Lanserer du ditt første WordPress-nettsted og trenger å finne en premium administrert WordPress-vert? Eller har du et etablert nettsted og tenker på å gjøre en endring i et selskap som Kinsta som er raskere, sikrere og fullpakket med funksjoner?


Uansett hva tilfellet måtte være, så vet at det er så mange WordPress-verter der ute som kjemper for virksomheten til alle nettstedseiere, inkludert din.

En av de beste premium WordPress-vertene der ute akkurat nå er Kinsta. Det er en spillskifter når det gjelder hastighets- og sikkerhetsstyrt WordPress-hosting. Denne Kinsta-gjennomgangen vil fortelle deg alt du trenger å vite om denne revolusjonerende WordPress-hostingløsningen.

Jeg kommer til å se nærmere på Kinsta – en premie administrert WordPress hosting leverandør som er en veldig populær valg mellom eiere av WordPress (P.S. resultatene av er en viktig årsak til at folk ❤️ Kinsta).

Kinsta omtaler på twitterOverveldende positive anmeldelser fra folk på Twitter

I denne Kinsta-gjennomgangen vil jeg se på de viktigste funksjonene i Kinsta, gjøre mitt eget og ta deg gjennom fordeler og ulemper, for å hjelpe deg med å bestemme deg før du registrerer deg med dem til ditt WordPress-nettsted.

Bare gi meg ti minutter av tiden din, så vil jeg gi deg all “må-vite” informasjon og fakta.

Klikk på denne lenken, så kan du være vert for ditt WordPress-nettsted for bare $ 30 per måned. Betal årlig, og du får 2 måneder gratis!

Akkurat nå tilbyr de ubegrensede gratis migrasjoner fra WP Engine, Svinghjul, Pantheon, Cloudways og DreamHost

Hva du vil lære i denne anmeldelsen

 1. Fordelene

De har det ganske, spesielt når det gjelder de tre S-ene for webhotell; hastighet, sikkerhet og støtte.

 1. Ulempene

Men de er ikke perfekte, det er noen få også, her kan du finne ut hva de er.

 1. planer & priser

Kinsta er en fullstendig administrert WordPress-vert drevet av Googles Cloud Platform. Her går jeg gjennom deres og hva som følger med den forskjellige planen.

 1. Er Kinsta noe bra?

Til slutt, i den siste delen, vil jeg pakke ting opp og gi deg beskjed om Kinsta er en .

OK, så jeg nevnte tidligere at eiere av WordPress-nettsteder elsker Kinsta …

Her er hva noen brukere sier om dem på WordPress Hosting, en lukket Facebook-gruppe med over 9000 medlemmer utelukkende dedikert til WordPress-hosting.

webansvarlige elsker kinstaOverveldende positiv tilbakemelding på WordPress Hosting Facebook Group

Kinsta Pros

Kinsta ble grunnlagt i 2013 og ble opprettet i håp om å bli den beste WordPress-hostingplattformen i verden.

kinsta anmeldelse

Som et resultat bygde de et team bestående av erfarne WordPress-utviklere som har gjort det til deres jobb å fokusere på hastighet, sikkerhet og stabilitet når det gjelder webhotell..

Men er de virkelig de beste i verden?

La oss ta en titt.

1. Drevet av Google Cloud Platform (GCP)

Kinsta drives av Googles Cloud Platform. Her er deres egne ord om hvorfor de bestemte seg for å bare bruke GCP:

Hvorfor bestemte Kinsta seg for å utelukkende bruke Googles Cloud Platform, og ikke tilby for eksempel infrastruktur fra AWS og Azure i tillegg?

For et par år siden bestemte vi oss for det flytt bort fra Linode. På dette tidspunktet var Google Cloud Platform fremdeles i sin spede begynnelse, men vi elsket retningen de var på vei. Fra prissetting til ytelse, de sjekket alle boksene da vi evaluerte nettskyleverandører (inkludert AWS og Azure).

Google gjorde veldig kule ting, for eksempel live migrering av virtuelle maskiner. I tillegg til, Google er et merke som kundene kan stole på. Vi så det som en flott måte å forsterke verdien av tjenestene våre. På det tidspunktet tok vi et sprang av tro? I noen aspekter ja, fordi vi var den første administrerte WordPress-verten som utelukkende brukte GCP.

Men nå, år senere, flytter alle konkurrentene våre til Google Cloud Platform. Så vi vet at vi tok det riktige valget. Vi har nå fordelen som teamet vårt kjenner Googles infrastruktur bedre enn noen andre.

Hovedårsaken til at vi ikke ønsket å tilby flere leverandører, er at det resulterer i subpar-støtte overalt. Vi ønsket at teamet vårt skulle fokusere på én plattform og gjøre det til en best mulig opplevelse for kunder.

Kinsta-logo
Brian Jackson – Chief Marketing Officer i Kinsta

Kinsta bruker virtuelle maskiner i et av Google Cloud Platforms flere datasentre. Og ja, det betyr at nettstedet ditt er vert på den samme maskinvaren som personene på Google selv bruker.

Hver virtuelle maskin (VM) har 96 prosessorer og hundrevis av gigabyte RAM jobber for deg og nettstedets data. Disse ressursene er tilgjengelige etter behov, noe som betyr at skalering av virksomheten din ikke bare er enkel å gjøre, det påvirker ikke engang hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt.

google sky plattform

Alt henger sammen ved hjelp av Google Cloud Platforms fremste lag, så uansett hvor nettstedets besøkende er i verden, så er nettstedet ditt data leveres lynraskt. Dette er viktig å vite fordi andre hostingleverandører som bruker Google Cloud Platform velger det rimeligere “standardnivået”, noe som betyr tregere levering av data.

Det er også en fordel å bruke Google Cloud Platform fordi:

 • Den tilbyr verdens største nettverk (den 9000 km lange kysten fra Stillehavet er den undersjøiske kabelen med høyest kapasitet noensinne)
 • Du kan satse på at datasentrene er mer enn sikre (husk, Google stoler på det)
 • Det gir rimeligere priser med trinn på minuttnivå, noe som betyr at du virkelig bare betaler for det du bruker, og ikke noe mer
 • Google tilbyr live overføringer av maskiner, slik at prosessen er så sømløs som mulig når reparasjons-, programvare- eller programvareoppdateringer trenger å gjøre

Google Cloud Platform gir hostingkunder forsikring om at nettstedets data er trygge, sikre og servert så raskt som mulig.

hastighet og sikkerhet

2. Seriøs nettstedhastighet

Å sikre topphastighetsnivåer er et annet av hovedmålene deres.

lastetid hastighet

For å starte tilbyr de 22 forskjellige datacenters lokalisert over hele verden – USA, Asia-Stillehavet, Europa og Sør-Amerika – og du kan velge en separat for hver av dine WordPress-nettsteder hvis du vil.

Neste, tilbyr de Amazon Route 53 premium DNS for alle kunder. Med andre ord, de tilbyr redusert latens og geolokaliseringsruting for å hjelpe online stabilitet, hastighet og ytelse til enhver tid.

Til slutt har de gått sammen med KeyCDN, en kraftig levering av innholdsnettverk, som vil levere statisk innhold som bilder, JavaScript og CSS øyeblikkelig uansett hvor i verden de besøkende befinner seg. For ikke å nevne, alle hostingplaner har gratis båndbredde.

Trenger du litt mer? Kinsta vil også at du skal kjenne deres WordPress-stabel med PHP 7, Nginx, HTTP / 2, og Maria DB som hjelper deg med å gjøre at nettstedet ditt lastes raskt den har noensinne.

Og du trenger ikke en gang å gjøre noe.

Så .. hvor fort er Kinsta?

En viktig del av denne Kinsta-gjennomgangen er å teste resultatene deres ved å gjøre en sammenligning av dette nettstedet (hostet på SiteGround) og en nøyaktig kopi av den (men vert på Kinsta).

Det er:

 • Først skal jeg teste resultatene til dette nettstedet hos min nåværende vert (SiteGround).
 • Deretter skal jeg teste den eksakte samme nettsiden (en klonet kopi) hos Kinsta.

Ved å gjøre denne testen vil du:

 • Vet hvor raskt et nettsted som vert på Kinsta, virkelig lastes inn
 • Få hjelp til å bestemme om du bør vurdere å flytte til dem

Slik er min hjemmeside (på dette nettstedet – vert på SiteGround) opptrer på Pingdom:

hjemmeside siteground pingdom

Den laster inn 1,24 sekunder. Det er faktisk veldig raskt i forhold til mange andre verter – Fordi SiteGround ikke er noen rakett på noen måte.

Spørsmålet er, kan Kinsta slå denne hastigheten? La oss finne det ut…

hjemmeside pingdom

Den nøyaktige samme hjemmesiden på Kinsta (jeg klonet hele siden min og vert den på Kinsta) laster inn 0,544 sekunder.

Det er virkelig imponerende! Hjemmesiden min på Kinsta laster nesten 0,7 sekunder raskere enn på SiteGround.

Nå er det imponerende! (merknad til meg selv: vurder å flytte dette nettstedet til Kinsta)

Hva med GTmetrix, et annet anerkjent verktøy for hastighet og ytelse på nettstedet?

Slik gjør du hjemmeside (dette nettstedet – vert arrangert den Siteground) opptrer på GTmetrix:

hjemmeside siteground gtmetrix

Den laster inn 2,2 sekunder. Igjen, dette er veldig raskt i forhold til mange andre verter. Så hva med Kinsta?

hjemmeside gtmetrix

Den nøyaktige samme hjemmesiden på Kinsta (jeg klonet hele siden min og vert den på Kinsta) laster inn 1,5 sekunder.

Igjen, det er en hastighetsforbedring på omtrent et halvt sekund! Kinsta leverer også bedre ytelse når det gjelder mindre sidestørrelse og færre forespørsler.

Så hva skal man lage av alt dette?

Alt i alt tror jeg det er ganske trygt å si at hvis du bestemmer deg for å være vert for WordPress-nettstedet ditt på Kinsta så vil det laste raskt. Og det skal det også, fordi du betaler for førsteklasses ytelse og service!

3. Imponerende nettstedsikkerhet

I tillegg til at Google Cloud Platform til enhver tid er låst, vet du at de tar nettstedets sikkerhet veldig alvorlig ved å implementere flere verktøy og policyer for å beskytte nettstedsdata det vert:

 • Live nettstedovervåking hvert minutt
 • DDoS angrep gjenkjenning når det skjer
 • Proaktiv forhindring av ondsinnet kode fra å komme inn i nettverket
 • Daglige sikkerhetskopier av nettstedet ditt
 • Innebygde maskinvarebrannmurer
 • 2-faktorers autentisering for å beskytte påloggingen av kontoen din
 • IP-forbud etter 6 mislykkede påloggingsforsøk
 • Garantifri garanti (med en gratis løsning hvis noe kommer inn)
 • Gratis la oss kryptere sertifikater med ett-klikk-installasjon
 • Automatiske mindre WordPress-sikkerhetsoppdateringer ble brukt

Hvis noe skjer med nettstedet ditt, og du må gjenopprette det ved hjelp av en sikkerhetskopi, kan du få tilgang til gjenopprettingsalternativet i MyKinsta-dashbordet.

kinsta sikkerhetskopier

Som du ser, lar de veldig lite være ute når det gjelder å sikre nettstedet ditt og filene. Og selv om du fremdeles kan velge å installere ytterligere sikkerhetstiltak på WordPress-nettstedet når det lanseres, kan du alltid hvile lett på det faktum at Kinsta hjelper deg også.

4. Brukervennlig dashbord

Folk liker ikke det når vertsleverandører forventer seg fra de typiske cPanel- eller Plesk-dashbordene for å administrere sine vertsbaserte nettsteder..

Men hvis du er en av disse menneskene, kan du ombestemme deg etter å ha sett det MyKinsta dashbord.

mykinsta dashbord

Ikke bare er dette dashbordet intuitivt å bruke, og har alt du trenger for å administrere nettstedene dine, din regnskapsinformasjon og mer, MyKinsta dashbord kommer med:

 • Tilgang til supportteamet døgnet rundt via Intercom (på både engelsk og spansk, med flere språk som snart kommer!)
 • Legg til nye WordPress-nettsteder enkelt
 • legge til nye wordpress nettsteder

 • Muligheten til å starte migreringer, se etter plugin-oppdateringer, ta en sikkerhetskopi og til og med tømme hurtigbufferen
 • Enkel navigering mellom iscenesettelsesmiljøer og levende nettsteder
 • Full domenenavnadministrasjon (DNS)
 • WordPress-plugin-overvåking, IP-avslag, CDN-data og brukerlogger
 • Verktøy som: Kinsta cache-plugin, SSL-sertifikater, New Relic-overvåking og PHP-motorbrytere

mykinsta verktøy

Og for å toppe det, er MyKinsta-dashbordet fullt lydhørt av design, slik at du kan få tilgang til det mens du er på farten fra din mobile enhet uten å gå glipp av en takt.

Til slutt vil vi bli overrasket hvis du har avvist dette proprietære dashbordet som så mange andre tidligere.

For i all ærlighet er det superenkelt å bruke, har alt du trenger for å få tilgang til ett sted, og bare ser kult ut.

5. Overlegen støtte

Hvis du er som meg, er målet å aldri – noensinne – måtte snakke med å kontakte supportteamet for webhotellene.

Men .. vi vet alle at sh&# skjer.

Kinsta vil fortelle deg at deres supportteam består av bare de beste.

Så, hva betyr dette nøyaktig for deg?

Det betyr at det aldri vil være en tid hvor et støttemedlem må passere deg langs spesialisten på jakt etter noen som vet svaret.

I stedet består hele supportteamet av dyktige WordPress-utviklere og Linux-ingeniører, som helt ærlig vet hva de gjør.

I tillegg skryter de av a mindre enn 5 minutters responstid på billetten og vil nå ut til deg i det øyeblikket de merker at noe er galt.

supportteam

Du kan få tilgang til live chat i MyKinsta-dashbordet 24/7 ved hjelp av Intercom, en avansert chatfunksjon som lar deg navigere på dashbordet ditt uten å være bundet til et bestemt vindu.

Og hvis du vil, kan du alltid bare sende inn en supportbillett for å få problemet løst.

Er du nysgjerrig på å vite hvorfor de ikke tilbyr live telefonstøtte? Vel, de har en god grunn:

 • Billettsystemer gir dem beskjed umiddelbart hvem du er og hvilken plan du har
 • Meldingssystemene gir mulighet for skjermbilder, koblinger, videoer og kodebiter for å finne frem til problemer bedre
 • Automatiske lenker til Knowledge Base kan skje under en chat
 • Alle supportbilletter og chatter blir lagret i tilfelle du eller støtteapparatet trenger dem i fremtiden

Kinsta ønsker å fokusere all sin innsats på nettstøtte. Og siden de hevder å kunne komme i kontakt med deg nesten øyeblikkelig, og ønsker å forsikre deg om at det ikke er noen ekstra distraksjoner, er det fornuftig å ikke ha live telefonstøtte.

6. Utvikler-vennlig

Ja, du gjettet det.

I tillegg til å være veldig brukervennlig for de som nettopp begynner med en webvert, trekker Kinsta også for WordPress-utviklerne på jakt etter en pålitelig hostingleverandør.

Faktisk fordi mange av menneskene på Kinsta er WordPress-utviklere selv, det var bare fornuftig å sørge for at de tilbød avanserte funksjoner i vertsplanene sine for de så erfarne som dem.

Her er hva du kan forvente når du velger Kinsta som vertsbehov som webutvikler:

 • Ingen lås i en enkelt WordPress-konfigurasjon, så det er mer fleksibilitet i installasjoner
 • SSH-tilgang og GIT på alle Business 1-planer og nyere
 • Forhåndsinstallert WP-CLI (kommandolinjegrensesnitt for WordPress)
 • Mulighet for å kjøre forskjellige PHP-versjoner mellom nettsteder og iscenesettelsesmiljøer
 • Automatisk sikkerhetskopiering gjenoppretter også på iscenesettingssteder
 • Støtte for komplekse omvendte proxy-konfigurasjoner

I tillegg har utviklere tilgang til premium tillegg som Elasticsearch, Cloudflare Railgun og Redis.

Du kan forvente mer, ettersom de kontinuerlig ruller ut nye fantastiske funksjoner:

Med så mange nye funksjoner som blir tilgjengelige for Kinsta-brukere, som sikkerhetskopier hver time, nedlastbare sikkerhetskopier med ett klikk, tilgang til flere brukere og tillatelsessystem, er det neste på Kinstas radar som skal rulles ut?

Her er en kort liste over noen ting vi har kommet nedover røret for Q4:

– Strammere integrasjoner med vårt MyKinsta instrumentpanel og CDN-partner.

– Flere alternativer for å gjøre det enda enklere å bytte / aktivere HTTPS på nettsteder.

– Nye Google datasenterplasser (Hong Kong, Zürich).

– Gjør PHP 7.3 tilgjengelig når den er utgitt.

– Forbedringer i faktureringssystemet vårt for å gjøre det lettere å administrere kontoen din, samt bedre håndtering av tilleggsvalutaer for internasjonale kunder.

– Å bytte fra et utviklingsdomen til et live domene vil være enklere enn noen gang.

– Bak kulissene forbedringer av vårt støttesystem som vil hjelpe våre ingeniører til å være raskere enn noen gang når de hjelper en klient.

– Forbedringer av DNS-redigeringsgrensesnittet.

logo
Brian Jackson – Chief Marketing Officer i Kinsta

7. Kinsta er optimalisert for WordPress

Kinsta tar sikte på å optimalisere WordPress-siden din utover hva andre WordPress-verter gjør. De vil at nettstedet ditt skal gjengis ordentlig, lastes raskt, og at brukerne dine skal ha en mest mulig sømløs opplevelse.

Ta en titt på hva de gjør for å få dette til:

 • Bufring på servernivå. Nyt hurtigbufring på hel side på servernivå slik at data blir levert umiddelbart til besøkende. Kombiner dette med den eksklusive Kinsta-hurtigbufringsløsningen og tøm hurtigbufferen på dine egne premisser.
 • innebygd serverbufring

 • e-handelsfunksjonalitet. De forstår at e-handelssider krever mye ressurser og bruker mye data for å kjøre. Derfor har de jobbet hardt for å balansere ytelse og funksjonalitet slik at kundene får det de trenger, og det gjør du også.
 • Ny overvåkning av relikvier. Hvert nettsted som arrangeres på Kinsta inkluderer 288 oppetidskontroller om dagen takket være New Relic ytelsesovervåkningsverktøy. Dette gir supportteamet tid til å reagere og informere deg når noe mistenkelig blir oppdaget. Det hjelper også med å kartlegge nøyaktige øyeblikk ting gikk galt slik at støtte kan løse problemene med en gang.

Hvis du har et WordPress-nettsted og er vert for nettstedet ditt med dem, kan du satse på at ting blir optimalisert for å fungere med ditt spesifikke innholdsstyringssystem.

8. Ubegrenset gratis migrering av nettsteder

I en begrenset periode tilbyr Kinsta nye kunder ubegrensede gratis overføringer til alle Cloudways, WP Engine, Svinghjul, Pantheon og DreamHost kunder som ønsker å flytte til Kinsta.

Det flotte med dette tilbudet er det det har ikke noe å si om du har ett WordPress-nettsted eller femti, fordi Kinstas ekspertmigrasjonsteam er der for å hjelpe deg med å migrere WordPress-nettstedet eller nettstedene dine til dem.

Slik kan du dra nytte av det gratis tilbudet om migrering av nettsteder:

 1. Registrer deg for hosting hos Kinsta. Gratis migrasjoner er tilgjengelige for alle Kinstas planer, fra Starter til Enterprise, uavhengig av hvor mange nettsteder du har.
 2. Etter at du har meldt deg på for å kontakte supportteamet, og de vil samarbeide med deg for å samle den nødvendige informasjonen for å komme migreringsprosessen i gang.

9. Gratis MyKinsta-demo

De MyKinsta Demo er en 100% gratis konto som er tilgjengelig for alle som er interessert i å prøve den tilpassede brukeren og kontrollpanelet.

kinsta.com/mykinsta og registrer deg selv for å opprette din gratis demokonto.

Med MyKinsta-demo kan du teste funksjoner som:

 • Opprettelse av WordPress-nettsteder.
 • SSL-ledelse.
 • Ytelsesovervåkning.
 • Et klikk-iscenesettelsesområde.
 • Søk og erstatt.
 • PHP versjon bryter.
 • CDN-integrasjon.
 • Ledelse av sikkerhetskopi av nettsteder.

Kinsta Cons

Hvis du har kommet så langt, tror du sannsynligvis at Kinsta bare er den aller beste i verden. Det kan fortsatt være, men du bør vite at det er noen betydelige ulemper som kan få deg til å ombestemme deg.

1. Ingen domenenavnsregistreringer

Foreløpig de tilbyr ikke domenenavnsregistreringer som mange andre populære webhotellleverandører gjør.

Dette betyr at du ikke bare må registrere domenenavnet ditt hos et tredjepartsfirma og peke det til dem (noe som kan være vanskelig for eiere av nybegynnere nettsteder), du drar heller ikke fordel av de “gratis domenenavnsregistreringene” mange webhotellleverandører gir sine kunder det første året.

2. Ingen e-post hosting

Det er alltid praktisk å ha hostingleverandøren din til å være e-postkontoer. På denne måten kan du opprette e-postmeldinger ved å bruke domenet ditt (som er profesjonelt og bra for merkevarebygging), samt sende / motta e-poster og administrere kontoene fra hostingkontoen din.

Dessverre, de ikke tilby e-post hosting enten. Og mens noen påstår at det å være vert for e-posten din på den samme serveren som nettstedet ditt er et problem (når alt kommer til alt, hvis serveren din går ned, så gjør det også e-posten din, og da har du ingen måte å kontakte noen, inkludert kundene dine), folk foretrekker å styre alt fra ett sted.

G Suite (tidligere Google Apps) fra $ 5 per måned per e-postadresse, og Rackspace fra $ 2 per måned per e-postadresse, er to gode alternativer for e-postvert.

3. Begrensninger i WordPress-plugin

Fordi Kinsta går ut av å gi sine kunder eksepsjonelle hosting-tjenester, de begrense bruken av noen plugins fordi de kommer i konflikt med tjenestene sine.

Noen av de populære programtilleggene du ikke kan bruke som kunde, inkluderer:

 • Wordfence og innloggingsvegg
 • WP Fastest Cache and Cache Enabler (WP Rocket versjon 3.0 og nyere støttes)
 • Alle ikke-inkrementelle backup-plugins som WP DB Backup, Alt-i-ett WP-migrering, Backup Buddy, BackWPup og Updraft
 • EWWW Image Optimizer (med mindre du bruker EWWW Image Optimizer Cloud-versjonen)
 • Performance plugins som Better WordPress Minify, WP-Optimize og P3 Profiler
 • Og noen andre diverse plugins

Konkurrenter som Liquid Web tillater alle typer plugins. Selv om dette ikke burde være et reelt problem, siden Kinsta dekker funksjonaliteten disse programtilleggene gir, foretrekker noen mennesker å ha kontroll over ting som sikkerhetskopiering, nettstedssikkerhet og bildeoptimalisering..

Kinsta WordPress planer

Kinsta tilbyr fullt administrert WordPress-hosting for alle som har et WordPress-nettsted.

Planene spenner fra $ 30 / month til $ 900 / måned, skalering i størrelse og funksjoner når den månedlige prisen øker.

kinsta hosting planer

For å gi et inntrykk av hvordan hver plan skalerer, tar vi en titt på de tre første hostingplanene som er tilgjengelige:

 • Starter: Denne planen inkluderer en WordPress-installasjon, 20 000 månedlige besøk, 3 GB SSD-lagring, 50 GB CDN, daglige sikkerhetskopier, 24/7 support, et iscenesettelsesområde, gratis SSL-sertifikater og en cache-plugin for $ 30 / month.
 • Pro: Denne planen inkluderer 2 WordPress-installasjoner, 40K månedlige besøk, 6 GB SSD-lagring, 100 GB CDN, 1 gratis nettstedmigrering, Multisidesupport, daglig sikkerhetskopiering, 24/7 support, et iscenesettingsområde, gratis SSL-sertifikater, kloning av nettstedet og et hurtigbuffer-plugin for $ 60 / måned.
 • Virksomhet 1. Denne planen inkluderer 3 WordPress-installasjoner, 100 000 månedlige besøkende, 10 GB SSD-lagring, 200 GB CDN, 1 gratis nettstedmigrering, Multisidesupport, daglig sikkerhetskopiering, 24/7 support, et iscenesettingsområde, gratis SSL-sertifikater, kloning av nettsteder, SSH-tilgang og en cache-plugin for $ 100 / måned.
 • Virksomhet 2. Denne planen inkluderer 10 WordPress-installasjoner, 250 000 månedlige besøkende, 20 GB SSD-lagring, 300 GB CDN, 1 gratis nettstedmigrering, Multisidesupport, daglig sikkerhetskopiering, 24/7 support, et iscenesettingsområde, gratis SSL-sertifikater, kloning av nettsteder, SSH-tilgang og en cache-plugin for $ 100 / måned.
 • Deres andre planer er: Virksomhet 3 ($ 300 / mnd), Virksomhet 4 ($ 400 / mnd), Enterprise 1 ($ 600 / mo) og Enterprise 2 ($ 900 / mnd).

Alle planer, uansett hvilken du velger, lar deg velge ett av 22 datasentre på Google Cloud Platform, og motta ekspertstøtte, et svært sikkert nettverk med daglig overvåking og sikkerhetstiltak og alle hastighetsfunksjoner designet for å levere sideinnhold med en gang.

Hvis du bestemmer deg for å betale tidlig får du 2 måneder gratis! Alle planer (unntatt startplanen) kommer med en gratis migrasjon av hvite hansker. Men hvis du er med WP-motor og vil flytte til Kinsta vil de flytte nettstedet ditt gratis (selv på startplanen).

Husk at de lade overskudd hvis nettstedet ditt går over de månedlige tildelte besøkene og CDN-gigabyte:

overskuddspriserOverforbruk på nettstedet er $ 1/1000 besøk, og overforbruket av CDN er $ 0,10 / GB

Til slutt er det godt å vite at Kinsta også tilbyr WooCommerce-hosting. Dette er flott for de med WordPress-nettsteder som driver nettbutikker ved å bruke den populære WooCommerce-plattformen.

ofte stilte spørsmål

 1. Hva er Kinsta? Kinsta er et premiumstyrt WordPress-vertsfirma. Teknologibunken deres drives av Google Cloud – verdens største og raskeste og mest foretrukne skyenettverk. Kinsta ble stiftet i 2013 av Mark Gavalda, som er nåværende administrerende direktør i selskapet. De samarbeider med selskaper som Intuit, TripAdvisor, ASOS, Drift og FreshBooks.
 2. Hvilken type hostingplaner er tilgjengelige med Kinsta? De tilbyr kun administrert WordPress-hosting, med WooCommerce og Enterprise-støtte.
 3. Hva slags kontrollpanel brukes? Kinstas tilpassede MyKinsta-dashbord har alle funksjonene til cPanel og Plesk, og mer. Finn ut mer om MyKinsta-administrasjonsverktøyet.
 4. Vil jeg motta et SSL-sertifikat? Ja, alle kunder får gratis Let’s Encrypt SSL-sertifikater for nettstedene sine. Alle planer kommer med ett klikk gratis SSL-integrasjon
 5. Kan jeg være vert for en e-postkonto? Nei, Kinsta vert ikke e-postkontoer for kundene sine.
 6. Tilbyr Kinsta domenenavnsregistreringer? Nei, du må sikre et domenenavn med et tredjepartsfirma og koble det til Kinsta når du registrerer deg for en av deres hostingplaner.
 7. Tilbyr Kinsta en nettstedbygger? Nei, de har ikke en innebygd nettstedbygger. Når det er sagt, siden det er hosting for WordPress, vil enhver nettstedsbygger, for eksempel Elementor, Divi, Beaver Builder eller Visual Composer, fungere med nettstedet ditt.
 8. Hva slags kundestøtte kan jeg forvente med Kinsta? Med Kinsta kan du få tilgang til live chat-støtte gjennom MyKinsta-dashbordet hele døgnet. Du kan også sende inn en billettforespørsel, som vanligvis besvares innen 5 minutter etter innsending av et team av WordPress-spesialist designet for å gi deg topp støtte for WordPress og Kinsta hosting.
 9. Tilbyr de en oppetidsgaranti og refusjon for driftsstans? Deres garanti på oppetid på 99,9% støttes av en servicenivåavtale (SLA) som garanterer deg 5% kreditt fra summen av regningen din i tilfelle de ikke sikrer 24 timers, 7 dager per uke tilgjengelighet. De har også 30 minutters første gangs svar på kriser.
 10. Hva er deres pengene-tilbake-garanti? Hvis du kansellerer hostingkontoen din i løpet av de første 30 dagene av tjenesten, vil de utstede full refusjon.
 11. Hvilke betalingsalternativer tilbyr de? De godtar alle de viktigste kredittkortene; Visa, MasterCard, Discover, American Express (Ingen PayPal)

Anbefaler jeg Kinsta?

Kinsta er en eksepsjonell administrert WordPress-hostingløsning som har alt du trenger for å kjøre et raskt og sikkert WordPress-nettsted.

Med egne ord:

Hva skiller Kinsta fra konkurransen når det gjelder de tre S-ene for hosting, hastighet, sikkerhet og support?

Selv om andre leverandører nå begynner å bruke Google Cloud Platform, Vi anser dette fortsatt som en fordel for Kinsta. Hvorfor? Fordi vi er i stand til å rulle ut de nye datasentrene umiddelbart når de er tilgjengelige. Det har vi nå 22 datasentre og teller.

Vi inkluderer også Googles premium tier nettverk (ikke standardnivået) på alle planer. Hvis en leverandør ikke nevner hvilket nettverk de bruker, er det mest sannsynlig at de prøver å spare penger ved å gå med det tregere alternativet. Det premium tier-nettverket sikrer lynrask latens for alle våre kunder.

Kinsta bruker isolert Linux-container teknologi, som betyr at hvert WordPress-nettsted er fullstendig isolert. Dette sikrer ytelse og sikkerhet ved design. Ingen ressurser deles, og hvert nettsted har det sin egen PHP, Nginx, MySQL, MariaDB, osv. Dette gjør det også mulig for automatisk skalering av plutselige trafikkstigninger siden CPU og minne automatisk tildeles av våre virtuelle maskiner etter behov.

Vi samarbeidet med KeyCDN, en av de raskeste HTTP / 2 CDN-leverandørene i bransjen for å turboladere klientens eiendeler (media, JS, CSS) over hele verden. Selv om Cloudflare er flott, og mange av våre kunder bruker det, er det ikke en ekte CDN, men en proxy-tjeneste + WAF (den fungerer på lignende måte). På grunn av dette kommer Cloudflare med litt overhead (ekstra TTFB) på grunn av det faktum at det sitter mellom nettstedet og verten. For våre kunder ønsket vi den raskeste forsinkelsen og nettverkshastighetene uten hindring fra alt derimellom.

Vi støtter tofaktorautentisering, GeoIP-blokkering, automatisk forby gjentatte IP-er (over en viss terskel), og håndheve sterke passord på alle nye installasjoner. Vi har til og med en IP-benektingsverktøy i dashbordet vårt som gjør det mulig for våre kunder å blokkere IP-adresser manuelt om nødvendig. Vi har maskinvarebrannmurer, aktiv og passiv sikkerhet og andre avanserte funksjoner for å forhindre tilgang til data. Og for alle Kinsta-kunder tilbyr vi gratis hackfikser hvis ikke sjansen er utsatt for nettstedet deres.

Vi er raskest administrerte WordPress-vert å skyve ut de nyeste versjonene av PHP når de blir tilgjengelige. Ikke bare er dette nødvendig av sikkerhetsmessige årsaker, men også ytelse. Vi har en administrerende direktør (utvikler etter handel) som er besatt av ytelse, så å sikre at vi kjører den nyeste programvaren er noe teamet vårt tar veldig alvorlig.

Kinsta støtter litt annerledes enn resten, og det er virkelig det som skiller oss ut. Vi tilbyr 24 × 7 støtte via intercom. Men vi har ikke forskjellige nivå lagre supportrepresentanter. Alle våre supportteammedlemmer er dyktige Linux Engineers og WordPress-utviklere. Dette sikrer at våre klienter ikke blir sprettet rundt og at problemet deres løses raskt.

Våre gjennomsnittlig responstid på billettene er mindre enn fem minutter, vanligvis mindre enn to. Vi overvåker også oppetid på alle klientsider 24 × 7 og er stolte av å være proaktive. Hvis et nettsted faller ned av en eller annen grunn, enten det er serverrelatert eller til og med plugin-relatert, vil vi nå ut med en gang. Mange ganger før du selv vet at noe er galt.

logo
Brian Jackson – Chief Marketing Officer i Kinsta

Og for å toppe det, med fantastisk kundesupport, et brukervennlig kontrollpanel-dashbord og utviklervennlige verktøy, har den etablerte WordPress-nettstedseieren mye å tjene på å bruke Kinsta hosting.

Faktisk kan noen som leter etter disse funksjonene bare tro Kinsta er den beste Google Cloud WordPress hosting-løsningen i verden.

Når det er sagt, kan denne typen hosting være litt avansert for eiere av nybegynnere. Og ved a startpris på $ 30 / måned for de mest grunnleggende hosting-tjenestene, vil de som har et stramt budsjett kanskje ikke ha lyst på pengene, uansett hvor flott det virker.

Så hvis du er i markedet for fullt styrt WordPress-hosting og tenker på å oppgradere til en annen hostingleverandør, kan du sjekke ut Kinsta og se hvordan du liker det. Du vet aldri, funksjonene, hastigheten, sikkerheten og kundesupporten kan være akkurat det du leter etter.

Klikk på denne lenken og verts nettstedet ditt med Kinsta for bare $ 30 per måned. Betal årlig, og du får 2 måneder gratis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me