Pilvisyys vs. WP-moottori

Verkkosivuston isännöinnissä on paljon vaihtoehtoja, joista valita. En puhu eri palveluntarjoajista, vaan myös markkinoilla olevista hosting-tyypeistä. Suurin osa meistä tuntee jaetun, VPS: n ja omistetun isännöinnin, mutta tänään puhumme siitä hallittu pilvipalvelu.


pilvet tai wp-moottori

Tämä tässä on päästä päähän Pilvisyys vs. WP-moottori vertailu, jossa tarkastellaan ominaisuuksia, suorituskykyä, hintoja ja paljon muuta – jotta voit valita näiden kahden alan johtajan välillä hallitussa WordPress-isännöintitilassa.

Haluatko sukeltaa oikein sisään? Hyppää sitten suoraan ja tai suoraan .

Mutta ensin katsotaanpa nopeasti pilvipalvelun WordPress-isännöinnin perusteita …

Mikä on Cloud Hosting?

Toisin kuin perinteisessä isännöinnissä, pilviverkko käyttää palvelinten verkkoa sivuston isännöintiin. Se vaihtaa verkkoasetuksia riippuen palvelimiensa kuormasta kerrallaan. Resursseja hallitaan ja jaetaan verkon välityksellä maksimaalisen käytettävyyden ja suorituskyvyn varmistamiseksi.

Siksi pilvimajoitusta pidetään tehokkaimpana web-isännöintimenetelmänä, ja sekä pienet että suuret yritykset muuttavat sivustojaan tällaiseen isännöintiin.

Miksi tarvitset hallinnoitua pilvipalvelua?

Palvelimen hallinta on kiireistä tehtävä, ja jopa hyvien ohjelmoijien on haastavaa määrittää ja hallita palvelimia tehokkaasti. Ei-teknisistä henkilöistä tämä voi pahentua entisestään.

Raakatilassa palvelimilla ei ole mitään graafista käyttöliittymää, jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa, ja suurin osa tehtävistä on koodattava sen kuoressa. Tämä vaatii asiantuntevan järjestelmänvalvojan, joka maksaa $$$.

Hallittu pilvihotelli vie huolta palvelimien hallinnasta, mikä on ihanteellinen pienille yrityksille ja aloittaville yrityksille, joilla on rajalliset resurssit ja pääoma. Hallittujen pilvipalveluiden avulla he saavat suorituskyvyn ja monimutkaiset palvelimeen liittyvät tehtävänsä palveluntarjoajan toimesta.

Täysin hallinnoitu WordPress-isännöinti vs. hallinnoitu isännöinti

Pilvipalvelualalla käytetään kahta yleistä termiä. Ylläpito WordPress-hosting (ts. Cloudways) ja täysin hallittu WordPress-hosting (ts. WP Engine). Kuten nimestä voi päätellä, täysin hallittu, joka huolehtii kaikesta, mukaan lukien WordPress-sivustosi.

Se hallitsee sekä palvelinta että WordPress-sivustoasi, jos sinulla on sovelluksiin liittyviä ongelmia. Täysin hallinnoiduissa WordPress-palveluntarjoajissa on joukko WordPress-asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan WordPress-sivustoitasi, kuten varmuuskopioita, hakkerointia, päivityksiä ja muita sivustoon liittyviä kysymyksiä.

Toisaalta hallittu pilvipalvelu ei tarjoa asiantuntijatukea sovellustasolla. Vaikka se hallitsee palvelinta kokonaan sinulle ja tuen tasosta riippuen, se saattaa myös auttaa sinua WordPress-sivustosi hallinnassa, mutta se ei ole heidän palvelun osa.

Täysin hallitut palvelut maksavat enemmän kuin yksinkertainen hallittu hosting. Jos haluat maksaa vähemmän ja hallita WordPressiä itse, toinen vaihtoehto voi olla sinulle sopiva.

Cloudways – Ylläpito WordPress-hosting-alusta

cloudways

Cloudways on uusimpaan tekniikkaan kehitetty PaaS tarjoamaan tehokkaita pilvimahdollisuuksia WordPress-, Magento-, Joomla- ja muihin PHP-pohjaisiin sovelluksiin.

Cloudways on laajalti käytetty isäntäalusta, joka tarjoaa paljon palveluita useille henkilöille. Heidän asiakkaitaan ovat luovia toimistoja, startup-yrityksiä, freelancereita, bloggaajia ja yritysten omistajia.

Useita pilvipalveluntarjoajia

pilvipalveluntarjoajat

Cloudways on tuonut viisi suurta pilvipalveluiden tarjoajaa saman katon alle. Cloudways-käyttäjillä on mahdollisuus valita parhaiden tarjoajien luettelosta nauttien helppokäyttöisestä alustasta ja palveluista, jotka on rakennettu vähentämään palvelinten hallintaa käyttäjätasolla.

Cloudways tarjoaa palvelimia seuraavilta palveluntarjoajilta:

 • DigitalOcean
 • Linode
 • Vultr
 • Google Cloud Platform
 • Amazon Web Services

Globaalit tietokeskukset

maailmanlaajuiset tietokeskukset

Cloudwaysin avulla voit valita Yli 60 datakeskusta ympäri maailmaa, joita viisi parhainta pilvipalveluntarjoajaa tarjoaa. Nämä tietokeskukset kattavat kaikki suuret alueet ja kaupungit varmistaen parhaan kattavuuden maailmanlaajuisesti. Joten Cloudwaysin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että datakeskus on lähellä kohdennettuja markkinoita.

Optimoitu pino

Cloudways onnistui platformina, koska siihen rakennettu tekniikka pystyy tarjoamaan tehokkaita palveluita, joilla on skaalautuvuus ja päivitykset. Alusta käyttää useita työkaluja edistyneeseen välimuistiin, kuten Nginx, Varnish käänteiseen välityspalvelimeen ja Redis välimuistiin tietokantakyselyihin..

optimoitu tekninen pino

Se tukee sekä MySQL: tä että MariaDB: tä tietokantaan ja ajaa sovelluksia uusimmalla PHP-versiolla.

Cloudways CDN

Sisällönjakeluverkosto on kannattava sivustoille, joilla on yleisö useilla alueilla. Se parantaa sekä staattisen että dynaamisen sisällön toimitusta. Se on esiasennettu Cloudways Platformiin, joka voidaan aktivoida yhdellä napsautuksella.

pilviteitä cdn

Ilmaiset SSL-sertifikaatit

Cloudways tarjoaa käyttäjille ilmaisen SSL-sertifikaatin Let’s Encrypt -palvelun kautta. SSL on tärkeä verkkosivustojen turvallisuudelle ja aitoudelle useilla selaimilla. Tämä parantaa myös sivustosi SEO-sijoitusta.

Lisäominaisuudet

Cloudways on alustana erittäin kypsä ja kiinnittää erityistä huomiota yksityiskohtiin. Se on hyvin varustettu ominaisuuksilla, joita erilaiset henkilöt vaativat. Sukellaan syvälle tutkimaan esitellyn alustan tarjontaa.

Useita sovelluksia

palvelinsovellukset

Cloudways-palvelussa käyttäjät eivät ole rajoittuneet yhteen sovellukseen: useita palvelimia voidaan käynnistää yhdellä palvelimella, ja se sisältää erityyppisiä sovelluksia. Voin esimerkiksi asentaa yhteen palvelimeen WordPress-, Magento- ja PHP-sovellukset samanaikaisesti.

kloonaus

Tämän ominaisuuden avulla käyttäjä voi kloonata sovelluksensa samaan ja toiseen palvelimeen vaivattomasti. Cloudways antaa käyttäjän myös tehdä täydellisen kloonin palvelimestaan. Sovelluksen / verkkosivuston kloonaus on ihanteellinen kehittäjille, jotka voivat tehdä useita klooneja ja muokata niitä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sivustojen siirto

Siirtyminen on erittäin helppoa Cloudways Platformin avulla. Siirtymälaajennusta voidaan käyttää minkä tahansa WordPress-sivuston siirtämiseen mistä tahansa sijainnista Cloudways-palvelimeen.

muuttotyökalut

Vaiheympäristö

Cloudways julkaisi äskettäin täydellisen esitysominaisuuten, jonka avulla tiedostoja ja tietokantoja voidaan työntää ja vetää sovelluksesta. Tämä on hieno ominaisuus, koska se antaa käyttäjän työskennellä sivustolla mukavasti, kloonamatta tai muuttamatta koko sivustoa kehitysympäristöstä tuotantoympäristöön..

pilvien väylät

Tämä ominaisuus on nyt beta-tilassa, ja Cloudways Team ja sen asiakkaat ovat testanneet sitä laajasti. Staging on ihanteellinen ratkaisu kaikille web-kehittäjille testata uusia ominaisuuksia sivustollaan ja siirtää tai valikoivasti koodia vaikuttamatta live-sivustoon..

Tämän lisäksi Cloudways tarjoaa myös viereisen URL-osoitteen, jolla testataan verkkosivusto, joka voidaan kloonata tuotantopalvelimelle, kun kehitysprosessi on valmis.

seuranta

Palvelimien seuranta on tärkeää, jotta ymmärrät kulutustasi milloin tahansa. Tämä antaa sinun kohdistaa kulut ja resurssit paremmin sijoitetun pääoman tuottoprosentiin. Cloudways on täydellinen seurantamoduuli, jonka avulla voit nähdä tilastot reaaliajassa, sekä integrointi saatavana New Reliciin.

skaalautuvuus

Palvelimesta riippuen, Cloudways-käyttäjät voivat skaalata palvelimensa pystysuunnassa melkein heti. Tämä ei vaadi tukiryhmän hyväksyntää, ja se voidaan tehdä itse käyttöympäristöllä.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

Cloudways tarjoaa paketteja kaikentyyppisille asiakkaille. Cloudways-hosting-paketit mahtuvat bloggaajiin, freelancereihin, suurten ja pienten yritysten omistajiin. Alhaisin paketti, joka on DigitalOceenin 1 Gt: n palvelin, alkaa hinnasta 10 dollaria kuukaudessa, joka voi ylläpitää 30 000 liikenteen plus kävijöitä. Muut paketit toimitetaan erilaisilla laitteisto- ja palveluntarjoajilla.

pilviteiden hinnasuunnitelmat

Sovelluksen apuohjelmat

Hallittu pilvipalvelu helpottaa elämää ja juuri tämä Cloudways tekee. Monia monimutkaisia ​​ominaisuuksia voidaan hallita yhdellä napsautuksella. Esimerkiksi, jos joudut käynnistämään WordPress-sivuston, jolla on WooCommerce-ominaisuudet, voit valita WordPressin WooCommerce-ilmentymän avulla avattavasta valikosta, ja sivusto käynnistetään automaattisesti WooCommerce-sovelluksella. Ei vain, että sen lakka-asetukset määritetään myös sen mukaan.

Samoin WordPress-monisivusto voidaan käynnistää myös yhdellä napsautuksella, joka manuaalisesti tekemällä voi saada hieman hämmentävää aloittelijoille..

24/7 asiantuntijatuki

Cloudways-käyttäjät voivat keskustella suorana vuorokauden ympäri asiantuntijatuellaan. Vähemmän kiireellisiin asioihin voidaan myös avata tukiliput ja heillä on myös järjestäytynyt tietopohjatuki.

WP Engine – Täysin hallinnoitu WordPress-hosting

wp-moottori

WP-moottori on yritys, joka tunnetaan suorituskyvystään ja huippuluokan ominaisuuksistaan. Ne ovat täysin hallinnoituja WordPress-palveluntarjoajia. He ovat hallinnassa olevan WordPress-isännöinnin edelläkävijöitä ja ovat ajan myötä hankkineet suuria nimiä asiakkailleen, kuten SoundCloud, WPBeginner ja WebDev Studios.

Pilvipalveluntarjoajat

WP Engine käyttää Google Cloud Platform- ja Amazon Web Service -palvelimia. Molemmat ovat parhaita isännöintipalvelujen tarjoajia. WP Engine -käyttäjät voivat valita palvelimet kahdesta palveluntarjoajasta heidän tarpeistaan ​​riippuen.

Useita tietokeskuksia

WP-moottorilla on 18 tietokeskusta maailman ympäri. Kohdemarkkinoista riippuen; käyttäjät voivat valita sijaintiaan lähimmän datakeskuksen.

wp-moottorin tietokeskukset

Edistynyt pino

Kuten Cloudways, myös WP Engine on rakennettu huipputeknologiaan. Se tehostaa palvelimiaan käyttämällä tehokkaita työkaluja, kuten Nginx, Varnish ja Memcached. Käyttäjät voivat käyttää haluamaansa ohjelmointikieltä, kuten PHP, Python ja Ruby.

Käyttäjäystävälliset ominaisuudet

Yksi luotettavista isännöintipalveluntarjoajista, WP Engine tarjoaa ominaisuuksia, jotka ovat välttämättömiä WordPress-sivuston hallitsemiseksi ja suorittamiseksi. Katsotaanpa joitain sen tarjoamista ominaisuuksista.

Sivustojen siirto

Siirtotyökalu tekee WordPress-siirron mistä tahansa isäntästä WP Engineen helppoa. Työkalu on valmiiksi rakennettu alustalle. Se ajaa koko siirron automatisoidusti.

Lavasivustot

Lavastus- ja lavastuspaikoilla on ero. Olemme nähneet, mikä lavastus on Cloudways. WP Engine ei tue vaiheittamista, se tukee vaiheittaisen sivuston ominaisuutta, joka voidaan kloonata tuotantopalvelimelle, kun kehitys on valmis. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää uusien ominaisuuksien testaamiseen, ja sitä voidaan myöhemmin käyttää tuotantoympäristössä.

Asiantuntijatuki

Wordpress-tuki

WP Engine tarjoaa erinomaista tukea WordPressille. Heillä on aluksella asiantuntijoita, jotka voivat olla mukana siinä tapauksessa, että käyttäjä kohtaa palvelimensa tai WordPress-verkkosivustojen ongelmia.

Hallittu turvallisuus

wp-moottorin turvaominaisuudet

WP Engine väittää suojaavan sivustosi tietoturvahaavoilta tunnistamalla hyökkäykset etukäteen. Se käyttää aktiivista järjestelmää suojaamaan sivustoasi mahdollisilta hyökkäyksiltä ja tarjoaa monia suojausominaisuuksia turvallisuuden parantamiseksi entisestään.

Varmuuskopiointi ja palautus

Varmuuskopiot ovat välttämättömiä kaikille WordPress-sivustoille, ja WP Engine hallinnoi niitä puolestasi. Se pitää arvokkaiden tiedostojen tietokannasi ja mediakirjaston ulkopuolella olevat varmuuskopiot, joten tietojen menetyksessä palautus voidaan tehdä helposti. Ne tarjoavat myös välittömän palautumisen katastrofien varalta, jotta minimoidaan kaikenlaiset menetykset asiakkaan lopussa.

seuranta

Palvelinvalvontaan WP Engine käyttää myös uusia Relic-ominaisuuksia. Se käyttää myös Spark- ja Qubole-analyysejä. Se tarkkailee palvelimen resurssien kulutusta, tallennusta ja tietokantaa. Heidän ryhmänsä on aktiivinen ratkaisemaan kaikki palvelimiin liittyvät ongelmat, jotka heidän valvontajärjestelmänsä on merkinnyt.

Suunnitelmat ja hinnoittelu

WP Engine tarjoaa neljä pakettia erityyppisille käyttäjille. Heidän käynnistyspaketti alkaa 28,00 dollarista, joka mahtuu jopa 25 000 kävijää ja jonka kaistanleveys on 50 Gt.

wp-moottorin hinnasuunnitelmat

Sovelluksen apuohjelmat

sovellukset ja työkalut

Palvelimen hallinnan lisäksi WP Engine auttaa käyttäjää optimoimaan WordPress-sivustonsa ja tarjoaa ominaisuuksia, kuten sivun suorituskyvyn, joka auttaa sinua parantamaan WordPress-sivustosi suorituskykyä.

Tämä työkalu on integroitu hallintapaneeliin ja sitä voidaan käyttää sivuston toiminnan seuraamiseen ja antaa arvokasta tietoa. Toinen hieno ominaisuus on sisällön suorituskyvyn analyysi. Tämä työkalu auttaa käyttäjää ymmärtämään ja analysoimaan heidän sisältöään ja määrittämään, kuinka hyvin se toimii eri kanavilla.

WordPress-tuki

Tiedämme jo asiantuntevan WordPress-tuen, jota WP Engine tarjoaa käyttäjilleen. Se tarjoaa myös live-chat- ja bot-tukea fooruminsa kautta, ja asiakkaat voivat myös hyödyntää verkkosivuillaan olevia usein kysyttyjä kysymyksiä.

Toinen hieno asia, jota WP Engine tarjoaa, on pääsy Genesis Frameworkiin ja yli 35-vuotiaisiin WordPress StudioPress -teemiin, jotka sisältyvät kaikkiin suunnitelmiin.

Cloudways vs WP -moottorin vertailu

CloudwaysWP-moottori
PilvipalveluntarjoajatGCE, AWS, Linode, Vultr, DigitalOceanGCE, AWS
Tietokeskukset60+18
hinnoitteluAlkaen 10 dollaria / kuukausiAlkaen 28 dollaria / kuukausi
TukiLive chat, tietopohja, lippu, CloudwaysBotLive chat, lippu
näyttämöllepanoJooJoo
SovelluksetWordPress, Joomla, Magento, PHP, DrupalWordPress
OSLinuxLinux
Ilmainen SSL-varmenneJooJoo
CDNJooJoo
Vaiheellinen URLJooJoo
kloonausJooJoo
Täysin hallinnoitu hostingEiJoo
WP-asiantuntijatukiEiJoo
muuttoJooJoo
Sivuston varmuuskopioJooJoo
Rajoittamaton sovellusJooEi
PHP 7JooJoo
IP: n sallittu listausJooEi
seurantaJooJoo
Lisätietoja

{“@Context”: “http://schema.org”, “@type”: “Taulukko”, “about”: “Cloudways Vs WP Engine”}

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map