Kajian Enjin WP

WP Engine menyediakan hosting WordPress yang dikendalikan untuk laman web di seluruh dunia yang menawarkan sokongan luar biasa, dan hosting kelas perusahaan yang dioptimumkan untuk WordPress. Tetapi adakah WP Engine adalah pilihan terbaik untuk anda?


Sebagai pemilik perniagaan dalam talian yang ingin meningkatkan dan berjaya, anda harus mencari cara untuk menjimatkan masa, meningkatkan keselamatan laman web, dan memastikan pengguna anda mempunyai pengalaman terbaik semasa menavigasi laman web anda. Itulah sebabnya mengapa begitu banyak pemilik laman web WordPress suka Enjin WP.

Dan terutamanya teknologi kelajuan mereka yang terkenal. Kerana WP Engine telah menjadi hos WordPress yang pertama kali dikendalikan untuk menggunakan Google Cloud Platform infrastruktur terbaru, Mesin Maya Dioptimumkan Komputasi (VM) (C2).

WP Engine kini menawarkan prestasi yang 40% lebih pantas. Ini adalah di atas pengoptimuman perisian yang telah menghasilkan peningkatan prestasi di seluruh platform sebanyak 15%.

Teknologi kelajuan WP Engine adalah ciri utama yang sangat digemari pelanggan mengenai mereka.

Ulasan di TwitterUlasan yang paling positif daripada orang di Twitter

Di dalam ini Kajian WP Engine Saya akan melihat kebaikan dan keburukan dengan teliti dan melakukan sendiri untuk membantu anda membuat keputusan sebelum anda mendaftar dengan mereka di laman WordPress anda.

Dengan mengklik pautan ini, anda hanya boleh menghoskan laman web WordPress anda $ 25 sebulan (biasanya $ 30 / bln) apabila dibayar setiap tahun.

Apa yang anda akan pelajari dalam ulasan ini

 1. Kelebihannya

Di sini saya mengetahuinya, kerana terdapat banyak positif terutama di sekitar tiga laman web hosting; , keselamatan dan sokongan.

 1. Kekurangannya

Mereka mendapat banyak perkara dengan betul tetapi seperti pada setiap perkhidmatan (hosting) di luar sana, semuanya tidak sempurna, di sini saya merangkumi apa yang mereka ada .

 1. Rancangan & harga

Di sini saya melihat perbezaan mereka dan apa ciri yang disertakan dengan rancangan mereka yang berbeza.

 1. Adakah WP Engine ada kebaikannya?

Akhirnya saya menyelesaikan semuanya dalam ringkasan dan memberitahu anda apakah itu perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan .

Hosting WordPress yang diuruskan adalah perkhidmatan premium yang direka untuk bukan sahaja menghosting data laman web anda dan menyampaikannya kepada pengunjung laman web dengan cepat, tetapi membantu pemilik laman web menguruskan tugas-tugas membosankan yang disertakan dengan menjalankan laman web yang terus berkembang.

Walaupun setiap host WordPress yang dikendalikan mempunyai rangkaian fitur yang berbeza, fokus utamanya adalah kelajuan, prestasi, perkhidmatan pelanggan, dan keamanan laman web.

tinjauan enjin wp

Oleh itu, mari kita lihat bagaimana mereka mengukur dalam ulasan WPEngine ini.

Kelebihan Mesin WP

Ditubuhkan pada tahun 2010 di Austin, Texas, WP Engine berupaya menyediakan hosting WordPress khusus kerana sistem pengurusan kandungan WordPress terus membuktikan dirinya sebagai platform blog paling popular yang ada.

Dibina di atas infrastruktur rangkaian bertaraf dunia, berintegrasi dengan rakan teknologi terbaik dalam generasi seperti Google, AWS dan New Relic, ia adalah syarikat milik persendirian dengan 18 pusat data di seluruh dunia.

WP Engine mempercayai kehebatan sumber terbuka. mereka telah membina Platform Pengalaman Digital WordPress (DXP) mereka yang dikuasakan oleh lebih dari 30 teknologi sumber terbuka.

Tetapi adakah mereka penyelesaian hosting WordPress yang dikendalikan dengan baik hari ini? Mari kita lihat dan lihat.

1. Berkelajuan Berkelajuan

Banyak faktor yang menyebabkan mengapa laman web anda, tidak kira berapa ukurannya, akan memuat dengan pantas dan berprestasi baik sepanjang masa. Nasib baik, WP Engine berada di atas semua itu.

Kepentingan “kepantasan” tidak dapat diremehkan, dan inilah yang mereka katakan tentangnya:

Memiliki laman web pemuatan pantas adalah mustahak hari ini, apakah teknologi kelajuan yang digunakan oleh Mesin WP?

Kelajuan laman web adalah pembezaan utama untuk WP Engine. Ini adalah salah satu ciri utama platform kami yang membezakan kami daripada pesaing kami. Teknologi di sebalik ini merangkumi penyatuan CDN satu klik, peluasan NGINX khusus kami, dan teknologi SSD. CDN secara drastik mengurangkan masa menunggu aset dan memastikan sumber dibebaskan untuk permintaan penting. Integrasi NGINX memberikan pengalaman yang lebih baik untuk pengunjung anda dengan mengutamakan permintaan manusia daripada permintaan sistem automatik. Dan teknologi SSD berfungsi untuk mengelakkan ketepuan RAM dan meningkatkan rendering backend. Untuk mengetahui lebih mendalam mengenai timbunan teknologi kami, lihat halaman ini.

Dari sudut pandang infrastruktur keseluruhan, kami telah bekerjasama dengan Amazon Web Services dan Google Cloud Platform untuk menyediakan pelanggan dengan pelbagai penyelesaian kelas perusahaan yang memberikan pengalaman yang cepat, cepat, sangat tersedia dan selamat. Sebagai tambahan, mempunyai rakan berkualiti seperti ini membolehkan kami menyediakan pusat data di pelbagai lokasi – 18 secara keseluruhan. Kehadiran global ini memberi kita kemampuan untuk melayani lebih banyak pelanggan di tingkat lokal, di mana mereka melihat peningkatan prestasi dan kelajuan sebagai hasilnya.

Logo WPEngine
Robert Kielty – Pengurus Afiliasi di WP Engine

Perkhidmatan CDN

Mereka telah bekerjasama dengan StackPath (sebelumnya MaxCDN) untuk memberikan semua pelanggan mereka akses ke perkhidmatan penghantaran rangkaian kandungan. Menggunakan CDN secara drastik dapat mengurangkan latensi dan meningkatkan kelajuan laman web kerana pelayan di seluruh dunia bekerjasama untuk menyampaikan kandungan laman web kepada pengguna berdasarkan lokasi geografi mereka. CDN percuma dengan semua rancangan.

Teknologi EverCache WP Engine

Mereka telah membina salah satu seni bina WordPress paling terukur yang pernah disebut – EverCache – untuk memberikan kepantasan dan menangani lonjakan lalu lintas di semua laman web yang mereka hos tanpa waktu henti.

Untuk mewujudkannya, pelanggan menggunakan gabungan perkhidmatan CDN, caching agresif yang dilakukan oleh EverCache, dan kemas kini yang responsif setiap kali sesuatu yang baru muncul di laman web anda. Dengan kata lain, laman web anda memberikan kandungan dengan pantas kepada orang di seluruh dunia, menyimpan semua kandungan statik, dan bahkan mengemas kini laman web anda bila-bila masa anda membuat perubahan.

cp enjin wp

Halaman caching, Memcached dan objek caching (harus diaktifkan di portal pengguna) datang semua bawaan dan dapat dibersihkan dengan mudah dari dalam kawasan pentadbir WordPress anda.

WP Engine secara agresif menyimpan segala-galanya dari halaman hingga suapan hingga 301-redirect pada sub-domain; ini menjadikan laman web anda memuat dengan pantas.

Alat Prestasi Halaman WP Engine

Di Portal Pengguna, semua pelanggan mempunyai akses ke Alat Kinerja Halaman. Untuk menggunakannya, yang harus anda lakukan adalah memasukkan URL laman web anda dan melihat seberapa baik kinerjanya.

alat ujian kelajuan mesin wp

Berikut adalah perincian jenis data yang disediakan alat ini:

 • Cadangan untuk meningkatkan kelajuan dan prestasi laman web
 • Jumlah saat yang diperlukan untuk penyemak imbas untuk memaparkan objek pertama di layar
 • Rata-rata masa yang diperlukan untuk semua bahagian laman web anda dapat dilihat di skrin
 • Jumlah sumber yang diminta oleh laman web yang sedang dianalisis (termasuk sumber seperti gambar, fon, HTML, dan skrip)
 • Jumlah saiz fail semua elemen yang dipindahkan dari halaman anda ke penyemak imbas pengguna

Saya berpendapat bahawa cadangan sahaja betul-betul rapi. Mereka menjimatkan masa anda untuk menggunakan alat pihak ketiga seperti Google PageSpeed ​​Insights dan menawarkan banyak sumber tambahan untuk membantu menjelaskan cadangan bagi mereka yang tidak memahami.

cadangan kelajuan

Terakhir, WP Engine siap PHP 7.2 dan bahkan memberi semua orang, sama ada mereka menggunakan hosting atau tidak, akses ke Alat Kelajuan Mesin WP eksklusif mereka (walaupun anda mesti memberikan alamat e-mel untuk mendapatkan hasil, yang mungkin tidak sesuai dengan beberapa ).

alat ujian kelajuan percuma

Ujian kepantasan saya sendiri

Di sini saya ingin melihat seberapa pantas WPE memuat, tidak menggunakan alat ujian kelajuan mereka sendiri.

Saya membuat laman WordPress yang dihoskan pada rancangan $ 25 sebulan WP Engine (dibayar setiap tahun), kemudian saya terus maju dan memasang versi percuma tema GeneratePress dengan beberapa catatan dan halaman blog kandungan palsu.

Oleh itu, seberapa pantas WP Engine? Baik betul betul sebenarnya …

ujian kelajuan mesin wp pada gtmetrix

Menurut GTmetrix laman web saya dimuat sepenuhnya hanya 0.8 saat. Tidak diperlukan pengoptimuman prestasi manual lebih lanjut, berkat cache halaman, Memcached dan caching objek bawaan.

Saya juga ingin melihat bagaimana prestasi mereka bertahan di bawah sedikit tekanan, jadi saya berlari Uji Impak Beban mensimulasikan 30 pelawat aktif yang datang ke laman web ini dalam jangka masa 3 minit.

ujian hentaman beban

Apa yang ditunjukkan oleh carta ini ialah apabila bilangan pelawat meningkat (garis hijau), masa muat halaman (garis biru) tetap pada sekitar 40 milisaat (garis hijau).

Itu adalah perkara yang sangat baik kerana ini bermaksud bahawa lebih banyak pengunjung yang datang ke laman web ini tidak menyebabkan penurunan prestasi.

2. Ciri-ciri Keselamatan Lanjutan

WP Engine mengetahui betapa pentingnya keselamatan laman web, terutamanya untuk laman web yang berskala. Itulah sebabnya mereka menawarkan sejumlah ciri keselamatan premium kepada pelanggan mereka yang dirancang untuk melindungi data laman web anda.

 • Pengesanan dan Penyekat Ancaman. Platform mereka memeriksa semua lalu lintas laman web, mencari corak yang mencurigakan dan secara automatik menyekat serangan jahat.
 • Aplikasi Web. Serangan aplikasi web yang berlaku di lapisan WordPress dan nginx dikenal pasti dan ditambal dengan segera, sebelum ia mempengaruhi laman web anda secara negatif.
 • Teras WordPress. Pasukan pakar WP Engine mempertimbangkan seluruh komuniti WordPress, sama ada mereka menggunakan perkhidmatan hosting yang dikendalikannya atau tidak. Sekiranya patch inti WordPress dikembangkan, ia akan diberikan kepada komuniti WordPress untuk dipertimbangkan.
 • Pemalam WordPress. Pemasangan dan kemas kini pemalam tidak dikendalikan oleh WP Engine, jadi anda tetap mengawal reka bentuk dan fungsi laman web anda. Oleh itu, pemaju plugin WP Engine mengawasi kelemahan plugin sehingga pelanggan mereka tidak menjadi mangsa aktiviti berbahaya.
 • Patching dan Kemas kini Automatik. Mereka secara automatik menambal inti WordPress, jadi anda tidak perlu risau tentang kelemahan.
 • Sandaran Automatik. Sekiranya sesuatu berlaku di laman web anda, WP Engine mempunyai sandaran laman web anda yang mudah dipulihkan. Sebenarnya, mereka melakukan backup setiap hari dan mempunyai pilihan pemulihan satu klik.

Selain semua ini, WP Engine menawarkan pencegahan terhadap serangan DDoS, percubaan brute force, dan serangan suntikan JavaScript / SQL. Selain itu, mereka terkenal bekerja dengan firma keselamatan pihak ketiga untuk melakukan tinjauan kod rutin dan audit keselamatan untuk memastikan semuanya berjalan lancar.

Dan bahagian yang terbaik? Sekiranya laman WordPress anda diretas, mereka akan memperbaikinya secara percuma.

3. Sokongan Pelanggan yang Luar Biasa

WP Engine terkenal kerana mempunyai sokongan pelanggan yang luar biasa. Sebenarnya, mereka mempunyai lebih dari 200 pakar perkhidmatan 24/7/365 untuk memberikan sokongan pelanggan satu-satu kepada pelanggan.

Terdapat tiga lokasi sokongan global sehingga seseorang sentiasa tersedia. Dan untuk menyelesaikannya, pasukan sokongan tidak hanya membantu anda dalam masalah hosting anda. Mereka juga pakar WordPress yang dapat membantu anda mendiagnosis masalah dan mengesyorkan pengoptimuman laman web.

Anda boleh mengakses seseorang yang menyokong melalui saluran berikut:

 • Sokongan sembang langsung sepanjang masa untuk sebarang pertanyaan penjualan yang mungkin anda ada
 • Sokongan telefon 24/7 untuk pertanyaan penjualan
 • Sokongan Portal Pengguna untuk sebarang masalah hosting teknikal atau WordPress
 • Bahagian Sokongan Pengebilan khusus untuk menangani masalah akaun anda
 • Pangkalan pengetahuan umum dengan artikel mengenai pelbagai topik

Pasukan sokongan mempunyai masa tindak balas sembang langsung kurang dari 3 minit dan Skor Promoter Bersih 82 yang kuat, membuktikan bahawa kebahagiaan pelanggan adalah fokus utama mereka.

Dan untuk mengujinya, saya menghubungi pasukan sokongan pada awal 4:45 pagi dan cukup yakin, dalam masa kira-kira 30 saat, seseorang berada di sana untuk menjawab soalan saya.

sokongan sembang enjin wp

Ahli pasukan yang saya ajak berbual ramah dan berpengetahuan, dan dengan senang hati menjawab sebarang pertanyaan yang saya ada.

Bercakap mengenai pelanggan …

WP Engine menawarkan pelbagai ciri unik, ciri atau alat yang paling disukai pelanggan anda?

Portfolio produk WP Engine telah berkembang pesat sejak beberapa tahun kebelakangan. Sebenarnya, kami baru sahaja melancarkan penyelesaian keselamatan lanjutan berprestasi tinggi kami, Global Edge Security. Bergantung pada pelanggan, anda mungkin melihat pilihan yang berbeza untuk alat yang berbeza. Sebagai contoh, pelanggan di pelayan khusus benar-benar menikmati akses SSH Gateway. Di sisi rancangan bersama yang lebih kecil, agensi dan pembangun bebas sentiasa memuji kemudahan persekitaran pembangunan dan pengeluaran di platform kami, dengan ciri pemasangan yang dapat dipindahtangankan menjadi perhatian utama.

Alat wawasan kami yang dapat dilaksanakan, seperti Prestasi Halaman dan Prestasi Kandungan selalu menjadi perhatian. Namun secara keseluruhan, alat kami yang paling popular adalah Prestasi Aplikasi. Ia memberikan keterlihatan tahap kod untuk membantu pasukan menyelesaikan masalah dengan lebih cepat, mengoptimumkan pengalaman WordPress mereka, dan meningkatkan ketangkasan pengembangan. Ini memberi pasukan pengembangan dan operasi IT keterlihatan yang mereka perlukan untuk membina dan mengekalkan pengalaman digital WordPress yang hebat.

Logo WPEngine
Robert Kielty – Pengurus Afiliasi di WP Engine

4. Jaminan

Hampir semua syarikat hosting WordPress yang diuruskan menawarkan jaminan kepada pelanggan. Bagaimanapun, jaminan adalah kaedah terbaik untuk menanamkan kepercayaan kepada mereka yang belum mengenal dan mencintai syarikat.

Mereka menawarkan jaminan berikut:

 • Jaminan masa operasi pelayan 99.95% dan masa aktif 99.99% untuk mereka yang mempunyai SLA yang dipertingkatkan (tidak termasuk Waktu Kelewatan yang Tidak Dikehendaki, seperti penyelenggaraan berjadual atau kecemasan, perkhidmatan beta, dan bahkan peristiwa Force Majeure)
 • walaupun ini tidak sempurna, mereka mempunyai artikel hebat yang menjelaskan waktu operasi, realiti di sebalik jaminan 100% masa operasi yang misterius, dan soalan apa yang sebenarnya harus anda tanyakan kepada bakal host web
 • Jaminan Pulangan Wang 60 Hari pada semua rancangan kecuali rancangan khusus

Anda juga boleh membuat hujah bahawa WP Engine menjamin keselamatan laman web kerana mereka akan memperbaiki laman web anda yang diretas secara percuma, yang untuk serangan besar boleh menelan belanja ribuan dolar perniagaan untuk mendiagnosis dan membersihkannya.

5. Persekitaran Pementasan

Salah satu ciri yang paling disukai yang ditawarkan kepada semua pelanggan, terlepas dari rancangan hosting mereka, adalah pementasan laman web.

Laman pementasan sebenarnya hanyalah versi pengklonan dari laman web sebenar anda yang boleh anda uji dengan selamat untuk pembangunan, reka bentuk dan perubahan kandungan.

pementasan pentadbir wordpress

Ciri ini menawarkan banyak faedah seperti:

 • Penyediaan pementasan satu klik yang mudah di papan pemuka WordPress (atau Portal Pengguna)
 • Klon bebas laman web anda untuk menguji tema, pemalam, dan kod tersuai dihidupkan tanpa rasa takut melanggar sesuatu dan mengalami waktu henti
 • Keupayaan untuk melihat kesalahan dalam reka bentuk atau fungsi sebelum laman web anda disiarkan
 • Persediaan tempatan atau dalam talian untuk kemudahan anda
 • Pemindahan laman web yang mudah antara persekitaran pementasan dan langsung

Sama ada pasukan anda bekerjasama untuk membuat laman WordPress untuk pelanggan, atau anda hanya ingin menguji beberapa perkara di laman web anda sendiri, membuat, mengembangkan, dan mengurus persekitaran pementasan dengan persekitaran pementasan WP Engine adalah sangat mudah.

6. Akses percuma ke Genesis Framework dan lebih dari 35+ tema premium

Ini adalah satu perjanjian raksasa jika anda bertanya kepada saya.

WP Engine baru-baru ini memperoleh StudioPress dan semua pelanggan mendapat akses ke Kerangka Kejadian dan 35 tema StudioPress WordPress premium termasuk dalam langganan rancangan Permulaan, Pertumbuhan, Skala, Premium, dan Perusahaan mereka.

Kerangka Genesis dan tema StudioPress

Tema StudioPress, yang dikuasakan oleh Genesis Framework, memudahkan pelanggan WP Engine membuat laman WordPress profesional yang cantik dan pantas. Semua tema dioptimumkan oleh enjin carian, pemuatan pantas dengan ciri keselamatan terkunci (saya tahu kerana laman web ini dibina berdasarkan Kerangka Kejadian).

Inilah yang mereka katakan mengenai pemerolehan StudioPress:

Pengambilalihan StudioPress oleh WP Engine sangat mengejutkan, mengapa anda memutuskan untuk memperoleh StudioPress?

Fokus utama untuk WP Engine adalah, dan terus menjadi, menyumbang kepada komuniti WordPress. Sebenarnya, ini adalah salah satu nilai kita yang lain – Berkomitmen untuk Memberi Kembali. Komitmen kami dalam kepemimpinan masa, wang, penulisan, pengekodan dan pemikiran berjumlah lebih daripada $ 1.7 juta pada tahun 2018 setakat ini. Perolehan StudioPress adalah tahap seterusnya bagi kami dalam usaha pemberian balik komuniti ini. Semasa WP Engine bergerak dari kekuatan ke kekuatan, kita mempunyai sumber untuk membantu Kerangka Kejadian berkembang dan berkembang. Sebenarnya, 15% daripada semua pelanggan kami menggunakan Genesis, dengan 25% pelanggan terbesar kami menggunakannya. Sebagai syarikat, ini adalah kerangka kerja yang sudah kita kenal.

Dalam kata-kata pengasas kami, Jason Cohen, “Kami melihat peluang untuk melabur dalam Kejadian untuk berkembang dan terus melayani masyarakat yang bergantung padanya. Ini akan merangkumi pelaburan dalam usaha kejuruteraan di sebalik kerangka kerja, pelaburan dalam penciptaan tema baru
dan melabur dalam ekonomi rangka kerja dan rakan kongsi yang membuat produk yang menyokong dan bergantung padanya. ” Dengan ini, kami percaya bahawa pemerolehan itu akan memberi manfaat kepada WP Engine dan komuniti WordPress dan benar-benar menunjukkan hasrat kami sebagai syarikat untuk memberikan kembali.

Logo WPEngine
Robert Kielty – Pengurus Afiliasi di WP Engine

Kekurangan Enjin WP

WP Engine memang ada kekurangannya, malah perkara terbaik dalam hidup ada.

Mari kita lihat apakah itu adalah perkara yang menyebabkan anda ingin pergi dengan penyedia hosting WordPress yang diuruskan lain.

1. Tiada Pendaftaran Domain atau Hosting E-mel

Mereka hanya menawarkan perkhidmatan hosting kepada pelanggan mereka, yang bermaksud tidak ada pendaftaran nama domain yang tersedia.

Ini bukan hanya menyusahkan (kerana anda harus memperoleh nama domain menggunakan syarikat pihak ketiga), tidak ada insentif untuk menggunakan rancangan hosting mereka untuk mendapatkan pendaftaran nama domain percuma.

Selain itu, anda tidak dapat menghoskan perkhidmatan e-mel anda dengan WP Engine. Walaupun sebilangan orang lebih suka menghoskan e-mel mereka di platform pihak ketiga sekiranya pelayan hos turun, yang lain tidak akan menyukai ini.

Anda perlu mendapatkan hosting e-mel yang berasingan, misalnya G Suite (sebelumnya Google Apps) dari $ 5 sebulan setiap alamat e-mel, atau Ruang Rak dari $ 2 sebulan setiap alamat e-mel.

2. Pemalam yang tidak dibenarkan

Seperti yang kami sebutkan sebelumnya, WP Engine yakin infrastrukturnya memiliki semua yang anda perlukan untuk memastikan laman web anda selamat dan berjalan dengan pantas. Akibatnya, mereka telah menyusun senarai Pemalam yang tidak dibenarkan yang diketahui menyebabkan masalah dengan perkhidmatan dalaman mereka.

Anda dapat melihat senarai lengkap pemalam yang tidak dibenarkan di sini. Sementara itu, berikut adalah beberapa pemalam yang tidak dibenarkan yang paling terkenal:

 • Plugin caching seperti WP Super Cache, W3 Total Cache, WP File Cache dan WordFence. FYI WP Rocket dibenarkan / berfungsi.
 • Plugin sandaran seperti WP DB Backup dan BackupWordPress
 • Plugin Posting Berkaitan seperti YARPP dan Posting Sejenis
 • Pemeriksa Pautan Rosak
 • EWWW Image Optimizer (melainkan jika anda menggunakan versi Cloud)

Masalahnya adalah bahawa banyak orang suka mempunyai kawalan di papan pemuka WordPress terhadap perkara seperti keselamatan laman web, sandaran, pengoptimuman gambar, dan juga kelajuan laman web menggunakan plugin caching.

Dan, sementara WP Engine mendakwa mereka menangani semua ini untuk anda, beberapa orang mungkin tidak bersedia untuk melepaskan semua kawalan dan berhenti menggunakan pemalam kegemaran mereka dengan harapan bahawa WP Engine sentiasa dilindungi mereka.

3. Tiada cPanel

Sekali lagi, walaupun mungkin bukan pemutus perjanjian yang lengkap, banyak orang yang mencari penyedia hosting biasa dan lebih suka cPanel tradisional untuk menguruskan akaun dan laman web mereka.

WP Engine, bagaimanapun, mempunyai Portal Pengguna proprietari yang nampak intuitif untuk digunakan.

portal pengguna enjin wp

Tetapi bagi mereka yang tidak mahu berurusan dengan sesuatu yang baru, Portal Pengguna mungkin memalingkannya daripada menggunakannya.

Selain itu, Portal Pengguna memang menunjukkan jumlah pelawat, lebar jalur dan storan yang telah anda gunakan, yang nampaknya bagus?

Baiklah, sehingga anda menyedari bahawa semua rancangan hosting yang ada mempunyai pengunjung, lebar jalur, dan had penyimpanan, yang tidak dilakukan oleh semua penyedia hosting (dikendalikan atau sebaliknya).

4. Laman web yang rumit (bahagian depan)

Walaupun ini mungkin kelihatan kecil bagi sesetengah orang, saya dapati laman web agak sukar untuk dilayari. Walaupun terdapat banyak maklumat yang menjelaskan segalanya, saya berharap ada susun atur yang lebih sederhana.

Sebenarnya, beberapa ciri terbaik mereka tersembunyi dalam artikel sokongan, menjadikannya sukar dicari. Tidak ketinggalan, saya harus membaca lebih banyak kandungan daripada yang saya mahukan untuk mengetahui jawapan mudah untuk perkara-perkara yang ingin saya ketahui mengenai hosting yang dikendalikan WP Engine.

Namun saya harus katakan, semasa anda mendaftar dan mendapat akses ke “backend” semuanya disusun dengan baik, ringkas dan mudah difahami.

Pelan Hosting WP Engine

WP Engine mempunyai 3 rancangan hosting WordPress terurus untuk dipilih melainkan anda memerlukan rancangan tersuai, di mana anda harus menghubungi pasukan untuk membuat.

rancangan harga mesin wp

Setiap rancangan dilengkapi dengan sekumpulan ciri khusus yang dapat anda lihat secara lengkap di sini. Walau bagaimanapun, kami akan melihat setiap rancangan dan ciri utama yang masing-masing ada sehingga anda dapat melihat perbezaannya:

Pelan Permulaan WP Engine (Bermula pada $ 25 / bulan apabila dibayar setiap tahun)

Pelan Permulaan sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai laman web WordPress yang lebih kecil tetapi masih memerlukan faedah yang diuruskan oleh hosting.

Berikut adalah ciri utama rancangan ini:

 • 1 laman web WordPress
 • Sehingga 25 ribu lawatan setiap bulan
 • Storan tempatan 10GB
 • Lebar jalur 50GB sebulan
 • Penghijrahan laman web percuma
 • CDN global
 • Sijil SSL automatik
 • Alat Prestasi Halaman
 • Sokongan sembang langsung 24/7

Pelan Pertumbuhan Mesin WP (Bermula pada $ 115 / bulan)

Pelan Pertumbuhan dirancang untuk mereka yang mempunyai laman web WordPress yang terus melihat lebih banyak lalu lintas, atau sekurang-kurangnya berniat dalam waktu terdekat.

Berikut adalah ciri utama rancangan ini:

 • 5 laman web WordPress
 • Sehingga 100 ribu lawatan setiap bulan
 • 20GB storan tempatan
 • Lebar jalur 200GB sebulan

Ia juga mempunyai semua yang lain dari rancangan Permulaan, ditambah sijil SSL yang diimport, dan sokongan telefon 24/7.

Pelan Skala WP Engine (Bermula pada $ 290 / bulan)

Rencana Skala adalah untuk laman web WordPress besar yang memerlukan perkhidmatan hosting yang dikendalikan untuk membantu mereka tetap teratur dan berjaya.

Berikut adalah ciri utama rancangan ini:

 • 15 laman web WordPress
 • Sehingga 400 ribu lawatan setiap bulan
 • Storan tempatan 30GB
 • Lebar jalur 400GB sebulan

Ia juga mempunyai semua yang dimiliki oleh rancangan Pertumbuhan.

Sebagai tambahan, mereka baru-baru ini memperoleh StudioPress, yang dimiliki oleh semua pelanggan akses penuh ke Kerangka Kejadian premium dan lebih daripada 35+ tema premium, yang adalah mencuri perjanjian jika anda bertanya kepada saya.

Soalan Lazim

Berikut adalah jawapan kepada beberapa soalan yang paling kerap ditanya:

 1. Jenis rancangan hosting yang tersedia dengan WP Engine? Semua rancangan hosting adalah hosting WordPress yang dikendalikan. Harga berbeza berdasarkan perkara seperti jumlah laman web, lebar jalur, penyimpanan, dan jumlah pengunjung yang diharapkan setiap bulan.
 2. Apakah jenis panel kawalan yang digunakan? Portal Pengguna WP Engine yang dibina khas.
 3. Mengapa hosting WordPress yang diuruskan bermaksud? Ringkasnya, hosting WordPress yang dikendalikan bermaksud penyedia hosting anda mengurus perkara seperti keselamatan laman web, kelajuan, kemas kini dan sandaran sehingga anda tidak perlu.
 4. Apa yang berlaku sekiranya laman web saya melebihi jumlah lawatan yang dibenarkan dalam rancangan saya? WP Engine sangat jelas mengenai berapa banyak pengunjung laman web yang boleh mengunjungi laman web setiap bulan, dan juga mengambil kira bahawa lonjakan lalu lintas secara tiba-tiba mungkin berlaku. Bergantung pada rancangan hosting anda, anda akan menerima caj berlebihan berdasarkan jumlah kunjungan yang dilalui oleh laman web anda. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat penjelasan terperinci di sini.
 5. Adakah saya akan menerima sijil SSL? Ya, semua domain yang dihoskan oleh WP Engine menerima sijil Let’s Encrypt SSL percuma dan menikmati pemasangan 1 klik yang dilakukan di Portal Pengguna. Terdapat juga jenis sijil SSL premium yang lain.
 6. Bolehkah saya menghoskan akaun e-mel? Tidak, WP Engine tidak menghoskan perkhidmatan e-mel di platform mereka. Namun demikian, mereka mempunyai beberapa penyelesaian pihak ketiga yang mungkin sesuai untuk anda.
 7. Adakah WP Engine menawarkan pembina laman web? Tidak, mereka hanya menawarkan perkhidmatan hosting WordPress. Yang mengatakan, mereka memberikan semua pelanggan akses ke Page Performance Tool di Portal Pengguna untuk memantau kelajuan dan prestasi laman web. Mereka juga memberi pelanggan Kerangka Kejadian dan lebih dari 35 tema StudioPress secara percuma, jadi membina laman web WordPress adalah sedikit.
 8. Apa jenis sokongan pelanggan yang boleh saya harapkan dengan WP Engine? Semua pelanggan mempunyai akses ke sokongan sembang langsung sepanjang hari, setiap hari. Semasa anda melabur dalam rancangan yang lebih mahal, anda kemudian menerima sokongan telefon 24/7 dan akses ke sokongan satu-satu untuk mengoptimumkan laman web anda.
 9. Apa jenis jaminan yang ada? WP Engine menawarkan jaminan uptime 99.95%, serta Jaminan Pulangan Wang 60 Hari.
 10. Adakah terdapat kod kupon untuk WP Engine? Ya gunakan kod kupon WP Engine wpe3 percuma dan dapatkan 4 bulan percuma (atau potongan 20% untuk bulan pertama anda pada rancangan bulanan).

Adakah Saya Mengesyorkan WP Engine?

WP Engine adalah salah satu penyelesaian hosting WordPress terurus terbaik di pasaran sekarang. Mereka mengambil keselamatan, kepantasan, dan prestasi laman web anda dengan serius, dan jangan gagal melalui laman web ini khidmat Pelanggan.

Inilah yang mereka katakan mengenai ketiga-tiga hosting:

Apa yang membezakan WP Engine daripada persaingan dalam tiga hosting: kelajuan, keselamatan dan sokongan?

Kepantasan – WP Engine berfungsi secara eksklusif dengan WordPress, yang bermaksud platform kami dioptimumkan sepenuhnya untuk memberikan pengalaman WordPress yang cepat dan selamat. Dan seperti yang disebutkan di atas, kami menggunakan kombinasi teknologi yang dipesan lebih dahulu untuk memastikan tahap prestasi laman web yang tinggi. Semua ini berfungsi secara harmoni untuk mencapai purata memuatkan halaman
peningkatan sebanyak 38% ketika berpindah dari penyedia hosting lain. Platform WP Engine dirancang untuk membuat skala sehingga tidak ada pengurangan dalam kelajuan sebagai skala laman web dan perniagaan pelanggan.

Keselamatan – Di WP Engine, misi kami adalah untuk membantu pelanggan kami menang dalam talian. Kami tahu bahawa laman web pelanggan kami mewakili perniagaan mereka, mata pencarian mereka. Mereka bergantung pada kita untuk melindungi mereka dari serangan. Hasil daripada lapisan keselamatan kami, kami menyekat lebih dari 150 juta permintaan buruk setiap bulan. Kami secara proaktif menyekat banyak serangan aplikasi web, menyediakan penyelenggaraan keselamatan dan membuat plugin / tambalan sekali untuk pelanggan yang rentan dan secara automatik meningkatkan laman web pelanggan dengan kemas kini keselamatan terkini.

Sokongan – Pasukan sokongan kami adalah mercusuar yang bersinar dalam syarikat. Kami mengekalkan skor NPS yang benar-benar bertaraf dunia sebanyak 86 bersama dengan 3 anugerah Gold Stevie yang disandarkan kepada perkhidmatan pelanggan untuk membuktikannya (lebih banyak lagi di sini). Pasukan ini memberikan yang terbaik setiap hari dalam usaha untuk melayani pertumbuhan profesional pelanggan kami, dan ini ditunjukkan melalui maklum balas yang kami dapat dari mereka. Mentaliti ini sangat sesuai dengan salah satu nilai teras kami – Pelanggan Berinspirasi.

Logo WP Engine
Robert Kielty – Pengurus Afiliasi di WP Engine

Yang mengatakan, rancangan mereka adalah harga sedikit di bahagian tinggi, yang tidak bermanfaat bagi mereka yang mempunyai anggaran terhad. Namun, bagi mereka yang merancang untuk meningkatkan perniagaan mereka dalam masa terdekat, atau sudah menjana banyak pendapatan, harganya yang tinggi sepadan dengan perkhidmatan yang mereka berikan dan ketenangan bahawa laman web mereka selamat dan selalu berjalan.

Sekiranya anda mencari penyedia hosting WordPress yang sangat terurus, saya cadangkan anda melihat WP Engine. Dengan ciri seperti EverCache terbina dalam penyelesaian, yang Alat Prestasi Halaman, automatik sandaran harian, pemantauan keselamatan, dan CDN perkhidmatan, anda tidak perlu risau tentang kemampuan anda untuk membuat skala dan memberikan pengalaman terbaik kepada pengunjung laman web.

Dengan mengklik pautan ini, anda boleh menghoskan laman WordPress anda hanya $ 25 sebulan (biasanya $ 30 sebulan) apabila dibayar setiap tahun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map