Kinsta recensie

Start je je eerste WordPress-site en moet je een premium beheerde WordPress-host vinden? Of heb je een gevestigde site en denk je erover om een ​​verandering aan te brengen in een bedrijf als Kinsta dat is sneller, veiliger en zit boordevol functies?


Hoe het ook zij, weet dat er zoveel WordPress-hosts zijn die strijden voor het bedrijf van alle website-eigenaren, inclusief die van jou.

Een van de beste premium WordPress-hosts die er momenteel is, is Kinsta. Het is een game changer als het gaat om hoge snelheid en veiligheid beheerde WordPress hosting. Deze Kinsta-recensie vertelt je alles wat je moet weten over deze revolutionaire WordPress-hostingoplossing.

Ik ga het nader bekijken Kinsta – een premie beheerde WordPress-hosting provider dat is een erg populair keuze tussen eigenaren van WordPress-sites (P.S. de resultaten van is een belangrijke reden waarom mensen ❤️ Kinsta).

Kinsta beoordelingen op TwitterOverweldigend positieve recensies van mensen op Twitter

In deze Kinsta-recensie zal ik kijken naar de belangrijkste functies van Kinsta, mijn eigen doen en je door de voor- en nadelen leiden, om je te helpen beslissen voordat je je bij hen aanmeldt voor je WordPress-site.

Geef me tien minuten van uw tijd en ik zal u alle ‘must-know’-informatie en feiten geven.

Klik op deze link en u kunt uw WordPress-website alleen hosten $ 30 per maand. Betaal jaarlijks en u krijgt 2 maanden gratis!

Op dit moment bieden ze onbeperkte gratis migraties aan van WP Engine, Flywheel, Pantheon, Cloudways en DreamHost

Wat u in deze recensie leert

 1. De voors

Ze hebben een mooie, vooral als het gaat om de drie S’s van webhosting; snelheid, beveiliging en ondersteuning.

 1. De nadelen

Maar ze zijn niet perfect, er zijn er ook een paar, hier kun je ontdekken wat ze zijn.

 1. Plannen & prijzen

Kinsta is een volledig beheerde WordPress-host, mogelijk gemaakt door Google’s Cloud Platform. Hier ga ik door hun en wat komt met het andere plan.

 1. Is Kinsta goed??

Ten slotte, in de laatste sectie, zal ik de zaken afronden en je laten weten of Kinsta een is .

Ok, dus ik zei eerder dat eigenaren van WordPress-sites dol zijn op Kinsta …

Dit is wat sommige gebruikers over hen zeggen op WordPress Hosting, een gesloten Facebook-groep met meer dan 9.000 leden die zich uitsluitend toeleggen op WordPress-hosting.

webmasters zijn dol op kinstaOverweldigend positieve feedback op de WordPress Hosting Facebook Group

Kinsta Pros

Kinsta, opgericht in 2013, is gemaakt in de hoop het beste WordPress-hostingplatform ter wereld te worden.

kinsta beoordeling

Als gevolg hiervan hebben ze een team samengesteld dat bestaat uit ervaren WordPress-ontwikkelaars die het hun taak hebben gemaakt om zich te concentreren op snelheid, beveiliging en stabiliteit als het gaat om webhosting.

Maar zijn ze echt de beste ter wereld??

Laten we kijken.

1. Aangedreven door Google Cloud Platform (GCP)

Kinsta wordt mogelijk gemaakt door Google’s Cloud Platform. Dit zijn hun eigen woorden waarom ze besloten hebben om alleen GCP te gebruiken:

Waarom heeft Kinsta besloten om exclusief gebruik te maken van Google’s Cloud Platform, en bijvoorbeeld ook geen infrastructuur van AWS en Azure aan te bieden?

Een paar jaar geleden besloten we dat te doen ga weg van Linode. Op dit moment stond Google Cloud Platform nog in de kinderschoenen, maar we hielden van de richting waarin ze gingen. Van prijsstelling tot prestatie, ze vinkten alle vakjes aan tijdens het evalueren van cloudproviders (inclusief AWS en Azure).

Google deed echt coole dingen, zoals live migratie van virtuele machines. Plus, Google is een merk waarop klanten kunnen vertrouwen. We zagen het als een geweldige manier om de waarde van onze diensten te versterken. Hebben we destijds een sprong in het diepe gemaakt? In sommige opzichten wel, omdat we waren de eerste beheerde WordPress-host die uitsluitend GCP gebruikte.

Maar nu, jaren later, verhuizen al onze concurrenten naar Google Cloud Platform. We weten dus dat we de juiste keuze hebben gemaakt. We hebben nu het voordeel als ons team kent de infrastructuur van Google als geen ander.

De belangrijkste reden waarom we niet meerdere providers wilden aanbieden, is dat het over de hele linie leidt tot onvoldoende ondersteuning. We wilden dat ons team zich op één platform concentreerde en het de best mogelijke ervaring voor klanten maakte.

Kinsta-logo
Brian Jackson – Chief Marketing Officer bij Kinsta

Kinsta gebruikt virtuele machines in een van de meerdere datacenters van Google Cloud Platform. En ja, dat betekent dat uw website wordt gehost op dezelfde hardware die de mensen bij Google zelf gebruiken.

Elke virtuele machine (VM) heeft 96 CPU’s en honderden gigabytes RAM werken voor jou en de gegevens van je website. Deze bronnen worden gebruikt wanneer dat nodig is, wat betekent dat het schalen van uw bedrijf niet alleen eenvoudig is, het heeft zelfs geen invloed op de snelheid en prestaties van uw website.

google cloud-platform

Alles is met elkaar verbonden door middel van Het belangrijkste niveau van Google Cloud Platform, dus ongeacht waar uw sitebezoekers in de wereld zijn, uw site gegevens worden razendsnel geleverd. Dit is belangrijk om te weten omdat andere hostingproviders die Google Cloud Platform gebruiken, kiezen voor de goedkopere ‘standaardlaag’, wat een langzamere levering van gegevens betekent.

Het gebruik van Google Cloud Platform is ook voordelig omdat:

 • Het biedt ‘s werelds grootste netwerk (de 9.000 km lange trans-Pacifische kabel is de onderzeese kabel met de hoogste capaciteit ooit)
 • U kunt er zeker van zijn dat de datacenters meer dan veilig zijn (onthoud dat Google het vertrouwt)
 • Het biedt een meer betaalbare prijs met zijn stappen van minuutniveau, wat betekent dat u echt alleen betaalt voor wat u gebruikt, en niets meer
 • Google biedt live overdrachten van machines aan, zodat het proces zo naadloos mogelijk verloopt wanneer reparatie, patch of software-updates nodig zijn

Google Cloud Platform biedt hostingklanten de geruststelling dat de gegevens van hun site veilig en zo snel mogelijk zijn.

snelheid en veiligheid

2. Ernstige sitesnelheid

Zorgen voor topsnelheden is een van hun belangrijkste doelen.

laadtijd snelheid

Om te beginnen bieden ze 22 verschillende datacenters gevestigd over de hele wereld – VS, Azië-Pacific, Europa en Zuid-Amerika – en u kunt een afzonderlijke kiezen voor elk van uw WordPress-websites als u dat wilt.

Vervolgens bieden ze aan Amazon Route 53 premium DNS voor alle klanten. Met andere woorden, ze bieden verminderde latentie en geolocatierouting om te allen tijde online stabiliteit, snelheid en prestaties te helpen.

Ten slotte zijn ze een partnerschap aangegaan KeyCDN, een krachtige levering van het inhoudsnetwerk, die onmiddellijk statische inhoud zoals afbeeldingen, JavaScript en CSS levert, ongeacht waar ter wereld uw sitebezoekers zich bevinden. Om nog maar te zwijgen, alle hostingplannen worden geleverd met gratis bandbreedte.

Iets meer nodig? Kinsta wil ook dat je hun WordPress-stack van PHP 7, Nginx, HTTP / 2 en Maria DB kent, zodat je site zo snel mogelijk laadt.

En je hoeft zelfs niets te doen.

Dus … hoe snel is Kinsta?

Een belangrijk onderdeel van deze Kinsta-recensie is om hun prestaties te testen door een vergelijking te maken van deze website (gehost op SiteGround) en een exacte kopie ervan (maar gehost op Kinsta).

Dat is:

 • Eerst zal ik de prestaties van deze website testen bij mijn huidige host (SiteGround).
 • Vervolgens test ik die exact dezelfde website (een gekloonde kopie) bij Kinsta.

Door deze test te doen, zult u:

 • Weet hoe snel een site die op Kinsta wordt gehost echt laadt
 • Krijg hulp bij het beslissen of u zou moeten overwegen om naar hen over te stappen

Hier is hoe mijn Startpagina (op deze site – gehost op SiteGround) presteert op Pingdom:

homepage siteground pingdom

Het laadt in 1,24 seconden. Dat is eigenlijk heel snel in vergelijking met veel andere hosts – omdat SiteGround op geen enkele manier een raket is.

De vraag is, kan Kinsta deze snelheid verslaan? Laten wij het uitzoeken…

homepage pingdom

Precies dezelfde startpagina op Kinsta (ik heb mijn hele site gekloond en gehost op Kinsta) wordt geladen 0,544 seconden.

Dat is echt indrukwekkend! Mijn homepage op Kinsta laadt bijna 0.7 seconden sneller dan op SiteGround.

Dat is indrukwekkend! (opmerking voor mezelf: overweeg deze site naar Kinsta te verplaatsen)

Hoe zit het met GTmetrix, een andere gerenommeerde website snelheid en prestatie-tool?

Hier is hoe de Startpagina (deze site – gehost op SiteGround) presteert op GTmetrix:

homepage siteground gtmetrix

Het laadt in 2,2 seconden. Nogmaals, dit is erg snel in vergelijking met veel andere hosts. Dus hoe zit het met Kinsta?

homepage gtmetrix

Precies dezelfde startpagina op Kinsta (ik heb mijn hele site gekloond en gehost op Kinsta) wordt geladen 1,5 seconden.

Nogmaals, dat is een snelheidsverbetering van ongeveer een halve seconde! Kinsta levert ook betere prestaties in termen van een kleiner paginaformaat en minder verzoeken.

Dus wat te maken van dit alles?

Al met al denk ik dat het redelijk veilig is om te zeggen dat als je besluit om je WordPress-site op Kinsta te hosten, het snel zal laden. En dat moet ook, want u betaalt voor premium prestaties en service!

3. Indrukwekkende sitebeveiliging

Naast het feit dat Google Cloud Platform te allen tijde is vergrendeld, weet u dat ze de beveiliging van uw site zeer serieus nemen door verschillende tools en beleidsregels te implementeren om de sitegegevens te beschermen die het host:

 • Live sitebewaking elke minuut
 • DDoS-aanval detectie zodra het gebeurt
 • Proactieve preventie dat kwaadaardige code het netwerk binnenkomt
 • Dagelijkse back-ups van uw site
 • Ingebouwde hardware-firewalls
 • 2-factor authenticatie om de login van uw account te beschermen
 • IP-blokkering na 6 mislukte inlogpogingen
 • Hackvrije garantie (met een gratis oplossing als er iets binnenkomt)
 • Laten we certificaten versleutelen met één klik installatie
 • Automatische kleine WordPress-beveiligingspatches toegepast

Als er iets met je website gebeurt en je moet het herstellen met een back-up, dan heb je toegang tot de hersteloptie in je MyKinsta-dashboard.

kinsta back-ups

Zoals u kunt zien, laten ze heel weinig weg als het gaat om het beveiligen van uw website en zijn bestanden. En hoewel je er nog steeds voor kunt kiezen om extra beveiligingsmaatregelen op je WordPress-site te installeren zodra deze is gelanceerd, kun je er altijd gerust op zijn dat Kinsta jou ook helpt.

4. Gebruiksvriendelijk dashboard

Mensen vinden het meestal niet leuk als hostingproviders afwijken van de typische cPanel- of Plesk-dashboards voor het beheren van hun gehoste websites.

Maar als u een van die mensen bent, kunt u van gedachten veranderen nadat u de MyKinsta-dashboard.

mykinsta dashboard

Dit dashboard is niet alleen intuïtief te gebruiken en heeft alles wat u nodig heeft om uw sites, uw boekhoudgegevens en meer te beheren MyKinsta-dashboard komt met:

 • Toegang tot het 24/7 ondersteuningsteam via Intercom (in zowel Engels als Spaans, met binnenkort meer talen!)
 • Voeg eenvoudig nieuwe WordPress-sites toe
 • nieuwe WordPress-sites toevoegen

 • De mogelijkheid om migraties te starten, te controleren op plug-in-updates, een back-up te maken en zelfs de cache te wissen
 • Gemakkelijke navigatie tussen staging-omgevingen en live sites
 • Volledig beheer van domeinnamen (DNS)
 • Monitoring van WordPress-plug-ins, IP-weigering, CDN-gegevens en gebruikerslogboeken
 • Tools zoals: Kinsta cache-plug-in, SSL-certificaten, New Relic-monitoring en PHP Engine-switches

mykinsta tools

En als klap op de vuurpijl is het MyKinsta-dashboard volledig responsief door het ontwerp, zodat u het onderweg kunt openen vanaf uw mobiele apparaat zonder een beat te missen.

Uiteindelijk zouden we verbaasd zijn als je dit eigen dashboard zoals zoveel anderen in het verleden hebt gemeden.

Omdat het eerlijk gezegd super eenvoudig te gebruiken is, alles heeft wat je nodig hebt om op één plek te openen en er gewoon cool uitziet.

5. Superieure ondersteuning

Als je net als ik bent, is het doel om nooit – nooit – te hoeven praten met het ondersteuningsteam van je webhosts.

Maar .. we weten allemaal dat sh&# gebeurt.

Kinsta zal je vertellen dat hun ondersteuningsteam alleen uit de beste bestaat.

Wat betekent dit precies voor u??

Het betekent dat er nooit een moment zal zijn dat een ondersteuningslid u langs de lijn van specialisten moet leiden op zoek naar iemand die het antwoord weet.

In plaats daarvan bestaat het hele ondersteuningsteam uit zeer bekwame WordPress-ontwikkelaars en Linux-ingenieurs, die eerlijk gezegd weten wat ze doen.

Bovendien hebben ze een een reactietijd van minder dan 5 minuten en nemen contact met je op zodra ze merken dat er iets mis is.

ondersteuningsteam

Je hebt 24/7 toegang tot live chat in het MyKinsta-dashboard met behulp van Intercom, een geavanceerde chatfunctie waarmee je door je dashboard kunt navigeren zonder gebonden te zijn aan een specifiek venster.

En als u wilt, kunt u altijd gewoon een ondersteuningsticket indienen om uw probleem op te lossen.

Benieuwd waarom ze geen live telefonische ondersteuning bieden? Nou, ze hebben een goede reden:

 • Ticketsystemen laten hen onmiddellijk weten wie u bent en welk plan u heeft
 • De berichtensystemen maken screenshots, links, video’s en codefragmenten mogelijk om problemen beter op te sporen
 • Automatische koppelingen naar de Knowledge Base kunnen tijdens een chat plaatsvinden
 • Alle ondersteuningstickets en chats worden opgeslagen voor het geval u of het ondersteuningsteam ze in de toekomst nodig heeft

Kinsta wil al haar inspanningen richten op online ondersteuning. En aangezien ze beweren dat ze bijna onmiddellijk contact met u kunnen opnemen en ervoor willen zorgen dat er geen extra afleiding is, is het logisch om geen live telefonische ondersteuning te hebben.

6. Ontwikkelaarsvriendelijk

Ja, je raadt het al.

Behalve dat het zeer gebruiksvriendelijk is voor degenen die net beginnen met een webhost, trekt Kinsta ook naar de WordPress-ontwikkelaars die op zoek zijn naar een betrouwbare hostingprovider.

Sterker nog, omdat veel van de mensen bij Kinsta zijn zelf WordPress-ontwikkelaars, het was alleen logisch om ervoor te zorgen dat ze geavanceerde functies in hun hostingplannen aanboden voor degenen die zo ervaren waren als zij.

Dit is wat u kunt verwachten wanneer u Kinsta kiest voor uw hostingbehoeften als webontwikkelaar:

 • Geen vergrendeling in een enkele WordPress-configuratie, dus er is meer flexibiliteit bij het installeren
 • SSH-toegang en GIT op alle Business 1-abonnementen en hoger
 • Vooraf geïnstalleerde WP-CLI (opdrachtregelinterface voor WordPress)
 • Mogelijkheid om verschillende PHP-versies uit te voeren tussen sites en staging-omgevingen
 • Automatische back-up wordt ook hersteld op staging-sites
 • Ondersteuning voor complexe reverse proxy-configuraties

Daarnaast hebben ontwikkelaars toegang tot premium add-ons zoals Elasticsearch, Cloudflare Railgun en Redis.

U kunt meer verwachten, aangezien ze voortdurend nieuwe geweldige functies uitrollen:

Nu er zoveel nieuwe functies beschikbaar komen voor Kinsta-gebruikers, zoals back-ups per uur, downloadbare back-ups met één klik, toegang voor meerdere gebruikers en toestemmingssysteem, zal Kinsta’s radar binnenkort worden uitgerold?

Hier is een korte lijst met enkele dingen die we in de pijplijn hebben voor Q4:

– Nauwere integratie met ons MyKinsta-dashboard en CDN-partner.

– Extra opties om het schakelen / inschakelen van HTTPS op sites nog eenvoudiger te maken.

– Nieuwe datacenterlocaties van Google (Hong Kong, Zürich).

– PHP 7.3 beschikbaar maken zodra het is uitgebracht.

– Verbeteringen aan ons factureringssysteem om het beheer van uw account gemakkelijker te maken, evenals een betere afhandeling van extra valuta voor internationale klanten.

– Overschakelen van een ontwikkelingsdomein naar een live domein wordt eenvoudiger dan ooit.

– Achter de schermen verbeteringen aan ons ondersteuningssysteem die onze ingenieurs zullen helpen sneller dan ooit te zijn bij het helpen van een klant.

– Verbeteringen aan onze DNS Editor UI.

logo
Brian Jackson – Chief Marketing Officer bij Kinsta

7. Kinsta is geoptimaliseerd voor WordPress

Kinsta streeft ernaar om uw WordPress-site te optimaliseren die verder gaat dan wat andere WordPress-hosts doen. Ze willen dat uw website correct wordt weergegeven, snel wordt geladen en dat uw gebruikers een zo naadloos mogelijke ervaring hebben.

Bekijk wat ze doen om dit mogelijk te maken:

 • Caching op serverniveau. Profiteer van volledige paginacaching op serverniveau, zodat gegevens direct aan sitebezoekers worden geleverd. Combineer dit met de exclusieve Kinsta caching-oplossing en wis uw cache op uw eigen voorwaarden.
 • ingebouwde servercaching

 • eCommerce-functionaliteit. Ze begrijpen dat eCommerce-sites veel middelen vergen en veel gegevens gebruiken om te draaien. Daarom hebben ze er hard aan gewerkt om prestaties en functionaliteit in evenwicht te brengen, zodat klanten krijgen wat ze nodig hebben, en jij ook.
 • Nieuwe relikwiebewaking. Elke site die op Kinsta wordt gehost, bevat 288 uptime-controles per dag dankzij de New Relic-tool voor prestatiebewaking. Dit geeft het ondersteuningsteam de tijd om te reageren en u te informeren wanneer er iets verdachts wordt gedetecteerd. Het helpt ook om exacte momenten vast te stellen waarop dingen fout zijn gegaan, zodat ondersteuning de problemen meteen kan oplossen.

Als u een WordPress-website heeft en uw site bij hen host, kunt u er zeker van zijn dat dingen zullen worden geoptimaliseerd om te werken met uw specifieke inhoudbeheersysteem.

8. Onbeperkte gratis sitemigraties

Voor een beperkte tijd biedt Kinsta nieuwe klanten onbeperkte gratis migraties voor iedereen Cloudways, WP Engine, Flywheel, Pantheon en DreamHost klanten die de overstap naar Kinsta willen maken.

Het mooie van dit aanbod is dat het maakt niet uit of je één WordPress-site hebt of vijftig, omdat het deskundige migratieteam van Kinsta er is om u te helpen bij het migreren van uw WordPress-site of -sites naar hen.

Hoe u kunt profiteren van hun gratis aanbieding voor sitemigratie:

 1. Meld je aan voor hosting bij Kinsta. Gratis migraties zijn beschikbaar voor alle plannen van Kinsta, van Starter tot Enterprise, ongeacht hoeveel sites je hebt.
 2. Nadat u zich heeft aangemeld om contact op te nemen met hun ondersteuningsteam en zij zullen met u samenwerken om de nodige informatie te verzamelen om het migratieproces van de site te starten.

9. Gratis MyKinsta-demo

De MyKinsta Demo is een 100% gratis account die beschikbaar is voor iedereen die de aangepaste gebruiker en het configuratiescherm eens wil proberen.

kinsta.com/mykinsta en registreer jezelf om je gratis demo-account aan te maken.

Met MyKinsta demo kun je functies testen zoals:

 • Creatie van WordPress-sites.
 • SSL-beheer.
 • Prestatie monitoring.
 • Een klikgebied.
 • Zoek en vervang.
 • Schakelen tussen PHP-versies.
 • CDN-integratie.
 • Beheer van website-backups.

Kinsta Cons

Als je zover bent gekomen, denk je waarschijnlijk dat Kinsta misschien wel de allerbeste ter wereld is. Welnu, dat kan het nog steeds zijn, maar u moet weten dat er enkele belangrijke nadelen zijn waardoor u van gedachten kunt veranderen.

1. Geen domeinnaamregistraties

Momenteel zijn ze bieden geen domeinnaamregistraties zoals veel andere populaire webhostingproviders doen.

Dit betekent dat u niet alleen uw domeinnaam bij een derde partij moet registreren en ernaar moet verwijzen (wat lastig kan zijn voor beginnende website-eigenaren), u profiteert ook niet van de “gratis domeinnaamregistraties” die veel webhostingproviders geven hun klanten het eerste jaar.

2. Geen e-mailhosting

Het is altijd handig om ook uw e-mailaccounts door uw hostingprovider te laten hosten. Op deze manier kunt u e-mails maken met uw domein (dat professioneel en geweldig is voor branding), evenals e-mails verzenden / ontvangen en uw accounts beheren vanaf uw hostingaccount.

Helaas, zij bieden geen e-mailhosting aan een van beide. En hoewel sommige mensen beweren dat het hosten van uw e-mail op dezelfde server als uw website een probleem is (als uw server uitvalt, doet uw e-mail dat ook, en dan kunt u met niemand contact opnemen, inclusief uw klanten), sommige mensen beheren alles liever vanaf één plek.

G Suite (voorheen Google Apps) vanaf $ 5 per maand per e-mailadres, en Rackspace vanaf $ 2 per maand per e-mailadres zijn er twee goede alternatieven voor e-mailhosting.

3. Beperkingen voor WordPress-plug-ins

Omdat Kinsta er alles aan doet om zijn klanten uitzonderlijke hostingservices te bieden, zij het gebruik van sommige plug-ins beperken omdat ze conflicteren met hun services.

Enkele van de populaire plug-ins die u niet als klant kunt gebruiken, zijn:

 • Wordfence en Login Wall
 • WP Fastest Cache and Cache Enabler (WP Rocket versie 3.0 en hoger wordt ondersteund)
 • Alle niet-incrementele back-upplug-ins zoals WP DB Backup, All-in One WP-migratie, Backup Buddy, BackWPup en Updraft
 • EWWW Image Optimizer (tenzij u de EWWW Image Optimizer Cloud-versie gebruikt)
 • Prestatie-plug-ins zoals Better WordPress Minify, WP-Optimize en P3 Profiler
 • En enkele andere diverse plug-ins

Concurrenten zoals Liquid Web staan ​​alle soorten plug-ins toe. Hoewel dit geen echt probleem zou moeten zijn, aangezien Kinsta de functionaliteit behandelt die deze plug-ins bieden, geven sommige mensen er de voorkeur aan extra controle te hebben over zaken als back-ups, sitebeveiliging en beeldoptimalisatie.

Kinsta WordPress-plannen

Kinsta biedt volledig beheerde WordPress-hosting voor iedereen met een WordPress-website.

Plannen variëren van $ 30 / maand naar $ 900 / maand, schalen in grootte en functies naarmate de maandelijkse prijs stijgt.

kinsta hostingplannen

Om een ​​idee te geven van hoe elk plan wordt geschaald, bekijken we de eerste drie beschikbare hostingplannen:

 • Beginner: Dit plan omvat één WordPress-installatie, 20.000 maandelijkse bezoeken, 3 GB SSD-opslag, 50 GB CDN, dagelijkse back-ups, 24/7 ondersteuning, een staging-gebied, gratis SSL-certificaten en een caching-plug-in voor $ 30 / maand.
 • Pro: Dit plan omvat 2 WordPress-installaties, 40K maandelijkse bezoeken, 6GB SSD-opslag, 100GB CDN, 1 gratis sitemigratie, Multisite-ondersteuning, dagelijkse back-ups, 24/7 ondersteuning, een staging-gebied, gratis SSL-certificaten, site-klonen en een caching-plug-in voor $ 60 / maand.
 • Zakelijk 1. Dit plan omvat 3 WordPress-installaties, 100.000 maandelijkse bezoekers, 10GB SSD-opslag, 200GB CDN, 1 gratis sitemigratie, multisite-ondersteuning, dagelijkse back-ups, 24/7 ondersteuning, een staging-gebied, gratis SSL-certificaten, site-klonen, SSH-toegang en een caching plugin voor $ 100 / maand.
 • Zakelijk 2. Dit plan omvat 10 WordPress-installaties, 250.000 maandelijkse bezoekers, 20GB SSD-opslag, 300GB CDN, 1 gratis sitemigratie, multisite-ondersteuning, dagelijkse back-ups, 24/7 ondersteuning, een staging-gebied, gratis SSL-certificaten, site-klonen, SSH-toegang en een caching plugin voor $ 100 / maand.
 • Hun andere plannen zijn: Zakelijk 3 ($ 300 / maand), Zakelijk 4 ($ 400 / maand), Onderneming 1 ($ 600 / maand) en Enterprise 2 ($ 900 / maand).

Met alle abonnementen, welke je ook kiest, kun je een van de 22 datacenters op het Google Cloud Platform kiezen en deskundige ondersteuning krijgen, een zeer veilig netwerk met dagelijkse bewakings- en beveiligingsmaatregelen en functies voor alle snelheden die zijn ontworpen om site-inhoud te leveren direct.

Als u besluit om vroeg te betalen, krijgt u 2 maanden gratis! Ook komen alle plannen (behalve het startplan) met één gratis migratie van witte handschoenen. Maar als je momenteel bij bent WP Engine en willen verhuizen naar Kinsta, ze zullen je site gratis verplaatsen (zelfs op het startersplan).

Houd er rekening mee dat ze last overschrijdingen als uw site de maandelijkse toegewezen bezoeken en CDN-gigabytes overschrijdt:

te hoge prijzenOvermatig gebruik van sitebezoeken is $ 1 / 1.000 bezoeken en het overmatig gebruik van CDN is $ 0,10 / GB

Ten slotte is het goed om te weten dat Kinsta ook WooCommerce-hosting aanbiedt. Dit is geweldig voor mensen met WordPress-sites die online winkels runnen met behulp van het populaire WooCommerce-platform.

Veel Gestelde Vragen

 1. Wat is Kinsta? Kinsta is een premium beheerd WordPress-hostingbedrijf. Hun technische stack wordt mogelijk gemaakt door Google Cloud – ‘s werelds grootste en snelste en meest geprefereerde cloudnetwerk. Kinsta is in 2013 opgericht door Mark Gavalda, de huidige CEO van het bedrijf. Ze werken samen met bedrijven als Intuit, TripAdvisor, ASOS, Drift en FreshBooks.
 2. Welk type hostingplannen zijn beschikbaar bij Kinsta? Ze bieden alleen beheerde WordPress-hosting, met ondersteuning voor WooCommerce en Enterprise.
 3. Welk type bedieningspaneel wordt gebruikt? Het aangepaste MyKinsta-dashboard van Kinsta heeft alle functies van cPanel en Plesk, en meer. Lees meer over de MyKinsta-tool voor sitebeheer.
 4. Krijg ik een SSL-certificaat? Ja, alle klanten ontvangen gratis Let’s Encrypt SSL-certificaten voor hun sites. Alle abonnementen worden geleverd met gratis SSL-integratie met één klik
 5. Kan ik een e-mailaccount hosten? Nee, Kinsta host geen e-mailaccounts voor zijn klanten.
 6. Biedt Kinsta domeinnaamregistraties aan? Nee, je moet een domeinnaam beveiligen bij een derde partij en deze verbinden met Kinsta wanneer je je aanmeldt voor een van hun hostingplannen.
 7. Biedt Kinsta een websitebouwer aan? Nee, ze hebben geen ingebouwde websitebouwer. Dat gezegd hebbende, aangezien het voor WordPress host, zal elke sitebouwer, zoals Elementor, Divi, Beaver Builder of Visual Composer met uw website werken.
 8. Wat voor soort klantenondersteuning kan ik bij Kinsta verwachten? Met Kinsta heb je 24/7 toegang tot live chat-ondersteuning via je MyKinsta-dashboard. Je kunt ook een ticketaanvraag indienen, die doorgaans binnen 5 minuten na indiening wordt beantwoord door een team van WordPress-specialisten, ontworpen om je eersteklas WordPress- en Kinsta-hostingondersteuning te bieden.
 9. Bieden ze een uptime-garantie en restitutie voor downtime? Hun uptime-garantie van 99,9% wordt ondersteund door een Service Level Agreement (SLA) die u een korting van 5% op het totaal van uw factuur garandeert, voor het geval ze niet garanderen dat de service 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Ze hebben ook een eerste reactie van 30 minuten voor noodgevallen.
 10. Wat is hun geld-terug-garantie? Als u uw hostingaccount annuleert tijdens de eerste 30 dagen van de service, krijgt u een volledige terugbetaling.
 11. Welke betalingsmogelijkheden bieden ze? Ze accepteren alle gangbare creditcards; Visa, MasterCard, Discover, American Express (geen PayPal)

Raad ik Kinsta aan?

Kinsta is een uitzonderlijke beheerde WordPress-hostingoplossing die alles heeft wat je nodig hebt om een ​​snel ladende en veilige WordPress-website te draaien.

In hun eigen woorden:

Wat Kinsta onderscheidt van de concurrentie als het gaat om de drie S’s van hosting, snelheid, beveiliging en ondersteuning?

Ook al beginnen andere providers nu te gebruiken Google Cloud Platform, wij beschouwen dit nog steeds als een voordeel voor Kinsta. Waarom? Omdat we de nieuwe datacenters direct kunnen uitrollen zodra ze beschikbaar zijn. We hebben nu 22 datacenters en nog meer.

We nemen ook Google’s op premium tier netwerk (niet de standaardlaag) op alle plannen. Als een provider niet vermeldt welk netwerk ze gebruiken, proberen ze waarschijnlijk geld te besparen door voor de langzamere optie te kiezen. Het premium tier-netwerk zorgt voor een razendsnelle latentie voor al onze klanten.

Kinsta gebruikt geïsoleerde Linux-container technologie, wat betekent dat elke WordPress-site volledig geïsoleerd is. Dit zorgt voor prestaties en beveiliging door ontwerp. Er worden geen bronnen gedeeld en elke site heeft zijn eigen PHP, Nginx, MySQL, MariaDB, enz. Dit maakt ook automatische schaling mogelijk voor plotselinge verkeersstoten, aangezien CPU en geheugen indien nodig automatisch worden toegewezen door onze virtuele machines.

We zijn een partnerschap aangegaan KeyCDN, een van de snelste HTTP / 2 CDN-providers in de branche om de activa (media, JS, CSS) van klanten over de hele wereld een boost te geven. Hoewel Cloudflare geweldig is en veel van onze klanten het gebruiken, is het geen echte CDN maar een proxy-service + WAF (het werkt op een vergelijkbare manier). Hierdoor komt Cloudflare met enige overhead (extra TTFB) omdat het tussen de site en de host zit. Voor onze klanten wilden we de snelste latentie en netwerksnelheden, zonder tussenliggende zaken.

We ondersteunen tweefactorauthenticatie, GeoIP-blokkering, automatisch herhaal IP-adressen (over een bepaalde drempel) en dwing sterke wachtwoorden af ​​op alle nieuwe installaties. We hebben zelfs een IP weigeren tool in ons dashboard waarmee onze klanten IP-adressen indien nodig handmatig kunnen blokkeren. We hebben hardwarefirewalls, actieve en passieve beveiliging en andere geavanceerde functies om toegang tot gegevens te voorkomen. En voor alle Kinsta-klanten bieden wij gratis hackfixes als de kans klein is dat hun site wordt gehackt.

Wij zijn de snelst beheerde WordPress-host om de nieuwste versies van PHP te pushen wanneer ze beschikbaar komen. Dit is niet alleen nodig om veiligheidsredenen, maar ook om prestaties. We hebben een CEO (ontwikkelaar van beroep) die geobsedeerd is door prestaties, dus ervoor zorgen dat we de nieuwste software gebruiken, neemt ons team zeer serieus.

Kinsta ondersteunt een beetje anders dan de rest, en het is echt wat ons onderscheidt. Wij bieden 24 × 7 ondersteuning via Intercom. Maar we hebben geen ondersteuningsmedewerkers op verschillende niveaus. Al onze supportteamleden zijn zeer bekwame Linux-ingenieurs en WordPress-ontwikkelaars. Dit zorgt ervoor dat onze klanten niet worden rondgedraaid en dat hun probleem snel wordt opgelost.

Onze de gemiddelde reactietijd van het ticket is minder dan vijf minuten, meestal minder dan twee. We controleren ook de uptime op alle klantensites 24 × 7 en zijn er trots op proactief te zijn. Als een site om welke reden dan ook uitvalt, of deze nu servergerelateerd of zelfs plug-ingerelateerd is, nemen we meteen contact op. Heel vaak voordat je zelfs maar weet dat er iets mis is.

logo
Brian Jackson – Chief Marketing Officer bij Kinsta

En als klap op de vuurpijl, met geweldige klantenondersteuning, een gebruiksvriendelijk dashboard van het configuratiescherm en ontwikkelaarsvriendelijke tools, heeft de gevestigde WordPress-website-eigenaar veel te winnen bij het gebruik van Kinsta-hosting.

Iemand die op zoek is naar die functies, kan zelfs geloven Kinsta is de beste Google Cloud WordPress-hostingoplossing in de wereld.

Dat gezegd hebbende, dit type hosting is misschien een beetje geavanceerd voor beginnende website-eigenaren. En op een Startprijs van $ 30 / maand voor de meest elementaire hostingdiensten willen degenen met een krap budget misschien niet al het gezeur voor hun geld, hoe geweldig het ook lijkt.

Dus, als je op zoek bent naar volledig beheerde WordPress-hosting en overweegt te upgraden naar een andere hostingprovider, ga dan naar Kinsta en kijk wat je ervan vindt. Je weet maar nooit, de functies, snelheid, beveiliging en klantenondersteuning zijn misschien precies wat je zoekt.

Klik op deze link en host je site alleen voor Kinsta $ 30 per maand. Betaal jaarlijks en u krijgt 2 maanden gratis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map