Kinsta Review

Стартирате ли първия си WordPress сайт и трябва да намерите първокласен управляван WordPress хост? Или имате утвърден сайт и мислите ли да направите промяна в подобна компания Kinsta това е по-бързо, по-сигурно и запълнено с функции?


Каквато и да е ситуацията, знайте, че има толкова много хостове на WordPress там, които се борят за бизнеса на всички собственици на уебсайтове, включително вашия.

Kinsta е един от най-добрите първокласни домакини на WordPress. Това е игра чейнджър, когато става дума за високопроизводителна скорост и управление на сигурността WordPress хостинг. Този преглед на Kinsta ще ви каже всичко, което трябва да знаете за това революционно решение за хостинг на WordPress.

Ще разгледам по-отблизо Kinsta – премия управляван хостинг на WordPress доставчик, който е a много популярен избор между собствениците на сайтове на WordPress (P.S. резултатите са ключова причина хората ❤️ Kinsta).

Kinsta отзиви в TwitterПревъзходно положителни отзиви от хората в Twitter

В този преглед на Kinsta ще разгледам най-важните характеристики на Kinsta, направя моето собствено и ще ви преведа плюсовете и минусите, за да ви помогна да решите, преди да се регистрирате с тях за вашия WordPress сайт.

Просто ми дайте десет минути от вашето време и аз ще ви дам цялата информация, която трябва да знаете.

Кликнете върху тази връзка и можете да хоствате вашия уебсайт WordPress само 30 долара на месец. Плащайте годишно и получавате 2 месеца безплатно!

В момента те предлагат неограничени безплатни миграции от WP Engine, Flywheel, Pantheon, Cloudways и DreamHost

Contents

Какво ще научите в този преглед

 1. Плюсовете

Те са доста, особено когато става въпрос за трите S на уеб хостинг; скорост, сигурност и поддръжка.

 1. Минусите

Но те не са перфектни, има и няколко такива, тук можете да разберете какви са те.

 1. планове & цени

Kinsta е напълно управляван хост на WordPress, задвижван от облачната платформа на Google. Тук минавам през техните и какво идва включено в различния план.

 1. Kinsta има ли някаква полза?

И накрая, в последния раздел, ще увия нещата и ще ви уведомя дали Kinsta е .

Добре, споменах по-рано, че собствениците на WordPress сайтове обичат Kinsta …

Ето какво казват някои потребители за WordPress хостинг, затворен Facebook група с над 9000 членове, изцяло посветени на хостинг на WordPress.

уебмастъри обичат kinstaПревъзходно положителни отзиви за WordPress хостинг Facebook група

Kinsta плюсове

Основана през 2013 г., Kinsta е създадена с надеждата да се превърне в най-добрата WordPress хостинг платформа в света.

kinsta преглед

В резултат на това те създадоха екип, състоящ се от опитни разработчици на WordPress, които си направиха своята работа да се съсредоточат върху бързината, сигурността и стабилността, когато става въпрос за уеб хостинг.

Но наистина ли са най-добрите в света?

Нека да разгледаме.

1. Осъществено от Google Cloud Platform (GCP)

Kinsta се захранва от облачната платформа на Google. Ето техните собствени думи за това, защо са решили да използват единствено GCP:

Защо Kinsta реши да използва изключително облачната платформа на Google и не предложи например инфраструктура от AWS и Azure?

Преди няколко години решихме отдалечете се от Линоде. По това време Google Cloud Platform все още беше в начален стадий, но ние харесахме посоката, в която се водеха. От ценообразуване до производителност, те провериха всички полета, когато оценявахме доставчици на облак (включително AWS и Azure).

Google правеше наистина готини неща, като миграция на живо на виртуални машини. плюс, Google е марка, на която клиентите могат да се доверят. Ние видяхме това като чудесен начин да засилим стойността на нашите услуги. По това време направихме ли скок на вярата? В някои аспекти да, защото ние бяхме първият управляван хост на WordPress, използващ изключително GCP.

Но сега, години по-късно, всички наши конкуренти се преместват в Google Cloud Platform. Знаем, че сме направили правилния избор. Сега имаме предимството като нашият екип познава инфраструктурата на Google по-добре от всички.

Основната причина, поради която не искахме да предлагаме множество доставчици, е, че това води до подпалтова поддръжка в цялата област. Искахме нашият екип да се съсредоточи върху една платформа и да я направи възможно най-доброто преживяване за клиентите.

Kinsta лого
Брайън Джексън – Главен маркетинг директор в Kinsta

Kinsta използва виртуални машини в един от множеството центрове за данни на Google Cloud. И да, това означава, че уебсайтът ви е хостван на същия хардуер, който самите хора в Google използват.

Всяка виртуална машина (VM) има 96 процесора и стотици гигабайта RAM работи за вас и данните на вашия уебсайт. Достъпът до тези ресурси е при необходимост, което означава, че мащабирането на бизнеса ви е не само лесно, но дори не влияе на скоростта и ефективността на вашия уебсайт.

облачна платформа на google

Всичко е взаимосвързано с помощта Премиерният слой на облачната платформа на Google, така че без значение къде са посетителите на вашия сайт в света, него данните се предават светкавично. Това е важно да знаете, тъй като други доставчици на хостинг услуги, които използват Google Cloud Platform, избират по-евтиния “стандартен слой”, което означава по-бавна доставка на данни.

Използването на облачна платформа на Google също е от полза, защото:

 • Той предлага най-голямата мрежа в света (9 000 км транс-тихоокеанският кабел е най-големият подводен кабел, съществувал някога)
 • Можете да се обзаложите, че центровете за данни са повече от сигурни (не забравяйте, че Google се доверява на него)
 • Той осигурява по-достъпни цени с нарастването си на минута, което означава, че наистина плащате само за това, което използвате, и нищо повече
 • Google предлага на живо трансфери на машини, така че всеки път, когато се налага ремонт, корекция или актуализация на софтуера, процесът е възможно най-безпроблемен

Google Cloud Platform предоставя на хостинг клиентите уверение, че данните на сайта им са сигурни, защитени и обслужвани възможно най-бързо.

скорост и сигурност

2. Сериозна скорост на сайта

Осигуряването на максимални нива на скорост е още една от основните им цели.

скорост на зареждане на времето

За начало те предлагат 22 различни центъра за данни разположени в целия свят – САЩ, Азиатско-Тихоокеанския регион, Европа и Южна Америка – и можете да изберете отделен за всеки от вашите уебсайтове на WordPress, ако искате.

На следващо място, те предлагат Път 53 Амазонка премиум DNS за всички клиенти. С други думи, те предлагат намалена латентност и геолокационно маршрутизиране, за да помогнат онлайн стабилността, скоростта и производителността.

И накрая, те си партнираха KeyCDN, мощна мрежа за съдържание, която ще достави статично съдържание, като изображения, JavaScript и CSS незабавно, независимо къде в света се намират посетителите на вашия сайт. Да не говорим, всички хостинг планове идват с безплатна честотна лента.

Имате нужда от още малко? Kinsta също така иска да знаете техния WordPress стек от PHP 7, Nginx, HTTP / 2 и Maria DB помагат вашия сайт да се зареди най-бързо, който някога е имал.

И дори не трябва да правите нищо.

И така .. колко бърза е Kinsta?

Важна част от този преглед на Kinsta е да се тества тяхната ефективност, като се направи сравнение на този уебсайт (хостван на SiteGround) и точно копие от него (но хоствано на Kinsta).

Това е:

 • Първо, ще тествам работата на този уебсайт при сегашния ми хост (SiteGround).
 • След това ще тествам точно същия уебсайт (клонирано копие) в Kinsta.

Правейки този тест ще:

 • Знайте колко бързо се зарежда сайт, хостван на Kinsta
 • Потърсете помощ при вземането на решение дали ще помислите да преминете към тях

Ето как ми начална страница (на този сайт – хостван на SiteGround) се представя на Pingdom:

начална страница

Това се зарежда 1,24 секунди. Това всъщност е наистина бързо в сравнение с много други хостове – Защото SiteGround по никакъв начин не е ракета.

Въпросът е може ли Kinsta да победи тази скорост? Нека разберем…

начална страница pingdom

Точно същата начална страница в Kinsta (аз клонирах целия си сайт и го хоствах в Kinsta) се зарежда 0,544 секунди.

Това е наистина впечатляващо! Началната ми страница в Kinsta се зарежда почти 0.7 секунди по-бързо отколкото на SiteGround.

Сега това е впечатляващо! (Забележка към себе си: помислете за преместване на този сайт в Kinsta)

Какво относно GTmetrix, друг уважаван инструмент за скорост и производителност на уебсайта?

Ето как начална страница (този сайт – хостван на SiteGround) изпълнява на GTmetrix:

начална страница siteground gtmetrix

Това се зарежда 2,2 секунди. Отново това е наистина бързо в сравнение с много други домакини. Какво ще кажем за Kinsta?

начална страница gtmetrix

Точно същата начална страница в Kinsta (аз клонирах целия си сайт и го хоствах в Kinsta) се зарежда 1,5 секунди.

Отново това е подобрение на скоростта от около половин секунда! Kinsta също така осигурява по-добра производителност по отношение на по-малък размер на страницата и по-малко заявки.

И така, какво да направя от всичко това?

Като цяло, мисля, че е доста безопасно да се каже, че ако решите да хоствате вашия WordPress сайт в Kinsta, той ще се зареди бързо. И така трябва, защото плащате за премиум изпълнение и обслужване!

3. Впечатляваща сигурност на сайта

Като добавим факта, че Google Cloud Platform е блокиран по всяко време, знайте, че те вземат много сериозно сигурността на вашия сайт, като прилагат няколко инструмента и политики за защита на данните на сайта, които той хоства:

 • Наблюдение на сайта на живо всяка минута
 • Откриване на DDoS атака, щом се случи
 • Активно предотвратяване на навлизането на злонамерен код в мрежата
 • Ежедневно архивиране на вашия сайт
 • Вградени хардуерни защитни стени
 • 2-факторно удостоверяване, за да защитите влизането в акаунта си
 • IP забрана след 6 неуспешни опита за влизане
 • Безпроблемна гаранция (с безплатна корекция, ако нещо влезе)
 • Безплатни Нека да шифроваме сертификати с инсталация с едно щракване
 • Приложени са автоматични незначителни защитни кръпки на WordPress

Ако нещо се случи с вашия уебсайт и трябва да го възстановите с помощта на резервно копие, можете да получите достъп до опцията за възстановяване във вашия табло за управление MyKinsta.

kinsta архивиране

Както можете да видите, те оставят много малко навън, когато става дума за осигуряване на вашия уебсайт и неговите файлове. И въпреки че все още можете да изберете да инсталирате допълнителни мерки за сигурност на вашия WordPress сайт, след като се стартира, винаги можете да почивате лесно във факта, че Kinsta също ви помага.

4. Удобно табло за управление

Обикновено хората не го харесват, когато хостинг доставчиците се отклонят от типичните cPanel или Plesk табла за управление на своите хоствани уебсайтове.

Но ако сте един от тези хора, може да промените решението си, след като видите това Табло за управление на MyKinsta.

табло за управление mykinsta

Този таблото за управление не само е интуитивен за използване и има всичко необходимо за управление на вашите сайтове, вашата счетоводна информация и други, Табло за управление на MyKinsta идва с:

 • Достъп до екипа за поддръжка 24/7 чрез Интерком (на английски и испански, като скоро ще се появят още езици!)
 • Лесно добавете нови WordPress сайтове
 • добавете нови сайтове за WordPress

 • Възможността за стартиране на миграции, проверка за актуализации на приставки, вземане на резервно копие и дори изчистване на кеша
 • Лесна навигация между сценични среди и сайтове на живо
 • Пълно управление на домейн (DNS)
 • Мониторинг на приставки за WordPress, отказване на IP, CDN данни и потребителски дневници
 • Инструменти като: Kinsta кеш плъгин, SSL сертификати, New Relic мониторинг и превключватели на PHP Engine

mykinsta инструменти

И на всичкото отгоре, таблото за управление на MyKinsta е напълно отзивчиво по дизайн, така че можете да получите достъп до него в движение от мобилното си устройство, без да пропускате ритъм.

В крайна сметка ще се изненадаме, ако отклоните това собствено табло като толкова много други в миналото.

Тъй като, честно казано, той е супер лесен за използване, има всичко необходимо за достъп на едно място и просто изглежда готино.

5. Превъзходна поддръжка

Ако сте като мен, целта е никога и никога да не трябва да говорите, за да се свържете с екипа си за поддръжка на уеб хостове.

Но .. всички знаем, че ш&# случва се.

Kinsta ще ви каже, че екипът им за поддръжка е съставен само от най-добрите.

И така, какво точно означава това за вас?

Това означава, че никога няма да има време, когато член на поддръжката трябва да ви преведе по линията на специалисти в търсене на човек, който знае отговора.

Вместо това целият екип за поддръжка е съставен от висококвалифицирани разработчици на WordPress и Linux инженери, които, честно казано, знаят какво правят.

Плюс това, те се хвалят с по-малко от 5 минути време за отговор на билета и ще се свържем с вас в момента, в който забележат, че нещо не е наред.

Подкрепящ отбор

Можете да получите достъп до чат на живо в таблото за управление на MyKinsta 24/7 с помощта на Intercom, разширена функция за чат, която ви позволява да навигирате в таблото си за управление, без да сте обвързани с конкретен прозорец.

И ако искате, винаги можете да подадете билет за поддръжка, за да разрешите проблема си.

Любопитно ли е да знам защо не предлагат поддръжка по телефона на живо? Е, те имат основателна причина:

 • Системите за билети незабавно ги уведомяват кой сте и какъв план имате
 • Системите за съобщения позволяват да се правят снимки на екрани, връзки, видеоклипове и кодови фрагменти за по-добри проблеми
 • Автоматичните връзки към базата знания могат да се случат по време на чат
 • Всички билети за поддръжка и чатове се запазват само в случай, че вие ​​или екипът за поддръжка се нуждаете от тях в бъдеще

Kinsta иска да съсредоточи всичките си усилия върху онлайн поддръжката. И тъй като те твърдят, че могат да се свържат с вас почти моментално и искат да се уверят, че няма допълнителни разсейвания, има смисъл да нямате поддръжка по телефона на живо.

6. Приятелски на разработчиците

Да, познахте.

Освен че е много удобен за потребителите за тези, които тепърва започват с уеб хост, Kinsta предлага и разработчиците на WordPress, които търсят надежден хостинг доставчик.

Всъщност, защото много от хората в Kinsta са самите разработчици на WordPress, има смисъл само да се уверят, че предлагат разширени функции в хостинг плановете си за опитни като тях.

Ето какво можете да очаквате, когато изберете Kinsta за вашите хостинг нужди като уеб разработчик:

 • Без заключване в една конфигурация на WordPress, така че има повече гъвкавост при инсталирането
 • SSH достъп и GIT за всички бизнес 1 планове и по-високи
 • Предварително инсталиран WP-CLI (интерфейс на командния ред за WordPress)
 • Възможност за стартиране на различни PHP версии между сайтове и сценични среди
 • Автоматичното архивиране се възстановява и в местата за поставяне
 • Поддръжка на сложни обратни прокси конфигурации

В допълнение, разработчиците имат достъп до премиум добавки като Elasticsearch, Cloudflare Railgun и Redis.

Можете да очаквате повече, тъй като те непрекъснато внедряват нови невероятни функции:

С толкова много нови функции, които стават достъпни за потребителите на Kinsta, като почасови архиви, резервни копия с възможност за сваляне с едно щракване, многопотребителски достъп и система за разрешения, какво следва в радара на Kinsta?

Ето кратък списък с някои неща, които имаме за пръв път за Q4:

– По-тесни интеграции с нашия табло за управление MyKinsta и CDN партньор.

– Допълнителни опции за още по-лесно превключване / активиране на HTTPS на сайтове.

– Нови местоположения в центъра за данни на Google (Хонконг, Цюрих).

– Осигуряване на достъп до PHP 7.3 след пускането му.

– Подобрения в нашата система за фактуриране с цел по-лесно управление на акаунта ви, както и по-добро управление на допълнителни валути за международни клиенти.

– Преминаването от домейн за развитие в жив домейн ще бъде по-лесно от всякога.

– Зад кулисите са подобрения на нашата система за поддръжка, които ще помогнат на нашите инженери да бъдат по-бързи от всякога при подпомагане на клиент.

– Подобрения в потребителския интерфейс на DNS редактора.

лого
Брайън Джексън – Главен маркетинг директор в Kinsta

7. Kinsta е оптимизиран за WordPress

Kinsta има за цел да оптимизира вашия WordPress сайт отвъд това, което правят другите хост на WordPress. Те искат уебсайтът ви да се прави правилно, да се зарежда бързо и вашите потребители да имат възможно най-безпроблемно изживяване.

Погледнете какво правят, за да се случи това:

 • Кеширане на ниво сървър. Насладете се на кеширане на пълни страници на ниво сървър, така че данните се предават незабавно на посетителите на сайта. Комбинирайте това с ексклузивното решение за кеширане на Kinsta и изчистете кеша си според собствените си условия.
 • вграден кеш на сървъра

 • Функционалност на електронната търговия. Те разбират, че сайтовете за електронна търговия изискват много ресурси и използват много данни, за да стартират. Ето защо те са работили усилено, за да балансират производителността и функционалността, така че клиентите да получат това, от което се нуждаят, както и вие.
 • Нов мониторинг на реликвите. Всеки сайт, хостван на Kinsta, включва 288 проверки за актуализация на ден, благодарение на инструмента за мониторинг на ефективността на New Relic. Това дава време на екипа за поддръжка да реагира и да ви информира по всяко време, когато бъде открито нещо подозрително. Освен това помага да се определят точните моменти, когато нещата се объркаха, така че поддръжката може да реши проблемите веднага.

Ако имате уебсайт на WordPress и хоствате вашия сайт с тях, можете да се обзаложите, че нещата ще бъдат оптимизирани да работят с вашата конкретна система за управление на съдържанието.

8. Неограничени безплатни миграции на сайтове

За ограничено време Kinsta предлага на новите клиенти неограничени безплатни миграции за всички Cloudways, WP Engine, маховик, пантеон и DreamHost клиенти, които искат да се преместят в Kinsta.

Страхотното в тази оферта е това няма значение дали имате един WordPress сайт или петдесет, защото експертният екип за миграция на Kinsta е там, за да ви помогне да мигрирате вашия WordPress сайт или сайтове към тях.

Как да се възползвате от безплатната им оферта за миграция на сайтове:

 1. Регистрирайте се за хостинг с Kinsta. Безплатни миграции са достъпни за всички планове на Kinsta, от Starter до Enterprise, независимо колко сайтове имате.
 2. След като се регистрирате, за да се свържете с техния екип за поддръжка и те ще работят с вас за събиране на необходимата информация, за да започне процесът на миграция на сайта.

9. Безплатно MyKinsta Demo

Най- MyKinsta Demo е 100% безплатен акаунт която е на разположение на всеки, който се интересува от опитите на потребителския и контролния панел.

kinsta.com/mykinsta и се регистрирайте, за да създадете безплатен демо акаунт.

С демонстрацията на MyKinsta можете да тествате функции като:

 • Създаване на WordPress сайт.
 • SSL управление.
 • Мониторинг на изпълнението.
 • Област за поставяне с едно щракване.
 • Търсете и заменете.
 • PHP превключвател на версията.
 • CDN интеграция.
 • Управление на архивирането на уебсайтове.

Kinsta Cons

Ако сте стигнали дотук, вероятно мислите, че Kinsta може просто да е най-добрият в света. Е, все още може да бъде, но трябва да знаете, че има някои значителни недостатъци, които могат да ви накарат да промените решението си.

1. Без регистрации на домейни

В момента те не предлагат регистрации на имена на домейни както правят много други популярни уеб хостинг доставчици.

Това означава, че не само трябва да регистрирате вашето име на домейн в компания на трета страна и да го насочите към тях (което може да е сложно за начинаещите собственици на уебсайтове), но и не се възползвате от многото „безплатни регистрации на домейни“. доставчиците на уеб хостинг дават своите клиенти за първата година.

2. Без хостинг по имейл

Винаги е удобно доставчикът на хостинг услуги да е домакин и на вашите имейл акаунти. По този начин можете да създавате имейли с помощта на вашия домейн (което е професионално и чудесно за брандиране), както и да изпращате / получавате имейли и да управлявате вашите акаунти от хостинг акаунта си.

За съжаление те не предлагайте хостинг по имейл един от двамата. И докато някои хора твърдят, че хостингът на имейла ви на същия сървър като вашия уебсайт е проблем (в края на краищата, ако сървърът ви се понижи, то вашият имейл и тогава нямате начин да се свържете с никого, включително с клиентите си), някои хората предпочитат да управляват всичко от едно място.

G Suite (преди Google Apps) от $ 5 на месец на имейл адрес и Rackspace от $ 2 на месец на имейл адрес, са две добри алтернативи за хостинг на имейл.

3. Ограничения на WordPress Plugin

Тъй като Kinsta излиза от пътя си, за да предоставя на своите клиенти изключителни хостинг услуги, те ограничете използването на някои плъгини защото те ще бъдат в конфликт с техните услуги.

Някои от популярните приставки, които не можете да използвате като клиент, включват:

 • Wordfence и стена за вход
 • WP най-бързият кеш енд кешър (поддържа се WP Rocket версия 3.0 и по-нова версия)
 • Всички не-инкрементални приставки за архивиране като WP DB Backup, All-in One WP миграция, Backup Buddy, BackWPup и Updraft
 • EWWW Image Optimizer (освен ако не използвате версия за облак на EWWW Image Optimizer)
 • Плъгини за производителност като Better WordPress Minify, WP-Optimize и P3 Profiler
 • И някои други различни плъгини

Конкуренти като Liquid Web позволяват всички видове плъгини. Въпреки че това не трябва да е истински проблем, тъй като Kinsta покрива функционалността, която тези плъгини предоставят, някои хора предпочитат да имат контрол върху неща като архивиране, сигурност на сайта и оптимизация на изображенията.

Kinsta WordPress планове

Kinsta предлага напълно управляван хостинг на WordPress за всеки, който има уебсайт на WordPress.

Плановете варират от $ 30 / месец да се $ 900 / месец, мащабиране по размер и функции с увеличаването на месечната цена.

kinsta хостинг планове

За да дадем представа как мащабите на всеки план, ще разгледаме първите три налични хостинг плана:

 • Starter: Този план включва една инсталация на WordPress, 20K месечни посещения, 3 GB SSD съхранение, 50 GB CDN, ежедневно архивиране, поддръжка 24/7, зона за поставяне, безплатни SSL сертификати и кеширащ плъгин за $ 30 / месец.
 • Pro: Този план включва 2 инсталации на WordPress, 40K месечни посещения, 6GB SSD съхранение, 100GB CDN, 1 безплатна миграция на сайтове, поддръжка на многосайтови сайтове, ежедневно архивиране, поддръжка 24/7, сценария, безплатни SSL сертификати, клониране на сайт и кеширащ плъгин за $ 60 / месец.
 • Бизнес 1. Този план включва 3 инсталации на WordPress, 100K посетители на месец, 10GB SSD хранилище, 200GB CDN, 1 безплатна миграция на сайтове, поддръжка на многосайтови сайтове, ежедневно архивиране, 24/7 поддръжка, зона за поставяне, безплатни SSL сертификати, клониране на сайт, SSH достъп и кешираща приставка за $ 100 / месец.
 • Бизнес 2. Този план включва 10 инсталации на WordPress, 250K посетители на месец, 20GB SSD хранилище, 300GB CDN, 1 безплатна миграция на сайтове, поддръжка на многосайтови сайтове, ежедневно архивиране, 24/7 поддръжка, зона за поставяне, безплатни SSL сертификати, клониране на сайт, SSH достъп и кешираща приставка за $ 100 / месец.
 • Другите им планове са: Бизнес 3 ($ 300 / месец), Бизнес 4 ($ 400 / месец), Предприятие 1 ($ 600 / месец) и Предприятие 2 ($ 900 / месец).

Всички планове, независимо кой сте избрали, ви позволяват да изберете един от 22 центрове за данни в платформата на Google Cloud и да получите експертна поддръжка, високо защитена мрежа с ежедневни мерки за наблюдение и сигурност и функции за бърза скорост, предназначени да доставят съдържание на сайта веднага.

Ако решите да платите рано, получавате 2 месеца безплатно! Освен това всички планове (с изключение на стартовия план) идват с един безплатна миграция на сайт с бели ръкавици. Но ако в момента сте с WP двигател и искат да се преместят в Kinsta, те ще преместят вашия сайт безплатно (дори в начина на стартиране).

Имайте предвид, че те зареждайте претоварвания ако вашият сайт работи над месечните разпределени посещения и CDN гигабайти:

цени на надценкаСвръх-използването на посещения на сайта е $ 1/1000 посещения, а свръх-използването на CDN е $ 0.10 / GB

И накрая, добре е да знаем, че Kinsta предлага и хостинг на WooCommerce. Това е чудесно за тези със WordPress сайтове, които управляват онлайн магазини, използвайки популярната платформа WooCommerce.

често задавани въпроси

 1. Какво е Kinsta? Kinsta е първокласна хостинг компания WordPress. Техният технологичен стек се захранва от Google Cloud – най-голямата и най-бърза и предпочитана облачна мрежа в света. Kinsta е основана през 2013 г. от Марк Гавалда, който е настоящият изпълнителен директор на компанията. Те работят с компании като Intuit, TripAdvisor, ASOS, Drift и FreshBooks.
 2. Какъв тип хостинг планове са налични с Kinsta? Те осигуряват само управляван хостинг на WordPress, с поддръжка на WooCommerce и Enterprise.
 3. Какъв тип контролен панел се използва? Персонализираното табло за управление на MyKinsta на Kinsta има всички функции на cPanel и Plesk и други. Научете повече за инструмента за управление на сайта MyKinsta.
 4. Ще получа ли SSL сертификат? Да, всички клиенти получават безплатни Шифровани SSL сертификати за сайтовете си. Всички планове идват с безплатна интеграция с SSL с едно щракване
 5. Мога ли да хоствам имейл акаунт? Не, Kinsta не хоства акаунти за имейл за своите клиенти.
 6. Предлага ли Kinsta регистрации на имена на домейни? Не, трябва да защитете име на домейн с компания на трета страна и да го свържете с Kinsta, когато се регистрирате за един от техните хостинг планове.
 7. Kinsta предлага ли създател на уебсайт? Не, те нямат вграден конструктор на уебсайтове. Въпреки това, тъй като той хоства за WordPress, всеки създател на сайтове, като Elementor, Divi, Beaver Builder или Visual Composer ще работи с вашия уебсайт.
 8. Каква поддръжка на клиенти мога да очаквам с Kinsta? С Kinsta можете да получите достъп до поддръжка за чат на живо чрез вашето табло за управление MyKinsta 24/7. Можете също да изпратите заявка за билет, на която обикновено отговаряте в рамките на 5 минути от екипа от специалист по WordPress, предназначен да ви осигури най-високата поддръжка за хостинг на WordPress и Kinsta.
 9. Предлагат ли гаранция за продължаване и възстановяване на разходите за престой? Тяхната 99,9% гаранция за продължителен работен ден е подкрепена от споразумение за ниво на обслужване (SLA), което ще ви гарантира 5% кредит от общата сума на сметката ви, в случай че не осигурят услуга 24 часа, 7 дни на седмица. Те имат и 30-минутна първа реакция при спешни случаи.
 10. Каква е гаранцията им за връщане на парите? Ако анулирате хостинг акаунта си през първите 30 дни от услугата, те ще изискат пълно възстановяване.
 11. Какви опции за плащане предлагат? Те приемат всички основни кредитни карти; Visa, MasterCard, Открийте, American Express (Без PayPal)

Препоръчвам ли ви Kinsta?

Kinsta е ан изключително управлявано хостинг решение за WordPress който има всичко необходимо за стартиране на уеб сайт за бързо зареждане и сигурен WordPress.

С техните собствени думи:

Какво отличава Kinsta от конкуренцията, когато става въпрос за трите S на хостинг, бързина, сигурност и поддръжка?

Въпреки че сега други доставчици започват да използват Google Cloud Platform, ние все още считаме това за предимство за Kinsta. Защо? Защото ние можем да разгърнем новите центрове за данни веднага, когато те са налични. Сега имаме 22 центъра за данни и броене.

Включваме и Google първокласна мрежа (а не стандартната степен) във всички планове. Ако доставчик не споменава коя мрежа използва, най-вероятно се опитва да спести пари, като отиде с по-бавната опция. Премиумната мрежа осигурява светкавична латентност за всички наши клиенти.

Kinsta използва изолиран контейнер за Linux технология, което означава, че всеки сайт на WordPress е напълно изолиран. Това гарантира производителност и сигурност от дизайна. Не се споделят ресурси и всеки сайт има свой собствен PHP, Nginx, MySQL, MariaDB, Това също позволява автоматично мащабиране при внезапни скокове на трафика, тъй като процесор и памет автоматично се разпределят от нашите виртуални машини, ако е необходимо.

Партнирахме си KeyCDN, един от най-бързите HTTP / 2 CDN доставчици в бранша, който турбова активите на клиента (медии, JS, CSS) по целия свят. Въпреки че Cloudflare е страхотен и много от нашите клиенти го използват, това не е истински CDN, а прокси услуга + WAF (той работи по подобен начин). Поради това Cloudflare идва с някои режийни разходи (допълнителни TTFB) поради факта, че седи между сайта и хоста. За нашите клиенти искахме най-бързата латентност и скоростите на мрежата да не са изключени от всичко между тях.

Поддържаме двуфакторно удостоверяване, Блокиране на GeoIP, автоматично забрани повторни IP адреси (над определен праг) и налагайте силни пароли за всички нови инсталации. Ние дори имаме ан IP инструмент за отказ в нашето табло, което позволява на нашите клиенти ръчно да блокират IP, ако е необходимо. Разполагаме с хардуерни защитни стени, активна и пасивна защита и други разширени функции за предотвратяване на достъпа до данни. И за всички клиенти на Kinsta, ние предлагаме безплатни корекции на хак ако има вероятност, сайтът им е компрометиран.

Ние сме най-бързо управлявания хост на WordPress да изтласкате най-новите версии на PHP, когато станат достъпни. Това е необходимо не само от съображения за сигурност, но и за изпълнение. Имаме главен изпълнителен директор (разработчик по търговия), който е обсебен от производителността, така че гарантирането, че управляваме най-новия софтуер е нещо, което екипът ни приема много сериозно.

Kinsta подкрепя малко по-различно от останалите и това наистина ни отличава. Ние предлагаме 24 × 7 поддръжка чрез Интерком. Но ние нямаме различни нива на нива на ниво поддръжка. Всички наши членове на екипа за поддръжка са висококвалифицирани Linux инженери и разработчици на WordPress. Това гарантира, че клиентите ни няма да бъдат отхвърлени и проблемът им да бъде решен бързо.

наш средното време за реакция на билета е по-малко от пет минути, обикновено по-малко от две. Ние също следим продължителността на работа на всички клиентски сайтове 24 × 7 и се гордеем с това, че сме активни. Ако сайтът по някаква причина отпадне, независимо дали е свързан със сървъра или дори свързан с плъгини, ще се свържем веднага. Много пъти преди дори да знаете, че нещо не е наред.

лого
Брайън Джексън – Главен маркетинг директор в Kinsta

И на всичкото отгоре, със звездна поддръжка на клиенти, удобно за потребителя табло за управление на контролния панел и удобни за разработчиците инструменти, установеният собственик на уебсайт на WordPress има какво да спечели от използването на хостинг на Kinsta.

Всъщност някой, който търси тези функции, може просто да повярва Kinsta е най-доброто хостинг решение за Google Cloud WordPress в света.

Въпреки това, този тип хостинг може да бъде малко напреднал за начинаещи собственици на уебсайтове. И в a начална цена от $ 30 / месец за най-основните хостинг услуги, тези с ограничен бюджет може да не искат цялата заявка за долара си, колкото и страхотно да изглежда.

Така че, ако сте на пазара за напълно управляван хостинг на WordPress и мислите да надстроите до друг хостинг доставчик, вижте Kinsta и вижте какво ви харесва. Никога не знаете, че функциите, бързината, сигурността и поддръжката на клиентите може да са точно това, което търсите.

Кликнете върху тази връзка и хоствайте сайта си само с Kinsta 30 долара на месец. Плащайте годишно и получавате 2 месеца безплатно!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map