Kajian InMotion Hosting

Dengan ribuan host web di luar sana, anda mungkin mengharapkan yang baru menawarkan ciri yang lebih inovatif dan lebih baik. Oleh itu, mungkin mengejutkan apabila mengetahui bahawa salah satu hos web yang paling cepat berkembang, paling dihormati dan paling dipercayai juga merupakan salah satu yang tertua, dan itu: Hosting InMotion.


Ditubuhkan pada tahun 2001, InMotion Hosting telah menempatkan dirinya sebagai syarikat hosting web yang dipercayai yang memberikan prestasi yang boleh dipercayai untuk hosting kelas perniagaan. InMotion memberikan gabungan harga rendah dan inovasi teknikal yang sempurna, anda dapat mengharapkan masa, kelajuan, prestasi, dan ciri teknikal yang sangat baik semasa anda mendaftar dan menjadi pelanggan. Ulasan InMotion Hosting ini bertujuan untuk memasukkan semua butiran dan memberi anda semua kebaikan dan keburukan.

Sokongan pelanggan mereka, teknologi Max Speed ​​Zone dan harga $ 3.99 / bulan adalah 3 perkara utama yang paling digemari orang tentang mereka.

ulasan di twitterPenilaian baik dan buruk di Twitter

Dalam tinjauan InMotion Hosting ini, saya akan memberitahu anda jika itu benar.

Di sini saya akan melihat kebaikan dan keburukan perkhidmatan hosting ini untuk melihat bagaimana ia sesuai dengan reputasinya sebagai hos web yang boleh dipercayai yang dapat menangani semua keperluan hosting web anda untuk perniagaan dalam talian anda yang sedang berkembang.

Beri saya masa 10 minit, dan saya akan memberi anda semua maklumat yang mesti diketahui mengenai InMotion dan saya menjawab soalan seperti.

 • Berapakah kos InMotion Hosting?
 • Apa perbezaan antara rancangan yang berbeza?
 • Adakah anda boleh memilih lokasi pelayan?
 • Apa kebaikan dan keburukan menggunakannya?
 • Adakah mereka memberi saya sandaran automatik dari laman web saya?
 • Adakah ia dilengkapi dengan pemacu SSD?
 • Adakah mereka membantu memindahkan laman web saya kepada mereka?
 • Yang merupakan rancangan hosting terbaik untuk laman WordPress?

Apabila anda selesai membaca ini, anda akan mengetahui apakah ini adalah perkhidmatan hosting web yang tepat untuk anda gunakan, dan jika anda harus mendaftar dengan mereka atau tidak.

Dengan mengklik pautan ini, anda akan mendapat POTONGAN 50 harga runcit InMotion dan hanya boleh menghoskan laman web anda $ 3.99 sebulan.

Contents

Ulasan InMotion Hosting: Inilah yang akan anda pelajari

 1. Senarai kebaikan dan keburukan

Di sini saya akan melihat lebih terperinci mengenai (atau melompat terus ke atau).

 1. Rancangan hosting & harga

Di sini saya akan membahas dan apa yang anda dapat dan apa ciri untuk setiap rancangan.

 1. Soalan Lazim

Di sini saya akan menjawab sebahagian besar .

 1. Ringkasan Kajian InMotion

Di sini, saya akan memberitahu anda bahawa mereka bagus atau jika saya fikir anda lebih baik mendaftar dengan pesaing.

Terdapat banyak perkhidmatan hosting web di luar sana, dan sukar untuk menelusurinya dan mencarinya dengan rancangan dan ciri yang paling sesuai untuk anda.

tinjauan hosting inmotion

Hosting InMotion adalah pilihan yang baik kerana memenuhi keperluan semua orang. Perkhidmatan hosting web mereka menawarkan beberapa rancangan hosting yang berpatutan.

Mereka juga menyediakan perkhidmatan pelanggan yang baik dan cepat untuk membantu menjawab sebarang pertanyaan yang mungkin anda miliki sepanjang perjalanan.

Di bawah ini, saya akan menggariskan rancangan hosting yang ditawarkan dalam tinjauan inMotion saya dan mengkaji lebih mendalam mengenai perkara yang saya anggap berguna mengenai perkhidmatan mereka dan juga yang saya rasa boleh menjadi lebih baik.

Kelebihan InMotion Hosting & Keburukan

Sekiranya anda tertanya-tanya tentang kebaikan dan keburukan maka saya membuat anda dilindungi.

Kelebihan InMotion Hosting

Mari mulakan dengan melihat apa kelebihannya.

Sokongan pengguna

Sekiranya anda pernah mempunyai pengalaman sebelumnya dengan host web, anda tahu betapa mudahnya mengabaikan faktor perkhidmatan pelanggan pada mulanya. Tetapi tidak diragukan lagi, anda akan menghadapi beberapa masalah, dan apabila ia muncul, anda memerlukan sokongan yang boleh dipercayai dan pantas.

sokongan

Perniagaan anda sangat bergantung padanya, kerana walaupun sekejap kesalahan di laman web anda boleh mengakibatkan kehilangan banyak pelanggan. Di InMotion, mereka mempunyai banyak kekuatan berkaitan dengan sokongan pelanggan:

Sokongan yang berpusat di A.S.

Salah satu faedah terbesar mengenai penggunaannya adalah anda dijamin mendapat sokongan yang berpusat di Amerika Syarikat. Ini bermaksud masa tindak balas yang lebih pantas serta penjagaan pelanggan yang lebih berkualiti.

Terima kasih semua atas cadangan. Saya hanya menghabiskan 4 jam terakhir untuk meninjau apa yang kelihatan seperti pilihan hosting gazillion. Setelah dipertimbangkan dengan teliti (dan sebahagiannya disebabkan oleh anggaran pelanggan dan banyak masalah), saya pergi dengan Inmotion Hosting. Jari melintasi! https://t.co/DgcLtqlYEa

– Setiap Hari di Tasik (@EverydayLake) 14 Disember 2018

Selain itu, wakil pelanggan yang anda akan bercakap sebenarnya berpengetahuan luas. Semua staf sokongan wajib mempunyai sekurang-kurangnya 160 jam latihan dalaman sebelum dibenarkan berinteraksi dengan pelanggan.

Saya mendapati bahawa mereka sebenarnya mempunyai kepakaran yang diperlukan untuk menangani masalah unik anda dengan betul dan tidak hanya bergantung pada skrip penyelesaian masalah.

Proses onboarding yang hebat

Mereka juga memiliki proses yang hebat untuk membuat Anda mulai menggunakan layanan hosting mereka. Terutama jika ini adalah kali pertama anda menghidupkan dan menjalankan laman web anda sendiri, ini adalah bonus utama.

Mereka menghantar satu siri yang bermanfaat e-mel onboarding untuk membantu anda dalam setiap fasa penyediaan laman web anda di pelayan mereka. Apa yang sangat berguna ialah e-mel ini disesuaikan dengan jenis laman web khusus anda dan tujuan utamanya, sehingga anda mendapat arahan persediaan yang relevan.

Hasil akhirnya adalah bahawa proses ini secara tidak sengaja dapat mengelakkan banyak masalah sokongan yang berpotensi di jalan setelah anda menyiapkannya, kerana ia akan menguruskannya sejak awal.

Pelbagai saluran komunikasi

Mereka juga menawarkan banyak jalan untuk mendapatkan sokongan pelanggan. Anda boleh melakukan sembang langsung melalui laman web mereka, hantarkan e-mel, gunakan tradisional sistem tiket, panggilan menggunakan Skype, atau anda boleh telefon masuk pada 888.321.HOST (4678).

Saya mendapati masa tindak balas untuk masing-masing cepat. Anda boleh mendapatkan sokongan yang anda perlukan tepat pada masanya, yang penting kerana setiap minit penting.

Sokongan 24/7

Seperti setiap perkhidmatan hosting yang baik, pasukan sokongan mereka akan menangani semua cabaran yang anda hadapi, tidak kira betapa sukarnya – 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

Terdapat banyak perkara baik yang saya suka mengenai InMotion Hosting. Sokongan pelanggan, khususnya, adalah salah satunya. Sepanjang tahun saya bersama mereka – sokongan teknikal mereka tidak pernah terkesan. Kakitangan sokongan yang saya hubungi selalu ramah, profesional, dan paling penting, berpengetahuan. Sekiranya anda lebih suka seseorang menjaga belakang anda ketika kotoran memukul kipas, IMH sentiasa ada untuk anda. Jerry Low – Rahsia Hosting Web Terungkap

Prestasi Hosting InMotion & Kepantasan

Sokongan pelanggan mereka bukan satu-satunya perkara yang unggul dalam InMotion Hosting. Kelajuan dan prestasi pelayan mereka juga sangat mengagumkan.

Sehingga kini, mereka tidak pernah mengalami gangguan besar dan mereka mengalami waktu operasi purata 99.97%, yang cukup baik untuk perkhidmatan dari ukuran mereka. Sebenarnya mereka mempunyai jaminan masa operasi 99.9%.

Selain itu, tidak seperti banyak perkhidmatan hosting web yang dikongsi di luar sana, mereka tidak menjual pelayan mereka. Dengan kata lain, mereka tidak membenarkan terlalu banyak laman web dihoskan pada pelayan yang sama.

Sebagai gantinya, mereka memastikan setiap pelayan terhad kepada apa yang dapat dikendalikannya secara sah, yang bermaksud bahawa walaupun banyak laman web melintas lalu lintas yang tinggi pada masa yang sama, pelayan dapat mengatasinya dengan lebih baik.

Selain di atas terdapat sejumlah ciri yang lebih unik yang digunakan IMH untuk memastikan waktu operasi, kelajuan dan keselamatan bagi pelanggan hosting mereka:

Pemacu SSD untuk semua pelayan mereka

Pertama, setiap pelayan disokong oleh pemacu SSD (Solid-State Drive), bukannya pemacu HDD (pemacu cakera keras) tradisional.

Kerana Pemacu SSD berasaskan cip (bukan mekanikal), bukannya berdasarkan cakera, ia lebih cepat mengambil data yang disimpan.

Ini bermaksud masa memuatkan lebih cepat dan pengambilan data yang lebih pantas bagi mereka yang menggunakan laman web anda, yang bermaksud semakin sedikit orang yang meninggalkan laman web anda kerana terlalu lama.

pemacu ssd

Menurut InMotion, dan ujian dalaman mereka melakukan:

 • SSD berprestasi lebih kurang 20 kali lebih cepat daripada HDD
 • SSD dapat meneruskan sekitar 65% lebih banyak data dari pelayan
 • Semasa permintaan tinggi I / O, angka data ini meningkat menjadi sekitar 95% jika dibandingkan dengan HDD

Pelbagai pusat data dan Zon Kelajuan Maks

Unsur unik lain dari InMotion adalah bahawa bukannya mempunyai satu pusat data yang melayani seluruh negara, mereka mempunyai banyak pusat data.

Semasa membeli perkhidmatan mereka, anda dapat memilih lokasi yang paling sesuai untuk anda (berdasarkan dari mana jumlah pelanggan atau pengunjung anda berasal).

Untuk melihat pusat data mana yang paling sesuai untuk lokasi anda, mereka bahkan mempunyai ujian muat turun fail yang dapat anda gunakan di laman web mereka untuk membandingkan pusat mana yang memberikan anda layanan yang lebih cepat!

zon kelajuan maksimum

Oleh kerana mereka mempunyai banyak pusat data, mereka juga mempunyai apa yang mereka sebut Zon Kelajuan Maks yang merujuk kepada lokasi geografi dalam julat pusat tertentu. Sekiranya anda berada dalam Zon Kecepatan Maksimum mereka, mereka berjanji bahawa laman web dan e-mel anda dapat berjalan hingga 6 kali lebih cepat.

Tumpuan yang tinggi terhadap keselamatan

Mereka memandang serius keselamatan seperti yang mereka mahukan pantau keselamatan pelayan 24/7. Laman web anda dilindungi oleh Perlindungan DDoS, sistem firewall canggih seperti ModSecurity serta peraturan firewall tersuai.

Ciri WordPress padat

Mereka menawarkan hosting WordPress yang diuruskan pada semua rancangan, dari segi kemas kini pemasang automatik WordPress inti dan penambaikan lubang keselamatan biasa.

hosting wordpress terurus

 • Semua laman web WordPress berjalan di CloudLinux platform dengan Cache Optimum didayakan.
 • Anda boleh memilih untuk memiliki WordPress telah dipasang sebelumnya semasa anda mendaftar, atau anda boleh menghantar permintaan pemindahan laman web selepas itu.
 • Semua laman web WordPress disertakan Integrasi WP-CLI (alat baris perintah untuk menguruskan pemasangan WordPress, yang bermaksud anda boleh mengemas kini pemalam, mengkonfigurasi pemasangan dan banyak lagi, tanpa menggunakan penyemak imbas web).
 • PHP 7 boleh didapati di hosting InMotion WordPress. PHP 7 membantu laman WordPress berprestasi sebanyak 2 hingga 3 kali lebih pantas berbanding versi PHP sebelumnya.

InMotion Hosting menawarkan sijil SSL peribadi PERCUMA pada semua rancangan Shared Business Hosting, VPS Hosting, dan Dedicated Server. Pelanggan IMH kini dapat dengan selamat mengamankan laman web mereka untuk melayari dengan selamat dengan satu klik.

Ciri-ciri:

 • Domain yang Disahkan SSL
 • Penyulitan 256-bit
 • Dikuasakan oleh Comodo dan cPanel
 • Pembaharuan SSL Automatik Percuma

Menawarkan sijil SSL peribadi percuma adalah langkah yang baik, dan mustahak sempurna untuk laman web e-dagang, kerana sijil SSL percuma membolehkan anda menerima pembayaran dan menyelesaikan transaksi dalam talian tanpa risau.

Sandaran Laman Web Percuma

Selain perkhidmatan pelanggan yang kuat dan prestasi hosting berkualiti tinggi, saya mendapati bahawa mereka mempunyai beberapa kelebihan lain yang perlu dipertimbangkan.

Salah satunya ialah yang mereka tawarkan sandaran laman web percuma. Bukan perkara biasa untuk perkhidmatan hosting melakukan backup secara berkala, tetapi tidak biasa mereka menawarkan pengambilan sandaran secara percuma.

sandaran laman web percuma

Sebilangan besar perkhidmatan hosting mengenakan bayaran apabila anda memerlukan sandaran kecemasan, tetapi InMotion tidak.

Terdapat beberapa had yang berlaku untuk sandaran yang disertakan dengan akaun anda. Memulihkan akaun anda adalah percuma, tetapi terhad kepada 4 bulan sekali. Bayaran sebanyak $ 49 akan dikenakan untuk pemulihan tambahan. Juga jika laman web anda lebih besar daripada 10GB maka ia tidak akan disandarkan secara automatik.

Penghijrahan Laman Percuma

Pro lain adalah bahawa jika anda memindahkan laman web anda dari satu perkhidmatan hosting ke mereka, mereka menawarkan perkhidmatan pemindahan laman web percuma. Laman web mereka juga menjanjikan bahawa laman web anda akan mengalami downtime sifar ketika mereka melakukan pemindahan ini.

penghijrahan laman web percuma

Terdapat beberapa peringatan yang harus anda perhatikan. Migrasi akaun e-mel hanya disertakan dengan migrasi cPanel. Migrasi bukan cPanel mungkin memerlukan e-mel dimigrasikan secara manual. Kos mungkin dikenakan untuk pemindahan laman web yang terdiri daripada lebih dari 3 laman web dan / atau pangkalan data atau lebih dari 5GB data.

Kelenturan

Akhirnya, untuk perkhidmatan web hosting yang, terus terang, begitu lama untuk industri, pastinya tidak ketinggalan zaman. Mereka menawarkan banyak pilihan yang bermaksud anda mempunyai sedikit kelonggaran dengan laman web anda.

Apabila anda menjadi tuan rumah melalui mereka, anda akan menjadi cemerlang Penyatuan Aplikasi Google dan kerana banyaknya perkongsian mereka dengan perkhidmatan e-dagang, anda juga boleh mendapatkan banyak sokongan e-dagang dan integrasi aplikasi.

Mereka juga menawarkan perkhidmatan unik untuk Integrasi WordPress, termasuk pra-Pemasangan WordPress sebagai pilihan semasa anda membeli hosting melalui mereka.

Mereka juga menyediakan anda Iklan percuma bernilai $ 250. Anda mendapat $ 100 kredit Google AdWords, $ 75 kredit iklan Bing dan $ 75 kredit iklan Yahoo, untuk membantu anda mengarahkan lalu lintas yang berkualiti ke laman web anda.

Pembina laman web yang hebat

BoldGrid adalah nama mereka pembina laman web premium yang disertakan dengan setiap rancangan hosting. BoldGrid adalah editor drag-and-drop yang mudah membolehkan anda membina laman web yang menakjubkan dan responsif yang dikuasakan oleh WordPress.

pembangun laman web boldgrid

BoldGrid intuitif dan mudah digunakan berkat ciri seperti reka bentuk drag and drop, tema pra-binaan dan responsif percuma. Ditambah pula dengan ciri-ciri seperti SEO bawaan dan pementasan laman web.

Dan tidak seperti pembangun laman web yang lain, ia adalah percuma dan anda mempunyai 100% pemilikan dan kawalan sepenuhnya laman web anda sendiri.

Kekurangan InMotion Hosting

Oleh itu, sekarang saya telah mengkaji kebaikannya, mari kita lihat beberapa kelemahan menggunakannya.

Titik Harga

Mungkin penipuan terbesar adalah itu titik harga lebih tinggi daripada kebanyakan perkhidmatan hosting bersama yang menawarkan perkhidmatan serupa.

Walau bagaimanapun, anda mendapat apa yang anda bayar, dan dengan pilihan perkhidmatan pelanggan, dan sandaran percuma & pulihkan, perkhidmatan penghijrahan percuma, dan sebilangan aplikasi percuma lain, saya percaya mereka menebusnya di kawasan lain.

Kontrak Sepanjang Tahun

Kelemahan lain ialah apabila anda membeli perkhidmatan mereka, anda terkunci dalam kontrak selama setahun. Ini bermakna anda mengambil sedikit pertaruhan bahawa anda akan berpuas hati dengannya dan ia akan bernilai.

Walau bagaimanapun, mereka menawarkan jaminan pulangan wang 90 hari yang sangat murah hati, jadi akhirnya, risikonya tidak terlalu buruk. Piawaian industri adalah jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Jaminan ini sangat memberi jaminan sekiranya anda membayar lebih awal sepanjang tahun untuk mendapatkan harga yang lebih baik. Namun perlu diketahui bahawa jaminan wang dikembalikan tidak termasuk pembelian tambahan seperti sijil SSL atau pendaftaran nama domain.

Had untuk Bilangan Laman

Satu lagi negatif yang saya dapati ialah pelanggan biasanya terhad kepada bilangan laman web yang boleh mereka hoskan dalam satu akaun. Walau bagaimanapun, ini hanya berlaku untuk pelancaran dan pakej Power (pakej Pro membenarkan laman web addon tanpa had).

Oleh itu, jika rancangan anda adalah untuk menjalankan sebilangan besar laman web, anda mungkin perlu mempertimbangkan hos yang lain, atau hanya bersedia membayar lebih banyak untuk pakej Pro. Tetapi jika anda hanya memerlukan beberapa laman web, ini sama sekali tidak akan mempengaruhi anda.

Penyediaan akaun perlahan

Mereka mempunyai dasar pencegahan penipuan yang ketat (yang merupakan perkara baik) dan semua pelanggan baru perlu mengesahkan pembelian hosting mereka dengan melalui proses pengesahan telefon.

Tetapi akaun hosting anda akan diaktifkan pada hari perniagaan yang sama.

Mengesahkan akaun anda tidak perlu dan bimbang, tetapi ini bermakna anda tidak akan dapat mengakses akaun hosting anda dengan serta-merta, dan ini boleh menyusahkan sesetengah pengguna, terutama bagi penduduk bukan AS.

Pelan Hosting InMotion & Harga

InMotion Hosting menawarkan pelbagai perkhidmatan hosting dari VPS dan pelayan khusus, hingga cloud dan hosting WordPress. Tetapi di sini saya hanya akan merangkumi pakej hosting web bersama mereka.

Mereka menawarkan 3 rancangan hosting web bersama: Lancarkan, Power dan Pro.

rancangan hosting inmotion

Berikut adalah ciri utama setiap rancangan hosting:

Pelan Pelancaran InMotion

 • Hoskan sehingga 2 laman web
 • Ruang dan lebar jalur tanpa had
 • 2 MySQL & Pangkalan data PostgreSQL
 • Pemindahan dan penyediaan laman web percuma
 • Sandaran laman web percuma setiap hari
 • Teknologi Max Speed ​​Zone
 • Sokongan asas AS
 • Perlindungan spam perisian hasad dan e-mel
 • Jaminan wang dikembalikan 90 hari

Pelan InMotion Power

 • Hoskan sehingga 6 laman web
 • Ruang cakera dan lebar jalur tidak terhad
 • 50 MySQL & Pangkalan data PostgreSQL
 • Pemindahan dan penyediaan laman web percuma
 • Sandaran laman web percuma setiap hari
 • Keranjang belanja 1 klik siap e-dagang
 • Teknologi Max Speed ​​Zone
 • Sokongan asas AS
 • Sijil SSL yang dikongsi disertakan
 • Perlindungan spam perisian hasad dan e-mel
 • Jaminan wang dikembalikan 90 hari

Pelan InMotion Pro

 • Hoskan laman web tanpa had
 • Ruang cakera dan lebar jalur tidak terhad
 • MySQL tanpa had & Pangkalan data PostgreSQL
 • Pemindahan dan penyediaan laman web percuma
 • Sandaran laman web percuma setiap hari
 • Keranjang belanja 1 klik siap e-dagang
 • Teknologi Max Speed ​​Zone
 • Sokongan berasaskan AS peringkat pro
 • Sijil SSL yang dikongsi disertakan
 • Perlindungan spam perisian hasad dan e-mel
 • Jaminan wang dikembalikan 90 hari

Perbandingan Pelan Hosting

Pelan hosting mana yang harus saya dapatkan?

Berikut adalah perbandingan antara InMotion Hosting Lancarkan vs Kuasa, dan Kuasa vs Pro, di mana saya menggariskan apa perbezaan utama antara pakej hosting perniagaan pelancaran, Power dan Pro.

Pelancaran InMotion Hosting vs Power Review

Perbezaan yang jelas antara pelan Pelancaran dan Kuasa tentunya harganya. Pelan Pelancaran adalah tahap kemasukan InMotion dan oleh itu rancangan hosting bersama yang paling murah.

Dengan rancangan Kuasa anda boleh menghoskan sehingga 6 laman web dan rancangannya datang e-dagang siap dengan pemasangan keranjang belanja satu klik untuk WooCommerce, PrestaShop, Magento, OpenCart, osCommerce dan DrupalCommerce. Pelan Kuasa juga memberi anda a sijil SSL dikongsi.

Anda harus mempertimbangkan untuk memilih pelan Daya sekiranya:

 • Anda mahu dapat menghoskan 6, bukannya 2 laman web
 • Anda e-dagang dan troli beli-belah dipasang
 • Anda mahukan sijil SSL kongsi percuma

InMotion Hosting Power vs Pro Review

Terdapat beberapa perbezaan antara rancangan Power dan Pro. Pelan Pro menawarkan hampir tanpa had segalanya (laman web, domain, pangkalan data dan lain-lain dan Pro Plan memberi anda mengenai 4x lebih banyak sumber serta ciri tambahan seperti sokongan peringkat pro.

Sekiranya anda ingin memperluas dan menghoskan lebih banyak laman web (lebih daripada 6 laman web yang dibenarkan oleh Power plan), maka rancangan Pro akan menjadi pilihan yang lebih baik untuk anda.

Anda harus mempertimbangkan untuk memilih rancangan Pro jika:

 • Anda mahukan segalanya “tidak terhad”
 • Anda mahukan pelayan dengan lebih banyak sumber
 • Anda mahukan sokongan peringkat pro

Pelan InMotion Hosting mana yang terbaik untuk anda?

Kini anda berada dalam posisi yang lebih baik untuk memilih rancangan hosting bersama yang tepat dari InMotion. Ingat, anda sentiasa boleh naik level dan naik taraf ke rancangan hosting yang lebih tinggi jika anda memerlukan lebih banyak sumber dan ciri.

Berdasarkan pengalaman peribadi saya, berikut adalah cadangan saya untuk anda:

 • Saya mengesyorkan agar anda mendaftar dengan rancangan Pelancaran jika anda memulakan dan berhasrat untuk menjalankan a laman web asas.
 • Saya mengesyorkan agar anda mendaftar dengan rancangan Power jika anda berhasrat untuk menjalankan a WordPress, CMS atau e-dagang lain laman web berkuasa.
 • Saya mengesyorkan agar anda mendaftar dengan rancangan Pro jika anda berhasrat untuk menjalankan WordPress, CMS atau laman web e-dagang lain tetapi perlu lebih banyak sumber dan ciri.

Soalan Lazim

Di sini anda akan mendapat jawapan kepada beberapa soalan yang paling biasa mengenai IMH.

Apa itu InMotionHosting.com?

InMotion Hosting adalah syarikat hosting web yang ditubuhkan pada tahun 2001. Ia mempunyai pejabat di Los Angeles, CA dan Virginia Beach, VA, di Amerika Syarikat dan syarikat ini mempunyai dua pusat data: satu di Los Angeles, dan satu di Herndon, Virginia. Inmotion Hosting dinilai A + oleh Better Business Bureau. Laman web rasmi mereka adalah: https://www.inmotionhosting.com

Kaedah pembayaran apa yang diterima oleh InMotion Hosting?

Terima pembayaran kad kredit (Visa, MasterCard, American Express dan Discover), serta pembayaran melalui cek dan kiriman wang. Namun pembayaran melalui PayPal bukanlah pilihan.

Apa sokongan teknikal yang mereka berikan?

Mereka menawarkan sokongan berdasarkan AS melalui telefon, e-mel Skype, dan sembang langsung. Sokongan tersedia 24/7/365. Anda juga boleh tweet mereka di @inmotioncares. Mereka juga mempunyai saluran YouTube yang penuh dengan tutorial video yang bagus.

Apakah pelayan nama InMotion Hosting?

Pelayan nama mereka adalah: NS1.INMOTIONHOSTING.COM – IP 74.124.210.242 dan NS2.INMOTIONHOSTING.COM – IP 70.39.150.2

Berapa lama masa yang diperlukan untuk mengaktifkan akaun hosting saya?

Akaun anda akan diaktifkan pada hari perniagaan yang sama ketika anda membuat pesanan. Tetapi semua pelanggan baru perlu mengesahkan pembelian hosting mereka melalui proses pengesahan telefon.

Adakah InMotion Hosting menawarkan domain percuma?

Tidak, mereka tidak menawarkan nama domain percuma dengan rancangan hosting web mereka.

Adakah mereka mempunyai jaminan wang dikembalikan?

InMotion Hosting menawarkan jaminan wang dikembalikan 90 hari (hanya jaminan 97 hari DreamHost lebih murah hati) untuk pesanan baru (bukan pembaharuan). Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan mereka, mereka akan mengembalikan semua caj hosting, tanpa ada pertanyaan. Jaminan tersebut tidak berlaku untuk pembelian addon seperti nama domain atau sijil SSL.

Adakah InMotion Hosting akan memindahkan laman web saya dari hos web yang lain?

Ya, mereka akan memindahkan laman web anda ke mereka. Kos mungkin dikenakan untuk pemindahan laman web yang terdiri daripada lebih dari 3 laman web dan / atau pangkalan data atau lebih dari 5GB data.

Adakah InMotion Hosting menawarkan sandaran automatik?

Ya, mereka melakukan sandaran semua laman web di bawah 10GB. Terdapat pilihan sandaran tambahan untuk laman web yang melebihi 10 GB, tersedia atas permintaan. Memulihkan laman web anda adalah percuma, tetapi terhad kepada 4 bulan sekali. Bayaran sebanyak $ 49 akan dikenakan untuk pemulihan tambahan.

Adakah InMotion Hosting menawarkan sijil SSL percuma?

Ya, semua rancangan hosting bersama mereka dilengkapi dengan akses ke sijil SSL peribadi percuma sijil SSL yang dikongsi pada semua rancangan Perniagaan Dikongsi, Hosting VPS, dan Pelayan Dedicated (pada 28 Julai 2017).

Adakah ulasan InMotion Hosting mengenai Reddit dan Quora ada baiknya?

Ya, sebahagian besarnya Quora dan Reddit adalah tempat yang baik untuk membaca ulasan daripada orang sebenar dan pelanggan mengenai InMotion. Anda boleh membaca ulasan di Reddit, dan di Quora. Anda juga boleh mendapatkan ulasan pelanggan di Yelp dan TrustPilot.

Adakah terdapat alternatif InMotion Hosting yang baik?

Ya, ada pasangan, tetapi saya percaya InMotion Hosting adalah penyedia hosting web yang kukuh. Sekali lagi, anda harus membuat kajian sendiri dan melihat perkhidmatan hosting web lain di luar sana juga. Dua alternatif yang baik untuk InMotion Hosting yang patut dikaji ialah A2 Hosting dan SiteGround.

Di mana saya boleh mendapatkan kod kupon InMotion Hosting?

InMotion Hosting tidak menawarkan kod diskaun melalui laman web pihak ketiga. Walau bagaimanapun, mereka kerap menjalankan pelbagai promosi dan penjualan, dan anda sebaiknya melayari www.inmotionhosting.com untuk mendapatkan kupon dan kod promo yang sah.

Adakah saya mengesyorkan InMotion Hosting?

Ya, saya mengesyorkan mereka.

Pada masa saya menggunakannya, saya dapati ia menjadi hos web yang kukuh. Mereka memberikan layanan pelanggan yang sangat baik, waktu operasi yang tinggi dan prestasi tinggi dan mempunyai hosting bersama yang kaya, sebahagian besarnya kerana ia berpusat di A.S. dan mempunyai banyak pusat data yang membolehkan memuat turun laman web dengan pantas.

InMotion Hosting juga melampaui jangkaan dengan banyak perkhidmatan percuma dan ciri tambahan mereka. Akhirnya, dengan pelbagai pakej dan kemampuan untuk menambah, mereka bersedia melayani pelbagai jenis dan tujuan laman web.

Ini adalah akhir tinjauan InMotion Hosting ini dan jika anda masih duduk di pagar untuk mendaftar, ingatlah bahawa mereka menawarkan setiap pelanggan tanpa pertanyaan Jaminan wang dikembalikan 90 hari.

Dengan mengklik pautan ini, anda akan mendapat POTONGAN 50 dari harga runcit yang disyorkan oleh InMotion dan anda boleh menghoskan laman web anda hanya $ 3.99 sebulan.

Pendedahan FTC: Untuk memberi anda harga semurah mungkin, saya akan mendapat komisen kecil jika anda memutuskan untuk menandatangani menggunakan pautan ulasan InMotion Hosting saya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map