Kinsta anmeldelse

Lancerer du dit første WordPress-sted og har brug for at finde en premium administreret WordPress-vært? Eller har du et etableret websted og overvejer at foretage en ændring til et firma som Kinsta det er hurtigere, mere sikkert og fastklemt med funktioner?


Uanset hvad der er tilfældet, ved, at der er så mange WordPress-værter derude, der kæmper for virksomheden for alle webstedsejere, inklusive din.

En af de bedste premium WordPress vært derude lige nu er Kinsta. Det er en spilskifter, når det kommer til højtydende hastighed og sikkerhedsstyret WordPress-hosting. Denne Kinsta-gennemgang fortæller dig alt hvad du har brug for at vide om denne revolutionerende WordPress-hostingløsning.

Jeg vil se nærmere på Kinsta – en præmie administreret WordPress-hosting udbyder, der er en meget populær valg blandt WordPress-webstedsejere (P.S. resultaterne af er en nøgleårsag til, at folk ❤️ Kinsta).

Kinsta anmeldelser på twitterOvervældende positive anmeldelser fra folk på Twitter

I denne Kinsta-gennemgang vil jeg se på de vigtigste funktioner i Kinsta, gøre mine egne og tage dig gennem fordele og ulemper for at hjælpe dig med at beslutte dig, før du tilmelder dig dem til dit WordPress-sted.

Giv mig bare ti minutter af din tid, så giver jeg dig alle de “must-know” oplysninger og fakta.

Klik på dette link, så kan du kun være vært for dit WordPress-websted til $ 30 per måned. Betal årligt, og du får 2 måneder gratis!

Lige nu tilbyder de ubegrænset gratis migration fra WP Engine, svinghjul, Pantheon, Cloudways og DreamHost

Hvad du lærer i denne anmeldelse

 1. Fordele

De har et smukt, især når det drejer sig om de tre S’er til webhosting; hastighed, sikkerhed og support.

 1. Ulemperne

Men de er ikke perfekte, der er også nogle få, her kan du finde ud af, hvad de er.

 1. Planer & priser

Kinsta er en fuldt administreret WordPress-vært drevet af Googles Cloud Platform. Her gennemgår jeg deres, og hvad der følger med den forskellige plan.

 1. Er Kinsta noget godt?

Endelig, i det sidste afsnit, skal jeg pakke tingene op og fortælle dig, om Kinsta er en .

Okay, så jeg nævnte tidligere, at ejere af WordPress-websteder elsker Kinsta …

Her er hvad nogle brugere siger om dem på WordPress Hosting, en lukket Facebook-gruppe med over 9.000 medlemmer, der udelukkende er dedikeret til WordPress-hosting.

webmastere elsker kinstaOvervældende positive feedback på WordPress Hosting Facebook Group

Kinsta Pros

Grundlagt i 2013 blev Kinsta skabt i håb om at blive den bedste WordPress hosting platform i verden.

kinsta anmeldelse

Som et resultat byggede de et team bestående af erfarne WordPress-udviklere, der har gjort det til deres job at fokusere på hastighed, sikkerhed og stabilitet, når det kommer til webhosting.

Men er de virkelig de bedste i verden?

Lad os se.

1. Drevet af Google Cloud Platform (GCP)

Kinsta drives af Googles Cloud Platform. Her er deres egne ord om, hvorfor de besluttede at udelukkende bruge GCP:

Hvorfor besluttede Kinsta udelukkende at bruge Googles Cloud Platform og ikke tilbyde for eksempel infrastruktur fra AWS og Azure så godt?

For et par år siden besluttede vi at gøre det flytte væk fra Linode. På dette tidspunkt var Google Cloud Platform stadig i sin spædbarn, men vi elskede den retning, de gik mod. Fra prisfastsættelse til ydelse, de markerede alle boksene, da vi evaluerede skyudbydere (inklusive AWS og Azure).

Google gjorde virkelig seje ting, såsom live migrering af virtuelle maskiner. Plus, Google er et brand, som kunderne kan stole på. Vi så det som en fantastisk måde at styrke værdien af ​​vores tjenester. På det tidspunkt tog vi et sprang af tro? I nogle aspekter ja, fordi vi var den første administrerede WordPress-vært, der udelukkende brugte GCP.

Men nu, år senere, flytter alle vores konkurrenter til Google Cloud Platform. Så vi ved, at vi har taget det rigtige valg. Vi har nu fordelen som vores team kender Googles infrastruktur bedre end nogen anden.

Den vigtigste årsag til, at vi ikke ønskede at tilbyde flere udbydere, er, at det resulterer i subpar support overalt. Vi ønskede, at vores team skulle fokusere på en platform og gøre det til den bedst mulige oplevelse for klienter.

Kinsta logo
Brian Jackson – Chief marketing officer hos Kinsta

Kinsta bruger virtuelle maskiner i et af Google Cloud Platforms flere datacentre. Og ja, det betyder, at dit websted er vært på den samme hardware, som folk på Google selv bruger.

Hver virtuel maskine (VM) har 96 CPU’er og hundreder af gigabyte RAM arbejder for dig og dit websteds data. Disse ressourcer tilgås efter behov, hvilket betyder, at skalering af din virksomhed ikke kun er nem at gøre, det påvirker ikke engang hastigheden og ydeevnen på dit websted.

google sky platform

Alt sammenkobles ved hjælp af Google Cloud Platforms førende niveau, så uanset hvor dine besøgende er i verden, er dit websted data leveres lynet hurtigt. Dette er vigtigt at vide, fordi andre hostingudbydere, der bruger Google Cloud Platform, vælger det billigere “standard niveau”, hvilket betyder langsommere datalevering.

Brug af Google Cloud Platform er også fordelagtigt, fordi:

 • Det tilbyder verdens største netværk (det 9.000 km lange trans-Stillehavs-kabel er det højeste kapacitet undersøiske kabel, der nogensinde har eksisteret)
 • Du kan satse på, at datacentre er mere end sikre (husk, Google stoler på det)
 • Det giver mere overkommelige priser med sine trin på minutniveau, hvilket betyder, at du virkelig kun betaler for det, du bruger, og intet mere
 • Google tilbyder live overførsler af maskiner, så processen er så problemfri som muligt, hver gang en reparations-, programmel- eller softwareopdatering skal udføres

Google Cloud Platform giver hostingkunder forsikring om, at deres websteds data er sikre, sikre og serveres så hurtigt som muligt.

hastighed og sikkerhed

2. Seriøs webstedshastighed

At sikre tophastighedsniveauer er et andet af deres hovedmål.

belastningstid hastighed

Til at begynde med tilbyder de 22 forskellige datacentre placeret i hele verden – USA, Asien-Stillehavet, Europa og Sydamerika – og du kan vælge en separat til hver af dine WordPress-websteder, hvis du vil.

Derefter tilbyder de Amazonrute 53 premium DNS til alle kunder. Med andre ord tilbyder de reduceret latenstid og geolocation-routing for at hjælpe online-stabilitet, hastighed og ydeevne til enhver tid.

Til sidst har de samarbejdet med KeyCDN, en kraftfuld levering af indholdsnetværk, der vil levere statisk indhold som f.eks. billeder, JavaScript og CSS med det samme, uanset hvor i verden dine besøgende er placeret. For ikke at nævne, alle hosting-planer leveres med gratis båndbredde.

Brug for lidt mere? Kinsta vil også have dig til at kende deres WordPress-stak af PHP 7, Nginx, HTTP / 2 og Maria DB med til at gøre dit websted indlæst det hurtigste, det nogensinde har haft.

Og du behøver ikke engang at gøre noget.

Så .. hvor hurtigt er Kinsta?

En vigtig del af denne Kinsta-gennemgang er at teste deres ydeevne ved at foretage en sammenligning af dette websted (hostet på SiteGround) og en nøjagtig kopi af den (men hostet på Kinsta).

Det er:

 • Først tester jeg dette websteds ydelse hos min nuværende vært (SiteGround).
 • Derefter tester jeg det nøjagtige samme websted (en klonet kopi) hos Kinsta.

Ved at udføre denne test vil du:

 • Ved, hvor hurtigt et websted, der hostes på Kinsta, virkelig indlæses
 • Få hjælp til at beslutte, om du skal overveje at flytte til dem

Sådan er min hjemmeside (på dette websted – hostet på SiteGround) optræder den Pingdom:

hjemmeside siteground pingdom

Det indlæses 1,24 sekunder. Det er faktisk virkelig hurtigt i sammenligning med mange andre værter – Fordi SiteGround ikke er nogen raket på nogen måde.

Spørgsmålet er, kan Kinsta slå denne hastighed? Lad os finde ud af det…

hjemmeside pingdom

Den nøjagtige samme hjemmeside på Kinsta (jeg klonede hele mit websted og hostede det på Kinsta) indlæses 0,544 sekunder.

Det er virkelig imponerende! Min startside på Kinsta indlæses næsten 0,7 sekunder hurtigere end på SiteGround.

Nu er det imponerende! (note til mig selv: overvej at flytte dette websted til Kinsta)

Hvad med GTmetrix, et andet velrenommeret webstedshastighed og ydeevne?

Således er hjemmeside (dette websted – hostet på SiteGround) optræder på GTmetrix:

hjemmeside siteground gtmetrix

Det indlæses 2,2 sekunder. Igen er dette virkelig hurtigt i sammenligning med mange andre værter. Så hvad med Kinsta?

hjemmeside gtmetrix

Den nøjagtige samme hjemmeside på Kinsta (jeg klonede hele mit websted og hostede det på Kinsta) indlæses 1,5 sekunder.

Igen er det en hastighedsforbedring på ca. et halvt sekund! Kinsta leverer også bedre ydelse med hensyn til mindre sidestørrelse og færre anmodninger.

Så hvad skal man gøre af alt dette?

Alt i alt synes jeg det er temmelig sikkert at sige, at hvis du beslutter at være vært for dit WordPress-sted på Kinsta, vil det indlæse hurtigt. Og det skal det også, fordi du betaler for premium ydelse og service!

3. Imponerende stedssikkerhed

Ved at tilføje det faktum, at Google Cloud Platform hele tiden er låst, ved du, at de tager dit websteds sikkerhed meget alvorligt ved at implementere flere værktøjer og politikker til at beskytte webstedsdata, det er vært:

 • Live site overvågning hvert minut
 • DDoS angreb påvisning, når det først sker
 • Proaktiv forebyggelse af ondsindet kode fra at komme ind i netværket
 • Daglige sikkerhedskopier af dit websted
 • Indbyggede hardware firewalls
 • 2-faktor godkendelse for at beskytte dit konton login
 • IP-forbud efter 6 mislykkede loginforsøg
 • Hackfri garanti (med en gratis rettelse, hvis noget kommer ind)
 • Gratis lad os kryptere certifikater med installation med et enkelt klik
 • Brugte automatiske mindre WordPress-sikkerhedsrettelser

Hvis der sker noget med dit websted, og du er nødt til at gendanne det ved hjælp af en sikkerhedskopi, kan du få adgang til gendannelsesindstillingen i dit MyKinsta-kontrolpanel.

kinsta-sikkerhedskopieringer

Som du kan se, forlader de meget lidt ude når det kommer til at sikre dit websted og dets filer. Og selvom du stadig kan vælge at installere yderligere sikkerhedsforanstaltninger på dit WordPress-sted, når det først er lanceret, kan du altid hvile let i det faktum, at Kinsta også hjælper dig.

4. Brugervenligt betjeningspanel

Folk kan normalt ikke lide det, når hosting-udbydere strejker fra de typiske cPanel- eller Plesk-dashboards til styring af deres hostede websteder.

Men hvis du er en af ​​disse mennesker, kan du ændre mening efter at have set det MyKinsta betjeningspanel.

mykinsta instrumentbræt

Dette instrumentbræt er ikke kun intuitivt at bruge og har alt hvad du har brug for for at administrere dine websteder, dine regnskabsoplysninger og mere, MyKinsta betjeningspanel kommer med:

 • Adgang til 24/7 supportteamet via Intercom (på både engelsk og spansk, med flere sprog, der snart kommer!)
 • Tilføj nemt nye WordPress-websteder
 • tilføj nye wordpress-websteder

 • Muligheden for at starte migrationer, se efter plugin-opdateringer, tage en sikkerhedskopi og endda rydde cachen
 • Nem navigation mellem iscenesættelsesmiljøer og live-websteder
 • Full domænenavnsadministration (DNS)
 • WordPress-pluginovervågning, IP-afvisning, CDN-data og brugerlogfiler
 • Værktøjer såsom: Kinsta cache-plugin, SSL-certifikater, New Relic-overvågning og PHP-motorafbrydere

mykinsta værktøjer

Og for at afslutte det, er MyKinsta-betjeningspanelet fuldt lydhørt af design, så du kan få adgang til det på farten fra din mobile enhed uden at gå glip af et beat.

I sidste ende ville vi blive overrasket, hvis du undgik dette proprietære instrumentbræt som så mange andre tidligere.

Fordi det i al ærlighed er super let at bruge, har alt hvad du har brug for for at få adgang til et sted og ser bare cool ud.

5. Overlegen support

Hvis du er som mig, er målet at aldrig – nogensinde – være nødt til at tale med at kontakte dit webhostes supportteam.

Men .. vi ved alle, at sh&# sker.

Kinsta vil fortælle dig, at deres supportteam kun består af det bedste.

Så hvad betyder dette nøjagtigt for dig?

Det betyder, at der aldrig vil være et tidspunkt, hvor et supportmedlem skal passere dig langs linjen med specialister på jagt efter nogen, der kender svaret.

I stedet består hele supportteamet af højt kvalificerede WordPress-udviklere og Linux-ingeniører, der helt ærligt ved hvad de laver.

Plus, de kan prale af a mindre end 5 minutters responstid på billetter og når ud til dig i det øjeblik de bemærker, at der er noget galt.

støttegruppe

Du kan få adgang til live chat i MyKinsta-dashbordet 24/7 ved hjælp af Intercom, en avanceret chatfunktion, der giver dig mulighed for at navigere på dit dashboard uden at være bundet til et specifikt vindue.

Og hvis du vil, kan du altid bare indsende en supportbillet for at få dit problem løst.

Er du nysgerrig efter at vide, hvorfor de ikke tilbyder live telefonstøtte? De har en god grund:

 • Billetsystemer fortæller dem straks, hvem du er, og hvilken plan du har
 • Meddelelsessystemerne giver mulighed for skærmbilleder, links, videoer og kodestykker for bedre at finde frem til problemer
 • Automatiske links til Knowledge Base kan ske under en chat
 • Alle supportbilletter og chats gemmes, hvis du eller supportteamet har brug for dem i fremtiden

Kinsta ønsker at fokusere al sin indsats på online support. Og da de hævder at være i stand til at komme i kontakt med dig næsten øjeblikkeligt og ønsker at sikre dig, at der ikke er yderligere distraktioner, giver det mening at ikke have live telefonstøtte.

6. Udvikler-venlig

Ja, du gætte på det.

Ud over at være meget brugervenlig for dem der lige er startet med en webhost, trækker Kinsta også efter WordPress-udviklerne på udkig efter en pålidelig hostingudbyder.

Faktisk fordi mange af folkene på Kinsta er WordPress-udviklere selv, det var kun fornuftigt at sikre, at de tilbød avancerede funktioner i deres hosting-planer for dem, der var så erfarne som dem.

Her er hvad du kan forvente, når du vælger Kinsta til dit hosting behov som webudvikler:

 • Ingen lås i en enkelt WordPress-konfiguration, så der er mere fleksibilitet i installationer
 • SSH-adgang og GIT på alle Business 1-planer og nyere
 • Forudinstalleret WP-CLI (kommandolinjegrænseflade til WordPress)
 • Mulighed for at køre forskellige PHP-versioner mellem websteder og iscenesættelsesmiljøer
 • Automatisk sikkerhedskopiering gendannes også på iscenesættelseswebsteder
 • Support til komplekse omvendte proxy-konfigurationer

Derudover har udviklere adgang til premium add-ons som Elasticsearch, Cloudflare Railgun og Redis.

Du kan forvente mere, da de løbende udruller nye fantastiske funktioner:

Med så mange nye funktioner, der bliver tilgængelige for Kinsta-brugere, f.eks. Sikkerhedskopiering pr. Time, downloadbare sikkerhedskopier med et enkelt klik, adgang til flere brugere og tilladelsessystem, hvad er det næste på Kinstas radar, der skal rulles ud?

Her er en kort liste over nogle ting, vi har kommet ned i røret til Q4:

– Strammere integration med vores MyKinsta dashboard og CDN-partner.

– Yderligere muligheder for at gøre det nemmere at skifte / aktivere HTTPS på websteder.

– Nye placeringer af Google-datacentre (Hong Kong, Zürich).

– Gør PHP 7.3 tilgængelig, når den er frigivet.

– Forbedringer af vores faktureringssystem for at gøre det lettere at administrere din konto samt bedre håndtering af yderligere valutaer til internationale kunder.

– Skift fra et udviklingsdomæne til et live domæne vil være lettere end nogensinde før.

– Bag kulisserne er forbedringer af vores supportsystem, der vil hjælpe vores ingeniører, hurtigere end nogensinde, når de hjælper en klient.

– Forbedringer af vores DNS Editor UI.

logo
Brian Jackson – Chief marketing officer hos Kinsta

7. Kinsta er optimeret til WordPress

Kinsta sigter mod at optimere dit WordPress-websted ud over, hvad andre WordPress-værter gør. De vil have, at dit websted skal gengives korrekt, indlæses hurtigt, og at dine brugere skal have den mest sømløse oplevelse som muligt.

Se på, hvad de gør for at få dette til:

 • Caching på serverniveau. Nyd cachelagring på fuld side på serverniveau, så data leveres øjeblikkeligt til besøgende på websitet. Kombiner dette med den eksklusive Kinsta-cache-løsning, og ryd din cache på dine egne vilkår.
 • indbygget servercache

 • e-handelsfunktionalitet. De forstår, at e-handelswebsteder kræver en masse ressourcer og bruger en masse data til at køre. Derfor har de arbejdet hårdt for at afbalancere ydelse og funktionalitet, så kunderne får det, de har brug for, og det gør du også.
 • Ny relikviovervågning. Hvert websted, der er vært på Kinsta, inkluderer 288 driftstjek om dagen takket være det nye Relic-overvågningsværktøj. Dette giver supportteamet tid til at reagere og informere dig når som helst noget mistænkeligt opdages. Det hjælper også med at finde nøjagtige øjeblikke, hvor ting gik galt, så støtte kan løse problemerne med det samme.

Hvis du har et WordPress-websted og er vært for dit websted med dem, kan du satse på, at tingene bliver optimeret til at arbejde med dit specifikke indholdsstyringssystem.

8. Ubegrænset gratis migration af websteder

I en begrænset periode tilbyder Kinsta nye kunder ubegrænset gratis migration til alle Cloudways, WP-motor, svinghjul, pantheon og DreamHost kunder, der ønsker at gå over til Kinsta.

Det gode ved dette tilbud er det betyder ikke noget, om du har et WordPress-websted eller halvtreds, fordi Kinstas ekspertmigrationsteam er der for at hjælpe dig med at migrere dit WordPress-websted eller -sider til dem.

Sådan drager du fordel af deres gratis webstedsmigreringstilbud:

 1. Tilmeld dig hosting hos Kinsta. Gratis migrationer er tilgængelige for alle Kinstas planer, fra Starter til Enterprise, uanset hvor mange websteder du har.
 2. Når du har tilmeldt dig for at nå ud til deres supportteam, og de vil arbejde sammen med dig for at indsamle de nødvendige oplysninger for at få webstedsmigrationsprocessen i gang.

9. Gratis MyKinsta-demo

Det MyKinsta Demo er en 100% gratis konto det er tilgængeligt for alle, der er interesseret i at prøve den brugerdefinerede bruger og kontrolpanel.

kinsta.com/mykinsta og registrer dig selv for at oprette din gratis demokonto.

Med MyKinsta-demo kan du teste funktioner såsom:

 • WordPress-webstedsoprettelse.
 • SSL-styring.
 • Ydelsesovervågning.
 • Et-klik-iscenesættelsesområde.
 • Søg og udskift.
 • PHP version switch.
 • CDN-integration.
 • Management af webstedets sikkerhedskopiering.

Kinsta Cons

Hvis du er nået så langt, tænker du sandsynligvis, at Kinsta bare er den bedste i verden. Det kan godt være, men du skal vide, at der er nogle markante ulemper, der kan få dig til at skifte mening.

1. Ingen domænenavnsregistreringer

I øjeblikket er de tilbyder ikke domænenavnsregistreringer som mange andre populære webhotelleverandører gør.

Dette betyder, at du ikke kun skal registrere dit domænenavn hos et tredjepartsfirma og pege det mod dem (hvilket kan være vanskeligt for ejere af nybegynder websteder), du drager heller ikke fordel af de “gratis domænenavnsregistreringer” mange webhotelleverandører giver deres kunder det første år.

2. Ingen e-mail-hosting

Det er altid praktisk at have din hostingudbyder også vært for dine e-mail-konti. På denne måde kan du oprette e-mails ved hjælp af dit domæne (som er professionelt og godt til branding) samt sende / modtage e-mails og administrere dine konti fra din hosting-konto.

Desværre, de tilbyder ikke e-mail-hosting enten. Og mens nogle mennesker hævder, at hosting af din e-mail på den samme server som dit websted er et problem (når alt kommer til alt, hvis din server går ned, så gør din e-mail også det, og så har du ingen måde at kontakte nogen, inklusive dine kunder), folk foretrækker at styre alt fra et sted.

G-suite (tidligere Google Apps) fra $ 5 pr. måned pr. e-mail-adresse og Rackspace fra $ 2 pr. måned pr. e-mail-adresse, er to gode alternativer til e-mail-hosting.

3. Begrænsninger i WordPress-plugin

Fordi Kinsta går ud af sin måde at give sine kunder enestående hosting-tjenester, de begræns brugen af ​​nogle plugins fordi de kommer i konflikt med deres tjenester.

Nogle af de populære plugins, du ikke kan bruge som kunde, inkluderer:

 • Wordfence og login væg
 • WP-hurtigste cache og cache-aktivering (WP Rocket version 3.0 og nyere understøttes)
 • Alle ikke-inkrementelle backup-plugins som WP DB Backup, All-in One WP migrering, Backup Buddy, BackWPup og Updraft
 • EWWW Image Optimizer (medmindre du bruger EWWW Image Optimizer Cloud-version)
 • Performance-plugins som Better WordPress Minify, WP-Optimize og P3 Profiler
 • Og nogle andre diverse plugins

Konkurrenter som Liquid Web tillader alle typer plugins. Selvom dette ikke burde være et rigtigt problem, da Kinsta dækker funktionaliteten, som disse plugins giver, foretrækker nogle mennesker at have tilføjet kontrol over ting som sikkerhedskopier, webstedssikkerhed og billedoptimering.

Kinsta WordPress-planer

Kinsta tilbyder fuldt styret WordPress-hosting til enhver, der har et WordPress-websted.

Planerne spænder fra $ 30 / måned til $ 900 / måned, skalering i størrelse og funktioner, når den månedlige pris stiger.

kinsta hosting planer

For at give en idé om, hvordan hver plan skalerer, skal vi se på de første tre tilgængelige hostingplaner:

 • Forret: Denne plan inkluderer en WordPress-installation, 20 K månedlige besøg, 3 GB SSD-opbevaring, 50 GB CDN, daglige sikkerhedskopier, 24/7 support, et iscenesættelsesområde, gratis SSL-certifikater og et cache-plugin til $ 30 / måned.
 • Pro: Denne plan inkluderer 2 WordPress-installationer, 40K månedlige besøg, 6 GB SSD-opbevaring, 100 GB CDN, 1 gratis webstedsmigrering, Multisite support, daglig sikkerhedskopiering, 24/7 support, et iscenesættelsesområde, gratis SSL-certifikater, kloning af webstedet og et cache-plugin til $ 60 / måned.
 • Forretning 1. Denne plan inkluderer 3 WordPress-installationer, 100K månedlige besøgende, 10 GB SSD-opbevaring, 200 GB CDN, 1 gratis webstedsmigrering, Multisite support, daglig sikkerhedskopiering, 24/7 support, et iscenesættelsesområde, gratis SSL-certifikater, site kloning, SSH-adgang og en cache-plugin til $ 100 / måned.
 • Forretning 2. Denne plan inkluderer 10 WordPress-installationer, 250K månedlige besøgende, 20 GB SSD-opbevaring, 300 GB CDN, 1 gratis webstedsmigrering, Multisitestøtte, daglige sikkerhedskopieringer, 24/7 support, et iscenesættelsesområde, gratis SSL-certifikater, kloning af websteder, SSH-adgang og en cache-plugin til $ 100 / måned.
 • Deres andre planer er: Forretning 3 ($ 300 / mo), Forretning 4 ($ 400 / mo), Virksomhed 1 ($ 600 / mo) og Enterprise 2 ($ 900 / mo).

Alle planer, uanset hvilken du vælger, giver dig mulighed for at vælge et af 22 datacentre på Google Cloud Platform og modtage ekspertstøtte, et yderst sikkert netværk med daglige overvågnings- og sikkerhedsforanstaltninger og alle-hastighedsfunktioner designet til at levere webstedsindhold straks.

Hvis du beslutter at betale tidligt, får du 2 måneder gratis! Alle planer (undtagen startplanen) leveres også med en gratis migration af hvid handskeside. Men hvis du i øjeblikket er sammen med WP-motor og vil flytte til Kinsta, de flytter dit websted gratis (selv på startplanen).

Husk, at de opkræve overskridelser hvis dit websted løber over de månedlige tildelte besøg og CDN-gigabyte:

overskydende priserBrug af webstedets besøg er $ 1 / 1.000 besøg, og CDN’s overforbrug er $ 0,10 / GB

Til sidst er det godt at vide, at Kinsta også tilbyder WooCommerce-hosting. Dette er godt for dem med WordPress-websteder, der kører online butikker ved hjælp af den populære WooCommerce-platform.

Ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er Kinsta? Kinsta er et premiumstyret WordPress-hostingfirma. Deres tech-stack drives af Google Cloud – verdens største og hurtigste og mest foretrukne sky-netværk. Kinsta blev grundlagt i 2013 af Mark Gavalda, der er den nuværende administrerende direktør for virksomheden. De arbejder med virksomheder som Intuit, TripAdvisor, ASOS, Drift og FreshBooks.
 2. Hvilken type hostingplaner er tilgængelige med Kinsta? De leverer kun administreret WordPress-hosting med WooCommerce og Enterprise support.
 3. Hvilken type kontrolpanel bruges? Kinstas brugerdefinerede MyKinsta betjeningspanel har alle funktionerne i cPanel og Plesk og mere. Find ud af mere om MyKinsta-administrationsværktøjet.
 4. Vil jeg modtage et SSL-certifikat? Ja, alle kunder modtager gratis Let’s Encrypt SSL-certifikater til deres websteder. Alle planer leveres med et enkelt klik gratis SSL-integration
 5. Kan jeg være vært for en e-mail-konto? Nej, Kinsta er ikke vært for e-mail-konti for sine kunder.
 6. Tilbyder Kinsta domæneregistreringer? Nej, du skal sikre et domænenavn hos et tredjepartsfirma og forbinde det til Kinsta, når du tilmelder dig en af ​​deres hostingplaner.
 7. Tilbyder Kinsta en webstedsbygger? Nej, de har ikke en indbygget webstedsbygger. Når det er sagt, da det er vært for WordPress, vil enhver webstedsbygger, såsom Elementor, Divi, Beaver Builder eller Visual Composer, arbejde med dit websted.
 8. Hvilken slags kundesupport kan jeg forvente med Kinsta? Med Kinsta kan du få adgang til live chat support via dit MyKinsta dashboard døgnet rundt. Du kan også indsende en billetforespørgsel, som typisk besvares inden for 5 minutter efter indsendelse af et team af WordPress-specialist, der er designet til at give dig førsteklasses WordPress og Kinsta hosting support.
 9. Tilbyder de en oppetidsgaranti og refusion for nedetid? Deres garanti på oppetid på 99,9% understøttes af en serviceniveauaftale (SLA), der garanterer dig en 5% -kredit fra din regning i alt, i tilfælde af at de ikke sikrer en 24 timers, 7 dage om ugen service tilgængelighed. De har også 30 minutters første gangs reaktion på nødsituationer.
 10. Hvad er deres pengene-tilbage-garanti? Hvis du annullerer din hostingkonto i løbet af de første 30 dage af tjenesten, udsteder de en fuld refusion.
 11. Hvilke betalingsmuligheder tilbyder de? De accepterer alle de store kreditkort; Visa, MasterCard, Discover, American Express (Ingen PayPal)

Anbefaler jeg Kinsta?

Kinsta er en enestående administreret WordPress-hostingløsning der har alt hvad du har brug for for at køre et hurtigt indlæst og sikkert WordPress-websted.

Med deres egne ord:

Hvad adskiller Kinsta fra konkurrencen, når det drejer sig om de tre S’er for hosting, hastighed, sikkerhed og support?

Selvom andre udbydere nu begynder at bruge Google Cloud Platform, vi betragter dette stadig som en fordel for Kinsta. Hvorfor? Fordi vi er i stand til at udrulde de nye datacentre med det samme, når de er tilgængelige. Vi har nu 22 datacentre og tæller.

Vi inkluderer også Googles premium tier netværk (ikke standardniveauet) på alle planer. Hvis en udbyder ikke nævner hvilket netværk de bruger, er det mest sandsynligt, at de forsøger at spare penge ved at gå med den langsommere mulighed. Det premiumniveau-netværk sikrer lynhurtig latenstid for alle vores kunder.

Kinsta bruger isoleret Linux-container teknologi, hvilket betyder, at ethvert WordPress-sted er fuldstændigt isoleret. Dette sikrer ydeevne og sikkerhed ved design. Ingen ressourcer deles, og hvert websted har sin egen PHP, Nginx, MySQL, MariaDB, osv. Dette muliggør også automatisk skalering af pludselige trafikstød, da CPU og hukommelse automatisk tildeles af vores virtuelle maskiner efter behov.

Vi samarbejdede med KeyCDN, en af ​​de hurtigste HTTP / 2 CDN-udbydere i branchen til at turboladere klientens aktiver (medier, JS, CSS) over hele kloden. Selvom Cloudflare er stor, og mange af vores klienter bruger det, er det ikke en rigtig CDN, men en proxyservice + WAF (den fungerer på lignende måde). På grund af dette kommer Cloudflare med noget overhead (ekstra TTFB) på grund af det faktum, at det sidder mellem stedet og værten. For vores klienter ønskede vi den hurtigste latenstid og netværkshastigheder, der ikke blev forhindret i alt derimellem.

Vi understøtter tofaktorautentisering, GeoIP-blokering, automatisk forby gentagne IP’er (over en bestemt tærskel) og håndhæve stærke adgangskoder på alle nye installationer. Vi har endda en IP-afvisningsværktøj i vores dashboard, som giver vores klienter mulighed for manuelt at blokere IP’er, hvis det er nødvendigt. Vi har hardware firewalls, aktiv og passiv sikkerhed og andre avancerede funktioner til at forhindre adgang til data. Og for alle Kinsta-kunder tilbyder vi gratis hack rettelser hvis der er en chance for at deres websted er kompromitteret.

Vi er den hurtigst styrede WordPress vært at skubbe de nyeste versioner af PHP ud, når de bliver tilgængelige. Dette er ikke kun nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager, men også ydelse. Vi har en CEO (udvikler efter handel), der er besat af præstationer, så at sikre, at vi kører den nyeste software, er noget, vores team tager meget alvorligt.

Kinsta støtter dog lidt anderledes end resten, og det er virkelig, hvad der adskiller os. Vi tilbyder 24 × 7 support via Intercom. Men vi har ikke forskellige niveauerne supportrepræsentanter. Alle vores supportteammedlemmer er meget dygtige Linux Engineers og WordPress-udviklere. Dette sikrer, at vores klienter ikke bliver hoppet rundt, og at deres problem løses hurtigt.

Vores den gennemsnitlige billet-responstid er mindre end fem minutter, normalt mindre end to. Vi overvåger også oppetid på alle klientsider 24 × 7 og er stolte af at være proaktive. Hvis et websted af en eller anden grund går ned, uanset om det er serverrelateret eller endda pluginrelateret, når vi ud med det samme. Mange gange, før du selv ved, at der er noget galt.

logo
Brian Jackson – Chief marketing officer hos Kinsta

Og med det fremragende kundesupport, et brugervenligt betjeningspanel-dashboard og udviklervenlige værktøjer, har den etablerede WordPress-websejer meget at vinde ved at bruge Kinsta-hosting.

Faktisk kan en, der leder efter disse funktioner, bare tro Kinsta er den bedste Google Cloud WordPress hosting-løsning i verden.

Når det er sagt, kan denne type hosting muligvis være lidt avanceret for begyndere af webstedsejere. Og ved en startpris på $ 30 / måned for de mest basale hosting-tjenester er de, der har et stramt budget, måske ikke vil have al det irriterende for deres penge, uanset hvor fantastisk det ser ud til.

Så hvis du er på markedet for fuldt styret WordPress-hosting og overvejer at opgradere til en anden hosting-udbyder, så tjek Kinsta og se, hvordan du kan lide det. Du ved aldrig, funktioner, hastighed, sikkerhed og kundesupport er muligvis lige det, du leder efter.

Klik på dette link og vær vært for dit websted med Kinsta for kun $ 30 per måned. Betal årligt, og du får 2 måneder gratis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map