Nimihuono vs. Bluehost

Head-to-head Namecheap Vs Bluehost verrattuna web-hosting-vertailuun, jossa tarkastellaan tärkeitä ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja sekä muuta – jotta voit päättää ennen kirjautumista johonkin näistä web-hosting-yritysistä.


Kokonaispisteet

namecheap

Kokonaispisteet

Bluehost

Bluehost on yksi vanhimmista ja luotettavimmista Internet-palvelimista. Bluehost on valinnanvara ja suositus paitsi meidän myös satojen ammattimaisille bloggaajille.

He isännöivät yli 2 miljoonaa verkkosivustoa tietokeskuksissaan ympäri maailmaa. Olitpa omistettu pieni pyöräkauppa Australiassa tai miljoonien dollarien liiketoimintaa asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa, Bluehost tarjoaa sinulle luokan parhaan tuen ja kaikki palvelut, joita tarvitset online-liiketoiminnan mitoittamiseen.

Siitä huolimatta namecheap tunnetaan enimmäkseen suosituna verkkotunnusten rekisteröijänä, ne tunnetaan myös edullisista web-hosting-palveluistaan.

Toisin kuin Bluehost, Namecheap on ensisijaisesti verkkotunnusten tarjoaja, mutta se ei tee heistä vähemmän Web-isäntä. Bluehostin verkkopalvelupalvelut sopivat kaiken muodon ja koon yrityksille ja ovat helposti skaalautuvia.

Mikä on myös hieman mielenkiintoista on se Bluehostilla on vahvempi merkki kysyntää kuin Namecheap, kun useammat ihmiset etsivät Bluehostia Googlessa.

nimihuono vs. sininenhttps://trends.google.com/trends/explore?date=2018-01-01%202018-12-31&geo = USA&q = namecheap, bluehost

Namecheap vs. Bluehost vertailu

Bluehost on selvä voittaja näiden kahden web-palveluntarjoajan välillä. Lisätietoja Namecheap vs Bluehost alla olevasta vertailutaulusta:

pyyhkäise oikealle

namecheap

Bluehost

Noin:Namecheap on yksi verkkotunnusten rekisteröijien markkinajohtaja, ja he tarjoavat erittäin edullisia, mainoksille luotettavia web-hosting-palveluita.Bluehost tarjoaa isännöintipalveluita rajoittamattomalla kaistaleveydellä, isännöintitilaa ja sähköpostitilejä. Sillä on maine vahva suorituskyky, erinomainen asiakastuki ja kilpailukykyinen hinnoittelu.
Perustettu:20001996
BBB-luokitus:F+
Osoite:11400 W. Olympic Blvd Suite 200, Los Angeles, CA 90302, YhdysvallatBluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Puhelinnumero:(661) 310 – 2107(888) 401 – 4678
Sähköpostiosoite:[Email protected]Ei luetteloitu
Tukityypit:Live-tuki, chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskuntaProvo, Utah
Kuukauden hinta:Alkaen 3.24 dollaria kuukaudessaAlkaen 2,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:Kyllä (vain Ultimate Plan)Joo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:Kyllä (vain Ultimate Plan)Joo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooJoo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelcPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%Ei
Rahat takaisin takuu:14 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Attracta SEO -työkalut, plus lisää.Hakukoneiden lähettämisen työkalut. 100 dollaria Google Advertising Credit. 50 dollaria Facebook-mainoshyvitystä. Ilmaiset keltaiset sivut.
Hyvä: Helppo käyttöliittymä: Toisin kuin muut verkkoisäntäliittymät, tämä on siistinä ja järjestetty, ja kaikki vaihtoehdot ovat siististi sivupalkissa..
Ohjevideot: Heillä on opetusvideoita, jotka opastavat sinua suorittamaan tai hallitsemaan tehtäviä takaosan loppupäässä – aavistus kaikille aloittelijoille..
Halvat hinnat: Voit paitsi nauttia kokonaisesta veneenmääräisestä paketista, mutta myös hyödyntää niitä lian halvoilla hinnoilla.
Erilaisia ​​hosting-suunnitelmia: Bluehost tarjoaa jaettua, VPS-, erillistä ja pilvipalvelua sekä vaihtoehtoja, kuten hallittua WordPress-hosting-palvelua, mikä antaa sinulle joustavuuden mukauttaa sivustosi helposti muuttuviin hosting-tarpeisiin.
Tukipalvelut ympäri vuorokauden: Joidenkin isäntien parhaiden omaehtoisten resurssien lisäksi Bluehostilla on todellinen armeija nopeasti toimivia asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua ympäri vuorokauden tukilipun, vihjelinjan tai live-chatin kautta.
Hyvä hyvityskäytäntö: Bluehost antaa sinulle täyden hyvityksen, jos peruutat 30 päivän kuluessa, ja hyvitetyn palautuksen, jos peruutat kyseisen ajanjakson jälkeen.
Paha: Ei puhelintukea: Vaikka NameCheap ei tarjoa puhelintukea asiakkailleen, heillä on live-chat-vaihtoehto kiireellisissä asioissa. Ei käyttöaikatakuuta: Bluehost ei tarjoa sinulle korvausta pitkittyneistä tai odottamattomista seisokkeista.
Verkkosivustojen muuttomaksut: Toisin kuin eräät kilpailijat, Bluehost perii lisämaksuja, jos haluat siirtää olemassa olevia verkkosivustoja tai OrPPanel-tilejä..
Yhteenveto:Namecheap pyrkii tekemään verkkotunnusten rekisteröinnistä, ylläpidosta ja hallinnasta suhteellisen helpon ja kivuttoman prosessin, koska Internet vaatii ihmisiä aivan kuten päinvastoin. Ominaisuudet, kuten verkkotunnusten haku, siirto, uudet verkkotunnukset ja muut vastaavat siitä, että käyttäjät tarjoavat käyttäjille vaivatonta tuotteidensa käyttöä. Ylläpidon joukossa on jaettua hosting-palvelua, WordPress-hosting-palvelua, jälleenmyyjä-hosting-palvelua ja paljon muuta.Bluehost (katsaus täältä) tunnetaan myös omista patentoidusta resurssien suojausratkaisustaan, joka on perustettu suojaamaan jaetun isännöinnin käyttäjiä muilta saman palvelimen todennäköisiltä väärinkäyttäjiltä. Asiakkaat ja käyttäjät voivat asentaa sovelluksen käyttämällä SimpleScripts-ohjelmaa yhden napsautuksen asennuksella. Saatavana on myös VPS ja omistettu hosting.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map