Media-temppeli vs. WP-moottori

Head-to-head Media-temppeli vs. WP-moottori verrattuna web-hosting-vertailuun, jossa tarkastellaan tärkeitä ominaisuuksia, kuten suorituskykyä, hinnoittelua, haittoja ja haittoja sekä muuta – jotta voit päättää ennen kirjautumista johonkin näistä web-hosting-yritysistä.


pyyhkäise oikealle

Media-temppeli

WP-moottori

Noin:Media Templen ainutlaatuinen Grid-jaettu hosting-verkko tarjoaa vakaata vakautta, mutta jotkut niiden hinnoista ovat vähän kalliita. Tärkein positiivinen ominaisuus tässä web-isännöinnissä on se, että se tarjoaa huomattavan vakauden markkinoiden vertaisiin verrattuna, kuten erillinen verkko jaettu verkko tarjoaa..WP-moottori on täysin hallittu, turvallinen ja luotettava WordPress-isäntä, joka tarjoaa uskomattomia ominaisuuksia, kuten automaattiset tietoturvapäivitykset, päivittäiset varmuuskopiot, yhden napsautuksen palautuspisteet, automaattinen välimuisti
Perustettu:19982010
BBB-luokitus:++
Osoite:Media Temple 8520 National Blvd # Culver City, CA 90232504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 78701
Puhelinnumero:(310) 841 – 5500(512) 827 – 3500
Sähköpostiosoite:[Email protected][Email protected]
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Ashburn, Virginia ja El Segundo, Kalifornia18 globaalia palvelinpaikkaa
Kuukauden hinta:Alkaen 20,00 dollaria kuukaudessaAlkaen 28,00 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:EiEi
Rajoittamaton tallennustila:EiEi
Rajoittamaton sähköpostiosoite:EiEi
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooKyllä (paitsi henkilökohtainen suunnitelma)
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:Media Temple -asiakasportaaliWP Engine -asiakasportaali
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:30 päivää60 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:Sidekick- ja WP101 WordPress -koulutus. MediaTemple-suunnitellut teemat.CDN (Content Delivery Network) sisältyy ammatti- ja liikesuunnitelmiin. EverCache-tekniikka nopeuttaa sivujen latausaikaa. Siirrettävät asennukset ja laskutuksen siirto. Ilmainen Salaa SSL-varmenne. Sivunopeuden testaaja -työkalu.
Hyvä: Grid-hosting: Media Temple Grid -ryhmitelty arkkitehtuuritekniikka lisää verkkosivustoja, joissa on palvelinprosessoreita, pitäen nopeutta, vaikka liikenne olisi kaikkien aikojen korkeinta.
Sallittujen sivustojen lukumäärä: Vaikka valitsetkin Media Temple -yrityksen alimman jaetun hosting-suunnitelman, voit isännöidä heti sata verkkosivustoa.
Asiakastuki: Media Temple-asiakastuki antaa sinulle asiantuntevan henkilökunnan palveluita ympäri vuorokauden ja laajan valikoiman omatoimisia vaihtoehtoja..
Optimoitu WordPressille: WP Engine on keskittynyt tarjoamaan WordPress-palvelimille parhaan mahdollisen hosting-kokemuksen.
Kokoasteikko: WP Moottorin liukuvat työkalut auttavat löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan suunnitelman.
WordPress-keskittynyt tietoturva: WP-moottorissa on DDoS- ja raa’an voiman lieventäminen, reaaliaikainen verkonvalvonta ja jatkuvasti uusimpien korjausten ja päivitysten asentaminen, jotta verkkosivustollesi taattaisiin paras mahdollinen turvallisuus..
Paha: Hinta: Jos yrityksesi budjetti on tiukka, kannattaa ehkä etsiä muita vaihtoehtoja, koska Media Temple on yksi kalliimmista web-palvelimista..
Vain Linux: Media Temple ei tarjoa ASP.net-isäntäympäristöjä.
Ei rajoittamattomia ominaisuuksia: Toisin kuin muut palveluntarjoajat, Media Temple ei tarjoa rajoittamatonta tallennustilaa eikä rajatonta kaistanleveysominaisuuksia.
Verkkosivuston rakennustyökalut: Media Temple Virb -sivuston rakentaja on erillinen, valinnainen tilaus, jota ei ole yhdistetty heidän jaettuihin tai VPS-isännöintipalveluihin..
Tarjoaa vain WordPress-hosting: WP Engine tarjoaa yksinomaan hallittua WordPress-hosting-palvelua.
Kalliit suunnitelmat: WP Enginen suunnitelmissa on kallis hintalappu. Mutta saat mitä maksat, se on loistava ja laadukas palvelu.
Yhteenveto:Media temppelien premium-web-hosting- ja pilvipalvelut tarjoavat yli 1,5 miljoonan verkkosivuston 100 eri maassa. WordPress-sivustoja voidaan hallita yksittäisistä projekteista massiivisiin yritysasiakkaisiin. Siellä on automaattiset ydinpäivitykset, WordPress-optimoinnit, ja niitä on myös vaikea ottaa käyttöön. Kaikenkokoiset yritykset voivat hoitaa tämän isännöintipalvelun. Se on myös melko hyvä jaetussa ja VPS-isännöinnissä.WP Engine (review) -sovelluksella saat upeita ominaisuuksia, kuten päivittäiset varmuuskopiot ja palomuurien haittaohjelmien skannaukset. Se on myös aina välimuistissa SSL-valmis ja CDN-valmis yhdellä napsautuksella palauttamalla. Asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita, voivat kokeilla tuotetta 60 päivän ajan riskittömästi. Käyttäjät voivat käyttää myös WP Engine Migration Plugin -sovellusta sivustosi siirtämiseen helposti. On myös erittäin hyödyllinen lavastusalueympäristö, jossa voi testata teemoja tai laajennuksia.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map