Kajian GreenGeeks

Anda dan saya sama-sama tahu bahawa tidak ada kekurangan penyedia hosting web di pasaran sekarang. Web hosting adalah salah satu aspek terpenting dalam menjalankan laman web yang berjaya. Di situlah GreenGeeks masuklah.


Tetapi dengan semua pilihan yang ada, lengkap dengan ciri dan titik harga yang berbeza, memilih hos web yang tepat untuk keperluan anda sukar untuk sedikitnya.

GreenGeeks mempunyai banyak perkara terbaik untuk mereka, dari segi kepantasan, waktu operasi, sokongan pelanggan dan harga yang berpatutan. Ulasan GreenGeeks ini memberi anda gambaran terperinci mengenai hos web yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar ini.

Sayangnya, saya tidak dapat mengambil pilihan hosting web di luar sana yang tidak bernilai masa atau wang anda.

Tetapi apa yang dapat saya lakukan ialah berkongsi dengan anda semua yang perlu diketahui mengenai salah satu penyedia hosting web yang paling unik di sana: GreenGeeks.

Inilah yang akan anda pelajari dari tinjauan GreenGeeks ini

 1. Kelebihannya

Di sini saya melihat dengan lebih dekat penggunaan GreenGeeks. Kerana terdapat banyak perkara baik mengenai hos web ini.

 1. Kekurangannya

Tetapi ada beberapa kelemahan juga. Di sini saya melihat lebih dekat apa itu.

 1. Rancangan & Harga

Di bahagian ini saya akan membahasnya dengan lebih terperinci.

 1. Adakah saya Mengesyorkan GreenGeeks.com?

Di sini saya memberitahu anda jika atau jika saya fikir anda lebih baik dengan alternatif untuk GreenGeeks.

tinjauan greengeeks

Ditubuhkan pada tahun 2008 oleh Trey Gardner (yang kebetulan mempunyai pengalaman bekerja dengan beberapa syarikat web hosting seperti iPage, Lunarpages, dan Hostpapa), GreenGeeks bertujuan untuk tidak hanya menyediakan perkhidmatan web hosting yang hebat kepada pemilik laman web seperti anda, tetapi lakukan dalam mesra alam cara juga.

Tetapi kita akan segera mendapatkannya.

Sekarang, yang perlu anda ketahui adalah bahawa kita akan melihat semua yang ditawarkan GreenGeeks (yang baik dan yang tidak begitu baik), sehingga apabila tiba waktunya anda membuat keputusan mengenai hosting web, anda mempunyai semua fakta.

Jadi, mari kita bahas ini.

Kelebihan GreenGeeks

Mereka mempunyai reputasi yang baik untuk menyediakan perkhidmatan hosting web yang luar biasa kepada pemilik laman web dari semua jenis.

1. Mesra Alam

Salah satu ciri GreenGeeks yang paling menonjol adalah hakikat bahawa mereka adalah syarikat hosting web yang mesra alam. Tahukah anda bahawa pada tahun 2020, industri Web Hosting akan mengatasi industri Airline dalam Pencemaran Alam Sekitar!

Sebaik sahaja anda masuk ke laman web mereka, GreenGeeks langsung mengetahui bahawa syarikat web hosting anda mesti berwarna hijau.

Mereka kemudian menjelaskan bagaimana mereka menjalankan tugas mereka untuk mengurangkan jejak karbon mereka.

Diiktiraf sebagai Rakan Tenaga Hijau EPA, mereka mengaku sebagai penyedia hosting web yang paling mesra alam yang ada sekarang.

Perkongsian EPA GreenGeeks

Tidak pasti maksudnya?

Lihat apa yang GreenGeeks lakukan untuk membantu anda menjadi pemilik laman web yang mesra alam:

 • Mereka membeli kredit tenaga angin untuk mengimbangi tenaga yang digunakan pelayan mereka dari grid kuasa. Sebenarnya, mereka membeli 3x jumlah tenaga pusat data mereka menggunakan. Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kredit tenaga boleh diperbaharui? Lihat di sini dan jawab semua soalan anda.
 • Mereka menggunakan perkakasan cekap tenaga untuk menjadi tuan rumah data laman web. Pelayan ditempatkan di pusat data yang dirancang agar mesra alam
 • Mereka menggantikan lebih 615,000 KWH / tahun terima kasih kepada pelanggan setia mereka yang mesra alam
 • Mereka menyediakan lencana pensijilan hijau untuk ditambahkan oleh webmaster ke laman web mereka, untuk membantu menyebarkan kesedaran mengenai komitmen mereka yang mesra alam.

lencana laman web hijauLencana pensijilan laman web hijau

Seperti yang anda lihat, menjadi sebahagian daripada pasukan GreenGeeks bermaksud anda juga melakukan peranan anda untuk menjadikan dunia sebagai tempat tinggal yang lebih baik.

Inilah yang mereka katakan mengenainya…

Apa itu Green Hosting, dan mengapa penting bagi anda?

Penting untuk memelihara seberapa banyak persekitaran kita. Kita harus mempertimbangkan kesejahteraan kita sendiri dan kesejahteraan generasi akan datang. Pelayan hosting web di seluruh dunia dikuasakan oleh bahan bakar fosil. Hanya satu pelayan web hosting yang menghasilkan 1,390 paun CO2 setiap tahun.

GreenGeeks dengan bangga menyediakan pelanggan kami dengan web hosting yang dikuasakan oleh tenaga yang boleh diperbaharui; sehingga 300%. Mereka membantu menghasilkan tiga kali jumlah tenaga yang kita habiskan dengan bekerja dengan asas persekitaran & membeli kredit tenaga angin untuk dimasukkan kembali ke dalam grid kuasa. Setiap aspek platform dan perniagaan hosting kami dibina untuk menjimatkan tenaga sebanyak mungkin.

logo
Mitch Keeler – Hubungan Rakan Kongsi GreenGeeks

2. Teknologi Kelajuan Terkini

Semakin cepat laman web anda dimuat untuk pelawat laman web, semakin baik. Bagaimanapun, kebanyakan pelawat laman web akan meninggalkan laman web anda sekiranya gagal memuatkan dalam masa 2 saat atau kurang. Dan, walaupun terdapat banyak perkara yang boleh anda lakukan untuk mengoptimumkan kelajuan dan prestasi laman web anda sendiri, mengetahui bahawa bantuan web host anda adalah bonus utama.

Kelajuan adalah ciri penting sehingga saya bertanya kepada mereka mengenainya…

Setiap pemilik laman web memerlukan laman web pemuatan cepat, apa itu “timbunan” kelajuan GreenGeeks?

Apabila anda mendaftar dengan mereka, anda akan disediakan pada pelayan hosting dengan persediaan terkini dan paling cekap tenaga.

Banyak pakar industri telah menilai prestasi dan kelajuan hosting keseluruhan kami. Dari segi perkakasan, setiap pelayan disiapkan untuk menggunakan cakera keras SSD yang dikonfigurasi dalam array penyimpanan RAID-10 yang berlebihan. Kami menyampaikan teknologi cache dalaman & adalah salah satu yang pertama menggunakan PHP 7; membawa pelanggan kami pelayan web dan pangkalan data (LiteSpeed ​​dan MariaDB). LiteSpeed ​​dan MariaDB membenarkan akses membaca / menulis data yang cepat, yang membolehkan kami menyediakan halaman sehingga 50 kali lebih pantas.
Logo GreenGeeks
Mitch Keeler – Hubungan Rakan Kongsi GreenGeeks

GreenGeeks melabur dalam semua teknologi kelajuan terkini untuk memastikan halaman web anda dimuat pada kelajuan sepantas kilat:

 • Pemacu Keras SSD. Fail dan pangkalan data laman web anda disimpan dalam cakera keras SSD, yang lebih cepat daripada HDD (Pemacu Cakera Keras).
 • Pelayan Pantas. Apabila pelawat laman web mengklik laman web anda, pelayan web dan pangkalan data menyampaikan kandungan sehingga 50 kali lebih pantas.
 • Caching terbina dalam. Mereka menggunakan teknologi cache terbina dalam yang disesuaikan.
 • Perkhidmatan CDN. Gunakan perkhidmatan CDN percuma, yang dikuasakan oleh CloudFlare, untuk menyimpan kandungan anda dan menyampaikannya dengan pantas kepada pengunjung laman web.
 • HTTP / 2. Untuk pemuatan halaman yang lebih pantas dalam penyemak imbas, HTTP / 2 digunakan, yang meningkatkan komunikasi pelanggan-pelayan.
 • PHP 7. Sebagai salah satu yang pertama memberikan sokongan PHP 7, mereka memastikan anda juga memanfaatkan teknologi terkini di laman web anda.

Kelajuan dan prestasi laman web anda sangat penting untuk pengalaman pengguna dan kemampuan anda untuk menjadikan diri anda sebagai pihak berkuasa dalam industri anda.

Masa Beban GreenGeeks

Inilah ujian saya untuk Masa muat GreenGeeks. Saya membuat laman web ujian yang dihoskan di GreenGeeks (pada rancangan EcoSite Starter), dan saya memasang WordPress di atasnya menggunakan tema Twenty Seventeen.

akaun

Di luar kotak laman web dimuat dengan agak pantas, 0.9 saat, ukuran halaman 253kb dan 15 permintaan.

Tidak teruk .. tapi tunggu ia menjadi lebih baik.

kelajuan pelayan

GreenGeeks sudah menggunakan cache terbina dalam jadi tidak ada pengaturan untuk mengubahnya, tetapi ada cara untuk mengoptimumkan perkara lebih jauh dengan memampatkan jenis fail MIME tertentu.

Di cPanel anda, cari bahagian perisian.

perisian cpanel

Di dalam Optimumkan Laman Web anda boleh mengoptimumkan prestasi laman web anda dengan mengubah cara Apache menangani permintaan. Memampatkan jenis teks / html teks / biasa dan teks / xml MIME, dan klik tetapan kemas kini.

greengeeks mengoptimumkan kelajuan

Dengan melakukan itu, masa memuatkan laman ujian saya bertambah baik, dari 0.9 saat hingga 0.6 saat. Itu peningkatan 0.3 saat!

pengoptimuman kelajuan

Untuk mempercepat lagi, saya pergi dan memasang plugin WordPress percuma yang dipanggil Optimumkan secara automatik dan saya hanya mengaktifkan tetapan lalai.

plugin automatik

Itu meningkatkan masa muat lebih banyak lagi, kerana ia mengurangkan keseluruhan ukuran halaman menjadi adil 242kb dan mengurangkan jumlah permintaan menjadi 10.

masa muat halaman greengeeks

Secara keseluruhan, pendapat saya adalah bahawa laman web yang dihoskan di GreenGeeks memuat dengan cukup pantas, dan saya telah menunjukkan kepada anda dua teknik mudah mengenai cara mempercepat sesuatu.

3. Prasarana yang boleh dipercayai

Ketika datang ke web hosting, anda memerlukan kekuatan, kelajuan dan keselamatan. Itulah sebabnya GreenGeeks membina keseluruhan sistem mereka dengan menggunakan infrastruktur yang boleh dipercayai 300% tenaga bersih dan boleh diperbaharui.

Mereka mempunyai 5 pusat data untuk anda pilih yang berpusat di Chicago (AS), Phoenix (AS), Toronto (CA), Montreal (CA), dan Amsterdam (NL).

Pangkalan data

Dengan memilih pusat data anda, anda memastikan khalayak sasaran anda menerima kandungan laman web anda secepat mungkin.

Di samping itu, anda boleh mengharapkan ciri pusat data seperti:

 • Daya kuasa grid dua bandar dengan sandaran bateri
 • Suis pemindahan automatik dan penjana diesel di lokasi
 • Kawalan suhu dan iklim automatik di seluruh kemudahan
 • Kakitangan 24/7, lengkap dengan juruteknik dan jurutera pusat data
 • Sistem keselamatan kad biometrik dan kunci
 • Sistem pemadam kebakaran selamat pelayan FM 200

Tidak ketinggalan, GreenGeeks mempunyai akses kepada kebanyakan penyedia lebar jalur utama dan peralatan mereka benar-benar berlebihan. Dan tentu saja, pelayannya cekap tenaga.

4. Keselamatan dan Waktu Masa

Mengetahui bahawa data laman web selamat adalah salah satu kebimbangan terbesar orang ketika memilih web host. Itu, dan mengetahui bahawa laman web mereka akan sentiasa beroperasi dan sentiasa berjalan.

Sebagai tindak balas kepada kebimbangan ini, mereka melakukan yang terbaik dalam hal waktu dan keselamatan.

 • Perkakasan & Redundansi Kuasa
 • Teknologi berasaskan kontena
 • Pengasingan Akaun Hosting
 • Pemantauan Pelayan Proaktif
 • Pengimbasan Keselamatan Masa Nyata
 • Kemas kini Aplikasi Automatik
 • Perlindungan SPAM yang dipertingkatkan
 • Sandaran Data Malam

Untuk memulakan, mereka menggunakan pendekatan berasaskan kontena ketika datang ke perkhidmatan hosting mereka. Dengan kata lain, sumber daya anda dibendung sehingga tidak ada pemilik laman web lain yang dapat memberi dampak negatif kepada Anda dengan lonjakan lalu lintas, peningkatan permintaan sumber daya, atau pelanggaran keselamatan.

Seterusnya, untuk memastikan laman web anda sentiasa dikemas kini, GreenGeeks secara automatik mengemas kini inti sistem pengurusan kandungan WordPress, Joomla, atau yang lain sehingga laman web anda tidak pernah terdedah kepada ancaman keselamatan. Selain itu, semua pelanggan menerima sandaran laman web mereka setiap malam.

Untuk memerangi perisian hasad dan aktiviti mencurigakan di laman web anda, GreenGeeks memberikan setiap pelanggan Sistem Fail visualisasi selamat (vFS) mereka sendiri. Dengan cara itu tidak ada akaun lain yang dapat mengakses akaun anda dan menyebabkan masalah keselamatan. Tambahnya, jika terdapat sesuatu yang mencurigakan, ia segera diasingkan untuk mengelakkan kerosakan selanjutnya.

Selain itu, anda berpeluang menggunakan perlindungan spam yang disediakan GreenGeeks untuk mengurangkan jumlah percubaan spam di laman web anda.

Terakhir, mereka memantau pelayan mereka sehingga semua masalah dikenal pasti sebelum mempengaruhi pelanggan dan laman web mereka. Ini membantu mengekalkan masa operasi 99.9% yang mengagumkan.

5. Jaminan Perkhidmatan dan Sokongan Pelanggan

GreenGeeks menawarkan sejumlah jaminan kepada pelanggan.

Lihatlah:

 • Jaminan masa upah 99%
 • Kepuasan 100% (dan jika tidak, anda boleh mengaktifkan Jaminan Wang 30 Hari)
 • Sokongan e-mel 24/7
 • Sokongan telefon langsung dan Sembang Langsung

Dalam usaha mengumpulkan beberapa statistik masa operasi untuk menunjukkan betapa seriusnya mereka mengenai jaminan masa kerja mereka, Saya menghubungi pasukan sokongan Sembang Langsung dan mendapat jawapan segera untuk soalan awal saya.

Apabila perwakilan perkhidmatan pelanggan tidak dapat menolong saya, dia segera mengarahkan saya kepada ahli pasukan lain yang boleh, yang kemudian menjawab saya melalui e-mel.

Malangnya, mereka tidak mempunyai maklumat yang saya minta. Jadi, walaupun mereka menjanjikan laman web akan mempunyai masa operasi 99.9%, tidak ada cara untuk mengetahui ini benar tanpa melakukan eksperimen peribadi, seperti yang dilakukan oleh Hosting Facts:

Walaupun saya mendapat jawapan sokongan pantas, saya agak kecewa GreenGeeks tidak mempunyai data untuk menyokong tuntutan mereka. Sebaliknya, saya seharusnya bergantung pada e-mel bertulis mereka:

Soalan saya: Saya tertanya-tanya adakah anda mempunyai sejarah waktu bekerja? Saya menulis ulasan dan ingin menyebutkan jaminan masa operasi 99.9%. Saya telah menemui pengulas lain yang telah menjalankan penyelidikan mereka sendiri dan menjejaki GreenGeeks di Pingdom … tetapi saya tertanya-tanya adakah anda mempunyai senarai peratusan uptime bulanan anda sendiri.

Jawapan GreenGeeks: GreenGeeks mengekalkan jaminan operasi 99.9% pelayan kami setiap bulan dalam setahun, dengan memastikan bahawa kami mempunyai pasukan juruteknik pelayan khusus yang memantau, mengemas kini, dan menyelenggara sistem kami 24/7, untuk memberikan jaminan seperti itu. Malangnya, buat masa ini, kami tidak mempunyai carta seperti yang anda minta.

Saya rasa anda mesti menjadi hakim sama ada itu cukup untuk anda atau tidak.

Asas pengetahuan

GreenGeeks juga mempunyai Pangkalan Pengetahuan yang luas, akses mudah ke e-mel, sembang langsung, dan sokongan telefon, dan tutorial laman web khusus yang dirancang untuk membantu anda dengan perkara seperti menyiapkan akaun e-mel, bekerja dengan WordPress, dan bahkan mendirikan sebuah kedai eCommerce.

6. eCommerce Berkeupayaan

Semua rancangan hosting dilengkapi dengan banyak ciri eCommerce, yang bagus jika anda menjalankan kedai dalam talian.

Untuk memulakan, anda akan menerima percuma sijil Let’s Encrypt Wildcard SSL untuk meyakinkan pelanggan bahawa maklumat peribadi dan kewangan mereka 100% selamat. Dan jika anda mengetahui apa-apa mengenai sijil SSL, anda akan tahu bahawa kad Wildcard sangat bagus kerana boleh digunakan untuk subdomain tanpa nama domain.

Seterusnya, jika anda memerlukan keranjang belanja di laman web eCommerce anda, anda boleh memasangnya menggunakan perisian pemasangan satu klik.

Terakhir, anda boleh yakin bahawa pelayan GreenGeeks mematuhi PCI, yang seterusnya melindungi data laman web anda.

7. Pembina Laman Web Eksklusif

Dengan hosting web mereka, anda mempunyai akses ke Pembangun Laman Web GreenGeeks terbina dalam menjadikan penciptaan laman web mudah.

Pembina Laman Web GreenGeeks

Dengan alat ini, anda menerima ciri berikut:

 • 100 templat pra-reka bentuk untuk membantu anda memulakan
 • Tema mesra mudah alih dan responsif
 • Seret & teknologi drop yang tidak memerlukan kemahiran pengekodan
 • Pengoptimuman SEO
 • Sokongan khusus 24/7

Pembina laman web ini diaktifkan dengan mudah setelah anda mendaftar untuk hosting GreenGeeks.

Kekurangan GreenGeeks

Selalu ada kelemahan untuk semua perkara, malah perkara baik seperti hosting web GreenGeeks. Dan, dalam usaha untuk memberitahu anda semua, kami telah mengumpulkan beberapa kelemahan untuk menggunakan GreenGeeks sebagai hos web anda.

1. Titik Harga yang mengelirukan

Tidak dapat dinafikan bahawa web hosting murah mudah dijumpai. Walau bagaimanapun, perkhidmatan hosting yang murah tidak selalu tersedia dari syarikat hosting berkualiti tinggi. Ingat, anda mendapat apa yang anda bayar.

Pada pandangan pertama, nampaknya syarikat hosting GreenGeeks yang dipercayai memang menawarkan web hosting yang murah. Dan, berdasarkan kelebihan menggunakan GreenGeeks yang disebutkan sebelumnya, nampaknya terlalu bagus untuk menjadi kenyataan.

Dan secara teknikal, memang begitu.

Setelah siasatan lebih lanjut, saya dapati bahawa satu-satunya cara untuk mendapatkan web hosting $ 3,95 / bulan dari GreenGeeks adalah jika anda bersetuju untuk membayar tiga tahun berkhidmat dengan harga itu.

Sekiranya anda ingin membayar perkhidmatan selama satu tahun, anda akan membayar $ 5.95 / bulan.

Dan, jika anda baru menggunakan GreenGeeks dan ingin membayar setiap bulan sehingga anda pasti mereka adalah syarikat hosting untuk anda, anda akan membayar $ 9,95 / bulan yang besar!

Pelan & Harga GreenGeeks

Tidak ketinggalan, jika anda ingin membayar dari bulan ke bulan untuk memulakan, anda juga bayaran persediaan tidak dibebaskan, yang akan dikenakan biaya $ 15 lagi.

2. Bayaran Balik Tidak Termasuk Bayaran Penyediaan dan Domain

Di bawah polisi Jaminan Wang 30 Hari GreenGeeks, anda boleh menerima bayaran balik sepenuhnya sekiranya anda tidak berpuas hati, tidak ada soalan yang diajukan.

Namun, anda tidak akan dikembalikan yuran penyediaan, yuran pendaftaran nama domain (walaupun ketika anda mendaftar itu adalah percuma), atau yuran pemindahan.

Walaupun pemotongan yuran nama domain mungkin kelihatan munasabah (kerana anda dapat menyimpan nama domain semasa anda pergi), nampaknya tidak adil untuk mengenakan bayaran persediaan dan memindahkan orang jika mereka akhirnya tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan.

Terutama jika GreenGeeks akan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa soalan yang diajukan.

Rancangan Hosting GreenGeeks

GreenGeeks menawarkan beberapa rancangan hosting berdasarkan keperluan individu anda. Walaupun begitu, kami akan melihat rancangan hosting bersama dan WordPress sehingga anda mempunyai idea yang baik tentang apa yang diharapkan ketika anda mendaftar untuk menggunakan perkhidmatan hosting mereka.

Rancangan Hosting Berkongsi

Landskap hosting bersama telah banyak berubah. Ramai orang pada masa lalu hanya mahukan web hosting mempunyai waktu operasi yang sempurna dengan harga yang murah. Anda mempunyai rancangan kecil, sederhana dan besar, menampar cPanel pada pelayan dan anda sudah selesai. Hari ini pelanggan mahukan aliran kerja, kelajuan, waktu operasi, dan skalabiliti yang lancar semuanya dibungkus dalam pakej cantik.

Lama kelamaan – GreenGeeks telah mengoptimumkan rancangan hosting Ecosite Starter untuk memiliki semua ciri yang diinginkan oleh 99.9% pelanggan hosting. Itulah sebabnya mereka memberikan jalan langsung kepada pelanggan untuk mendaftar dari laman web.

Hosting Berkongsi GreenGeeks

Daripada rancangan hosting yang mahal dengan ciri-ciri tambahan, rata-rata Joe di jalanan tidak tahu apa-apa – mereka telah berusaha mengurangkan lemak dan memberikan pengalaman hosting yang lebih optimum kepada pelanggan.

Visi mereka sebagai penyedia hosting adalah untuk membolehkan pelanggan mereka fokus pada penyebaran, pengurusan dan pengembangan laman web mereka tanpa perlu bimbang tentang teknologi yang mendasari.

Platform hosting semestinya berfungsi.

Ciri hosting yang berskala diperkenalkan pada awal tahun ini dan membolehkan pelanggan menambahkan sumber pengkomputeran seperti CPU, RAM dan I / O dengan mudah mengikut cara bayar-sambil-pergi – menghilangkan keperluan untuk menaik taraf ke Virtual Private Server.

Dengan rancangan mereka, anda menerima ciri seperti:

 • Pangkalan Data MySQL tanpa had
 • Domain sub dan taman yang tidak terhad
 • Papan pemuka cPanel yang senang digunakan
 • Softaculous yang merangkumi pemasangan satu klik sebanyak 250+ skrip
 • Sumber berskala
 • Keupayaan memilih pusat data anda
 • Penyelesaian caching PowerCacher
 • Integrasi CDN percuma
 • Ciri eCommerce seperti sijil SSL dan pemasangan keranjang belanja
 • SSH percuma dan akaun FTP selamat
 • Sokongan Perl dan Python

Di samping itu, anda akan menerima nama domain percuma semasa persediaan, penghijrahan laman web percuma, dan akses ke seretan GreenGeeks eksklusif & jatuhkan pembina halaman untuk penciptaan laman web yang mudah.

Pelan harga bersama bermula pada $ 3,95 / bulan (ingat, hanya jika anda membayar tiga tahun lebih awal). Jika tidak, rancangan ini akan dikenakan biaya $ 9.95 / bulan.

Mereka juga menawarkan Ecosite Pro dan Ecosite Premium sebagai pilihan peningkatan untuk hosting pelanggan yang memerlukannya. https://www.greengeeks.com/kb/4873/greengeeks-shared-hosting-pricing/

Hosting WordPress

GreenGeeks juga mempunyai hosting WordPress, walaupun menyimpan untuk beberapa ciri, sepertinya sama dengan rancangan hosting bersama.

Hosting WordPress GreenGeeks

Sebenarnya, satu-satunya perbezaan yang saya dapati ialah kenyataan bahawa GreenGeeks menawarkan apa yang mereka sebut “Keselamatan dipertingkatkan WordPress PERCUMA.” Tidak jelas apa yang termasuk dalam keselamatan yang dipertingkatkan, jadi saya tidak dapat memberi komen mengenai apakah itu faedah atau tidak.

Semua yang lain, termasuk pemasangan WordPress satu klik, disertakan dengan rancangan hosting bersama. Di samping itu, titik harga adalah sama, sekali lagi menjadikannya tidak jelas apa perbezaan sebenarnya.

Soalan Lazim

Berikut adalah jawapan kepada beberapa soalan yang paling kerap ditanya:

 1. Apa itu GreenGeeks? GreenGeeks adalah syarikat hosting web yang ditubuhkan pada tahun 2006 dan ibu pejabatnya berada di Agoura Hills, California. Laman web rasmi mereka adalah www.greengeeks.com dan penilaian BBB mereka adalah A.
 2. Jenis rancangan hosting apa yang tersedia dengan GreenGeeks? GreenGeeks menyediakan Shared hosting, WordPress hosting Reseller hosting, VPS hosting dan Dedicated server.
 3. Apakah jenis panel kawalan yang digunakan? CPanel yang biasa digunakan.
 4. Bagaimana migrasi laman web percuma berfungsi? Setelah anda mendaftar untuk hosting GreenGeeks, hantarkan tiket kepada pasukan migrasi supaya mereka dapat membantu anda.
 5. Apa bentuk pembayaran yang diterima GreenGeeks? Semua kad kredit utama (Visa, Mastercard, dan American Express), dan PayPal.
 6. Adakah ada tambahan premium yang ada? Ya, termasuk beberapa lesen WHMCS (perisian penagihan), pemulihan sandaran, permintaan sandaran manual, dan pematuhan lengkap PCI. Lihat senarai addon di sini.

Adakah saya Mengesyorkan GreenGeeks?

Dengan begitu banyak pilihan di luar sana, apa yang membezakan GreenGeeks daripada persaingan?

Sejak 2008, GreenGeeks telah menjadi penyedia hosting web mesra alam terkemuka di industri. Namun, itu bukan satu-satunya ciri hosting yang membezakan kami daripada hos web lain. Platform hosting GreenGeeks lebih pantas, diskalakan dan direkayasa untuk memberikan pengalaman hosting yang lebih baik.

Platform hosting kami menyediakan sumber pengkomputeran berskala, menghilangkan keperluan untuk menaik taraf ke pelayan peribadi maya. Setiap akaun disediakan dengan sumber pengkomputeran tersendiri dan sistem fail maya yang dijamin. Anda boleh memilih lokasi hosting yang secara geografi dekat dengan anda. GreenGeeks dapat memberi anda persediaan pada pelayan di Amerika Syarikat, Eropah atau di Kanada.

Terdapat banyak lagi ciri yang boleh dipilih – tetapi saya cadangkan untuk bercakap dengan pasukan sembang langsung kami atau menghubungi kami. Pakar sokongan kami ingin berkongsi lebih banyak alasan yang bagus untuk memberi kami gambaran.

logo
Mitch Keeler – Hubungan Rakan Kongsi GreenGeeks

Pendek kata, GreenGeeks adalah penyelesaian hosting web yang lebih daripada mencukupi. Mereka menawarkan pelbagai ciri, mempunyai sokongan pelanggan yang baik, dan memastikan data pelawat laman web dan laman web anda selamat dan terjamin.

Tidak ketinggalan, jika anda adalah seseorang yang ingin menjadi mesra alam, GreenGeeks mengambil tanggungjawab untuk membantu anda lebih peka terhadap alam sekitar dalam dunia teknologi tinggi ini. Yang hebat!

Namun, ada beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum mendaftar dengannya. Ketahuilah bahawa harga bukanlah yang sepertinya, bahawa jaminannya sukar untuk disahkan, dan bahawa jika anda berubah fikiran setelah mendaftar, anda masih akan kehilangan sejumlah wang.

Jadi, jika ini terdengar seperti penyedia hosting web yang ingin anda periksa, pastikan untuk memeriksa laman web mereka, dan semua yang mereka tawarkan, untuk memastikan mereka memberikan anda perkhidmatan hosting yang anda benar-benar perlukan dengan harga anda betul-betul mahu membayar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map