Kajian FastComet

Mempunyai laman web adalah kaedah terbaik, satu-satunya cara, untuk mempromosikan perniagaan anda dan mengiklankan produk atau perkhidmatan anda secara dalam talian. Untuk mencapainya, sangat penting anda bekerjasama dengan penyedia hosting web yang hebat.


Masukkan FastComet. Kerana ini adalah salah satu pilihan hosting web terbaik untuk pemula dan pemula, dan bagi sesiapa yang ingin memulakan laman web dalam hal ini. FastComet adalah kekuatan baru yang harus diperhitungkan dalam industri web hosting.

ulasan fastcomet di twitter

FastComet memang tidak dikenali di industri ini tetapi mereka memberikan kelajuan pelayan yang sangat pantas, ciri-ciri yang luar biasa, hampir 100% waktu operasi, keselamatan, rancangan yang berpatutan, sokongan sepanjang masa, dan banyak faedah lain.

Berikut adalah ulasan FastComet saya, saya akan memberi anda gambaran mengenai semua perkara yang perlu diketahui mengenai penyedia hosting web ini untuk membantu anda memutuskan sama ada ia baik untuk anda.

Oleh itu, jika anda memberi saya masa 10 minit sahaja, maka saya akan memberikan anda semua fakta dan maklumat yang mesti diketahui mengenai apa yang mereka tawarkan ketika datang ke web hosting. Teruskan membaca dan anda akan mendapat jawapan bagi semua soalan anda seperti:

 • Apa ciri yang disediakan oleh FastComet kepada pelanggannya?
 • Apa rancangan berbeza yang ada?
 • Berapa kos hosting web?
 • Apa jenis hosting yang mereka berikan kepada pemilik laman web?

Apabila anda selesai membaca ulasan ini, anda pasti akan dapat mengetahui apakah ini adalah perkhidmatan hosting web yang tepat untuk keperluan anda.

Dengan mengklik pautan ini, anda hanya boleh menghoskan laman web anda $ 2.95 / bulan

Apa yang anda akan pelajari dari ulasan FastComet ini

 1. Apa itu FastComet?

Di sini saya akan menerangkan tentang apa itu hos web, sedikit mengenai syarikat dan perbezaan yang mereka tawarkan, dan rancangan hosting bersama mereka.

 1. Kelebihannya

Ketahui apa faedah utama FastComet dan mendaftar dengan mereka untuk laman web perniagaan atau blog peribadi anda.

 1. Kekurangannya

Tetapi ada juga yang negatif, di sini anda akan mengetahui lebih lanjut mengenai apa itu.

 1. Adakah FastComet.com ada gunanya?

Di sini saya meringkaskan ulasan ini dan memberitahu anda jika atau jika saya fikir anda lebih baik menggunakan pesaing.

Di sini saya akan memberi anda tinjauan FastComet tentang bagaimana perkhidmatan mereka sebagai penyedia hosting web. Saya akan menunjukkan semua ciri, faedah, membincangkan kebaikan dan keburukan, dan membandingkan rancangan harga yang berbeza. Apabila anda selesai membaca ini, saya berharap anda dapat memutuskan sama ada anda ingin mengehoskan laman web anda dengan mereka atau tidak.

semakan fastcomet

Apa itu FastComet?

Sekiranya anda mencari hosting bersama, hosting WordPress, hosting VPS, pelayan khusus, hosting awan untuk digunakan untuk laman web anda, maka anda pasti harus mempertimbangkan FastComet. Ia adalah syarikat perkhidmatan hosting dari San Francisco, California, menyediakan beberapa penyelesaian hosting terbaik dan berkualiti tinggi untuk pemilik laman web.

Mereka pelayan terletak di 11 lokasi seluruh dunia. Anda boleh memilih antara Tokyo, Singapura, Amsterdam, London, Newark, Dallas, Chicago, Frankfurt, Toronto, Mumbai dan Sydney. Tidak kira di mana anda berada secara fizikal, anda tidak akan menghadapi peningkatan masa ping dan penurunan kelajuan memuatkan laman web.

Syarikat hosting web ini telah wujud sejak tahun 2013, dan hari ini mempunyai ribuan pelanggan di hampir 100 negara di seluruh dunia. Ini menyediakan pelbagai ciri, menawarkan rancangan kos rendah. Kelebihan FastComet terbesar adalah menggunakan pemacu SSD secara eksklusif di pelayan mereka. Perkhidmatan sokongan mereka mesra pelanggan dan sedia membantu 24/7/365.

ciri hosting

Walaupun anda bukan pembangun web yang berpengalaman, anda boleh menggunakannya dengan mudah untuk blog peribadi atau kedai dalam talian anda. Hakikatnya anda boleh siapkan hampir semua perkara dalam beberapa klik dan benar-benar percuma. Ia termasuk memasang mana-mana CMS seperti WordPress, Joomla, Drupal, OpenCart, menambah modul percuma dan templat tema, dan banyak tutorial percuma untuk platform mana pun.

Sekarang mari kita selami semua kelebihan FastComet. Anda akan melihat mengapa lelaki ini lebih baik daripada pesaing lain di ruang hosting web bajet.

fastcomet vs pesaing

Dengan mengklik pautan ini, anda hanya boleh menghoskan laman web anda $ 2.95 / bulan

Rancangan Hosting Berkongsi FastComet

Mereka menawarkan tiga rancangan hosting bersama: FastCloud bermula dari $ 2.95 sebulan, FastCloud Plus bermula dari $ 4,45 sebulan, dan FastCloud Extra bermula dari $ 5,95 sebulan (ini adalah rancangan yang saya cadangkan,).

harga fastcomet

Anda akan melihat bahawa ini sungguh murah dan anda tidak perlu pergi selama 3 tahun untuk menjimatkan paling banyak walaupun anda tidak merancang untuk mempunyai laman web selama 3 tahun.

Ciri hosting FastComet Shared

Pelan BersamaFastCloudFastCloud PlusFastCloud Tambahan
Laman Web yang dihoskanLaman web tunggalTanpa hadTanpa had
Storan (pemacu SSD)15 GB25 GB35 GB
Lawatan Unik25K / bulan50K / bulan100K / bulan
Teras CPU2 x CPU AMD EPYC 75014 x CPU AMD EPYC 75016 x CPU AMD EPYC 7501
Ram2 GB3 GB6 GB
Penyediaan Akaun SegeraYaYaYa
Pelbagai Lokasi Pelayan11 lokasi11 lokasi11 lokasi
Pemindahan Laman Web Percuma133
Domain AddonTidakTanpa hadTanpa had
Sandaran Harian7730

Selain itu, anda boleh bayar beberapa tambahan seperti Penyerahan Mesin Pencari, Privasi Domain, Audit Pengoptimuman Mesin Pencari, dan Peta Laman Google. Harganya dari $ 5,95 hingga $ 14,95 setiap tahun dan terpulang kepada anda sama ada anda mahu menambahkannya atau tidak (saya cadangkan anda tidak melakukannya, selain itu anda sentiasa boleh menambahkan tambahan ini kemudian).

Ketiga-tiga rancangan tersebut adalah agak serupa dengan apa yang mereka tawarkan dan hanya berbeza apabila berkaitan dengan jumlah laman web addon yang dapat anda hos, RAM, core dan penyimpanan. Anda boleh membandingkan setiap rancangan secara terperinci di laman web rasminya.

Pelan Tambahan FastCloud (rancangan yang saya cadangkan)

FastCloud Tambahan adalah rancangan hosting bersama mereka yang paling mahal, bermula dari $ 5.95 / bln. Tetapi rancangan ini memberikan pukulan yang serius berkaitan dengan kepantasan, keselamatan, dan prestasi! Anda mendapat prestasi yang lebih baik daripada pelayan khusus untuk sebahagian harga.

Pelan FastCloud Extra disertakan 3x sumber lebih untuk setiap akaun dan 3x pengguna lebih sedikit. Laman web anda dihoskan di pelayan berprestasi tinggi; PHP7 persekitaran hosting dengan LiteSpeed ​​LSAPI, APC & Cache OPcache, Static dan Dynamic Varnish.

Inilah sebabnya mengapa rancangan FastCloud Extra dari FastComet adalah rancangan hosting yang paling banyak dikongsi! Prestasi lebih baik daripada kebanyakan pelayan khusus, tetapi untuk sebahagian kecil dari harganya!

3 kali lebih pantas DAN lebih baik!

3x pengguna kurang setiap pelayan dan 3x lebih banyak CPU dan RAM, bermaksud lebih banyak kuasa untuk laman web anda.

RocketBooster

RocketBooster adalah kebiasaan mereka sistem cache yang dibina di rumah yang berdasarkan Varnish, PHP7, APC dengan OPcache dan memcached.

BitNinja

BitNinja adalah semua-dalam-satu mereka sistem keselamatan yang diedarkan secara global dengan algoritma pembelajaran mesin yang melindungi pelayan daripada lalu lintas berbahaya di seluruh dunia dan menjimatkan sumber akaun hosting pada masa yang sama. Keselamatan Pelayan BitNinja diaktifkan pada semua rancangan.

Varnis

Pelan FastCloud Extra disertakan Varnish Cache, yang sangat, sangat cepat dan Varnish biasanya mempercepat TTFB (masa ke bait pertama) dan masa memuat halaman dengan faktor 3-10x, bergantung pada laman web anda.

PHP7 dengan APC & OPcache

Pelayan mereka menggunakan PHP7 dengan APC dan OPcache akan meningkatkan prestasi laman web anda dengan ketara untuk menangani pelawat yang lebih serentak dengan masa muat halaman yang hebat.

Memcached

Memcached adalah a sistem cached diedarkan memori yang meningkatkan prestasi laman web berasaskan pangkalan data dengan menyimpan data dan objek ke RAM untuk mengurangkan jumlah sumber daya yang diperuntukkan untuk proses yang akan dijalankan.

Kelebihan FastComet

Tiada bayaran tersembunyi & Jaminan wang dikembalikan 45 hari

Semua rancangan ditawarkan dengan harga tetap dan tanpa bayaran tersembunyi. Syarikat melakukan apa sahaja untuk memberikan kepuasan pelanggan 100%. Anda membayar hanya untuk perkhidmatan yang sebenarnya anda gunakan.

Mereka tidak menyembunyikan bayaran dan bayaran tambahan. Oleh itu, anda tidak akan terkejut apabila mendapat bil tambahan. Semua harga tidak akan meningkat pada akhir tempoh langganan anda memperbaharui sebarang perkhidmatan dengan harga yang sama.

Sekiranya atas sebab apa pun anda tidak menyukai kualiti penyedia hosting, anda akan dapat kembalikan semua wang anda. Sebilangan besar pesaing memberikan tidak lebih dari 30 hari, tetapi dengan FastComet yang anda ada 45 hari untuk bayaran balik yang lengkap.

Kelajuan dan prestasi tinggi

Banyak penyedia hosting menggunakan pemacu cakera keras tradisional (HDD) yang agak perlahan. Akibatnya, muatan laman web anda sangat perlahan, dan ini boleh memberi kesan negatif terhadap usaha pengoptimuman mesin pencari anda. Algoritma Google mempromosikan laman web yang lebih pantas dengan lebih baik, dan mereka mendapat kedudukan yang lebih tinggi di halaman hasil mesin pencari. Bagaimana mereka memperoleh keputusan yang sangat baik?

FastComet sebaliknya hanya menyediakan pemacu keadaan pepejal (pemacu SSD). Ia membantu meningkatkan prestasi laman web sehingga 300% kerana fail dan pangkalan data anda akan dimuat dengan lebih pantas. Purata masa memuatkan laman web adalah sekitar 200 milisaat, sementara kebanyakan pesaing memuatkan halaman dalam lingkungan sekitar 500-600 milisaat * (* menurut Fast Comet).

Ini bermaksud bahawa sebilangan besar pelawat yang datang ke laman web anda akan dapat mengakses laman web anda, kedai dalam talian atau blog anda dengan lebih pantas, dan mereka tidak akan melantun sementara menunggu laman web anda dimuat.

Lebih-lebih lagi, pasukan sokongan akan berunding dengan anda mengenai cara meningkatkan masa muat halaman dengan meningkatkan skor Google Pagespeed Insight dan GTMetrix. Anda tidak perlu menggunakan plugin caching kerana ini ciri kelajuan terbina dalam dan diaktifkan secara lalai.

CDN Cloudflare percuma

Satu lagi ciri hebat untuk meningkatkan prestasi dan kelajuan laman web adalah penggunaan CDN Cloudflare. Anda tidak perlu membeli langganan tambahan kerana tersedia secara lalai dalam semua rancangan untuk perkhidmatan hosting. CDN adalah bentuk ringkas rangkaian penghantaran kandungan. Ia menggunakan perkhidmatan yang berlainan di seluruh dunia untuk menyimpan semua fail statik anda seperti gambar, fail JavaScript atau helaian gaya CSS.

Apabila pelawat membuka laman web anda, penyemak imbas memuat turun semua fail statik ini. Semakin jauh pelawat berada secara fizikal dari pelayan utama anda, semakin rendah kelajuan memuatkan laman web. Untuk mengelakkan kesan negatif ini, penyedia CDN akan menghantar gambar dan fail statik lain dari pelayan yang paling dekat dengan lokasi fizikal pelawat. Ia membantu meningkatkan prestasi laman web dan meningkatkan kelajuan pemuatan.

Cloudflare mempunyai infrastruktur pelayan yang diedarkan di seluruh dunia. Ia mempunyai lebih daripada 100 pusat data di pelbagai negara. Oleh itu, walaupun pelanggan anda berasal dari benua lain, mereka akan mengalami kelajuan dan prestasi terbaik di laman kedai atau blog dalam talian anda.

Bermula dengan Cloudflare memang mudah. Sebaik sahaja anda membuat dan melancarkan laman web anda dengan mereka, anda boleh aktifkan ciri Cloudflare CDN di panel kawalan hosting anda hanya dengan satu klik.

Jaminan masa pakai 99.99%

Mereka menjamin 99,99% masa bekerja. Mengapa ini sangat penting? Apabila waktu operasi lebih rendah daripada 99%, sering kali pengunjung anda dapat menghadapi situasi ketika laman web anda tidak tersedia, dan anda tidak menginginkannya. Waktu operasi 99.99% diterjemahkan kepada waktu henti mingguan hanya 1m 0.5s. Inilah tangkapan skrin yang menunjukkan waktu operasi mereka yang hampir 100% sempurna.

waktu operasi fastcomet

Sudah tentu, ini tidak termasuk tetingkap penyelenggaraan dan migrasi yang dirancang untuk menaik taraf komponen infrastruktur kerana peningkatan prestasi keseluruhan, jarang sekali frekuensi dan pendek sepanjang.

Keselamatan diambil dengan serius

Untuk mengelakkan laman web dan pelawat anda dari sebarang ancaman dalam talian, mereka menggunakan aplikasi khas tembok api yang sudah dioptimumkan untuk mana-mana sistem pengurusan kandungan seperti WordPress, Magento, Joomla, dan lain-lain. FastComet adalah mampu menyekat sehingga 99% ancaman keselamatan yang agresif.

keselamatan fastcomet

Selain itu, setiap akaun hosting bersama mempunyai persekitaran terpencil jadi walaupun orang lain yang menggunakan pelayan yang sama seperti anda dijangkiti, fail dan laman web anda tidak akan berada dalam bahaya. Firewall pintar melindungi dari semua eksploitasi, perisian hasad, dan serangan virus lain yang diketahui.

Sijil SSL percuma

Salah satu komponen terpenting dalam keselamatan laman web adalah Sijil SSL. Mereka menyediakan sijil peribadi disulitkan oleh algoritma hash SHA-256 dan kunci RSA 2048-bit. Anda boleh memesan sijil dalam satu klik dan mendapatkannya dalam masa kurang dari satu jam. Sijil SSL mereka menyediakan sambungan selamat sehingga 8 kali lebih cepat daripada yang biasa. Setiap pemilik sijil diinsuranskan dengan harga $ 10,000.

Sekiranya anda tidak mahu membayar sijil SSL, mereka juga menawarkan sijil SSL percuma yang dikeluarkan oleh Let’s Encrypt. Anda boleh mencarinya dengan log masuk ke cPanel anda dan menavigasi ke bahagian Keselamatan atau hanya dengan mengetik Let’s Encrypt di medan carian.

Hosting WordPress terurus

WordPress adalah platform paling popular untuk membina laman web dan blog. Ia sangat mesra pengguna dan sangat mudah digunakan. Pasukan sokongan berdedikasi untuk memberi pelanggan penyelesaian siap WordPress yang diurus dengan terbaik dengan kos yang sangat berpatutan.

Ciri hosting awan WordPress

 • WordPress harian dan mingguan percuma sandaran data anda untuk memastikan anda selamat
 • Laman web WordPress anda dihoskan di SSD sahaja hosting awan
 • WordPress Ahli sokongan dan panduan bagaimana untuk menghidupkan dan menjalankan laman web anda dalam masa secepat mungkin
 • 1-klik WordPress pemasangan automatik dengan WordPress percuma persediaan tema, dilakukan oleh sokongan pakar WordPress

Pemasangan sekali klik dan konfigurasi yang mudah

Selain WordPress, anda boleh menggunakan Magento, Joomla, Drupal dan lebih daripada 150 platform lain. Semuanya tersedia untuk pemasangan satu klik. Ia tidak diperlukan untuk memuat turun dan memasangnya secara manual tetapi jika anda tidak dapat mencari aplikasi yang anda perlukan (ada risiko hampir nol, tetapi mari kita anggap secara teorinya), tidak ada masalah untuk menyambung ke pelayan melalui FTP dan memasangnya secara manual.

fastcomet 1 klik pemasangan wordpress

Bagaimana anda boleh menggunakannya? Anda bahkan tidak memerlukan kemahiran pengaturcaraan dan pembangunan. Mereka boleh dipasang dengan satu klik mudah dari panel kawalan. Yang anda perlukan hanyalah mengikuti arahan wizard pemasangan.

Selain itu, wizard pemasangan akan memasang semua modul percuma yang diperlukan untuk menjadikan laman web anda berfungsi sepenuhnya. Lebih-lebih lagi, terdapat banyak templat tema percuma sedia untuk dipilih.

pembina laman web

Semua yang mempermudah proses pemasangan dan konfigurasi laman web dan menjadikannya sangat mudah walaupun untuk pemula yang lengkap. Anda dapat menjimatkan ratusan dolar untuk reka bentuk, pembangunan, dan sokongan. Walaupun anda tidak dapat menyelesaikan beberapa tugas sendiri, hubungi perkhidmatan sokongan, dan mereka dengan senang hati akan membantu anda.

Pemindahan / penghijrahan laman web percuma

Sekiranya laman web anda dihoskan di tempat lain, dengan penyedia hosting lain, mereka akan memindahkannya secara percuma kepada anda. Perkhidmatan ini adalah percuma tanpa bayaran tambahan dan pembayaran tersembunyi.

Sudah tentu, anda boleh melakukannya sendiri. Tetapi pemindahan manual boleh memakan banyak masa dan sumber – dan jika tidak dilakukan dengan betul boleh menyebabkan laman web anda tergendala.

Sudah tentu, anda juga boleh mengupah seseorang untuk memindahkan laman web anda untuk anda, tetapi mengapa membelanjakan wang itu jika dapat dilakukan secara percuma? A pakar sokongan akan melakukannya dalam satu jam atau kurang jika laman web tidak terlalu besar.

Sandaran dan pemantauan laman web percuma

Mendengar undang-undang Murphy? Itu “apa-apa yang boleh salah akan menjadi salah”? Jangan biarkan perkara ini berlaku di laman web anda.

Mereka menyediakan sandaran harian yang disimpan di luar lokasi dan anda akan mempunyai sandaran dari 7 hingga 30 hari yang lalu (bergantung pada rancangan yang anda jalankan). Anda diberi akses penuh dan tidak terhad kepada sandaran anda melalui 1-klik Pulihkan Pengurus di dalam cPanel.

sandaran harian percuma fastcomet

Sekiranya anda memerlukan bantuan, sokongan teknikal 24/7 siap membantu anda jika anda memerlukan bantuan untuk memulihkan laman web anda dan itu tanpa sebarang kos tambahan.

CPanel yang selesa

cPanel adalah yang paling berkuasa panel kawalan untuk menguruskan akaun hosting anda di pasaran. Ia mempunyai antara muka yang sangat mesra pengguna, mudah dan intuitif, dan sangat mudah alih. Antaramuka sangat mudah dan intuitif sehingga pemula yang lengkap dapat memahami cara menggunakannya. Ciri cPanel yang lebih maju akan berguna untuk webmaster yang lebih berpengalaman.

cpanel

Apa yang boleh anda lakukan dengan cPanel?

 • Hubungi sokongan pelanggan melalui mana-mana peranti: desktop, tablet, telefon pintar. Walaupun anda seorang juruweb dan pengembang yang berpengalaman, terdapat situasi di mana anda mungkin memerlukan bantuan daripada sokongan.
 • Menguruskan akaun anda, isi semula akaun anda, buat pembayaran, atau ubah rancangan hosting.
 • Urus perkhidmatan yang anda gunakan: beli, aktifkan, atau nyahaktifkan sebarang tambahan atau ciri berbayar.
 • Lancarkan laman web baru dalam rancangan (FastCloud Plus & FastCloud Extra) yang menyokong jumlah laman web yang tidak terhad. Yang perlu anda buat hanyalah memilih nama domain dan memulakan laman web.
 • Urus nama domain anda. Anda boleh mendaftar, memindahkan, atau menutup mana-mana domain anda. Walaupun anda mempunyai banyak laman web, anda boleh mengawal semuanya dengan mudah di mana-mana peranti.
 • Dapatkan e-mel dan pemberitahuans. cPanel memantau semua aktiviti anda dan segera memberitahu tentang perubahan yang telah anda buat. Ia sangat berguna apabila anda mempunyai beberapa laman web kerana anda tidak perlu mengawal semuanya secara manual. Cukup balas pemberitahuan atau e-mel dan terapkan perubahan yang diperlukan.
 • Pantau semua perkara penting untuk anda. Petunjuk pusat Kawalan Pelanggan memberikan maklumat terperinci mengenai semua perkhidmatan hosting yang anda gunakan. Kawal semuanya dari status akaun hingga lebar jalur lalu lintas.
 • Pasang perisian popular seperti WordPress, Joomla, dan Drupal.

Sokongan berpengetahuan 24/7 percuma

Mungkin ada situasi di mana anda mungkin memerlukan sokongan profesional. Sebenarnya, mana-mana penyedia hosting yang baik harus mempunyai staf sokongan yang pantas dan cekap yang dapat membantu dalam apa jua keadaan.

Sokongan mereka boleh dihubungi melalui telefon (1.855.818.9717 – bebas tol AS 24/7), e-mel dan sembang dalam talian.

Sembang dalam talian adalah pilihan terpantas kerana pakar akan membalas anda dalam masa kurang dari 10 minit. Saya mencuba ini dan walaupun orang yang saya ajak bicara bukan penutur asli Inggeris, tahap bahasanya sangat bagus, dia mudah difahami dan arahannya sangat jelas.

fastcomet vs perbandingan hos web lain

Jadi, pertolongan apa yang boleh anda harapkan?

 • Tindak balas sepantas kilat untuk sebarang tiket melalui e-mel atau sembang langsung. Pasukan menjawab dalam 10 minit atau lebih pantas.
 • Sokongan hosting: sebarang masalah dengan e-mel, FTP, penyediaan dan konfigurasi laman web, dan pemindahan dari penyedia hosting lama.
 • Optimumkan dan keselamatan. Pasukan sokongan akan membantu meningkatkan prestasi kelajuan laman web anda dan membantu anda menjadikannya lebih selamat.
 • Peningkatan modul pengaturcaraan. Kadang-kadang tidak mudah untuk memasang versi baru mana-mana modul, terutamanya tanpa kemahiran pengaturcaraan khas. Pasukan sokongan akan membantu menyelesaikan sebarang masalah dengan komponen perisian.
 • Penghapusan virus dan malware. Mereka memberikan pemantauan keselamatan percuma dan akan membantu anda membuang virus dan perisian berbahaya jika anda menangkapnya.

Tutorial percuma

tutorial percuma

Kadang kala anda mahu tangan anda kotor dan melakukan sendiri dengan laman web anda. Apabila anda tersekat mereka mempunyai perpustakaan besar tutorial percuma dan panduan cara untuk menolong anda.

Anda dapat menemukan banyak artikel dan video dalam berbagai topik, mulai dari cara menyiapkan dan mengkonfigurasi laman web anda, hingga cara melancarkan blog atau kedai dalam talian, serta banyak panduan cara lain. Apabila anda tidak dapat menemukan tutorial yang diperlukan, sokongan mereka hanya dengan satu klik.

Program afiliasi dan rujukan yang murah hati

Awak boleh jemput hingga lima orang rakan dan sebagai ganjaran anda mendapat hosting percuma. Tiga bulan hosting diberikan secara percuma setiap kali anda menjemput rakan.

Mereka program gabungan berfungsi dengan cara yang sama. Daripada mendapatkan hosting percuma, mereka akan membayar anda komisen untuk setiap pendaftaran baru anda merujuk kepada mereka. Semakin banyak orang yang anda rujuk, semakin tinggi komisen yang akan anda perolehi.

Rangkaian pelayan global

Mereka mempunyai rangkaian infrastruktur pelayan global dengan pusat data di Dallas, Chicago, Newark, Tokyo, Singapura, London, Amsterdam, Frankfurt, Toronto, Mumbai dan Sydney. Semasa anda mendaftar, anda boleh memilih lokasi pelayan yang anda sukai.

Kekurangan FastComet

Tidak ada laman web tambahan pada rancangan FastCloud

Yang negatif adalah tahap kemasukan Pelan FastCloud tidak membenarkan anda menambah beberapa domain. Awak boleh hanya menghoskan satu laman web. Adakah itu benar-benar kerugian besar? Tidak begitu tetapi bergantung pada apa yang anda sukai. Tetapi jika anda merancang untuk mempunyai lebih dari satu laman web maka pertimbangkan untuk mendaftar ke salah satu rancangan mereka yang lain.

Adakah saya Mengesyorkan FastComet?

Ya saya. FastComet bukan tuan rumah web yang 100% sempurna tetapi (seperti yang ditunjukkan di sini di atas) kebaikan pasti melebihi kelebihannya.

Saya terutamanya kagum dengan rancangan FastCloud Extra kerana prestasinya hampir lebih baik daripada pelayan khusus, tetapi untuk sebahagian kecil dari harganya!

Sebab untuk mendaftar dengan FastComet:

 1. Hosting SSD – laman memuat 300% * lebih pantas (* menurut FastComet)
 2. Percuma setiap hari & sandaran mingguan
 3. CPanel senang digunakan / senang
 4. Hosting bersama menggunakan NGINX dan HTTP / 2
 5. CDN SSL, SNI dan Cloudflare percuma
 6. Pilihan 8 lokasi pelayan global
 7. 1-klik pemasang automatik WordPress dengan persediaan tema percuma
 8. Firewall terbina dalam, perlindungan kekerasan dan imbasan perisian hasad percuma
 9. Penghijrahan laman web percuma
 10. Sembang langsung dan sokongan telefon 24/7/365 yang berguna
 11. Jaminan wang dikembalikan 45 hari

Ringkasnya, saya mengesyorkan perkhidmatan hosting web FastComet untuk pemula dan pengguna lanjutan.

Dengan mengklik pautan ini, anda hanya boleh menghoskan laman web anda $ 2.95 sebulan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map