Namecheap vs GoDaddy-hosting

Head-to-head Namecheap Vs GoDaddy Verkkosivuston vertailu, jossa tarkastellaan tärkeitä ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja sekä muuta – jotta päätät ennen kuin kirjaudut sisään johonkin näistä verkkotunnuksen rekisteröijistä, jotka tarjoavat myös web-hosting-palveluita.


Kokonaispisteet

namecheap

Kokonaispisteet

Hyvä isä

Hyvä isä on selvä voittaja näiden kahden web-isännöintipalvelun välillä. Lisätietoja GoDaddy vs Namecheapista alla olevasta vertailutaulusta:

pyyhkäise oikealle

namecheap

Hyvä isä

Noin:Namecheap on yksi verkkotunnusten rekisteröijien markkinajohtaja, ja he tarjoavat erittäin edullisia, mainoksille luotettavia web-hosting-palveluita.GoDaddy on ollut mediassa viime aikoina, etenkin TV-mainoksissa ja painotuotteissa. Se tarjoaa verkkotunnuksia sekä käyttäjäystävällisiä web-hosting-palveluita, kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia ja vaikuttavia käyttöaikaa.
Perustettu:20001997
BBB-luokitus:F+
Osoite:11400 W. Olympic Blvd Suite 200, Los Angeles, CA 90302, Yhdysvallat14455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Puhelinnumero:(661) 310 – 2107(480) 505 – 8877
Sähköpostiosoite:[Email protected]Ei luetteloitu
Tukityypit:Live-tuki, chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu, koulutus
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskuntaPhoenix, Arizona
Kuukauden hinta:Alkaen 3.24 dollaria kuukaudessaAlkaen 4,99 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Rajoittamaton tallennustila:Kyllä (vain Ultimate Plan)Kyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Rajoittamaton sähköpostiosoite:Kyllä (vain Ultimate Plan)Kyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelcPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:14 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Attracta SEO -työkalut, plus lisää.Ensisijainen DNS-hallintatyökalu (vain Ultimate Plan). Kaksinkertainen prosessointivirta ja muisti (vain Ultimate Plan). DudaMobile muuntaa sivustosi automaattisesti mobiililaitteeksi (kaikki suunnitelmat paitsi Economy). SSL-varmenne (vain Ultimate Plan). Verkkosivun kiihdytin (vain Ultimate Plan). SSL-varmenne (vain Ultimate Plan). Haittaohjelmien skanneri (vain Ultimate Plan).
Hyvä: Helppo käyttöliittymä: Toisin kuin muut verkkoisäntäliittymät, tämä on siistinä ja järjestetty, ja kaikki vaihtoehdot ovat siististi sivupalkissa..
Ohjevideot: Heillä on opetusvideoita, jotka opastavat sinua suorittamaan tai hallitsemaan tehtäviä takaosan loppupäässä – aavistus kaikille aloittelijoille..
Halvat hinnat: Voit paitsi nauttia kokonaisesta veneenmääräisestä paketista, mutta myös hyödyntää niitä lian halvoilla hinnoilla.
Suuri käyttöaika: Voit odottaa, että GoDaddyn kaltaisella yrityksellä on yksi alan parhaimmista käyttöajoista, kun otetaan huomioon, että ne ovat niin valtavia. Mutta minulla ei ole vielä kuullut valitusta GoDaddyn käytettävyydestä. Uptime on yksi niistä asioista, joita odotat web-hosting-yrityksen toimittavan, ja GoDaddy tekee sen tyylillä.
Linux- ja Windows-isäntä: GoDaddy on yksi harvoista isännöintipalveluntarjoajista, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Windowsia teollisuuden standardin mukaisen Linux-käyttöjärjestelmän sijasta. Jos sinulla on ASP.NET-verkkosivustoja, tämä on oikea paikka sinulle.
Suuri tekninen tuki: Kerta toisensa jälkeen web-hosting-yritykset saavat valituksia asiakaspalvelustaan. Olipa kyse tiedon puutteesta tai valtavista odotusajoista, mutta GoDaddy on vetänyt kanin hatustaan ​​tämän taian avulla. Heillä on ehdottomasti paras asiakaspalvelu.
Käyttäjäystävällinen: Suurin osa GoDaddystä on rakennettu uudempien loppukäyttäjien idean ympärille. Kaikki heidän työkalut ovat ???? newbie ???? ystävällinen. Henkilökohtaisesti rakastan nendecPanelia, jonka pitäisi olla tällä hetkellä alan standardi. Kaikki mitä tarvitsen on aivan käden ulottuvilla ja minulla ei ole mitään valituksia heidän UX: sta.
Paha: Ei puhelintukea: Vaikka NameCheap ei tarjoa puhelintukea asiakkailleen, heillä on live-chat-vaihtoehto kiireellisissä asioissa. Ei suuri arvo: Ellet kiinni GoDaddyä suurella myynninedistämistarjouksella, olet hieman järkyttynyt maksamiesi hintojen suhteen. Et vain saa yhtä suurta suorituskykyä GoDaddy-palvelun alhaisempien palvelupakettien kanssa. Mutta jos pyydät heidät promootiossa, voittaja voittaja kana-illallisella.
Verkkokaupan puutteelliset ominaisuudet: Minun mielestäni tänä päivänä ikäkaupan lisäyksien ei pitäisi olla ketterää. Sinun pitäisi saada kaikki kellot ja pillit, koska web-hosting-yritys yleensä ottaa kimppu rahaa joka tapauksessa. GoDaddy: lle he menettävät veneen puuttuvilla ominaisuuksilla ja virheillä, jotka hyökkäävät vain kauppaan joka kulmasta.
Yhteenveto:Namecheap pyrkii tekemään verkkotunnusten rekisteröinnistä, ylläpidosta ja hallinnasta suhteellisen helpon ja kivuttoman prosessin, koska Internet vaatii ihmisiä aivan kuten päinvastoin. Ominaisuudet, kuten verkkotunnusten haku, siirto, uudet verkkotunnukset ja muut vastaavat siitä, että käyttäjät tarjoavat käyttäjille vaivatonta tuotteidensa käyttöä. Ylläpidon joukossa on jaettua hosting-palvelua, WordPress-hosting-palvelua, jälleenmyyjä-hosting-palvelua ja paljon muuta.Saatavilla myös tässä web-isännöintipalvelussa on suuri tuki, yhdessä napsautuksessa olevien sovellusten asennusten ja muun kanssa. On syytä huomata, että verkkotunnuksen rekisteröinti on helppo käyttää yhdessä isännöinnin kanssa. Käyttäjien ei tarvitse huolehtia siitä, että verkkosivustot ovat valmiita mobiililaitteisiin tai että he voivat valita Linuxin ja Windowsin välillä. Käyttäjät voivat käyttää myös Go Daddy-mobiilisovelluksen tilejä verkkosivustojen itseä tarkistamalla, jotta käyttäjät pääsevät helposti tilitietoihin. Löydät GoDaddy-vaihtoehdot täältä.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map