7 с APC и OPcache значително ще повиши ефективността на уебсайта ви, за да се справи с повече едновременни посетители с голямо време за зареждане на страницата.

Memcached

Memcached е a кеширана система за разпределение на паметта което увеличава производителността на уебсайтове, управлявани от база данни, чрез кеширане на данни и обекти в оперативната памет, за да се намали количеството ресурси, разпределени за процес, който трябва да бъде изпълнен.

Плюсове на FastComet

Без скрити такси & 45-дневна гаранция за връщане на парите

Всички планове се предлагат с фиксирани цени и без скрити такси. Компанията прави всичко възможно, за да осигури 100% удовлетвореност на клиентите. Вие плащате само за услуги, които реално използвате.

Те не крият никакви допълнителни плащания и такси. Така няма да се изненадате да получите допълнителна сметка. Всички цени няма да се увеличават в края на периода на абонамент, така че подновявате всяка услуга на същата цена.

Ако по някаква причина не харесвате качеството на хостинг доставчика, ще можете върнете всичките си пари обратно. Повечето конкуренти предоставят не повече от 30 дни, но с FastComet имате 45 дни за пълно възстановяване.

Висока скорост и производителност

Много хостинг доставчици използват традиционните твърди дискове (HDD), които са доста бавни. Като резултат, сайтът ви се зарежда много бавно, и това може да повлияе негативно на усилията ви за оптимизация на търсачките. Алгоритмите на Google популяризират по-бързо уебсайтовете и те получават по-високи класирания на страниците с резултати от търсачките. Как постигат толкова страхотни резултати?

FastComet от друга страна само осигурява твърди устройства (SSD устройства). Помага увеличаване на производителността на уебсайта до 300% тъй като вашите файлове и бази данни ще се зареждат много по-бързо. Средното време за зареждане на сайта е около 200 милисекунди, докато повечето конкуренти зареждат страници за около 500-600 милисекунди * (* според Fast Comet).

Това означава, че повечето от посетителите ви, идващи на вашия сайт, ще могат достъп до уебсайта си, до вашия онлайн магазин или блог много по-бързо, и те няма да отскачат, докато чакате сайта ви да се зареди.

Освен това екипът за поддръжка ще се консултира с вас за това как да подобрите пъти за зареждане на страниците, като подобрите резултатите от Google Pagespeed Insight и GTMetrix. Дори няма да се налага да използвате кешинг плъгини, защото тези функциите за скорост са вградени и са активирани по подразбиране.

Безплатен облачен CDN

Друга чудесна функция за подобряване на работата и скоростта на уебсайта се използва Cloudflare CDN. Няма да се налага да купувате допълнителен абонамент, тъй като по подразбиране е наличен във всички планове за хостинг услуги. CDN е кратка форма на мрежа за доставка на съдържание. Той използва различни услуги по целия свят, за да съхранява всички статични файлове като изображения, JavaScript файлове или CSS таблици стилове.

Когато посетителят отвори вашия уебсайт, браузърът изтегля всички тези статични файлове. Колкото по-далеч посетителят се намира физически от вашия основен сървър, толкова по-ниска ще бъде скоростта на зареждане на уебсайта. За да предотвратят това отрицателно въздействие, доставчиците на CDN ще изпращат изображения и други статични файлове от сървъра, най-близо до физическото местоположение на посетителя. Той помага за подобряване на производителността на сайта и силно увеличава скоростта на зареждане.

Cloudflare има a разпределена сървърна инфраструктура по целия свят. Има повече от 100 центъра за данни в различни страни. Така че дори и вашите клиенти да са от друг континент, те ще изпитат най-голямата скорост и производителност на вашия онлайн магазин или страница в блога.

Първите стъпки с Cloudflare са лесни. След като създадете и стартирате уебсайта си с тях, можете активирайте функцията Cloudflare CDN в контролния панел на вашия хостинг само с едно щракване.

99,99% гаранция за ненавременна работа

Те гарантират 99,99% продължаване. Защо това е толкова важно? Когато продължителността на работа е по-ниска от 99%, доста често посетителите ви могат да се сблъскат със ситуацията, когато уебсайтът ви не е наличен и вие не искате това. 99,99% продължаване на времето се изразява в седмичен престой само 1 милион 0,5 секунди. Ето екранна снимка, показваща почти 100% перфектното им време за работа.

бърза работа

Разбира се, това изключва планираните прозорци за поддръжка и миграция за модернизиране на инфраструктурни компоненти, тъй като тези увеличават цялостната производителност, са рядкост като честота и кратки като продължителност.

Сигурността се приема сериозно

За да предотвратят вашия сайт и вашите посетители от онлайн заплахи, те използват специално приложение защитна стена която вече е оптимизирана за всяка система за управление на съдържанието като WordPress, Magento, Joomla и други. FastComet е в състояние да блокира до 99% на агресивни заплахи за сигурността.

бърза сигурност

Освен това всеки споделен хостинг акаунт има и изолирана среда така че дори ако някой друг, който използва същия сървър, както сте заразени, вашите файлове и уебсайт няма да бъдат застрашени. Интелигентната защитна стена защитава от всички известни подвизи, злонамерен софтуер и всякакви други вирусни атаки.

Безплатни SSL сертификати

Един от най-важните компоненти на всяка сигурност на уебсайта е SSL сертификат. Те предоставят частни сертификати криптирани от SHA-256 хеширане алгоритми и 2048-битови RSA ключове. Можете да поръчате сертификата с едно щракване и да го получите за по-малко от час. Техните SSL сертификати осигуряват до 8 пъти по-бърза сигурна връзка от традиционните. Всеки собственик на сертификат е застрахован за 10 000 долара.

Ако не искате да плащате за SSL сертификат, те също предлагат безплатни SSL сертификати, издадени от Let Encrypt. Можете да го намерите, като влезете в своя cPanel и отидете до секцията „Защита“ или просто като напишете „Да шифроваме“ в полето за търсене.

Управляван хостинг на WordPress

WordPress е най-популярната платформа за изграждане на уебсайтове и блогове. Той е много лесен за използване и много лесен за използване. Екипът за поддръжка е посветен на това да даде на клиентите най-добре управляваното решение за WordPress на много достъпни цени.

Функции за облачен хостинг на WordPress

 • Безплатни ежедневни и седмични WordPress архивиране от вашите данни, за да ви предпази
 • Вашият уебсайт WordPress се хоства на SSD-единствено облачен хостинг
 • Експерт WordPress поддръжка и ръководства за употреба за да стартирате сайта си и да стартирате в възможно най-бързото време
 • 1 щракнете върху WordPress автоматично инсталиране с безплатен WordPress настройка на темата, изпълнява се от експертна поддръжка на WordPress

Инсталиране с едно щракване и лесна конфигурация

Освен WordPress, можете да използвате Magento, Joomla, Drupal и повече от 150 други платформи. Всички те са достъпни за инсталация с едно щракване. Не е необходимо да ги изтегляте и инсталирате ръчно, но ако не можете да намерите необходимото приложение (има почти почти нулев риск от това, но теоретично да предположим), няма проблем да се свържете със сървъра чрез FTP и да го инсталирате ръчно.

fastcomet инсталация с 1 клик на wordpress

Как можете да ги използвате? Дори не се нуждаете от никакви умения за програмиране и разработка. Те могат да бъдат инсталирани с едно кликване от контролния панел. Всичко, от което се нуждаете, е само да следвате командите на съветника за инсталиране.

Освен това съветникът за инсталиране ще инсталира всички необходими безплатни модули, за да направи вашия уебсайт напълно функционален. Освен това има много безплатни шаблони за теми на разположение за избор.

уебсайт строител

Всичко това опростява процеса на инсталиране и конфигуриране на уебсайта и го прави много лесен дори за пълноценни начинаещи. Можете да спестите стотици долари за дизайн, разработка и поддръжка. Дори ако не можете да завършите някои задачи сами, свържете се с поддръжката и те ще се радват да ви помогнат.

Безплатен трансфер / миграция на сайт

Ако уебсайтът ви се хоства на друго място, с друг доставчик на хостинг услуги, те ще го прехвърлят безплатно за вас. Тази услуга е безплатна без допълнителни такси и скрити плащания.

Разбира се, можете да го направите сами. Но ръчните трансфери могат да отнемат много време и ресурси – и ако не е направено правилно, това може да доведе до отпадане на уебсайта Ви.

Разбира се, можете да наемете някой, който да прехвърли вашия сайт вместо вас, но защо да харчите парите, ако това може да се направи безплатно? А специалистът по поддръжката ще го направи след час или по-малко, ако уебсайтът не е много голям.

Безплатно архивиране и наблюдение на сайта

Чухте закона на Мърфи? Че „всичко, което може да се обърка, ще се обърка“? Не позволявайте това да се случи с вашия уебсайт.

Те осигуряват ежедневни резервни копия, които се държат извън сайта и ще имате резервни копия от последните 7 до 30 дни (в зависимост от плана, на който сте). Получавате пълен, неограничен достъп до архивите си чрез 1 щракнете върху Мениджър за възстановяване вътре в cPanel.

бързи ежедневни резервни копия

Ако имате нужда от помощ, 24/7 техническата поддръжка е готова да ви помогне, ако се нуждаете от помощ при възстановяването на вашия уебсайт и това идва без допълнителни разходи.

Удобен cPanel

Cpanel е най-мощният контролен панел за управление на вашия хостинг акаунт на пазара. Той има много удобен за потребителя, удобен и интуитивен интерфейс и е напълно мобилен. Интерфейсът е толкова лесен и интуитивен, че дори пълен новобранец може да разбере как да го използва. По-модерните функции на cPanel ще бъдат полезни за по-опитни уебмастъри.

вашият бизнес

Какво можете да направите с cPanel?

 • Свържете се с поддръжката на клиенти чрез всяко устройство: десктоп, таблет, смартфон. Дори и да сте опитен уеб администратор и разработчик, може да има ситуации, когато може да се нуждаете от помощ от поддръжката.
 • Управление на вашия акаунт, попълнете отново своя акаунт, направете плащания или променете хостинг плана.
 • Управлявайте услугите, които използвате: закупете, активирайте или деактивирайте всеки платен добавка или функция.
 • Стартирайте нов уебсайт в плановете (FastCloud Plus & FastCloud Extra), които поддържат неограничен брой уебсайтове. Всичко, което трябва да направите, е да изберете име на домейн и да стартирате уебсайт.
 • Управлявайте имената на вашите домейни. Възможно е да се регистрирате, прехвърлите или затворите някой от вашите домейни. Дори и да имате много сайтове, лесно можете да контролирате всички тях на всяко устройство.
 • Получавайте имейли и известияс. cPanel следи цялата ви активност и незабавно уведомява за всички направени от вас промени. Наистина може да бъде полезно, когато имате няколко уебсайта, защото не е необходимо да контролирате всичко ръчно. Просто реагирайте на известията или имейлите и приложете необходимите промени.
 • монитор всички важни неща за вас. Индикаторите на Центъра за контрол на клиенти предоставят подробна информация за всички хостинг услуги, които използвате. Контролирайте всичко – от състоянието на акаунта до честотната лента на трафика.
 • Инсталирайте популярен софтуер като WordPress, Joomla и Drupal.

Безплатна поддръжка 24/7

Може да има ситуации, при които може да се нуждаете от професионална подкрепа. Всъщност всеки добър доставчик на хостинг услуги трябва да има бърз и компетентен персонал за поддръжка, който може да помогне във всяка ситуация.

Поддръжката им може да бъде получена по телефон (1.855.818.9717 – безплатни 24/7 САЩ), имейл и онлайн чат.

Онлайн чатът е най-бързият вариант, тъй като специалист ще ви отговори след по-малко от 10 минути. Опитах това и докато човекът, с когото разговарях, не беше говорител на английски език, нивото на езика й беше много добро, тя беше лесна за разбиране и инструкциите й много ясни.

сравнение между fastcomet и други уеб хостове

И така, каква помощ можете да очаквате?

 • Мълниеносни реакции до всякакви билети чрез имейл или чат на живо. Екипът отговаря след 10 минути или дори по-бързо.
 • Хостинг поддръжка: всякакви проблеми с имейл, FTP, настройка и конфигуриране на сайта и трансфер от стария хостинг доставчик.
 • Оптимизиране и сигурност. Екипът за поддръжка ще ви помогне да подобрите скоростта на вашия уебсайт и да ви помогне да го направите по-сигурен.
 • Ъпгрейд на модулите за програмиране. Понякога не е лесно да инсталирате новата версия на всеки модул, особено без специални умения за програмиране. Екипът за поддръжка ще ви помогне да разрешите всички проблеми с всеки софтуерен компонент.
 • Премахване на вируси и зловреден софтуер. Те осигуряват безплатен мониторинг на сигурността и ще ви помогнат да премахнете всеки вирус и злонамерен софтуер, ако хванете някои.

Безплатни уроци

безплатни уроци

Понякога искате да си изцапате ръцете и сами да правите нещата със своя уебсайт. Когато се забиеш те разполагат с огромна библиотека от безплатни уроци и ръководства за употреба да ви помогна.

Можете да намерите множество статии и видеоклипове по различни теми, от това как да настроите и конфигурирате уебсайта си, до това как да стартирате блог или онлайн магазин, както и много други ръководства за практически инструкции. Когато не можете да намерите необходимия урок, тяхната поддръжка е само на едно кликване.

Щедри партньорски и реферални програми

Можеш покани до петима приятели и като награда получавате безплатен хостинг. Три месеца хостинг се дават безплатно всеки път, когато поканите приятел.

Техен партньорска програма работи почти по същия начин. Вместо да получите безплатен хостинг, те ще ви платят комисионна за всяка нова регистрация отнасяте се към тях. Колкото повече хора препращате, толкова по-висока ще получите комисионната.

Глобална сървърна мрежа

Те имат глобална сървърна мрежа за инфраструктура с центрове за данни в Далас, Чикаго, Нюарк, Токио, Сингапур, Лондон, Амстердам, Франкфурт, Торонто, Мумбай и Сидни. Когато се регистрирате, можете да изберете местоположението на сървъра, което предпочитате.

Минуси от FastComet

Няма допълнителни сайтове в плана FastCloud

Отрицателно е, че входното ниво План на FastCloud не ви позволява да добавите няколко домейна. Можеш хоства само един уебсайт. Това наистина е голям недостатък? Всъщност не, но зависи от това какво предпочитате. Но ако планирате да имате повече от един уебсайт, тогава помислете дали да се регистрирате за някой от другите им планове.

Препоръчвам ли FastComet?

Да. FastComet не е 100% перфектен уеб хост, но (както е показано тук по-горе) плюсовете със сигурност превишават минусите.

Аз съм особено впечатлен от плана FastCloud Extra тъй като неговата производителност е почти по-добра от специализиран сървър, но за малка част от цената!

Причини за регистрация с FastComet:

 1. SSD хостинг – сайтът зарежда с 300% * по-бързо (* според FastComet)
 2. Безплатно ежедневно & седмично архивиране
 3. Лесен за използване / удобен cPanel
 4. Споделен хостинг с помощта на NGINX и HTTP / 2
 5. Безплатни SSL, SNI и Cloudflare CDN
 6. Избор от 8 глобални сървър локации
 7. 1-щракнете WordPress автоинсталатор с безплатна настройка на теми
 8. Вградена защитна стена, груба защита и безплатно сканиране на зловреден софтуер
 9. Безплатна миграция на сайт
 10. Полезна 24/7/365 чат на живо и поддръжка по телефона
 11. 45-дневна гаранция за връщане на парите

Накратко, препоръчвам уеб хостинг услуги FastComet както за начинаещи, така и за напреднали потребители.

Щраквайки върху тази връзка, можете да хоствате вашия уебсайт само $ 2,95 на месец!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map