Kajian Servebolt

Mempunyai laman web memuat cepat adalah penting. Anda dan orang lain tahu bahawa. Masukkan Servebolt. Hos web yang diuruskan sepenuhnya dengan tumpuan kuat pada skalabiliti, keselamatan dan penyedia atau hosting web yang sangat pantas!


Perkhidmatan hosting web yang anda gunakan untuk laman web anda adalah satu-satunya faktor paling kritikal yang akan menentukan seberapa cepat (atau lambat) laman web anda dimuat. Ulasan Servebolt ini akan memberi anda semua yang perlu anda ketahui sebelum anda mendaftar dengan hos web terurus ini.

Oleh itu, jika anda akan membina laman web atau memindahkan laman web anda yang sedia ada ke hos web yang baru, anda juga boleh menjadikannya cepat, betul! Kerana waktu muat laman web anda memberi kesan kepada pengalaman pengguna, kadar penukaran, dan SEO.

Kajian oleh Google mendapati bahawa kadar pentalan meningkat sebanyak 32% apabila masa muat halaman meningkat menjadi 3 saat; 90% apabila diperlukan 5 saat untuk memuatkan; 106% selama 6 saat; dan 123% selama 10 saat. Ini bermakna anda hanya mempunyai beberapa saat untuk meyakinkan pengunjung laman web anda untuk terus berada di laman web anda.

Penyelesaian hosting web yang kuat yang menjamin kelajuan laman web yang pantas adalah Servebolt. Falsafah perkhidmatan hosting web ini dapat disimpulkan dalam satu baris: “Jangan bawa trak ke drag race”.

Apa itu Servebolt?

Servebolt adalah penyedia hosting awan terurus.

Setiap laman web yang dihoskan di Servebolt dikuasakan oleh Bolt ™ ️, yang merupakan wadah untuk laman web anda dan merangkumi semua tetapan, penyimpanan, dan persekitaran teknikal.

Bolt ™ ️ adalah wadah yang bertanggungjawab untuk menghoskan laman web anda. Bolt ™ ️ menentukan storan, tetapan dan persekitaran teknikal anda. Syarikat ini juga menyediakan alat baris perintah, sokongan untuk sijil SSL, SSH, Git dan SFTP dan pangkalan data yang sangat pantas.

apa itu servbolt

Anda menggunakan panel pentadbir anda untuk menguruskan bolt ™ ️ anda yang diamankan menggunakan sandaran. Servebolt adalah salah satu penyedia hosting teratas untuk kelajuan dan prestasi. Syarikat ini ditubuhkan sebagai Raske Sider oleh Erlend dan Hans Kristian pada tahun 2014. Servebolt kini global dengan pejabat di Sweden, Norway, dan Belanda. Sekiranya anda mempunyai laman web besar dengan banyak kandungan dan lalu lintas tinggi, ini adalah pilihan yang sangat baik.

jenis cms servis

Platform hosting Servebolt dirancang khusus untuk memastikan laman WordPress anda berjalan dengan sangat pantas di bahagian depan dan belakang. Pembangun anda akan menjimatkan masa yang berharga kerana kotak alat WP-Developers. Pelbagai platform CMS disokong termasuk:

Servebolt menyokong: WordPress, WooCommerce, CraftCommerce dan CraftCMS, Pimcore, Magento, Laravel, Prestashop, X-Cart, Drupal, Komuniti Invision

Uji Servebolt dengan percubaan percuma 100%! Mudah bergerak dan mereka akan melakukannya untuk anda secara percuma!

Kelajuan Servebolt

Platform awan Servebolt diciptakan untuk kepantasan. Anda akan mendapat kelajuan maksimum enam kali lebih banyak daripada dengan pesaing Servebolt. Masalah kecepatan hosting telah diselesaikan dengan kombinasi perkakasan, perisian, dan rangkaian. Servebolt Linux mengoptimumkan kelajuan pemproses. Setiap pemproses merangkumi Hyperthreading. Ini adalah sebab pemproses membolehkan anda bekerja dengan lebih pantas dan serentak pada pelbagai tugas. Rangkaian anda yang lebih pantas merangkumi Infiniband untuk pemindahan data pantas antara komputer rangkaian.

kelajuan servis

Servebolt bertanggungjawab untuk pengembangan dan penyelenggaraan pengedaran Linuxnya. Semua tahap dioptimumkan untuk memastikan anda menerima kelajuan maksimum di Servebolt Cloud. Kelajuan luar biasa adalah salah satu sebab utama ulasan Servebolt ini sangat baik. Syarikat itu juga mempunyai versi PHP dan MariaDB sendiri untuk memastikan peningkatan prestasi laman web WordPress anda. Pakej hosting anda merangkumi lebar jalur yang tidak terhad.

apa itu selak

Servebolt mempunyai pasukan pakar untuk membantu anda mengukur dan menangani lalu lintas laman web anda. Pakar akan membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk memastikan anda mendapat pengalaman sebaik mungkin. Lokasi Awan telah ditempatkan secara strategik untuk memastikan anda mempunyai kependaman serendah mungkin. Servebolt Cloud dikendalikan sepenuhnya untuk membebaskan pasukan anda untuk kawasan lain. Servebolt sangat baik untuk pemaju, mudah digunakan, mesra pengguna dan sesuai jika anda tidak mempunyai pengalaman.

 • Cache WordPress
 • Multisite WordPress
 • Integrasi Git
 • Load Balancing
 • Pemampatan GZIP
 • Pengoptimuman Imej (tidak perlu memuat turun pemalam tambahan untuk ini!)

Apabila memilih rancangan hosting anda, anda boleh memilih wilayah Cloud untuk memastikan anda mendapat kelajuan secepat mungkin.

Uji Servebolt dengan percubaan percuma 100%! Mudah bergerak dan mereka akan melakukannya untuk anda secara percuma!

Waktu Servis dan Waktu Henti Servebolt

Anda sudah tahu waktu henti mempunyai kesan negatif pada garis bawah anda. Waktu henti menjadi kritikal sekiranya anda memperoleh wang dengan mengiklankan atau menjual produk melalui laman web anda. Sekiranya anda tidak mengetahui kadar masa aktif anda sekarang, Servebolt menyediakan alat percuma untuk memeriksa waktu operasi anda. Kadar masa operasi Servebolt sangat luar biasa. Purata untuk beberapa bulan adalah 100 peratus. Purata tahunan untuk tahun 2019 adalah 99.99 peratus. Untuk memastikan anda mencapai potensi keuntungan yang optimum, laman web anda memerlukan masa operasi yang terbaik.

Keselamatan Servebolt

Keselamatan dipandang serius oleh Servebolt. Inilah sebab mengapa keseluruhan platform dibuat menggunakan tahap keselamatan mutakhir. Anda tidak perlu risau tentang keselamatan dengan Servebolt. AppArmor digunakan untuk melindungi setiap pelayan. Syarikat ini juga telah menggunakan banyak langkah tambahan untuk memastikan keselamatan tertinggi. Servebolt monitor untuk sebarang masalah 24/7. Syarikat sentiasa memperbaiki dan menaik taraf menggunakan semua kemas kini terkini untuk keselamatan.

Servebolt dan Cloudfare adalah rakan kongsi rasmi. Servebolt juga telah menjalin kerjasama dengan syarikat tambahan termasuk Penyelesaian Blix untuk memantau semua lalu lintas yang diterima oleh pelayan. Semua aktiviti berniat jahat disekat sebelum berlaku kerosakan pada syarikat anda. Anda akan diberikan pelbagai sijil SSL. Sijil sebenar anda bergantung pada kerumitan keperluan anda. Sijil tersebut merangkumi:

 • Semua domain (termasuk pementasan, pengujian) menerima SSL percuma.
 • Mari sijil sijil adalah percuma.
 • Sijil SSL yang ditandatangani sendiri adalah percuma.
 • CDN proksi menerima SSL.

Uji Servebolt dengan percubaan percuma 100%! Mudah bergerak dan mereka akan melakukannya untuk anda secara percuma!

Kelebihan dan Kekurangan Servebolt

Kelebihan Servebolt

 • Pengehosan web yang pantas.
 • Penghijrahan laman web percuma (walaupun untuk akaun percubaan).
 • Jaminan masa upah 99.9%.
 • Tumpukan Linux tersuai.
 • Tidak perlu Memcached atau Redis.
 • Anda memilih versi PHP anda.
 • Sandaran anda disimpan selama 30 hari.
 • Sandaran di luar laman web setiap hari.
 • Cache berasaskan pelayan.
 • Panel kawalan tersuai.

Kekurangan Servebolt

 • Tidak murah. Jauh lebih mahal daripada penyedia hosting terurus lain seperti WP Engine dan Kinsta.

Pelan Servebolt

Servebolt menawarkan pelbagai rancangan untuk dipilih, semuanya termasuk percubaan percuma. Semasa memilih rancangan anda, penting untuk menentukan ukuran laman web anda dan paparan halaman yang diperolehnya (atau dijangka akan diperoleh). Ini dapat menjimatkan banyak wang, terutamanya ketika memilih Servebolt sebagai hos web anda.

Sekiranya anda menjalankan laman web WordPress kecil yang tidak memerlukan banyak penyimpanan, lebih baik anda mengikuti salah satu rancangan berprestasi tinggi yang lebih rendah. Sekiranya anda menjalankan laman web yang lebih besar yang memerlukan lebih banyak tenaga manusia dan pelayan dan mengalami peningkatan keperluan lalu lintas dan perkhidmatan, rancangan Servebolt Enterprise menawarkan penyimpanan yang lebih tinggi dan bahkan rancangan yang disesuaikan dengan kos yang disesuaikan dengan anda.

Pelan harga servebolt

Uji Servebolt dengan percubaan percuma 100%! Mudah bergerak dan mereka akan melakukannya untuk anda secara percuma!

 • Kemasukan: Kos anda ialah $ 39 sebulan untuk 1 laman web, storan 1GB dan maksimum paparan halaman 250K termasuk.
 • Sangat Kecil: Kos anda ialah $ 69 sebulan untuk 1 laman web, storan 2GB dan paparan halaman maksimum 400K.
 • Permulaan: Kos anda ialah $ 99 sebulan untuk tiga laman web, storan 4GB dan maksimum satu juta paparan halaman.
 • Kecil: Kos anda ialah $ 189 sebulan untuk tiga laman web, 8GB storan dan maksimum satu juta paparan halaman.
 • Sedang: Kos anda ialah $ 349 sebulan untuk 5 laman web, storan 16GB dan maksimum satu juta paparan halaman.
 • Besar: Kos anda ialah $ 549 sebulan untuk 7 laman web, storan 32GB dan maksimum satu juta paparan halaman.
 • XL: Kos anda adalah $ 749 sebulan untuk 15 laman web, storan 64GB dan maksimum dua juta paparan halaman.
 • XXL: Kos anda ialah $ 1,409 sebulan untuk 20 laman web, storan 128GB dan maksimum dua juta paparan halaman.

Anda boleh memanfaatkan percubaan percuma untuk membuat ujian Bolts ™ ️ untuk menentukan bagaimana Servebolt berfungsi. Permulaan ditawarkan Program Permulaan Peringkat Awal yang memberi anda setengah dari rancangan hosting Servebolt selama satu tahun di samping tinjauan prestasi percuma.

Ulasan Servebolt: Ringkasan

tinjauan servbolt

Servebolt berada di tahap seterusnya dari web hosting berprestasi tinggi yang dikendalikan. Berhijrah ke Servebolt, atau cubalah secara percuma, dan mengalami kelajuan pemuatan yang belum pernah anda lihat sebelumnya.

Servebolt menawarkan kelajuan yang sangat baik, perkhidmatan pelanggan yang hebat, dan keselamatan canggih. Walaupun kosnya lebih tinggi (ini bukan hosting bersama SiteGround atau Bluehost), pelaburan itu bernilai tinggi kerana hostingnya luar biasa. Ulasan Servebolt ini mengesyorkan sekurang-kurangnya mencuba perkhidmatan tersebut.

Uji Servebolt dengan percubaan percuma 100%! Mudah bergerak dan mereka akan melakukannya untuk anda secara percuma!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map