Маховик срещу WP двигател

WP двигател и маховик и двамата са много уважавани управлявани домакини на WordPress.


Въпреки че WP Engine е малко по-популярен от Flywheel, това не означава, че Flywheel е нещо по-малко от WP Engine. И двете предлагат наистина страхотно обслужване на достъпни цени.

хостинг маховик срещу wp двигател wordpress хостинг

Да решите коя от двете да тръгнете може да бъде сложно, ако не знаете плюсовете и минусите на всеки от тях.

В това Маховик срещу WP двигател сравнение, ще разгледам плюсовете и минусите и на двамата уеб хостове, за да можете да изберете най-добрия за вашите нужди.

Общ резултат

маховик

Общ резултат

WP двигател

Това е тясно състезание, но WP двигател е победителят между тези два хоста на WordPress. Научете повече за WP Engine срещу маховик в таблицата за сравнение по-долу:

планове

Както WP Engine, така и маховикът предлагат много сходни услуги, но на различни цени. Докато плановете на WP Engine започват от 29 долара на месец, Flywheel предлага оферта за начално ниво за хората, които просто искат да тестват услугата. Цените на маховика започват от само 14 долара на месец.

Но за да направим това справедливо сравнение, ще сравняваме личния план на WP Engine с личния план на Flywheel. И двете са на цена от 29 долара на месец. Но и двете имат различни функции и предимства, които да предложат за една и съща цена.

И двата плана позволяват само един сайт на WordPress. Можете обаче да добавите още сайтове за допълнителни $ 14,99 на сайт на WP Engine.

WP Engine Personal

 • 25 000 посетители на месец
 • 10 GB дисково пространство
 • 1 Сайт на WordPress
 • Неограничена честотна лента (Трансфер на данни)
 • От $ 29,00 на месец

Маховик личен

 • 25 000 посетители на месец
 • 10 GB дисково пространство
 • 1 Сайт на WordPress
 • 500 GB трафик (трансфер на данни)
 • От $ 15 на месец

Характеристика

Когато става въпрос за избор на управляван хост на WordPress, има много функции, които трябва да търсите. Една от тези функции е ежедневно архивиране. И тези уеб хостове предлагат безплатни ежедневни архиви за вашите уебсайтове.

Google предпочита да показва уебсайтове, които са защитени с HTTPS. И ако някога сте се опитвали да инсталирате SSL сертификат на вашия уебсайт, ще знаете, че може да е болка в … знаете. WP Engine и Flywheel предлагат безплатен шифрован SSL сертификат Let, който можете да инсталирате само с едно щракване.

WP Engine Personal

WP Engine предлага звездна поддръжка и услуга, която ги прави един от водещите уеб хостове в индустрията. Техната поддръжка на клиенти спечели 3 награди Stevie.

Те предлагат премия услуга кеширане, наречена Evercache, която е предназначена да подобри скоростта на вашия уебсайт WordPress.

Плановете им са почти същите като на маховика. Но едно нещо, което ми хареса в техните планове е, че те позволяват допълнителни сайтове само за $ 14,99 на сайт в Личните планове.

Маховик личен

Точно като WP Engine, Flywheel предлага кеширане на услуги за всички ваши WordPress сайтове, които ще съкратят времето за зареждане наполовина. Те предлагат чертежи, които можете да използвате, за да стартирате уебсайт, базиран на шаблони, само с едно щракване.

Едно нещо, което много ми харесва при Flywheel е, че те никога не ви претоварват за преминаване на дисково пространство или честотна лента.

производителност

Всяко закъснение за половин секунда в скоростта на уебсайта Ви може да доведе до масивни спадове не само на вашите проценти на реализация, но и в класациите на вашата търсачка. Търсачки като Google предпочитат да показват уебсайтове, които предлагат добро потребителско изживяване.

функции за хостинг на wordpress

Когато уебсайтът ви отнема много време, хората напускат. И когато те напуснат, той изпраща на Google сигнал, че вашият сайт не е нито надежден, нито предлага добро потребителско изживяване. Това може да доведе до голям спад в трафика на търсачките.

Сега, когато става въпрос за подобряване на скоростта на уебсайта ви, можете да продължите и да прочетете хиляди съвети и да ги приложите всички. Но ако ефективността на вашия уеб сървър е гадна, нищо няма да ви помогне да постигнете печалба по отношение на скоростта.

Наистина е важно да хоствате вашия сайт само с уеб хостове, които оптимизират сървърите си за скорост. Друг фактор, който трябва да имате предвид, е продължителността на уеб хоста. Въпреки че не можете да знаете правилното време на вашия уеб хост (тъй като те могат да го фалшифицират!), Трябва да видите какви гаранции може да предложи уеб хост.

Времетраене на двигателя на WP

WP Engine има звездна репутация, когато става дума за управляван хостинг на WordPress. За да запази тази репутация непокътната, WP Engine прави всичко възможно, за да поддържа поне своите сървъри 99.9% на времето. Те предлагат 5% от таксата на вашия план като кредит, ако не успеят да поддържат вашия сайт за 99,95% от времето.

Време на маховик

За разлика от WP Engine, Flywheel не предлага SLA (споразумение за ниво на обслужване), така че няма да получите безплатен кредит, ако сайтът ви се понижи. Но точно като WP Engine, Flywheel има репутация да поддържа и те успяват да поддържат 99,9% продължаване.

Скорост на двигателя на WP

начална страница:

Тест за скорост на началната страница на WP Engine

Страница с цени:

Тестване на скоростта на страницата на WP двигателя

Скорост на маховика

начална страница:

Тест за скорост на маховика на началната страница

Страница с цени:

Тест на скоростта на страницата на маховика

Предимства и недостатъци

Това не е преглед, ако не завършва със списък на плюсовете и минусите:

WP Engine Personal

Професионалисти:

 • Предлага щедра 60-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Предлага безплатна услуга за почистване след хак.
 • Безплатни ежедневни архиви.
 • Инсталация с едно щракване за безплатно Да шифроваме SSL сертификата.

Недостатъци:

 • За разлика от Flywheel, WP Engine не мигрира вашия сайт към техните сървъри. Трябва да го направите сами, използвайки безплатния им плъгин за WordPress.
 • Ще получите поддръжка за чат на живо само в личния план.
 • Плановете започват от $ 29 на месец, така че няма начин да тествате услугата.
 • CDN Service струва $ 19,9 на месец. Маховикът таксува само 10 долара на месец за това.

Маховик личен

Професионалисти:

 • Безплатна услуга за миграция за всички ваши сайтове.
 • Без такси за наднормено тегло за честотна лента или дисково пространство.
 • Безплатни Да шифроваме SSL сертификат, който можете да инсталирате само с едно щракване.
 • Предлага безплатна услуга за почистване след хак.
 • Планове, започващи само от $ 14. Позволява ви да усетите вкуса на услугата.
 • Безплатни ежедневни архиви.
 • За разлика от WP Engine, трябва да плащате само 10 долара на месец, за да активирате услугата CDN.

Недостатъци:

 • За разлика от WP Engine, не можете да добавите повече сайтове към плана си за $ 14,99 на сайт.

Таблица за сравнение на маховик и WP двигател

маховикwp двигател
Основан през:20122010
BBB Рейтинг:Не е оцененоB+
Адрес:1405 Harney St # 201, Omaha, NE, 68102, Съединени щатиУл. Lavaca 504, Suite 1000, Austin, TX 78701
Телефонен номер:(888) 928-8882(512) 827-3500
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данниНю ЙоркСАЩ, Великобритания и Япония
Месечна цена:От $ 15 на месецОт $ 29,00 на месец
Неограничен трансфер на данни:Не (От 250GB)да
Неограничено съхранение на данни:Не (От 5GB)Не
Неограничени имейли:НеНе
Домакин множество домейни:НеДа (с изключение на личен план)
Контролен панелИнтерфейс на FlyWheelПортал за клиенти на WP Engine
Гаранция за необичаен сървър:99,99%99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни60 дни
бонуси & Екстри:Хостинг акаунти идват с безплатен SSL сертификат, безплатна миграция на сайтове, 24/7 поддръжка на клиенти, както и много други.CDN (мрежа за доставка на съдържание) е включена в професионални и бизнес планове. Технологията EverCache ускорява времето за зареждане на страницата. Прехвърляеми инсталации и превод на фактуриране. Безплатни Да шифроваме SSL сертификат. Инструмент за тестване на скоростта на страницата.
Доброто:Добри инструменти за разработчици; Клонирайте сайтове, правете промени, дублиращи се теми и още с нашия гладък набор от инструменти за разработка. Хостинг, който се прави за WordPress сайтове. Безплатна услуга за миграция на сайтове е включена.Оптимизиран за WordPress: WP Engine е фокусиран върху предоставянето на възможно най-доброто преживяване на WordPress хостинг. Скала за размер: Плъзгащите се инструменти на WP Engine ви помагат да намерите плана, който най-добре отговаря на вашите нужди. Защита, ориентирана към WordPress: WP Engine има DDoS и смекчаване на грубите сили, мониторинг на мрежата в реално време и постоянна инсталация на най-новите кръпки и актуализации, за да се гарантира максимална сигурност за вашия уебсайт.
Лошото:Не е идеален за абсолютни начинаещи. Не е идеален за сайтове без WordPress.Само за хостинг на WordPress: WP Engine предлага изключително управляван хостинг на WordPress. Могъщи скъпи планове: Плановете на WP Engine идват със скъп набор от ценови тагове, да не говорим за някои ограничения на ресурсите.
ЦенообразуванеОт $ 15 на месецОт $ 29,00 на месец

заключение

Изборът на перфектния уеб хост е трудна задача. Но съм сигурен, че това ръководство е помогнало да направите избора по-лесен (ако не и лесен) за вас.

WP Engine и Flywheel са реномирани уеб хостове, които са водещи в индустрията за управляван WordPress хостинг.

Който и да изберете, определено ще ви предложи страхотна WordPress хостинг услуга.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map