Това Kinsta срещу SiteGround сравнението отблизо разглежда функции, бързина, плюсове и минуси и други, за да ви помогне да изберете между тези две хостинг услуги.


Нека започнем с разглеждане на може би най-важната функция за сравнение, а това е: скорост

Сравнение на скоростта SiteGround срещу Kinsta

Тук ще проверя скоростта на SiteGround и Kinsta, като гледам колко бързо зареждат клонирана версия (т.е. точно копие) на този уебсайт.

Това е:

  • Първо, ще тествам скоростта на този уебсайт в SiteGround (където този уебсайт се хоства в момента).
  • След това ще тествам клонирано копие * на скоростта на този уебсайт в Kinsta **.

* с помощта на приставка за миграция, експортиране на целия сайт и хостинг в Kinsta
** Хостинг на облачна платформа на Google за начален план на Kinsta ($ 30 / месец)

Ще използвам Pingdom, водещ инструмент за скорост и производителност на уебсайта, за да тествате времето за зареждане на началната страница.

Ето как моята начална страница (този уебсайт – хостван на) SiteGround) изпълнява на Pingdom:

начална страница сайт

Началната ми страница се зарежда 1,24 секунди. Това всъщност е наистина бързо в сравнение с много други хостове – Защото SiteGround не е? по всякакъв начин.

Ето как моята начална страница (клонирано копие на този уебсайт), но хоствана на Kinsta изпълнява на Pingdom:

начална страница kinsta pingdom

В Kinsta точно същата начална страница се зарежда само 544 милисекунди. Това е почти половин секунда по-бързо и значително по-бързо от SiteGround!

Сега нека използваме GTmetrix, друг уважаван инструмент за скорост и производителност на уебсайта.

Отново ще започна с SiteGround:

начална страница siteground gtmetrix

На SiteGround началната страница се зарежда 2,2 секунди, не е лошо и добре при препоръчаното време за зареждане под 3 секунди.

И Кинста?

начална страница kinsta gtmetrix

На Kinsta обаче същата начална страница се зарежда само 1,5 секунди. Отново това е значително по-бързо в сравнение с SiteGround

И така, какво да направя от това?

Доста очевидно е това Kinsta осигурява по-бързи показатели на скоростта в сравнение с SiteGround. Този уебсайт ще се зареди доста по-бързо, ако е хостван на Kinsta (забележете за себе си: определено помислете за преминаване към Kinsta!)

Kinsta срещу SiteGround сравнение между главата

прекарайте пръст надясно

Kinsta

SiteGround

Относно:Kinsta е премия и напълно управлявана хостинг услуга на WordPress, задвижвана от Google Cloud Platform. Получавате ежедневни резервни копия, безплатни миграции, стационарни среди + много другиИзвестно е, че SiteGround има разумни цени за своите клиенти, заедно със съпътстващи технически характеристики и невероятна поддръжка на клиенти.
Основан през:20132004
BBB Рейтинг:Не е оцененоА
Адрес:Бул. Уилшир 10880, апартамент 1101
Лос Анджелис, Калифорния 90024
SiteGround Office, 8 Рачо Петков Казанджията, София 1776, България
Телефонен номер:Няма телефон(866) 605-2484
Имейл адрес:[Имейл защитен][Имейл защитен]
Видове поддръжка:Поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:18 глобални сървър локацииЧикаго Илинойс, Амстердам Холандия, Сингапур и Лондон Великобритания
Месечна цена:От $ 30,00 на месецОт $ 3,95 на месец
Неограничен трансфер на данни:Неда
Неограничено съхранение на данни:НеНе (10GB – 30GB)
Неограничени имейли:Неда
Домакин множество домейни:Да (с изключение на стартов план)Да (с изключение на план за стартиране)
Хостинг контролен панел / интерфейс:Табло за управление MyKinstaCpanel
Гаранция за неограничено време на сървъра:SLA има 99,9% гаранция за продължаване99,90%
Гарантирано връщане на парите:30 дни30 дни
Наличен хостинг:Специализиран хостинг е достъпен в плановете за по-високи нива на предприятияда
бонуси & Екстри:Безплатни Да Шифроваме SSL сертификати. 30-дневна гаранция за връщане на парите. Amazon Route 53 premium DNS е включен безплатно. Безплатни ежедневни архиви. Изберете от 15 сървъра. Безплатна интеграция с KeyCDN Оптимизиран стек за WordPress.Мрежа за доставка на съдържание CloudFlare (CDN). Безплатни инструменти за архивиране и възстановяване (освен с план за стартиране). Безплатен частен SSL сертификат за една година (освен със StartUp).
Доброто: Платформа и архитектура на Google Cloud (PHP 7, HTTP / 2, NGINX, LXD контейнери, MariaDB).
Кеширане от страна на сървъра. Лесна CDN интеграция и поставяне в среда. Автоматично архивиране и съхранение на 14 дни архивиране за вас.
Специфична за WordPress сигурност, DDoS откриване, хардуерни защитни стени и други.
Платени надстройки: Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis.
Безплатни премиум функции: SiteGround включва разширени функции като автоматично ежедневно архивиране, CloudFlare CDN и нека шифроваме SSL сертификати с всеки план.
Оптимизирани планове: SiteGround предлага хостинг пакети, създадени специално за най-висока производителност в системи за управление на съдържанието като WordPress, Drupal и Joomla, или платформи за електронна търговия като Magento, PrestaShop и WooCommerce.
Фантастична поддръжка на клиенти: SiteGround гарантира почти мигновено време за отговор във всичките му канали за поддръжка на клиенти.
Здрава гаранция за безпроблемно изпълнение: SiteGround ви обещава 99,99% продължаване.
Лошото: Осигурява само хостинг на WordPress: Kinsta предлага изключително премиум хостинг на WordPress.
Скъпи планове: Kinsta не е най-евтината опция там, но като се каже, че получавате това, което плащате, това е превъзходна и качествена услуга.
Ограничени ресурси: Някои от плановете на SiteGround на по-ниски цени са обременени с ограничения като ограничения за домейни или място за съхранение.
Мудна миграция на уебсайтове: Ако имате съществуващ уебсайт, многобройни оплаквания от потребители показват, че трябва да се подготвите за дълъг процес на трансфер с SiteGround.
Няма хостинг на Windows: Ускорената скорост на SiteGround разчита отчасти на най-модерната Linux технология за контейнери, така че не очаквайте хостинг, базиран на Windows тук.
Резюме:С Kinsta (преглед) получавате хостинг услуга WordPress, която се захранва от Google Cloud Platform. Получавате Fort Knox като сигурност, бързи сървъри с бърза скорост, безплатна миграция на сайтове, ежедневно архивиране. Всичко на напълно управляван и оптимизиран и сигурен стек в WordPress.SiteGround (преглед) е перфектната основна рамка за потребителите да хостват своите блогове или уебсайтове. Характеристиките са поразителни като SSD барабани за всички планове и подобрена бърза работа с NGINX, HTTP / 2, PHP7 и безплатен CDN. Повече функции включват безплатен SSL сертификат, актуализиран от потребителското приложение. Собствените и уникални правила за защита на защитната стена позволяват на потребителите да избягват уязвимостите в системата. Има и безплатен трансфер на уебсайтове и услуги, които са поставени на три континента. Съществуват и премиум функции за WordPress, заедно с много отзивчив чат на живо.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me