Nestemäinen verkkokatsaus

Nestemäinen verkko on alan johtava johtava WordPress ja WooCommerce-isännöinti. Tätä web-isäntää ei ole suunniteltu verkkosivustojen omistajille, jolla on tiukat budjetit, mutta joka tarjoaa taatun luotettavuuden, nopeuden ja käytettävyyden kaikkina aikoina..


Jos etsit tehokasta hallittua WordPress- tai WooCommerce-hosting-ratkaisua vain 19 dollaria kuukaudessa, joka ei koskaan riitä suorituskykyyn, luotettavuuteen tai käyttöaikaan, Nestemäinen verkko voi olla vain isäntä sinulle.

Liquid Web on loistava verkkoisäntä verkkosivustojen omistajille, jotka kasvavat eksponentiaalisesti ja tarvitsevat koko ajan – 24/7/365.

Auttaakseni tekemään päätöksen ennen kuin ansaitset vaikeasti ansaittuja käteisiäsi, tässä Liquid Web -katsauksessa tarkastelen kaikkea, mitä heillä on tarjota laaja-alaisia ​​WordPress-verkkosivustoja..

Nestemäinen verkko ei luota välimuistiin nopeuden varmistamiseksi, vaan sen sijaan keskity PHP-työntekijöihin jotka vastaavat verkkosivustosi PHP: n suorittamisesta. Jokaisessa suunnitelmassa on vähintään 10 omistettu PHP-työntekijää, ja joissakin heistä on jopa 300 PHP-työntekijää.

Kaikissa hallinnoiduissa WordPress-isännöintisuunnitelmissa on esiasennetut laajennukset, automaattiset päivitykset, verkkosivustojen esitys, öiset varmuuskopiot, iThemes sync, iThemes Security Pro, ilmainen SSL ja kaikki .

Nesteverkon on tehtävä jotain oikein (nopeuden ja asiakastuen ympärillä):

nestemäiset verkkoarvostelut

Otin yhteyttä ja kysyin heiltä kolmesta S: n palvelusta, nopeudesta, turvallisuudesta ja tuesta:

Mikä erottaa Liquid Web -palvelun kilpailusta, kun kyse on kolmesta S: stä isännöinnistä, nopeudesta, turvallisuudesta ja tuesta?

”Liquid Web paistaa, kun on kyse kolmesta S: n isännöinnistä, nopeudesta, turvallisuudesta ja tuesta. Meillä on 59 sekunnin tukivastetakuu, joka varmistaa nopean palvelun kaikille suunnitelmille. Hallitsemamme isännöinti ja hallitut sovellustarjoukset on kaikki luotu yksilöllisesti modernin verkkoammattilaisen nopeusvaatimuksia ajatellen, ja se osoittaa: pienet ja keskisuuret yritykset ovat luottaneet meihin liiketoimintaansa yli 20 vuoden ajan. Turvallisuuden vuoksi tarjoamme Mod Security -sovellusta ja pidämme täällä lueteltuja useita data- ja tietoturvasertifikaatioita, ja siihen sisältyy joukko parhaiden käytäntöjen suojausasetuksia, joita seuraamme sitten tietoturvatarkkuustekniikkamme avulla. “
nestemäinen web-logo
Christie Chirinos – WooCommerce-tuotepäällikkö Liquid Webissä

Käytä koodia WHR40VIP ja saat 40%: n alennuksen 2 kuukaudeksi kaikista hosting-tuotteista!

Mitä tämä nestemäinen verkkokatsaus kattaa

 1. ominaisuudet

Täällä käsittelen nestemäistä verkkoa, etenkin kun kyse on kolmen S: n web-isännöinnistä; nopeus, turvallisuus ja tuki.

 1. Ylläpito WordPress

on yksi heidän erottuvista tuotteistaan ​​ja kerron sinulle miksi.

 1. Ylläpito WooCommerce

on jotain, jonka Liquid Web on erikoistunut ja loistava sisään. Tästä syystä.

 1. Onko nestemäinen verkko hyvä?

Lopuksi viimeisessä osiossa kääritän asiat ja kerron, jos .

Tietoja nestemäisestä webistä

Liquid Web perustettiin vuonna 1997, ja siitä on sittemmin kasvanut yksi luotettavimmista tarjoamista tarjoavista web-hosting-yrityksistä VPS, hallittu pilvi, omistettu ja hallittu WordPress- ja WooCommerce-hosting ratkaisut.

hosting-suunnitelmat

Se on täydellinen ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille verkkosivustojen, kauppojen, sovellusten, kriittisten sivustojen, suunnittelijoiden, kehittäjien ja jopa digitaalisten toimistojen kanssa.

Liquid Web -tiimi, jonka pääkonttori on Lansingissa, Michiganissa, pyrkii olemaan Hosting®: n hyödyllisimpiä ihmisiä. Toisin sanoen he “uskovat, että mitä enemmän tarvitset tekniikkaa yrityksesi polttamiseen, sitä enemmän tarvitset asiantuntijoita, hoitamalla ihmisiä olemaan sinua varten”.

Tämä ainutlaatuinen web-hosting-yritys ylpeilee 30 000 asiakasta 130 maassa ja kasvaa edelleen joka vuosi. Puhumattakaan, sen väite kuuluisuudesta on yksi alan korkeimmista uskollisuusasteista. Joten, jos etsit web-hosting-yritystä, johon voit luottaa, kannattaa harkita Liquid Web -palvelua.

noin

Yksi merkittävimmistä tavoista, joilla Liquid Web on asettunut erilleen isännöintiteollisuudessa, on siirtyminen eroon erittäin kilpailukykyisestä jaetusta hosting-kilpailusta. Sen sijaan se valitsee tarjota vain korkealaatuisia, korkealaatuisia (ajattele kalliimpia ja arvokkaampia) isännöintipalveluita, joista ihmiset ovat valmiita maksamaan.

Lopulta Liquid Web työllistää yli 250 työntekijää+ järjestelmänvalvojat, insinöörit ja teknikot, jotka ovat omistautuneita ja valtuutettuja helpottamaan elämääsi, jotta voit keskittyä rakastamaasi työhön (ja antaa heidän tehdä loput). Liquid Web -yrityksessä kyse on yrityksesi potentiaalin virittämisestä ™.

Mitä sitten Liquid Web todella tarjoaa, että muut halvemmat verkkoisäntäkoneet eivät tarjoa? Ja onko korkeampi hinta sen arvoinen? Sukellaan Nestemäinen verkkokatsaus ja selvittää:

Isäntäominaisuudet

1. Täysin hallinnoitu hosting

uhri täysin hallittu web-hosting välineet Nestemäinen verkko tekee kaiken puolestasi. Tämä sisältää kaikki ohjelmistot päivitykset ja tietoturvakorjaukset, joten verkkosivustosi toimii aina nopeasti eikä sitä koskaan vaaranneta.

hallittu web-hosting

Esimerkiksi Liquid Web päivittää kaikki verkkosivustossasi käyttämät WordPress-laajennukset joka ilta. Mikä parasta, se tehdään erikoistuneessa testausympäristössä verkkosivustosi suojaamiseksi plugin-haavoittuvuuksilta ja seisokkien estämiseksi. Kun joukkue on saanut kaiken selväksi, päivityksesi asetetaan eteenpäin.

Liquid Web tekee myös hienoa työtä ja tarjoaa verkkosivustojen omistajille mahdollisuuden luoda räätälöityjä hosting-ratkaisuja, jotka vastaavat heidän kasvavia tarpeitaan.

Esimerkiksi apua PCI: n ja HIPAA: n noudattamisessa, jälleenmyyjien isännöintiä, verkkokauppasivustojen suojausta ja paljon muuta on saatavana sivustojen omistajille, jotka etsivät jotain erityistä.

Ja jokaisen mukautetun isännöintiratkaisun mukana tulee: omistettu tilivastaava joka tietää kaiken verkkosivustostasi ja tekee yhteistyötä IT-tiimisi kanssa saumattoman hosting-kokemuksen varmistamiseksi.

2. Vaikuttava sivunopeus

Jos haluat pitää sivustosi kävijät tyytyväisinä (ja muuntaa), päästä Googlen ensimmäiselle sivulle ja pysyä siellä, verkkosivustosi on ladattava nopeasti.

Nopeista latausaikoista Liquid Web ei petä!

Tässä alla on seuraus tein sivunopeuden testin.

Ennen:

Liquid Web -palvelussa ylläpidettiin WordPress-esittelysivustoa, joka käytti automaattista sisältöä ja jossa Liquid Webin sisäänrakennettu välimuisti oli käytössä:

latausajat ennen optimointia

GTmetrix-sivusto latautui 0,9 sekuntia. Ei huonommin!

Jälkeen:

Yksinkertaisesti aktivoimalla ja määrittämällä Liquid Webin suosittelemia nopeuslaajennuksia (Async JavaScript, Automaattinen optimointi, BJ Lazy Load, Compress JPEG & PNG-kuvat & Kommenttien laiskalataus – jo asennettu, mutta ei aktivoitu):

WordPress nopeus plugins

Tuloksena on valtava vaikutus sivunopeuteen:

sivunopeus optimoinnin jälkeen

GTmetrixissä sivusto ladattiin nyt 0,6 sekuntia. Se on 0,3 sekuntia nopeampi, se on vaikuttavaa – ja NOPEA!

Käytä koodia WHR40VIP ja saat 40%: n alennuksen 2 kuukaudeksi kaikista hosting-tuotteista!

3. Suuri suorituskyky

Liquid Web -yrityksen keskimääräinen latausaika on alle yksi sekunti, mikä on aika hyvää isäntäteollisuudelle. Mutta kun jaat asiat tietokeskuksiin (niistä 3 on tarkka), huomaat, että maantieteellisen sijaintisi perusteella web-nopeudet ovat paljon parempia:

 • Yhdysvaltain keskusalue: 615 ms
 • Yhdysvaltain länsiosa: 330 ms
 • EU: n keskialue: 867 ms

Nestemäinen verkko ei kuitenkaan lopu siihen. Loppujen lopuksi nopeasti toimivassa verkkosivustossa on paljon enemmän kuin nopeuksien lataaminen.

Katso:

 • Liquid Webillä on yli 25 000 palvelinta yksityisomistuksessa olevissa ydindatakeskuksissa
 • Tietokeskuksissa on redundantti jäähdytys, verkot ja virta käytettävyyden ja nopeuden varmistamiseksi
 • Tier-1-kaistaleveysyhteys minimoi viiveen ja nopeat yhteydet maailmanlaajuisen Internetin kaikkiin pisteisiin
 • Asiantuntijat seuraavat verkon suorituskykyä 24/7/365
 • Saat sisäänrakennetun kuvan optimointiratkaisun isäntäpakettiisi kanssa, jota voit käyttää sivustossasi
 • Saatavana on HTTP / 2, joka ei vain lisää sivuston nopeutta ja suorituskykyä, mutta auttaa sivuston turvallisuudessa

Viimeiseksi, Liquid Web tukee PHP 7: ää. Ja se on myös hyvä asia, koska PHP 7.0: ta ei enää tueta, PHP 7.1 on vain tietoturvakorjauksen aikataulussa ja PHP 7.2 seuraa seuraavaa esimerkkiä: vuoden 2019 lopulla..

Lisäksi PHP 7.4: n odotetaan julkaistavan marraskuussa 2019. Joten sellaisella Web-isäntällä, joka ei tue PHP 7: tä, ei ole sivustosi nopeutta ja suorituskykyä mielessä.

4. Nopein WordPress-hosting

Nestemäinen verkko on suunniteltu yksi parhaista WordPress-hosting-alustoista jotta hosting olisi yksinkertainen, jotta voit keskittyä sivustosi kasvattamiseen. Heiden täysin hallittu WordPress-isäntä on täydellinen ratkaisu ja paras valinta operatiivisesti kriittisille WordPress-sivustoille.

Jokaisessa suunnitelmassa on esiasennetut laajennukset, automaattiset päivitykset, verkkosivustojen esitys, öiset varmuuskopiot, iThemes-synkronointi, iThemes Security Pro, ilmainen SSL-varmenne ja lisäominaisuudet, jotka sopivat kaikenlaisiin verkkosivustoihin.

Hallittu WordPress-isännöintitila on räjähtää parin viime vuoden aikana, mikä tekee hallitusta WordPress-isännöintipalvelustasi erilaisen ja paremman?

”Ylläpitämämme WordPress-tarjouksemme on luotu nykyaikaisen WordPress-kehittäjän tarpeita ajatellen. WordPress ei enää ole vain blogi- ja sisältösivustoissa – monet WordPress-sivustot ovat täysin powered sovelluksia ja vaativat resurssien suorittamista sellaisenaan. Ylläpitämämme WordPress-tarjouksemme ei luota välimuistiin huipunopeuden varmistamiseksi, sen sijaan olemme rakentaneet samanaikaisiin pyyntöihin keskittyvän koko alustan.

Dollarina dollari, Liquid Web tarjoaa eniten PHP-työntekijöitä alhaisimmalla hinnalla verrattuna muuhun kilpailuun. Jäsensivustot, ilmoitustaulut ja verkkokaupat näkevät dramaattisia parannuksia siirtyessäsi Liquid Web -verkkoon.

Kaikilla Ylläpito WordPress -asiakkailla on 59 sekunnin tukivastetakuumme sekä palvelimille että WordPressiin liittyville tukipyynnöille. Liquid Web -suhteen kautta iThemesin kanssa kaikki Ylläpito WordPress -suunnitelmat sisältävät iThemes Security Pro: n. Virastoille, freelancereille ja kaikille muille, jotka rakentavat monia WordPress-sivustoja, Ylläpito WordPress-tarjouksemme on markkinoiden arvojohtaja. ”
nestemäinen web-logo
Christie Chirinos – WooCommerce-tuotepäällikkö Liquid Webissä

Heidän hallinnoima WordPress-alusta on ollut mittatilaustyönä alusta alkaen toimittaa nopeutta ja luotettavuutta. Heidän alustaansa ei luota välimuistiin varmistaakseen huippunopeudet, sen sijaan se keskittyy samanaikaiset pyynnöt ja suuri määrä PHP-työntekijöitä varmistaaksesi, että sinulla on nopein, vakain ja turvallisin palvelu WordPress-käyttöiseen sivustoosi.

täysin hallittu WordPress-hosting

 • Ei ylimääräisiä käyttömaksuja, liikennerajoituksia tai mitattuja sivun katseluja
 • Automaattiset laajennuksen päivitykset visuaalisin vertailuin
 • Ei rajoituksia laajennuksille, joita voidaan käyttää (toisin kuin WP Engine ja Kinsta)
 • Ilmainen kuvan optimoinnin laajennus, joka parantaa sivunopeutta
 • Päivittäisessä ympäristössä testattuja plugin-päivityksiä (miksi muut web-isännät eivät tee tätä?)
 • iThemes sync ja iThemes Security Pro
 • Ilmaiset sivuston siirrot, joissa koko joukkue on omistettu auttamaan sinua siirtämään tietosi nykyiseltä palvelimelta.
 • Alan johtavat takuut tukevat 100% käyttöaikaa huolettoman takuun myötä. 100% käyttöaika tai he antavat sinulle kymmenenkertaisen summan.
 • Koko palvelimen käyttö- ja kehittäjätyökalut (SSH, Git ja WP-CLI)
 • Ilmaiset SSL-varmenteet
 • Vaihepaikat
 • 24/7/365 puhelin-, sähköposti- ja live-chat-tuki

hallitsi WordPress-hallintapaneelia, siinä on kaikki olennaiset ominaisuudet ja kokoonpanot:

hallinnoitu WordPress-kojelauta

Ylläpito WP-isäntä tulee toimitukseen ilmainen iThemes Security Pro:

ilmainen ithemes security pro

WordPress-hosting-suunnitelmat alkavat 19 dollarilta kuukaudessa ilman piilotettuja maksuja, etkä koskaan ole lukittu sopimuksiin.

5. Erikoistunut WooCommerce-hosting

WooCommerce on eniten käytetty verkkokauppaympäristö ja Liquid Web väittää, että he ovat rakentaneet ensimmäinen kaikki-yhdessä-ratkaisu WooCommerce-palveluun, joka kilpailee ratkaisuilla, kuten Shopify.

verkkokaupan hosting-vertailu

Se on enemmän kuin vain WordPress + WooCommerce -laajennus. Heidän hallinnoima WooCommerce-isäntä on erittäin nopea ja luotettava koska alusta on optimoitu vähentämään kyselykuormitusta 95%.

Mikä tekee hallitsemastasi WooCommerce-isännöinnistä erilaista kuin kilpailun tarjoama WooCommerce-hosting?

”Liquid Web keksi käsitteen Managed WooCommerce hosting. Toisin kuin kilpailu, Liquid Webin hallinnoima WooCommerce-isännöinti on paljon enemmän kuin WooCommerce, joka on asennettu Ylläpito WordPress -suunnitelmaan. Ensinnäkin Liquid Web loi Custom Order Tables -laajennuksen, WooSimple-laajennuksen ja useita muita laajennuksia, jotka lisäävät sivuston nopeutta vähentämällä WooCommerce-kyselykuormitusta 85%, yksinkertaistavat tuotesivuja ja lisäävät rikkaita ominaisuuksia WooCommerce-palveluun ja lisäsivät ne jokaiseen suunnitelmaan.

Lisäksi henkilöstöllä on WooCommerce-asiantuntijoita, jotka tarkastelevat alustalla tulevia WooCommerce-kauppoja ja antavat lisäsuosituksia suorituskyvyn parantamiseksi. Tämä tarkoittaa, että WooCommerce-kaupat näkevät dramaattisia parannuksia siirtyessään Liquid Web -verkkoon. Sitten Ylläpito-WooCommerce-asiakas voi hyödyntää tuotekumppanuuksia, joista olemme neuvotelleet joidenkin suosituimpien WooCommerce-teema- ja laajennusten kirjoittajien kanssa hyödyntääkseen ominaisuuksia, kuten maksutonta maksujen käsittelyä, hylätyn ostoskorin palautusta, edistynyttä analytiikkaa, tytäryhtiömarkkinointia ja muuta. , ilman lisäkustannuksia – 6 000 dollaria vuodessa.

Ja tietysti Ylläpito-WooCommerce-asiakkaillemme on 59 sekunnin tukitakuu palvelimelle, WordPress- ja WooCommerce-liittyville tukipyynnöille. Se on aika huomattavaa. ”
nestemäinen web-logo
Christie Chirinos – WooCommerce-tuotepäällikkö Liquid Webissä

Liquid Web -hallintajärjestelmän WooCommerce-isännöinti sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Taulukot tallentavat tilaustiedot, jotta kyselykuormat vähenevät jopa 95%
 • Jilt hylätyn ostoskorin sähköpostipalvelut, sähköpostit ovat muokattavissa yhdellä napsautuksella linkillä takaisin hylättyyn ostoskoriin ja ajoituksen hallintaan.
 • 20+ suorituskykytestiä, joiden avulla voit valmistautua liikenteen kasvuun
 • Tuki fyysisille, digitaalisille, tilauskaupoille ja kauppapaikoille
 • Ilmaiset “White Glove” -sivuston muutot
 • Sisäinen sivunrakentaja (Beaver Builder) helppoon sivuston luomiseen
 • Esipakattu Astra-teema, joka on optimoitu verkkokauppoihin
 • Mobiililaitteiden optimointi
 • Ilmainen SSL-varmenne & iThemes Security Pro
 • Huoleton automaattisten laajennusten päivitys visuaalisin vertailuin
 • Yli 150 dollaria / kuukausi ilmaisina ohjelmisto- ja työkalupaketeina

Liquid Web -yrityksen hallinnoima WooCommerce sisältää seuraavat niput, jotka tulevat ilmaiseksi kaikilla suunnitelmilla:

 • BeaverBuilder – premium-sivunmuodostajan laajennus (arvossa 99 dollaria vuodessa)
 • IconicWP – KAIKKI heidän palkkioistaan ​​WooCommerce-laajennuksista (200 dollaria + / vuosi)
 • hylätä – palkkio hylätystä ostoskorista (850 dollaria vuodessa)
 • AffiliateWP – premium-tytäryhtiöiden hallinnan laajennus (arvossa 99 dollaria kuukaudessa)
 • GlewAnalytics – verkkokaupan analytiikka (arvo 199 dollaria kuukaudessa)

WooCommerce Beginner -suunnitelma alkaa vain 19 dollarilla kuukaudessa ilman piilotettuja maksuja ja et ole koskaan kiinni sopimuksesta. Voit päivittää tai peruuttaa milloin tahansa tarpeitasi vastaavaksi.

Liquid Webin korkeammat suorituskykysuunnitelmat (Standard, Plus, Pro, & Enterprise) mukana Glew.io mukana. Glew.io (hintaan 199 dollaria + kuukaudessa) on verkkokaupan markkinoijille perimmäinen analyysi- ja raportointiohjelmisto, jonka avulla voit näet kaikki sivustosi analyysit ja markkinoida kuin jättiläinen miljoonan dollarin yritys. Kuvittele esimerkiksi, että pystyt segmentoimaan asiakkaasi ryhmiin, kuten ”asiakkaat, jotka ovat käyttäneet yli 500 dollaria, mutta eivät ole palanneet viimeisen 6 kuukauden aikana” tai “VIP-asiakkaat, jotka käyttävät yli 1 000 dollaria tänä vuonna” kaikki napsauttamalla painiketta.

6. Ensisijainen tuki, mukaan lukien ystävälliset ihmiset

Nestemäinen web-tuki

Yksi Liquid Web -yrityksen hienoimmista asioista on se, mitä kutsun ”59” -tukitakaukseksi.

Tapana todistaa sinulle, että olet tärkeä nestemäisen web-asiakkaana, Liquid Web tarjoaa seuraavat 59 tukitakuuta:

59 sekunnin / minuutin takuu

 • Tukipalvelun alkuperäinen vastaus: Aina, kun lähetät ongelmalipun tukipalvelujärjestelmän avulla, saat teknikolta vastauksen 30 minuutin sisällä. Jos Liquid Web ei vastaa 59 minuutin sisällä, sinulle hyvitetään 10 kertaa aika, joka ylittää SLA-sitoumuksen. Toisin sanoen, jos lippu ylittää yhden tunnin 59 minuutin tukitakuun yli, saat 10 tunnin hosting-hyvityksen.
 • Puhelimen vastausaika: live-tukiasiamies vastaa puheluun 59 sekunnin sisällä valitsemastasi osastosta, jonka kanssa haluat puhua. Jos ei, saat ylläpitohyvityksen, joka on 10-kertainen kuin takuun kulunut aika.
 • Live-chatin alkuperäinen vastausaika: live chat -tuen edustaja vastaa chattiin 59 sekunnin kuluessa valitsemasi osaston valitsemisesta ja vastaamalla chattia edeltävät kyselyt. Jälleen, jos Liquid Web ei täytä 59 sekunnin takuuta, saat tilillesi 10-kertaisen isännöintiluoton.

Muista myös, nestemäinen tuki on käytettävissä 24/7/365, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että otat yhteyttä apuun, kun tarvitset sitä eniten.

Liquid Webillä on myös blogi, tietokanta, WooCommerce Resurssikeskus, sisältökeskus (sisällön jakaminen hosting-tyyppiluokkiin), verkkokaupan omistajan podcast (nimeltään Store Builders), webinaarit (käytettävissä milloin tahansa) ja tapahtumakokoonpano kiinnostuneille osallistuminen WordPress-yhteisötapahtumiin.

Tarvitsetko vielä enemmän apua? Ota yhteyttä henkilökohtaiseen konsulttiisi tai Liquid Web -tilinhoitajaasi ja kysy!

7. 100% virran ja verkon käyttöajan takuu

Liquid Web liittyy harvoihin siellä toimiviin web-hosting-yrityksiin, jotka tarjoavat 100% käyttöaikatakuun. Toisin sanoen se lupaa, että kaikki suuret nestemäisten verkkojen reitityslaitteet ovat tavoitettavissa maailmanlaajuisesta Internetistä koko ajan..

100% verkko- ja käyttöaikatakuu

Tietysti on joitain poissulkemisia:

 • Ajoitettu verkon, laitteiston tai ohjelmiston ylläpito
 • Haitalliset hyökkäykset (kuten suuret DDoS-hyökkäykset)
 • Verkkosivustosi tai yritystäsi vastaan ​​tehdyt lailliset toimenpiteet
 • CPanel-julkaisut

Vaikka 100% käyttöaikaa on mahdotonta saavuttaa ikuisesti, Liquid Web tekee todella hyvää työtä melkein tekemällä sen joka tapauksessa. Itse asiassa tänä vuonna Liquid Web on ylläpitänyt vaikuttavan 99,997%: n käyttöajan kymmenen kuukauden aikana.

Ja vain siinä tapauksessa, että ihmettelet, Liquid Web tarjoaa a 10 kertaa luotto kaikille isäntäasiakkaille, joita asia koskee, mikäli seisokkeja ei ole. Toisin sanoen, jos verkkosivustosi laskee yhden tunnin, saat tilillesi 10 tunnin hosting-hyvityksen.

8. Ilmaiset sivuston muutokset

Olipa kyse sisäisestä siirrosta Liquid Web -palvelussa tai ulkoisesta siirrosta toiselta verkkoisäntältä, Liquid Web siirtää sivustosi ilmaiseksi hosting-alustalleen. Ja jos sen asiantuntijaryhmä ei voi siirtää sivustoasi mistä tahansa syystä, voit olla varma, että saat kaiken tuen, jonka tiimi voi antaa sinulle, kun työskentelet sen kanssa.

ilmaiset sivuston muutokset

Vaikka tämä ei ehkä tunnu olevan niin hieno ominaisuus tarjota sivuston omistajille, ja saatat jopa ajatella, että se on standardi isännöintiteollisuudessa, luota meihin, kun sanomme, että se ei ole. Monet web-hosting-yritykset pakottavat sinut siirtämään sivustosi itse tai veloittamaan heiltä moitteettoman maksun.

Jos haluat siirtää WordPress-sivuston (tai -sivustot) Liquid Web -hallintaan johtavaan WordPress-isäntäalustaan ​​itse, voit käyttää ilmaista Siirry nestemäiseen Web WordPress -laajennusta. Laajennus huolehtii kaikesta, kaikkien tietojen kopioimisesta konfigurointitiedostojen muuntamiseen ja tämän tuomiseen nestemäiselle Web-palvelimelle..

9. Ilmainen DDoS-suojaus

Viimeinen asia, jonka haluat käsitellä, on DDoS-hyökkäys, joka vie sivustosi alas ja aiheuttaa myyntitappioita tai johtaa.

ilmainen ddos-suojaus

Siksi Liquid Web tarjoaa kaikille verkkosivustojen omistajille mahdollisuuden ottaa ne käyttöön ilmaiset Cloudflare CDN -palvelut (mukaan lukien DDoS-suojaus) heidän isäntätililleen. Cloudflare CDN -palvelut tarjoavat muutakin kuin toimittavat sivustosisällön ympäri maailmaa heti käyttämällä palvelimia, jotka kattavat maapallon.

Mutta vain siinä tapauksessa, että tarvitset päivityksen, tässä on tärkeimmät syyt hyödyntää ilmaisia ​​CloudFlare CDN -palveluita:

 • Suuret video- tai kuvatiedostot hidastavat sivustosi toimintaa
 • Suuri kaistanleveyden käyttö rasittaa resursseja
 • Tonnia liikennettä, mutta alhaisia ​​muuntoprosentteja voidaan parantaa nopeammalla sisällön toimittamisella
 • Paranna SEO-pyrkimyksiäsi nopeammalla latausajalla ja lisäämällä käyttäjien sitoutumista paikan päälle

Mutta lisäksi Cloudflare eristää verkkosivustosi ja pudottaa automaattisesti haitallisen liikenteen estääksesi DDoS-hyökkäyksen tuhoamasta verkkosivustoasi..

Itse asiassa sillä on edistyksellinen kyky varmistaa, että laillinen liikenne pääsee verkkosivustollesi jopa hyökkäyksen aikana. Ja vain jos sivustosi osallistuu DDoS-hyökkäykseen, luota siihen, että Liquid Web ilmoittaa sinulle välittömästi.

Haluatko jotain hieman voimakkaampaa? Voit aina ostaa Liquid Web -palvelun premium-luokan DDoS Attack Prevention -palveluita, jotka tekevät seuraavat:

 • Seuraa kaikkia verkkosivustoliikkeitä, jotka saapuvat sivustoosi reaaliajassa
 • Tunnista älykkäästi hyökkäykset ennen niiden tapahtumista ja reagoi aktiivisesti
 • Puhdista ja erota kaikki haitallista liikennettä ennen kuin se saavuttaa infrastruktuurin kriittisen kerroksen

Premium DDoS -suojaus alkaa 99 dollaria / kuukausi.

10. Ilmaiset SSL-varmenteet

SSL-sertifikaatit ovat erinomainen suojaus:

 • Pankit, luotto-osuuskunnat tai muut verkkosivustot (kuten WooCommerce-kaupat), jotka käsittelevät rahoitustapahtumia
 • Yhteydet verkko- tai sähköpostipalvelimeen
 • Tiedostonsiirto (SFTP) tietokoneelta palvelimelle
 • Online-sovellusten kirjautumistiedot (kaikki salasanalla suojatut verkkosivustot)

SSL-varmenne salaa isäntäpalvelimen ja käyttäjän selaimen välillä siirrettävät tiedot, jotta kukaan ei voi siepata niitä prosessissa. Lisäksi se estää Chromea ilmoittamasta verkkosivustollesi “Ei suojattu”.

ilmainen ssl-sertifikaatti

Onneksi, Liquid Web tarjoaa kaikille isännöiville asiakkaille ilmaisen SSL-sertifikaatin, mikä on hienoa nähdä, että monet verkkoisäntäkoneet veloittavat sinulta ylimääräistä tästä kaivatusta palvelusta.

Liquid Webin hallinnoima WooCommerce- ja Managed WordPress -suunnitelmat tulevat automaattisesti mukana ilmainen Let’s Encrypt SSL ensisijaiselle verkkotunnukselle, jonka olet asettanut ohjauspaneelissa, kun sivustosi käynnistyy tai jos nimeät ensisijaisen verkkotunnuksesi uudelleen ohjauspaneelissa.

Isäntäsuunnitelmat

Nestemäinen verkko eroaa useimmista Web-koneista siinä suhteessa, että se ei tarjoa jaettua hosting-palvelua (kuten SiteGround ja Bluehost). Sallikaa minun toistaa – Liquid Web ei tarjoa jaettua hosting-palvelua.

Se tarjoaa kuitenkin seuraavan tyyppisiä web-hosting-palveluita: hallitsi omistettuja palvelimia, hallitsi VPS-isännöintiä, hallitsi WordPressiä ja hallitsi WooCommercea.

Katsotaanpa sitten kutakin ennen kuin sukellat ominaisuuksiin, joita voit odottaa käyttäessäsi Liquid Web -käyttöä web-isäntänä.

Ylläpito WordPress-hosting

Nestemäinen Web-hallinta WordPress-hosting

Ylläpitetyt WordPress-isännöintipalvelut, jotka todella käsittelevät kaiken, voi olla vaikeaa löytää. Mutta nestemäisellä Webillä saat nolla ylisuuri maksuja, liikennerajoituksia tai mitatut sivun katselut aloittaa. Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa WordPress-verkkosivustosi kasvattamista pelkäämättä, että sinut katkaistaan ​​oman menestyksesi takia.

WordPress-hosting-ominaisuudet

Lisäksi saat seuraavat ominaisuudet hallitulla WordPress-isännöinnillä:

 • PHP 7 -tuki
 • Nopea nopeus 10 PHP-työntekijän kanssa
 • nginx
 • Sisäänrakennettu kuvan optimointi
 • Ilmaiset sivuston muutot ilman nolla seisokkeja
 • Päivittäisessä ympäristössä testattuja plugin-päivityksiä (miksi muut web-isännät eivät tee tätä?)
 • iThemes sync ja iThemes Security Pro
 • Täysi palvelimen käyttöoikeus
 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot (tallennettu ulkopuolella 30 päivän ajan)
 • Kehittäjän työkalut (SSH, Git ja WP-CLI)
 • Ilmaiset SSL-varmenteet
 • Vaihepaikat
 • 24/7/365 puhelin-, sähköposti- ja live-chat-tuki

onnistuneet WordPress-hosting-hinnat

Ylläpito WordPress-isännöintisuunnitelmat alkaa 19 dollaria / kuukausi yhdelle sivustolle

Käytä koodia WHR40VIP ja saat 40%: n alennuksen 2 kuukaudeksi kaikista hosting-tuotteista!

Ylläpito WooCommerce-hosting

Nestemäinen Web-hallinta WooCommerce-hosting

Liquid Web tarjoaa niille, joilla on WooCommerce-myymälöissä erikoistuneita hallittuja WooCommerce-isännöintipalveluita. Aluksi Liquid Web -tiimi ymmärtää, että edes korkealaatuinen WordPress-hallinta ei ehkä välimuistista verkkokauppaa niin kuin sen tarvitsee. Joten he huolehtivat siitä, että tallentavat sivustoosi älykkäästi parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja poikkeuksellisen käyttökokemuksen.

WooCommerce-hosting-ominaisuudet

Liquid Web antaa WooCommerce-myymälöiden omistajille ominaisuuksia, kuten:

 • Taulukot tallentavat tilaustiedot, jotta kyselykuormat vähenevät jopa 95%
 • Jilt hylkäsi ostoskoripalvelun
 • 20+ suorituskykytestiä, joiden avulla voit valmistautua liikenteen kasvuun
 • Tuki fyysisille, digitaalisille, tilauskaupoille ja kauppapaikoille
 • Ilmaiset “White Glove” -sivuston muutot
 • Sisäinen sivunrakentaja (Beaver Builder) helppoon sivuston luomiseen
 • Esipakattu Astra-teema, joka on optimoitu verkkokauppoihin
 • Mobiililaitteiden optimointi
 • Ilmainen SSL-varmenne & iThemes Security Pro
 • Huoleton automaattisten laajennusten päivitys visuaalisin vertailuin
 • Yli 150 dollaria / kuukausi ilmaisina ohjelmisto- ja työkalupaketeina

hallinnoidut verkkokaupan isännöintihinnat

Ylläpito WooCommerce-hosting-suunnitelmat alkaa 19 dollaria / kuukausi

Käytä koodia WHR40VIP ja saat 40%: n alennuksen 2 kuukaudeksi kaikista hosting-tuotteista!

Hallinnoidut palvelimet

Nestemäiset verkkopohjaiset palvelimet

Nestemäisen Web-sivuston hallitsema omistettu palvelimen isäntä tarkoittaa, että verkkosivustosi tiedot ja tiedostot tallennetaan yhden vuokralaisen palvelimelle. Sinun ei tarvitse koskaan jakaa resursseja, hän voi mukauttaa isännöintiympäristöäsi ja voi rakentaa tilaamaan isännöintiratkaisusi Linuxilla tai Windowsilla (mitä kaikki Web-isäntä ei tee)..

Lisäksi nautit ominaisuuksista, kuten:

 • Reaaliaikainen seuranta
 • 100% virta ja verkon käyttöaikatakuu
 • Tavallinen DDoS-suojaus
 • CloudFlare CDN -palvelut
 • Varmuuskopioasemat
 • Pääsy juurille
 • Omistettu IP-osoite
 • Yritystason SSD-tallennustila maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi

Omistettu palvelimen isännöintisuunnitelma alkaa 199 dollaria / kuukausi.

Käytä koodia WHR40VIP ja saat 40%: n alennuksen 2 kuukaudeksi kaikista hosting-tuotteista!

Ylläpito VPS-hosting

Nestemäinen Web-hallinta VPS-hosting

Heidän hallinnoimansa VPS-hosting väittää, että se onnistunut VPS-isäntä palvelut ovat nopeampia kuin AWS tai Rackspace (alan johtavia pilvipalveluratkaisuja), Liquid Web tarjoaa verkkosivustojen omistajille tarvitsemansa luotettavuuden ja edistyneet suojausominaisuudet, joten heidän ei tarvitse koskaan huolehtia.

Lisäksi VPS-isännöinnissä on oma palvelimen teho ja pilvipalvelimen joustavuus. Toisin sanoen, se on hieno niille, jotka tarvitsevat erillisen palvelimen hallintaa, mutta haluavat pitää kustannukset alhaisina.

Tässä on joitain merkittävimmistä ominaisuuksista, joita saat Liquid Web VPS -hotellin avulla:

 • Gigabitin kaistanleveys
 • Rajoittamaton määrä sivustoja
 • CloudFlare CDN -palvelut
 • Omistettu IP-osoite
 • Paikalliset varmuuskopiot
 • Pääsy juurille
 • Integroitu palomuuri
 • DDoS-suojaus
 • Helppo skaalata ylös tai alas
 • cPanel, Plesk tai Interworx
 • 100% virta ja verkon käyttöaikatakuu

VPS-hosting-suunnitelmat alkaa 29 dollaria / kuukausi.

Käytä koodia WHR40VIP ja saat 40%: n alennuksen 2 kuukaudeksi kaikista hosting-tuotteista!

Nestemäiset plussat ja miinukset

Täällä olen luetellut heidän hallittujen WordPress- ja WooCommerce-isännöintipalveluiden edut ja haitat.

Ylläpito WordPress-hosting-ammattilaiset:

 • Suorituskyky (PHP-työntekijät, SSD, PHP7, HTTP / 2, Salatkoon SSL ja Nginx)
 • Ei ylimääräisiä maksuja tai rajoituksia sivun katseluille tai liikenteelle
 • Ilmainen iThemes-synkronointi (hallita useita WordPress-sivustoja yhdestä kojetaulusta) ja iThemes Security Pro
 • Ilmainen sopivuuskuvan optimointilaajennus
 • Ei WordPress-teeman tai laajennuksen kieltoja
 • Ilmaiset “White-Glove” -sivuston muutot
 • 100% käyttöaikatakuu ja runsas korvaus seisokkeista
 • 24/7/365 tuki tähtien 59 minuutin / sekunnin takuilla
 • Halpa aloitussuunnitelma alkaen 19 dollaria / kk

Ylläpito WooCommerce-hosting-ammattilaiset:

 • WooCommerce-nopeus ja suorituskykyoptimoitu (SSD, PHP7, Salatkoon SSL, HTTP / 2, Nginx, Lakka & Redis-välimuisti)
 • 30–300 PHP-työntekijää nopean nopeuden takaamiseksi
 • Mukana ilmainen paketti: Beaver Builder -sivunrakennuksen laajennus, kaikki Iconic WP -laajennukset, Jilt Abandoned Cart, Affiliate WP ja Glew Analytics
 • Edullinen aloittelijasuunnitelma alkaen 19 dollaria / kk, joka on WooCommerce täysin varusteltu
 • Ilmainen PayPal & Raita-integrointi kaikkiin suunnitelmiin
 • Ilmaiset “White-Glove” -sivuston muutot

Ylläpito WordPress ja WooCommerce Cons:

 • Kalliita (ei halpaa jaettua hosting-palvelua; palvelee niitä, jotka tarvitsevat suorituskykyä, luotettavuutta ja tukea – ja maksavat siitä)
 • Ei ilmaista sähköpostin ylläpitoa (premium-lisäosa alkaa 1 dollaria kuukaudessa)
 • MEILLE & Eurooppakeskeinen; ei tietokeskuksia Aasian ja Tyynenmeren alueella (CDN auttaa kuitenkin maantieteellistä kattavuutta Aasian ja Tyynenmeren alueilla)
 • Aloittelija WooCommerce-pakettikatot 15 tuotteella rajoittamattomalla kaupalla tai 150 tilauksella kuukaudessa
 • Ei rahat takaisin -takuita – vaikka sopimusta ei ole ja voit peruuttaa milloin tahansa

Yhteenveto: Onko nestemäinen verkko hyvä?

nestemäinen verkkokatsaus

Joten, onko Liquid Web mitään hyvää?

Kyllä, nestemäinen verkko sopii mainiosti verkkosivustojen omistajille, jotka kasvavat eksponentiaalisesti ja tarvitsevat taattu luotettavuus, nopeus ja käyttöaika koko ajan.

Nestemäinen verkko eroaa useimmista Web-koneista siinä suhteessa, että se ei tarjoa jaettua hosting-palvelua. Tämä tietysti tarkoittaa, että niiden hinnat ovat korkeammat.

Itse asiassa nestemäinen verkko on oman liigassa kun kyse on web-hosting-tyypistä, jota se tarjoaa asiakkailleen. Sen sijaan se käyttää ylellisyyttä ja pyrkii erottautumaan tyydyttyneeseen teollisuuteen, joka pyrkii tarjoamaan verkkosivustojen omistajille samantyyppisiä palveluita..

Nesteverkko tekee ihmisistä auttamisen ensisijaisena tavoitteena ja hallitsee verkkosivustosi todella jotain mitä odottaa. Loppujen lopuksi sillä on korkeampi hintalappu kuin useimmilla verkkoisäntäkoneilla. Sen on tarjottava sinulle kaikki palvelut, joita tarvitset onnistuneen verkkosivuston (plus joitain!) Käyttämiseen.

Haluatko kokeilla Liquid Web -yritystä? Katso, kuinka Liquid Web voi auttaa verkkosivustosi saavuttamaan potentiaalinsa ja kasvamaan jatkossa villeimpien unelmiesi ulkopuolelle.

Käytä koodia WHR40VIP ja saat 40% alennuksen 2 kuukaudeksi kaikista hosting-tuotteista!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map