Namecheap EasyWP -katsaus

Etsitkö helppoa tapaa rekisteröidä, ylläpitää ja hallita WordPress-verkkosivustoasi, mutta et ole varma, mistä saat kaiken tämän yhdeltä helppokäyttöiseltä palveluntarjoajalta? Sitten Namecheapin EasyWP WordPress-hosting saattaa olla vaihtoehto sinulle.


Katso EasyWP.com

Jos olet tehnyt jotain kaivaa (joka sinun tulisi aina tehdä ennen lopullisen päätöksen tekemistä), olet ehkä tavannut namecheap.

Namecheap, joka tunnetaan parhaiten itsenäisenä ICANN-akkreditoidun verkkotunnusten rekisteröijänä vuonna 2000, on yli 10 miljoonan verkkotunnuksen ylpeä johtaja. Mutta enemmän kuin, Namecheap väittää olevansa yksi helpoimmin käytettävät ja halvimmat hallitut WordPress-palveluntarjoajat maailmassa (näemme siitä alla olevassa EasyWP-katsauksessa).

Napsauttamalla tätä linkkiä voit isännöidä verkkosivustoasi vain 1 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta (hanki 1x WordPress -sivusto asennettuna ja käyttövalmis).

Namecheap- ja EasyWP -katsauskatsaus

 1. Namecheap EasyWP-arvostelu

Tässä on minun yleiskatsaus eri hinnoista ja suunnitelmista valita.

 1. EasyWP hyvät ja huonot puolet

Täällä tarkastellaan lähemmin ja. Koska on paljon hyviä asioita, mutta on myös negatiivisia.

 1. Namecheap-pääominaisuudet

Tässä osiossa käsittelen Namecheap-tuotteita ja muita heidän tarjoamiaan tuotteita ja palveluita.

 1. Suosittelenko EasyWP.com-sivustoa?

Tässä yhteenvedossa kerron sinulle onko olemassa parempia EasyWP-vaihtoehtoja.

easywp: n hallitsema WordPress-hosting

Haluamme tarjota verkkosivustojen omistajille korkealaatuisia uusimpia tuotteita verkkotunnus ja hosting-tuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan, Namecheap pyrkii tarjoamaan tähtipalvelua, turvallisuutta ja tukea.

Mutta kysymys on edelleen: on Namecheap, minkä tyyppinen palveluntarjoaja haluaa hallita WordPress-verkkosivustoasi?

Loppujen lopuksi se, että ne tarjoavat luotettavia verkkotunnuspalveluita, ei tarkoita, että ne sopisivat yhteen web-isännöinnin ja hallitun WordPress-isännöinnin kanssa.

Katsotaanpa.

Namecheap EasyWP WordPress -majoitus (ja suunnitelmat)

Namecheap tarjoaa erilaisia ​​hosting-suunnitelmia vastaamaan kaikkien verkkosivustojen omistajien tarpeita teollisuudesta tai koosta riippumatta.

Jokaisessa suunnitelmassa on tehokkaita työkaluja tavoitteiden saavuttamiseen, samoin kuin tietoturva tietosi ja sivustosi kävijöiden tietojen suojaamiseksi..

namecheap easywp arvostelu - hallittu WordPress-hosting

Tässä on nimetty Namecheapin useita isännöintisuunnitelmia, aloittaen siitä, mikä tuntuu parhaalta: hallinnoitu WordPress-hosting.

Namecheapin hallitsemalla WordPress-isännöinnillä voit saada WebPalvelun WordPress-verkkosivustoosi sekunneissa. Nimeltään EasyWP, tämä isännöintipalvelu tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset WordPress-verkkosivustosi rakentamiseen ja ylläpitämiseen.

Tällä tavoin voit keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten brändisi markkinointiin, suuremman seuran rakentamiseen ja lisäämään myyntiä.

Katso mitä saat, kun käytät EasyWP: tä:

 • 99% käyttöaikatakuu
 • Välitön WordPress-asennus
 • Powered by Namecheap Cloud
 • SFTP- ja tietokantaoikeudet
 • Väliaikainen EasyWP-ilmainen verkkotunnus (käytettävä, kunnes saat oman rekisteröidyn verkkotunnuksen)
 • Sisäänrakennettu huoltotila
 • Helppo varmuuskopiointi- ja palautusvaihtoehdot
 • Tuki Namecheap-verkkotunnuksille
 • 24/7-nimipalvelun tuki
 • SSL-varmenteet
 • Omistettu kojelauta

Tällä hetkellä on olemassa kolme hallittua WordPress-hosting-suunnitelmaa:

 1. EasyWP Starter: tämän suunnitelman mukana 10 Gt: n SSD-tallennustila, 50 000 kävijää / kuukausi, ja alkaa hinnasta 3,88 dollaria / kuukausi (ensimmäisen kuukauden uusiminen on vain 1 dollari, 28,88 dollaria).
 2. EasyWP Turbo: tämän suunnitelman mukana 50 Gt SSD-tallennustila, 200 000 kävijää / kuukausi, ja alkaa hinnasta 7,88 dollaria / kuukausi (ensimmäinen kuukausi on vain 2 dollaria, 68,88 dollaria uusinta sen jälkeen).
 3. EasyWP Supersonic: tämän suunnitelman mukana 100 Gt: n SSD-tallennustila, 500 000 kävijää / kuukausi, ja alkaa hinnasta 11,88 dollaria / kuukausi (ensimmäinen kuukausi on vain 98,88 dollaria uusinta sen jälkeen).

Easywp hintavertailu

Ei ole epäilystäkään siitä, että ne ovat hyvät hinnat. Vaikka ei myöskään ole mahdollista kertoa kuinka kauan tämä myyntihinta kestää, koska vain toisena päivänä kaikkien hosting-suunnitelmien hinnat olivat erilaisia.

Plussaa Namecheap EasyWP: stä

Namecheap-palvelua on käytetty laajalti verkkotunnuspalveluissaan lähes kahden vuosikymmenen ajan. Mutta tarkoittaako se, että tarjotut isännöintipalvelut tarjoavat mitään arvoa?

piipittää

EasyWP ei ole vain yksi halvimmista WordPress-palveluntarjoajista, vaan myös yksi nopeimmista:

nopea hosting

Tässä on katsaus parhaisiin syihin harkita Namecheap-verkkopalvelun käyttöä.

1. Hyvää vastinetta rahalle

Se voi olla vaikeaa pysyä budjetissa, kun avaat uuden verkkosivuston, jopa web-isännöinnin yhteydessä. Ja vaikka siellä on joitain todella hienoja palveluntarjoajia, jotkut ovat erittäin kalliita käyttää.

easywp: n hallinnoimat wp-hosting-suunnitelmat (vuosittain)

Namecheap-palvelun avulla saat kaikki perusasiat, jotka hosting-operaattorin tulee toimittaa, ja erittäin edulliseen hintaan.

Siellä ei ole monia hallittuja WordPress-isäntiä, jotka haluavat tarjota rutiininomaisia ​​varmuuskopioita, ilmaisia ​​SSL-varmenteita ja 24/7 -tukea niin alhainen kuin Namecheap tekee.

Ja parasta, Namecheap-web-hosting-palvelun uusimishinta on edelleen todella halpa. Halpa hinta on epäilemättä paras asia EasyWP: ssä!

2. Helppo käyttää kojetaulua

Monille ihmisille ei ehkä pidä siitä, että Namecheapin hallitsemissa isännöintisuunnitelmissa on omistettu kojelauta tavanomaisen cPanelin sijasta.

Mutta tosiasia on, EasyWP kojetaulussa on yksinkertainen asennus, jota on helppo käyttää.

helppo käyttää kojelautaa

Toisin sanoen, jos päätät käyttää mitä tahansa muuta Namecheap-isännöintisuunnitelmaa, sinulla on pääsy suosittuun cPaneliin verkkosivustosi hallintaan, joka on aina tervetullut niiden joukossa, jotka ovat tottuneet käyttämään kyseistä tavallista hallintapaneelia.

EasyWP: n aloittaminen ei voisi olla helpompaa.

3. WordPressin välitön asennus

Se, että Namecheap asentaa WordPressin sivustollesi heti (yhdellä napsautuksella), on hienoa.

easywp wordpress -asetukset

Tämä helppo prosessi estää aloittelevien sivustojen omistajia tekemästä virheitä, nopeuttaa sivuston rakentamisprosessia ja luo hyvän perustan alusta alkaen.

4. Helppo varmuuskopiointi ja tietoturvapäivitykset

Jos sinulla on aina varmuuskopio sivustostasi, se vähentää seisokkeja, jos jotain tapahtuu. Se tekee myös kaiken kovan työn palauttamisen helpoksi ja elämäsi vähemmän stressaavaksi (josta kaikki voivat hyötyä!).

helppo WordPress-varmuuskopiointi

Haluatko luottaa Namecheapin rutiininomaisiin varmuuskopioihin tai tehdä niitä itse manuaalisesti, Namecheap tekee sivustosi varmuuskopioinnista helppoa joko cPanel- tai EasyWP-hallintapaneelissa (riippuen käyttämästäsi hosting-suunnitelmasta).

5. Sisäänrakennettu välimuistiratkaisu

Namecheap haluaa varmistaa verkkosivustosi nopeuden ja suorituskyvyn parhaan mahdollisen. Siksi kaikkiin hallittuihin WordPress-isännöintisuunnitelmiin tulee esiasennettu EasyWP-laajennus.

välimuistiin rakennettu easywp

sisäänrakennettu välimuisti ratkaisu käsittelee sivun, objektin ja tietokannan välimuistin, jotta sinun ei tarvitse.

6. Ilmaiset CDN-palvelut

CDN on erittäin hyödyllinen toimitettaessa välitöntä sivustosisältöä kävijöille, jotka saapuvat sivustoosi. Kun joku napsauttaa verkkosivustollasi ympäri maailmaa sijaitsevaa palvelinverkkoa, maantieteellisesti lähinnä oleva palvelin toimittaa sisällön.

Kanssa EasyWP: n ilmainen CDN Palvelun suhteen verkkosivustosi skaalaaminen ja nopeuttaminen ei ole koskaan ollut suoraviivaisempaa tai intuitiivisempaa. Voit lisätä CDN-verkkotunnuksesi alle viidessä minuutissa. EasyWP n Yliääninen CDN sisältää

 • Reaaliaikainen analytiikka.
 • Seuraavan sukupolven HTTP / 2-tuki.
 • 45 korkean suorituskyvyn palvelinpaikkaa.
 • Globaalin verkkosivuston suorituskyvyn seuranta.
 • Web-sovelluksen palomuurit hyökkäysten ennalta suojaamiseksi.
 • Ilmainen omistettu SSL maksullisille suunnitelmille.

7. 30 päivän rahat takaisin -takuu

Aina on jonkin verran vakuutusta, kun valitsemallasi palveluntarjoajalla on rahat takaisin -takuu.

Loppujen lopuksi, jos yritys on riittävän vakuuttunut siitä, että rakastat valitsemasi hosting-suunnitelmaa, hyvitystä pitäisi suorittaa, jos jostain syystä et ole tyytyväinen.

Namecheap tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille hallituille WordPress-suunnitelmille.

Napsauttamalla tätä linkkiä voit isännöidä verkkosivustoasi vain 1 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta (hanki 1x WordPress -sivusto asennettuna ja käyttövalmis).

Huonot puolet Namecheap EasyWP

Vaikka Namecheap-verkossa näyttää olevan kaikkea mitä etsit web-isännästä, katsotaanpa joitain haittapuolia:

1. Epäselvät käyttöajan takuut

Kun kuulet Namecheapin jaetulla isännöintisuunnitelmalla 100% käytettävyyden takuun tai jopa hallinnoiduilla WordPress-isännöintisuunnitelmilla on 99,9% käyttöaikatakuu, odotat, että käyttöaika vastaa takuita.

EasyWP: n käyttöaika on kohtuullinen, mutta se ei ole täydellinen. Namecheap lupaa 100% käyttöaikaa, mutta tämä koskee heidän palvelimiensa käyttöaikaa, ei sivustosi 100% käyttöaikaa. Tässä on viimeisen 6 kuukauden keskimääräinen käyttöaika:

 • Huhtikuu 2019: 99,86%
 • Maaliskuu 2019: 99,87%
 • Helmikuu 2019: 99,91%
 • Tammikuu 2019: 99,89%
 • Joulukuu 2018: 99,91%
 • Marraskuu 2018: 99,57%

Kuten huomaat, käyttöaika ei ole edes lähellä 100%. Ja siellä saalis on. Namecheap lupaa palvelimiensa olevan käynnissä 100% ajasta – ei verkkosivustosi, kuten monet uskovat.

Samaa käsitettä voidaan soveltaa mihin tahansa käyttämääsi web-hosting-suunnitelmaan, olipa kyse sitten jaetusta, VPS-palvelusta tai jopa hallitusta WordPress-isännöinnistä..

2. Estetyt laajennukset

Koska EasyWP-laajennus on asennettu automaattisesti kaikkiin EasyWP WordPress -sivustoihin ja se käsittelee kolmen tason edistynyttä välimuistia, Namecheap on luonut luettelo laajennuksista, joita et voi käyttää.

Tämän kiellettyjen laajennusten luettelon uskotaan vaikuttavan kielteisesti sivustosi nopeuteen ja suorituskykyyn, ja se sisältää monia suosittuja WordPress-välimuistin laajennuksia, kuten WP Rocket ja W3 Total Cache.

kielletyt laajennukset

Tämä estettyjen laajennusten luettelo sisältää myös muita suosittuja laajennuksia:

 • Helppo sosiaalisen jakamisen painikkeet
 • EWWW Image Optimizer
 • Samanlaisia ​​viestejä
 • WP-raketti
 • WP Super-välimuisti

Voit nähdä täydellisen luettelon kielletyistä plugineista ja niiden syistä’uudelleen ei sallita täällä.

Muista vain, että jos käytät Namecheap EasyWP -majoitusta, et voi käyttää mitään kiellettyjä laajennuksia riippumatta siitä, kuinka paljon pidät niistä.

3. Verkkosivun rajoitukset

Kuten nyt, Namecheapin hallitsemaa WordPress-isännöintiä haluavat käyttää rajoitettu yhteen WordPress-asennukseen. Jos haluat isännöidä useampaa kuin yhtä WordPress-verkkosivustoa Namecheap-palvelun avulla, sinun on ostettava lisää EasyWP-tilauksia.

Jokainen uusi verkkosivuston lisäys asettaa sinulle takaisin 29,99 dollaria, mikä voi muuttaa halvan WordPress-hosting-palvelun nopeasti kalliiksi WordPress-isäntänä, jos sinulla on useita sivustoja, jotka tarvitsevat isännöintipalveluita.

Tämä ei ole oikeastaan ​​huono asia, mutta varoita jos sinun on isännöidä useita WordPress-sivustoja EasyWP: llä, sinun on maksettava jokaisesta verkkosivuston lisäyksestä.

4. Puhelintuen puute

Vaikka sillä ei ehkä ole väliä joillekin ihmisille, on syytä huomata, että Namecheap ei tarjoa asiakkaille puhelintukea.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun on ongelma, et voi puhua siitä jonkun kanssa, ja olet arkkipisteiden lippien ja live-chattien armoilla..

Lisäksi tähän en ole vaikuttunut live chat-tuesta. Esitin yksinkertaisen kysymyksen: Saanko Web-sivuston rakennustyökalun EasyWP Managed WP -majoituksella vai onko kyse vain jaetulle isännöintisuunnitelmalle?

live chat

Heti, vastaus oli, anna minulle 3–5 minuuttia tutkiaksesi pyyntösi. Verrattuna muihin live chat-tukijärjestelmiin, joiden kanssa olen ollut yhteydessä, tämä ei ole hyvä merkki.

Kenenkään ei tarvitse odottaa niin kauan vastausta yksinkertaiseen kysymykseen, varsinkin kun niin monella kilpailijalla on vastaukset kaikkeen heti.

Keskustelinani seurauksena toista yksinkertaista kysymystä, joka koski EasyWP-väliaikaista verkkotunnusta, joka tulee hallitun WordPress-isännöinnin mukana.

live chat -vastausaika

Minua jälleen kerran lykättiin (kokonaiset kaksi minuuttia kysymyksen esittämisen jälkeen), mikä tarkoittaa sitä, että henkilöllä, jonka kanssa juttelin, ei ole aavistustakaan, kuinka vastata kysymyksiini. Tämä voi turhautua nopeasti, jos sinulla on paljon kysymyksiä.

Namecheapin pääominaisuudet

Namecheap on monipuolinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen paljon erilaisia ​​työkaluja ja palveluita.

Muut Namecheap-hosting-suunnitelmat

Namecheapilla on myös muita hosting-suunnitelmia niille, joilla on erilaiset tarpeet. Katsotaanpa nopeasti.

Jaettu hosting

100%: n käyttöajan, päivitetyn cPanelin ja uuden verkkosivustojen rakennustyökalun avulla standout-verkkosivuston luominen alusta alkaen ja sen hallitseminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Voit myös odottaa ominaisuuksia, kuten ilmaisen SSL-varmenteen, rutiininomaiset sivuston varmuuskopiot ja yli 100 sisäänrakennettua sovellusta yhden napsautuksen asennuksella.

Muista, että Web-sivuston rakentajaa pidetään sisällönhallintajärjestelmänä, ei sisäänrakennettu työkalu. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää Web-sivuston rakentajaa WordPress-sivustolla, kuten minulle selitettiin live-keskustelun aikana. Tämä ei ole selvää verkkosivustolla ja voi aiheuttaa hämmennystä.

Jaetut hosting-suunnitelmat alkavat 2,88 dollarista kuukaudeksi (9,88 dollaria vuodessa).

Jälleenmyyjien hosting

Isännöi useita omia verkkosivustojasi tai tule jälleenmyyjiksi ja markkinoi omaa tuotemerkkiäsi Namecheap-jälleenmyyjän hosting-suunnitelmalla. Nauti ominaisuuksista, kuten mittaamaton D + GB -kaistanleveys, ilmainen cPanel ja WHM, jälleenmyyntityökalut (WHMCS-laskutusalusta, SSL-jälleenmyyjäohjelma, white-label-markkinointityökalut) ja tuntemattomia nimipalvelimia, jotta asiakkaasi eivät koskaan oppisi käyttämistäsi hosting-palveluista. isännöi heidän sivustojaan.

Myyjäsuunnitelmia on kolme: Nebula (16,88 dollaria / kuukausi), Galaxy Expert (26,88 dollaria / kuukausi) ja Universe Pro (36,88 dollaria / kuukausi)..

VPS-hosting

VPS-isäntä Namecheap-palvelun avulla antaa sinulle mahdollisuuden skaalata sivustoasi helposti häiritsemättä käyttökokemusta, käyttämällä liian monta resurssia tai aiheuttamatta sivustosi kaatumista. Tässä on joitain parhaista ominaisuuksista, joita saat VPS-isännöinnillä: SSD-tallennustila, täysi juuripääsy, 99,9%: n käyttöaikatakuu, helppo päivitys- ja päivitysominaisuus sekä rutiininomaiset varmuuskopiot.

Valitse kahdesta VPS-hosting-suunnitelmasta – Pulsar (14,88 dollaria / kuukausi) tai Quasar (24,88 / kuukausi) – ja potkaise kasvavaa verkkosivustoasi korkealle vaihdelle.

Dedicated hosting

Suurille verkkosivustoille, jotka tarvitsevat erillisiä palvelimia, voit hankkia huippuluokan ominaisuuksia, kuten erillisen tietokeskuksen, joka sisältää kaikki palvelimet, tehokkaat Intel-prosessorit ja vakaat verkot, jotka tarjoavat erinomaisen yhteyden ja mahdollisuuden nopeasti vianmääritykseen

Kun käytät omistettua Namecheap-palvelinta, sinulla on myös pääsy palvelimen hallintapalveluihin esimerkiksi asiakastuen edustajien neuvojen, palvelinvikojen palauttamisen, ydinohjelmistomuutosten ja palvelinvikakorjausten yhteydessä..

Hinnoittelu Namecheap-omistettuihin palvelimiin on kilpailukykyinen, alkaen 39,44 dollaria / kuukausi – 188,88 dollaria / kuukausi yksilöllisistä tarpeistasi riippuen.

Verkkotunnuspalvelut

namecheap verkkotunnukset

Namecheap-palvelussa on kaikki mitä tarvitset verkkosivustosi verkkotunnukseen liittyen:

 • ilmoittautua: löytää täydellinen verkkotunnus Namecheap-verkkotunnuksenhakutoiminnon avulla ja rekisteröi se heti.
 • Siirtää: säästä uudistuksissa siirtämällä verkkotunnuksesi Namecheapiin ja hanki ylimääräinen rekisteröintivuosi ilmaiseksi.
 • Marketplace: selaa käytettävissä olevia verkkotunnuksia, osta uusi tai myy omistamaasi Namecheapin Domains Marketplacessa.
 • Henkilökohtaiset verkkotunnukset: luo henkilökohtainen verkkotunnus käyttämällä omaa nimeäsi, jota seuraa .com tai .me, ja merkitse itsesi tässä kilpailukykyisessä Internet-maisemassa.

Namecheap tarjoaa myös FreeDNS-palveluita kaikille, jopa niille, jotka käyttävät muita verkkotunnuksiaan ylläpitäviä tai rekisteröijiä. Tämän ilmaisen palvelun mukana tulee intuitiivinen hallintakonsoli ja 24/7-tekninen tuki.

Parasta Namecheap-verkkotunnusten nimissä on ikuisesti ilmainen WhoisGuard, tämä pitää Whois-tiedot näkymättöminä heti, kun ostat verkkotunnuksesi Namecheapista.

Verkkoturva

Internetissä ja online-asiakkaidesi henkilökohtaisten tietojen suojaaminen on erittäin tärkeää brändin maineellesi ja menestyksellesi kokonaisuudessaan. Onneksi Namecheap ymmärtää tämän ja ottaa itsensä vastaan ​​tarjotakseen kolme erillistä tapaa suojautua:

WhoisGuard-tietosuoja: Pidä yhteystietosi (kuten nimi, sähköposti, osoite ja puhelinnumero) poissa julkisesta Whois-tietokannasta, jotta roskapostittajat, markkinointiyritykset ja verkkopetokset eivät löydä sinua. Tämä ilmainen palvelu estää myös verkkotunnusten kaappaamisen, mikä tapahtuu, kun joku käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi siirtääksesi verkkotunnuksesi toiselle rekisterinpitäjälle.

SSL-varmenne: suojaa asiakkaidesi tiedot SSL-sertifikaatilla. Tämä auttaa lisäämään luottamusta tuotemerkkiisi ja vakiinnuttamaan itsesi luotettavana yrityksenä, jonka kanssa ihmiset haluavat tehdä liiketoimintaa.

Ensisijainen DNS: Jos olet huolissasi DNS: n käytettävyydestä, käytä Namecheapin suojattua, maailmanlaajuisesti saatavaa DNS-palvelua. Sen mukana tulee myös 100-prosenttinen palvelutasosopimus, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia DNS-seisokkeista enää.

VPN-palvelu: Namecheap toi äskettäin markkinoille uuden VPN-palvelun, joka tarjoaa nopeita, turvallisia, rajoittamattomia ja luotettavia VPN-ratkaisuja. Niiden VPN-verkko toimii yli 40 maassa. Heidän VPN-tuotteensa on uusi markkinoilla, ja se ei voi oikeasti, ei ainakaan vielä, kilpailla NordVPN: n ja ExpressVPN: n kaltaisten kanssa.

Lisää SSL: istä

Namecheap suhtautuu SSL-varmenteisiin erittäin vakavasti. Siksi aiomme tarkastella lähemmin kaikkea, mitä saat verkkosivustollesi asennetun Namecheap SSL -sertifikaatin avulla:

 • Virallinen SSL-sivuston sinetti
 • Huippuluokan tuki, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden
 • Selainten välinen yhteensopivuus
 • 256-bittinen tai 128-bittinen salaus

Yksityisen sähköpostin isännöinti

Namecheapilla on yksityinen, turvallinen ja luotettava pilviratkaisu kaikkiin verkkopohjaisiin sähköpostiosoitteesi tarpeisiin. Kaikissa yksityisen sähköpostin suunnitelmissa on kevyt webmail-käyttöliittymä, jonka avulla sähköpostien, yhteystietojen ja kalenterin hallinta on helppoa.

Saat myös merkittäviä ominaisuuksia, kuten:

 • POP / IMAP / Webmail
 • Paljon GB sähköposti- ja tiedostovarastoa
 • Roskapostisuojaus
 • Mobiili-tuki
 • Yhtenäinen sähköpostitilin hallinta
 • Yhteistyövälineet käyttäjäroolien asettamiseen, nopeaan katselemiseen ja tietojen jakamiseen

Verkkosivun rakentaja

verkkosivujen rakentaja

Sivustosi rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa Namecheapin sisäänrakennetun verkkosivustojen rakennustyökalun ansiosta. Sen mukana tulee vedä ja pudota -käyttöliittymä. Ja jos tarvitset vähän inspiraatiota, voit valita yli 200 ennalta suunnitellusta mallipohjasta aloittamiseksisi riippumatta siitä, missä teollisuudessa olet.

Tämän intuitiivisen verkkosivustojen rakentajan mukana tulee myös:

 • Monikieliset tuet (45 kieltä)
 • Sosiaalinen media, maksuvaihtoehdot ja videosisällön tuki
 • Vastuullinen muotoilu
 • SEO-optimointi
 • Laskeutumissivun ja ruudukon asetteluvaihtoehdot

Muista, että tämä on sisällön hallintajärjestelmä, ei työkalua, jota voidaan käyttää WordPress-verkkosivustoilla.

Lisä sisäänrakennetut työkalut

nimihalpa sovellukset

Namecheap tarjoaa ilmaisia ​​ja premium-sovelluksia, jotka integroituvat saumattomasti uuteen verkkosivustoosi ja helpottavat sivustosi rakentamista, hallintaa ja ylläpitämistä.

Joitakin parhaimmista käytettävissä olevista sovelluksista ovat G Suite, Weebly, Namecheap Uptime Monitoring ja Canvas.

Suosittelenko EasyWP: tä? Yhteenveto

Namecheap on aika upea. Heillä on vankka maine siitä, että he ovat loistavia verkkotunnusten alalla ja väittävät tietävänsä mitä tekevät web-hosting-alalla.

Jos haluat erittäin halvan WordPress-isännöintiratkaisun, jonka avulla WordPressin asentaminen on erittäin helppoa; sitten EasyWP on loistava valinta.

Napsauttamalla tätä linkkiä voit isännöidä verkkosivustoasi vain 1 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta (1x WordPress -sivusto on asennettu ja valmis käytettäväksi).

Kuitenkin, jos jätät halvan hinnan huomiotta, Namecheap ei oikeasti vastaa muihin WordPress-palveluntarjoajiin verrattuna.

Minulle iso anteeksianto on, että EasyWP: n käyttämiseen voit käyttää vain Namecheapissa rekisteröityjä verkkotunnuksia.

Jos tämä EasyWP-arvostelu ei vakuuttanut sinua ja haluat enemmän hallitulta WordPress-isännältä, siellä on paljon muita luotettavia hosting-ratkaisuja, joista valita.

Sinun tarvitsee vain tutustua hosting-arvosteluihimme ja päättää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map