Kajian Web Cecair

Web Cecair adalah peneraju industri dalam hal WordPress yang dikendalikan dan hosting WooCommerce yang dikendalikan. Walaupun tidak dirancang untuk pemilik laman web dengan anggaran yang ketat, ini adalah hos web yang menawarkan kebolehpercayaan, kelajuan, dan waktu operasi yang terjamin setiap saat.


Sekiranya anda mencari penyelesaian hosting WordPress atau WooCommerce yang diuruskan dengan kuat dari hanya $ 19 / bulan yang tidak pernah kekurangan prestasi, kebolehpercayaan, atau waktu operasi, Web Cecair mungkin hanya tuan rumah untuk anda.

Liquid Web adalah hos web yang hebat untuk pemilik laman web yang berkembang pesat dan memerlukan, sepanjang masa – 24/7/365.

Untuk membantu anda membuat keputusan sebelum anda mula melaburkan wang tunai yang anda hasilkan dengan sukarela, dalam tinjauan Web Cecair ini saya melihat semua yang mereka tawarkan di laman web WordPress berskala besar.

Web Cecair tidak bergantung pada cache untuk memastikan kelajuan, sebaliknya fokus pada pekerja PHP yang bertanggungjawab untuk melaksanakan PHP laman web anda. Setiap rancangan mempunyai sekurang-kurangnya 10 pekerja PHP yang berdedikasi dan sebahagiannya mempunyai 300 pekerja PHP.

Semua rancangan hosting WordPress yang dikendalikan disertakan dengan plugin pra-pemasangan, kemas kini automatik, pementasan laman web, sandaran setiap malam, penyegerakan iThemes, iThemes Security Pro, SSL percuma, dan semua .

Web Cecair mesti melakukan sesuatu yang betul (sekitar kelajuan dan sokongan pelanggan):

ulasan web cecair

Saya menghubungi mereka dan bertanya kepada mereka tentang tiga hosting, kelajuan, keselamatan dan sokongan:

Apa yang membezakan Liquid Web daripada persaingan dalam hal ketiga, hosting, kecepatan, keamanan, dan sokongan?

“Dalam hal ketiga, hosting, kecepatan, keamanan, dan dukungan, Liquid Web bersinar. Kami mempunyai jaminan respons sokongan selama 59 saat, memastikan perkhidmatan segera, untuk semua rancangan. Penawaran hosting dan aplikasi terurus kami semua dibuat secara individu dengan keperluan kelajuan profesional web moden, dan ini menunjukkan: perusahaan kecil dan sederhana telah mempercayai kami dengan perniagaan mereka selama lebih dari 20 tahun. Untuk keselamatan, kami menawarkan Mod Security, dan menyimpan banyak data dan sijil keselamatan, yang disenaraikan di sini, dan menggabungkan sebilangan tetapan keselamatan praktik terbaik yang kemudian kami pantau menggunakan teknologi Pemeriksaan Keselamatan kami. “
logo web cecair
Christie Chirinos – Pengurus Produk WooCommerce di Liquid Web

Gunakan kod WHR40VIP dan dapatkan DISKAUN 40% selama 2 bulan pada SEMUA produk hosting!

Apa yang Diliputi Ulasan Web Cecair Ini

 1. ciri-ciri

Di sini saya akan merangkumi Liquid Web, terutamanya mengenai tiga web hosting web; kepantasan, keselamatan dan sokongan.

 1. WordPress Terurus

adalah salah satu produk yang menonjol dan di sini saya akan memberitahu anda mengapa.

 1. WooCommerce Terurus

adalah sesuatu yang dimiliki oleh Web Cecair, dan unggul. Inilah sebabnya.

 1. Adakah Web Cecair ada kebaikannya?

Akhirnya, di bahagian terakhir, saya akan menyelesaikan perkara dan memberitahu anda jika .

Mengenai Web Cecair

Liquid Web ditubuhkan pada tahun 1997 dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu syarikat hosting web yang paling dipercayai VPS, cloud yang dikendalikan, hosting yang dikhaskan, dan dikendalikan WordPress dan WooCommerce penyelesaian.

rancangan hosting

Ini adalah penyelesaian yang tepat untuk SMB dengan laman web, kedai, aplikasi, laman web yang penting untuk misi, pereka, pembangun, dan juga agensi digital.

Beribu pejabat di Lansing, Michigan, pasukan di Liquid Web berusaha untuk menjadi Manusia Paling Bermanfaat dalam Hosting®. Dengan kata lain, mereka “percaya semakin anda memerlukan teknologi untuk mendorong perniagaan anda, semakin anda memerlukan orang yang pakar dan prihatin untuk berada di sana untuk anda.”

Syarikat web hosting unik ini mempunyai kelebihan 30,000 pelanggan di 130 negara dan terus berkembang setiap tahun. Tidak ketinggalan, tuntutannya untuk terkenal adalah salah satu tahap kesetiaan tertinggi di industri ini. Oleh itu, jika anda mencari syarikat hosting web yang boleh anda percayai, anda harus mempertimbangkan Liquid Web.

mengenai

Salah satu cara yang paling terkenal Liquid Web telah memisahkan dirinya dalam industri hosting adalah dengan menjauh dari perlumbaan hosting bersama yang sangat kompetitif. Sebagai gantinya, ia memilih untuk hanya menawarkan perkhidmatan hosting berkualiti tinggi, premium (fikir lebih mahal dan bernilai) yang sanggup dibayar oleh orang lain.

Pada akhirnya, Web Cecair menggaji lebih daripada 250 orang+ pentadbir, jurutera, dan juruteknik yang berdedikasi dan diberi kuasa untuk menjadikan hidup anda lebih mudah, jadi anda boleh menumpukan perhatian pada pekerjaan yang anda sukai (dan biarkan mereka melakukan yang lain). Untuk Web Cecair, ini semua mengenai Memperkasakan Potensi Perniagaan Anda ™.

Yang mengatakan, apa yang sebenarnya ditawarkan oleh Web Cecair yang tidak dimiliki oleh hos web lain yang lebih murah? Dan adakah harganya lebih tinggi berbaloi? Mari selami Ulasan Web cecair dan ketahui:

Ciri Hosting

1. Hosting Terurus sepenuhnya

Menawarkan hosting web yang diuruskan sepenuhnya bermaksud Web Cecair melakukan semuanya untuk anda. Ini merangkumi semua perisian kemas kini dan patch keselamatan, jadi laman web anda sentiasa berjalan pantas dan tidak pernah dikompromikan.

hosting web terurus

Contohnya, Liquid Web akan mengemas kini sebarang plugin WordPress yang anda jalankan di laman web anda setiap malam. Apa yang lebih baik, ia dilakukan dalam persekitaran ujian khusus untuk melindungi laman web anda daripada kelemahan plugin dan untuk mengelakkan waktu henti. Setelah pasukan mendapat semua yang jelas, kemas kini anda akan disiarkan secara langsung.

Liquid Web juga melakukan pekerjaan yang hebat yang menawarkan peluang kepada pemilik laman web untuk membuat penyelesaian hosting yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan mereka yang semakin meningkat.

Sebagai contoh, bantuan dengan pematuhan PCI dan HIPAA, hosting penjual semula, perlindungan laman web e-dagang, dan banyak lagi yang tersedia untuk pemilik laman web yang mencari sesuatu yang spesifik.

Dan untuk menyelesaikannya, setiap penyelesaian hosting khusus dilengkapi dengan pengurus akaun yang berdedikasi yang mengetahui segalanya mengenai laman web anda dan bekerjasama dengan pasukan IT anda untuk memastikan pengalaman hosting yang lancar.

2. Kecepatan Laman yang mengagumkan

Sekiranya anda ingin membuat pengunjung laman web anda gembira (dan menukar), dan sampai ke halaman pertama Google dan tetap di sana, anda memerlukan laman web anda untuk memuat dengan cepat.

Ketika datang ke masa pemuatan yang pantas, Liquid Web tidak mengecewakan!

Berikut adalah hasil dari ujian kelajuan halaman yang saya lakukan.

Sebelum:

Laman web demo WordPress “di luar kotak” dihoskan di Liquid Web, menggunakan kandungan yang dibuat secara automatik dan dengan cache bawaan Liquid Web yang diaktifkan:

masa muat sebelum pengoptimuman

Di GTmetrix laman web dimuatkan 0.9 saat. Boleh tahan juga!

Selepas:

Hanya dengan mengaktifkan dan mengkonfigurasi plugin kelajuan yang disarankan Liquid Web (Async JavaScript, Autoptimize, BJ Lazy Load, Compress JPEG) & Gambar PNG & Lazy Load for Comments – sudah dipasang tetapi belum diaktifkan):

pemalam kelajuan wordpress

Hasilnya sangat besar pada halamanpeed:

kelajuan halaman selepas pengoptimuman

Di GTmetrix sekarang laman web dimuatkan 0.6 saat. Itu 0.3 saat lebih pantas, sangat mengagumkan – dan CEPAT!

Gunakan kod WHR40VIP dan dapatkan DISKAUN 40% selama 2 bulan pada SEMUA produk hosting!

3. Prestasi Tinggi

Liquid Web mempunyai purata waktu pemuatan di bawah 1 saat, yang cukup baik untuk industri hosting. Tetapi apabila anda membahagikan sesuatu ke pusat data (3 daripadanya tepat), anda akan dapati berdasarkan lokasi geografi anda, kelajuan web jauh lebih baik:

 • Wilayah Tengah AS: 615ms
 • Wilayah AS-Barat: 330ms
 • Wilayah EU-Tengah: 867ms

Web Cecair tidak berhenti di situ sekalipun. Lagipun, terdapat banyak lagi laman web yang berprestasi pantas daripada memuatkan kelajuan.

Tengoklah:

 • Liquid Web mempunyai lebih daripada 25,000 pelayan di pusat data teras milik peribadi yang dikendalikan
 • Pusat data mempunyai penyejukan, rangkaian, dan daya yang berlebihan untuk memastikan waktu dan kelajuan
 • Sambungan lebar jalur Tier-1 meminimumkan kependaman dan sambungan pantas ke semua titik internet global
 • Pakar memantau prestasi rangkaian 24/7/365
 • Anda akan mendapat penyelesaian pengoptimuman gambar bawaan dengan pakej hosting anda untuk digunakan di laman web anda
 • HTTP / 2 tersedia, yang bukan sahaja meningkatkan kelajuan dan prestasi laman web, tetapi membantu keselamatan laman web

Terakhir, Liquid Web menyokong PHP 7. Dan itu adalah perkara yang baik juga kerana PHP 7.0 tidak lagi disokong, PHP 7.1 hanya pada jadual pembaikan keselamatan, dan PHP 7.2 akan segera diikuti pada akhir tahun 2019.

Selain itu, PHP 7.4 dijangka akan dikeluarkan pada bulan November 2019. Oleh itu, mana-mana hos web yang tidak menyokong PHP 7 tidak memperhatikan kelajuan dan prestasi laman web anda.

4. Hosting WordPress terpantas

Web Cecair telah direkayasa salah satu platform hosting WordPress terbaik di luar sana untuk menjadikan hosting menjadi sederhana supaya anda dapat menumpukan perhatian untuk mengembangkan laman web anda. Hosting WordPress mereka yang dikendalikan sepenuhnya adalah penyelesaian lengkap dan merupakan pilihan terbaik untuk laman WordPress yang kritikal untuk misi.

Setiap rancangan dilengkapi dengan plugin pra-pemasangan, kemas kini automatik, pementasan laman web, sandaran setiap malam, penyegerakan iThemes, iThemes Security Pro, sijil SSL percuma, dan ciri tambahan yang sesuai dengan setiap jenis laman web.

Ruang hosting WordPress yang diuruskan telah meletup dalam beberapa tahun kebelakangan ini, apa yang menjadikan perkhidmatan hosting WordPress anda yang dikendalikan berbeza dan lebih baik?

“Tawaran WordPress Terurus kami dibuat dengan mempertimbangkan keperluan keperluan pemaju WordPress moden. WordPress tidak lagi hanya untuk laman blog dan kandungan — banyak laman WordPress adalah aplikasi berkuasa penuh, dan memerlukan sumber untuk berjalan seperti itu. Penawaran WordPress Terurus kami tidak bergantung pada cache untuk memastikan kelajuan tertinggi, sebaliknya, kami telah membina seluruh platform yang fokus pada permintaan serentak.

Dolar demi dolar, Liquid Web menawarkan bilangan pekerja PHP tertinggi dengan harga terendah berbanding pertandingan yang lain. Laman keahlian, papan pesanan, dan kedai e-dagang akan melihat peningkatan dramatik ketika beralih ke Liquid Web.

Semua pelanggan WordPress Terurus mempunyai jaminan respons sokongan 59 saat kami untuk permintaan sokongan yang berkaitan dengan pelayan dan WordPress, dan melalui hubungan Liquid Web dengan iThemes, semua rancangan WordPress Terurus termasuk iThemes Security Pro. Untuk agensi, freelancer, dan orang lain yang membina banyak laman WordPress, tawaran WordPress Terurus kami adalah peneraju pasaran yang bernilai. “
logo web cecair
Christie Chirinos – Pengurus Produk WooCommerce di Liquid Web

Platform WordPress yang dikendalikan mereka telah dibina khas dari bawah ke atas untuk memberikan kepantasan dan kebolehpercayaan. Platform mereka tidak bergantung pada cache untuk memastikan kelajuan tertinggi, sebaliknya, ia difokuskan permintaan serentak dan bilangan pekerja PHP yang tinggi untuk memastikan anda mempunyai perkhidmatan terpantas, paling stabil, dan paling selamat untuk laman web WordPress anda.

hosting wordpress yang diuruskan sepenuhnya

 • Tanpa bayaran berlebihan, had lalu lintas, atau paparan halaman yang diukur
 • Kemas kini pemalam automatik dengan perbandingan visual
 • Tiada sekatan pada plugin yang dapat digunakan (tidak seperti WP Engine dan Kinsta)
 • Plugin pengoptimuman gambar percuma yang meningkatkan kelajuan halaman
 • Kemas kini pemalam setiap malam diuji dalam persekitaran pementasan (mengapa tidak lebih banyak hos web melakukan ini?)
 • Penyegerakan iThemes dan iThemes Security Pro
 • Migrasi laman web percuma di mana seluruh pasukan berdedikasi untuk membantu anda memindahkan data anda dari hos semasa anda.
 • Jaminan terkemuka di industri yang disokong oleh jaminan 100% masa pakai tanpa bimbang. 100% masa kerja atau mereka akan memberi kredit 10X jumlahnya.
 • Akses pelayan penuh dan alat Pembangun (SSH, Git, dan WP-CLI)
 • Sijil SSL percuma
 • Laman web pementasan
 • 24/7/365 telefon, e-mel, dan sokongan sembang langsung

The papan pemuka WordPress terurus, mempunyai semua ciri dan konfigurasi penting:

papan pemuka wordpress terurus

Hosting WP terurus disertakan dengan iThemes Security Pro percuma:

pro keselamatan percuma

Pelan hosting WordPress bermula dari $ 19 sebulan tanpa bayaran tersembunyi dan anda tidak akan terkunci dalam sebarang kontrak.

5. Hosting WooCommerce yang dikhaskan

WooCommerce adalah platform e-dagang yang paling banyak digunakan dan Web Cecair mendakwa mereka telah membina penyelesaian pertama dalam satu untuk WooCommerce, yang menyaingi penyelesaian seperti Shopify.

perbandingan hosting woocommerce

Ia lebih daripada sekadar plugin WordPress + WooCommerce. Hosting WooCommerce yang dikendalikan mereka adalah sangat pantas dan boleh dipercayai kerana platform telah dioptimumkan untuk mengurangkan beban pertanyaan sebanyak 95%.

Apa yang menjadikan hosting WooCommerce yang dikendalikan anda berbeza daripada hosting WooCommerce yang ditawarkan oleh pertandingan?

“Web Cecair mencipta konsep hosting WooCommerce Terurus. Tidak seperti pertandingan, hosting Liquid Web’s Managed WooCommerce jauh lebih banyak daripada WooCommerce yang dipasang pada rancangan WordPress Terurus. Pertama, Liquid Web membuat plugin Custom Order Tables, plugin WooSimple, dan beberapa plugin lain yang meningkatkan kelajuan laman web dengan mengurangkan beban pertanyaan WooCommerce sebanyak 85%, menyederhanakan halaman produk, dan menambahkan ciri kaya ke WooCommerce, dan menambahkannya ke setiap rancangan.

Di samping itu, kami mempunyai Pakar WooCommerce mengenai kakitangan yang akan melihat kedai WooCommerce yang masuk di platform dan membuat cadangan lebih lanjut untuk meningkatkan prestasi. Ini bermaksud bahawa kedai WooCommerce akan melihat peningkatan yang dramatik ketika beralih ke Web Cecair. Kemudian, pelanggan WooCommerce Terurus dapat memanfaatkan perkongsian produk yang kami rundingkan dengan beberapa pengarang tema dan plugin WooCommerce yang paling popular untuk memanfaatkan ciri seperti pemprosesan pembayaran tanpa bayaran, pemulihan troli terbengkalai, analisis lanjutan, pemasaran gabungan, dan banyak lagi , tanpa kos tambahan — nilai $ 6.000 / tahun.

Dan, tentu saja, pelanggan WooCommerce Terurus kami mempunyai jaminan sokongan 59 saat untuk permintaan sokongan yang berkaitan dengan pelayan, WordPress, dan WooCommerce. Ia sangat luar biasa. “
logo web cecair
Christie Chirinos – Pengurus Produk WooCommerce di Liquid Web

Hosting WooCommerce yang dikendalikan oleh Liquid Web dilengkapi dengan ciri-ciri berikut:

 • Jadual untuk menyimpan data pesanan untuk mengurangkan beban pertanyaan sebanyak 95%
 • Perkhidmatan e-mel troli terbengkalai, e-mel disesuaikan dengan pautan satu klik kembali ke troli yang ditinggalkan dan kawalan penjadualan.
 • 20+ ujian prestasi yang boleh anda jalankan untuk mempersiapkan kenaikan lalu lintas
 • Sokongan untuk kedai fizikal, digital, dropshipping, dan pasar
 • Penghijrahan laman web “White Glove” percuma
 • Pembina halaman terbina dalam (Beaver Builder) untuk pembuatan laman web yang mudah
 • Tema Astra yang dibungkus awal, yang dioptimumkan untuk kedai dalam talian
 • Pengoptimuman mudah alih
 • Sijil SSL percuma & Keselamatan Pro iThemes
 • Kemas kini pemalam automatik tanpa bimbang dengan perbandingan visual
 • Lebih daripada $ 150 / bulan dalam kumpulan perisian dan alat percuma

WooCommerce Terurus dari Liquid Web merangkumi yang berikut kumpulan yang percuma dengan semua rancangan:

 • BeaverBuilder – pemalam pembangun halaman premium (bernilai $ 99 / tahun)
 • IkonWP – SEMUA plugin WooCommerce premium mereka (bernilai $ 200 + / tahun)
 • Kesesakan – plugin troli yang ditinggalkan premium (bernilai $ 850 / tahun)
 • GabunganWP – plugin pengurusan sekutu premium (bernilai $ 99 / bln)
 • GlewAnalytics – analisis e-dagang (bernilai $ 199 / bln

Pelan Pemula WooCommerce bermula hanya pada $ 19 sebulan, tanpa bayaran tersembunyi dan anda tidak pernah terjebak dalam kontrak. Anda boleh meningkatkan atau membatalkannya pada bila-bila masa untuk memenuhi keperluan anda.

Pelan prestasi lebih tinggi Web Cecair (Standard, Plus, Pro, & Enterprise) disertakan bersama Glew.io. Glew.io (bernilai $ 199 + sebulan) adalah perisian analisis dan pelaporan utama untuk pemasar e-dagang, yang membolehkan anda melakukannya lihat semua analisis di laman web anda dan memasarkan seperti syarikat berjuta-juta dolar raksasa. Sebagai contoh, bayangkan dapat membahagikan pelanggan anda dalam kumpulan seperti “pelanggan yang menghabiskan $ 500 + tetapi belum kembali dalam 6 bulan terakhir” atau “pelanggan VIP yang menghabiskan lebih dari $ 1,000 tahun ini” semuanya dengan satu klik pada butang.

6. Sokongan Premium, Termasuk Manusia yang Mesra

Sokongan Web cecair

Salah satu perkara paling kemas mengenai Liquid Web adalah apa yang saya sebut sebagai Jaminan Sokongan “59”.

Sebagai cara untuk membuktikan kepada anda bahawa anda penting sebagai pelanggan Web Cecair, Liquid Web menawarkan 59 jaminan sokongan berikut:

Jaminan 59 saat / minit

 • Tindak Balas Permulaan Meja Bantuan: bila-bila masa anda menghantar tiket masalah menggunakan sistem meja bantuan, anda akan mendapat respons daripada juruteknik dalam masa 30 minit. Sekiranya Web Cecair tidak bertindak balas dalam masa 59 minit, anda akan dikreditkan 10 kali jumlah masa melebihi komitmen SLA. Dengan kata lain, jika tiket anda melebihi 1 jam melebihi jaminan sokongan 59 minit, anda akan menerima kredit hosting selama 10 jam.
 • Masa Jawapan Telefon: ejen sokongan langsung akan menjawab panggilan telefon anda dalam masa 59 saat dari masa anda memilih jabatan yang ingin anda hubungi. Sekiranya tidak, anda akan menerima kredit hosting sebanyak 10 kali dari jumlah masa yang melepasi jaminan.
 • Masa Respons Awal Sembang Langsung: wakil sokongan sembang langsung akan menjawab sembang anda dalam masa 59 saat setelah memilih bahagian pilihan anda dan mengisi soalan tinjauan pra-sembang. Sekali lagi, jika Liquid Web gagal memenuhi jaminan 59 saat, anda akan menerima kredit hosting 10 kali ke akaun anda.

Ingat juga, sokongan Liquid tersedia 24/7/365, jadi anda tidak perlu bimbang untuk menghubungi pertolongan ketika anda sangat memerlukannya.

Web Cecair juga mempunyai blog, Pangkalan Pengetahuan, Pusat Sumber WooCommerce, hab kandungan (membahas kandungan menjadi kategori jenis hosting), podcast pemilik kedai e-dagang (disebut Pembangun Kedai), webinar (dapat diakses bila-bila masa), dan barisan acara bagi mereka yang berminat menghadiri acara komuniti WordPress.

Perlu lebih banyak pertolongan? Hubungi perunding peribadi anda atau pengurus akaun Web Cecair dan tanya!

7. Jaminan Masa Kuasa dan Rangkaian 100%

Liquid Web bergabung dengan beberapa syarikat web hosting di luar sana yang menawarkan jaminan masa operasi 100%. Dengan kata lain, ia menjanjikan bahawa semua peranti penghala utama dalam rangkaian Web Cecair akan dapat dicapai dari internet global sepanjang masa.

Jaminan 100% rangkaian dan masa operasi

Sudah tentu, terdapat beberapa pengecualian:

 • Penyelenggaraan rangkaian, perkakasan, atau perisian yang dijadualkan
 • Serangan berbahaya (seperti serangan DDoS utama)
 • Tindakan undang-undang yang diambil terhadap laman web atau syarikat anda
 • Isu CPanel

Walaupun 100% masa kerja tidak dapat dicapai selama-lamanya, Liquid Web melakukan pekerjaan yang sangat baik dengan hampir melakukannya. Sebenarnya, tahun ini Liquid Web telah mengekalkan masa operasi 99,997% yang mengagumkan selama sepuluh bulan.

Sekiranya anda tertanya-tanya, Web Cecair menawarkan Kredit 10 kali ganda untuk jumlah downtime kepada semua pelanggan hosting yang terjejas sekiranya downtime. Dengan kata lain, jika laman web anda ditutup selama 1 jam, anda akan menerima kredit hosting selama 10 jam ke akaun anda.

8. Penghijrahan Laman Percuma

Sama ada pergerakan dalaman dalam Liquid Web atau pemindahan luaran dari host web lain, Liquid Web akan memindahkan laman web anda ke platform hostingnya secara percuma. Dan sekiranya pasukan pakarnya tidak dapat memindahkan laman web anda dengan alasan apa pun, yakinlah bahawa anda akan mendapat sokongan apa pun yang dapat diberikan oleh pasukan anda semasa anda mengusahakannya.

migrasi laman web percuma

Walaupun ini mungkin tidak kelihatan seperti ciri hebat untuk menawarkan pemilik laman web, dan anda mungkin menganggapnya standard dalam industri hosting, percayalah kepada kami apabila kami mengatakannya tidak. Banyak syarikat hosting web memaksa anda untuk memindahkan laman web anda sendiri atau mengenakan bayaran yang besar untuk menolong anda.

Sekiranya anda ingin memindahkan laman WordPress (atau laman web) ke platform hosting WordPress Liquid Web yang diuruskan sendiri, maka anda boleh menggunakan plugin Migrate To Liquid Web WordPress percuma. Plugin menguruskan semuanya, dari menyalin semua data hingga mengubah fail konfigurasi dan mengimportnya ke pelayan Web Cecair.

9. Perlindungan DDoS Percuma

Perkara terakhir yang anda ingin hadapi adalah serangan DDoS yang menjatuhkan laman web anda dan menyebabkan anda kehilangan penjualan atau petunjuk.

perlindungan ddos ​​percuma

Itulah sebabnya Liquid Web menawarkan semua pemilik laman web pilihan untuk mengaktifkannya perkhidmatan CDN Cloudflare percuma (termasuk perlindungan DDoS) di akaun hosting mereka. Perkhidmatan CDN Cloudflare lebih banyak daripada menyampaikan kandungan laman web di seluruh dunia dengan serta-merta menggunakan pelayan di seluruh dunia.

Tetapi sekiranya anda memerlukan penyegaran semula, berikut adalah sebab utama untuk memanfaatkan perkhidmatan CDN CloudFlare percuma:

 • Fail video atau gambar anda yang besar akan melambatkan laman web anda
 • Penggunaan lebar jalur yang besar akan membataskan sumber
 • Banyak lalu lintas tetapi kadar penukaran rendah dapat ditingkatkan dengan penyampaian kandungan yang lebih cepat
 • Tingkatkan usaha SEO anda dengan masa muat yang lebih cepat dan lebih banyak penglibatan pengguna di laman web

Tetapi lebih daripada itu, Cloudflare melindungi laman web anda dan secara automatik menjatuhkan lalu lintas berbahaya untuk mengelakkan serangan DDoS daripada menjatuhkan laman web anda.

Sebenarnya, ia memiliki kemampuan canggih untuk memastikan lalu lintas yang sah membuatnya sampai ke laman web anda, walaupun semasa serangan. Sekiranya laman web anda terlibat dalam serangan DDoS, percayalah bahawa Liquid Web akan memberitahu anda dengan segera.

Mahukan sesuatu yang lebih hebat? Anda sentiasa boleh membeli perkhidmatan DDoS Attack Prevention premium Liquid Web yang akan melakukan perkara berikut:

 • Pantau semua lalu lintas web yang sampai ke laman web anda dalam masa nyata
 • Mengenal pasti serangan secara bijak sebelum ia berlaku dan bertindak balas secara proaktif
 • Gosok dan pisahkan semua lalu lintas berbahaya sebelum mencapai lapisan kritikal infrastruktur anda

Perlindungan DDoS premium bermula pada $ 99 / bulan.

10. Sijil SSL percuma

Sijil SSL sangat bagus untuk melindungi:

 • Bank, kesatuan kredit, atau laman web lain (seperti kedai WooCommerce) yang mengendalikan transaksi kewangan
 • Sambungan ke pelayan web atau e-mel
 • Pemindahan fail (SFTP) dari komputer anda ke pelayan
 • Log masuk aplikasi dalam talian (mana-mana laman web yang dilindungi kata laluan)

Sijil SSL akan menyulitkan data yang dipindahkan antara pelayan host anda dan penyemak imbas pengguna anda sehingga tidak ada yang dapat memintasnya dalam prosesnya. Selain itu, laman web anda tidak akan ditandai oleh Chrome sebagai “Tidak Selamat”.

sijil ssl percuma

nasib baik, Web Cecair menawarkan semua sijil SSL percuma kepada semua pelanggan hosting, yang bagus kerana banyak host web akan mengenakan bayaran tambahan untuk perkhidmatan yang sangat diperlukan ini.

Pelan WooCommerce Terurus dan WordPress Terurus Liquid Web disertakan secara automatik Let’s Encrypt SSL percuma untuk domain utama anda yang telah anda tetapkan di panel kawalan semasa laman web anda disiarkan secara langsung atau jika anda menamakan semula domain utama anda di panel kawalan.

Pelan Hosting

Liquid Web berbeza dengan kebanyakan host web di dalamnya tidak menawarkan hosting bersama (seperti SiteGround dan Bluehost). Mari saya ulangi – Web Cecair tidak menawarkan hosting bersama.

Namun, apa yang ditawarkannya adalah jenis web hosting berikut: pelayan khusus yang dikendalikan, hosting VPS yang dikendalikan, WordPress yang diuruskan dan WooCommerce yang dikendalikan.

Oleh itu, mari kita perhatikan masing-masing sebelum menyelami ciri-ciri yang anda boleh jangkakan semasa anda menggunakan Liquid Web sebagai hos web anda.

Hosting WordPress Terurus

Hosting WordPress Terurus Web Cecair

Perkhidmatan hosting WordPress terurus yang benar-benar menangani semuanya sukar untuk dicapai. Tetapi dengan Web Cecair anda dapat sifar bayaran berlebihan, had lalu lintas, atau paparan halaman yang diukur untuk mula. Ini bermakna anda boleh terus mengembangkan laman web WordPress anda tanpa rasa takut terputus kerana kejayaan anda sendiri.

Ciri Hosting WordPress

Di samping itu, anda akan mendapat ciri berikut dengan hosting WordPress yang dikendalikan:

 • Sokongan PHP 7
 • Kelajuan pantas dengan 10 pekerja PHP
 • Nginx
 • Pengoptimuman imej terbina dalam
 • Penghijrahan laman web percuma dengan waktu henti sifar
 • Kemas kini pemalam setiap malam diuji dalam persekitaran pementasan (mengapa tidak lebih banyak hos web melakukan ini?)
 • Penyegerakan iThemes dan iThemes Security Pro
 • Akses pelayan penuh
 • Sandaran harian automatik (disimpan di luar lokasi selama 30 hari)
 • Alat pembangun (SSH, Git, dan WP-CLI)
 • Sijil SSL percuma
 • Laman web pementasan
 • 24/7/365 telefon, e-mel, dan sokongan sembang langsung

harga hosting wordpress terurus

Rancangan hosting WordPress terurus bermula pada $ 19 / bulan untuk satu laman web

Gunakan kod WHR40VIP dan dapatkan DISKAUN 40% selama 2 bulan pada SEMUA produk hosting!

Hosting WooCommerce Terurus

Web WooCommerce yang Dikendalikan Web Cecair

Liquid Web menawarkan mereka yang mempunyai kedai WooCommerce perkhidmatan hosting WooCommerce yang dikendalikan khusus. Sebagai permulaan, pasukan di Liquid Web memahami bahawa walaupun hosting WordPress yang berkualiti tinggi mungkin tidak menyimpan cache kedai e-dagang anda sebagaimana mestinya. Oleh itu, mereka mengambil keputusan untuk membuat cache laman web anda dengan bijak untuk mendapatkan prestasi maksimum dan pengalaman pengguna yang luar biasa.

Ciri Hosting WooCommerce

Liquid Web memberikan ciri pemilik kedai WooCommerce seperti:

 • Jadual untuk menyimpan data pesanan untuk mengurangkan beban pertanyaan sebanyak 95%
 • Perkhidmatan e-mel kereta terbengkalai Jilt
 • 20+ ujian prestasi yang boleh anda jalankan untuk mempersiapkan kenaikan lalu lintas
 • Sokongan untuk kedai fizikal, digital, dropshipping, dan pasar
 • Penghijrahan laman web “White Glove” percuma
 • Pembina halaman terbina dalam (Beaver Builder) untuk pembuatan laman web yang mudah
 • Tema Astra yang dibungkus awal, yang dioptimumkan untuk kedai dalam talian
 • Pengoptimuman mudah alih
 • Sijil SSL percuma & Keselamatan Pro iThemes
 • Kemas kini pemalam automatik tanpa bimbang dengan perbandingan visual
 • Lebih daripada $ 150 / bulan dalam kumpulan perisian dan alat percuma

harga hosting woocommerce terurus

Pelan hosting WooCommerce terurus bermula pada $ 19 / bulan

Gunakan kod WHR40VIP dan dapatkan DISKAUN 40% selama 2 bulan pada SEMUA produk hosting!

Pelayan Dedikasi Terurus

Pelayan Dedikasi Terurus Web Cecair

Hosting pelayan khusus Liquid Web bermaksud data dan fail laman web anda disimpan di pelayan penyewa tunggal. Anda tidak perlu berkongsi sumber daya, dapat menyesuaikan lingkungan hosting Anda, dan dapat membangun untuk memesan penyelesaian hosting anda menggunakan Linux atau Windows (yang tidak dilakukan oleh setiap host web).

Selain itu, anda akan menikmati ciri seperti:

 • Pemantauan masa nyata
 • 100% jaminan dan masa operasi rangkaian
 • Perlindungan DDoS standard
 • Perkhidmatan CDN CloudFlare
 • Pemacu sandaran
 • Akses root
 • Alamat IP khas
 • Storan SSD bertaraf perniagaan untuk prestasi maksimum

Pelan hosting pelayan khusus bermula pada $ 199 / bulan.

Gunakan kod WHR40VIP dan dapatkan DISKAUN 40% selama 2 bulan pada SEMUA produk hosting!

Hosting VPS Terurus

Hosting VPS Terurus Web Cecair

Hosting VPS terurus mereka mendakwa bahawa itu hosting VPS terurus perkhidmatan lebih pantas daripada AWS atau Rackspace (dua penyelesaian cloud hosting terkemuka dalam industri), Liquid Web menyediakan kebolehpercayaan yang diperlukan oleh pemilik laman web dan ciri keselamatan yang maju sehingga mereka tidak perlu risau.

Plus, hosting VPS dilengkapi dengan kekuatan pelayan khusus dan fleksibiliti hosting awan. Dengan kata lain, sangat bagus bagi mereka yang memerlukan kawalan pelayan khusus, tetapi ingin mengurangkan kos.

Berikut adalah beberapa ciri paling ketara yang anda dapat dengan hosting VPS Web Cecair:

 • Lebar jalur Gigabit
 • Laman web tanpa had
 • Perkhidmatan CDN CloudFlare
 • Alamat IP khas
 • Sandaran tempatan
 • Akses root
 • Firewall bersepadu
 • Perlindungan DDoS
 • Mudah naik atau turun
 • cPanel, Plesk, atau Interworx
 • 100% jaminan dan masa operasi rangkaian

Pelan hosting VPS bermula pada $ 29 / bulan.

Gunakan kod WHR40VIP dan dapatkan DISKAUN 40% selama 2 bulan pada SEMUA produk hosting!

Kelebihan dan Kekurangan Web Cecair

Di sini saya telah menyenaraikan kebaikan dan keburukan perkhidmatan hosting WordPress dan WooCommerce mereka.

Kelebihan Hosting WordPress Terurus:

 • Prestasi tinggi (PHP Workers, SSD, PHP7, HTTP / 2, Let’s Encrypt SSL, dan Nginx)
 • Tiada bayaran berlebihan, atau had pada paparan halaman atau lalu lintas
 • Penyegerakan iThemes percuma (menguruskan beberapa laman WordPress dari satu papan pemuka) dan iThemes Security Pro
 • Plugin pengoptimuman imej berpatutan percuma
 • Tiada larangan tema atau pemalam WordPress
 • Penghijrahan laman web “White-Glove” percuma
 • Jaminan masa aktif 100% dan pampasan murah untuk waktu henti
 • Sokongan 24/7/365 dengan jaminan 59 minit / saat yang luar biasa
 • Pelan permulaan murah dari $ 19 / bulan

Kelebihan Hosting WooCommerce Terurus:

 • Kelajuan dan prestasi WooCommerce dioptimumkan (SSD, PHP7, Let’s Encrypt SSL, HTTP / 2, Nginx, Varnish & Redis Caching)
 • 30 hingga 300 Pekerja PHP untuk menjamin kelajuan yang cepat
 • Paket percuma termasuk: Pemalam pembangun halaman Beaver Builder, Semua pemalam WP Ikon, Troli Jilt Abandoned, WP Afiliasi, dan Analisis Glew
 • Pelan pemula yang berpatutan dari $ 19 / bulan yang WooCommerce tampil sepenuhnya
 • PayPal Percuma & Jalur integrasi pada semua rancangan
 • Penghijrahan laman web “White-Glove” percuma

Kekurangan WordPress dan WooCommerce Terurus:

 • Mahal (tidak ada hosting bersama yang murah; melayani mereka yang memerlukan prestasi, kebolehpercayaan, dan sokongan – dan akan membayarnya)
 • Tanpa hosting e-mel percuma (tambahan premium bermula dari $ 1 / bulan)
 • KAMI & Eropah berpusat; tiada pusat data di Asia Pasifik (namun CDN membantu dengan liputan geografi di wilayah Asia Pasifik)
 • Pakej WooCommerce permulaan bermula pada 15 produk dengan urus niaga tanpa had atau 150 pesanan sebulan
 • Tidak ada jaminan wang dikembalikan – walaupun tidak ada kontrak dan anda boleh membatalkannya pada bila-bila masa

Ringkasan: Adakah Web Cecair Bagus?

semakan web cair

Jadi, adakah Web Cecair ada kebaikannya?

Ya, Web Cecair sangat bagus untuk pemilik laman web yang berkembang pesat dan memerlukan kebolehpercayaan, kelajuan, dan masa kerja yang dijamin setiap masa.

Liquid Web berbeza dengan kebanyakan host web di dalamnya tidak menawarkan hosting bersama. Ini tentu saja bermaksud bahawa harganya akan lebih tinggi.

Sebenarnya, Web Cecair adalah dalam liga mereka sendiri berkaitan dengan jenis web hosting yang ditawarkan kepada pelanggannya. Sebagai gantinya, ia memerlukan pendekatan mewah dan berusaha untuk menonjol di antara industri tepu yang berusaha memberikan perkhidmatan yang sama kepada pemilik laman web.

Liquid Web menjadikan membantu orang menjadi keutamaan dan benar-benar menguruskan laman web anda sesuatu yang dinanti-nantikan. Lagipun, dengan tanda harga yang lebih tinggi daripada kebanyakan hos web, ia harus menawarkan setiap perkhidmatan yang anda perlukan untuk menjalankan laman web yang berjaya (ditambah beberapa!)

Berminat untuk mencuba Liquid Web? Lihat bagaimana Web Cecair dapat membantu laman web anda mencapai potensinya dan terus berkembang melampaui impian paling liar anda.

Gunakan kod WHR40VIP dan anda mendapat DISKAUN 40% selama 2 bulan pada SEMUA produk hosting!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map