Namecheap vs. SiteGround

Head-to-head Namecheap vs. SiteGround Verkkosivuston vertailu, jossa tarkastellaan tärkeitä ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja ja paljon muuta – jotta päätät ennen kuin kirjaudut johonkin näistä web-hosting-palveluista.


Kokonaispisteet

namecheap

Kokonaispisteet

SiteGround

pyyhkäise oikealle

namecheap

SiteGround

Noin:Namecheap on yksi verkkotunnusten rekisteröijien markkinajohtaja, ja he tarjoavat erittäin edullisia, mainoksille luotettavia web-hosting-palveluita.SiteGroundin tiedetään olevan kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia asiakkailleen yhdessä mukana olevien teknisten ominaisuuksien ja uskomattoman asiakastuen kanssa.
Perustettu:20002004
BBB-luokitus:F
Osoite:11400 W. Olympic Blvd Suite 200, Los Angeles, CA 90302, YhdysvallatSiteGround Office, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofia 1776, Bulgaria
Puhelinnumero:(661) 310 – 2107(866) 605 – 2484
Sähköpostiosoite:[Email protected][Email protected]
Tukityypit:Live-tuki, chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskuntaChicago Illinois, Amsterdam Alankomaat, Singapore ja Lontoo UK
Kuukauden hinta:Alkaen 3.24 dollaria kuukaudessaAlkaen 3,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:Kyllä (vain Ultimate Plan)Ei (10–30 Gt)
Rajoittamaton sähköpostiosoite:Kyllä (vain Ultimate Plan)Joo
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooKyllä (paitsi StartUp-suunnitelmassa)
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelcPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:14 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Attracta SEO -työkalut, plus lisää.CloudFlare-sisällönjakeluverkko (CDN). Ilmaiset varmuuskopiointi- ja palautustyökalut (paitsi StartUp-suunnitelman kanssa). Ilmainen yksityinen SSL-varmenne vuodeksi (paitsi StartUp).
Hyvä: Helppo käyttöliittymä: Toisin kuin muut verkkoisäntäliittymät, tämä on siistinä ja järjestetty, ja kaikki vaihtoehdot ovat siististi sivupalkissa..
Ohjevideot: Heillä on opetusvideoita, jotka opastavat sinua suorittamaan tai hallitsemaan tehtäviä takaosan loppupäässä – aavistus kaikille aloittelijoille..
Halvat hinnat: Voit paitsi nauttia kokonaisesta veneenmääräisestä paketista, mutta myös hyödyntää niitä lian halvoilla hinnoilla.
Ilmaiset premium-ominaisuudet: SiteGround sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, CloudFlare CDN ja Let’s Encrypt SSL -varmenteet jokaisella suunnitelmalla.
Optimoidut suunnitelmat: SiteGround tarjoaa hosting-paketteja, jotka on suunniteltu erityisesti huipputehokkuuteen sisällönhallintajärjestelmissä, kuten WordPress, Drupal ja Joomla, tai sähköisen kaupankäynnin alustoilla, kuten Magento, PrestaShop ja WooCommerce.
Fantastinen asiakastuki: SiteGround takaa lähes välittömän vastausajan kaikilla asiakastukikanavillaan.
Vakaa Uptime-takuu: SiteGround lupaa sinulle 99,99% käytettävyyden.
Paha: Ei puhelintukea: Vaikka NameCheap ei tarjoa puhelintukea asiakkailleen, heillä on live-chat-vaihtoehto kiireellisissä asioissa. Rajoitetut resurssit: Jotkut SiteGroundin halvemmista suunnitelmista on rajattu, kuten verkkotunnuksen tai tallennustilan ylärajat.
Hidas verkkosivustojen siirto: Jos sinulla on jo olemassa oleva verkkosivusto, lukuisat käyttäjän valitukset osoittavat, että sinun pitäisi valmistautua pitkään siirtoprosessiin SiteGroundin avulla.
Ei Windows-hosting-palvelua: SiteGroundin nopeutettu nopeus riippuu osittain huipputeknisestä Linux-säilytystekniikasta, joten älä odota Windows-pohjaista isännöintia täältä.
Yhteenveto:Namecheap pyrkii tekemään verkkotunnusten rekisteröinnistä, ylläpidosta ja hallinnasta suhteellisen helpon ja kivuttoman prosessin, koska Internet vaatii ihmisiä aivan kuten päinvastoin. Ominaisuudet, kuten verkkotunnusten haku, siirto, uudet verkkotunnukset ja muut vastaavat siitä, että käyttäjät tarjoavat käyttäjille vaivatonta tuotteidensa käyttöä. Ylläpidon joukossa on jaettua hosting-palvelua, WordPress-hosting-palvelua, jälleenmyyjä-hosting-palvelua ja paljon muuta.SiteGround (arvostelu) on täydellinen peruskehys käyttäjille isännöidä blogejaan tai verkkosivustojaan. Ominaisuudet ovat hämmästyttäviä, kuten SSD-asemat kaikille suunnitelmille ja parannettu nopea suorituskyky NGINX, HTTP / 2, PHP7 ja ilmainen CDN. Muita ominaisuuksia ovat ilmainen SSL-sertifikaatti, jonka käyttäjän sovellus päivittää. Omistetut ja ainutlaatuiset palomuurisuojaussäännöt antavat käyttäjille mahdollisuuden välttää järjestelmän haavoittuvuuksia. Sivustolla on myös ilmainen verkkosivustojen siirto ja palvelut, jotka on sijoitettu kolmelle mantereelle. WordPressillä on myös premium-ominaisuuksia sekä reagoiva live-chat.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map