Oletko käynnistämässä ensimmäistä WordPress-sivustoasi ja sinun on löydettävä premium-hallintainen WordPress-isäntä? Tai onko sinulla vakiintunut sivusto ja aiot tehdä muutoksia esimerkiksi vastaavaan yritykseen Kinsta se on nopeampaa, turvallisempaa ja täynnä ominaisuuksia?


Kaikesta riippumatta, tiedä, että siellä on niin paljon WordPress-isäntiä, jotka kilpailevat kaikkien verkkosivustojen omistajien, mukaan lukien sinun, omistajien kanssa.

Yksi parhaimmista premium-WordPress-isäntälaitteista tällä hetkellä on Kinsta. Se on pelinvaihtaja, kun kyse on suuren suorituskyvyn nopeudesta ja tietoturvallisuudesta hallitusta WordPress-isännöinnistä. Tämä Kinsta-arvostelu kertoo sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä tästä mullistavasta WordPress-hosting-ratkaisusta.

Aion tutkia tarkemmin Kinsta – palkkio hallinnoitu WordPress-hosting tarjoaja, joka on erittäin suosittu valinta WordPress-sivuston omistajien keskuudessa (P.S.: n tulokset ovat keskeinen syy miksi ihmiset ❤️ Kinsta).

Kinsta arvostelut twitterissäYlivoimaisesti positiivisia arvosteluja ihmisiltä Twitterissä

Tässä Kinsta-katsauksessa tarkastelen Kinsan tärkeimpiä piirteitä, teen omat asiat ja esitän sinut etujen ja haittojen läpi auttaakseni sinua päättämään, ennen kuin kirjaudut heidän kanssaan WordPress-sivustolle.

Antakaa minulle vain kymmenen minuuttia ajasta, ja annan sinulle kaikki “tietävät” tiedot ja tosiasiat.

Napsauta tätä linkkiä ja voit isännöidä vain WordPress-verkkosivustoasi 30 dollaria kuukaudessa. Maksa vuodessa ja saat 2 kuukautta ilmaiseksi!

Tällä hetkellä ne tarjoavat rajoittamattoman ilmaisen siirtymän WP Engine, Vauhtipyörä, Pantheon, Cloudways ja DreamHost

Mitä opit tässä katsauksessa

 1. Hyödyt

Heillä on kaunis, varsinkin kun kyse on kolmen S: n web-isännöinnistä; nopeus, turvallisuus ja tuki.

 1. Huonot puolet

Mutta ne eivät ole täydellisiä, niitä on myös muutama, täältä voit selvittää, mitä he ovat.

 1. suunnitelmat & hintoja

Kinsta on täysin hallittu WordPress-isäntä, jota ylläpitää Googlen Cloud Platform. Täällä käyn läpi heidän ja mitä erilaisen suunnitelman mukana tulee.

 1. Onko Kinsta hyvä?

Lopuksi viimeisessä osiossa kääritän asiat ja kerron, onko Kinsta a .

Okei, joten mainitsin aiemmin, että WordPress-sivuston omistajat rakastavat Kinstaa…

Tässä on mitä jotkut käyttäjät sanovat heistä suljetussa WordPress Hosting -palvelussa Facebook-ryhmä Yli 9000 jäsentä on omistettu vain WordPress-isännöintiin.

verkkovastaavat rakastavat kinstaaYlivoimaisesti positiivinen palaute WordPress Hosting Facebook -ryhmästä

Kinsta-ammatit

Vuonna 2013 perustettu Kinsta luotiin toivoen tulla maailman parhaaksi WordPress-hosting-alustaksi.

kinsta arvostelu

Seurauksena on, että he rakensivat joukkueen, joka koostui kokeneista WordPress-kehittäjistä, joiden tehtävänä on keskittyä nopeuteen, turvallisuuteen ja vakauteen web-isännöinnin yhteydessä..

Mutta ovatko ne todellakin maailman parhaita?

Katsotaanpa.

1. Palvelun tarjoaa Google Cloud Platform (GCP)

Kinstaa ylläpitää Googlen Cloud Platform. Tässä ovat heidän omat sanansa, miksi he päättivät käyttää vain GCP: tä:

Miksi Kinsta päätti käyttää yksinomaan Googlen pilvipalvelua eikä tarjota esimerkiksi AWS: n ja Azuren infrastruktuuria?

Pari vuotta sitten päätimme siirry pois Linodesta. Tällä hetkellä Google Cloud Platform oli vielä alkuvaiheessa, mutta rakastelimme suuntaa, jota he pitivät. Hinnoittelusta suorituskykyyn he tarkistivat kaikki ruudut, kun arvioimme pilvipalveluntarjoajia (mukaan lukien AWS ja Azure).

Google teki todella hienoja asioita, kuten virtuaalikoneiden suoraa siirtymistä. Plus, Google on tuotemerkki, johon asiakkaat voivat luottaa. Näimme sen loistavana tapana vahvistaa palveluidemme arvoa. Teimmekö tuolloin uskon harppauksen? Joiltakin osin kyllä, koska olimme ensimmäinen hallittu WordPress-isäntä, joka käytti yksinomaan GCP: tä.

Mutta nyt, vuosia myöhemmin, kaikki kilpailijamme ovat siirtymässä Google Cloud Platformiin. Joten tiedämme, että teimme oikean valinnan. Meillä on nyt se etu tiimimme tuntee Googlen infrastruktuurin paremmin kuin kukaan muu.

Tärkein syy siihen, että emme halunneet tarjota useita palveluntarjoajia, on se, että sen seurauksena on alipaperi kaikkialla. Halusimme tiimimme keskittyvän yhteen alustaan ​​ja tekemään siitä parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaille.

Kinsta-logo
Brian Jackson – markkinointijohtaja Kinsta

Kinsta käyttää virtuaalikoneita yhdessä Google Cloud Platformin useista datakeskuksista. Ja kyllä, se tarkoittaa, että verkkosivustosi isännöi samaa laitteistoa, jota Googlen ihmiset itse käyttävät.

Jokaisella virtuaalikoneella (VM) on 96 prosessoria ja satoja gigatavuja RAM-muistia työskentelevät sinulle ja verkkosivustosi tietoille. Näitä resursseja käytetään tarvittaessa, mikä tarkoittaa, että yrityksesi skaalaaminen ei ole vain helppoa tehdä, se ei edes vaikuta verkkosivustosi nopeuteen ja suorituskykyyn..

google pilvialusta

Kaikki on kytketty toisiinsa käyttämällä Google Cloud Platformin ensisijainen taso, joten sivustosi vierailijat ovat riippumatta siitä, missä sivustosi kävijät ovat maailmassa tiedot toimitetaan salamannopeasti. Tämä on tärkeätä tietää, koska muut Google Cloud Platformia käyttävät isännöintipalveluntarjoajat valitsevat halvemman ”tavallisen tason”, mikä tarkoittaa hitaampaa tiedon toimitusta.

Google Cloud Platformin käyttäminen on hyödyllistä myös, koska:

 • Se tarjoaa maailman suurimman verkon (9 000 km: n Tyynenmeren kaapeli on kaikkien aikojen suurimman kapasiteetin merenalainen kaapeli)
 • Voit panostaa, että tietokeskukset ovat enemmän kuin turvallisia (muista, Google luottaa siihen)
 • Se tarjoaa edullisemman hinnoittelun minuuttitason lisäyksillä, mikä tarkoittaa, että maksat todella vain käyttämästäsi, etkä enää
 • Google tarjoaa reaaliaikaisia ​​koneiden siirtoja, jotta prosessi olisi mahdollisimman saumaton milloin tahansa korjauksen, korjaustiedoston tai ohjelmistopäivitysten tekemisen vuoksi.

Google Cloud Platform antaa isäntäasiakkaille vakuutuksen siitä, että heidän sivustonsa tiedot ovat turvallisia ja suojattuja mahdollisimman nopeasti.

nopeus ja turvallisuus

2. Vakava sivuston nopeus

Huippunopeuden varmistaminen on toinen heidän päätavoitteistaan.

latausajan nopeus

Aluksi he tarjoavat 22 erilaista tietokeskusta sijaitsevat kaikkialla maailmassa – Yhdysvalloissa, Aasian ja Tyynenmeren alueella, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa – ja voit halutessasi valita erillisen jokaiselle WordPress-verkkosivustollesi.

Seuraavaksi he tarjoavat Amazonin reitti 53 premium-DNS kaikille asiakkaille. Toisin sanoen ne tarjoavat vähentyneen viiveen ja paikannusreitityksen online-vakauden, nopeuden ja suorituskyvyn parantamiseksi.

Viimeiseksi he ovat tehneet kumppanuutta KeyCDN, tehokas sisältöverkon toimitus, joka toimittaa staattisen sisällön, kuten kuvat, JavaScript ja CSS, heti riippumatta siitä, missä päin maailmaa sivustosi kävijät sijaitsevat. Puhumattakaan, kaikissa isännöintisuunnitelmissa on ilmainen kaistanleveys.

Tarvitsetko lisää? Kinsta haluaa myös sinun tietävän heidän WordPress-pinon PHP 7, Nginx, HTTP / 2 ja Maria DB auttamaan sinua lataamaan sivustosi nopeimmin kuin koskaan..

Ja sinun ei tarvitse edes tehdä mitään.

Joten .. kuinka nopea on Kinsta?

Tärkeä osa tätä Kinsta-katsausta on testata niiden suorituskyky vertaamalla tätä verkkosivustoa (isännöidään SiteGround) ja tarkkaa jäljennöstä siitä (mutta isännöidään Kinstaa)..

Tuo on:

 • Ensin testaan ​​tämän verkkosivuston suorituskykyä nykyisellä isäntälläni (SiteGround).
 • Sitten testaan ​​täsmälleen samaa verkkosivustoa (kloonattu kopio) Kinstassa.

Tekemällä tämän testin:

 • Tietää kuinka nopeasti Kinstaa ylläpitänyt sivusto todella latautuu
 • Hanki apua päättäessäsi, kannattaako harkita siirtymistä heidän luokseen

Näin on minun kotisivu (tällä sivustolla – isännöi SiteGround) esiintyy Pingdom:

kotisivu siteground pingdom

Se latautuu sisään 1,24 sekuntia. Se on todella todella nopeaa verrattuna moniin muihin isäntiin – Koska SiteGround ei ole minkäänlaista rakettia.

Kysymys on, pystyykö Kinsta voittamaan tämän nopeuden? Otetaan selvää…

kotisivun pingdom

Täsmälleen sama Kinsan kotisivu (kloonin koko sivustoni ja isännöin sitä Kinstassa) latautuu 0,544 sekuntia.

Se on todella vaikuttavaa! Kinstaan ​​kotisivuni latautuu melkein 0,7 sekuntia nopeammin kuin SiteGround.

Nyt se on vaikuttavaa! (Huomaa itsellesi: harkitse tämän sivuston siirtämistä Kinstaan)

Entä GTmetrix, toinen hyvämaineinen verkkosivuston nopeuden ja suorituskyvyn työkalu?

Tässä on miten kotisivu (tämä sivusto – ylläpidetty SiteGround) esiintyy GTmetrix:

kotisivu siteground gtmetrix

Se latautuu sisään 2,2 sekuntia. Tämä on jälleen todella nopeaa verrattuna moniin muihin isäntiin. Entä Kinsta?

kotisivun gtmetrix

Täsmälleen sama Kinsan kotisivu (kloonin koko sivustoni ja isännöin sitä Kinstassa) latautuu 1,5 sekuntia.

Se on jälleen nopeuden parannus noin puoli sekuntia! Kinsta tarjoaa myös paremman suorituskyvyn pienemmän sivukokon ja vähemmän pyyntöjen suhteen.

Joten mitä tehdä tästä kaikesta?

Kaiken kaikkiaan on mielestäni melko turvallista sanoa, että jos päätät isännöidä WordPress-sivustoasi Kinsassa, se latautuu nopeasti. Ja niin sen pitäisi olla, koska maksat huippuluokan suorituskyvystä ja palvelusta!

3. Vaikuttava sivustoturva

Kun lisäät sen, että Google Cloud Platform on jatkuvasti suljettu, tiedä, että he ottavat sivustosi tietoturvan erittäin vakavasti toteuttamalla useita työkaluja ja käytäntöjä sen ylläpitämien sivustotietojen suojaamiseksi:

 • Suoran sivuston seuranta joka minuutti
 • DDoS-hyökkäyksen havaitseminen, kun se tapahtuu
 • Ennaltaehkäisevä haittakoodien pääsy verkkoon
 • Sivustosi päivittäiset varmuuskopiot
 • Sisäänrakennetut laitteistopalomuurit
 • 2-kertainen todennus suojaa tilisi kirjautumista
 • IP-kielto 6 epäonnistuneen kirjautumisyrityksen jälkeen
 • Hakkeroimaton takuu (ilmaisella korjauksella, jos jotain pääsee sisään)
 • Ilmaiset Let’s Encrypt -sertifikaatit yhden napsautuksen asennuksella
 • Automaattisia pieniä WordPress-tietoturvakorjauksia on käytetty

Jos jotain tapahtuu verkkosivustollesi ja sinun on palautettava se varmuuskopion avulla, voit käyttää palautusvaihtoehtoa MyKinsta-hallintapaneelissa..

kinsta-varmuuskopiot

Kuten näette, ne jättävät hyvin vähän pois, kun kyse on verkkosivustosi ja sen tiedostojen suojaamisesta. Ja vaikka voit silti valita asentaaksesi ylimääräisiä tietoturvatoimenpiteitä WordPress-sivustoosi, kun se käynnistyy, voit aina levätä helposti siinä, että Kinsta auttaa myös sinua.

4. Käyttäjäystävällinen kojelauta

Ihmiset eivät yleensä pidä siitä, kun isännöintipalveluntarjoajat eroavat tyypillisistä cPanel- tai Plesk-kojetauluista isännöimiensä verkkosivustojen hallitsemiseksi..

Mutta jos olet yksi niistä ihmisistä, voit muuttaa mieltäsi nähtyäsi MyKinsta-kojelauta.

mykinsta-kojelauta

Tämä kojetaulu on paitsi intuitiivinen käyttää, ja siinä on kaikki tarvitsemasi sivustojesi, kirjanpitotietojesi ja muun hallitsemiseksi. MyKinsta-kojelauta mukana tulee:

 • Pääsy ympäri vuorokauden tapahtuvaan tukitiimiin Intercomin kautta (sekä englanniksi että espanjaksi, lisää kieliä tulee pian!)
 • Lisää helposti uusia WordPress-sivustoja
 • lisää uusia WordPress-sivustoja

 • Mahdollisuus käynnistää siirrot, tarkistaa plugin-päivitykset, ottaa varmuuskopio ja jopa tyhjentää välimuisti
 • Helppo navigointi lavastusympäristöjen ja live-sivustojen välillä
 • Täyden verkkotunnuksen (DNS) hallinta
 • WordPress-laajennuksen valvonta, IP-kielto, CDN-tiedot ja käyttäjälokit
 • Työkaluja, kuten: Kinsta-välimuistin laajennus, SSL-sertifikaatit, New Relic -tarkkailu ja PHP Engine -kytkimet

mykinsta-työkalut

MyKinsta-kojetaulu on suunnittelussaan täysin reagoiva, joten pääset siihen liikkeellä ollessasi mobiililaitteellasi ilman, että tarvitset lyöntiä.

Loppujen lopuksi olisimme yllättyneitä, jos vältät tätä omaa kojetaulua kuten monet muut aiemmin.

Koska rehellisesti sanottuna se on erittäin helppokäyttöinen, siinä on kaikki tarvitsemasi pääsy yhteen paikkaan ja se näyttää vain siistiltä.

5. Erinomainen tuki

Jos olet kuin minä, tavoitteena on, ettei koskaan – koskaan tarvitse puhua ottaaksesi yhteyttä verkkoisäntien tukitiimiin.

Mutta .. me kaikki tiedämme sen&# tapahtuu.

Kinsta kertoo, että heidän tukitiiminsä koostuu vain parhaista.

Joten, mitä tämä tarkoittaa sinulle tarkalleen?

Se tarkoittaa, että koskaan ei tule aikaa, jolloin tukipalvelun jäsenen on kuljettava sinut asiantuntijoiden suuntaan etsimään vastausta tuntevaa henkilöä.

Sen sijaan koko tukitiimi koostuu erittäin taitavista WordPress-kehittäjistä ja Linux-insinööreistä, jotka tietävät rehellisesti sanottuna, mitä tekevät.

Lisäksi he ylpeillä alle 5 minuutin lipun vastausaika ja tavoittaa teille minuutin, kun he huomaavat, että jotain on vialla.

tukitiimi

Voit käyttää livekeskustelua MyKinsta-hallintapaneelissa ympäri vuorokauden, käyttämällä Intercomia, edistynyttä chat-ominaisuutta, jonka avulla voit navigoida kojetaulussa olematta sidottu tiettyyn ikkunaan.

Ja jos haluat, voit aina lähettää tukilipun ongelman ratkaisemiseksi.

Haluatko tietää, miksi he eivät tarjoa suoraa puhelintukea? No, heillä on hyvä syy:

 • Lippujärjestelmät kertovat heille heti, kuka olet ja mikä suunnitelma sinulla on
 • Viestijärjestelmät mahdollistavat kuvakaappauksien, linkkien, videoiden ja koodinpätkien löytämisen paremmin
 • Automaattiset linkit tietokantaan voivat tapahtua keskustelun aikana
 • Kaikki tukiliput ja keskustelut tallennetaan vain siinä tapauksessa, että sinä tai tukitiimi tarvitset niitä tulevaisuudessa

Kinsta haluaa keskittää kaikki ponnistelunsa online-tukeen. Ja koska he väittävät pystyvänsä ottamaan sinuun yhteyttä melkein heti ja haluavat varmistaa, ettei ylimääräisiä häiriötekijöitä ole, on järkevää olla tekemättä suoraa puhelintukea.

6. Kehittäjäystävällinen

Joo, arvasit sen.

Sen lisäksi, että Kinsta on erittäin käyttäjäystävällinen niille, jotka ovat vasta aloittamassa verkkopalvelun kanssa, se vetää myös WordPress-kehittäjiä etsimään luotettavaa palveluntarjoajaa.

Itse asiassa, koska monet Kinsan ihmiset ovat itse WordPress-kehittäjiä, oli vain järkevää varmistaa, että he tarjosivat edistyneitä ominaisuuksia isännöintisuunnitelmissaan yhtä kokeneille kuin he.

Tässä on mitä voit odottaa valittaessasi Kinstaa isännöintitarpeisiisi web-kehittäjänä:

 • Ei lukitusta yhteen WordPress-kokoonpanoon, joten asennuksissa on enemmän joustavuutta
 • SSH-käyttö ja GIT kaikissa Business 1 -suunnitelmissa ja uudemmissa
 • Esiasennettu WP-CLI (komentoriviliittymä WordPressille)
 • Kyky ajaa erilaisia ​​PHP-versioita sivustojen ja vaiheittaisten ympäristöjen välillä
 • Automaattinen varmuuskopiointi palautuu myös vaiheittaisiin sivustoihin
 • Tuki monimutkaisille käänteisen välityspalvelimen kokoonpanoille

Lisäksi kehittäjillä on pääsy premium-lisäosiin, kuten Elasticsearch, Cloudflare Railgun ja Redis.

Voit odottaa enemmän, koska ne tuovat jatkuvasti esille uusia uskomattomia ominaisuuksia:

Kun Kinsta-käyttäjien saataville on tullut niin paljon uusia ominaisuuksia, kuten tunnin varmuuskopiot, yhden napsautuksen ladattavat varmuuskopiot, usean käyttäjän käyttöoikeudet ja lupajärjestelmä, mitä Kinsnan tutka seuraa seuraavana:?

Tässä on lyhyt luettelo joistakin asioista, joita olemme tulleet Q4: n putkeen:

– Tiukemmat integraatiot MyKinsta-kojelautaan ja CDN-kumppaniin.

– Lisävaihtoehdot HTTPS: n vaihtamisen / käyttöönoton helpottamiseksi sivustoissa.

– Google-tietokeskuksen uudet sijainnit (Hong Kong, Zürich).

– PHP 7.3: n saattaminen saataville, kun se on julkaistu.

– Laskutusjärjestelmän parannukset tilisi hallinnoinnin helpottamiseksi sekä lisävaluuttojen parempi käsittely kansainvälisille asiakkaille.

– Siirtyminen kehitysalueelta elävälle verkkotunnukselle on helpompaa kuin koskaan.

– Kulissien takana on tukijärjestelmämme parannuksia, jotka auttavat insinöörejämme olemaan nopeampia kuin koskaan, kun autamme asiakasta.

– Parannukset DNS Editor -käyttöliittymään.

logo
Brian Jackson – markkinointijohtaja Kinsta

7. Kinsta on optimoitu WordPressiin

Kinsta pyrkii optimoimaan WordPress-sivustosi kuin mitä muut WordPress-isännät tekevät. He haluavat, että verkkosivustosi renderoituu oikein, latautuu nopeasti ja käyttäjilläsi on mahdollisimman saumaton kokemus.

Katsokaa mitä he tekevät saadakseen aikaan tämän:

 • Palvelintason välimuisti. Nauti koko sivun välimuistista palvelintason tasolla, jotta tiedot toimitetaan heti sivuston kävijöille. Yhdistä tämä yksinoikeudella Kinsta-välimuistiratkaisuun ja tyhjennä välimuisti omilla ehdoillasi.
 • sisäänrakennettu palvelimen välimuisti

 • verkkokaupan toiminnallisuus. He ymmärtävät, että verkkokauppasivustot vaativat paljon resursseja ja käyttävät paljon tietoa suorittamiseen. Siksi he ovat tehneet kovasti töitä tasapainottaaksesi suorituskykyä ja toimivuutta, jotta asiakkaat saavat tarvitsemansa, samoin sinä.
 • Uusi jäännösvalvonta. Jokainen Kinstaa ylläpitävä sivusto sisältää 288 päivystystarkistusta päivässä uuden Relic-suorituskyvyn seurantatyökalun ansiosta. Tämä antaa tukitiimille aikaa reagoida ja ilmoittaa sinulle milloin tahansa, kun havaitaan jotain epäilyttävää. Se auttaa myös määrittämään tarkat hetket, jolloin asiat menivät pieleen, jotta tuki voi ratkaista ongelmat heti.

Jos sinulla on WordPress-verkkosivusto ja isännöit sivustoasi heidän kanssaan, voit lyödä vetoa, että asiat optimoidaan toimimaan tietyn sisällönhallintajärjestelmän kanssa.

8. Rajoittamaton ilmainen siirto sivustolle

Kinsta tarjoaa rajoitetun ajan uusille asiakkaille rajoittamaton ilmainen siirto kaikille Cloudways, WP Engine, vauhtipyörä, Pantheon ja DreamHost asiakkaat, jotka haluavat muuttaa Kinstaan.

Hienoa tässä tarjouksessa on se sillä ei ole väliä, onko sinulla yksi WordPress-sivusto vai viisikymmentä, koska Kinsan asiantuntijasiirtoryhmä auttaa sinua siirtämään WordPress-sivustosi tai sivustosi heille.

Kuinka hyödyntää heidän ilmaisen sivuston siirtotarjouksensa:

 1. Tilaa isännöinti Kinsan kanssa. Kaikille Kinsta-suunnitelmille on tarjolla ilmaisia ​​siirtymiä Starterista Enterprise-ohjelmiin riippumatta siitä, kuinka monta sivustoa sinulla on.
 2. Kun olet ilmoittautunut ottamaan yhteyttä heidän tukitiimiinsä ja he työskentelevät kanssasi kerätäksesi tarvittavat tiedot sivuston siirtoprosessin aloittamiseksi.

9. Ilmainen MyKinsta-esittely

MyKinsta Demo on 100% ilmainen tili joka on saatavana kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan mukautettua käyttäjää ja ohjauspaneelia.

kinsta.com/mykinsta ja rekisteröidy itsesi luomaan ilmainen demo-tili.

MyKinsta-demossa voit testata ominaisuuksia, kuten:

 • WordPress-sivuston luominen.
 • SSL-hallinta.
 • Suorituskyvyn seuraaminen.
 • Yhden napsautuksen pysäytysalue.
 • Etsi ja vaihda.
 • PHP-version kytkin.
 • CDN-integraatio.
 • Verkkosivun varmuuskopioiden hallinta.

Kinsta Cons

Jos olet päässyt niin pitkälle, luulet todennäköisesti, että Kinsta voisi olla vain maailman paras. No, se voi silti olla, mutta sinun pitäisi tietää, että on joitain merkittäviä haittoja, jotka voivat saada sinut muuttamaan mielesi.

1. Ei verkkotunnuksen rekisteröintejä

Tällä hetkellä he älä tarjoa verkkotunnusten rekisteröintejä kuten monet muut suositut web-palveluntarjoajat tekevät.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vain rekisteröidä verkkotunnuksesi kolmannen osapuolen yrityksessä ja osoittaa sitä heille (mikä voi olla hankala aloittelijoiden verkkosivustojen omistajille), mutta et myös hyöty monista “ilmaisista verkkotunnusten rekisteröinnistä”. Web-palveluntarjoajat antavat asiakkailleen ensimmäisen vuoden.

2. Ei sähköpostin ylläpitoa

On aina mukavaa, että palveluntarjoaja isännöi myös sähköpostitilisi. Tällä tavalla voit luoda sähköposteja verkkotunnuksesi avulla (mikä on ammattimaista ja sopivaa brändämiseen), samoin kuin lähettää / vastaanottaa sähköposteja ja hallita tilejäsi hosting-tililtäsi.

Valitettavasti he älä tarjoa sähköpostimajoitusta jompikumpi. Ja vaikka jotkut väittävät, että sähköpostisi ylläpitäminen samalla palvelimella kuin verkkosivustosi, on ongelma (jos palvelimesi menee alas, niin myös sähköpostiosoite, ja sinulla ei ole keinoa ottaa yhteyttä kenenkään, mukaan lukien asiakkaasi), jotkut ihmiset haluavat hallita kaikkea yhdestä paikasta.

G-sviitti (aiemmin Google Apps) alkaen 5 dollaria kuukaudessa sähköpostiosoitetta kohti, ja Rackspace alkaen 2 dollaria kuukaudessa sähköpostiosoitetta kohti, ovat kaksi hyvää sähköpostinhoitovaihtoehtoa.

3. WordPress-laajennuksen rajoitukset

Koska Kinsta ei halua tarjota asiakkailleen poikkeuksellisia isännöintipalveluita, he rajoittaa joidenkin laajennusten käyttöä koska he ovat ristiriidassa palveluidensa kanssa.

Joitakin suosituimpia laajennuksia, joita et voi käyttää asiakkaina, ovat:

 • Wordfence ja sisäänkirjautumisseinä
 • WP: n nopein välimuisti ja välimuistin käyttöönottaja (WP Rocket -versio 3.0 tai uudempi on tuettu)
 • Kaikki ei-inkrementaaliset varmuuskopiolaajennukset, kuten WP DB -varmuuskopiointi, all-in-WP-siirto, Backup Buddy, BackWPup ja Updraft
 • EWWW Image Optimizer (ellet käytä EWWW Image Optimizer Cloud -versiota)
 • Suorituskykyiset laajennukset, kuten Parempi WordPress Minify, WP-Optimize ja P3 Profiler
 • Ja joitain muita selainlaajennuksia

Kilpailijat, kuten Liquid Web, sallivat kaikenlaiset laajennukset. Vaikka tämän ei pitäisi olla todellinen ongelma, koska Kinsta kattaa näiden laajennusten tarjoamat toiminnot, jotkut ihmiset mieluummin ovat lisänneet hallintaansa esimerkiksi varmuuskopioiden, sivuston turvallisuuden ja kuvan optimoinnin suhteen..

Kinsta WordPress -suunnitelmat

Kinsta tarjoaa täysin hallittua WordPress-hosting-palvelua jokaiselle, jolla on WordPress-verkkosivusto.

Suunnitelmat vaihtelevat $ 30 / kuukausi että $ 900 / kk, skaalautuvat kooltaan ja ominaisuuksiltaan, kun kuukausittainen hinta nousee.

kinsta-hosting-suunnitelmat

Annamme kuvan kunkin suunnitelman asteikosta tarkastelemalla kolmea ensimmäistä käytettävissä olevaa hosting-suunnitelmaa:

 • Käynnistin: Tämä suunnitelma sisältää yhden WordPress-asennuksen, 20 000 kuukausittaista käyntiä, 3 Gt: n SSD-tallennustilan, 50 Gt: n CDN: n, päivittäiset varmuuskopiot, 24/7-tuki, latausalue, ilmaiset SSL-varmenteet ja välimuistin laajennus $ 30 / kuukausi.
 • Pro: Tämä suunnitelma sisältää 2 WordPress-asennusta, 40 000 kuukausivierailua, 6 Gt: n SSD-tallennustila, 100 Gt: n CDN, 1 ilmainen sivuston siirtäminen, Monisivusto-tuki, päivittäiset varmuuskopiot, 24/7-tuki, latausalue, ilmaiset SSL-varmenteet, sivuston kloonaus ja välimuistin laajennus $ 60 / kuukausi.
 • Liiketoiminta 1. Suunnitelmaan sisältyy 3 WordPress-asennusta, 100 000 kuukausivierailijaa, 10 Gt: n SSD-tallennustila, 200 Gt: n CDN, 1 ilmainen sivuston siirtäminen, Monisivusto-tuki, päivittäiset varmuuskopiot, 24/7-tuki, latausalue, ilmaiset SSL-varmenteet, sivuston kloonaus, SSH-käyttö ja välimuistin laajennus $ 100 / kk.
 • Liiketoiminta 2. Suunnitelma sisältää 10 WordPress-asennusta, 250 000 kuukausivierailijaa, 20 Gt SSD-tallennustilaa, 300 Gt CDN, 1 ilmainen sivuston siirtäminen, Monisivusto-tuki, päivittäiset varmuuskopiot, 24/7-tuki, pysähdysalue, ilmaiset SSL-varmenteet, sivuston kloonaus, SSH-käyttö ja välimuistin laajennus $ 100 / kk.
 • Heidän muut suunnitelmansa ovat: Liiketoiminta 3 ($ 300 / kk), Liiketoiminta 4 ($ 400 / kk), Yritys 1 (600 dollaria kuukaudessa) ja Yritys 2 ($ 900 / kk).

Kaikkien suunnitelmien avulla, riippumatta siitä, minkä valitset, voit valita yhden 22: stä Google Cloud Platformin tietokeskuksesta ja saada asiantuntijatukea, erittäin turvallisen verkon päivittäisillä seuranta- ja turvallisuustoimenpiteillä sekä nopeiden ominaisuuksien avulla sivuston sisällön toimittamiseen heti.

Jos päätät maksaa aikaisin, saat 2 kuukautta ilmaiseksi! Kaikilla suunnitelmilla (paitsi aloitussuunnitelma) on yksi ilmainen valkoisten hansikkaiden siirto. Mutta jos olet tällä hetkellä WP-moottori ja haluavat muuttaa Kinstaan, he siirtävät sivustosi ilmaiseksi (jopa aloitussuunnitelmassa).

Muista, että he veloita ylijäämiä jos sivustosi suorittaa kuukausittain jaetut käynit ja CDN-gigatavua:

ylihinnatSivustovierailujen liiallinen käyttö on 1 dollari / 1 000 käyntiä ja CDN: n liikakäyttö on 0,10 dollaria / Gt

Viimeiseksi on hyvä tietää, että Kinsta tarjoaa myös WooCommerce-isännöintiä. Tämä on hieno niille, joilla on WordPress-sivustoja, jotka pitävät verkkokauppoja suositun WooCommerce-alustan avulla.

Usein Kysytyt Kysymykset

 1. Mikä on Kinsta? Kinsta on premium-hallintainen WordPress-hosting-yritys. Heidän tekniikkapinonsa tuottaa Google Cloud – maailman suurin, nopein ja suosituin pilviverkko. Kinsta perusti vuonna 2013 Mark Gavalda, joka on yhtiön nykyinen toimitusjohtaja. He tekevät yhteistyötä yritysten, kuten Intuit, TripAdvisor, ASOS, Drift ja FreshBooks, kanssa.
 2. Millaisia ​​hosting-suunnitelmia Kinsta tarjoaa? Ne tarjoavat vain hallittua WordPress-hosting-palvelua, WooCommerce- ja Enterprise-tuella.
 3. Millaista ohjauspaneelia käytetään? Kinsan mukautetussa MyKinsta-kojetaulussa on kaikki cPanelin ja Pleskin ominaisuudet ja paljon muuta. Lisätietoja MyKinsta-sivuston hallintatyökalusta.
 4. Saanko SSL-varmenteen? Kyllä, kaikki asiakkaat saavat ilmaiseksi Let’s Encrypt SSL -sertifikaatit sivustoilleen. Kaikissa suunnitelmissa on yhden napsautuksen ilmainen SSL-integrointi
 5. Voinko ylläpitää sähköpostitiliä? Ei, Kinsta ei ylläpidä sähköpostitilejä asiakkailleen.
 6. Tarjoaako Kinsta verkkotunnusten rekisteröintejä? Ei, sinun on suojattava verkkotunnus kolmannen osapuolen yrityksellä ja kytkettävä se Kinstaan, kun kirjaudut johonkin heidän isännöintisuunnitelmista.
 7. Tarjoaako Kinsta verkkosivustojen rakentajaa? Ei, heillä ei ole sisäänrakennettua verkkosivustojen rakentajaa. Koska WordPress isännöi, kaikki sivuston rakentajat, kuten Elementor, Divi, Beaver Builder tai Visual Composer, työskentelevät verkkosivustosi kanssa..
 8. Millaista asiakastukea voin odottaa Kinsan kanssa? Kinsta -sovelluksella voit käyttää live-chat-tukea MyKinsta-kojelaudan kautta ympäri vuorokauden. Voit myös lähettää lippupyynnön, johon vastataan tyypillisesti 5 minuutin kuluessa lähettämisestä WordPress-asiantuntijoiden ryhmä, jonka tarkoituksena on antaa sinulle huippuluokkaa WordPressin ja Kinsan isännöintituki..
 9. Tarjoavatko he käyttöaikatakuun ja hyvityksen seisokkeista? Niiden 99,9%: n käyttöaikatakuu tukee palvelutasosopimusta (SLA), joka takaa sinulle 5%: n hyvityksen laskun kokonaismäärästä, jos he eivät takaa 24 tunnin, 7 päivän viikossa palvelun saatavuutta. Heillä on myös 30 minuutin ensikerta hätätilanteissa.
 10. Mikä on heidän rahat takaisin -takuut? Jos peruutat hosting-tilisi ensimmäisen 30 palvelupäivän aikana, hän maksaa täyden hyvityksen.
 11. Mitä maksutapoja he tarjoavat? He hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit; Visa, MasterCard, Discover, American Express (ei PayPal)

Suosittelenko Kinstaa?

Kinsta on poikkeuksellisen hallittu WordPress-hosting-ratkaisu jossa on kaikki tarvittava nopeaan lataukseen ja suojattuun WordPress-verkkosivustoon.

Heidän omin sanoin:

Mikä erottaa Kinstan kilpailusta, kun kyse on kolmesta S: stä isännöinnistä, nopeudesta, turvallisuudesta ja tuesta?

Vaikka muut palveluntarjoajat alkavat nyt käyttää Google Cloud Platform, pidämme tätä edelleen eduna Kinstalle. Miksi? Koska pystymme ottamaan uudet tietokeskukset käyttöön heti, kun ne ovat saatavilla. Meillä on nyt 22 tietokeskusta ja laskenta.

Sisältää myös Googlen premium-tason verkko (ei vakiotaso) kaikissa suunnitelmissa. Jos palveluntarjoaja ei mainitse käyttämäänsä verkkoa, todennäköisesti he yrittävät säästää rahaa siirtymällä hitaampaan vaihtoehtoon. Ensiluokkainen verkko varmistaa salamannopean viiveen kaikille asiakkaillemme.

Kinsta käyttää eristetty Linux-säilö joka tarkoittaa, että jokainen WordPress-sivusto on täysin eristetty. Tämä varmistaa suunnittelun suorituskyvyn ja turvallisuuden. Resursseja ei jaeta, ja jokaisella sivustolla on oma PHP, Nginx, MySQL, MariaDB, jne. Tämä sallii myös automaattisen skaalauksen äkillisissä liikennevirroissa, koska virtuaalikoneet jakavat prosessorin ja muistin automaattisesti tarpeen mukaan.

Olemme yhteistyössä KeyCDN, yksi alan nopeimmista HTTP / 2 CDN -toimittajista, joka turboi asiakkaan omaisuutta (media, JS, CSS) ympäri maailmaa. Vaikka Cloudflare on hieno ja monet asiakkaamme käyttävät sitä, se ei ole oikea CDN, vaan välityspalvelin + WAF (se toimii samalla tavalla). Tästä syystä Cloudflaressa on jonkin verran yläpuolella (ylimääräinen TTFB) johtuen siitä, että se istuu sivuston ja isännän välillä. Halusimme asiakkaillemme nopeimman latenssin ja verkon nopeuden, jota ei voida estää kaikesta niiden välillä.

Tuemme kaksifaktorista todennusta, GeoIP-esto, automaattisesti kieltä toista IP: t (yli tietyn kynnyksen) ja ota vahvat salasanat käyttöön kaikissa uusissa asennuksissa. Meillä on jopa IP-kieltotyökalu hallintapaneelissa, jonka avulla asiakkaamme voivat tarvittaessa estää IP: t manuaalisesti. Meillä on laitteistopalomuurit, aktiivinen ja passiivinen suojaus ja muut edistyneet ominaisuudet, jotka estävät pääsyn tietoihin. Ja tarjoamme kaikille Kinsta-asiakkaille ilmaiset hakkerointi jos sivusto on vaarantunut.

Me olemme nopeimmin hallittu WordPress-isäntä PHP: n uusimpien versioiden julkaiseminen heti, kun ne ovat saatavilla. Tätä tarvitaan paitsi turvallisuussyistä myös suorituskykyyn. Meillä on toimitusjohtaja (kaupan alan kehittäjä), joka on pakkomielle suorituskyvystä, joten uusimpien ohjelmistojen ylläpitämisen varmistaminen on tiimimme suhtautuminen erittäin vakavasti.

Kinsta tukee hiukan erilaista kuin muut, ja se todella erottaa meidät. Tarjoamme 24 × 7 -tuki Intercomin kautta. Mutta meillä ei ole eri tason porrastettuja tukiedustajia. Kaikki tukitiimimme jäsenet ovat erittäin taitavia Linux-insinöörejä ja WordPress-kehittäjiä. Tämä varmistaa, että asiakkaitamme ei kimpouteta ja heidän ongelmansa ratkaistaan ​​nopeasti.

Meidän keskimääräinen lipun vastausaika on alle viisi minuuttia, yleensä vähemmän kuin kaksi. Seuraamme myös käyttöaikaa kaikilla asiakassivustoilla 24 × 7 ja olemme ylpeitä proaktiivisuudesta. Jos sivusto mistä tahansa syystä putoaa, olipa se sitten palvelin- tai edes laajennus, me tavoitamme heti. Monta kertaa ennen kuin edes tiedät, että jokin on vialla.

logo
Brian Jackson – markkinointijohtaja Kinsta

Ja lisäksi huippulaadukas asiakastuki, käyttäjäystävällinen ohjauspaneelin kojetaulu ja kehittäjäystävälliset työkalut, vakiintuneella WordPress-verkkosivuston omistajalla on paljon hyötyä Kinsta-isännöinnin käytöstä..

Itse asiassa joku, joka etsii näitä ominaisuuksia, voi vain uskoa Kinsta on paras Google Cloud WordPress -majoitusratkaisu maailmassa.

Tällainen isännöinti saattaa kuitenkin olla hiukan edistynyt aloittelijoiden verkkosivustojen omistajille. Ja a lähtöhinta 30 dollaria / kk kaikkein perustason isännöintipalveluissa ne, joilla on tiukka budjetti, eivät välttämättä halua kaikkia ponnistelujaan huolimatta siitä, kuinka mahtava se näyttää.

Joten jos olet markkinoilla täysin hallittuja WordPress-isännöintejä ja ajattelet päivittämistä toiseen hosting-palveluiden tarjoajaan, tutustu Kinstaan ​​ja katso, mistä pidät. Et koskaan tiedä, ominaisuudet, nopeus, turvallisuus ja asiakastuki saattavat olla juuri sitä, mitä etsit.

Napsauta tätä linkkiä ja isännöi sivustoasi vain Kinsan kanssa 30 dollaria kuukaudessa. Maksa vuosittain ja saat 2 kuukautta ilmaiseksi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me