Kajian Kinsta

Adakah anda melancarkan laman WordPress pertama anda dan perlu mencari hos WordPress terurus premium? Atau, adakah anda mempunyai laman web yang mapan dan sedang memikirkan untuk membuat pertukaran syarikat seperti Kinsta itu lebih pantas, lebih selamat dan penuh dengan ciri?


Apa pun keadaannya, ketahuilah bahawa terdapat banyak host WordPress di luar sana yang bersaing untuk perniagaan semua pemilik laman web, termasuk milik anda.

Salah satu hos WordPress premium terbaik di luar sana sekarang ialah Kinsta. Ianya adalah pengubah permainan apabila berkaitan dengan kelajuan berprestasi tinggi dan hosting WordPress yang dikendalikan keselamatan. Ulasan Kinsta ini akan memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui mengenai penyelesaian hosting WordPress revolusioner ini.

Saya akan melihat lebih dekat Kinsta – premium hosting WordPress yang diuruskan pembekal yang merupakan sangat popular pilihan di kalangan pemilik laman WordPress (hasil keputusan P.S. adalah sebab utama mengapa orang ❤️ Kinsta).

Ulasan Kinsta di twitterUlasan yang sangat positif dari orang di Twitter

Dalam tinjauan Kinsta ini, saya akan melihat ciri-ciri Kinsta yang paling penting, melakukan sendiri dan membawa anda melalui kebaikan dan keburukan, untuk membantu anda membuat keputusan sebelum anda mendaftar dengan mereka di laman WordPress anda.

Beri saya masa sepuluh minit sahaja, dan saya akan memberikan anda semua maklumat dan fakta yang “mesti diketahui”.

Klik pautan ini dan anda hanya boleh menghoskan laman web WordPress anda $ 30 sebulan. Bayar setiap tahun dan anda mendapat 2 bulan percuma!

Sekarang ini mereka menawarkan migrasi percuma tanpa had dari WP Engine, Flywheel, Pantheon, Cloudways dan DreamHost

Apa yang Anda Akan Pelajari dalam Ulasan ini

 1. Kelebihannya

Mereka mempunyai cantik, terutama dalam hal tiga web hosting; kepantasan, keselamatan dan sokongan.

 1. Kekurangannya

Tetapi mereka tidak sempurna, ada beberapa juga, di sini anda dapat mengetahui apa sebenarnya.

 1. Rancangan & harga

Kinsta adalah hos WordPress yang diuruskan sepenuhnya yang dikuasakan oleh Google Cloud Platform. Di sini saya meneliti dan apa yang disertakan dengan rancangan yang berbeza.

 1. Adakah Kinsta ada kebaikannya?

Akhirnya, di bahagian terakhir, saya akan menyelesaikan perkara dan memberitahu anda jika Kinsta adalah .

Baiklah, jadi saya nyatakan sebelumnya bahawa pemilik laman WordPress menyukai Kinsta…

Inilah yang dikatakan oleh beberapa pengguna mengenai mereka di WordPress Hosting, yang ditutup Kumpulan Facebook dengan lebih daripada 9,000 ahli khusus untuk hosting WordPress.

webmaster suka kinstaMaklum balas positif yang luar biasa mengenai Kumpulan Facebook Hosting WordPress

Kelebihan Kinsta

Ditubuhkan pada tahun 2013, Kinsta diciptakan dengan harapan dapat menjadi platform hosting WordPress terbaik di dunia.

kajian kinsta

Hasilnya, mereka membina sebuah pasukan yang terdiri daripada pembangun WordPress berpengalaman yang menjadikan tugas mereka untuk fokus pada kelajuan, keselamatan, dan kestabilan ketika datang ke web hosting.

Tetapi adakah mereka betul-betul yang terbaik di dunia?

Mari kita lihat.

1. Dikuasakan oleh Google Cloud Platform (GCP)

Kinsta dikuasakan oleh Google Cloud Platform. Berikut adalah kata-kata mereka sendiri mengapa mereka memutuskan untuk menggunakan GCP semata-mata:

Mengapa Kinsta memutuskan untuk menggunakan Platform Awan Google secara eksklusif, dan tidak menawarkan, misalnya, infrastruktur dari AWS dan Azure juga?

Beberapa tahun yang lalu kami memutuskan untuk menjauhkan diri dari Linode. Pada masa ini, Google Cloud Platform masih dalam tahap awal, tetapi kami menyukai arah yang mereka tuju. Dari harga, hingga prestasi, mereka mencentang semua kotak ketika kami menilai penyedia awan (termasuk AWS dan Azure).

Google melakukan perkara yang sangat menarik, seperti penghijrahan mesin maya secara langsung. Tambahan, Google adalah jenama yang boleh dipercayai oleh pelanggan. Kami melihatnya sebagai kaedah terbaik untuk mengukuhkan nilai perkhidmatan kami. Pada masa itu, apakah kita mengambil lompatan iman? Dalam beberapa aspek ya, kerana kami adalah hos WordPress terurus pertama yang menggunakan GCP secara eksklusif.

Tetapi sekarang, bertahun-tahun kemudian, semua pesaing kami beralih ke Google Cloud Platform. Oleh itu, kita tahu bahawa kita membuat pilihan yang tepat. Kami kini mempunyai kelebihan sebagai pasukan kami mengetahui infrastruktur Google lebih baik daripada sesiapa sahaja.

Sebab utama kami tidak mahu menawarkan banyak penyedia adalah kerana ia menghasilkan sokongan yang lebih rendah. Kami mahu pasukan kami fokus pada satu platform dan menjadikannya pengalaman terbaik bagi pelanggan.

Logo Kinsta
Brian Jackson – Ketua Pegawai Pemasaran di Kinsta

Kinsta menggunakan mesin maya di salah satu daripada banyak pusat data Google Cloud Platform. Dan ya, ini bermaksud bahawa laman web anda dihoskan pada perkakasan yang sama dengan yang digunakan oleh orang-orang di Google sendiri.

Setiap mesin maya (VM) mempunyai 96 CPU dan beratus-ratus gigabait RAM berfungsi untuk anda dan data laman web anda. Sumber-sumber ini diakses berdasarkan keperluan, yang bermaksud skala perniagaan anda tidak hanya mudah dilakukan, bahkan tidak mempengaruhi kelajuan dan prestasi laman web anda.

platform awan google

Semuanya saling berkaitan menggunakan Tahap utama Google Cloud Platform, jadi di mana sahaja pelawat laman web anda berada, laman web anda data dihantar sepantas kilat. Ini penting untuk diketahui kerana penyedia hosting lain yang menggunakan Google Cloud Platform memilih “tingkatan standard” yang lebih murah, yang bermaksud penghantaran data lebih perlahan.

Menggunakan Google Cloud Platform juga bermanfaat kerana:

 • Ia menawarkan rangkaian terbesar di dunia (kabel trans-Pasifik 9,000km adalah kabel bawah laut berkapasitas tertinggi yang pernah ada)
 • Anda boleh bertaruh pusat data lebih selamat (ingat, Google mempercayainya)
 • Ia memberikan harga yang lebih berpatutan dengan kenaikan tahap minit, yang bermaksud anda benar-benar hanya membayar untuk apa yang anda gunakan, dan tidak lebih dari itu
 • Google menawarkan pemindahan mesin secara langsung sehingga bila-bila masa pembaikan, tambalan, atau kemas kini perisian perlu dilakukan, prosesnya berjalan lancar

Google Cloud Platform memberi jaminan kepada pelanggan hosting bahawa data laman web mereka selamat, terjamin dan disajikan secepat mungkin.

kepantasan dan keselamatan

2. Kelajuan Tapak yang serius

Memastikan tahap kelajuan tertinggi adalah salah satu tujuan utama mereka.

kelajuan masa muat

Untuk memulakan, mereka menawarkan 22 pusat data yang berbeza terletak di seluruh dunia – Amerika Syarikat, Asia Pasifik, Eropah, dan Amerika Selatan – dan anda boleh memilih yang terpisah untuk setiap laman web WordPress anda jika anda mahu.

Seterusnya, mereka menawarkan Laluan Amazon 53 DNS premium untuk semua pelanggan. Dengan kata lain, mereka menawarkan latensi berkurang dan perutean geolokasi untuk membantu kestabilan, kelajuan, dan prestasi dalam talian sepanjang masa.

Terakhir, mereka telah bekerjasama KeyCDN, penyampaian rangkaian kandungan yang kuat, yang akan memberikan kandungan statik seperti gambar, JavaScript, dan CSS serta-merta di mana sahaja pelawat laman web anda berada. Tidak ketinggalan, semua rancangan hosting dilengkapi dengan lebar jalur percuma.

Perlukan sedikit lagi? Kinsta juga ingin anda mengetahui tumpukan WordPress mereka PHP 7, Nginx, HTTP / 2, dan Maria DB membantu menjadikan laman web anda memuat terpantas yang pernah ada.

Dan anda juga tidak perlu melakukan apa-apa.

Jadi .. betapa pantasnya Kinsta?

Bahagian penting dari tinjauan Kinsta ini adalah untuk menguji prestasi mereka dengan melakukan perbandingan laman web ini (dihoskan di SiteGround) dan salinan yang tepat (tetapi dihoskan di Kinsta).

Itu dia:

 • Pertama, saya akan menguji prestasi laman web ini di hos saya sekarang (SiteGround).
 • Kemudian, saya akan menguji laman web yang sama (salinan klon) di Kinsta.

Dengan melakukan ujian ini, anda akan:

 • Ketahui seberapa pantas laman web yang dihoskan di Kinsta benar-benar dimuat
 • Dapatkan bantuan untuk menentukan sama ada anda harus mempertimbangkan untuk berpindah ke mereka

Inilah cara saya laman utama (di laman web ini – dihoskan di SiteGround) menunjukkan prestasi Pingdom:

laman web laman web pingdom

Ia memuat masuk 1.24 saat. Itu sebenarnya sangat pantas jika dibandingkan dengan banyak hos lain – Kerana SiteGround tidak ada roket.

Persoalannya, bolehkah Kinsta mengalahkan kepantasan ini? Mari kita cari…

pingdom laman utama

Laman utama yang sama di Kinsta (saya mengklon seluruh laman web saya dan menghoskannya di Kinsta) banyak 0.544 saat.

Itu sungguh mengagumkan! Laman utama saya di Kinsta memuatkan hampir 0.7 saat lebih pantas daripada di SiteGround.

Sekarang itu mengagumkan! (nota kepada diri sendiri: pertimbangkan untuk memindahkan laman web ini ke Kinsta)

Bagaimana dengan GTmetrix, alat kelajuan dan prestasi laman web lain yang terkenal?

Inilah caranya laman utama (laman web ini – dihoskan di Tapak Tapak) melakukan pada GTmetrix:

laman web laman web gtmetrix

Ia memuat masuk 2.2 saat. Sekali lagi, ini sangat pantas jika dibandingkan dengan banyak hos lain. Jadi bagaimana dengan Kinsta?

laman web gtmetrix

Laman utama yang sama di Kinsta (saya mengklon seluruh laman web saya dan menghoskannya di Kinsta) banyak 1.5 saat.

Sekali lagi itu adalah peningkatan kelajuan sekitar setengah saat! Kinsta juga memberikan prestasi yang lebih baik dari segi saiz halaman yang lebih kecil dan permintaan yang lebih sedikit.

Jadi apa yang harus dibuat dari semua ini?

Secara keseluruhan, saya rasa cukup selamat untuk mengatakan bahawa jika anda memutuskan untuk menjadi tuan rumah laman WordPress anda di Kinsta maka ia akan dimuat dengan cepat. Dan semestinya, kerana anda membayar prestasi dan perkhidmatan premium!

3. Keselamatan Laman web yang mengagumkan

Menambah fakta bahawa Google Cloud Platform selalu dikunci, ketahui bahawa mereka memandang serius keselamatan laman web anda dengan menerapkan beberapa alat dan dasar untuk melindungi data laman web yang dihoskannya:

 • Pemantauan laman web secara langsung setiap minit
 • Pengesanan serangan DDoS sebaik sahaja ia berlaku
 • Pencegahan proaktif kod jahat daripada memasuki rangkaian
 • Sandaran harian laman web anda
 • Firewall perkakasan terbina dalam
 • Pengesahan 2 faktor untuk melindungi log masuk akaun anda
 • Pengharaman IP setelah 6 percubaan masuk yang gagal
 • Jaminan bebas peretasan (dengan penyelesaian percuma jika ada yang masuk)
 • Sijil Let’s Encrypt Percuma dengan pemasangan satu klik
 • Tampalan keselamatan WordPress kecil automatik digunakan

Sekiranya ada yang berlaku di laman web anda, dan anda perlu memulihkannya menggunakan sandaran, anda boleh mengakses pilihan pemulihan di papan pemuka MyKinsta anda.

sandaran kinsta

Seperti yang anda lihat, laman web ini dan keselamatan failnya sangat sedikit. Walaupun anda masih boleh memilih untuk memasang langkah-langkah keselamatan tambahan di laman WordPress anda setelah dilancarkan, anda sentiasa boleh berehat kerana Kinsta juga membantu anda.

4. Papan Pemuka Mesra Pengguna

Orang biasanya tidak menyukainya ketika penyedia hosting menyimpang dari papan pemuka cPanel atau Plesk biasa untuk mengurus laman web yang dihoskan.

Tetapi jika anda adalah salah satu daripada mereka, anda mungkin berubah fikiran setelah melihatnya Papan pemuka MyKinsta.

papan pemuka mykinsta

Papan pemuka ini bukan sahaja intuitif untuk digunakan, dan mempunyai semua yang anda perlukan untuk mengurus laman web anda, maklumat perakaunan anda, dan banyak lagi, Papan pemuka MyKinsta datang dengan:

 • Akses ke pasukan sokongan 24/7 melalui Intercom (dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol, dengan lebih banyak bahasa tidak lama lagi!)
 • Tambahkan laman WordPress baru dengan mudah
 • tambah laman web wordpress baru

 • Keupayaan untuk melancarkan migrasi, memeriksa kemas kini plugin, mengambil sandaran, dan bahkan membersihkan cache
 • Navigasi mudah antara persekitaran pementasan dan laman langsung
 • Pengurusan nama domain penuh (DNS)
 • Pemantauan pemalam WordPress, penolakan IP, data CDN, dan log pengguna
 • Alat seperti: Plugin Kinsta cache, sijil SSL, pemantauan Relik Baru, dan suis PHP Engine

alat mykinsta

Sebagai tambahan, papan pemuka MyKinsta responsif sepenuhnya oleh reka bentuk sehingga anda dapat mengaksesnya dalam perjalanan dari peranti mudah alih anda tanpa ketinggalan.

Pada akhirnya, kami akan terkejut jika anda melepaskan papan pemuka proprietari ini seperti yang lain pada masa lalu.

Kerana secara jujur, sangat mudah digunakan, mempunyai semua yang anda perlukan untuk diakses di satu tempat, dan kelihatan keren.

5. Sokongan atasan

Sekiranya anda seperti saya, maka tujuannya adalah untuk tidak pernah – pernah – berbincang untuk menghubungi pasukan sokongan host web anda.

Tetapi .. kita semua tahu bahawa sh&# berlaku.

Kinsta akan memberitahu anda bahawa pasukan sokongan mereka hanya terdiri dari yang terbaik.

Oleh itu, apakah maksudnya bagi anda?

Ini bermaksud bahawa tidak akan pernah ada masa ketika anggota sokongan harus mengantarkan anda sepanjang barisan pakar mencari seseorang yang mengetahui jawapannya.

Sebaliknya, seluruh pasukan sokongan terdiri daripada pembangun WordPress yang mahir dan jurutera Linux, yang secara terus terang tahu apa yang mereka lakukan.

Tambahan, mereka membanggakan masa tindak balas tiket kurang dari 5 minit dan akan menghubungi anda sebaik sahaja mereka menyedari ada sesuatu yang tidak kena.

pasukan penyokong

Anda boleh mengakses sembang langsung di papan pemuka MyKinsta 24/7 menggunakan Interkom, ciri sembang lanjutan yang membolehkan anda menavigasi papan pemuka tanpa terikat pada tetingkap tertentu.

Dan jika anda mahu, anda hanya boleh menghantar tiket sokongan untuk menyelesaikan masalah anda.

Ingin tahu mengapa mereka tidak menawarkan sokongan telefon langsung? Mereka mempunyai alasan yang baik:

 • Sistem tiket memberitahu mereka dengan segera siapa anda dan rancangan apa yang anda ada
 • Sistem pesanan membolehkan tangkapan skrin, pautan, video, dan coretan kod untuk menunjukkan masalah dengan lebih baik
 • Pautan automatik ke Pangkalan Pengetahuan boleh berlaku semasa berbual
 • Semua tiket sokongan dan sembang disimpan sekiranya anda atau pasukan sokongan memerlukannya pada masa akan datang

Kinsta ingin menumpukan semua usahanya pada sokongan dalam talian. Dan, kerana mereka mendakwa dapat menghubungi anda dengan segera, dan ingin memastikan tidak ada gangguan tambahan, masuk akal untuk tidak mempunyai sokongan telefon langsung.

6. Mesra Pembangun

Yup, anda dapat meneka.

Selain sangat mesra pengguna bagi mereka yang baru bermula dengan host web, Kinsta juga menarik untuk pembangun WordPress yang mencari penyedia hosting yang boleh dipercayai.

Sebenarnya, kerana banyak orang di Kinsta adalah pemaju WordPress sendiri, hanya masuk akal untuk memastikan mereka menawarkan ciri canggih dalam rancangan hosting mereka untuk mereka yang berpengalaman seperti mereka.

Inilah yang dapat anda harapkan apabila memilih Kinsta untuk keperluan hosting anda sebagai pembangun web:

 • Tidak perlu mengunci satu konfigurasi WordPress sehingga terdapat lebih banyak fleksibiliti dalam pemasangan
 • Akses SSH dan GIT pada semua rancangan Business 1 dan lebih tinggi
 • WP-CLI yang telah dipasang sebelumnya (antara muka baris arahan untuk WordPress)
 • Keupayaan menjalankan versi PHP yang berbeza antara laman web dan persekitaran pementasan
 • Pemulihan sandaran automatik di laman pementasan juga
 • Sokongan untuk konfigurasi proksi terbalik yang kompleks

Di samping itu, pembangun mempunyai akses ke add-on premium seperti Elasticsearch, Cloudflare Railgun, dan Redis.

Anda boleh mengharapkan lebih banyak, kerana mereka terus menerus melancarkan ciri-ciri baru yang menakjubkan:

Dengan begitu banyak ciri baru tersedia untuk pengguna Kinsta, seperti sandaran setiap jam, sandaran satu klik yang boleh dimuat turun, akses berbilang pengguna, dan sistem kebenaran, apa yang seterusnya di radar Kinsta untuk dilancarkan?

Berikut adalah senarai pendek beberapa perkara yang telah kami sampaikan untuk Q4:

– Integrasi yang lebih ketat dengan dashboard MyKinsta dan rakan CDN kami.

– Pilihan tambahan untuk menjadikan pertukaran / mengaktifkan HTTPS di laman web menjadi lebih mudah.

– Lokasi pusat data Google yang baru (Hong Kong, Zürich).

– Menyediakan PHP 7.3 setelah dikeluarkan.

– Penambahbaikan sistem penagihan kami untuk menjadikan pengurusan akaun anda lebih mudah, serta pengendalian mata wang tambahan yang lebih baik untuk pelanggan antarabangsa.

– Beralih dari domain pengembangan ke domain langsung akan lebih mudah daripada sebelumnya.

– Di sebalik tabir penambahbaikan sistem sokongan kami yang akan membantu Jurutera kami menjadi lebih pantas daripada sebelumnya ketika membantu pelanggan.

– Penambahbaikan pada UI Editor DNS kami.

logo
Brian Jackson – Ketua Pegawai Pemasaran di Kinsta

7. Kinsta dioptimumkan untuk WordPress

Kinsta bertujuan untuk mengoptimumkan laman WordPress anda melebihi apa yang dilakukan oleh host WordPress yang lain. Mereka mahu laman web anda dapat dibuat dengan betul, memuat dengan pantas, dan pengguna anda mempunyai pengalaman yang paling lancar.

Lihatlah apa yang mereka lakukan untuk mewujudkannya:

 • Caching peringkat pelayan. Nikmati cache halaman penuh di peringkat pelayan sehingga data dihantar dengan serta-merta kepada pengunjung laman web. Gabungkan ini dengan penyelesaian cache Kinsta eksklusif dan kosongkan cache anda dengan syarat anda sendiri.
 • dibina dalam cache pelayan

 • Fungsi eCommerce. Mereka memahami bahawa laman web eCommerce memerlukan banyak sumber dan menggunakan banyak data untuk dijalankan. Itulah sebabnya mereka bekerja keras untuk menyeimbangkan prestasi dan fungsi sehingga pelanggan mendapat apa yang mereka perlukan, begitu juga anda.
 • Pemantauan Peninggalan Baru. Setiap laman web yang dihoskan di Kinsta merangkumi 288 pemeriksaan uptime sehari berkat alat pemantauan prestasi Relik Baru. Ini memberi masa kepada pasukan sokongan untuk bertindak balas dan memberitahu anda bila-bila masa sesuatu yang mencurigakan dikesan. Ia juga dapat membantu menentukan saat-saat yang tepat yang berlaku sehingga sokongan dapat menyelesaikan masalah dengan segera.

Sekiranya anda mempunyai laman web WordPress dan menghoskan laman web anda dengan mereka, anda boleh yakin bahawa semuanya akan dioptimumkan agar dapat berfungsi dengan sistem pengurusan kandungan khusus anda.

8. Migrasi laman web percuma tanpa had

Untuk masa yang terhad Kinsta menawarkan pelanggan baru migrasi percuma tanpa had kepada semua Cloudways, WP Engine, Flywheel, Pantheon, dan DreamHost pelanggan ingin bergerak ke Kinsta.

Perkara yang menarik mengenai tawaran ini adalah tidak menjadi masalah sama ada anda mempunyai satu laman WordPress atau lima puluh, kerana pasukan migrasi pakar Kinsta ada untuk membantu anda memindahkan laman WordPress atau laman web anda ke mereka.

Cara memanfaatkan tawaran penghijrahan laman web percuma mereka:

 1. Daftar untuk hosting dengan Kinsta. Migrasi percuma tersedia untuk semua rancangan Kinsta, dari Starter hingga Enterprise, tanpa mengira berapa banyak laman web yang anda miliki.
 2. Setelah anda mendaftar untuk menghubungi pasukan sokongan mereka dan mereka akan bekerjasama dengan anda untuk mengumpulkan maklumat yang diperlukan untuk memulakan proses migrasi laman web.

9. Demo MyKinsta Percuma

The MyKinsta Demo adalah akaun 100% percuma yang tersedia untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk mencuba pengguna dan panel kawalan tersuai.

kinsta.com/mykinsta dan daftarkan diri anda untuk membuat akaun demo percuma anda.

Dengan demo MyKinsta anda boleh menguji ciri seperti:

 • Pembuatan laman web WordPress.
 • Pengurusan SSL.
 • Pemantauan prestasi.
 • Kawasan pementasan satu klik.
 • Cari dan ganti.
 • Suis versi PHP.
 • Integrasi CDN.
 • Pengurusan sandaran laman web.

Kekurangan Kinsta

Sekiranya anda berjaya sejauh ini, anda mungkin berfikir bahawa Kinsta mungkin yang terbaik di dunia. Mungkin masih ada, tetapi anda harus tahu bahawa ada beberapa kelemahan yang ketara yang boleh membuat anda berubah fikiran.

1. Tiada Pendaftaran Nama Domain

Pada masa ini, mereka jangan menawarkan pendaftaran nama domain seperti yang dilakukan oleh penyedia hosting web popular yang lain.

Ini bermakna anda bukan sahaja harus mendaftarkan nama domain anda dengan syarikat pihak ketiga dan menunjuknya kepada mereka (yang boleh menjadi rumit bagi pemilik laman web pemula), anda juga tidak mendapat banyak keuntungan dari “pendaftaran nama domain percuma” banyak penyedia hosting web memberikan pelanggan mereka untuk tahun pertama.

2. Tiada Hosting E-mel

Selalunya senang jika penyedia hosting anda juga menghosting akaun e-mel anda. Dengan cara ini anda dapat membuat e-mel menggunakan domain anda (yang profesional dan bagus untuk penjenamaan), serta mengirim / menerima e-mel dan menguruskan akaun anda dari akaun hosting anda.

Malangnya, mereka jangan menawarkan hosting e-mel sama ada. Walaupun beberapa orang mendakwa bahawa hosting e-mel anda di pelayan yang sama dengan laman web anda adalah masalah (bagaimanapun, jika pelayan anda tidak berfungsi, begitu juga e-mel anda, dan kemudian anda tidak mempunyai cara untuk menghubungi sesiapa sahaja, termasuk pelanggan anda), beberapa orang lebih suka menguruskan semuanya dari satu tempat.

G Suite (sebelumnya Google Apps) dari $ 5 sebulan setiap alamat e-mel, dan Ruang Rak dari $ 2 sebulan setiap alamat e-mel, adalah dua alternatif hosting e-mel yang baik.

3. Sekatan Plugin WordPress

Kerana Kinsta berusaha keras untuk memberikan pelanggan perkhidmatan hosting yang luar biasa, mereka hadkan penggunaan beberapa pemalam kerana mereka akan bertentangan dengan perkhidmatan mereka.

Beberapa plugin popular yang tidak dapat anda gunakan sebagai pelanggan termasuk:

 • Wordfence dan Dinding Masuk
 • WP Tercepat Cache dan Cache Enabler (WP Rocket versi 3.0 dan lebih tinggi disokong)
 • Semua plugin sandaran bukan tambahan seperti WP DB Backup, All-in One WP migrasi, Backup Buddy, BackWPup, dan Updraft
 • EWWW Image Optimizer (melainkan jika anda menggunakan EWWW Image Optimizer Cloud versi)
 • Plugin prestasi seperti Better WordPress Minify, WP-Optimize, dan P3 Profiler
 • Dan beberapa pemalam lain

Pesaing seperti Liquid Web membenarkan semua jenis pemalam. Walaupun ini tidak seharusnya menjadi masalah sebenar, kerana Kinsta merangkumi fungsi yang disediakan oleh pemalam ini, beberapa orang lebih suka menambahkan kawalan terhadap perkara seperti sandaran, keselamatan laman web, dan pengoptimuman gambar.

Rancangan WordPress Kinsta

Kinsta menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan sepenuhnya untuk sesiapa sahaja yang mempunyai laman web WordPress.

Pelan bermula dari $ 30 / bulan ke $ 900 / bulan, skala dan saiz apabila harga bulanan meningkat.

rancangan hosting kinsta

Untuk memberi idea bagaimana skala setiap rancangan, kami akan melihat tiga rancangan hosting pertama yang tersedia:

 • Pemula: Pelan ini merangkumi satu pemasangan WordPress, lawatan 20K bulanan, storan SSD 3 GB, CDN 50 GB, sandaran harian, sokongan 24/7, kawasan pementasan, sijil SSL percuma, dan pemalam caching untuk $ 30 / bulan.
 • Pro: Pelan ini merangkumi 2 pemasangan WordPress, lawatan bulanan 40 ribu, penyimpanan SSD 6 GB, CDN 100 GB, 1 migrasi laman percuma, sokongan Multisite, sandaran harian, sokongan 24/7, kawasan pementasan, sijil SSL percuma, pengklonan laman web, dan plugin caching untuk $ 60 / bulan.
 • Perniagaan 1. Pelan ini merangkumi 3 pemasangan WordPress, pelawat bulanan 100K, storan SSD 10GB, CDN 200GB, 1 migrasi laman percuma, sokongan Multisite, sandaran harian, sokongan 24/7, kawasan pementasan, sijil SSL percuma, pengklonan laman, akses SSH, dan plugin caching untuk $ 100 / bulan.
 • Perniagaan 2. Pelan ini merangkumi 10 pemasangan WordPress, 250K pelawat bulanan, penyimpanan SSD 20GB, CDN 300GB, 1 migrasi laman percuma, sokongan Multisite, sandaran harian, sokongan 24/7, kawasan pementasan, sijil SSL percuma, pengklonan laman, akses SSH, dan plugin caching untuk $ 100 / bulan.
 • Rancangan mereka yang lain adalah: Perniagaan 3 ($ 300 / bln), Perniagaan 4 ($ 400 / bln), Perusahaan 1 ($ 600 / bln) dan Perusahaan 2 ($ 900 / bln).

Semua rancangan, tidak kira mana yang anda pilih, membolehkan anda memilih salah satu daripada 22 pusat data di Platform Awan Google, dan menerima sokongan pakar, rangkaian yang sangat selamat dengan pemantauan dan langkah-langkah keselamatan harian, dan semua ciri kelajuan yang dirancang untuk menyampaikan kandungan laman web segera.

Sekiranya anda memutuskan untuk membayar lebih awal, anda akan mendapat 2 bulan secara percuma! Juga, semua rancangan (kecuali pelan permulaan) disertakan dengan satu penghijrahan tapak sarung tangan putih percuma. Tetapi jika anda sedang bersama Enjin WP dan ingin berpindah ke Kinsta mereka akan memindahkan laman web anda secara percuma (walaupun pada pelan permulaan).

Perlu diingat bahawa mereka caj lebihan jika laman web anda berjalan sepanjang lawatan diperuntukkan bulanan dan gigabait CDN:

harga berlebihanKegunaan lawatan ke laman web adalah $ 1 / 1,000 lawatan dan penggunaan berlebihan CDN adalah $ 0.10 / GB

Terakhir, ada baiknya kita mengetahui bahawa Kinsta juga menawarkan hosting WooCommerce. Ini bagus untuk mereka yang mempunyai laman web WordPress yang menjalankan kedai dalam talian menggunakan platform WooCommerce yang popular.

Soalan Lazim

 1. Apa itu Kinsta? Kinsta adalah syarikat hosting WordPress yang diuruskan premium. Tumpukan teknologi mereka dikuasakan oleh Google Cloud – rangkaian awan terbesar dan terpantas di dunia. Kinsta ditubuhkan pada tahun 2013 oleh Mark Gavalda, yang merupakan CEO syarikat semasa. Mereka bekerjasama dengan syarikat seperti Intuit, TripAdvisor, ASOS, Drift dan FreshBooks.
 2. Jenis rancangan hosting yang tersedia dengan Kinsta? Mereka hanya menyediakan hosting WordPress yang dikendalikan, dengan sokongan WooCommerce dan Enterprise.
 3. Apakah jenis panel kawalan yang digunakan? Papan pemuka MyKinsta khusus Kinsta mempunyai semua ciri cPanel dan Plesk, dan banyak lagi. Ketahui lebih lanjut mengenai alat pengurusan laman web MyKinsta.
 4. Adakah saya akan menerima sijil SSL? Ya, semua pelanggan menerima sijil SSL Let’s Encrypt percuma untuk laman web mereka. Semua rancangan dilengkapi dengan integrasi SSL percuma satu klik
 5. Bolehkah saya menghoskan akaun e-mel? Tidak, Kinsta tidak menghoskan akaun e-mel untuk pelanggannya.
 6. Adakah Kinsta menawarkan pendaftaran nama domain? Tidak, anda mesti mendapatkan nama domain dengan syarikat pihak ketiga dan menghubungkannya ke Kinsta semasa anda mendaftar ke salah satu rancangan hosting mereka.
 7. Adakah Kinsta menawarkan pembina laman web? Tidak, mereka tidak mempunyai pembina laman web terbina dalam. Walaupun begitu, kerana hosting untuk WordPress, mana-mana pembina laman web, seperti Elementor, Divi, Beaver Builder, atau Visual Composer akan berfungsi dengan laman web anda.
 8. Apa jenis sokongan pelanggan yang boleh saya harapkan dengan Kinsta? Dengan Kinsta, anda boleh mengakses sokongan sembang langsung melalui papan pemuka MyKinsta 24/7. Anda juga boleh mengemukakan permintaan tiket, yang biasanya dijawab dalam waktu 5 minit setelah diserahkan oleh pasukan pakar WordPress yang dirancang untuk memberi anda sokongan hosting WordPress dan Kinsta terkemuka.
 9. Adakah mereka menawarkan jaminan dan pembayaran balik untuk waktu henti? Jaminan uptime 99.9% mereka disokong oleh perjanjian tahap perkhidmatan (SLA) yang akan memberi anda kredit 5% dari jumlah bil anda sekiranya mereka tidak memastikan ketersediaan perkhidmatan 24 jam, 7 hari seminggu. Mereka juga mempunyai tindak balas selama 30 minit untuk kali kecemasan.
 10. Apa jaminan wang dikembalikan mereka? Sekiranya anda membatalkan akaun hosting anda selama 30 hari pertama perkhidmatan, mereka akan mengeluarkan bayaran balik sepenuhnya.
 11. Apa pilihan pembayaran yang mereka tawarkan? Mereka menerima semua kad kredit utama; Visa, MasterCard, Discover, American Express (Tanpa PayPal)

Adakah saya mengesyorkan Kinsta?

Kinsta adalah seorang penyelesaian hosting WordPress terkawal yang luar biasa yang mempunyai semua yang anda perlukan untuk menjalankan laman web WordPress yang cepat memuat dan selamat.

Dengan kata-kata mereka sendiri:

Apa yang membezakan Kinsta daripada persaingan dalam hal ketiga, hosting, kecepatan, keamanan dan sokongan?

Walaupun penyedia lain kini mula menggunakan Platform Awan Google, kami masih menganggap ini kelebihan untuk Kinsta. Kenapa? Kerana kami dapat melancarkan pusat data baru dengan segera apabila tersedia. Kami kini mempunyai 22 pusat data dan mengira.

Kami juga menyertakan Google rangkaian peringkat premium (bukan tahap standard) pada semua rancangan. Sekiranya penyedia tidak menyebut rangkaian mana yang mereka gunakan, kemungkinan besar mereka berusaha menjimatkan wang dengan menggunakan pilihan yang lebih perlahan. Rangkaian peringkat premium memastikan kependaman sepantas kilat untuk semua pelanggan kami.

Kinsta menggunakan bekas Linux terpencil teknologi, yang bermaksud setiap laman WordPress terasing sepenuhnya. Ini memastikan prestasi dan keselamatan mengikut reka bentuk. Tidak ada sumber yang dikongsi dan setiap laman web mempunyai PHP sendiri, Nginx, MySQL, MariaDB, Ini juga memungkinkan penskalaan automatik untuk lonjakan lalu lintas secara tiba-tiba kerana CPU dan memori secara automatik dialokasikan oleh mesin maya kami jika diperlukan.

Kami bekerjasama dengan KeyCDN, salah satu penyedia CDN HTTP / 2 terpantas di industri untuk mengecas aset pelanggan (media, JS, CSS) di seluruh dunia. Walaupun Cloudflare hebat, dan banyak pelanggan kami menggunakannya, itu bukan CDN sebenar tetapi perkhidmatan proksi + WAF (ia beroperasi dengan cara yang serupa). Oleh kerana itu, Cloudflare dilengkapi dengan overhead (TTFB tambahan) kerana fakta bahawa ia berada di antara laman web dan host. Bagi pelanggan kami, kami mahukan kependaman terpantas dan kelajuan rangkaian yang tidak dihalang daripada apa-apa yang ada di antara.

Kami menyokong pengesahan dua faktor, Penyekat GeoIP, secara automatik larangan IP berulang (melebihi had tertentu), dan menerapkan kata laluan yang kuat pada semua pemasangan baru. Kami bahkan mempunyai Alat penolakan IP di papan pemuka kami yang membolehkan pelanggan kami menyekat IP secara manual jika diperlukan. Kami mempunyai firewall perkakasan, keselamatan aktif dan pasif, dan ciri canggih lain untuk mengelakkan akses ke data. Dan untuk semua pelanggan Kinsta, kami tawarkan pembetulan hack percuma sekiranya secara tidak sengaja laman web mereka terganggu.

Kami adalah hos WordPress terurus paling pantas untuk mengeluarkan versi terbaru PHP apabila ia tersedia. Ini bukan sahaja diperlukan untuk keselamatan, tetapi juga prestasi. Kami mempunyai CEO (developer by trade) yang taksub dengan prestasi, jadi memastikan kami menjalankan perisian terkini adalah sesuatu yang sangat serius diambil oleh pasukan kami.

Kinsta memang menyokong sedikit berbeza daripada yang lain, dan inilah yang membezakan kita. Kami menawarkan Sokongan 24 × 7 melalui Interkom. Tetapi kami tidak mempunyai wakil sokongan berjenjang yang berbeza. Semua ahli pasukan sokongan kami adalah Jurutera Linux dan pembangun WordPress yang berkemahiran tinggi. Ini memastikan bahawa pelanggan kami tidak terpental dan masalah mereka diselesaikan dengan cepat.

Kami masa respons tiket rata-rata kurang dari lima minit, biasanya kurang dari dua. Kami juga memantau waktu operasi di semua laman web pelanggan 24 × 7 dan bangga menjadi proaktif. Sekiranya laman web dimatikan dengan alasan apa pun, sama ada berkaitan dengan pelayan atau bahkan berkaitan dengan pemalam, kami akan menghubungi segera. Banyak kali sebelum anda tahu ada sesuatu yang tidak kena.

logo
Brian Jackson – Ketua Pegawai Pemasaran di Kinsta

Dan untuk menyelesaikannya, dengan sokongan pelanggan yang luar biasa, papan pemuka panel kawalan yang mesra pengguna, dan alat yang mesra pemaju, pemilik laman web WordPress yang mapan mempunyai banyak keuntungan daripada menggunakan hosting Kinsta.

Sebenarnya, seseorang yang mencari ciri tersebut mungkin percaya Kinsta adalah penyelesaian hosting Google Cloud WordPress terbaik di dunia.

Yang mengatakan, jenis hosting ini mungkin sedikit maju untuk pemilik laman web pemula. Dan pada a harga bermula $ 30 / bulan untuk perkhidmatan hosting yang paling asas, mereka yang mempunyai bajet yang ketat mungkin tidak menginginkan semua keuntungan, tidak kira betapa hebatnya.

Oleh itu, jika anda berada di pasaran untuk hosting WordPress yang diuruskan sepenuhnya dan ingin meningkatkan ke penyedia hosting lain, periksa Kinsta dan lihat bagaimana anda menyukainya. Anda tidak pernah tahu, ciri, kepantasan, keselamatan, dan sokongan pelanggan mungkin hanya yang anda cari.

Klik pautan ini dan hos laman web anda dengan Kinsta sahaja $ 30 sebulan. Bayar setiap tahun dan anda mendapat 2 bulan secara percuma!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map