Преглед на Bluehost

Имате ли достатъчно от всички тези светещи Прегледи на Bluehost, с всички перфектни петзвездни оценки? Аз също. Представете си, че четете честен отзив за тях. Без всички перфектни петзвездни оценки, пристрастията и ненужния и безполезен пух.


Вероятно си мислите, че това тук е просто още един от тези прегледи. Че това е още едно от тях Преглед на Bluehost сайтове, които ги нареждат като numero uno!

Не сирее, ъ-ъ, грешиш за това. Това е не още един от тях. Защото това тук е моят личен, безпристрастен и брутално честен преглед.

Разбира се, те са всеобхватна, евтина и като цяло добре уеб хост, когато стартирате първия си сайт, но хората са склонни или да ги обичат или мразят.

отзиви в TwitterСмесена торба с оценки в Twitter

Ако мислите да се запишете с тях, тогава ми дайте десет минути от вашето време и аз ще ви предам всички задължителни факти и ще отговоря на въпроси като.

 • Колко струва?
 • Добри ли са те или трябва да избера друг уеб хост?
 • Ако се запиша с тях, ще си върна ли парите, ако съм недоволен?
 • Какви са плюсовете и минусите на използването им?
 • Кой е най-добрият план за получаване?
 • Какво е (и не е) включено в хостинг пакетите?
 • Bluehost идва със SSD? Неограничено съхранение & честотна лента?
 • Мога ли да хоствам множество уебсайтове в тях?
 • Има ли допълнителни екстри, които са включени безплатно?

Когато приключите с четенето на този преглед на Bluehost (актуализация на 2020 г.), ще разберете дали те са правилния (или грешен) уеб-домакин, за който можете да се регистрирате с.

Щраквайки върху този линк, вие получавате 65% отстъпка от нормалната цена и хоствайте вашия уебсайт само $ 2,95 на месец.

Contents

Какво ще научите в този отзив

 1. Професионалисти & Против

Bluehost добър уеб хост ли е? Тук са плюсовете и минусите на използването им. Има много позитиви, но има и негативи.

или скочи до или

 1. планове & Цени

Тук ще ви дам преглед на техните хостинг планове. Разберете какво е (и кое не) включени в техните споделени хостинг планове.

и

 1. ЧЗВ

Имате ли конкретен въпрос относно този уеб хост? Тогава вероятно е отговорен в моя най-често задавани въпроси раздел.

 1. Препоръчвам ли ги?

Разбирам ако мисля, че са добър уеб-домакин. Ако се регистрирате или е по-добре да се регистрирате с конкурент?

Вижте моите, за да разбера дали мисля, че Bluehost е пътят.

Преди да вляза в прегледа тук, ще ви дам кратко резюме.

За Bluehost

 • Bluehost е основана през 2003 от Мат Хийтън и седалището му е в Прово, Юта.
 • Повечето планове идват с неограничено дисково съхранение и честотна лента.
 • А безплатно име на домейн за една година е включено включено в повечето планове.
 • Bluerock е тяхната нова и (скорост) & сигурност) подобрен контролен панел (cPanel).
 • Безплатно SSD устройства идват включени във всички споделени хостинг планове.
 • Сървърите се захранват от PHP7, HTTP / 2 и NGINX + кеширане
 • Те предлагат безплатно SSL сертификати (Нека шифроваме) и CloudFlare CDN.
 • Те предлагат a 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Официален партньор на WordPress.org
 • Уебсайт: www.bluehost.com

Сега нека се потопим в прегледа ..

Плюсове на Bluehost & Против

Нека да разберем какви са плюсовете и минусите. Защото никога не трябва да слагате всичките си яйца в една кошница и това се отнася и за закупуване на уеб хостинг.

През годините загубих много яйца поради факта, че не направих първоначалното проучване на уеб хост и проверих всички факти.

Така че, когато получавате уеб хостинг, не забравяйте да направите своите изследвания, преди да купите. Трябва да претегляте плюсовете и минусите на използването им и да оставите фактите да говорят сами за себе си.

Това, което се откроява в тази компания е, че те са съществува от 2003 г. и хоства над 2 милиона уебсайтове. Те са една от най-популярните, евтини, споделени хостинг опции.

Но добри ли са??

преглед на bluehost

Първоначално те просто предлагаха споделени хостинг планове, но сега предлагат разнообразни услуги, включително домейни, облачен хостинг и различни опции за хостинг, включително хостинг за WordPress и WooCommerce.

Както всяка компания, те идват както плюсове, така и минуси. И тъй като е един от най-големите хостинг доставчици в света, това доказва, че мнозина имат вяра в тях. Според класацията на потребителите, те са класирани на 9,7 от 10 от потребителите.

Някои акценти от ревюто на Consumer Rankings бяха, че те са лесни за използване, лесно се регистрират и cPanel улеснява инсталирането на WordPress и е много добре организиран.

Но се страхувам, че не са всички рози и слънце. Има и някои важни недостатъци.

Така че по-долу са повече от добрите, лошите и грозните от използването на техните уеб хостинг услуги.

Професионалисти на Bluehost

Те имат няколко наистина добри неща отивам за тях.

Наистина евтин уеб хостинг

Те имат някои от най-евтините хостинг планове в бранша. Плановете започват от $ 2,95 на месец в момента на писането.

Това е наистина евтин уеб хост. Въпреки това и е малко сенчесто, трябва да платите 36 месеца предварително, за да получите тази цена.

Добър за WordPress сайтове

Bluehost е добър вариант за WordPress, защото неговият нов Платформа Bluerock е фокусиран върху WordPress контролен панел, предлагащ интегрирано изживяване с уебсайтове на WordPress.

Инсталирането на WordPress е лесно, можете да преминете през Автоматична инсталация на WordPress с едно щракване процес, или можете инсталирайте WordPress инсталиран на акаунта когато се регистрирате.

Bluerock доставя страници на WordPress 2-3 пъти по-бързо от предишния технически стек и се предлага с вграден NGINX кеширане на страници.

Всеки сайт на WordPress ще се възползва от най-новите функции за сигурност и производителност като:

 • Безплатен SSL сертификат
 • PHP7
 • Постановка на WordPress
 • SSD устройства
 • NGINX + кеширане
 • Безплатен облачен CDN
 • HTTP / 2

Контролен панел Bluehost Bluerock

Одобрен от WordPress

Една от най-големите хостинг платформи, WordPress, ги препоръчва. FYI SiteGround също е одобрен от WordPress.org уеб хост.

Разбира се, това са платени препоръки (поне косвено, както Bluehost, така и SiteGround спонсорират много конференции на WP по целия свят), но въпреки това това все още е официално одобрение..

потвърждение на wordpress

Щедра гаранция за връщане на парите

Противно на отрицателните отзиви, те се придържат зад своите продукти и услуги, като предлагат 30-дневна политика за пълно възстановяване.

Дори и след 30 дни получавате продължително възстановяване на вашия план. Ако все пак решите да напуснете, също няма да намерите неудобни неустойки или скрити такси.

Добър ъптайм

Продължителните записи на Bluehost са наистина добри. Наблюдавам ъптайма на 5 произволни уебсайта. 4 от 5 уебсайта са имали нулев прекъсване, т.е. 100% продължаване през последния месец. 1 от 5 е имал 99,6% продължаване (това би се равнява на около 4 часа прекъсване през месеца).

Сигурността е приоритет

Те предлагат добра защита за вашия уебсайт. Те осигуряват сигурен достъп до черупките (SSH), така че уеб разработчиците и администраторите да имат достъп до конфигурационните файлове сигурно. SpamExperts, Apache SpamAssassin и Spam Hammer са техните инструменти за избор срещу спам.

Те предлагат други функции за защита, като черен списък с IP адреси, директории, защитени с парола, филтри за имейл акаунти и потребителски акаунти, както и достъп за управление на цифрови сертификати и частни ключове.

Полезен потребителски портал за поддръжка

Те предоставят 24/7 техническа поддръжка. В допълнение към това, те имат a база данни където потребителите могат да проверяват видео уроци, да преглеждат подкрепяща документация и др.

Честно казано, много хора мразят @bluehost. Тъжно е, че имаха лошо преживяване. Нашата беше страхотна. 2+ години страхотно обслужване на техния споделен основен план. Дори не сме обмисляли промяна на хостинг компаниите, докато не достигнахме 100 000 преглеждания на страници за един месец.

– Двойката на разсъдъка (@TheSavvyCouple) 25 ноември 2018 г.

Базата данни със знания работи добре за онези, които не искат да чакат за телефон или поддръжка за чат. Също така техният YouTube канал съдържа множество полезни видео уроци.

Партньорска програма

Bluehost е сред най-търсените уеб хостинг партньорски програми. През 2018 г. на филиалите бяха изплатени 11 милиона долара комисионни.

партньорска програма

Регистрирайте се лесно и безплатно; не са необходими изисквания, за да отговарят. Няма ограничение за комисионните и те ви плащат 65 долара за сезиране.

Разнообразие от хостинг опции

Ако искате да се присъедините само с една хостинг компания, докато бизнесът ви расте, Bluehost има отговор за това. Те предоставят четири плана, така че не е нужно да превключвате за надстройки на сървъра, докато сайтът ви расте: споделен хостинг, облачен хостинг, WordPress хостинг VPS, посветен и реселърен хостинг планове са на разположение.

План за бърз старт

За тези, които нямат представа откъде да започнат, имат план за бърз старт за $ 79,99. Тази 45-минутна сесия ви дава Обучение 1 на 1 с фирмен експерт.

Ще научите как да използвате всички инструменти в акаунта, като напр. Обиколка с ръководство за cPanel, препоръка за създаване на уеб програми, помощ за инсталиране на теми и приставки, съвети за създаване на страници, указания за имейл акаунти и други общи съвети, които може да имате.

Сега много доставчици на хостинг услуги предлагат безплатно обучение, така че някои биха могли да считат заплащането за плана за бърз старт като лоша функция. Но ако нямате време да чакате наоколо и се нуждаете от цялото това обучение на едно заседание, това може да е плюс за вас.

Щедри екстри

Като част от техния хостинг план получавате безплатно име на домейн за първата година. Също така, за тези, които искат да засилят своя бизнес маркетинг, те предлагат рекламни кредити в AdWords, Bing и други водещи сайтове на Google.

Bluehost WordPress Pro

WordPress Pro е наскоро стартираната управлявана хостинг платформа на WordPress на Bluehost, която е оптимизирана за уебсайтове на WordPress да се зареждат бързо и да бъдат защитени. WordPress Pro се предлага с универсален маркетинг център и табло, където са включени SEO, имейл маркетинг и инструменти за социални медии.

bluehost wordpress prohttps://static.websitehostingrating.com/wp-content/uploads/bluehost-wordpress-pro.jpg

WordPress Pro е по-скъп от другите планове на Bluehost и цените започват от $ 19.95 на месец. Скоростта и сигурността са основните характеристики, но също така се предлага с невероятни функции, като автоматични актуализации на ядрото и плъгините на WordPress, както и редовни архиви и стационарна среда.

Отидете и разгледайте страницата на WordPress Pro, за да видите какво е включено. Струва си да се отбележи, че получавате поддръжка на живо с Grow and Scale и тези планове също ви помагат с дизайн, функционалност или общи въпроси от истински експерти на WordPress 24/7.

Противопоказанията на Bluehost

Имаха много позитиви, но те имат своите недостатъци също.

Объркващо ценообразуване

Колкото и евтино да звучи $ 2,95, потребителите често не четат финия печат, за да забележат, че това е един встъпителна цена въз основа на срок от 36 месеца. Имате опции да изберете 12 или 24-месечни планове, но тези месечни цени са повече.

Например, можете да изберете най-популярния план Plus на цена от $ 4,55 за 36 месеца. За 24 месеца или 12 месеца обаче цената се увеличава съответно до $ 5.45 и $ 6.45. Няма три и шестмесечни сделки за избор.

Без безплатни автоматични резервни копия

Въпреки че предлагат архивиране, архивите се считат за a учтивост. Това означава, че не можете да зависите от това, че данните ви ще бъдат архивирани ежедневно – така че няма гаранции тук. Трябва да настроите и стартирате собствения си архив чрез cPanel и към собственото си локално устройство.

Друга лоша характеристика тук е, че всички данни, които архивират през последните 30 дни, се презаписват. В Условията им ясно се посочва, че те няма да носят отговорност за това.

С други думи, можете да получите достъп само до най-новото архивиране, което имат, дори да не е този, който трябва да възстановите вашия сайт.

Site Backup Pro е платена добавка. Той създава редовни и автоматизирани архивиране на вашия сайт. Но това е премиум функция, в която трябва да инвестирате.

„Неограничен“ наистина означава „ограничен“

Плановете Plus, Prime и Business Pro могат да се похвалят с неограничения си брой уебсайтове и „неметрирано“ съхранение, имейл акаунти, имейл съхранение и поддомейни, предоставени на клиенти.

Въпреки това, тяхното потребителско споразумение, клауза 7 Правила за използване и дефиниции обясняват друго. Това е само неограничено до определено ниво.

Техният неограничен план е съпоставим с повечето доставчици (т.е.. Bluehost не е единственият уеб хост, който обещава „неограничен“ уеб хостинг).

Драконизиращо затваряне / защита на процесора

Те разгърнаха това през 2009 г. и объркаха няколко клиенти. Може и да не сте чували за заглушаване на процесора предварително. Можете да намерите вашия CPU заглушаване, когато влезете в cPanel.

Най-просто казано, ако смятат, че уебсайтът ви използва твърде много ресурси, може да реши запазете ресурсите на сървъра чрез замразяване на използването на вашия процесор.

Това обаче не е уникално само за този уеб хост. Всъщност всички споделени уеб хостове ограничават прекомерното използване на ресурси.

Няма хостинг на Windows

Те предлагат само базирани на Linux сървъри. С други думи, не можете да получите хостинг на Windows. Това не представлява голяма грижа, тъй като Linux е най-използваната и популярна операционна система за уеб сървъри.

Но за тези, които предпочитат хостинг на Windows, това е проблем.

Без гаранция за ъптайм

Те не предлагат гаранция за ъптайм. Когато избирате доставчик на хостинг услуги, искате да продължите максимално до 100%. Те не ви дават гаранция, но тяхното споразумение за мрежата / сървъра за необичайно време гласи, че „повечето проблеми се решават за приблизително 15 минути“.

Те са средно около 99,94% продължителност. Това .05% прекъсване означава, че за цяла година сайтът ви е за 4,4 часа. Като цяло техният продължителен срок е надежден, но отново, няма гаранция, че сайтът ви ще работи и работи през повечето време.

Времето за зареждане може да бъде бавно

Времената им за натоварване също не винаги са най-бързи. Според проучване на Kissmetrics 47% от потребителите вярват сайтът трябва да се зареди за по-малко от 2 секунди. И 40% от потребителите ще напуснат сайта, ако това ви отнеме повече от 3 секунди.

Ако вашият уеб хост не може да ви осигури време за бързо зареждане и не оптимизирате уебсайта си за бързина и ефективност, рискувате да загубите на много трафик на сайта.

Продажбата е бизнес модел

Техен практики за продажба са създадени да ви накарат да ги закупите. С други думи, ще се появят досадни изскачащи прозорци и сигнали, които се опитват да ви убедят да купувате повече.

Например, те трябва да изберат, преди да проверите и да завършите регистрацията с тях. Освен това има добавки за инсталиране, които ще трябва да закупите, които обикновено са включени с други доставчици на хостинг като вградени функции.

Бавни времена за реакция на подкрепа

Въпреки че имат денонощна техническа поддръжка, те не винаги са лесно достъпни. Времената за реакция могат варират от десет минути до час. Първоначалният отговор се генерира автоматично в някои случаи.

бавна поддръжка

Добрата новина е, че са направили значителни инвестиции в своя канал за поддръжка с акцент върху опита и успеха на клиентите. Каналът за гласова поддръжка на екипа за поддръжка нарасна оценките на удовлетвореността на клиентите до исторически високи резултати от 4,86 ​​(от 5) за 2018 г..

Скъпи цени за подновяване

Подобно на други хостинг компании, въвеждащото им ценообразуване е да примамват клиенти. Това също е доста подвеждащо. Така че, когато дойде време за подновяване, ще бъдете шокирани да откриете увеличението на цените с близо 90%!

Ако решите да се регистрирате по-добре е да се запишете за период от 24/36 месеца по отстъпка от уводното ценообразуване.

Безплатна миграция на сайтове не е включена

Ако искате да превключите хостове, имайте предвид те предлагат миграции на сайтове, въпреки това срещу такса.

Те ще прехвърлят до 5 сайта и 20 имейл акаунта на цената от $ 149.99. Сравнявайки това с други доставчици на уеб хостинг, това е извадка, тъй като повечето изобщо не таксуват нищо за миграцията на вашия сайт.

Хостинг пакетите на Bluehost

Сега ще обясня малко какво можете да очаквате във всеки от техните споделени хостинг планове. Има четири плана: Basic (или техния стартов план), Plus, Prime и Business Pro.

Много отзиви дори не споменават Bluehost, че има четири плана; обикновено те покриват само три.

(Ако решите да ги пуснете) Препоръчвам ви започнете с основния план, тъй като това е най-евтиното и най-лесното за начало. Винаги можете да надстроите по-късно ако искате повече мощност и функции.

Ако възнамерявате да управлявате уебсайт за малък бизнес или личен уебсайт, тогава наистина не трябва да имате нужда от по-скъпия пакет.

планове и пакети

Основен план

Както е сега, основният план е $ 2,95 на месец и е идеален за начинаещи. Ще имате един домейн за вашия уебсайт. Тази опция е популярна, особено за блогърите.

Този план включва до 50 GB място за съхранение, 100 MB съхранение на имейл, пет имейл акаунта, 25 поддомейни и основна резервна копие на сайта.

След това скоростта им на подновяване е 7,99 щ.д. / месец за срок от 24 месеца (вместо първоначалния 36-месечен срок).

Основен план

Този план има повече използване на ресурси и е на цена от 6,95 долара на месец. Този план не е толкова популярен сред клиентите, защото там има по-добри хостинг оферти.

Ще получите същите функции, както при Plus Plan (вижте по-долу), както и $ 80 / година в екстри, поверителност на домейна и Site Backup Pro. Цената им за подновяване е 14,99 долара / месец.

Плюс план

Плюсният план е най-популярният им план с $ 4.45 / месец.

Този план включва неограничен брой уебсайтове, хранилище, имейл акаунти, съхранение на имейли, добавъчни домейни и поддомейни.

Имайте предвид обаче техните неограничени условия. Можете също така да получите 24 $ / година допълнителни и Експерти за спам в един домейн.

Има маркетингови оферти до 200 долара. Степента им на подновяване е 10,99 долара / месец след това.

Бизнес про план

Планът за бизнес Pro струва $ 13,95 и ви дава всичко, което предлага премиерният план, с този план обаче имате и включваха специализиран IP, до 300 000 индекса и експерти по спам за два домейна.

Има и SSL сертификат, безплатен абонамент за тяхната услуга Site Backup Pro и други сервизни преимущества. Цената им за подновяване е 23,99 долара / месец.

От тези четири плана, повечето хора намират, че основният план им е най-подходящ. Повечето хора не смятат да хостват множество уебсайтове, така че вашите нужди трябва да бъдат посрещнати с този план.

Ако установите, че нараствате (или ако възнамерявате да хоствате множество уебсайтове), тогава най-добрият залог ще бъде Prime или Pro Plan.

Сравнение на цените на Bluehost

плантерминРедовна ценаСпециална цена
Основен план12 месеца$ 8.99 / месец$ 5,45 / месец (39% отстъпка)
Основен план24 месеца$ 8.49 / месец$ 4.95 / месец (41% отстъпка)
Основен план36 месеца$ 7.99 / месец$ 2,95 / месец (50% отстъпка)
Плюс план12 месеца$ 12.99 / месец$ 8,95 / месец (31% отстъпка)
Плюс план24 месеца$ 11.99 / месец$ 7,45 / месец (37% отстъпка)
Плюс план36 месеца$ 10.99 / месец$ 5.95 / месец (45% отстъпка)
Основен план12 месеца$ 16.99 / месец$ 8.95 / месец (47% отстъпка)
Основен план24 месеца$ 15.99 / месец$ 7,45 / месец (53% отстъпка)
Основен план36 месеца$ 14.99 / месец$ 5.95 / месец (60% отстъпка)
Бизнес Про план12 месеца$ 25.99 / месец$ 18.95 / месец (27% отстъпка)
Бизнес Про план24 месеца$ 24.99 / месец$ 15.95 / месец (36% отстъпка)
Бизнес Про план36 месеца$ 23.99 / месец$ 13.95 / месец (41% отстъпка)

Цените на Блухост за добавки

ДобавкатаЦена
Допълнителни имена на домейни:$ 15,99 на година на регистрация
Специализиран IP адрес:$ 5,99 на месец
SSL сертификати:$ 49,99 на година
SpamExperts Филтриране на поща:$ 2,99 на месец за име на домейн
Поверителност на Whois домейн:Поверителност на домейна на 11,88 долара на домейн годишно
SiteLock:$ 1,99 на месец (Фактурирани годишно при $ 23,88 годишно)
Резервно копие и възстановяване на сайта Pro:$ 2,99 на месец (Фактурирани годишно при $ 35,88 годишно)
Изтекъл период на активиране на акаунта:$ 30.00
Jumpstart за търсачка:$ 2,99 на месец (Фактурирани годишно при $ 35,88 годишно)

Сравнение на хостинг плана на Bluehost

Кой план трябва да получа? Това е, което цели този раздел да ви помогне да разберете …

И така, какви са разликите между хостинг пакетите Basic, Plus, Prime и Pro? Ето сравнение на Основни срещу плюс план, Плюс срещу Prime план и Prime срещу Pro план.

Bluehost Basic срещу Plus преглед

Основният им план е най-евтиният им план, така че идва с най-малко ресурси и функции Основната разлика между основния и плюс план е, че с основния план сте разрешено да хоства само един уебсайт, но с плана Plus можете хоствайте неограничен уебсайт. Ако възнамерявате да стартирате няколко уебсайта, тогава трябва да изберете плана Plus.

Друга основна разлика между тези два плана е количеството уеб пространство, което можете да съхранявате на сървъра. Основният план идва само с 50 GB дисково пространство, като има предвид, че планът Plus се предлага с неограничено пространство. 50GB е доста много място и в повечето случаи трябва да е достатъчно, но ако съхранявате много изображения и видеоклипове, то може бързо да се добави.

Накрая на брой имейл акаунти и количество хранилище за електронна поща на основния план е доста ограничен. Може би не толкова броят на имейлите, тъй като повечето потребители никога не използват повече от 5 имейл адреса, но разполагането само със 100MB пространство за съхранение на имейли е доста малко и можете бързо да изчерпите място.

Трябва да помислите за избора на план „Плюс“, ако:
 • Искате да хоствате неограничени уеб сайтове на вашия хостинг акаунт
 • Искате неограничено дисково пространство вместо 50 GB, което се предлага с основния план
 • Имате нужда от неограничени имейл акаунти с неограничено пространство за съхранение на имейл
 • Вие искате SpamExperts, който е техният инструмент за защита от спам

Bluehost Plus срещу Prime Review

Има много малко разлики между хостинг пакетите Plus и Prime. Всъщност има само неща, които разграничават тези планове. Това е с основния план, който получавате безплатна поверителност на домейна (известен също като Whois поверителност) за вашето име на домейн, а също така идва и основният план SiteBackup Pro която е тяхната услуга за архивиране и възстановяване на уебсайтове.

Ако се хвърляте между тези два плана, тогава сте много по-добре да изберете основния план.

Трябва да помислите за избора на основния план, ако:
 • Вие искате безплатна поверителност на имена на домейни, Whois поверителност
 • Искате SiteBackup Pro, която е услугата за архивиране и възстановяване на уебсайта им

Bluehost Prime vs. Pro Review

Има няколко разлики между Prime и Pro хостинг план, за които си струва да знаете. Първият и важен, ако възнамерявате да стартирате електронна търговия или по-интензивен WordPress сайт е, че сайтовете на Pro плана ще бъдат хоствани на високопроизводителни сървъри.

Сървърите с висока производителност в Pro план имат 80% по-малко акаунти на сървър, което позволява използването на повече ресурси на акаунт (повече използване на процесора, използване на диска, честотна лента). Той предлага повече скорост, повече мощност, с по-малко потребители.

Про планът също ви дава a специален IP адрес и частен (не споделен) SSL сертификат.

bluehost pro план

Трябва да помислите за избора на Pro план, ако:
 • Искате сървъри с висока производителност (т.е. уеб сайт с бързо зареждане) и по-малко потребители, които споделят сървърните ресурси
 • Искате безплатен специален IP адрес и частен (не споделен) SSL сертификат

Кой хостинг план е най-подходящ за вас?

Новата им платформа Bluerock е контролиран панел, фокусиран върху WordPress, предлагащ интегрирано изживяване с уебсайтове на WordPress. Bluerock доставя страници на WordPress 2-3 пъти по-бързо от предишния технически стек. Всеки сайт, хостван на Bluehost.com, ще се възползва от най-новите функции за сигурност и производителност като:

 • Безплатни Да шифроваме SSL сертификат
 • PHP7, HTTP / 2 и NGINX + кеширане
 • WordPress сценични среди
 • SSD устройства
 • Безплатен облачен CDN
 • Безплатно име на домейн за първата година

Сега знаете какви планове могат да предложат и сте в по-добра позиция да изберете най-добрия споделен хостинг план за вашите нужди. Не забравяйте, че винаги можете да надстроите до по-висок план, ако се нуждаете от повече ресурси и функции.

Въз основа на моя опит, ето моята препоръка за вас:

 • Препоръчвам ви да се регистрирате с основния план, ако възнамерявате да стартирате основен един уебсайт.
 • Препоръчвам ви да се регистрирате с плана Plus, ако възнамерявате да стартирате повече от само един сайт или WordPress сайт.
 • Препоръчвам ви да се регистрирате с основния план, ако възнамерявате да стартирате WordPress или друг CMS сайт, и искам сигурност и предотвратяване на спам Характеристика.
 • Препоръчвам ви да се регистрирате с Pro плана, ако възнамерявате да стартирате уебсайт за електронна търговия или WordPress, и искам a специален IP адрес плюс сигурност и предотвратяване на спам Характеристика.

често задавани въпроси

Тук ще намерите отговори на някои от най-често задаваните въпроси. Помислете за това като неофициален FAQ.

Какво е Bluehost?

Bluehost е уеб хостинг компания, която предлага редица хостинг услуги; от споделен хостинг, облачен хостинг, хостинг на WordPress, хостинг на WooCommerce, VPS хостинг и специализирани сървъри, до регистрация на имена на домейни и маркетингови услуги за малък бизнес.

За какво трябва да влезете в Bluehost …?

Входът в акаунта в Bluehost е https://www.bluehost.com/cgi-bin/cplogin. Входът в Bluehost уеб пощата е https://login.bluehost.com/cgi/webmail. Входът на филиал в Bluehost е https://www.bluehost.com/cgi/partner.

Кога е основан Bluehost и къде е техният щаб?

Bluehost е основана през 2003 г. от Мат Хийтън. Той забеляза, че уеб хостинг услугите, предлагани по това време, са недостатъчни, така че той реши да поправи това, като изгради своя собствена уеб хостинг услуга. Седалището на компанията може да се намери в Прово, Юта, САЩ. Официалният им уебсайт е www.bluehost.com. Прочетете повече на страницата им в Уикипедия.

Bluehost и HostGator са една и съща компания?

Не, Bluehost и Hostgator са отделни марки и компании; но и двете са дъщерни дружества на Endurance International Group (EIG). EIG също притежава хостинг компании като iPage, FatCow, HostMonster, JustHost, Arvixe, A Small Orange, Site5, eHost и още куп по-малки уеб хостове.

Мога ли да хоствам няколко домейна в Bluehost?

Зависи дали имате основен, плюс, премиер или бизнес професионален акаунт. Можете да добавяте множество домейни и да хоствате множество уебсайтове в плюс, премиер и бизнес професионалист планове. Разрешено е да хоствате само един addon домейн / уебсайт в основен план. Също така е полезно да разберете различните видове домейни.

Основен домейн: Това е името на домейн, което се счита за основен домейн на вашия акаунт. Това е домейнът, който използвате за влизане във вашия акаунт, и домейнът, който използвате, когато имате работа с представители. Може да има само един основен домейн на акаунт.

Паркиран домейн: Паркираните домейни са домейни, които пренасочват към съдържанието и уебсайта, който прави основният ви домейн. Така че, ако вашият основен домейн е cookingstore.com, може също да искате да имате подобни имена като cookingstore.net, cookingstore.org и т.н., като паркирани домейни, тъй като те са толкова сходни. Получавате 5 от тях с основен пакет и неограничен с плюс, премиер или бизнес професионални пакети.

Под-домейн: Това са домейни, които се създават, когато добавите префикс към основния си домейн. Така че, ако вашият уебсайт има раздел на форума и го направите така, че хората да могат да стигнат до форумите, като напишат mywebsite.forum.com, тогава това е известно като „поддомейн“. Получавате 25 от тях под основен пакет и неограничени под плюс, премиер и бизнес професионални пакети.

Домен на добавка: Това са домейни, които свързват към напълно отделен уебсайт от основния ви домейн. Отделни уебсайтове със собствени имена на домейни се считат за добавки. Получавате неограничени количества от тях, независимо от пакета.

Каква подкрепа предлагат?

Да, предлагат 24/7 поддръжка за обаждания, поддръжка по имейл и чат на живо. Така че можете да получите експертна помощ, без значение кога ви е необходима.

На какви езици говори поддръжката на Bluehost?

Техническата поддръжка се предоставя в Английски и само на английски.

Как да разбера дали Bluehost е свален?

Ако искате да проверите състоянието на уебсайтовете, хоствани на тях, можете да отидете на bluehost.com/hosting/serverstatus и да въведете вашето име на домейн или име на акаунта, след което ще ви изпрати актуализация за това дали сайтовете работят правилно или не. Можете също така да използвате този безплатен инструмент, за да проверите дали вашият уебсайт (или който и да е уебсайт за този въпрос) не е или не.

Bluehost има ли създател на уебсайт?

Не, те нямат вътрешен строител на уебсайтове. Вместо това, той насърчава своите потребители да използват или Weebly или WordPress, които могат да бъдат инсталирани много лесно. И двете Weebly и WordPress са страхотни създатели на уебсайтове и са особено полезни за начинаещи.

Вижте нашето стъпка по стъпка ръководство за инсталиране на WordPress

Bluehost предлага ли SSL сертификати?

Да, закупуването или подновяването на SSL сертификати е много лесно; просто следвайте тези прости стъпки:

 • Влезте в акаунта си и отидете на контролния панел
 • Щракнете върху заглавката на добавките, след което потърсете „SSL“ в полето за търсене
 • Кликнете върху „добавяне в кошницата“ на SSL сертификата, който най-добре отговаря на нуждите на вашия уебсайт
 • Ще ви бъде изпратен имейл за потвърждение на избрания от падащото меню имейл адрес, просто следвайте инструкциите в имейла и вашият SSL сертификат ще бъде активиран
Bluehost идва ли с мрежа за доставяне на съдържание (CDN)?

Ако имате много трафик на уебсайта си, той може да стане бавен и да се срине много. Това ще отвърне много потенциални посетители и ще навреди на шансовете ви за успех. Един от начините за това е използването на мрежа за доставяне на съдържание, което го прави така, че съдържанието на вашия уебсайт да бъде хоствано на различни сървъри в различни географски области. Потребителите ще изтеглят съдържанието от най-близкия географски сървър. Bluehost идва с Cloudflare вграден директно в него. Cloudflare е върхът на мрежата за доставка на линейно съдържание. Можете да го активирате на всеки от вашите сайтове, абсолютно безплатно.

Какво е „Business On Tapp“?

Business on Tapp е мобилно приложение, стартирано от тяхната компания майка, Endurance International Group. Безплатното приложение дава възможност на малкия и средния бизнес да осъществяват директна връзка с потенциални клиенти и съмислени предприемачи. Някои от функциите в приложението включват:

Размяна на визитни картички: Създайте своя собствена персонализирана визитка и я използвайте за взаимодействие с местни фирми.

Експерт Q&А: Задайте въпрос и отговорете ли от общността от експерти, които също използват приложението.

Анкети и пазарни проучвания: Провеждане на бързи примерни проучвания с помощта на Business на Tapp потребители. Получете информация за най-новите тенденции в областта на бизнеса.

Изпитайте информативно редакторско съдържание: Прочетете уникалните и интересни парчета, написани от експертите на общността Business on Tapp, които не са достъпни никъде другаде.

Какво е Bluehost „Търсачка Jumpstart“?

SEO (оптимизация за търсачки) е важна част от работата на уебсайт, тъй като е необходимо да се насочи трафик към вашия уебсайт. Пакетът Jumpstart за търсачки е an Добавка за SEO пакет които потребителите могат да получат за допълнително $ 1,99 на месец. Това ще позволи на уебсайтовете им да се показват в Google, Bing и Yahoo много по-бързо от обикновено.

Предлагат ли поверителност на домейна WHOIS?

Цялата информация за всяко име на домейн е достъпна за всеки в интернет. Когато добавите поверителност на домейна до вашата регистрация, ($ 11.88 на домейн годишно) информацията за контакт, посочена в базата данни на whois, ще бъде Blue Host. Все още ще сте собственик на името на домейна, но данните за връзка с вас няма да бъдат достъпни чрез публичната информация за whois.

Какво е Bluehost „SiteLock“?

Това е добавка, която потребителите могат да получат $ 1,99 на месец, тя осигурява стандарт защита на уебсайта, като:

 • Защита от DDoS атаки
 • Сканиране на зловреден софтуер
 • Премахване на зловреден софтуер
 • Защита срещу спам
Bluehost “Postini”, какво е това?

За цената на $ 1 на месец, потребителите могат да получат Postini защита на електронната поща. Постини е задвижвани от Google и е най-добре описан като промишлен силов филтър за спам. Той ще филтрира всичките ви имейли чрез разширени филтри против спам, така че входящата ви поща никога да не е пълна с нежелани имейли.

Какво е Bluehost „Site Backup Pro“?

Site Backup Pro е an незадължителна добавка. Създава редовно архивиране на вашия сайт, така че ако нещо се обърка, можете да възстановите сайта си до по-ранна версия с натискането на бутон. Услугата също така ви позволява да изтеглите компресирана версия на ресурсите на вашия уебсайт; за лесно възстановяване.

Може ли Bluehost да се справи с висок трафик?

Те са способни да обработват голям трафик, но техните планове за споделен хостинг не са подходящи за уебсайтове с голям трафик. По-добре е да отидете с техните VPS или специални планове за сървър. Всеки потребител има достъп до Cloudflare, мрежа за доставка на съдържание, която помага на сайтове с голям трафик да поддържат сървърите си функциониращи и да поддържат уебсайта си бързо работещ. Активирането на Cloudflare е лесно:

 • Влезте и отидете на вашия контролен панел
 • Отидете в секцията домейни и намерете иконата на Cloudflare
 • Кликнете върху активиране
Как да добавите Bluehost имейл към iPhone и Android?

Настройвам електронната поща на вашия iOS или Android е лесна.

IOS

 • Отидете на „поща, контакти и календар“, които ще видите, когато щракнете върху бутона „настройки“.
 • Кликнете върху бутона „добавяне на имейл акаунт“.
 • Щракнете върху „друго“ и след това „добавете акаунт за поща“.
 • Добавете съответната информация и щракнете върху „Напред“.

андроид

 • Отворете приложението Gmail и след това отидете в секцията с настройки.
 • Кликнете върху бутона „добавяне на имейл акаунт“.
 • Въведете своя имейл адрес и след това посочете какъв тип имейл адрес искате да използвате (или POP3 или IMAP).
 • Въведете паролата за вашия имейл адрес и натиснете „следващо“.
Какво е гаранция за продължаване на Bluehost?

При идеални условия те обещават да разрешат повечето проблеми в рамките на 15 минути; така че ъптаймът се върти наоколо 99%. Въпреки това, предвид проблемите, които могат да възникнат, тези числа могат да се променят. Те не санкционират потребителите за напускане на споразумението им за хостинг рано поради непредвиден ъптайм.

Какво представлява защитата на процесора / ефективността на Bluehost CPU?

Те следят много внимателно ресурсите на сървъра като процесор и памет. Поради това те са в състояние да гарантират, че всеки потребител, използващ сървъра, получава равен дял от ресурсите на сървъра. Интензивни ресурси с уебсайтове, лошо оптимизирани уебсайтове и DDoS атаки все още могат да причинят проблеми със сървърите. Бъдете предупредени, ако смятат, че потребителят създава проблеми със сървър, тогава той може да бъде спрян.

Какво е гаранция за връщане на пари от Bluehost?

Гаранцията им за връщане на пари се отнася само за първия срок на споразумение за хостинг. Гаранцията е следната.

 • Потребителите, които откажат в рамките на 30 дни, ще получат пълно възстановяване.
 • Потребителите, които се откажат след тридесетдневния период, получават частично възстановяване.
 • Гаранцията за връщане на пари се отнася само за хостинг планове, парите, изразходвани за домейни или добавки, не подлежат на възстановяване.
 • Няма такси, ако решите да анулирате споразумението за хостинг рано.
Какви опции за плащане предлагат?

По отношение на плащането те приемат всички основни кредитни карти (Visa, Mastercard, American Express и Открийте), PayPal плащания, поръчки за покупки, чекове (само жителите на САЩ могат да плащат по този начин), и парични нареждания (само в щатски долари).

Кредитни карти: Плащането с кредитна карта е опцията за плащане по подразбиране, когато създавате своя акаунт. Просто трябва да попълните вашата стандартна информация за картата (дата на изтичане, име на притежателя на картата и т.н.) и тя ще бъде запазена за бъдещи плащания.

PayPal: PayPal е една от приетите опции за плащане. Но се приемат само моментални плащания. Това означава, че трябва да имате банкова сметка или кредитна карта, свързана с вашата PayPal сметка, за да бъде приета форма на плащане. След като зададете PayPal като основен начин на плащане, всички автоматично подновяване ще бъдат взети от вашата PayPal акаунт.

Парични преводи или Чекове: Парични нареждания и чекове се приемат, но само в парите в САЩ. Срокът за хостинг също трябва да бъде за 12 месеца или повече. Трябва да се създаде фактура, преди да изпратите чек или паричен превод, това е, за да се гарантира, че платената сума е правилна. Услугите, които изискват месечно подновяване, не могат да бъдат платени с чек или паричен превод; те изискват активна кредитна карта или PayPal акаунт. Чекове и парични преводи могат да бъдат изпращани на следния адрес:

Bluehost, Inc.
ВНИМАНИЕ: Фактуриране
560 Timpanogos Pkwy.
Орем, UT 84097
Поръчки за покупка

Те приемат и поръчки за покупка, които могат да бъдат платени с чек или паричен превод. Но след като платите с поръчка за покупка, винаги трябва да плащате, като използвате поръчки за покупка или създадете нов акаунт.

Как мога да отменя плана си Bluehost?

Можете да закриете акаунта си по всяко време за частично възстановяване. Преди да възстановите сумата, уверете се, че знаете:

 • Последните 4 цифри на вашата парола
 • Имейл адресът, посочен във вашия профил, все още се използва.

След като получите паролата си и потвърдите, че имейл, посочен във вашия профил, все още се използва, обадете се на отдела за подновяване на адрес: 844-853-6296. Отделът ще ви изпрати имейл с връзка, която ще ви отведе до контролния панел, където ще бъдете помолени да потвърдите следното:

 • Резервно копие на всички важни данни, включително важни файлове, имейли и бази данни
 • За да разберете, че ако прекратите акаунта си, ще изтриете всички уебсайтове и файлове за всеки домейн, свързан с вашия акаунт
 • Вашите настройки за подновяване на имена на домейни и добавки за домейни
 • Вашата лична информация.
 • Причината за напускането.

След като направите това, натиснете „потвърди“ и ще бъдете информирани дали опитът за анулиране е бил успешен или не. който и да е възстановяванията ще бъдат издадени с кредитна карта или PayPal.

Как да прехвърля име на домейн в (или от) Bluehost?

Ето как прехвърляте a име на домейн към Bluehost.

 • Влезте в контролния панел на вашия домейн (където вашият домейн е регистриран в момента, напр. GoDaddy, Namecheap).
 • Насочете сървърите на имената към тях (използвайки: ns1.bluehost.com и ns2.bluehost.com).
 • Отключете домейна и изключете поверителността (ако е активирана).
 • Придобийте своя EPP код (наричан също auth код или ключ за прехвърляне).
 • Ето видео, което ви показва всички стъпки.

Прехвърляне на вашето име на домейн от Blue Host следва много подобен подход. Ето видео, което ви показва как да прехвърлите.

Какво са Bluehost сървъри на имена?

Сървърите на имена са специализирани сървъри, които обработват заявки от компютри за точното местоположение на услугите на име на домейн. По думите на миряните, мислете за това като телефонен указател. Преди да се обадите на някого, ще им отделите време да потърсят номера им в телефонен указател, ако не бяхте сигурни. Това е логиката, използвана при сървърите на имена.

  Техните сървъри по подразбиране са:
 • ns1.bluehost.com (IP адрес 74.220.195.31)
 • ns2.bluehost.com (IP адрес 69.89.16.4)
Какъв софтуер използват Bluehost сървърите?

Техният сървърен софтуер е: CentOS 6, Linux Kernel 2.6.32, Apache Web Server, cPanel 11.42.x.

Какви езици за програмиране поддържат?

Поддържаните езици за програмиране са: PHP 5.4, Perl 5.10, Python 2.6.6, Ruby + Ruby on Rails, MySQL 5.5, PostgreSQL 8 и други.

Ето видео, даващо преглед на техния стек от технологии:

Bluehost идва ли с твърди дискове (SSD)?

Да те осигурете SSD дискове за всички споделени и облачни хостинг планове. Със SSD хостинг ще се радвате на по-бързи сървърни скорости, по-добра сигурност на данните и по-надеждна работа.

Какво представляват настройките за електронна поща на Bluehost?Препоръчителните им сигурни SSL / TLS настройки за IMAP и POP3 са:
 • Потребител: Вашият имейл адрес: напр. [Имейл защитен]
 • парола: Паролата за вашия имейл акаунт.
 • Входящ сървър: mail.domain.com (където domain.com е вашето име на домейн).
 • Входящо пристанище: 993 (IMAP) или 995 (POP3).
 • Изходящ сървър: mail.domain.com (където domain.com е вашето име на домейн).
 • Изходящ порт: 465 (SMTP).
 • заверка: Парола.
Какво е моето вход в Bluehost cPanel?

Ще намерите данните за вход в cPanel в „имейл за добре дошли“, който сте получили при първото си регистриране. Когато настроите сървърите на имена (т.е. насочихте името на вашия домейн към техните сървъри), можете да влезете в контролния панел, като въведете този URL адрес в уеб браузъра си: http://example.com/cpanel/. Ако предпочитате защитени регистрационни данни, то URL адресът за вход е: https://example.com/securecontrolpanel. (FYI замени „example.com“ с действителното ви име на домейн).

Дават ли достъп до SSH / Shell?

Да, но SSH / Shell достъпът не е активиран по подразбиране. Трябва да потвърдите (вижте по-долу) вашия хостинг акаунт, за да имате SSH достъп във вашия cPanel.

Как да потвърдя акаунта си?

Ако живеете в САЩ или Канада, можете да се обадите на отдела за проверка на 844-460-5819 (между 6 AM-9PM – MST). Ако живеете извън САЩ или Канада или предпочитате имейл, можете да изпратите имейл до [Имейл защитен] (вижте тук каква информация трябва да предоставите в имейла).

Позволяват ли ми да редактирам конфигурационни файлове?

Да, имате достъп до конфигурационни файлове. Например, можете да отмените и редактирате по подразбиране .Htaccess файл, добавете персонализиран php.ini файл, можете да получите достъп Лог файлове и персонализирайте страници за грешки.

Bluehost добър ли е за уебсайтове за електронна търговия?

Те предлагат хостинг на Woocommerce. WooCommerce е плъгин за WordPress, който превръща вашия сайт в пълноценен сайт за електронна търговия. Ето само някои от функциите, предлагани от приставката за Woocommerce:

 • Продайте продукти и приемете плащания.
 • Управление на поръчки и доставка.
 • Интегрирайте се със социалните медии и позволявайте прегледи на клиентите.
 • Разширете външния вид на вашия онлайн магазин, като използвате безплатни и премиум разширения.

Има три различни планове за Woocommerce, които можете да избирате:

  Основен
 • 1 паркиран домейн и 5 поддомейни.
 • 100 GB пространство на уебсайта.
 • 100 имейл акаунта с 500 MB хранилище за всеки.
 • Не са включени екстри.
  плюс
 • Неограничено пространство на уебсайтове, имейли, съхранение на имейл.
 • Неограничен брой паркирани домейни и неограничен поддомейни.
 • Маркетингови оферти на стойност $ 200.
  основен
 • Неограничено пространство на уебсайтове, имейли, съхранение на имейл.
 • Неограничен брой паркирани домейни и неограничен поддомейни.
 • Маркетингови оферти на стойност $ 200.
 • Включва поверителност на домейна и архивиране на сайта
  Business Pro
 • Неограничено пространство на уебсайта.
 • Неограничен брой имейли и пространство за съхранение на имейли.
 • Неограничен брой паркирани домейни и неограничен поддомейни.
 • Маркетингови оферти на стойност $ 200.
 • Екстри като Site Backup Pro, защита от спам, специален IP адрес, SSL сертификат и др.
Има ли други сайтове, където мога да намеря прегледи на Bluehost, като Reddit?

Купуването на уеб хостинг е важно решение и трябва да направите своите изследвания. Има куп други уебсайтове, където можете да намерите истински и безпристрастни отзиви. Например можете да намерите отзиви за Reddit и за Quora. Има и отзиви на клиенти на сайтове като Yelp и TrustPilot.

Какво е пазара Mojo?

Mojo Marketplace е онлайн пазар, на който можете да инсталирате безплатни приложения, които се занимават със създаване на уебсайтове. Например, можете да изтеглите големи конструктори на уебсайтове като WordPress и Drupal. Можете също да изтеглите теми за уебсайтове, приставки за електронна търговия и други. Повечето приложения, предлагани на Mojo Marketplace, са безплатни другаде, но това, което прави Mojo Marketplace толкова специален, е фактът, че потребителите могат да изтеглят и инсталират приложенията с едно натискане на бутон.

Разберете как да инсталирате WordPress с помощта на Mojo

Има ли Bluehost партньорска програма?

Да, те имат партньорска програма. Можете да се регистрирате, като отидете на уебсайта им, превъртете до дъното и кликнете върху връзката, която ще ви отведе до страницата на партньорската програма. Просто кликнете върху бутона „започнете“, след което започнете да попълвате информацията си и за нула време ще станете филиал.

Къде мога да намеря кодовете на купони Bluehost?

Не можеш. Те рядко предлагат промо кодове, тъй като ценообразуването им винаги е ниско. Те вършат чудесна работа за балансиране на цената и характеристиките и трябва да посетите официалния им уебсайт за актуални сделки и ценови отстъпки.

Коя е най-добрата алтернатива на Bluehost?

Това несъмнено е една от най-известните и най-популярните уеб хостинг компании в света. Ако обаче търсите доставчици и търсите добри алтернативи на Bluehost, ето моите препоръки. По-евтините алтернативи на Bluehost са евтините планове на Hostinger и HostGator (но той също е собственост на EIG). Най-добрата алтернатива, която не е собственост на EIG, е SiteGround (прочетете ревюто ми на SiteGround тук)

Какво представлява Bluehost WP Pro?

WP Pro е напълно управляваното решение за хостинг на WordPress на Bluehost за уебсайтове, работещи с WordPress, което е оптимизирано за бързина и производителност. WP Pro се предлага с вградени инструменти за сигурност, маркетинг и надеждност. Всички планове за WP Pro се предлагат с включена Sitelock Fix, CodeGuard Basic и поверителност на домейна. Отидете тук, за да научите

Какво е Bluehost Bluerock?

Bluerock е тяхното нов и подобрен контролиран WordPress контролен панел (cPanel) което позволява инсталирането на WordPress при регистрация. На Bluerock ефективността на вашия сайт се следи в реално време и Bluerock доставя страници на WordPress 2-3 пъти по-бързо отколкото техния стар технически стек.

Bluerock предоставя по-интегрирано изживяване с уебсайтове на WordPress. Той осигурява повишена производителност за WordPress, като оптимизира инсталацията и интегрирането Кеш на страницата на NGINX в опита (включително изчистване на кеш). Кешираните страници на WordPress се зареждат 2-3 пъти по-бързо с пламтящия бърз Bluerock технически стек!

Препоръчвам ли Bluehost?

да и не.

Бих ли се регистрирал с тях за домакин на този сайт? Вероятно не. Ще получа ли уеб хостинг от тях за нов сайт, който създадох? Вероятно.

Причината, поради която не мога да ви дам директен отговор „да ги използвайте“ или „не използвайте ги“, е, че всичко зависи от вашата ситуация, вашия уебсайт и от какво имате нужда от хостинг за.

аз мисля Да, определено трябва отидете и се регистрирайте с Bluehost, ако ще започнете личен блог или уебсайт за малък бизнес.

Bluehost е евтин (наистина евтин), имам солидна продължителност запис и е много лесно да започнете (особено за начинаещи и за WordPress сайтове).

От обратната страна, има три основни причини, поради които аз лично бих помислил два пъти, преди да се запиша.

на първо място, ако имате уебсайт, който ще получите голям трафик (като например търговски или уебсайт за електронна търговия), предлагам да преминете с алтернатива, която може да побере много трафик на сайта.

на второ място, ако имаш нужда да намериш някого поддържа, чакането до 10 минути или повече в решаващи ситуации не си струва евтините цени. Но отново, хостингът им е евтин, така че можете да получите това, което плащате.

трето, това е пропуснато миграция на уебсайтове и автоматично архивиране идват само като платени надстройки / добавки. Знам, че това са прости неща, които можете да направите сами, но мисля, че това трябва да бъде включено безплатно. Отново получавате това, което плащате.

Ако все още седите на оградата, знайте, че тяхната щедра 30-дневна гаранция за връщане на парите ви позволява да “опитате преди да купите” и екстри като безплатно име на домейн и функции като безплатен SSL сертификат и Cloudflare CDN са солидни функции, за които си струва да се регистрирате.

Щраквайки върху тази връзка, можете да получите около 65% отстъпка от препоръчителната цена на дребно и да хоствате уебсайта си само за $ 2,95 на месец.

Разкриване на FTC: За да получите най-евтината възможна цена, ще спечеля малка комисионна, ако решите да се регистрирате за хостинг Bluehost чрез тези връзки.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map