Облачен преглед

Cloudways предоставя достъпни, мощни и лесни за настройване облачни хостинг за WordPress сайтове и в този задълбочен преглед на Cloudways ще разберете дали те са най-добрият хост на WordPress за вас.


Търсите хост на WordPress, който е не само бърз, сигурен и високо надежден, но и достъпен? Това понякога може да изглежда като невъзможен подвиг, особено когато едва сега започвате и не знаете как да отстраним лошите доставчици на хостинг услуги на WordPress от добрите.

Сега не мога да ви разкажа за всеки един надежден, бърз и достъпен хостинг доставчик на WordPress на пазара днес. Но това, което мога да направя, е да подчертая един от най-добрите: Cloudways.

Не съм единственият, който се впечатлява от Cloudways:

преглед на облаци в TwitterПревъзходно положителни оценки от потребителите в Twitter

Тук в този преглед на Cloudways ще разгледам най-важните функции, които предлагат, от тях и ще ви преведа през всички плюсове и минуси, за да ви помогна да решите дали да се регистрирате с Cloudways.com е правилното нещо, което трябва да направите.

Дайте ми 10 минути от вашето време и когато приключите с четенето на това, ще знаете дали това е правилната (или грешна) хостинг услуга за вас.

Вземете 10% отстъпка за три месеца с помощта на код: webrating

Регистрирайте се и и получете 1 БЕЗПЛАТНА миграция за вашия уебсайт това се обработва от експерти по миграция на Cloudways.

Какво ще научите от този преглед на Cloudways

 1. Списък на плюсовете

Тук минавам през, особено около три S на уеб хостинг; скорост, сигурност и поддръжка. (P.S. проверете, ще се изумите)

 1. Списък на минусите

Но има и няколко. Тук обхващам какви са недостатъците на използването им.

 1. Планове и цени

Тук ви превеждам през различните, които предлагат.

 1. Препоръчвам ли Cloudways.com?

И накрая тук ви уведомявам дали Cloudways е (намек: да, аз го правя).

Задайте да опростите вашия уеб хостинг опит, Cloudways има за цел да даде на физически лица, екипи и фирми от всички размери правомощията да предоставят на посетителите на своя сайт възможно най-безпроблемно потребителско изживяване.

Да не говорим, тази уникална компания предлага облачен уеб хостинг, базиран на платформа (PaaS) за платформа (услуга), което го отличава дори от толкова много други хостинг доставчици, които предлагат разнообразни хостинг решения.

Хостинг плановете идват с a фантастичен набор от функции, подкрепа, на която можете да разчитате, и цени, които можете да си позволите.

Изпълнението е в основата на всичко, което правят. Те са проектирали техния стек, за да се възползват максимално от всеки вложен долар. Те комбинират NGINX, лак, Memcached и Apache, за да осигурят най-бързото изживяване, без да правят компромиси с кодовата съвместимост.

Което означава, че техните инфраструктурата е оптимизирана за скорост, производителност и сигурност, и ще видите, че това е едно от най-добрият облачен хостинг доставчик опции наоколо.

И не съм единственият, който казва, че Cloudways е най-добрият …

Защото Cloudways е много популярен сред реалните потребители. WordPress хостингът е затворен Facebook група с над 9000 членове, изцяло посветени на хостинг на WordPress.

cloudways facebook отзивиИстинските потребители в групата на WordPress хостинг във Facebook ги обичат!

Всяка година членовете се приканват да гласуват за любимия си уеб хост WordPress. Както виждате те са били гласува домакин №2 на WordPress вече две поредни години (# 2 в анкетата за 2017 г. и # 2 в анкетата на 2016 г.)

анкета във фейсбук

Така че, нека разгледаме по-отблизо и да видим какво може да ви предложи Cloudways.

Плюсове на Cloudways

Cloudways се отнася сериозно към уеб хостинга и се стреми да даде на клиентите най-доброто, когато става въпрос за 3 S на уеб хостинг; Скорост, сигурност и поддръжка.

Хостинг плановете също се предлагат пълни основни и полезни функции че всеки, с всякакъв тип уебсайт и всяко ниво на умения може да използва.

1. Уникално облачно хостинг решение

Cloudways предлага само облачен хостинг за собственици на уебсайтове.

облачни хостинг функции

И така, как се различава това от другите, по-традиционни хостинг решения?

 • Множество копия от съдържанието на вашия сайт се съхранява на множество сървъри, така че ако основният сървър изпадне, копията от други сървъри скачат, минимизирайки времето на престой
 • Лесно мигрирайте сайта си към различни сървъри в различни центрове за данни, ако е необходимо
 • Опит по-бързо зареждане благодарение на множеството настройки на сървъра и премия CDN услуги
 • Насладете се на повече сигурна среда защото всеки сървър работи заедно и независимо един от друг
 • Възползвайте се от a специални ресурси среда, така че вашият сайт никога не се влияе от другите
 • Мащабирайте лесно сайта си, добавяне на повече ресурси, ако е необходимо, ако видите скок в трафика или ръст на продажбите
 • Облачният хостинг е разходно-ти-отивам така че плащате само за това, което ви трябва и използвате

Въпреки че това хостинг решение е различно от многото планове на доставчика на хостинг услуги, налични днес, бъдете сигурни, че можете да го използвате с всяка популярна система за управление на съдържанието (CMS), като например WordPress, Joomla, Magento и Drupal само с няколко щраквания.

2. Висока скорост

Cloudways ” сървърите пламват бързо така че знаете, че съдържанието на вашия сайт се предоставя на посетителите възможно най-бързо, без значение колко трафик се посещава наведнъж.

Но това не е всичко. Cloudways предлага цял набор от функции, свързани със скоростта:

 • Специализирани ресурси. Всички сървъри разполагат с определено количество ресурси благодарение на специалната среда, в която седят. Това означава, че сайтът ви никога не е изложен на риск поради допълнително привличане на ресурси на друг сайт и ефективността на вашия сайт никога не се жертва..
 • Безплатен приставка за кеширане на WordPress. Cloudways предоставя своя изключителен плъгин за кеширане, Breeze, на всички клиенти безплатно. Всички хостинг планове също се предлагат с вградени разширени кешове (Memcached, Varnish, Nginx и Redis), както и кеш с пълна страница.
 • Поддръжка на Redis. Активирането на Redis помага на базата данни на вашия сайт да работи по-добре от всякога. Смесена с Apache, Nginx и Varnish, никога не трябва да се притеснявате за работата на вашия сайт.
 • PHP готови сървъри. Cloudways сървърите са готови за PHP 7, което е най-бързата версия на PHP до момента.
 • Услуга за доставка на съдържание (CDN). Получавайте първокласни CDN услуги, така че сървърите, обхващащи целия свят, да доставят съдържанието на вашия сайт на посетителите на сайта въз основа на географското им местоположение.
 • Автоматично изцеление сървъри. Ако вашият сървър се спусне, Cloudways подскача веднага с автоматично самолечение, за да минимизира престоя.

Както можете да видите, скоростта и производителността никога не трябва да са проблем при Cloudways хостинг.

И така .. Колко бърз е хостинг на Cloudways WordPress?

Тук ще проверя ефективността на Cloudways, като тествам скоростта на този уебсайт (хостван на SiteGround) спрямо точно клонирано копие от него (но хоствано в Cloudways).

Това е:

 • Първо ще тествам времето за зареждане на този уебсайт в текущия ми уеб хост (който е SiteGround).
 • След това ще тествам точно същия уебсайт (клонирано копие от него *), но хостван в Cloudways **.

* Използвайки приставка за миграция, експортиране на целия сайт и хостинг в Cloudways
** Използване на DigitalOcean в DO1GB план на Cloudways ($ 10 на месец)

Правейки този тест, ще разберете как бързо зареждане на сайт, хостван в Cloudways наистина е така.

Ето как началната ми страница (на този сайт – хоствана на) SiteGround) изпълнява на Pingdom:

начална страница сайт

Началната ми страница се зарежда за 1,24 секунди. Това всъщност е наистина бързо в сравнение с много други хостове – Защото SiteGround не е бавен хост по никакъв начин.

Въпросът е дали ще се зареди по-бързо Cloudways? Нека разберем…

облачни скорости тест пингдом

О, да, ще! В Cloudways точно същата начална страница се зарежда само 435 милисекунди, това е близо 1 секунда (0,85 секунди, за да бъдем точни) по-бързо!

Какво ще кажете за страница в блога, да кажем тази страница за преглед? Ето колко бързо се зарежда SiteGround:

скорост на изпълнение

Тази страница за преглед се зарежда само 1,1 секунди, отново SiteGround осигурява голяма скорост! А какво ще кажете за Cloudways?

бързи времена на натоварване

Зарежда се само 798 милисекунди, под една секунда и отново много по-бързо!

И така, какво да направя от всичко това?

Е, едно е сигурно, ако този уебсайт беше хостван на Cloudways вместо на SiteGround, той ще се зареди много по-бързо. (Забележка за себе си: преместете този сайт към Cloudways pronto!)

3. Управлявана сигурност

Приемайки активен подход към сигурността на сайта, можете да се доверите на чувствителните си данни на Cloudways благодарение на техните вградени функции за защита:

 • Защитни стени на ниво OS, защитаващи всички сървъри
 • Рутинни кръпки и надстройки на фърмуера
 • С едно кликване безплатно инсталиране на SSL сертификат
 • Двуфакторна автентификация за вашия акаунт в Cloudways
 • Възможност за IP бели списъци

Като допълнителен бонус, само в случай, че нещо се случи с вашия уебсайт, Cloudways предлага безплатни автоматични архиви на данни и изображения в облачен сървър.

С Възстановяване с едно щракване опция, ако сайтът ви не се срине, престоят е минимален.

Ако вашият сайт изпитва някакъв престой (не е свързан с планирана поддръжка, аварийна поддръжка или това, което наричат ​​„непредвидени събития“), ще бъдете компенсирани от Cloudways.

Тези кредити ще се прилагат за таксите за обслужване на следващия ви месец.

4. Звездна поддръжка на клиенти

Когато става въпрос за избор на хостинг доставчик, подкрепата трябва да бъде приоритет. Всеки тип бизнес в днешно време изцяло зависи от това, хостингът на уебсайта да работи безпроблемно. Но може да има моменти, когато нещата не работят толкова добре.

В крайна сметка, ако някога се нуждаете от помощ, трябва да можете да се свържете с лицата, отговорни за поддържането на данните на вашия сайт.

Ако трябва да се свържете с някой в ​​поддръжката, можете да говорите с член на екипа за успех на клиенти чрез чат на живо или представяне на билет чрез системата за издаване на билети и управлявайте хода на вашата заявка.

И ако искате, можете „Заявете обаждане“ и говори с поддръжка на клиенти по телефона в работно време.

Можете също така да се свържете с активната общност на членовете на Cloudways за споделяне на знания, опит и умения. И разбира се, можете да задавате и въпроси!

И накрая, възползвайте се от обширната база знания, пълна със статии за Първи стъпки, управление на сървъра и управление на приложения.

статии за помощ на базата знания

Да не говорим, четете статии за вашия акаунт, таксуване, имейл услуги, добавки и др.

5. Сътрудничество на екипа

Може да изглежда странно, но Cloudways предлага набор от функции и инструменти, създадени за помогнете на вас и вашия екип да си сътрудничат и да успеят.

Това е особено полезно за разработчици или агенции, които управляват няколко уебсайта наведнъж на много сървъри.

Например, автоматично разгръщане на Git, неограничени места за поставяне и сигурен SSH и SPTP достъп ви позволява да стартирате проекти и да ги направите перфектни, преди да отидете на живо.

Освен това задайте задачи на членовете на екипа, прехвърлете сървърите на други, клонирайте приложения и сървъри и използвайте Cloudways WP приставка за миграция за лесно преместване на WordPress сайтове от други доставчици на хостинг услуги към Cloudways.

6. Мониторинг на уебсайтове

Наслади се денонощно наблюдение на вашия уебсайт, така че да знаете, че всичко е на път по всяко време. Сървърът, на който се съхраняват вашите данни, е наблюдава 24/7/365.

Освен това можете да видите над 16 различни показатели направо от конзолата на Cloudways.

мониторинг на сървъра

Получавайте актуализации в реално време по имейл или текст от CloudwaysBot, интелигентен асистент, който следи ефективността на вашия сайт по всяко време. С информацията, изпратена от AI бота, можете да оптимизирате вашите сървъри и приложения.

Плюс това можете да интегрирате вашата платформа с вашата имейл, Slack, HipChat, и други приложения на трети страни.

И накрая, възползвайте се от Нова Relic интеграция така че можете да отстраните проблемите, които препятстват вашия напредък, и да ги поправите възможно най-скоро.

Cloudways минуси

Cloudways без съмнение е уникално, надеждно и високоефективно хостинг решение. Това каза, така е липсват няколко важни характеристики.

1. Без регистрация на домейни

Cloudways не предлага регистрация на имена на клиенти на клиенти, безплатно или срещу заплащане. Това означава, че преди да се регистрирате, за да използвате техните хостинг услуги, трябва да защитите име на домейн чрез трети продавач.

Ако добавите към това, насочването на вашето име на домейн към вашия хостинг доставчик след получаване на настройка може да бъде трудно, особено за начинаещите собственици на уебсайтове.

Поради това много хора могат да изберат да отидат другаде за своите хостинг нужди. В края на краищата, оставянето да регистрирате име на домейн и да се върнете, за да се регистрирате за хостинг и да насочите новосъздадения си URL адрес към вашия хостинг доставчик може да е прекалено трудно, освен ако мъртъв е зададен при използване на Cloudways.

Това е особено вярно, когато толкова много конкурентни хостинг доставчици предлагат безплатна регистрация на имена на домейни и помощ при насочване на вашия домейн към вашия хост.

2. Без cPanel или Plesk

Cloudways е компания с платформа като услуга, така че традиционната cPanel и Plesk таблата за управление просто не са там.

Налична е специална конзола за управление на приложения, хоствани на облачния сървър. Но за тези, които не са свикнали с тази съществена разлика, може да имате проблеми.

Да не говорим, cPanel и Plesk е много по-изчерпателен, което ви позволява да управлявате всичко, свързано с хостинг от едно удобно табло.

Въпреки че конзолата на Cloudways отнема малко да свикне, може да е страшно за тези, които превключват от друга хостинг платформа.

3. Без хостинг по имейл

Cloudways хостинг планове не идвайте с интегриран имейл акаунти като толкова много уважавани хостинг доставчици.

Вместо това те искат хората да плащат за имейл акаунт, което може да се окаже скъпо, ако управлявате голям бизнес, имате значителен екип и се нуждаете от много имейл акаунти, за да поддържат нещата да работят.

Те предлагат имейл услуги като отделна платена добавка. За имейл акаунти (пощенски кутии) можете да ги използвате Добавка по имейл в Rackspace (ценообразуването започва от $ 1 / месец на имейл адрес), а за изходящи / транзакционни имейли можете да използвате персонализираната им SMTP добавка.

Планове за хостинг в облака и цени

Cloudways идва с много управлявани хостинг планове което ще работи за всички, независимо от размера, сложността или бюджета на сайта.

cloudways управлявани планове за хостинг на wordpress

За начало те имат 5 доставчици на инфраструктура да избирате и цените на плана Ви ще варират в зависимост от доставчика на инфраструктура, който сте избрали да използвате:

 1. DigitalOcean: Плановете варират от $ 10 / месец до $ 80 / месец, RAM от 1GB-8GB, процесори от 1 ядро ​​до 4 ядро, съхранение от 25GB до 160GB и честотна лента от 1TB до 5TB.
 2. Linode: Плановете варират от $ 12 / месец до $ 90 / месец, RAM от 1GB-8GB, процесори от 1 ядро ​​до 4 ядро, съхранение от 20GB до 96GB и честотна лента от 1TB до 4TB.
 3. Vultr: Плановете варират от $ 11 / месец до $ 84 / месец, RAM от 1GB-8GB, процесори от 1 ядро ​​до 4 ядро, съхранение от 25GB до 100GB и честотна лента от 1TB до 4TB.
 4. Уеб услуги на Amazon (AWS): Плановете варират от $ 85,17 / месец до $ 272,73 / месец, RAM от 3.75GB-15GB, vCPU от 1-4, съхранение на 4GB през цялата платка и честотна лента 2GB на цялата платка.
 5. Google Computing Engine (GCE): Плановете варират от $ 73.62 / месец до $ 226.05 / месец, RAM от 3.75GB-16GB, vCPU от 1-4, съхранение на 20GB през дъската и честотна лента 2GB през дъската. Това са само представените планове. Предлагаме и допълнителни планове.
 6. Това са само представените планове. Те също предлагат допълнителни планове, както и персонализирани планове.

партньори в облачната инфраструктураПартньорите в облачната инфраструктура, които използват

Не забравяйте, че тези планове са плащайте като отидете. Всеки път, когато трябва да увеличите мащаба си (или да намалите мащаба си назад), което означава, че колкото повече честотна лента използвате, толкова повече плащате.

В допълнение, всички хостинг планове идват с 24/7 експертна поддръжка, неограничени инсталации на приложения, безплатни SSL сертификати и безплатни миграции на сайтове.

Можете да опитате всеки от наличните хостинг планове за безплатно за 3 дни. Оттам вие просто плащате като отивате и никога не сте обвързани с никакъв вид договор.

Управляван хостинг на WordPress

Заслужава да се отбележи, че Cloudways предлага напълно управляван хостинг на WordPress.

управляван хостинг на wordpress

Това каза, че е трудно да се определи какви са разликите между типичните планове за хостинг на Cloudways и хостинг планове на WordPress. Всъщност няма индикация, че има дори разлика в цените.

Посегнах през чата на живо за да разберете дали има разлика в характеристиките или цената:

облаци чат 1облаци чат 2

Ще кажа, че отговорът беше много бърз на моето запитване. Аз обаче съм малко объркан, защо разделят всеки CMS в различни уеб страници – WordPress, Magento, PHP, Laravel, Drupal, Joomla и PrestaShop и хостинг на WooCommerce – ако всичко е същото.

Това ме накара да превъртам много информация, която в действителност беше повтаряща се. Това може да бъде объркващо за човек, който се опитва да сравни плановете и да вземе окончателно решение.

И ако потребителското изживяване на уебсайта им е това смущаващо, те може да пропуснат много възможности да накарат хората да се регистрират за своите хостинг планове, защото хората просто изоставят сайта си, преди да стигнат достатъчно далеч, за да се регистрират..

често задавани въпроси

Ето отговори на някои от най-често задаваните въпроси:

 1. Какъв тип хостинг планове са налични? Услугата, базирана на плащане в облак, използваща един от петте налични доставчици на инфраструктура: DigitalOcean (DO), Linode, Vultr, Amazon Web Services (AWS) и Google Computing Engine (GCE).
 2. Къде са центровете за данни на Cloudways? В зависимост от това кой доставчик на облаци сте избрали, можете да хоствате данните на вашия сайт за центрове за данни, разположени в САЩ, Европа, Азия или Южна Америка. Има 62 центъра за данни, разположени в 15 страни и 33 града.
 3. Мога ли да прехвърля съществуващия си уебсайт към хостинг на Cloudways? Да, екипът на Cloudways ще ви помогне да мигрирате безплатно съществуващия си сайт.
 4. Мога ли да мащабирам нагоре и надолу с помощта на Cloudways? Можете да намалите мащаба само при използване на GCP и AWS. Останалите три доставчици на облаци имат ограничения при намаляване на мащаба. Въпреки това, като решение можете винаги да клонирате вашия сайт, за да бъдете разположени на по-нисък специален сървър.
 5. Какви методи за плащане се приемат? Cloudways приема PayPal и основни кредитни карти като MasterCard, Visa и American Express.
 6. Как работи изплащането? Това означава, че плащате само за ресурсите, които консумирате. Те ви таксуват като просрочена сума, което означава, че ще ви фактурират услугите, които сте използвали през даден месец в началото на следващия месец. Няма договори за заключване, така че можете свободно да използвате техните услуги, без да сте обвързани с договор.
 7. Предлагат ли вграден конструктор на страници? Не, Cloudways се занимава само със сървърни ресурси и минималните функции, които се предлагат при всеки план, като бързина и производителност, сигурност и поддръжка на клиенти.
 8. Има ли Cloudways полезен за WordPress сайтове? Да, те са отличен хостинг доставчик за WordPress сайтове и блогове. Получавате неограничени инсталации на WordPress, предварително инсталиран WP-CLI, неограничен брой сайтове за поставяне и интеграция на Git. Освен това те ще мигрират безплатно съществуващия Ви сайт към тях.
 9. Предлагат ли FTP достъп? Да, получавате SFTP или SSH за достъп и актуализиране на файлове и папки на вашето приложение.
 10. Какво ще кажете за посветен сървър и IP? Всеки сървър, който разгръщате, се предлага със специална облачна среда и един отделен IP адрес.
 11. Предлагат ли безплатни резервни копия? Да, те ще резервират безплатно всички ваши данни за приложенията и свързаните с тях бази данни.
 12. Включен ли е хостингът по имейл? Не, не е, но те предлагат имейл услуги като отделна добавка. За имейл акаунти (пощенски кутии) можете да използвате тяхната добавка по имейл Rackspace (ценообразуването започва от $ 1 / месец).
 13. Как да разбера кой доставчик на облак да избера? Не знам дали трябва да избера DigitalOcean, Vultr, Amazon Web Services (AWS) или Google Computing Engine (GCE)?
  • DigitalOcean е един от най-евтините облаци с високоефективно съхранение на базата на SSD. С 8 центъра за данни трябва да изберете DigitalOcean, ако имате нужда от достъпна уеб хост с голяма обемна честотна лента.
  • Vultr е най-достъпният облачен доставчик с повечето места. Те предлагат SSD съхранение и почти неограничена честотна лента в 13 места. Изберете Vultr, ако евтиното ценообразуване е ключов фактор за вас.
  • Linode идва с обширни функции на страхотни цени. Linode гарантират 99,99% време за работа, тя се доверява на над 400 000 клиенти от цял ​​свят. Изберете Linode, ако искате мащабируемо хостинг решение за електронна търговия и персонализирани приложения.
  • Уеб услуги на Amazon (AWS) предлага надеждна инфраструктура. Той осигурява гъвкав, мащабируем и конфигурируем размер на диска и честотна лента с 8 центъра за данни в 6 държави. Изберете AWS, ако хоствате уеб сайтове с голям бизнес и ресурси.
  • Google Compute Engine (GCE) е мощна и надеждна облачна хостинг инфраструктура с ефективната производителност, която се предлага с марката на Google на атрактивна цена с 99,9% време на работа. Изберете GCE, ако хоствате уеб сайтове с голям бизнес и ресурси.
 14. Имат ли безплатна пробна версия? Да, можете да се регистрирате за 3-дневен безплатен пробен период (не е необходима кредитна карта) и да вземете тяхната услуга за тест завъртане.

Препоръчвам ли Cloudways?

Да.

Тъй като в крайна сметка Cloudways е надеждна и достъпна облачна хостинг опция за всеки собственик на уебсайт, независимо от нивото на умения или типа на сайта.

Поради неговата облачна платформа можете да изпитате пламтящи високи скорости, оптимална работа на сайта и най-добрата сигурност.

Всичко това е създадено, за да осигури на посетителите на вашия сайт възможно най-доброто потребителско изживяване и да запази данните на вашия сайт от злонамерена дейност.

Въпреки това разликите в Cloudways могат да направят нещата малко по-сложни за начинаещите собственици на уебсайтове в началото. Има няма традиционен cPanel или Plesk, няма начин да се регистрира име на домейн с Cloudways и няма хостинг по имейл особеност.

Това добавя към общата цена на хостинга и прави започването на повече участия в сравнение с другите сравними хостинг доставчици на пазара днес.

Ако решите да отидете с тях, претеглете плюсовете и минусите, преди да се регистрирате. Или се възползвайте от 3-дневен безплатен пробен период за да сте сигурни, че имат функциите, от които се нуждаете за мащабиране на бизнеса си и управление на хостинг акаунта ви.

Оттам отделете време да прочетете документацията и да се запознаете с тази облачна платформа, за да не пропуснете някои от функциите, които се предлагат с това уникално хостинг решение.

Разкриване на FTC: За да ви осигуря най-евтината цена, ще спечеля комисионна, ако решите да се регистрирате чрез моите връзки.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map