Kajian SiteGround

Tapak Tapak dianggap sebagai salah satu syarikat hosting web terbaik di luar sana. Tetapi, bolehkah mereka benar-benar ITU baik? Serius! Baiklah itulah sebenarnya ini Ulasan SiteGround bertujuan untuk mengetahui.


Pergi ke SiteGround.com

Saya akan mengakui bahawa saya agak ragu-ragu pada awalnya, tetapi itu cepat berubah. Sebenarnya, saya memindahkan laman web ini kepada mereka dalam rancangan GrowBig GoGeek mereka.

TL; DR: SiteGround telah menetapkan standard industri baru dalam hal hosting web berprestasi tinggi dan perkhidmatan hosting WordPress. Walaupun mereka mendapat bonus dari harga dan bonus tambahan oleh pesaing seperti Bluehost, SiteGround jauh lebih baik ketika datang ke prestasi dan ciri hosting utama. Sekiranya kelajuan dan keselamatan laman web lebih penting bagi anda, maka anda harus membayar lebih banyak dan menggunakan SiteGround.

Kerana dedikasi mereka terhadap waktu, kelajuan, keselamatan, dan sokongan – sebenarnya adalah hos web yang unggul sekarang! Dan saya bukan satu-satunya yang ❤️ mereka.

SiteGround adalah Kegemaran hosting web # 1 dalam banyak tinjauan / tinjauan mengenai Facebook:

tinjauan facebookLihat tinjauan di Facebook:
www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ www.facebook.com/groups/473644732678477/permalink/1638240322885573/ www.facebook.com/groups/ wphosting / permalink / 1327545844043799 /

Teknologi kelajuan mereka adalah perkara utama yang paling digemari orang. Mereka juga mendapat maklum balas dan penilaian positif mengenai Twitter:

penilaian laman web di twitterUlasan yang sangat positif di Twitter

Dalam tinjauan SiteGround ini, saya akan melihat ciri-ciri terpenting dari SiteGround, bagaimana rancangan harga mereka, dan meneliti kebaikan dan keburukan (kerana tidak 100% sempurna) untuk membantu anda membuat keputusan sebelum anda menandatangani dengan SiteGround untuk laman web, blog atau kedai dalam talian anda.

Laman web ini dihoskan oleh SiteGround dan sejak beberapa bulan terakhir, saya telah memantau dan menganalisis masa operasi, kelajuan dan prestasi keseluruhan untuk melihat sejauh mana prestasi laman web saya dengan mereka. Saya bahkan telah menyediakan laman web ujian menggunakan tema WordPress lalai. Anda boleh melompat terus ke .

Beri saya masa sepuluh minit sahaja, dan saya akan memberikan semua fakta “mesti diketahui” dan saya akan menjawab soalan seperti itu.

 • Berapa kos hosting?
 • Apa perbezaan antara StartUp, GrowBig & GoGeek?
 • Adakah saya boleh memilih lokasi pelayan?
 • Apa kebaikan dan keburukan menggunakannya?
 • Yang merupakan rancangan terbaik untuk laman WordPress?
 • Adakah mereka akan membuat sandaran automatik dari laman web saya?
 • Apa yang mereka lakukan untuk mempercepat laman web saya?
 • Adakah ia disertakan dengan SSD? Bagaimana dengan CDN & SSL?
 • Adakah mereka akan membantu memindahkan laman web saya kepada mereka?
 • Seperti apa plugin SuperCacher mereka untuk WordPress?

Apabila anda selesai membaca ini, anda akan mengetahui sama ada perkhidmatan hosting web yang betul (atau salah) untuk anda gunakan.

SiteGround menawarkan hosting hebat yang dilengkapi dengan ciri-ciri tambahan dan mereka biasanya bukan hos web termurah di luar sana.

Walaupun begitu, harga mereka sekarang sepadan dengan yang paling murah dalam perniagaan (dari $ 3,95 sebulan, turun dari $ 11,95 sebulan).

Dengan mengklik pautan ini, anda hanya boleh menghoskan laman web anda $ 3.95 sebulan (turun dari $ 11.95 sebulan).

Contents

Ulasan SiteGround ini akan merangkumi:

1. Ciri-ciri utama

Di sini saya akan membahas dan apa yang disediakan oleh perkhidmatan hosting web SG.

2. Senarai kebaikan & keburukan

Di sini saya akan melihat lebih terperinci dan merangkumi apa (atau melompat terus ke atau).

3. Pelan hosting & harga

Di sini saya akan bahas dan apa ciri-ciri untuk setiap rancangan.

4. Adakah saya Mengesyorkan SiteGround?

Inilah tempat saya memberitahu saya jika saya mengesyorkannya, atau jika anda lebih baik mendaftar dengan pesaing.

Semasa anda membuat laman web, terutamanya yang akan berfungsi sebagai sumber pendapatan, anda perlu tahu bahawa anda boleh bergantung pada host anda untuk memberikan perkhidmatan dan sokongan yang sangat baik.

Sekiranya laman web anda tidak berfungsi atau mempunyai gangguan teknikal yang mempengaruhi pengalaman pengguna, anda akan kehilangan wang. Yang bukan Bueno!

Oleh itu, mari kita bincangkan mengenai SiteGround. Apa yang menjadikan mereka istimewa? Mengapa begitu banyak orang memarahi mereka?

#Fakta menarik

Hosting WordPress adalah kumpulan Facebook tertutup dengan hampir 7,000 ahli khusus untuk hosting WordPress.

Setiap tahun ahli diminta untuk memilih hos web kegemaran mereka. Bolehkah anda meneka host web WordPress mana yang mendapat undian terbanyak?

Betul betul. SiteGround telah terpilih sebagai hos WordPress # 1 selama dua tahun berturut-turut sekarang (# 1 pada pungutan suara 2017 dan # 1 pada pungutan suara 2016)

pengundian facebookKumpulan Facebook WPhosting

Ulasan SiteGround ini (kemas kini 2020) akan membincangkan ciri utama SG dan membincangkan mengapa anda harus mempertimbangkan untuk menggunakannya untuk keperluan hosting anda.

Sebelum saya membuat tinjauan di sini, saya akan memberikan ringkasan ringkas mengenai apa itu SiteGround dan apa yang mereka tawarkan.

Mengenai SiteGround

 • SiteGround ditubuhkan di 2004 dan ibu pejabatnya terletak di Sofia, Bulgaria.
 • Mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan hosting; dari hosting bersama, hosting awan, hosting WordPress, VPS, hosting penjual semula, ke pelayan khusus dan hosting perusahaan.
 • Semua rancangan disertakan hosting WordPress yang diuruskan.
 • Merupakan rakan kongsi rasmi WordPress.org
 • Percuma Pemacu SSD termasuk dalam semua rancangan hosting bersama.
 • Pelayan dikuasakan oleh Google Cloud, PHP7, HTTP / 2 dan NGINX + caching
 • Semua pelanggan mendapat percuma Sijil SSL (Mari Sulitkan) dan CDF CloudFlare.
 • Ada Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.
 • Laman web rasmi: www.siteground.com

Sekarang mari kita selidiki tinjauan ..

Ciri-ciri utama

Mereka mempunyai banyak ciri hebat, tetapi ada empat ciri utama yang benar-benar membezakannya daripada host web lain di luar sana.

Ini membantu menjelaskan mengapa SiteGround disyorkan oleh WordPress, Joomla dan Drupal, dan mengapa ia mendapat sokongan pengguna yang bersemangat dan ulasan pelanggan yang hebat.

disyorkan oleh wordpress, joomla dan drupalHost web yang disyorkan oleh WordPress, Joomla dan Drupal

Kelajuan Pelayan

Ketika membuat laman web mesra pengguna, salah satu masalah yang paling penting adalah kepantasan.

Setelah saya memindahkan laman web ini kepada mereka, saya segera mempunyai laman web pemuatan yang jauh lebih pantas.

Untuk menguji ini, saya menggunakan Byte Check, alat yang mengukur masa hingga bait pertama (TTFB). Dengan kata lain, ia mengukur tindak balas pelayan web.

Hasilnya tidak kurang hebatnya. Sebenarnya, masa beranda saya ke bait pertama pergi dari 2.3 saat hingga 0.2 saat setelah saya bertukar.

ujian bytecheck sebelum dan selepas

Dengan menggunakan GTmetrix, masa memuatkan halaman utama saya berlalu dari 6.9 saat hingga 1.6 saat setelah saya memindahkan laman web saya. Itulah masa memuatkan 5.3 saat lebih pantas!

gtmetrix sebelum dan selepas

Kelajuan memuatkan halaman utama saya menggunakan Pingdom pergi dari 4.96 saat turun ke 581 milisaat setelah saya melintasi. Itu sangat mengagumkan!

pingdom sebelum dan selepas

Tapak yang dimuat dengan perlahan tidak mungkin akan naik ke puncak dalam ceruk mana pun.

kelajuan pelayan

Kenapa? Kerana pengguna web terkenal tidak sabar. Sebenarnya, kajian menunjukkan bahawa jika halaman belum dimuat dalam tiga saat, pengguna cenderung untuk pergi mencari sesuatu yang lebih cepat – dan semakin lama penantiannya, semakin banyak orang yang anda akan kehilangan.

Hasilnya, SiteGround memandang serius kelajuan laman web. Dan pembangun pakar mereka selalu mengusahakan teknologi baru untuk membantu meningkatkan masa muat laman web – dan ini menunjukkan.

teknologi kelajuan

Berikut adalah beberapa teknologi khusus yang mereka gunakan untuk menjamin masa pemuatan yang cepat kepada pelanggan mereka:

 • Infrastruktur SiteGround dikuasakan oleh Awan Google dengan storan berterusan SSD dan rangkaian ultra pantas.
 • Pemacu Keadaan Pepejal (SSD) hingga seribu kali lebih pantas daripada pemacu biasa. Semua pangkalan data dan laman web yang dihoskan oleh SiteGround menggunakan SSD untuk penyimpanan.
 • Teknologi pelayan web NGINX membantu mempercepat masa memuatkan kandungan statik di laman web anda. Semua laman web pelanggan SG mendapat keuntungan dari teknologi pelayan web NGINX.
 • Caching web memainkan peranan penting dalam memuatkan kandungan dinamik dari laman web anda. Mereka telah membina mekanisme cache mereka sendiri, SuperCacher, yang bergantung pada proksi terbalik NGINX. Hasilnya adalah memuatkan kandungan dinamik dengan lebih pantas dan pengoptimuman kelajuan laman web yang lebih baik.
 • Percuma Rangkaian Penghantaran Kandungan (CDN) dan HTTP / 2 dan PHP7 pelayan yang diaktifkan membantu mempercepat masa pemuatan di seluruh dunia dengan menjadikan kandungan anda lebih mudah diakses.
 • Merupakan hos web pertama yang dilancarkan PHP 7.3 (24 Oktober 2018)

Sebagai tambahan kepada semua perkara di atas, mereka melakukan kemas kini secara berkala pada teknologi mereka untuk memastikan bahawa laman web yang mereka host tidak ketinggalan kerana mereka tidak mengikuti perubahan teknologi. Hasilnya adalah masa pemuatan terpantas yang ada.

Keselamatan

Seolah-olah hampir tidak ada hari berlalu tanpa berita mengenai pelanggaran keselamatan baru dalam talian. Individu, syarikat, dan juga entiti kerajaan telah menjadi mangsa.

Sebenarnya, keselamatan menjadi perhatian utama bagi sesiapa sahaja yang memiliki laman web.

ciri-ciri keselamatan

SiteGround menawarkan beberapa keselamatan yang boleh dipercayai. Anda masih perlu melakukan peranan anda dalam menjaga keselamatan laman web anda, tetapi berikut adalah beberapa ciri keselamatan yang menjadikannya unik.

 • Pengasingan laman web memastikan bahawa laman web anda tidak terjejas secara negatif sekiranya terdapat pelanggaran keselamatan salah satu laman web lain di pelayan anda. Anggaplah seperti firewall hosting yang melindungi laman web anda daripada penggodam.
 • Semua pelayan mereka menyokong Teknologi HTTP / 2, yang merupakan pilihan paling selamat yang ada. Banyak host web ketinggalan di kawasan ini, tetapi tidak SG.
 • Semua pelanggan mereka mendapat faedah dari mereka firewall aplikasi web (WAF), yang melindungi daripada pelanggaran keselamatan dan dikemas kini secara berkala.
 • Tambalan proaktif dihantar ke semua pelanggan apabila ancaman baru muncul.

Mereka juga berjalan secara berkala imbasan virus dan perisian hasad di laman web anda dan hantar laporan untuk memberitahu anda tentang hasilnya, sehingga anda selalu mengetahui apa yang berlaku dengan laman web anda. Itulah salah satu perkara yang disukai pengguna mengenai perkhidmatan hosting web mereka.

Pada tahun 2018, SiteGround sangat berjaya menjaga keselamatan laman web pelanggan. Mereka membalas ancaman 3 kali lebih banyak berbanding tahun lalu. Secara statistik, mereka:

 • Menulis 250 peraturan firewall khusus baru
 • Menambah 125 modul kernel livepatch
 • Mengurangkan 186 serangan DDOS
 • Menghentikan 7 juta serangan brute-force
 • Menghentikan permintaan bot buruk 160 juta ke laman web pelanggan
 • setiap hari dengan penyelesaian AI anti-bot mereka

Sokongan pengguna

Perkhidmatan hosting boleh mempunyai teknologi canggih dan keselamatan yang baik, tetapi bagi kebanyakan orang, perkara yang berlaku apabila perkara yang tidak betul yang paling penting.

tweet pelanggan

SG adalah syarikat yang membanggakan sokongan pelanggan. Mereka menjadikan perkhidmatan pelanggan sebagai keutamaan dan itu ditunjukkan dalam ulasan mereka dan melalui kesetiaan pelanggan mereka.

sokongan pengguna

Kenyataannya adalah bahawa masa tindak balas mereka meninggalkan pesaing mereka dalam debu.

Pesaing terdekat mereka mempunyai masa respons rata-rata untuk tiket sokongan 44 minit – tetapi masa respons SiteGround hanya lapan minit.

Mereka menawarkan tiga cara untuk mendapatkan sokongan:

 • Sistem sembang langsung akan memberi anda balasan segera dan tersedia 24 jam sehari
 • Begitu juga, sokongan telefon dikendalikan sepanjang masa dan akan memberi anda jawapan segera
 • Dengan menghantar tiket, anda akan mendapat balasan dalam masa kurang dari 10 minit – dan masa respons ini adalah lebih sedikit jika anda telah membayar salah satu perkhidmatan keutamaan mereka

Daripada menunggu berjam-jam (atau bahkan berhari-hari) untuk mendapatkan bantuan dengan laman web anda, anda boleh bergantung pada host web ini untuk memberi anda respons tepat pada masanya. Sudah tentu, ini bermaksud anda boleh memberikan perkhidmatan terbaik yang sama kepada pengguna laman web anda.

Hosting WordPress SiteGround

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya, WordPress adalah CMS yang paling popular di dunia. Selain memberi kuasa hanya di bawah 30% 33% dari semua laman web Internet, ia juga bertanggung jawab untuk menyampaikan sebanyak 60% kandungan web di seluruh dunia.

pemasangan wordpress automatik

Itulah sebabnya dengan SiteGround, anda dapat hosting WordPress yang diuruskan dengan semua rancangan hosting, bersama dengan banyak ciri hebat:

alat hosting wordpress yang dikendalikan laman web

Berikut adalah beberapa ciri berkaitan WordPress terbaiknya:

 • Semua rancangan dilengkapi dengan hosting WordPress yang diuruskan sepenuhnya.
 • Kemas kini WordPress berkala dan automatik memastikan bahawa anda akan sentiasa mendapat versi WordPress terkini. Pilihan ini termasuk dalam semua rancangan.

hosting wordpress terurus

 • Kemas kini automatik plugin WordPress yang dipasang juga tersedia pada semua rancangan.
 • Pasukan ini mengawasi kerentanan WordPress dan menulis kemas kini WAF firewall untuk melindungi anda daripada mereka.
 • Teknologi kelajuan mereka, yang diperincikan di atas, secara khusus ditujukan untuk membantu memuat turun laman WordPress secepat mungkin.

Anda juga dapat memanfaatkan plugin SuperCacher eksklusif mereka, yang merupakan plugin caching bawaan yang meningkatkan jumlah klik yang dapat ditangani oleh laman web anda. Ini bermakna laman web anda akan dimuat lebih cepat, walaupun anda mengalami kemasukan lalu lintas laman web yang tidak dijangka.

supercacher tapak web

Perlu diingat bahawa rancangan StartUp hanya dilengkapi dengan caching statik dan datang dengan cache statik, dinamik dan Memcache.

Berikut adalah penjelasan mengenai perbezaannya.

Walaupun WordPress adalah fokus utama mereka – yang masuk akal, memandangkan dominasi WordPress di pasaran – mereka juga merupakan rakan yang disyorkan untuk kedua-dua sistem pengurusan kandungan Joomla dan Drupal.

Ciri-ciri yang disenaraikan di atas menjadikan mereka kegemaran kedua-dua individu dan syarikat yang mahukan jaminan 99,000% masa operasi, pemuatan laman web yang cepat, keselamatan terkini, dan perkhidmatan pelanggan terkemuka.

Beban Masa & Ujian Masa

Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, saya mempunyai memantau dan menganalisis masa operasi, kelajuan dan prestasi keseluruhan dari laman web ujian saya yang dihoskan di SG.

Laman ujian saya mempunyai waktu operasi rata-rata 99.99%, iaitu 0.2% lebih baik daripada standard industri 99.79%, itulah yang mereka janjikan kepada pelanggan mereka, dan rata-rata masa memuat halaman kurang dari 1 saat.

 • Waktu operasi purata Januari 2018: 100% – masa memuatkan halaman rata-rata: 750 ms
 • Waktu operasi purata Februari 2018: 99.99% – masa memuatkan halaman rata-rata: 730 ms
 • Purata waktu operasi Mac 2018: 100% – masa memuatkan halaman rata-rata: 760 ms
 • Waktu operasi purata April 2018: 100% – masa memuatkan halaman rata-rata: 720 ms
 • Waktu operasi purata Mei 2018: 100% – masa memuatkan halaman rata-rata: 700 ms
 • Waktu operasi purata Jun 2018: 99.99% – masa memuatkan halaman rata-rata: 790 ms
 • Waktu operasi purata Julai 2018: 100% – masa memuatkan halaman rata-rata: 705 ms
 • Waktu operasi purata Ogos 2018: 100% – masa memuatkan halaman rata-rata: 815 ms
 • Waktu operasi purata September 2018: 99% – masa memuatkan halaman rata-rata: 700 ms
 • Waktu operasi purata Oktober 2018: 100% – masa memuatkan halaman rata-rata: 780 ms
 • Waktu operasi purata November 2018: 99.95% – masa memuatkan halaman rata-rata: 830 ms
 • Waktu operasi purata Disember 2018: 100% – masa memuatkan halaman rata-rata: 790 ms
 • Waktu operasi purata Januari 2019: 100% – masa memuatkan halaman rata-rata: 720 ms

Kebaikan dan Keburukan SiteGround

Ciri-ciri yang mereka tawarkan kepada pelanggan hosting web mereka sangat mengagumkan, tetapi merangkumi aspek teknikal perkhidmatan mereka tidak benar-benar memberi anda idea tentang apa yang dapat dilakukan oleh SiteGround untuk anda pada tahap praktikal.

Dengan ini, mari kita lihat beberapa kebaikan dan keburukan dunia nyata menggunakan syarikat hosting ini. Seperti yang akan anda lihat, terdapat lebih banyak kebaikan daripada keburukan – yang tidak menghairankan memandangkan komitmen mereka untuk cemerlang.

Kelebihan SiteGround

Kelebihan menggunakan SiteGround untuk menjadi tuan rumah laman web anda tidak dapat dinafikan. Ini adalah syarikat yang berbangga dengan perkhidmatan terbaik – dan ini menunjukkan.

Jaminan Masa Laluan SiteGround

Sekiranya anda telah meluangkan masa untuk membeli web host, anda sudah biasa dengan pentingnya waktu operasi. Peratusan waktu operasi syarikat hosting memberitahu anda seberapa sering, rata-rata, anda dapat menjangkakan laman web anda “tidak aktif” atau tidak tersedia.

waktu rehat

Tidak mungkin bagi mana-mana perkhidmatan hosting untuk menuntut waktu operasi 100% kerana terdapat terlalu banyak pemboleh ubah yang dimainkan untuk memastikan bahawa tidak akan ada waktu henti. Walau bagaimanapun, mereka melakukannya menjamin masa operasi 99.99%.

Itu mengagumkan oleh apa sahaja standard, dan mereka mengikutinya. Mereka menggunakan perisian pemantauan yang segera memberi tahu mereka ketika terjadi gangguan dan bekerja dengan cepat untuk menyelesaikan masalah apa pun.

Untuk meletakkan ini dalam perspektif, 99.99% waktu operasi bermaksud bahawa laman web anda mungkin tidak beroperasi selama lebih dari empat jam dalam tempoh enam bulan.

Peratusan masa bekerja mereka sungguh mengagumkan. Rata-rata keseluruhan mereka adalah 99,99% waktu operasi, dan melihat laman web mereka pada bulan April 2017 mendedahkan:

 • Waktu operasi purata bulanan selama 30 hari terakhir sebanyak 99.999%
 • Waktu operasi purata tahunan selama 365 hari terakhir sebanyak 99.996%

Dari segi praktikal, pelanggan mereka tidak perlu risau laman web mereka tidak tersedia.

Masa Beban SiteGround

Saya sudah bercakap mengenai teknologi kelajuan yang mereka gunakan untuk meminimumkan masa memuatkan untuk laman WordPress, tetapi apa maksudnya dari segi praktikal?

tweet

Sebelumnya, saya menyebut bahawa kebanyakan pengguna Internet akan memberikan laman web tiga saat untuk dimuatkan sebelum mereka mempertimbangkan untuk menavigasi. Itu tidak banyak masa, jadi jika anda ingin mengekalkan pelawat laman web anda, masa muat anda perlu sangat cepat.

memuatkan masa dan prestasi pelayan

Laman web yang dihoskan di SiteGround mempunyai masa muat rata-rata 1.3 saat setiap halaman. Itu sangat pantas dan ini menunjukkan kecekapan teknologi kelajuan yang digunakan syarikat.

Masa Respons Pelayan SiteGround

Pro lain yang jelas adalah bahawa ia sangat masa tindak balas pelayan yang pantas. Masa tindak balas pelayan adalah ukuran berapa lama masa yang diperlukan pelayan untuk menyampaikan semua elemen laman web anda ke penyemak imbas pengguna.

SiteGround mempunyai masa tindak balas pelayan yang sangat pantas rata-rata sekitar 190 milisaat dalam jangka masa enam bulan. Ini bermakna bahawa di mana sahaja data anda disimpan, maklumat di laman web anda – data statik dan data dinamik – dapat dihantar ke penyemak imbas pengguna hampir seketika.

Mengapa perkara ini berlaku? Sekali lagi, ia mempunyai kaitan dengan pengalaman pengguna. Anda mahu orang yang mengunjungi laman web anda mempunyai sedikit masa untuk mempertimbangkan untuk pergi. Apabila pelayan anda bertindak balas dengan cepat, seperti pelayan mereka, pengguna anda kemungkinan akan terus berada di laman web anda.

Pusat Data Berbilang

Sebahagian daripada sebab masa tindak balas pelayan mereka begitu pantas adalah kerana mereka menawarkan akses kepada pelanggan mereka pelbagai pusat data terletak di lokasi strategik di seluruh dunia.

Semasa anda mendaftar anda diberi pilihan untuk memilih lokasi pelayan pilihan anda.

pusat data

Walaupun kecepatan penghantaran data secara keseluruhan telah meningkat selama bertahun-tahun, jarak fizikal antara pengguna dan pelayan dapat mempengaruhi masa pemuatan.

Untuk mengatasi masalah tersebut, mereka memiliki pusat data di:

 • Amsterdam
 • Chicago
 • London
 • Milan
 • Singapura

Semasa anda mendaftar untuk perkhidmatan hosting, anda berpeluang memilih tempat anda mahu data anda disimpan.

Sandaran Harian Percuma

Anda tahu betapa pentingnya sandarkan data di laman web anda. Sekiranya tidak, anda berisiko kehilangan data statik dan data dinamik, sebahagiannya mungkin tidak dapat diganti.

keselamatan

Sekiranya anda menyiapkan laman web anda dengan SG, anda perlu memastikan sistem sandaran tetap ada, sekiranya berlaku sesuatu di laman web anda. Walau bagaimanapun, sekiranya sandaran anda gagal, mereka telah anda lindungi.

Mereka membuat persembahan sandaran harian dari semua laman web pelanggan mereka sehingga sekiranya sandaran anda gagal atau anda perlu menuntut kembali data anda dengan alasan tertentu, anda boleh menghubungi khidmat pelanggan dan mendapatkan apa yang anda perlukan.

Anda mendapatkan salinan sandaran harian percuma (hanya satu sandaran setiap hari di) laman web anda dan juga sandaran dan pemulihan laman web perkhidmatan (jika anda mendaftar untuk).

ciri sandaran

Membuat sandaran hosting adalah seperti insurans laman web. Kesalahan pengguna, peretasan, fail yang dihapus, atau kemas kini laman web salah, semuanya dapat diselesaikan dengan serta-merta dengan pemulihan sandaran.

 • Lihat dan urus sandaran dengan mudah dengan alat sandaran 1 klik yang mudah digunakan
 • Buat dan pulihkan sandaran laman web dengan cepat dan mudah dengan satu klik
 • Elakkan kehilangan data kerana kesilapan laman web
 • Bereksperimen dengan kemas kini laman web yang boleh dibuat asal

Alat pemulihan sandaran 1-klik di cpanel

Anda boleh membuat dan memulihkan sandaran dengan serta-merta dengan menggunakan alat pemulihan sandaran 1 klik di cPanel yang mudah digunakan.

Ketelusan

Adalah wajar jika syarikat yang anda beli bersikap telus mengenai apa yang mereka buat dan bagaimana mereka melakukannya. Ini sangat penting apabila anda akan mempercayai syarikat dengan semua kandungan di laman web anda.

Mereka mempunyai, sebahagian besarnya, rekod yang baik dengan ketelusan. Apabila anda melayari laman web mereka, anda akan melihat bahawa mereka memaparkan kedua-dua laman web tersebut peratusan masa upah bulanan dan peratusan waktu operasi tahunan mereka supaya anda dapat melihat prestasi laman web mereka.

Mereka juga menyediakan – secara percuma – Alamat IP semua pusat data mereka. Mengapa perkara itu penting? Kerana ini membolehkan anda menguji kelajuan memuatkan laman web anda dari setiap pusat data sehingga anda dapat memilih yang akan memberikan pengalaman pengguna terbaik kepada pengunjung laman web anda.

rancangan dan harga

Mereka juga sangat jujur ​​tentang apa yang disertakan dalam setiap rancangan mereka. Beberapa pelayan dengan harga lebih rendah menggunakan pelayan dengan jumlah rendah untuk memastikan masa muat lebih cepat. Dengan SiteGround, anda akan sentiasa mengetahui apa yang anda perolehi sebagai ganti wang anda.

Jangkauan Global

Secara keseluruhan, industri hosting sangat berpusat di Amerika Syarikat, dan itu boleh menjadi masalah bagi orang yang tinggal di negara lain.

SiteGround adalah berpusat di Bulgaria tetapi mereka mempunyai perspektif global yang menjadikannya sangat mudah diakses oleh syarikat dan individu di seluruh dunia.

Sebagai permulaan, mereka akan menerima pelbagai mata wang, termasuk:

 • Dolar AS
 • Pound Britain
 • Euro
 • Dolar Australia

Mereka juga mempunyai halaman berbahasa Sepanyol khusus dan nombor telefon bebas tol di pelbagai lokasi. Mereka juga menawarkan nama domain khusus negara, yang memudahkan syarikat tempatan memilih nama domain yang khusus untuk negara mereka. (FYI mereka tidak lagi menawarkan nama domain percuma semasa mendaftar.)

Keselamatan Canggih

Kami telah membincangkan keselamatan laman web sebelumnya, dan salah satu faedah terbesar memilih mereka menjadi tuan rumah laman web anda ialah anda akan mendapat ketenangan kerana mengetahui bahawa laman web anda dilindungi oleh beberapa alat keselamatan terbaik yang ada.

keselamatan

Sebagai tambahan kepada ciri keselamatan bawaan yang telah kami sebutkan, anda dapat memperoleh banyak ciri keselamatan lain yang dapat membantu melindungi data anda – dan pengguna anda.

 • Alat anti-spam, termasuk SpamAssassin dan SpamExperts, untuk melindungi laman web anda daripada spammer
 • Keupayaan untuk menyekat alamat IP tertentu (sangat berguna jika anda diserang)
 • Sijil SSL percuma (tersedia dengan rancangan tertentu)
 • HackAlert, tambahan $ 1 / bulan yang akan memberitahu anda dengan segera sekiranya laman web anda diserang
 • Leech Protect, satu ciri yang membolehkan pentadbir laman web anda menghalang pengguna daripada memberikan atau menghantar maklumat kata laluan atau log masuk mereka
 • Alat SiteCheck percuma mereka membolehkan anda memeriksa laman web anda dengan cepat dan mudah untuk mencari perisian hasad untuk memastikan bahawa pelawat anda dilindungi

Mereka memandang serius keselamatan, dan itu adalah pro besar, terutamanya jika laman web anda mempunyai kedai e-dagang atau mengumpulkan maklumat peribadi dari pengguna.

Khidmat Pelanggan

Sekiranya anda seorang pembangun web yang berpengalaman, anda mungkin memerlukan sedikit sokongan pelanggan. Walau bagaimanapun, bagi kita semua, penting untuk mengetahui bahawa kita boleh mendapatkan pertolongan yang kita perlukan ketika kita memerlukannya.

sokongan pantas

sokongan menyelesaikan masalah anda

Sokongan pelanggan SiteGround benar-benar tiada tandingannya. Seperti yang disebutkan sebelumnya, anda dapat mengakses sembang langsung atau sokongan telefon 24/7. Anda akan diberitahu dengan segera mengenai berapa banyak pelanggan yang berada di hadapan anda, dan dalam kebanyakan kes masa menunggu adalah minimum.

Perkara yang sama berlaku untuk memasukkan tiket sokongan melalui laman web mereka. Perwakilan perkhidmatan pelanggan mereka ramah, membantu, dan sabar, menjadikan mereka pilihan yang sangat baik untuk individu dan perniagaan kecil yang memerlukan beberapa pegangan tangan.

Penghijrahan laman web percuma

Penghijrahan laman web adalah kerumitan besar ketika beralih ke hos web. Salah satu perkara baik mengenai SiteGround adalah perkhidmatan pemindahan laman web percuma mereka.

Perkhidmatan ini tidak hanya berlaku untuk laman WordPress, tetapi juga platform CMS lain seperti Joomla dan Drupal, dan tentu saja laman web tunggal dan laman web HTML statik juga.

Perkhidmatan pemindahan mereka termasuk pemindahan percuma satu laman web (tanpa mengira ukuran), serta pemindahan e-mel, akaun FTP, domain addon untuk (untuk akaun yang dikendalikan dengan cPanel).

perkhidmatan pemindahan laman web percuma

 1. Daftar untuk hosting SiteGround
 2. Log masuk ke Kawasan Pelanggan anda
 3. Klik pada Tab Sokongan

perkhidmatan pemindahan laman web

Tatal ke bawah sedikit ke bahagian “pembantu persediaan laman web”.

Isi borang migrasi laman web dan tunggu sehingga mereka menghubungi anda. Anda akan kagum mengetahui bahawa proses memindahkan laman WordPress anda ke SiteGround selesai dalam masa hanya 24-48 jam.

FYI …

Mereka baru saja mengeluarkan alat baru yang membolehkan anda dengan mudah memindahkan laman WordPress dari penyedia hosting lain kepada mereka. Mereka menyebutnya sebagai Migrator SiteGround.

plugin migrasi tapak web

Anda hanya memasang plugin Migrator baru mereka di laman WordPress anda untuk memulakan. Setelah melakukannya, mereka secara automatik akan memindahkan keseluruhan laman WordPress anda ke domain dan folder tujuan yang anda nyatakan sebelumnya. Ketahui lebih lanjut mengenai alat ini di sini.

Cloudflare CDN pengaktifan satu klik

CDN Cloudflare disertakan secara percuma dengan semua rancangan, dan di cPanel anda boleh aktifkan Cloudflare hanya dalam 1 klik.

WordPress mengesyorkan menggunakan CDN seperti Cloudflare dalam panduan pengoptimuman kelajuan mereka.

Hanya dengan satu klik pada butang “aktifkan”, rangkaian penghantaran kandungan Cloudflare (CDN) akan menyimpan kandungan laman web anda dan akan menyebarkannya ke beberapa pusat data di seluruh dunia.

Cloudflare di cPanel

Seterusnya, anda menavigasi ke tab tetapan dan tetapkan tetapan Cloudflare ke cache yang agresif, pengurangan sumber statik, dan aktifkan Kereta api untuk mempercepat hubungan antara Cloudflare dan pelayan. Melakukan semua ini akan menjadikan laman web anda memuat masa lebih cepat.

Kekurangan SiteGround

Tidak ada syarikat hosting web yang sempurna, dan ada beberapa kelemahan untuk dipertimbangkan sebelum anda membuat keputusan untuk menggunakan SiteGround sebagai tuan rumah web anda.

Had Penyimpanan Data

Perkara negatif pertama adalah bahawa mereka mempunyai had yang cukup rendah pada jumlah data yang dapat anda simpan di laman web anda.

Terdapat alasan yang baik untuk batasan ini. Semakin banyak data yang disimpan oleh pelanggan di pelayan hosting bersama mereka, semakin besar kemungkinan mereka akan mengalami masa muat yang lambat dan masa tindak balas pelayan.

Walau bagaimanapun, orang yang mempunyai laman web yang mempunyai gambar / video mungkin menghadapi masalah dengan had penyimpanan mereka. Mereka berkisar antara 10GB di hujung rendah hingga 30GB di hujung tinggi. Itu mungkin banyak untuk kebanyakan laman web berasaskan teks.

Satu-satunya penyelesaian untuk masalah ini adalah dengan membuat tekaan terbaik anda mengenai berapa banyak penyimpanan yang anda perlukan untuk memastikan laman web anda terus berjalan dan kemudian melihat apakah salah satu rancangan dapat menampung keperluan penyimpanan anda.

 • Memulakan: Storan 10GB (baik untuk kebanyakan laman web bukan CMS / bukan WordPress)
 • GrowBig: Storan 20GB (baik untuk laman web WordPress / Joomla / Drupal)
 • GoGeek: Storan 30GB (baik untuk e-dagang dan juga laman web WordPress / Joomla / Drupal)

Lebihan Sumber

Mereka mempunyai sesuatu yang mereka sebut sebagai elaun bulanan “CPU detik setiap akaun”. Pada dasarnya ini mengehadkan berapa banyak sumber yang dibenarkan oleh laman web anda setiap bulan. Masalah yang berpotensi di sini adalah jika anda melampaui had ini secara berkala, maka mereka mungkin akan menahan laman web anda sehingga bulan berikutnya apabila elaun bulanan anda ditetapkan semula.

penggunaan sumber

Mereka menggariskan had sumber bulanan dalam perincian rancangan mereka:

 • StartUp: Sesuai untuk ~ 10,000 lawatan sebulan
 • GrowBig: Sesuai untuk ~ 25,000 lawatan sebulan
 • GoGeek: Sesuai untuk ~ 100,000 lawatan setiap bulan

Walau bagaimanapun, anda harus sedar bahawa pembekuan berlebihan boleh berlaku jauh di bawah had lawatan 100k pada rancangan GoGeek. Oleh itu, jika laman web anda menarik lalu lintas yang cukup banyak, katakan lebih daripada 3,000 pelawat setiap hari, malah rancangan GoGeek mungkin tidak sesuai untuk anda.

Saya berpendapat bahawa jika anda mendapat beribu-ribu pelawat ke laman web anda setiap hari, maka anda harus menjauhkan diri daripada rancangan hosting bersama sama sekali, kerana anda lebih baik menggunakan rancangan cloud hosting atau VPS (mereka datang dengan lebih banyak sumber).

Rancangan & Harga

Mereka menawarkan tiga rancangan berbeza untuk perkhidmatan hosting bersama mereka; Permulaan, GrowBig, dan GoGeek.

Pelan StartUp SiteGround

semakan rancangan permulaan tapak web

Pelan StartUp bermula pada hanya $ 3,95 sebulan.

 • Hoskan 1 laman web sahaja
 • ~ 10,000 lawatan bulanan
 • Ruang web 10GB
 • Ciri-ciri penting:
 • Storan SSD
 • Persediaan percuma & pemindahan laman web
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Jaminan masa operasi 99.9 peratus
 • Sokongan teknikal 24/7
 • Lebar jalur lebar, e-mel, pangkalan data
 • SSL percuma & HTTP / 2
 • Sandaran harian percuma
 • CDN CloudFlare percuma
 • Cache statik SuperCacher sahaja
 • PHP7 + OpCache
 • WordPress & Alat Joomla
 • cPanel & Akses SSH

StartUp adalah rancangan tahap kemasukan yang cukup hebat untuk pemula tetapi anda hanya boleh menghoskan satu laman web dengan rancangan ini.

Pelan SiteGround GrowBig

kajian rancangan growbig siteground

Sebagai tambahan kepada ciri standard yang anda dapat dalam rancangan StartUp, rancangan GrowBig memberi anda cache WordPress premium, sokongan premium, sandaran harian dan akses ke perkhidmatan sandaran dan pemulihan laman premium. Sijil Wildcard SSL tahun pertama anda juga disertakan secara percuma.

Pelan GrowBig bermula pada $ 5,95 sebulan.

 • Hoskan laman web tanpa had
 • ~ 25,000 lawatan bulanan
 • Ruang web 20GB
 • Semua penting + ciri premium:
 • SuperCacher dinamik & memcache caching
 • 30 sandaran setiap hari
 • Sokongan keutamaan
 • Storan SSD
 • Sijil Wildcard SSL
 • Sandaran & perkhidmatan pemulihan
 • Sumber pelayan 2x
 • Sumber pangkalan data 2x
 • 2x sumber e-mel

GrowBig adalah rancangan yang saya cadangkan untuk anda mendaftar. Anda boleh mengehoskan beberapa laman web dan anda memperoleh lebih dari 2x sumber (menghasilkan laman web pemuatan lebih cepat) daripada rancangan StartUp.

Pelan GoGeek SiteGround

semakan rancangan gogeek laman web

Dengan rancangan GoGeek, anda mendapat semua faedah dari rancangan StartUp dan GrowBig, serta ciri geeky dan 4x lebih banyak sumber berbanding dengan rancangan StartUp.

Pelan GoGeek bermula pada $ 11.95 sebulan.

 • Hoskan laman web tanpa had
 • ~ 100,000 lawatan bulanan
 • Ruang web 30GB
 • Semua penting & premium + ciri geeky:
 • SuperCacher dinamik & memcache caching
 • 1-klik pementasan WordPress
 • SG-Git untuk pembuatan repositori
 • Git Pra-Pasang
 • Pematuhan PCI percuma
 • Sandaran premium & perkhidmatan pemulihan
 • Sumber pelayan 4x
 • Sumber pangkalan data 4x
 • 4x sumber e-mel

Pelan GoGeek adalah untuk laman web yang banyak diperdagangkan atau berintensifkan sumber. Ia dilengkapi dengan pelayan 4x lebih pantas daripada rancangan hosting StartUp.

harga hosting

Perbandingan Pelan Hosting

Pelan mana yang harus saya perolehi? Itulah tujuan bahagian ini untuk membantu anda mengetahui…

Perbezaan utama antara rancangan adalah dengan Memulakan anda hanya boleh menghoskan 1 laman web. TumbuhBesar dilengkapi dengan lebih banyak sumber pelayan (= memuatkan lebih cepat laman web), anda juga mendapat sokongan keutamaan, 30 sandaran harian (bukan hanya 1 dengan StartUp) dan cache dinamik (bukan hanya cache statik dengan StartUp).

The GoGeek rancangan dilengkapi dengan sumber pelayan 4 kali lebih banyak dan anda boleh membuat laman web pementasan. Anda juga mendapat perkhidmatan sandaran dan pemulihan laman web premium, serta pematuhan PCI percuma.

Ingin tahu apa perbezaan utama antara pakej StartUp, GrowBig dan GoGeek?

Berikut adalah perbandingan antara Pelan StartUp vs. GrowBig, dan Pelan GrowBig vs GoGeek.

Pelan StartUp, GrowBig dan GoGeek SiteGround semuanya berpatutan, tetapi rancangan yang lebih mahal merangkumi lebih banyak sumber pelayan.

SiteGround StartUp vs. GrowBig Review

Semua rancangan hosting SiteGround berpatutan, tetapi rancangan StartUp adalah pelan termurah yang ditawarkan. Ini adalah rancangan peringkat permulaan dan disertakan dengan sumber dan ciri paling sedikit. Pelan StartUp adalah saya rasa paling sesuai untuk mereka yang hanya perlu mempunyai satu laman web, seperti laman web atau blog perniagaan peribadi atau kecil.

Satu perbezaan utama antara rancangan StartUp dan GrowBig adalah dengan rancangan sebelumnya hanya dibenarkan mengehos satu laman web (dengan rancangan GrowBig, anda boleh menjadi tuan rumah laman web tanpa had). Sekiranya anda berhasrat untuk menjalankan beberapa laman web di satu akaun hosting anda, rancangan StartUp mestilah tidak-tidak.

Sebaliknya, rancangan GrowBig lebih sesuai untuk pemilik perniagaan kecil dan blogger yang menggunakan WordPress kerana anda mendapat 2x lebih banyak sumber pelayan dan banyak lagi ciri berbanding dengan rancangan StartUp.

GrowBig membolehkan anda menghoskan banyak laman web, menggunakan Supercacher teknologi cache statik, dinamik dan memcache (StartUp hanya menawarkan statik), dan anda mendapat sijil SSL wildcard percuma. Ciri lain yang tidak dimiliki oleh rancangan StartUp adalah fungsi sandaran dan pemulihan. Pelan GrowBig disertakan perkhidmatan sandaran dan pemulihan asas.

Perbezaan utama lain adalah bahawa dengan rancangan StartUp anda hanya mendapat sokongan standard, berbanding dengan GrowBig sokongan premium. Oleh itu, jika anda fikir anda memerlukan sedikit pegangan tangan dari pasukan sokongan mereka yang ramah, pantas dan berpengetahuan, maka anda harus memilih rancangan GrowBig.

kajian rancangan growbig siteground

Anda harus mempertimbangkan untuk memilih rancangan GrowBig jika:
 • Anda ingin menghoskan lebih daripada satu laman web di akaun hosting anda
 • Anda mahukan sumber pelayan 2x lebih banyak (iaitu laman web pemuatan yang lebih pantas)
 • Anda mahukan 30 sandaran harian dan bukannya satu sandaran harian yang anda dapatkan dengan StartUp
 • Anda mahukan sokongan premium dan bukannya sokongan standard yang disertakan dengan StartUp
 • Anda mahukan 20GB storan web dan bukannya 10GB yang disertakan dengan StartUp
 • Anda mahukan akses ke perkhidmatan sandaran dan pemulihan asas mereka
 • Anda mahukan cache statik, dinamik dan memcache dan bukan hanya cache statik yang disertakan dengan StartUp
 • Anda mahukan sijil SSL wildcard percuma untuk tahun pertama

Ulasan SiteGround GrowBig vs. GoGeek

Satu perbezaan utama antara rancangan GrowBig vs GoGeek adalah sumber pelayan tambahan yang hanya ada dengan yang terakhir. GoGeek disertakan dengan 4x lebih banyak sumber pelayan dan lebih sedikit pengguna yang berkongsi sumber pelayan. Ini bermaksud anda mendapat laman web pemuatan pantas apabila memilih rancangan GoGeek.

Perbezaan lain antara rancangan adalah ciri “geeky” tambahan yang anda dapat hanya dengan rancangan GoGeek. Salah satu ciri tersebut ialah persekitaran pementasan laman web, yang membolehkan anda menyalin laman langsung anda atau menguji kod dan reka bentuk baru sebelum menerbitkan perubahan di laman langsung anda. Ciri lain adalah Git, yang sudah dipasang sebelumnya yang membolehkan anda membuat repositori laman web anda.

Akhirnya GoGeek datang dengan mereka perkhidmatan sandaran dan pemulihan laman web premium, dan pematuhan PCI percuma untuk membantu melindungi laman web e-dagang anda.

semakan rancangan gogeek laman web

Anda harus mempertimbangkan untuk memilih rancangan GoGeek jika:
 • Anda mahukan 4x lebih banyak sumber pelayan (iaitu laman web memuat cepat) dan lebih sedikit pengguna yang berkongsi sumber pelayan
 • Anda mahukan persekitaran pementasan sehingga anda menyalin laman langsung anda atau menguji kod dan reka bentuk baru sebelum menerbitkan perubahan di laman langsung anda
 • Anda mahukan 30GB storan web dan bukannya 20GB yang disertakan dengan GrowBig
 • Anda mahukan pematuhan PCI percuma untuk menjadikan laman web e-niaga anda sepenuhnya mematuhi PCI
 • Anda mahukan Git yang telah dipasang terlebih dahulu supaya anda dapat membuat repositori laman web anda
 • Anda mahukan perkhidmatan sandaran dan pemulihan premium mereka, bukannya perkhidmatan asas yang disertakan dengan GrowBig

Pelan hosting mana yang terbaik untuk anda?

Sekarang anda tahu rancangan apa yang mereka tawarkan dan kini anda berada di posisi yang lebih baik untuk memilih rancangan hosting bersama terbaik untuk keperluan anda. Ingatlah bahawa anda sentiasa boleh meningkatkan ke rancangan yang lebih tinggi di kemudian hari.

Berdasarkan pengalaman saya sendiri, berikut adalah cadangan saya untuk anda:

 • Saya mengesyorkan agar anda mendaftar dengan rancangan StartUp jika anda berhasrat menjalankannya dengan mudah laman web statik atau HTML.
 • Saya mengesyorkan agar anda mendaftar dengan rancangan GrowBig (ini adalah rancangan yang saya gunakan) jika anda berhasrat untuk menjalankan a WordPress, Joomla atau mana-mana laman web bertenaga CMS.
 • Saya mengesyorkan agar anda mendaftar dengan rancangan GoGeek jika anda berhasrat menjalankan laman web e-dagang atau jika anda memerlukan pementasan WordPress / Joomla dan Git ciri-ciri.

Soalan Lazim SiteGround

Di sini anda akan mendapat jawapan untuk beberapa soalan yang paling biasa.

Apa itu SiteGround.com?

SiteGround adalah perusahaan hosting web yang menawarkan berbagai layanan, mulai dari hosting bersama, hosting cloud, hosting WordPress, VPS, dan hosting reseller, hingga server khusus dan hosting perusahaan. SiteGround ditubuhkan pada tahun 2004 dan menempatkan lebih daripada 800,000 nama domain di seluruh dunia. Syarikat ini dimiliki secara bebas (SiteGround TIDAK dimiliki oleh EIG) dan ibu pejabatnya terletak di Sofia, Bulgaria dan mempunyai pusat data di Chicago, London, Amsterdam dan Singapura. Mereka mempunyai penilaian A dari BBB. Laman web rasmi adalah www.siteground.com. Baca lebih lanjut di laman Wikipedia mereka.

Adakah SiteGround mempunyai jaminan wang dikembalikan?

Ya. Mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Anda boleh membatalkan perkhidmatan anda dalam 30 hari pertama dan anda akan mendapat bayaran balik sepenuhnya. Jaminan wang dikembalikan tidak merangkumi nama domain, cloud atau hosting pelayan khusus.

Kaedah pembayaran apa yang diterima oleh SiteGround?

Mereka menerima pembayaran melalui kad kredit seperti Visa dan MasterCard, dan anda bahkan boleh membayar melalui PayPal (namun anda perlu menghubungi untuk mendapatkan sokongan untuk mendapatkan pautan pembayaran PayPal). Pembayaran boleh dibuat selama satu, dua atau tiga tahun sebelumnya. Anda juga dapat membayar secara bulanan, namun membayar bulanan akan dikenakan biaya persediaan.

Adakah saya boleh memilih lokasi pusat data?

Ya, setelah mendaftar anda dapat memilih lokasi pusat data pilihan anda. Mereka mempunyai pusat data di Chicago, London, Amsterdam dan Singapura.

Adakah SiteGround menawarkan penghijrahan laman web secara percuma?

Ya, mereka akan memindahkan satu laman web yang ada untuk anda secara percuma, tidak kira seberapa kecil atau besarnya laman web anda. Dan mereka akan melakukannya tanpa waktu rehat. Perkhidmatan migrasi laman web mereka merangkumi semua jenis laman web, termasuk laman web berkuasa WordPress dan Joomla. Anda mengemukakan permintaan migrasi laman web anda di Kawasan Pelanggan anda. Sekiranya anda memerlukan pertolongan tambahan, mereka memberikan sokongan 24/7 agar laman web anda dapat berjalan dengan cepat.

Adakah SiteGround akan membuat sandaran dari laman web saya?

Ya, rancangan StartUp merangkumi satu sandaran laman web setiap hari dan rancangan GrowBig dan GoGeek melakukan 30 sandaran setiap hari di laman web anda. GrowBig dan GoGeek juga dilengkapi dengan perkhidmatan pemulihan laman web 1 klik. Anda juga boleh membuat sandaran manual melalui cPanel pada bila-bila masa.

Apakah jaminan masa operasi SiteGround?

SiteGround menjamin masa operasi 99.99%. Sekiranya mereka gagal memberikan ini, mereka akan memberikan kredit akaun kepada anda. Anda dapat memantau waktu operasi dari dalam Kawasan Pelanggan anda.

Bagaimana saya boleh menghubungi sokongan Siteground?

Sekiranya anda menghadapi masalah dengan laman web anda atau memerlukan penagihan atau bantuan akaun, anda boleh menghubungi mereka 24/7. Mereka memberikan bantuan onboarding akaun baru, pemindahan laman web percuma dan bantuan berterusan pada bila-bila masa melalui e-mel / tiket (10 minit waktu balasan), sembang langsung (masa balasan segera) atau telefon (masa balasan segera). Nombor telefon mereka ialah 1.866.605.2484 (AS), 44.800.8620379 (UK), 61.1800.357221 (AU), 34.900.838.543 (Sepanyol) atau 1.800.828.9231 (seluruh dunia).

Adakah SiteGround menawarkan SSL dan CDN?

Ya. Semua rancangan dilengkapi dengan sijil SSL percuma. Pelan StartUp merangkumi Let’s Encrypt SSL percuma, sementara rancangan GrowBig dan GoGeek dilengkapi dengan sijil Wildcard SSL percuma. CDN percuma dari CloudFlare juga disertakan dengan semua rancangan.

Adakah SiteGround baik untuk hosting WordPress?

Ya. Semua rancangan dilengkapi dengan hosting WordPress yang diuruskan sepenuhnya yang bermaksud kemas kini dan tampalan teras WordPress automatik, pemasangan WordPress automatik pada penyediaan akaun, ciri seperti pemalam cache SuperCacher, pementasan laman web, dan perkhidmatan pemindahan laman web 100% percuma.

Tambahan pula. Mereka telah memilih tuan rumah WordPress # 1 selama dua tahun berturut-turut sekarang (# 1 pada pungutan suara 2017 dan # 1 pada pungutan suara 2016 oleh WPhosting Facebook Group). Dan terkenal kerana penggunaannya di negara-negara yang berlainan di peringkat tempatan, seperti Australia dan United Kingdom.

Adakah SiteGround dilengkapi dengan Pemacu Keadaan Pepejal (SSD)?

Ya. Semua rancangan disertakan dengan SSD. SSD, selain NGINX, PHP7 dan HTTP / 2 akan memastikan laman web anda dimuat dengan cepat.

Adakah saya memerlukan Pengimbas Laman SG?

Sekiranya anda mahukan perlindungan tambahan. SG Site Scanner (sebelumnya disebut HackAlert) dikuasakan oleh Sucuri dan merupakan sistem pengesanan malware dan amaran awal untuk membantu melindungi laman web anda dan berharga $ 19.80 / tahun.

Adakah ulasan SiteGround mengenai Reddit dan Quora boleh dipercayai?

Ya, Quora dan Reddit adalah tempat yang baik untuk membaca ulasan daripada orang sebenar dan pelanggan mengenai mereka. Anda boleh mendapatkan ulasan SiteGround yang bagus di Reddit, dan di Quora. Anda juga boleh membaca ulasan di Yelp dan TrustPilot.

Apakah alternatif SiteGround terbaik?

SiteGround adalah hos web yang saya gunakan untuk laman web ini dan ia adalah syarikat hosting web yang saya cadangkan. Tetapi jika anda meneliti hos web (yang saya sarankan anda lakukan) dan mencari alternatif yang baik untuk SiteGround, maka berikut adalah senarai pesaing saya. Saya percaya bahawa alternatif terbaik untuk SiteGround adalah A2 Hosting (ciri yang hampir sama tetapi menawarkan teknologi kelajuan pelayan yang lebih pantas / lebih baik) dan InMotion Hosting (sekali lagi ciri yang hampir sama tetapi dilengkapi dengan nama domain percuma dan polisi pembayaran balik 90 hari ). Bluehost juga merupakan alternatif SiteGround yang jelas, ulasan Bluehost di sini

Di mana saya boleh mendapatkan kod kupon SiteGround?

Anda tidak akan menjumpainya kerana mereka tidak mempunyai pilihan untuk memasukkan kod promo. Oleh itu, jika anda menemui kod kupon SiteGround dalam talian, maka ia adalah kod palsu. Namun, mereka menjalankan pelbagai promosi (biasanya semasa cuti besar seperti Black Friday) kerana itulah satu-satunya masa apabila mereka menawarkan promosi dan harga diskaun.

Berapakah kos hosting SiteGround?

SiteGround menawarkan tiga rancangan hosting bersama, rancangan paling murah Memulakan ialah $ 3.95, TumbuhBesar ialah $ 5.95 sebulan dan GoGeek ialah $ 11.95 sebulan. Mereka juga mempunyai 4 rancangan hosting awan. The Kemasukan pelan adalah $ 80 sebulan, Perniagaan ialah $ 120 sebulan, Perniagaan Plus adalah $ 160 sebulan dan Kuasa Super ialah $ 240 sebulan. Pergi ke laman web mereka di sini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai rancangan dan ciri mereka.

Adakah SiteGround adalah syarikat hosting yang baik?

Mereka menawarkan hosting bersama, hosting WordPress, hosting WooCommerce, hosting cloud, pelayan khusus dan rancangan hosting perusahaan. Pengehosan web SiteGround “dibuat dengan berhati-hati” untuk memastikan kelajuan pelayan teratas, keselamatan yang tiada tandingannya dan sokongan pakar dan pantas 24/7. Inilah sebab utama mengapa SiteGround adalah hos web yang baik untuk mendaftar.

Kelajuan dan masa operasi

Semua rancangan web hosting mereka dilengkapi dengan teknologi kelajuan terkini seperti Pemacu SSD, NGINX, HTTP / 2, PHP7 dan CDN Cloudflare percuma. Dengan kata lain, jika anda menghoskan laman web anda dengan laman web itu, ia akan memuat dengan pantas!

Keselamatan Hosting

Mereka memandang serius keselamatan dan menawarkan penyelesaian keselamatan yang unik seperti sandaran dan pemulihan laman web percuma setiap hari, imbasan perisian hasad dan perlindungan DDOS dan sijil SSL. Dapatkan perkhidmatan keselamatan dan sandaran terbaik menggunakan penyelesaian teknologi dalaman mereka!

WordPress

Mereka menawarkan kemudahan penggunaan hosting WordPress yang diuruskan pada semua rancangan mereka, yang bermaksud kemas kini teras WordPress automatik dan menampal, pemasangan WordPress automatik pada penyediaan akaun, ditambah ciri seperti Plugin SuperCacher caching, pementasan laman web dan perkhidmatan pemindahan laman web 100% percuma. Mereka juga menawarkan hosting WooCommerce yang dikendalikan pada pelayan yang mematuhi PCI. Tidak hairanlah jika WordPress.org menyokong mereka!

Sokongan

Mereka menyediakan peneraju industri bantuan on-boarding akaun baru, pemindahan laman web percuma dan bantuan serta sokongan berterusan pada bila-bila masa melalui telefon, sembang atau e-mel. Tidak hairanlah mereka secara konsisten mencapai tahap kepuasan pelanggan hampir 100%!

Oleh itu .. Adakah saya mengesyorkan SiteGround?

Ya – Saya sangat mengesyorkan SiteGround.

Terutama sekarang kerana sekarang saya menggunakan SiteGround (saya menggunakan rancangan GrowBig). Kerana ingat, tidak lama dahulu saya memutuskan untuk memindahkan laman web ini kepada mereka.

Mereka menawarkan perkhidmatan hosting web yang sangat berpatutan dan boleh dipercayai untuk laman web anda.

Mereka mempunyai tahap uptime yang terkemuka di industri dan mengagumkan, pelayan pantas, ciri keselamatan yang kuat, dan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik yang meninggalkan persaingan di cermin pandang belakang.

Sebilangan kelemahan memilih mereka sebagai hos web anda, pada pendapat saya, jauh lebih tinggi daripada kekurangannya.

Dengan syarat bahawa laman web anda tidak melampaui had sumber, anda boleh yakin bahawa laman web anda akan dimuat dengan cepat, tersedia apabila anda memerlukannya, dan akan selamat untuk melindungi data dan privasi pelawat anda.

Sekiranya anda masih duduk di pagar mengenai SiteGround maka manfaatkannya Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, yang bermaksud anda boleh “mencubanya” dan jika anda tidak berpuas hati, anda akan mendapat wang anda semula.

SiteGround menawarkan hosting yang luar biasa yang dilengkapi dengan ciri-ciri tambahan dan mereka biasanya bukan hos web termurah di luar sana.

Walaupun begitu, harga mereka sekarang sepadan dengan beberapa pesaing hosting termurah dalam perniagaan (dari hanya $ 3,95 sebulan, turun dari $ 11,95 sebulan).

NOVEMBER 2018 KEMASKINI: Saya tidak lagi menggunakan SiteGround untuk menjadi tuan rumah laman web ini. Saya sekarang dengan Cloudways. Saya tidak berpuas hati dengan SiteGround atau apa-apa, hanya Cloudways yang dapat menangani prestasi dengan lebih baik kerana laman web ini terus berkembang.

Pendedahan FTC: Untuk memberi anda harga semurah mungkin, saya akan mendapat komisen sekiranya anda memutuskan untuk membeli melalui pautan ulasan SiteGround saya.

Dengan mengklik pautan ini, anda hanya boleh menghoskan laman web anda $ 3.95 sebulan (turun dari $ 11.95 sebulan).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map