Преглед на DreamHost

DreamHost стана известен със своята щедра и водеща в индустрията 97-дневна гаранция за връщане на парите и те обещават, че уебсайтът ви е бърз, сигурен & винаги горе.


Като един от най-дълго управляващите уеб хостинг доставчици на пазара днес, DreamHost знае за функции, достъпност и поддръжка на клиенти. Този преглед на DreamHost ще ви информира дали този уеб хост е добър избор за вас.

Ние обаче искаме да ви преведем през всичко, което могат да ви предложат, така че ако попаднат в списъка ви с „maybes“, можете по-добре да определите дали DreamHost е уеб хостът, на който искате да се доверите на данните на вашия сайт..

Това ще научите от този преглед на DreamHost

 1. Списъкът на плюсовете

Тук разглеждам по-отблизо използването на DreamHost. Тъй като има много добри неща за този уеб хост.

 1. Списъкът на минусите

Но има и няколко недостатъци на DreamHost. Тук разглеждам по-отблизо какви са.

 1. DreamHost планове & Цени

Тук в този раздел ще ги разгледам по-подробно.

 1. Препоръчвам ли DreamHost.com?

Тук ви казвам дали или ако мисля, че сте по-добре с алтернатива на DreamHost.

Така че, нека да влезем в този преглед на DreamHost …

Плюсове на DreamHost

DreamHost е независима собственост и управлявана хостинг компания, която издържа теста на времето, въпреки че привидно Endurance International пое някои от най-големите имена в хостинг историята (например iPage, Hostgator и Bluehost).

За да може DreamHost да направи това и да остане успешен, трябваше да работи усилено, за да задоволи клиентите, търсещи надежден хостинг, който се предлага с всичко необходимо за стартиране на печеливш уебсайт.

Така че, нека да разгледаме и да видим точно какво могат да предложат, че е толкова страхотно.

1. Скорост

Бързите сървъри са много важен фактор при избора на уеб хост. Тъй като изследванията показват, че повечето посетители на сайта ще напуснат вашия уебсайт (и никога няма да се върнат), ако той не успее заредете в рамките на 2 секунди или по-малко.

Колкото по-бързо се зарежда уебсайтът ви, толкова по-добре!

Собствениците на сайтове се нуждаят от бързо зареждане на сайтове, каква е „стека“ на скоростта на DreamHosts?

Това наистина зависи от услугите, които имате при нас, но ние прекарахме много време, изграждайки нашата управлявана оферта за WordPress, DreamPress, за да доставим едно от най-отзивчивите WordPress преживявания в мрежата!

се кешира на нивото на сървъра с PHP OPcache и Memcached, работи на върха на пламтящия PHP7 и се разпространява живот през Nginx уеб сървър и оптимизиран за WordPress сървър на база данни MySQL. Ние сме много горди от DreamPress и работихме усилено, за да го превърнем в една от най-мощните опции за хостинг на WordPress в мрежата.

лого на dreamhost
Брет Дънст – DreamHost VP на корпоративните комуникации

DreamHost предлага някои от най-новите технологии за скорост, за да се гарантира, че вашият сайт се зарежда бързо:

 • Твърди устройства. Файловете и базите на вашия сайт се съхраняват на SSD, които са много по-бързи от HDD (твърди дискове).
 • Gzip компресия. Активирана е по подразбиране за всички хостинг планове
 • OPcache кеширане. OPcache е кеширащ двигател, вграден в PHP, и също е активиран по подразбиране.
 • Мрежа за доставка на съдържание. Cloudflare е CDN услуга, която осигурява защита и ускорение на уебсайта. DreamHost е „оптимизиран хостинг партньор“ на Cloudflare.
 • PHP7. Това е най-новата версия на PHP и гарантира по-бърза производителност и по-малко ресурси.

Тест за скорост – колко бърз е DreamHost?

Реших да тествам времето за зареждане. Създадох пробен уебсайт, хостван (на плана за споделени начинаещи) и след това инсталирах WordPress (използвайки аржентинската тема и манекен лорем ipsum съдържание).

контролен панел

Извън кутията тестовият сайт се зареди доста бързо, 1,1 секунди, размер на 210 kb страница и 15 заявки.

бърза мечта

Изобщо не е лошо .. но става по-добре.

DreamHost вече идва с вградено кеширане и gzip компресия които са активирани по подразбиране, така че тук няма настройки за оптимизиране.

Но за да ускоря нещата още повече, продължих и инсталирах a безплатно WordPress плъгин, наречен Autoptimize и аз просто активирах настройките по подразбиране.

автоматично оптимизиране на приставката

Това подобри представянето още повече, тъй като се обръсна 0,1 секунди, и намали общия размер на страницата до само 199 kb и намали броя на исканията до 11.

скоростта на зареждане на dreamhost

Сайтовете на WordPress, хоствани в DreamHost, ще се заредят доста бързо и тук ви показах проста техника, която можете да използвате, за да ускорите нещата още повече.

2. Направи си сам Remixer Builder на уебсайтове

Екипът на DreamHost знае колко е трудно да се създаде уебсайт от нулата, особено когато не знаете никакъв код.

ремиксатор

Ето защо те предлагат създателя на уебсайтове Remixer на всички клиенти за създаването на изпъкнали уебсайтове, които са предназначени да привличат трафик и да конвертират посетители в клиенти.

Ето някои от функциите, които се предлагат с вашия вграден конструктор на уебсайтове:

 • Неограничено създаване на уебсайт по един хостинг план
 • Няма ограничения за страница
 • Подходящи за мобилни теми
 • Персонализирани цветове и шрифтове
 • Присвояване на име на домейн на уебсайта на Remixer (безплатно)
 • Достъп до безплатно и професионално изглеждаща стокова фотография
 • Вградена SEO оптимизация
 • Индивидуална медийна библиотека, за да можете да публикувате снимки, видео и аудио на вашия сайт

ремиксър теми

Изграждането на уебсайт от самото начало е много просто, когато използвате техния изключителен конструктор на уебсайтове.

3. Имена на домейни и др

DreamHost не само предлага безплатни имена на домейни с техните хостинг планове (освен за начинаещия споделен хостинг план), те включват и куп допълнителни функции, което прави сделката малко по-сладка.

За да започнете, използвайте тяхната удобна лента за търсене на име на домейн, за да намерите идеалния URL адрес за вашия растящ уебсайт.

имена на домейни

След това се насладете на следното:

 • Авто подновявания. Задайте собственост на автоматично подновяване на имена на домейни, така че всяка година да можете да сте сигурни, че името на домейна ви остава ваше и никой не се възползва от вашата упорита работа.
 • Управление на DNS. Референтни компютри по имена вместо по IP адреси.
 • Получавайте безплатно толкова поддомейни, колкото е необходимо.
 • Персонализирани сървъри на имена. Създайте сървъри на имена на суета, маркови с вашия домейн, за да отговаряте на DNS заявки за вашия домейн.
 • Пренасочване на домейни. Автоматично пренасочва посетителите на вашия сайт към друг URL адрес или име на домейн за по-лесно управление на съдържанието.
 • Незадължително заключване на домейн. Заключете безплатно вашето име на домейн за допълнителна сигурност, така че да не могат да се правят неоторизирани промени.

Регистрирането на името на вашия домейн с DreamHost е най-простото решение, когато ги използвате и като доставчик на хостинг услуги.

Въпреки това, ако имате име на домейн с друга компания, можете лесно да го прехвърлите на DreamHost, когато сте готови.

4. Посвещаване на околната среда

DreamHost разбира, че управлението на хостинг компания отнема своето влияние върху околната среда. Например електричеството, за да поддържа сървърите работещи, хартията за управление на офиси и дори газът, необходим за привличане на служители до и от работа всеки ден, влияе на околната среда, която всички споделяме.

Има също така разбиране, че с течение на годините и дълго в бъдещето DreamHost се разраства и ще продължи да се развива в по-голям бизнес, който използва повече от ценните ресурси на Земята.

В отговор DreamHost прави следното, за да намали собствения си въглероден отпечатък:

 • Техните офиси работят с енергоефективни уреди и осветление и използват водопроводни тела с нисък дебит с контролирани движения
 • Центровете за данни включват високоефективна охлаждаща инфраструктура, използване на общинска и регенерирана вода, енергоефективни процесори и енергия от възобновяеми ресурси като вятърни централи, слънчеви панели и водноелектрически централи
 • Служителите получават безплатни кошчета за рециклиране в офисите си, финансови стимули за използване на обществен транспорт, възможности за работа от вкъщи и достъп до електронно подаване и видеоконференции

Ако вашата роля за опазване на околната среда е важна, можете да бъдете сигурни, че DreamHost е на ваша страна и прави всичко възможно да ви осигури екологично отговорни хостинг услуги.

5. 100% неусвояване

Рядкост е да се намери хостинг компания, която да предостави истинска 100% гаранция за продължаване. И все пак, DreamHost го прави по някакъв начин.

Използвайки множество места за обработка на данни, за да се справи с натоварването и всякакви заплахи от престой, излишно охлаждане, генератори на аварийни ситуации и постоянен мониторинг на сървъри, DreamHost поддържа вашия уебсайт и работи през цялото време.

Ако по всяко време сайтът ви прекъсне време (което според DreamHost няма да стане), но само в случай, че се случи, ще получите обезщетение.

гарантирано продължаване

И ако искате да проверите текущото състояние на всички критични проблеми, време на престой и актуализации на системата, проверете уебсайта на състоянието на DreamHost по всяко време.

настоящото състояние на dreamhost

И на всичкото отгоре, ако искате да проверите историята на всички проблеми със сървъра, които са се случили с DreamHost, можете да направите това също:

актуализации на сървъра

Тази прозрачност е чудесна функция, която клиентите оценяват. Светът не е перфектен и нито един доставчик на уеб хостинг на пазара.

Скриването на факта, че нещата се случват, не изглежда да стои добре с плащащите клиенти, така че DreamHost се опитва да ви покаже кога се случват нещата и как се справят, така че можете да сте сигурни, че получавате парите си и уебсайтът ви е защитени.

6. Впечатляваща гаранция за връщане на парите

Отново DreamHost наистина надминава себе си, когато става въпрос за гарантирането, че има хостинг услугите, от които се нуждаете, за да стартирате успешен уебсайт.

Всички споделени хостинг планове идват с a 97-дневна гаранция за връщане на парите и всички планове на DreamPress се предлагат с 30-дневни гаранции за връщане на парите.

Това е необикновено, тъй като дори 90-дневната гаранция за връщане на парите на InMotion не може дори да се състезава. И повечето други доставчици на хостинг услуги ви дават само 30 или 45 дни за отказ, ако не сте доволни.

DreamHost иска да се уверите, че те са (или не са тези) за вас. И като имат такава щедра политика за възстановяване, всички клиенти на DreamHost започват да изграждат доверие с тях от самото начало, което може да продължи по пътя на бизнеса.

В крайна сметка много магазини за електронна търговия твърдят, че когато удължават периода на възстановяване, всъщност виждат спад на възстановяванията и увеличение на продажбите.

7. Страхотна поддръжка на клиенти

Вероятно ще има моменти, когато трябва да се свържете с някой в ​​поддръжката. Ето защо знанието, че по всяко време ще има познаващ се член на екипа, е от решаващо значение.

DreamHost има хора в реално състояние в готовност, за да ви помогне да решите всеки свой проблем. Те имат опит с уеб хостинг и WordPress (ако изберете управлявания хостинг план на WordPress) и могат да ви помогнат да решите всички проблеми, които срещате.

Освен това можете:

 • Свържете се с поддръжката на клиентите чрез чат на живо 24/7/365
 • Влезте в екипа за поддръжка, техническата поддръжка или сервизния екип по имейл, за да получите вашите въпроси
 • Започнете тема във форума на общността, за да видите какво мислят другите клиенти на DreamHost
 • Отстранете проблеми с помощта на обширната база знания, която съдържа статии, свързани с управление / фактуриране на акаунти, SSL сертификати, поддръжка на продукти и други

DreamHost минуси

Накратко, DreamHost е прост хостинг доставчик, който предлага на своите клиенти функции, необходими за стартиране на успешен уебсайт.

Има обаче някои неща, които не са толкова страхотни, че трябва да сте наясно, преди да решите DreamHost да е за вас.

1. Без cPanel

Традиционно хостинг доставчиците предоставят на своите клиенти достъп до неща като управление и фактуриране на акаунти, имейл акаунти, информация за FTP и други в cPanel или Plesk, като и двата са интуитивни контролни панели с лесни за използване табла за управление.

DreamHost не прави това, което може да направи кривата на обучение малко трудна за тези, които са нови в хостинга или тези, които са запознати с cPanel.

dreamhost контролен панел

Проблемът със собствения контролен панел на DreamHost е, че може да бъде трудно да намерите нещата, които търсите, таблото за управление може да изглежда ограничаващо, а заявките за поддръжка на клиенти се увеличават, защото хората срещат много проблеми с изпълнението на дори най-простите задачи.

2. Без телефонна поддръжка

Със сигурност можете да получите достъп до поддръжката на DreamHost чрез имейл или чат на живо. Но няма телефонен номер, до който можете да се свържете, когато искате да говорите с истински жив човек.

Въпреки че можете да поискате обратно обаждане от техническа поддръжка, това ще ви струва допълнително, тъй като тази услуга за поддръжка не е включена във вашия хостинг план.

Вместо това можете да добавяте три обратни обаждания към акаунта си за месечна такса или да инвестирате в еднократно обратно извикване за определена такса.

Това не прави нищо добро за много клиенти, тъй като повечето надеждни доставчици на хостинг услуги предлагат безплатно имейл, поддръжка на билетни системи, чат на живо и телефонна услуга за всички клиенти.

Като допълнение към това, поддръжката в чат на живо не е достъпна 24/7, както е поддръжката по имейл. Вместо това можете да получите достъп до тях всеки ден от 5:30 до 21:30 тихоокеанско време.

Въпреки че това обикновено не е проблем, всички можем да мислим за време, когато се нуждаехме от незабавна подкрепа посред нощ. Също така изглежда, че единственият начин за достъп до поддръжката на чат на живо е чрез контролния ви панел, което не помага, ако имате въпроси от предварителната продажба, на които искате да получите отговор веднага. Вместо това трябва да използвате онлайн формата за контакти.

DreamHost хостинг планове

DreamHost предлага много хостинг планове, включително споделен хостинг, специализирани сървъри, виртуални частни сървъри (VPS) и хостинг на WordPress,

Но ние просто ще разгледаме споделените и WordPress хостинг планове.

Споделен хостинг

Споделеният хостинг на DreamHost е много прост.

споделени хостинг планове

Има само два плана за избор:

 1. Споделен начинаещ. Това е чудесно за тези, които тепърва започват. Тя включва един уебсайт, име на домейн .com за ниска цена, неограничен трафик, бързо SSD съхранение, SSL сертификат и възможност за надграждане, за да добавите имейл акаунт. Този план започва в $ 2.95 / месец.
 2. Споделено неограничено. Този план е чудесен за тези с множество уебсайтове. Насладете се на неограничени уеб сайтове, безплатно име на домейн, неограничен трафик и SSD съхранение, множество SSL сертификати и хостинг по имейл. Този план започва в $ 7.95 / месец.

Със споделен хостинг имате достъп до собствения контролен панел, 100% гаранция за продължаване, 24/7 поддръжка и впечатляващата 97-дневна гаранция за връщане на парите.

Други функции в DreamHost Shared Unlimited план включват:

 • Неограничен брой MySQL бази данни
 • Сървърна страна включва (SSI)
 • IPv6 поддръжка
 • Пълна Unix черупка
 • PHP 7.1 поддръжка
 • Поддръжка на Rails, Python и Perl
 • Достъп до необработени лог файлове
 • Достъп до Crontab
 • Пълен CGI достъп
 • Консервирани CGI скриптове

Важно е да се отбележи, че DreamHost не предлага Windows операционни системи, включително ASP.NET или Windows Server. Вместо това те предлагат само поддръжка на Linux.

WordPress хостинг

Защо DreamHost и вашият DreamPress са толкова ангажирани с WordPress?

Като компания, която работи усилено за овластяване на създателите на съдържание, като им помага да постигнат успех онлайн, бихме били луди, за да не сме луди за WordPress – тя разполага с над една трета от мрежата!

WordPress обединява креативността на хората и силата на компютрите по начин, който няколко уеб платформи са успели да постигнат. Общността на WordPress е невероятна и никога не спира да ни учудва!

Пълно е с хиляди полезни хора, всички фокусирани толкова много върху подобряването на основната платформа, колкото гарантира, че всеки, който иска гласа им да чуе онлайн, получава този шанс.

Всъщност нашите изявления за визия и мисия съвпадат много тясно с отворена мрежа и демократизирано публикуване:

„Хората имат свободата да избират как се споделя тяхното цифрово съдържание“ е нашето изявление Vision. „Насърчаване на успеха чрез предоставяне на отворена уеб платформа по избор“ е нашата декларация за мисия.

лого на dreamhost
Брет Дънст – DreamHost VP на корпоративните комуникации

DreamHost е WordPress хостинг също е много просто.

Wordpress хостинг планове

Има само два плана за избор:

 1. Споделен начинаещ. Това е добре за малките уебсайтове на WordPress, тези, които тепърва започват, и всички, които имат строг бюджет. Той идва със споделен хостинг сървър, поддържа един уебсайт и се предлага с неограничен трафик, бързо SSD съхранение, SSL сертификат с едно щракване, поддръжка 24/7 и възможност за надграждане, за да добавите имейл акаунт. Този план започва в $ 2.59 / месец.
 2. DreamPress. Това е мощен WordPress хостинг за големи уебсайтове и фирми, които искат безпроблемно представяне на сайтовете си с висока трафик. Той е оптимизиран за WordPress и с вградени инструменти. Той се предлага с бърз облачен сървър, включва един уебсайт, 10K посетители на месечен сайт, 30GB SSD съхранение, SSL сертификат с едно щракване, хостинг по имейл, поддръжка 24/7 и безплатна предварителна инсталация на Jetpack. Този план започва в $ 16.95 / месец.

С хостинг на DreamHost WordPress получавате бързо скорост на осветление, вградени функции за сигурност и обучени специалисти по WordPress, които да ви помогнат с вашите въпроси и притеснения.

В допълнение всички планове за хостинг на WordPress се предлагат с:

 • Автоматични актуализации на WordPress (актуализации на ядрото на WordPress и сигурност)
 • Инсталиране на WordPress и популярни приставки и теми, за да започнете
 • Поверителност на домейна
 • Неограничени имейл адреси
 • Персонализиран контролен панел DreamHost
 • Вградена защитна стена за уеб приложения (WAF)
 • Цялостно управление на домейна
 • SFTP и SSH достъп
 • WP-CLI

Ако изберете план за хостинг на DreamPress, ще получите също кеширане на ниво сървър, кеширане на обекти, незабавно стартиране на сайт, кеширане на лак, компресия на Brotli, моментални надстройки, HTTP статус по подразбиране и NGINX с активиран HTTP2.

често задавани въпроси

Ето отговори на някои от най-често задаваните въпроси:

 1. Какво е DreamHost? DreamHost е базирана в Лос Анджелис уеб хостинг компания. Основана е през 1996 г. от Далас Бетюн, Джош Джоунс, Майкъл Родригес и Сейдж Уейл. Официалният им уебсайт е www.dreamhost.com. Прочетете повече на страницата им в Уикипедия.
 2. Какъв тип хостинг планове са налични с DreamHost? Споделен, VPS, посветен и управляван хостинг на WordPress.
 3. Какъв тип контролен панел се използва? Персонализираният контролен панел на DreamHost.
 4. Ще получа ли SSL сертификат? Да, всички домейни, хоствани от DreamHost, получават безплатен SSL сертификат Let’s Encrypt SSL и се радват на инсталиране с 1 щракване, извършено в контролния панел.
 5. Мога ли да хоствам имейл акаунт? Освен ако не инвестирате в хостинг плана за споделено начало, ще получите хостинг по имейл с неограничен имейл адрес.
 6. DreamHost предлага ли създаване на уебсайт? Да, всички хостинг планове идват с Remixer, който е създателя на уебсайтове на DreamHost. Освен това получавате предварително проектирани теми, от които да избирате, вградени стокови изображения и цветови схеми, от които да избирате. Можете също така да създадете толкова много уеб страници, колкото искате – всички, без да е необходимо да знаете код.
 7. Каква поддръжка на клиенти мога да очаквам с DreamHost? Можете да получите достъп до поддръжка за чат на живо 7 дни в седмицата по време на удължено работно време, 24/7 поддръжка по имейл и да плащате за първокласна поддръжка за обратно повикване по телефона. Наличен е и форум на общността и обширна база знания с множество статии за няколко теми.
 8. Какви гаранции има? DreamHost предлага 100% гаранция за продължаване на времето (заедно с компенсация в случай, че сайтът ви се понижи), както и 97-дневна гаранция за връщане на парите.

Препоръчвам ли DreamHost?

С толкова много избор за уеб хостинг там, което отличава DreamHost от почивка?

Ние наистина вярваме в отворена мрежа, която зачита правата на собственост на всички потребители. Създателите на съдържание не трябва да се ограничават от Условия за ползване, които отнемат част от собствеността върху собствените им цифрови медии.

Те не трябва да търсят технологичните компании, за да им кажат какво могат и не могат да публикуват онлайн. DreamHost предоставя истинска преносимост на данните и уважение за нашите потребители и тяхното съдържание, а ние го правим със силата на софтуера с отворен код.

лого на dreamhost
Брет Дънст – DreamHost VP на корпоративните комуникации

В крайна сметка има добра причина DreamHost да съществува от толкова време и да задържи успеха си. То предлага лесни за разбиране хостинг планове, достъпни цени и повече от достатъчно функции да стартирате уебсайт с приличен размер без никакви проблеми.

Това каза, като нямате cPanel или Plesk контролния панел за управление на информацията за акаунта може да се превърне в онези, които обичат интуитивния характер на по-традиционните контролни панели. Да не говорим, че да плащаш за телефонна поддръжка няма да стои добре с много потенциални клиенти.

За блогъри, малки фирми и такива с уебсайтове на WordPress, DreamHost е адекватен доставчик на хостинг услуги. Въпреки че е важно да се уверите, че тяхната простота предлага достатъчно чрез функции за вас и вашия растящ сайт.

Това каза, ако решите да ходите с DreamHost хостинг, можете поне да си починете от факта, че имате 97 дни за да решите дали те са правилният избор за вас или не.

Така че, проверете DreamHost и се уверете сами. Техният създател на ремиксър на уебсайтове, несъществуващите ограничения на трафика, отдадеността на околната среда и поддръжката по електронна поща 24/7 може да са точно това, което трябва да стартирате успешен уебсайт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map